Llista d'asteroides/1301–1400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
1301 Yvonne 1934 EA 7 de marzu, 1934 L. Boyer
1302 Werra 1924 SV 28 de setiembre, 1924 K. Reinmuth
1303 Luthera 1928 FP 16 de marzu, 1928 A. Schwassmann
1304 Arosa 1928 KC 21 de mayu, 1928 K. Reinmuth
1305 Pongola 1928 OC 19 de xunetu, 1928 H. E. Wood
1306 Scythia 1930 OB 22 de xunetu, 1930 G. N. Neujmin
1307 Cimmeria 1930 UF 17 d'ochobre, 1930 G. N. Neujmin
1308 Halleria 1931 EB 12 de marzu, 1931 K. Reinmuth
1309 Hyperborea 1931 TO 11 d'ochobre, 1931 G. N. Neujmin
1310 Villigera 1932 DB 28 de febreru, 1932 A. Schwassmann
1311 Knopfia 1933 FF1 24 de marzu, 1933 K. Reinmuth
1312 Vassar 1933 OT 27 de xunetu, 1933 G. van Biesbroeck
1313 Berna 1933 QG 24 d'agostu, 1933 S. J. Arend
1314 Paula 1933 SC 16 de setiembre, 1933 S. J. Arend
1315 Bronislawa 1933 SF1 16 de setiembre, 1933 S. J. Arend
1316 Kasan 1933 WC 17 de payares, 1933 G. N. Neujmin
1317 Silvretta 1935 RC 1 de setiembre, 1935 K. Reinmuth
1318 Nerina 1934 FG 24 de marzu, 1934 C. Jackson
1319 Disa 1934 FO 19 de marzu, 1934 C. Jackson
1320 Impala 1934 JG 13 de mayu, 1934 C. Jackson
1321 Majuba 1934 JH 7 de mayu, 1934 C. Jackson
1322 Coppernicus 1934 LA 15 de xunu, 1934 K. Reinmuth
1323 Tugela 1934 LD 19 de mayu, 1934 C. Jackson
1324 Knysna 1934 LL 15 de xunu, 1934 C. Jackson
1325 Inanda 1934 NR 14 de xunetu, 1934 C. Jackson
1326 Losaka 1934 NS 14 de xunetu, 1934 C. Jackson
1327 Namaqua 1934 RT 7 de setiembre, 1934 C. Jackson
1328 Devota 1925 UA 21 d'ochobre, 1925 B. Jekhovsky
1329 Eliane 1933 FL 23 de marzu, 1933 E. Delporte
1330 Spiridonia 1925 DB 17 de febreru, 1925 V. Albitskij
1331 Solvejg 1933 QS 25 d'agostu, 1933 G. N. Neujmin
1332 Marconia 1934 AA 9 de xineru, 1934 L. Volta
1333 Cevenola 1934 DA 20 de febreru, 1934 O. Bancilhon
1334 Lundmarka 1934 OB 16 de xunetu, 1934 K. Reinmuth
1335 Demoulina 1934 RE 7 de setiembre, 1934 K. Reinmuth
1336 Zeelandia 1934 RW 9 de setiembre, 1934 H. van Gent
1337 Gerarda 1934 RA1 9 de setiembre, 1934 H. van Gent
1338 Duponta 1934 XA 4 d'avientu, 1934 L. Boyer
1339 Désagneauxa 1934 XB 4 d'avientu, 1934 L. Boyer
1340 Yvette 1934 YA 27 d'avientu, 1934 L. Boyer
1341 Edmée 1935 BA 27 de xineru, 1935 E. Delporte
1342 Brabantia 1935 CV 13 de febreru, 1935 H. van Gent
1343 Nicole 1935 FC 29 de marzu, 1935 L. Boyer
1344 Caubeta 1935 GA 1 d'abril, 1935 L. Boyer
1345 Potomac 1908 CG 4 de febreru, 1908 J. H. Metcalf
1346 Gotha 1929 CY 5 de febreru, 1929 K. Reinmuth
1347 Patria 1931 VW 6 de payares, 1931 G. N. Neujmin
1348 Michel 1933 FD 23 de marzu, 1933 S. J. Arend
1349 Bechuana 1934 LJ 13 de xunu, 1934 C. Jackson
1350 Rosselia 1934 TA 3 d'ochobre, 1934 E. Delporte
1351 Uzbekistania 1934 TF 5 d'ochobre, 1934 G. N. Neujmin
1352 Wawel 1935 CE 3 de febreru, 1935 S. J. Arend
1353 Maartje 1935 CU 13 de febreru, 1935 H. van Gent
1354 Botha 1935 GK 3 d'abril, 1935 C. Jackson
1355 Magoeba 1935 HE 30 d'abril, 1935 C. Jackson
1356 Nyanza 1935 JH 3 de mayu, 1935 C. Jackson
1357 Khama 1935 ND 2 de xunetu, 1935 C. Jackson
1358 Gaika 1935 OB 21 de xunetu, 1935 C. Jackson
1359 Prieska 1935 OC 22 de xunetu, 1935 C. Jackson
1360 Tarka 1935 OD 22 de xunetu, 1935 C. Jackson
1361 Leuschneria 1935 QA 30 d'agostu, 1935 E. Delporte
1362 Griqua 1935 QG1 31 de xunetu, 1935 C. Jackson
1363 Herberta 1935 RA 30 d'agostu, 1935 E. Delporte
1364 Safara 1935 VB 18 de payares, 1935 L. Boyer
1365 Henyey 1928 RK 9 de setiembre, 1928 M. F. Wolf
1366 Piccolo 1932 WA 29 de payares, 1932 E. Delporte
1367 Nongoma 1934 NA 3 de xunetu, 1934 C. Jackson
1368 Numidia 1935 HD 30 d'abril, 1935 C. Jackson
1369 Ostanina 1935 QB 27 d'agostu, 1935 P. F. Shajn
1370 Hella 1935 QG 31 d'agostu, 1935 K. Reinmuth
1371 Resi 1935 QJ 31 d'agostu, 1935 K. Reinmuth
1372 Haremari 1935 QK 31 d'agostu, 1935 K. Reinmuth
1373 Cincinnati 1935 QN 30 d'agostu, 1935 E. Hubble
1374 Isora 1935 UA 21 d'ochobre, 1935 E. Delporte
1375 Alfreda 1935 UB 22 d'ochobre, 1935 E. Delporte
1376 Michelle 1935 UH 29 d'ochobre, 1935 G. Reiss
1377 Roberbauxa 1936 CD 14 de febreru, 1936 L. Boyer
1378 Leonce 1936 DB 21 de febreru, 1936 F. Rigaux
1379 Lomonosowa 1936 FC 19 de marzu, 1936 G. N. Neujmin
1380 Volodia 1936 FM 16 de marzu, 1936 L. Boyer
1381 Danubia 1930 QJ 20 d'agostu, 1930 E. F. Skvortsov
1382 Gerti 1925 BB 21 de xineru, 1925 K. Reinmuth
1383 Limburgia 1934 RV 9 de setiembre, 1934 H. van Gent
1384 Kniertje 1934 RX 9 de setiembre, 1934 H. van Gent
1385 Gelria 1935 MJ 24 de mayu, 1935 H. van Gent
1386 Storeria 1935 PA 28 de xunetu, 1935 G. N. Neujmin
1387 Kama 1935 QD 27 d'agostu, 1935 P. F. Shajn
1388 Aphrodite 1935 SS 24 de setiembre, 1935 E. Delporte
1389 Onnie 1935 SS1 28 de setiembre, 1935 H. van Gent
1390 Abastumani 1935 TA 3 d'ochobre, 1935 P. F. Shajn
1391 Carelia 1936 DA 16 de febreru, 1936 Y. Väisälä
1392 Pierre 1936 FO 16 de marzu, 1936 L. Boyer
1393 Sofala 1936 KD 25 de mayu, 1936 C. Jackson
1394 Algoa 1936 LK 12 de xunu, 1936 C. Jackson
1395 Aribeda 1936 OB 16 de xunetu, 1936 K. Reinmuth
1396 Outeniqua 1936 PF 9 d'agostu, 1936 C. Jackson
1397 Umtata 1936 PG 9 d'agostu, 1936 C. Jackson
1398 Donnera 1936 QL 26 d'agostu, 1936 Y. Väisälä
1399 Teneriffa 1936 QY 23 d'agostu, 1936 K. Reinmuth
1400 Tirela 1936 WA 17 de payares, 1936 L. Boyer
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...