Saltar al conteníu

Adelaide Clemens

De Wikipedia
Adelaide Clemens
Vida
Nacimientu Brisbane30 de payares de 1989 (34 años)
Nacionalidá Bandera de Australia Australia
Estudios
Llingües falaes inglés[1]
Oficiu actrizactriz de cine
IMDb nm2564938
Cambiar los datos en Wikidata

Adelaide Clemens (30 de payares de 1989Brisbane) ye una actriz australiana, conocida por haber interpretáu a Julieta na primer temporada de Blue Water High nel 2007.

Biografía

[editar | editar la fonte]

Fía de padre británicu, de pequeña vivió en Xapón, Cognac, Francia y Hong Kong. A los 12 años tornó cola so familia a Australia.

Foi nomada pa un Logie Award en 2008 pol so papel na serie de televisión Love My Way.

Clemens apaeció en X-Men Origins: Wolverine ya interpretó a Heather Mason na película de terror Silent Hill: Revelation 3D.[2] y a Catherine en The Great Gatsby en 2013.

Empezó a trabayar como actriz na televisión australiana. Actuó col papel de Julieta, nun episodiu de Blue Water High. En 2007, protagonizó la serie infantil The Lost Treasure de Fiji col rol de Alison. Clemens actuó como Harper nel drama de Showtime Love My Way.[3]

Coles mesmes, actuó na película dramática Dream Life, xunto a Sigrid Thornton, Xavier Samuel, Linda Cropper y Andrew McFarlane 2008 pa la televisión MTV Networks Australia.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
Añu Títulu Personaxe Notes
2016 Night of the Lotus Natalie En producción
2016 Avenues Halley En producción
2016 Music, War and Love Rachel Rubin En producción
2015 The Automatic Hate Alexis Green
2015 The World Made Straight Lori
2014 Parer's War Elizabeth Marie Cotter telefilme
2013 Rectify Tawney Talbot Serie de televisión, 16 episodios
2013 The Great Gatsby Catherine
2012 Silent Hill: Revelation 3D Heather Mason
2012 Parade's End[4] Valentine Wannop Serie de televisión, cinco episodios
2012 No One Lives Emma
2012 Generation Um..[5] Mia
2012 Camiya Dickinson Camiya Dickinson
2011 Certainty[6] Deb Catalano
2011 Vampire Ladybird
2010 Lie To Me Megan Serie de televisión, primer episodiu
2010 Wasted on the Young Xandrie
2010 At the Tattooist Kelly Curtiumetraxe
2010 The Pacific Secretaria Miniserie de televisión, primer episodiu
2009 All Saints Stephanie Serie de televisión, primer episodiu
2009 X-Men Origins: Wolverine Moza del antroxu
2008 Dream Life Rose Telefilme
2008 Out of the Blue Fiona Serie de televisión, 1 episodios
2007 Love My Way Harper Serie de televisión, 8 episodios
2007 Pirate Islands: The Lost Treasure of Fiji Alison Serie de televisión, 13 episodios
2006 Blue Water High Julieta Serie de televisión, 1 episodios


Premios y nominaciones

[editar | editar la fonte]
Nomada *[[Logie

Award]] al papel de Harper en Love My Way (2008)

Referencies

[editar | editar la fonte]

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]