Saltar al conteníu

Diora Baird

De Wikipedia
Diora Baird
Vida
Nacimientu Miami6 d'abril de 1983[1] (41 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Familia
Casada con Jonathan Togo (2013 – 2016)
Estudios
Estudios Escuela Secundaria Mayor de Miami Beach (es) Traducir
Llingües falaes inglés[2]
Oficiu actriz, modelu, actriz de televisiónactriz de cine
Altor 173 cm
IMDb nm1401531
diora-baird.com
Cambiar los datos en Wikidata

Diora Baird (6 d'abril de 1983Miami) ye una actriz d'Estaos Xuníos qu'empezó como modelu pa Guess?. Empezó como actriz cuando'l so madre apuntar a clases d'interpretación por que venciera la so cobardura. Antes de trunfar tuvo diversos trabayos, como camarera, repartidora, payasu, etc.

Biografía

[editar | editar la fonte]

Diora foi chica de portada de la revista Playboy d'agostu de 2004 n'EU. Dempués, empezó a apaecer en más revistes de corte masculín como FHM y a interpretar pequeños papeles en diverses series y películes.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
Añu Títulu Personaxe Notes
2015 Ensin Recuerdo Alicia Secundariu
2012 ¿Ónde ta Mandy? Danna Riggs de Smith Protagonista
Transit Arielle post-producción
2011 Riddle Amber Richards post-producción
Last Call Janine post-producción
Howlin' for You Kelsopher película pa TV
2010 Love Shack LaCienega Torrez direutu a videu
30 Days of Night: Dark Days Amber direutu a videu
Let the Game Begin Kate
2009 Stan Helsing Nadine
Night of the Demons Lily
2008 My Best Friend's Girl Rachel
2007 Young People Fucking
2006 The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning Bailey
Accepted Kiki
Hot Tamale Tuesday Blackwell
2005 Wedding Crashers Vivian

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm1401531. Data de consulta: 19 xunetu 2016. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. URL de la referencia: https://plus.si.cobiss.net/opac7/conor/121484899.

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]