Llista de conceyos de La Rioxa

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Llista de conceyos de la La Rioxa, (España):

Mapa municipal de La Rioxa
Nome Pob. (2004)
Ábalos 289
Agoncillo 955
Aguilar del Ríu Alhama 703
Axamil 80
Albelda de Iregua 2.599
Alberite 2.239
Alcanadre 758
Aldeanueva d'Ebro 2.553
Alesanco 437
Alesón 124
Alfaro 9.461
Almarza de Cameros 29
Anguciana 330
Anguiano 540
Arenzana d'Abaxu 265
Arenzana d'Arriba 33
Arnedillo 477
Arnedo 13.965
Arrúbal 484
Ausexo 839
Autol 3.915
Azofra 295
Badarán 700
Bañares 363
Baños de Río Tobía 1.708
Baños de Rioja 94
Berceo 208
Bergasa 150
Bergasillas Baxera 31
Bezares 21
Bobadilla 138
Brieva de Cameros 73
Briñas 226
Briones 838
Cabezón de Cameros 25
Calahorra 22.378
Camprovín 197
Canales de la Sierra 90
Canillas de Río Tuerto 49
Cañas 133
Cárdenas 199
Casalarreina 1.206
Castañares de Rioxa 418
Castrovieyu 52
Cellorigo 22
Cenicero 2.012
Cervera del Río Alhama 2.998
Cidamón 35
Cihuri 166
Cirueña 115
Clavixu 239
Cordovín 220
Corera 266
Cornago 540
Corporales 49
Cuzcurrita de Río Tirón 420
Daroca de Rioxa 52
Enciso 154
Entrena 1.213
Estollo 126
Ezcaray 2.050
Foncea 105
Fonzaleche 164
Fuenmayor 2.792
Galbárruli 67
Galilea 298
Gallinero de Cameros 24
Gimileo 137
Grañón 371
Grávalos 248
Haro 10.165
Herce 368
Herramélluri 132
Hervías 136
Hormilla 441
Hormillexa 168
Hornillos de Cameros 15
Hornos de Moncalvillo 93
Huércanos 895
Igea 732
Xalón de Cameros 47
Laguna de Cameros 164
Lagunilla del Xubera 428
Lardero 5.628
Ledesma de la Cogolla 23
Leiva 276
Leza de Río Leza 49
Logroño 141.568
Lumbreras 140
Manxarrés 130
Mansilla de la Sierra 52
Manzanares de Rioxa 102
Matute 164
Medrano 207
Munilla 121
Murillo de Río Leza 1.267
Muro d'Aguas 60
Muro en Cameros 35
Náyera 7.560
Nalda 946
Navaxún 17
Navarrete 2.466
Nestares 87
Nieva de Cameros 126
Ocón 357
Ochánduri 82
Oxacastro 220
Ollauri 294
Ortigosa de Cameros 306
Pazuengos 44
Pedroso 97
Pinillos 22
Pradexón 3.541
Pradillo 67
Préxano 196
Quel 2.007
Rabanera 40
El Rasillo de Cameros 132
El Redal 196
Ribafrecha 997
Rincón de Soto 3.525
Robres del Castillo 41
Rodezno 325
Sajazarra 123
San Asensio 1.266
San Millán de la Cogolla 293
San Millán de Yécora 71
San Román de Cameros 161
San Torcuato 118
San Vicente de la Sonsierra 1.191
Santa Coloma 126
Santa Engracia del Jubera 185
Santa Eulalia Bajera 126
Santo Domingo de la Calzada 6.069
Santurde de Rioxa 310
Santurdexo 178
Soyuela 114
Sorzano 244
Sotés 262
Soto en Cameros 182
Terroba 29
Tirgo 260
Tobía 81
Tormantos 197
Torre en Cameros 15
Torrecilla en Cameros 574
Torrecilla sobre Alesanco 55
Torremontalbo 19
Treviana 231
Tricio 380
Tudelilla 389
Uruñuela 778
Valdemadera 11
Valgañón 156
Ventosa 135
Ventrosa 82
Viguera 397
Villalba de Rioxa 162
Villalobar de Rioxa 98
Villamediana d'Iregua 3.335
Villanueva de Cameros 109
El Villar d'Arnedo 656
Villar de Torre 268
Villarejo 43
Villarroya 9
Villarta-Quintana 184
Villavelayo 82
Villaverde de Rioxa 83
Villoslada de Cameros 390
Viniegra d'Abaxu 113
Viniegra d'Arriba 49
Zarratón 248
Zarzosa 14
Zorraquín 55

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]