Llista d'asteroides/35101–35200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
35101 - 1991 PL16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
35102 - 1991 RT 4 de setiembre, 1991 E. F. Helin
35103 - 1991 RZ14 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
35104 - 1991 RP17 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
35105 - 1991 RP23 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
35106 - 1991 TE11 11 d'ochobre, 1991 Spacewatch
35107 - 1991 VH 9 de payares, 1991 R. H. McNaught
35108 - 1991 VZ7 3 de payares, 1991 Spacewatch
35109 - 1991 XM 4 d'avientu, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
35110 - 1992 BJ2 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
35111 - 1992 BH4 29 de xineru, 1992 Spacewatch
35112 - 1992 BT5 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
35113 - 1992 CR2 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
35114 - 1992 DC7 29 de febreru, 1992 UESAC
35115 - 1992 DN8 29 de febreru, 1992 UESAC
35116 - 1992 DV8 29 de febreru, 1992 UESAC
35117 - 1992 DN9 29 de febreru, 1992 UESAC
35118 - 1992 EV5 2 de marzu, 1992 UESAC
35119 - 1992 EY6 1 de marzu, 1992 UESAC
35120 - 1992 EN7 1 de marzu, 1992 UESAC
35121 - 1992 EP8 2 de marzu, 1992 UESAC
35122 - 1992 ET15 1 de marzu, 1992 UESAC
35123 - 1992 EB17 1 de marzu, 1992 UESAC
35124 - 1992 EU21 1 de marzu, 1992 UESAC
35125 - 1992 ED22 1 de marzu, 1992 UESAC
35126 - 1992 EM25 6 de marzu, 1992 UESAC
35127 - 1992 EQ26 2 de marzu, 1992 UESAC
35128 - 1992 EG27 2 de marzu, 1992 UESAC
35129 - 1992 EZ29 3 de marzu, 1992 UESAC
35130 - 1992 LQ 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
35131 - 1992 PE2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
35132 - 1992 PY3 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
35133 - 1992 QX 29 d'agostu, 1992 E. F. Helin
35134 - 1992 RE 4 de setiembre, 1992 R. H. McNaught
35135 - 1992 RO1 1 de setiembre, 1992 E. F. Helin
35136 - 1992 RU1 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
35137 - 1992 RT4 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
35138 - 1992 RV5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
35139 - 1992 RP7 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
35140 - 1992 RQ7 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
35141 - 1992 SH1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
35142 - 1992 ST7 26 de setiembre, 1992 Spacewatch
35143 - 1992 UF1 19 d'ochobre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
35144 - 1992 YE1 18 d'avientu, 1992 E. W. Elst
35145 - 1993 AM 13 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
35146 - 1993 FC9 17 de marzu, 1993 UESAC
35147 - 1993 FD9 17 de marzu, 1993 UESAC
35148 - 1993 FX15 17 de marzu, 1993 UESAC
35149 - 1993 FG33 19 de marzu, 1993 UESAC
35150 - 1993 FR41 19 de marzu, 1993 UESAC
35151 - 1993 FQ50 19 de marzu, 1993 UESAC
35152 - 1993 FG51 19 de marzu, 1993 UESAC
35153 - 1993 FU52 17 de marzu, 1993 UESAC
35154 - 1993 FF53 17 de marzu, 1993 UESAC
35155 - 1993 FU58 19 de marzu, 1993 UESAC
35156 - 1993 FH59 19 de marzu, 1993 UESAC
35157 - 1993 FQ73 21 de marzu, 1993 UESAC
35158 - 1993 FL82 19 de marzu, 1993 UESAC
35159 - 1993 LH1 13 de xunu, 1993 R. H. McNaught
35160 - 1993 NY 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
35161 - 1993 OW 16 de xunetu, 1993 E. F. Helin
35162 - 1993 OE2 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
35163 - 1993 OD5 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
35164 - 1993 PZ8 14 d'agostu, 1993 E. W. Elst
35165 Québec 1993 QF1 16 d'agostu, 1993 E. W. Elst
35166 - 1993 QD8 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
35167 - 1993 RX13 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
35168 - 1993 RS14 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
35169 - 1993 SP2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
35170 - 1993 TM 8 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
35171 - 1993 TF1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
35172 - 1993 TA3 11 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
35173 - 1993 TP9 12 d'ochobre, 1993 Spacewatch
35174 - 1993 TV13 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35175 - 1993 TJ21 10 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
35176 - 1993 TK21 10 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
35177 - 1993 TP22 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35178 - 1993 TQ27 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35179 - 1993 TK28 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35180 - 1993 TC38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35181 - 1993 TO38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35182 - 1993 US1 20 d'ochobre, 1993 Spacewatch
35183 - 1993 UY2 20 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
35184 - 1993 UW3 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
35185 - 1993 VS 14 de payares, 1993 T. Kobayashi
35186 - 1993 VV1 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
35187 - 1993 VW1 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
35188 - 1993 VP3 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
35189 - 1994 AE 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
35190 - 1994 AW 4 de xineru, 1994 T. Kobayashi
35191 - 1994 CE3 10 de febreru, 1994 Spacewatch
35192 - 1994 CG6 12 de febreru, 1994 Spacewatch
35193 - 1994 CG14 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
35194 - 1994 ET3 10 de marzu, 1994 E. F. Helin
35195 - 1994 JD4 3 de mayu, 1994 Spacewatch
35196 - 1994 JC8 11 de mayu, 1994 Spacewatch
35197 Longmire 1994 LH 7 de xunu, 1994 Farra d'Isonzo
35198 - 1994 PM1 9 d'agostu, 1994 R. H. McNaught
35199 - 1994 PE3 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
35200 - 1994 PX4 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...