Llista d'asteroides/19001–19100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
19001 - 2000 RV60 6 de setiembre, 2000 LINEAR
19002 Tongkexue 2000 RD61 1 de setiembre, 2000 LINEAR
19003 Erinfrey 2000 RL61 1 de setiembre, 2000 LINEAR
19004 Chirayath 2000 RU62 2 de setiembre, 2000 LINEAR
19005 Teckman 2000 RY64 1 de setiembre, 2000 LINEAR
19006 - 2000 RY65 1 de setiembre, 2000 LINEAR
19007 Nirajnathan 2000 RD68 2 de setiembre, 2000 LINEAR
19008 Kristibutler 2000 RV70 2 de setiembre, 2000 LINEAR
19009 Galenmaly 2000 RF72 2 de setiembre, 2000 LINEAR
19010 - 2000 RT72 2 de setiembre, 2000 LINEAR
19011 - 2000 RU75 3 de setiembre, 2000 LINEAR
19012 - 2000 RZ75 3 de setiembre, 2000 LINEAR
19013 - 2000 RN76 4 de setiembre, 2000 LINEAR
19014 - 2000 RW77 9 de setiembre, 2000 K. Korlević
19015 - 2000 RX77 9 de setiembre, 2000 K. Korlević
19016 - 2000 RY78 11 de setiembre, 2000 Črni Vrh
19017 - 2000 RH93 4 de setiembre, 2000 LONEOS
19018 - 2000 RL100 5 de setiembre, 2000 LONEOS
19019 Sunflower 2000 SB 17 de setiembre, 2000 L. Robinson
19020 - 2000 SC6 20 de setiembre, 2000 LINEAR
19021 - 2000 SC8 20 de setiembre, 2000 LINEAR
19022 Penzel 2000 SR44 26 de setiembre, 2000 G. Lehmann
19023 Varela 2000 SH111 24 de setiembre, 2000 LINEAR
19024 - 2000 SS112 24 de setiembre, 2000 LINEAR
19025 Arthurpetron 2000 SC117 24 de setiembre, 2000 LINEAR
19026 - 2000 SR145 24 de setiembre, 2000 LINEAR
19027 - 2000 SZ149 24 de setiembre, 2000 LINEAR
19028 - 2000 SC165 23 de setiembre, 2000 LINEAR
19029 Briede 2000 SR205 24 de setiembre, 2000 LINEAR
19030 - 2000 SJ276 30 de setiembre, 2000 LINEAR
19031 - 2000 SU295 27 de setiembre, 2000 LINEAR
19032 - 2053 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19033 - 2157 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19034 Santorini 2554 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19035 - 4634 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19036 - 4642 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19037 - 4663 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19038 - 4764 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19039 - 4844 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19040 - 4875 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19041 - 6055 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19042 - 6104 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19043 - 6214 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19044 - 6516 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19045 - 6593 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19046 - 7607 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19047 - 9516 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19048 - 9567 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19049 - 1105 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19050 - 1162 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19051 - 3210 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19052 - 1017 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19053 - 1054 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19054 - 1058 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19055 - 1066 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19056 - 1162 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19057 - 1166 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19058 - 1331 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19059 - 1352 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19060 - 2176 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19061 - 2261 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19062 - 2289 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19063 - 3147 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19064 - 3176 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19065 - 3351 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19066 - 4068 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19067 - 4087 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19068 - 4232 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19069 - 5149 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19070 - 5491 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19071 - 1047 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19072 - 1222 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19073 - 3157 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19074 - 4236 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19075 - 4288 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19076 - 5002 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19077 - 5123 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19078 - 5187 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
19079 Hernández 1967 KC 31 de mayu, 1967 Observatoriu Félix Aguilar
19080 Martínfierro 1970 JB 10 de mayu, 1970 Observatoriu Félix Aguilar
19081 Mravinskij 1973 SX2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
19082 Vikchernov 1976 QS 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
19083 - 1977 DA4 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
19084 - 1978 RQ9 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
19085 - 1978 UR4 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
19086 - 1978 VB3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
19087 - 1978 VT4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
19088 - 1978 VW4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
19089 - 1978 VZ6 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
19090 - 1978 VM9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
19091 - 1978 XX 6 d'avientu, 1978 E. Bowell, A. Warnock
19092 - 1979 MF2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
19093 - 1979 MM3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
19094 - 1979 MR6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
19095 - 1979 MA8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
19096 Leonfridman 1979 TY1 14 d'ochobre, 1979 N. S. Chernykh
19097 - 1981 EY2 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19098 - 1981 EM3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19099 - 1981 EC4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
19100 - 1981 EH5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...