Llista d'asteroides/19101–19200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
19101 - 1981 EV6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
19102 - 1981 EH8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19103 - 1981 ER11 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
19104 - 1981 EY13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19105 - 1981 EB15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19106 - 1981 EV15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19107 - 1981 EU19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19108 - 1981 EV21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19109 - 1981 EZ23 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
19110 - 1981 EF29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19111 - 1981 EM29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19112 - 1981 EN31 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19113 - 1981 EB33 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19114 - 1981 EP37 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
19115 - 1981 EM39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19116 - 1981 EZ40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19117 - 1981 EL41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19118 - 1981 SD2 26 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
19119 Dimpna 1981 SG3 27 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
19120 Doronina 1983 PM1 6 d'agostu, 1983 L. G. Karachkina
19121 - 1985 CY1 12 de febreru, 1985 H. Debehogne
19122 - 1985 VF1 7 de payares, 1985 E. Bowell
19123 - 1986 TP1 7 d'ochobre, 1986 E. Bowell
19124 - 1986 TH3 4 d'ochobre, 1986 A. Mrkos
19125 - 1987 CH 2 de febreru, 1987 E. W. Elst
19126 Ottohahn 1987 QW 22 d'agostu, 1987 F. Börngen
19127 Olegefremov 1987 QH10 26 d'agostu, 1987 L. G. Karachkina
19128 - 1987 YR1 17 d'avientu, 1987 E. W. Elst, G. Pizarro
19129 Loos 1988 AL1 10 de xineru, 1988 A. Mrkos
19130 - 1988 CG2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
19131 - 1988 CY3 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
19132 - 1988 CL4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
19133 - 1988 PC2 7 d'agostu, 1988 Z. Vávrová
19134 - 1988 TQ1 15 d'ochobre, 1988 Y. Oshima
19135 - 1988 XQ 3 d'avientu, 1988 K. Endate, K. Watanabe
19136 Strassmann 1989 AZ6 10 de xineru, 1989 F. Börngen
19137 - 1989 CP2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
19138 - 1989 EJ1 10 de marzu, 1989 K. Suzuki, T. Furuta
19139 Apian 1989 GJ8 6 d'abril, 1989 F. Börngen
19140 Jansmit 1989 RJ2 2 de setiembre, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
19141 - 1989 SB4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
19142 - 1989 SU4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
19143 - 1989 SA10 26 de setiembre, 1989 H. Debehogne
19144 - 1989 UP1 28 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
19145 - 1989 YC 25 d'avientu, 1989 J. M. Baur
19146 - 1989 YY 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
19147 - 1989 YV4 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
19148 - 1989 YA5 28 d'avientu, 1989 E. W. Elst
19149 Boccaccio 1990 EZ2 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
19150 - 1990 HY 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
19151 - 1990 KD1 20 de mayu, 1990 R. H. McNaught
19152 - 1990 OB5 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
19153 - 1990 QB3 28 d'agostu, 1990 H. E. Holt
19154 - 1990 QX4 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
19155 - 1990 SX3 22 de setiembre, 1990 B. Roman
19156 - 1990 SE4 20 de setiembre, 1990 T. Seki
19157 - 1990 SS6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
19158 - 1990 SN7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
19159 - 1990 TT 10 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
19160 - 1990 TC1 15 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
19161 - 1990 TQ1 15 d'ochobre, 1990 T. Seki
19162 Wambsganss 1990 TZ1 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
19163 - 1990 WE5 16 de payares, 1990 E. W. Elst
19164 - 1991 AU1 12 de xineru, 1991 E. F. Helin
19165 - 1991 CD 4 de febreru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
19166 - 1991 EY1 7 de marzu, 1991 H. Debehogne
19167 - 1991 ED2 9 de marzu, 1991 H. Debehogne
19168 - 1991 EO5 14 de marzu, 1991 H. Debehogne
19169 - 1991 FD 17 de marzu, 1991 E. F. Helin
19170 - 1991 FH 18 de marzu, 1991 R. H. McNaught
19171 - 1991 FS 17 de marzu, 1991 H. Shiozawa, M. Kizawa
19172 - 1991 FC4 22 de marzu, 1991 H. Debehogne
19173 Virginiaterése 1991 GE2 15 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
19174 - 1991 NS6 11 de xunetu, 1991 H. Debehogne
19175 - 1991 PP2 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
19176 - 1991 PK3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
19177 - 1991 PJ11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
19178 Walterbothe 1991 RV2 9 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
19179 - 1991 RK8 12 de setiembre, 1991 H. E. Holt
19180 - 1991 RK16 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
19181 - 1991 SD1 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
19182 Pitz 1991 TX2 7 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
19183 Amati 1991 TB5 5 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
19184 - 1991 TB6 6 d'ochobre, 1991 A. Mrkos
19185 Guarneri 1991 TL13 4 d'ochobre, 1991 F. Börngen
19186 - 1991 VY1 5 de payares, 1991 E. F. Helin
19187 - 1991 VU2 4 de payares, 1991 S. Otomo
19188 - 1991 YT 30 d'avientu, 1991 E. W. Elst
19189 Stradivari 1991 YE1 28 d'avientu, 1991 F. Börngen
19190 Morihiroshi 1992 AM1 10 de xineru, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
19191 - 1992 DT2 23 de febreru, 1992 Spacewatch
19192 - 1992 DY5 29 de febreru, 1992 UESAC
19193 - 1992 DK6 29 de febreru, 1992 UESAC
19194 - 1992 DG7 29 de febreru, 1992 UESAC
19195 - 1992 DM7 29 de febreru, 1992 UESAC
19196 - 1992 DQ7 29 de febreru, 1992 UESAC
19197 - 1992 EO 6 de marzu, 1992 T. Seki
19198 - 1992 ED8 2 de marzu, 1992 UESAC
19199 - 1992 FL3 26 de marzu, 1992 Spacewatch
19200 - 1992 GU2 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...