Alderique:Mikurajima

Contenido de la página no disponible en otros idiomas.
De Wikipedia

Repongo la plantía de referencies, ya que lo que se-y puso al artículu fueron enllaces esternos. Nel artículu faense delles afirmaciones ensin referenciar, por exemplu:

  • forma parte del Parque Nacional Fuji-Hakone-Izu.
  • tien una superficie de 20,58 km²
  • una población d'aprosimao 300 persones.
  • l'hábitat natural sigue tándo relativamente pocu contamináu
  • El monte Oyama ye'l puntu más altu de la islla

--Omarete (mensaxes) 18:20 5 set 2020 (UTC)[contestar]

Fuentes fiables.[editar la fonte]

Inserto en referencies un link sobre un estudio de "WIT Transactions on State of the Art in Science and Engineering, Vol 65, © 2013 WIT Presswww.witpress.com, ISSN 1755-8336 (on-line)" que establece estadístiques de islles de Xapón, ente les que ta incluida Mikurajima, en ella descríbese que en el último censo de 2005, la islla tenía 295 pobladores, tamién bien un muestreo de la distribución per grupos de edades, la versión inglesa d'esta página diz que la población en 2009 yera de 351 persones, "As of 2009, the island's population was 351".

La superficie indícala en 20,58 km2, aporta mapas, nel mapa de Mikurajima indica que la cume mas alta ye la que indica wikipedia, Monte Oyama 751 m.

Respecto a la contaminación, el resumen indica "The entire Mikurajima is a vast virgin forest of box trees and chin- quapins." lo que me haz pensar que l'aire tienlu envidiablemente llimpiu. El Parque Nacional al que pertenez la islla cubre parte de las islles mayores y en la prefectura de Tokyo también, que ye a la que pertenez Mikurajima, este debería de ser el dato más demostrable, pero fue el últimu que alcontré.

Estudio estadísticu.

La islla entera ta enmarcada nel parque nacional de Fuji-Hakone-Izu, por la riquísima variedad de fauna y flora vírgen que alberga.


Saludos y gracias por indicame la falta de referencies, dexo al tu criteriu sobro la necesidad de aportar mas referencies.

--Amasuela (alderique) 10:56 6 set 2020 (UTC)[contestar]