Llista d'asteroides/1201–1300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
1201 Strenua 1931 RK 14 de setiembre, 1931 K. Reinmuth
1202 Marina 1931 RL 13 de setiembre, 1931 G. N. Neujmin
1203 Nanna 1931 TA 5 d'ochobre, 1931 M. F. Wolf
1204 Renzia 1931 TE 6 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1205 Ebella 1931 TB1 6 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1206 Numerowia 1931 UH 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1207 Ostenia 1931 VT 15 de payares, 1931 K. Reinmuth
1208 Troilus 1931 YA 31 d'avientu, 1931 K. Reinmuth
1209 Pumma 1927 HA 22 d'abril, 1927 K. Reinmuth
1210 Morosovia 1931 LB 6 de xunu, 1931 G. N. Neujmin
1211 Bressole 1931 XA 2 d'avientu, 1931 L. Boyer
1212 Francette 1931 XC 3 d'avientu, 1931 L. Boyer
1213 Algeria 1931 XD 5 d'avientu, 1931 G. Reiss
1214 Richilde 1932 AA 1 de xineru, 1932 M. F. Wolf
1215 Boyer 1932 BA 19 de xineru, 1932 A. Schmitt
1216 Askania 1932 BL 29 de xineru, 1932 K. Reinmuth
1217 Maximiliana 1932 EC 13 de marzu, 1932 E. Delporte
1218 Aster 1932 BJ 29 de xineru, 1932 K. Reinmuth
1219 Britta 1932 CJ 6 de febreru, 1932 M. F. Wolf
1220 Crocus 1932 CU 11 de febreru, 1932 K. Reinmuth
1221 Amor 1932 EA1 12 de marzu, 1932 E. Delporte
1222 Tina 1932 LA 11 de xunu, 1932 E. Delporte
1223 Neckar 1931 TG 6 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1224 Fantasia 1927 SD 29 d'agostu, 1927 S. Beljavskij, N. Ivanov
1225 Ariane 1930 HK 23 d'abril, 1930 H. van Gent
1226 Golia 1930 HL 22 d'abril, 1930 H. van Gent
1227 Geranium 1931 TD 5 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1228 Scabiosa 1931 TU 5 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1229 Tilia 1931 TP1 9 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1230 Riceia 1931 TX1 9 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1231 Auricula 1931 TE2 10 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1232 Cortusa 1931 TF2 10 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1233 Kobresia 1931 TG2 10 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1234 Elyna 1931 UF 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1235 Schorria 1931 UJ 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1236 Thaïs 1931 VX 6 de payares, 1931 G. N. Neujmin
1237 Geneviève 1931 XB 2 d'avientu, 1931 G. Reiss
1238 Predappia 1932 CA 4 de febreru, 1932 L. Volta
1239 Queteleta 1932 CB 4 de febreru, 1932 E. Delporte
1240 Centenaria 1932 CD 5 de febreru, 1932 R. Schorr
1241 Dysona 1932 EB1 4 de marzu, 1932 H. E. Wood
1242 Zambesia 1932 HL 28 d'abril, 1932 C. Jackson
1243 Pamela 1932 JE 7 de mayu, 1932 C. Jackson
1244 Deira 1932 KE 25 de mayu, 1932 C. Jackson
1245 Calvinia 1932 KF 26 de mayu, 1932 C. Jackson
1246 Chaka 1932 OA 23 de xunetu, 1932 C. Jackson
1247 Memoria 1932 QA 30 d'agostu, 1932 M. Laugier
1248 Jugurtha 1932 RO 1 de setiembre, 1932 C. Jackson
1249 Rutherfordia 1932 VB 4 de payares, 1932 K. Reinmuth
1250 Galanthus 1933 BD 25 de xineru, 1933 K. Reinmuth
1251 Hedera 1933 BE 25 de xineru, 1933 K. Reinmuth
1252 Celestia 1933 DG 19 de febreru, 1933 F. L. Whipple
1253 Frisia 1931 TV1 9 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1254 Erfordia 1932 JA 10 de mayu, 1932 J. Hartmann
1255 Schilowa 1932 NC 8 de xunetu, 1932 G. N. Neujmin
1256 Normannia 1932 PD 8 d'agostu, 1932 K. Reinmuth
1257 Móra 1932 PE 8 d'agostu, 1932 K. Reinmuth
1258 Sicilia 1932 PG 8 d'agostu, 1932 K. Reinmuth
1259 Ógyalla 1933 BT 29 de xineru, 1933 K. Reinmuth
1260 Walhalla 1933 BW 29 de xineru, 1933 K. Reinmuth
1261 Legia 1933 FB 23 de marzu, 1933 E. Delporte
1262 Sniadeckia 1933 FE 23 de marzu, 1933 S. J. Arend
1263 Varsavia 1933 FF 23 de marzu, 1933 S. J. Arend
1264 Letaba 1933 HG 21 d'abril, 1933 C. Jackson
1265 Schweikarda 1911 MV 18 d'ochobre, 1911 F. Kaiser
1266 Tone 1927 BD 23 de xineru, 1927 O. Oikawa
1267 Geertruida 1930 HD 23 d'abril, 1930 H. van Gent
1268 Libya 1930 HJ 29 d'abril, 1930 C. Jackson
1269 Rollandia 1930 SH 20 de setiembre, 1930 G. N. Neujmin
1270 Datura 1930 YE 17 d'avientu, 1930 G. van Biesbroeck
1271 Isergina 1931 TN 10 d'ochobre, 1931 G. N. Neujmin
1272 Gefion 1931 TZ1 10 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
1273 Helma 1932 PF 8 d'agostu, 1932 K. Reinmuth
1274 Delportia 1932 WC 28 de payares, 1932 E. Delporte
1275 Cimbria 1932 WG 30 de payares, 1932 K. Reinmuth
1276 Ucclia 1933 BA 24 de xineru, 1933 E. Delporte
1277 Dolores 1933 HA 18 d'abril, 1933 G. N. Neujmin
1278 Kenya 1933 LA 15 de xunu, 1933 C. Jackson
1279 Uganda 1933 LB 15 de xunu, 1933 C. Jackson
1280 Baillauda 1933 QB 18 d'agostu, 1933 E. Delporte
1281 Jeanne 1933 QJ 25 d'agostu, 1933 S. J. Arend
1282 Utopia 1933 QM1 17 d'agostu, 1933 C. Jackson
1283 Komsomolia 1925 SC 25 de setiembre, 1925 V. Albitskij
1284 Latvia 1933 OP 27 de xunetu, 1933 K. Reinmuth
1285 Julietta 1933 QF 21 d'agostu, 1933 E. Delporte
1286 Banachiewicza 1933 QH 25 d'agostu, 1933 S. J. Arend
1287 Lorcia 1933 QL 25 d'agostu, 1933 S. J. Arend
1288 Santa 1933 QM 26 d'agostu, 1933 E. Delporte
1289 Kutaïssi 1933 QR 19 d'agostu, 1933 G. N. Neujmin
1290 Albertine 1933 QL1 21 d'agostu, 1933 E. Delporte
1291 Phryne 1933 RA 15 de setiembre, 1933 E. Delporte
1292 Luce 1933 SH 17 de setiembre, 1933 F. Rigaux
1293 Sonja 1933 SO 26 de setiembre, 1933 E. Delporte
1294 Antwerpia 1933 UB1 24 d'ochobre, 1933 E. Delporte
1295 Deflotte 1933 WD 25 de payares, 1933 L. Boyer
1296 Andrée 1933 WE 25 de payares, 1933 L. Boyer
1297 Quadea 1934 AD 7 de xineru, 1934 K. Reinmuth
1298 Nocturna 1934 AE 7 de xineru, 1934 K. Reinmuth
1299 Mertona 1934 BA 18 de xineru, 1934 G. Reiss
1300 Marcelle 1934 CL 10 de febreru, 1934 G. Reiss
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...