Llista d'asteroides/35001–35100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
35001 - 1978 VN4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
35002 - 1978 VY8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
35003 - 1979 MT1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
35004 - 1979 MC3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
35005 - 1979 MY3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
35006 - 1979 ON8 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
35007 - 1979 OD11 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
35008 - 1980 FZ2 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
35009 - 1980 US1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
35010 - 1981 DV1 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
35011 - 1981 DU2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
35012 - 1981 EU2 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35013 - 1981 EL3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35014 - 1981 EX5 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
35015 - 1981 EO6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
35016 - 1981 EC7 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
35017 - 1981 EG7 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
35018 - 1981 EX9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35019 - 1981 EH10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35020 - 1981 EJ12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35021 - 1981 ER12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35022 - 1981 EK13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35023 - 1981 EO14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35024 - 1981 EV14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35025 - 1981 EA15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35026 - 1981 EM16 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
35027 - 1981 ET18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35028 - 1981 ET21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35029 - 1981 EM22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35030 - 1981 EW22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35031 - 1981 EE23 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
35032 - 1981 EL26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35033 - 1981 EA27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35034 - 1981 EF27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35035 - 1981 ER29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35036 - 1981 EC30 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35037 - 1981 EC32 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
35038 - 1981 EL32 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
35039 - 1981 EE33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35040 - 1981 EV33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35041 - 1981 ER34 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35042 - 1981 EO36 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
35043 - 1981 EH38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
35044 - 1981 ET40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35045 - 1981 EB42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35046 - 1981 EL43 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
35047 - 1981 EF44 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
35048 - 1981 EF45 15 de marzu, 1981 S. J. Bus
35049 - 1981 EE46 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35050 - 1981 EA47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35051 - 1981 ED47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
35052 - 1982 JY1 15 de mayu, 1982 Palomar
35053 - 1982 UA11 25 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
35054 - 1983 WK 28 de payares, 1983 E. Bowell
35055 - 1984 RB 2 de setiembre, 1984 E. F. Helin
35056 Cullers 1984 ST 28 de setiembre, 1984 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
35057 - 1984 SP4 23 de setiembre, 1984 H. Debehogne
35058 - 1985 RP4 12 de setiembre, 1985 H. Debehogne
35059 - 1986 QM1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
35060 - 1986 QG3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
35061 - 1986 QL3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
35062 - 1988 EP 12 de marzu, 1988 M. Inoue, O. Muramatsu
35063 - 1988 FD 16 de marzu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
35064 - 1988 RE10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
35065 - 1988 SU1 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
35066 - 1988 SV1 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
35067 - 1989 LL 4 de xunu, 1989 E. F. Helin
35068 - 1989 SF4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
35069 - 1989 SH4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
35070 - 1989 TE3 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
35071 - 1989 TE5 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
35072 - 1989 TX6 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
35073 - 1989 TG16 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
35074 - 1989 UF1 25 d'ochobre, 1989 Y. Oshima
35075 - 1989 XW1 2 d'avientu, 1989 E. W. Elst
35076 - 1990 BA1 21 de xineru, 1990 T. Seki
35077 - 1990 OT2 30 de xunetu, 1990 H. E. Holt
35078 - 1990 QB7 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
35079 - 1990 QR7 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
35080 - 1990 QH8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
35081 - 1990 QT8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
35082 - 1990 RJ3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
35083 - 1990 SP6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
35084 - 1990 SP9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
35085 - 1990 SL11 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
35086 - 1990 TW8 14 d'ochobre, 1990 A. Mrkos
35087 - 1990 UE5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
35088 - 1990 VU4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
35089 - 1990 WH1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
35090 - 1990 WR1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
35091 - 1990 WC2 18 de payares, 1990 E. W. Elst
35092 - 1990 WK6 21 de payares, 1990 E. W. Elst
35093 - 1991 EH1 14 de marzu, 1991 T. Seki
35094 - 1991 GW2 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
35095 - 1991 GY3 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
35096 - 1991 GV4 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
35097 - 1991 GS5 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
35098 - 1991 GB7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
35099 - 1991 GY7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
35100 - 1991 NK 8 de xunetu, 1991 E. F. Helin
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...