Llista d'asteroides/15701–15800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
15701 - 1987 RG1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
15702 - 1987 RN3 2 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
15703 - 1987 SU1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
15704 - 1987 SE7 20 de setiembre, 1987 J. Alu, E. F. Helin
15705 - 1988 AH5 14 de xineru, 1988 H. Debehogne
15706 - 1988 CE2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
15707 - 1988 RN4 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
15708 - 1988 RB12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
15709 - 1988 XH1 7 d'avientu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
15710 Böcklin 1989 AV6 11 de xineru, 1989 F. Börngen
15711 - 1989 GZ1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
15712 - 1989 RN2 1 de setiembre, 1989 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
15713 - 1989 SM4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
15714 - 1989 TL15 3 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
15715 - 1989 UN1 28 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
15716 - 1989 WY1 29 de payares, 1989 A. Takahashi, K. Watanabe
15717 - 1990 BL1 21 de xineru, 1990 E. F. Helin
15718 - 1990 BB2 30 de xineru, 1990 M. Matsuyama, K. Watanabe
15719 - 1990 CF 1 de febreru, 1990 A. Sugie
15720 - 1990 EN1 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
15721 - 1990 OV 19 de xunetu, 1990 E. F. Helin
15722 - 1990 QV2 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
15723 - 1990 SA2 20 de setiembre, 1990 T. Seki
15724 Zille 1990 TW3 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
15725 - 1990 TX4 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
15726 - 1990 TG5 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
15727 Ianmorison 1990 TO9 10 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
15728 Karlmay 1990 TG11 11 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
15729 Yumikoitahana 1990 UB 16 d'ochobre, 1990 A. Takahashi, K. Watanabe
15730 - 1990 UA1 20 d'ochobre, 1990 A. Sugie
15731 - 1990 UW2 16 d'ochobre, 1990 Observatoriu Oak Ridge
15732 Vitusbering 1990 VZ5 15 de payares, 1990 E. W. Elst
15733 - 1990 VB6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
15734 - 1990 WV1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
15735 - 1990 WF2 18 de payares, 1990 E. W. Elst
15736 - 1990 XN 8 d'avientu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
15737 - 1991 CL 5 de febreru, 1991 M. Arai, H. Mori
15738 - 1991 DP 21 de febreru, 1991 S. Inoda, T. Urata
15739 - 1991 ER 9 de marzu, 1991 T. Seki
15740 - 1991 EG1 15 de marzu, 1991 K. Endate, K. Watanabe
15741 - 1991 GZ6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
15742 - 1991 LB4 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
15743 - 1991 ND7 12 de xunetu, 1991 H. Debehogne
15744 - 1991 PU 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
15745 - 1991 PM5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
15746 - 1991 PN8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
15747 - 1991 RW23 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15748 - 1991 RG25 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
15749 - 1991 VT1 5 de payares, 1991 A. Natori, T. Urata
15750 - 1991 VJ4 9 de payares, 1991 A. Sugie
15751 - 1991 VN4 10 de payares, 1991 S. Otomo
15752 - 1992 BD2 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
15753 - 1992 DD10 29 de febreru, 1992 UESAC
15754 - 1992 EP 7 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
15755 - 1992 ET5 2 de marzu, 1992 UESAC
15756 - 1992 ET9 2 de marzu, 1992 UESAC
15757 - 1992 EJ13 2 de marzu, 1992 UESAC
15758 - 1992 FT1 30 de marzu, 1992 S. Otomo
15759 - 1992 GM4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
15760 - 1992 QB1 30 d'agostu, 1992 D. C. Jewitt, J. X. Luu
15761 Schumi 1992 SM16 24 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
15762 Rühmann 1992 SR24 21 de setiembre, 1992 F. Börngen
15763 - 1992 UO5 26 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
15764 - 1992 UL8 31 d'ochobre, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
15765 - 1992 WU1 18 de payares, 1992 A. Sugie
15766 Strahlenberg 1993 BD13 22 de xineru, 1993 E. W. Elst
15767 - 1993 FN7 17 de marzu, 1993 UESAC
15768 - 1993 FW11 17 de marzu, 1993 UESAC
15769 - 1993 FP23 21 de marzu, 1993 UESAC
15770 - 1993 FL29 21 de marzu, 1993 UESAC
15771 - 1993 FS34 19 de marzu, 1993 UESAC
15772 - 1993 FW34 19 de marzu, 1993 UESAC
15773 - 1993 FO37 19 de marzu, 1993 UESAC
15774 - 1993 FK38 19 de marzu, 1993 UESAC
15775 - 1993 FA49 19 de marzu, 1993 UESAC
15776 - 1993 KO 20 de mayu, 1993 S. Otomo
15777 - 1993 LF 14 de xunu, 1993 H. E. Holt
15778 - 1993 NH 15 de xunetu, 1993 E. F. Helin
15779 Scottroberts 1993 OA3 26 de xunetu, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
15780 - 1993 OO3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15781 - 1993 OJ7 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15782 - 1993 ON8 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15783 - 1993 PZ2 14 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15784 - 1993 QZ 20 d'agostu, 1993 E. F. Helin
15785 - 1993 QO3 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15786 - 1993 RS 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15787 - 1993 RY7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
15788 - 1993 SB 16 de setiembre, 1993 I. P. Williams, A. Fitzsimmons, D. O'Ceallaigh
15789 - 1993 SC 17 de setiembre, 1993 I. P. Williams, A. Fitzsimmons, D. O'Ceallaigh
15790 Keizan 1993 TC 8 d'ochobre, 1993 M. Mukai, M. Takeishi
15791 - 1993 TM1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15792 - 1993 TS15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15793 - 1993 TG19 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15794 - 1993 TG31 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15795 - 1993 TY38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15796 - 1993 TZ38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15797 - 1993 UD3 22 d'ochobre, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
15798 - 1993 VZ4 14 de payares, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
15799 - 1993 XN 8 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
15800 - 1993 XP 8 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...