Saltar al conteníu

Charlene Choi

De Wikipedia
Charlene Choi
Vida
Nacimientu Vancouver22 de payares de 1982[1] (41 años)
Nacionalidá Bandera de Canadá Canadá
Familia
Casada con Ronald Cheng (2006 – 2010)
Estudios
Estudios Marymount Secondary School (en) Traducir
Rosaryhill School (en) Traducir
Oficiu cantante, músicaactriz
Miembru de Twins
Xéneru artísticu C-pop (es) Traducir
Instrumentu musical pianu
voz
IMDb nm1218953
eegmusic.com…
Cambiar los datos en Wikidata

Charlene Choi Cheuk-Yin, conocida como Charlene Choi (22 de payares de 1982Vancouver), ye una cantante y actriz china, ye principalmente conocíu por haber formáu parte del dúu cantopop Twins.[2]

Biografía

[editar | editar la fonte]

Choi nació en Vancouver, Canadá, pocos años dempués de la so nacencia, la familia camudar a Ḥong Kong.

Charlene fala con fluidez cantonés, mandarín ya inglés.

Graduóse na escuela de Rosaryhill.

En 2006 casóse col cantante y actor hongkonés Ronald Cheng, pero'l matrimoniu terminó en 2010.

En 2010 empezó a salir con William Chan, sicasí la rellación terminó'l 20 de setiembre de 2015.[3][4]

Ye principalmente conocíu por haber formáu parte del dúu cantopop Twins xunto a Gillian Chung.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
  • 2012 - My Sassy Hubby
  • 2011 - The Sorcerer and the White Snake
  • 2011 - Treasure Inn
  • 2010 - The Jade and the Pearl
  • 2010 - Triple Tap
  • 2010 - Beauty on

Duty * 2010 - Hot_Summer_Days

Programes de variedaes

[editar | editar la fonte]
Añu Programa Notes
2017 Keep Running 2 episodios (#5.03 y # 5.04) - convidada

Discografía

[editar | editar la fonte]
  • Make a Wish (2008)
  • Two Without One (2009)
  • Another Me (2009)

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. Afirmao en: SNAC. Identificador SNAC Ark: w66z1rg3. Apaez como: Charlene Choi. Data de consulta: 9 ochobre 2017. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. Charlene Choi (Twins)
  3. William Chan & girlfriend Charlene Choi confirms Breakup
  4. William Chan and Charlene Choi Are Officially Over

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]