Llista d'asteroides/15801–15900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
15801 - 1994 AF 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
15802 - 1994 AT2 14 de xineru, 1994 T. Kobayashi
15803 - 1994 CW 7 de febreru, 1994 Farra d'Isonzo
15804 Yenisei 1994 EY5 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
15805 - 1994 GB1 8 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15806 - 1994 GN1 15 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15807 - 1994 GV9 15 d'abril, 1994 D. C. Jewitt, J. Chen
15808 Zelter 1994 GF10 3 d'abril, 1994 F. Börngen
15809 - 1994 JS 11 de mayu, 1994 D. C. Jewitt, J. X. Luu
15810 - 1994 JR1 12 de mayu, 1994 M. J. Irwin, A. N. Zytkow
15811 Nüsslein-Volhard 1994 ND1 10 de xunetu, 1994 F. Börngen
15812 - 1994 PZ 14 d'agostu, 1994 T. Kobayashi
15813 - 1994 PL12 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15814 - 1994 PX12 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15815 - 1994 PY18 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15816 - 1994 PV39 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15817 Lucianotesi 1994 QC 28 d'agostu, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
15818 DeVeny 1994 RO7 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
15819 Alisterling 1994 SN9 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
15820 - 1994 TB 2 d'ochobre, 1994 D. C. Jewitt, J. Chen
15821 - 1994 TM2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15822 - 1994 TV15 8 d'ochobre, 1994 E. F. Helin
15823 - 1994 UO1 25 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
15824 - 1994 WM1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
15825 - 1994 WX1 30 de payares, 1994 Farra d'Isonzo
15826 - 1994 YO 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
15827 - 1995 AO1 10 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15828 - 1995 BS 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15829 - 1995 BA1 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15830 - 1995 BW1 27 de xineru, 1995 T. Kobayashi
15831 - 1995 BG3 29 de xineru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
15832 - 1995 CB1 7 de febreru, 1995 T. Kojima
15833 - 1995 CL1 3 de febreru, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
15834 McBride 1995 CT1 4 de febreru, 1995 D. J. Asher
15835 - 1995 DY 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
15836 - 1995 DA2 24 de febreru, 1995 J. X. Luu, D. C. Jewitt
15837 Mariovalori 1995 DG13 25 de febreru, 1995 M. Tombelli
15838 Auclair 1995 FU12 27 de marzu, 1995 Spacewatch
15839 - 1995 JH1 5 de mayu, 1995 E. W. Elst
15840 - 1995 KH1 31 de mayu, 1995 T. Okuni
15841 Yamaguchi 1995 OX 27 de xunetu, 1995 A. Nakamura
15842 - 1995 SX2 20 de setiembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
15843 - 1995 SO3 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
15844 - 1995 UQ5 20 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
15845 Bambi 1995 UC17 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
15846 Billfyfe 1995 UK28 20 d'ochobre, 1995 Spacewatch
15847 - 1995 WA2 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
15848 - 1995 YJ4 28 d'avientu, 1995 R. H. McNaught
15849 Billharper 1995 YM10 18 d'avientu, 1995 Spacewatch
15850 - 1996 AE1 12 de xineru, 1996 T. Kobayashi
15851 Chrisfleming 1996 AD10 13 de xineru, 1996 Spacewatch
15852 - 1996 BR1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
15853 - 1996 BB13 16 de xineru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
15854 Numa 1996 CX2 15 de febreru, 1996 V. S. Casulli
15855 - 1996 CP7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
15856 - 1996 EL 10 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
15857 - 1996 EK1 10 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
15858 - 1996 EK15 12 de marzu, 1996 Spacewatch
15859 - 1996 GO18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
15860 Siráň 1996 HO 20 d'abril, 1996 A. Galád, D. Kalmančok
15861 - 1996 HB12 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
15862 - 1996 HJ15 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
15863 - 1996 HT15 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
15864 - 1996 HQ23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
15865 - 1996 HW25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
15866 - 1996 KG 16 de mayu, 1996 Observatoriu Višnjan
15867 - 1996 NK5 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
15868 Akiyoshidai 1996 OL 16 de xunetu, 1996 A. Nakamura
15869 Tullius 1996 PL 8 d'agostu, 1996 V. S. Casulli
15870 Obůrka 1996 QD 16 d'agostu, 1996 P. Pravec
15871 - 1996 QX1 24 d'agostu, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
15872 - 1996 RJ4 11 de setiembre, 1996 NEAT
15873 - 1996 TH7 5 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
15874 - 1996 TL66 9 d'ochobre, 1996 C. A. Trujillo, D. C. Jewitt, J. X. Luu, J. Chen
15875 - 1996 TP66 11 d'ochobre, 1996 J. X. Luu, D. C. Jewitt, C. A. Trujillo
15876 - 1996 VO38 12 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
15877 - 1996 WZ1 24 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15878 - 1996 XC3 3 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
15879 - 1996 XH6 3 d'avientu, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
15880 - 1997 AM7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
15881 - 1997 CU 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
15882 - 1997 CF29 7 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15883 - 1997 CR29 3 de febreru, 1997 C. A. Trujillo, J. Chen, D. C. Jewitt
15884 - 1997 DJ 27 de febreru, 1997 N. Sato
15885 - 1997 EE 1 de marzu, 1997 T. Kobayashi
15886 - 1997 EB6 7 de marzu, 1997 T. Kobayashi
15887 Daveclark 1997 ER26 4 de marzu, 1997 Spacewatch
15888 - 1997 EE29 13 de marzu, 1997 Observatoriu Višnjan
15889 - 1997 FD4 31 de marzu, 1997 LINEAR
15890 Prachatice 1997 GY 3 d'abril, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
15891 - 1997 GG7 2 d'abril, 1997 LINEAR
15892 - 1997 GB14 3 d'abril, 1997 LINEAR
15893 - 1997 GV20 6 d'abril, 1997 LINEAR
15894 - 1997 JA13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
15895 - 1997 JJ15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
15896 Birkhoff 1997 LX5 13 de xunu, 1997 P. G. Comba
15897 Beňačková 1997 PD3 10 d'agostu, 1997 P. Pravec
15898 Kharasterteam 1997 QP 26 d'agostu, 1997 P. Pravec, L. Šarounová
15899 Silvain 1997 RR1 3 de setiembre, 1997 P. Antonini
15900 - 1997 RK3 3 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...