Llista d'asteroides/14901–15000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
14901 - 1992 SH 21 de setiembre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
14902 Miyairi 1993 BE2 17 de xineru, 1993 Y. Kushida, O. Muramatsu
14903 - 1993 DF2 25 de febreru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
14904 - 1993 FM14 17 de marzu, 1993 UESAC
14905 - 1993 FV27 21 de marzu, 1993 UESAC
14906 - 1993 NJ1 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14907 - 1993 OF3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14908 - 1993 OQ4 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14909 Kamchatka 1993 PY3 14 d'agostu, 1993 E. W. Elst
14910 - 1993 QR4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
14911 - 1993 RH2 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
14912 - 1993 RP3 12 de setiembre, 1993 PCAS
14913 - 1993 RP7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
14914 - 1993 TM26 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14915 - 1993 UM8 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14916 - 1993 VV7 10 de payares, 1993 G. J. Garradd
14917 Taco 1994 AD11 8 de xineru, 1994 Spacewatch
14918 - 1994 BP4 21 de xineru, 1994 O. A. Naranjo
14919 Robertohaver 1994 PG 6 d'agostu, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
14920 - 1994 PE33 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14921 - 1994 QA 16 d'agostu, 1994 G. J. Garradd
14922 - 1994 TA3 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14923 - 1994 TU3 7 d'ochobre, 1994 K. J. Lawrence
14924 - 1994 VZ 3 de payares, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
14925 - 1994 VU2 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14926 - 1994 VB3 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14927 - 1994 VW6 1 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14928 - 1994 WN1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
14929 - 1994 WP1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
14930 - 1994 WL3 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
14931 - 1994 WR3 27 de payares, 1994 F. Uto
14932 - 1994 YC 24 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
14933 - 1994 YX 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
14934 - 1995 BP 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
14935 - 1995 BP1 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
14936 - 1995 BU2 27 de xineru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
14937 Thirsk 1995 CP3 1 de febreru, 1995 Spacewatch
14938 - 1995 DN 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
14939 Norikura 1995 DG1 21 de febreru, 1995 A. Nakamura
14940 Freiligrath 1995 EL8 4 de marzu, 1995 F. Börngen
14941 Tomswift 1995 FY2 23 de marzu, 1995 Spacewatch
14942 Stevebaker 1995 MA 21 de xunu, 1995 AMOS
14943 - 1995 VD19 15 de payares, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14944 - 1995 YV 19 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14945 - 1995 YM3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14946 - 1996 AN2 13 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14947 Luigibussolino 1996 AB4 15 de xineru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
14948 - 1996 BA 16 de xineru, 1996 Kleť
14949 - 1996 BA2 24 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14950 - 1996 BE2 18 de xineru, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
14951 - 1996 BS2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14952 - 1996 CQ 1 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14953 Bevilacqua 1996 CB3 13 de febreru, 1996 M. Tombelli, G. Forti
14954 - 1996 DL 16 de febreru, 1996 NEAT
14955 - 1996 DX 21 de febreru, 1996 T. Kobayashi
14956 - 1996 DB1 22 de febreru, 1996 T. Kobayashi
14957 - 1996 HQ22 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
14958 - 1996 JK1 15 de mayu, 1996 NEAT
14959 TRIUMF 1996 JT3 9 de mayu, 1996 Spacewatch
14960 Yule 1996 KO 21 de mayu, 1996 P. G. Comba
14961 d'Auteroche 1996 LV3 8 de xunu, 1996 E. W. Elst
14962 - 1996 TL15 9 d'ochobre, 1996 T. Okuni
14963 - 1996 TM15 11 d'ochobre, 1996 T. Okuni
14964 Robertobacci 1996 VS 2 de payares, 1996 L. Tesi, G. Cattani
14965 Bonk 1997 KC 24 de mayu, 1997 N. Ehring
14966 Jurijvega 1997 OU2 30 de xunetu, 1997 H. Mikuž
14967 Madrid 1997 PF4 6 d'agostu, 1997 A. López, R. Pacheco
14968 Kubáček 1997 QG 23 d'agostu, 1997 A. Galád, A. Pravda
14969 Willacather 1997 QC1 28 d'agostu, 1997 R. Linderholm
14970 - 1997 QA2 25 d'agostu, 1997 A. Sugie
14971 - 1997 QN3 30 d'agostu, 1997 ODAS
14972 Olihainaut 1997 QP3 30 d'agostu, 1997 ODAS
14973 Rossirosina 1997 RZ 1 de setiembre, 1997 A. Boattini
14974 Počátky 1997 SK1 22 de setiembre, 1997 M. Tichý
14975 Serasin 1997 SA3 24 de setiembre, 1997 Farra d'Isonzo
14976 Josefčapek 1997 SD4 27 de setiembre, 1997 P. Pravec
14977 Bressler 1997 SE4 26 de setiembre, 1997 E. Meyer
14978 - 1997 SD25 30 de setiembre, 1997 N. Kawasato
14979 - 1997 TK1 3 d'ochobre, 1997 ODAS
14980 - 1997 TW9 5 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
14981 - 1997 TY17 6 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
14982 - 1997 TH19 8 d'ochobre, 1997 T. Kagawa, T. Urata
14983 - 1997 TE25 12 d'ochobre, 1997 G. R. Viscome
14984 - 1997 TN26 11 d'ochobre, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
14985 - 1997 UU2 25 d'ochobre, 1997 T. Urata
14986 - 1997 UJ3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
14987 - 1997 UT3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
14988 Tryggvason 1997 UA7 25 d'ochobre, 1997 Spacewatch
14989 Tutte 1997 UB7 25 d'ochobre, 1997 Spacewatch
14990 Zermelo 1997 UY10 31 d'ochobre, 1997 P. G. Comba
14991 - 1997 UV14 31 d'ochobre, 1997 F. B. Zoltowski
14992 - 1997 UY14 26 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14993 - 1997 UC15 26 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14994 Uppenkamp 1997 UW18 28 d'ochobre, 1997 Spacewatch
14995 Archytas 1997 VY1 5 de payares, 1997 P. G. Comba
14996 - 1997 VY2 5 de payares, 1997 A. Sugie
14997 - 1997 VD4 1 de payares, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
14998 - 1997 VU6 1 de payares, 1997 K. Endate, K. Watanabe
14999 - 1997 VX8 9 de payares, 1997 M. Hirasawa, S. Suzuki
15000 CCD 1997 WZ16 23 de payares, 1997 Spacewatch
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...