Llista d'asteroides/9801–9900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
9801 - 1997 FX3 31 de marzu, 1997 LINEAR
9802 - 1997 GQ6 2 d'abril, 1997 LINEAR
9803 - 1997 GL8 2 d'abril, 1997 LINEAR
9804 - 1997 NU 1 de xunetu, 1997 E. O. Ofek
9805 - 1997 NZ 1 de xunetu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
9806 - 1997 NR6 10 de xunetu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
9807 - 1997 SJ4 27 de setiembre, 1997 T. Kobayashi
9808 - 1998 QS70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
9809 Jimdarwin 1998 RZ5 13 de setiembre, 1998 LONEOS
9810 - 1998 RJ65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
9811 Cavadore 1998 ST 16 de setiembre, 1998 ODAS
9812 Danco 1998 SJ144 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
9813 Rozgaj 1998 TP5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
9814 Ivobenko 1998 UU18 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
9815 Mariakirch 2079 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9816 von Matt 2643 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9817 Thersander 6540 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9818 Eurymachos 6591 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9819 Sangerhausen 2172 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9820 Hempel 3064 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9821 Gitakresáková 4033 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9822 Hajduková 4114 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9823 Annantalová 4271 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9824 Marylea 3033 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9825 Oetken 1214 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9826 Ehrenfreund 2114 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9827 - 1958 TL1 8 d'ochobre, 1958 LONEOS
9828 Antimachos 1973 SS 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9829 Murillo 1973 SJ1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9830 - 1978 VE11 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
9831 Simongreen 1979 QZ 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
9832 - 1981 EH3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9833 Rilke 1982 DW3 21 de febreru, 1982 F. Börngen
9834 Kirsanov 1982 TS1 14 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
9835 - 1984 UD 17 d'ochobre, 1984 Z. Vávrová
9836 Aarseth 1985 TU 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
9837 - 1986 AA2 12 de xineru, 1986 I. K. Horowitz
9838 Falz-Fein 1987 RN6 4 de setiembre, 1987 L. V. Zhuravleva
9839 Crabbegat 1988 CT2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
9840 - 1988 RQ2 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
9841 - 1988 UT 18 d'ochobre, 1988 Z. Vávrová
9842 Funakoshi 1989 AS1 15 de xineru, 1989 K. Endate, K. Watanabe
9843 - 1989 AL3 4 de xineru, 1989 R. H. McNaught
9844 Otani 1989 WF1 23 de payares, 1989 Y. Kushida, O. Muramatsu
9845 Okamuraosamu 1990 FM1 27 de marzu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
9846 - 1990 OS1 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
9847 - 1990 QJ5 25 d'agostu, 1990 H. E. Holt
9848 Yugra 1990 QX17 26 d'agostu, 1990 L. V. Zhuravleva
9849 - 1990 RF2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
9850 - 1990 TM5 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
9851 Sakamoto 1990 UG3 24 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
9852 - 1990 YX 24 d'avientu, 1990 T. Seki
9853 - 1991 AN2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
9854 Karlheinz 1991 AC3 15 de xineru, 1991 F. Börngen
9855 - 1991 CU 7 de febreru, 1991 R. H. McNaught
9856 - 1991 EE 13 de marzu, 1991 Spacewatch
9857 - 1991 EN 10 de marzu, 1991 R. H. McNaught
9858 - 1991 OL1 18 de xunetu, 1991 H. Debehogne
9859 Van Lierde 1991 PE5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
9860 Archaeopteryx 1991 PW9 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
9861 Jahreiss 1991 RB3 9 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
9862 - 1991 RA6 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
9863 Reichardt 1991 RJ7 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
9864 - 1991 RT17 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
9865 Akiraohta 1991 TP1 3 d'ochobre, 1991 K. Suzuki, T. Urata
9866 Kanaimitsuo 1991 TV4 15 d'ochobre, 1991 S. Otomo
9867 - 1991 VM 3 de payares, 1991 A. Natori, T. Urata
9868 - 1991 VP1 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
9869 Yadoumaru 1992 CD1 9 de febreru, 1992 K. Endate, K. Watanabe
9870 Maehata 1992 DA 24 de febreru, 1992 T. Seki
9871 Jeon 1992 DG1 28 de febreru, 1992 T. Fujii, K. Watanabe
9872 Solf 1992 DJ4 27 de febreru, 1992 F. Börngen
9873 - 1992 GH 9 d'abril, 1992 R. H. McNaught
9874 - 1993 FG23 21 de marzu, 1993 UESAC
9875 - 1993 FH25 21 de marzu, 1993 UESAC
9876 - 1993 FY37 19 de marzu, 1993 UESAC
9877 - 1993 ST3 18 de setiembre, 1993 H. E. Holt
9878 Sostero 1994 FQ 17 de marzu, 1994 Farra d'Isonzo
9879 Mammuthus 1994 PZ29 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
9880 Stegosaurus 1994 PQ31 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
9881 - 1994 SE 25 de setiembre, 1994 R. H. McNaught
9882 Stallman 1994 SS9 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
9883 - 1994 TU1 8 d'ochobre, 1994 J. E. Rogers
9884 Příbram 1994 TN3 12 d'ochobre, 1994 M. Tichý, Z. Moravec
9885 Linux 1994 TM14 12 d'ochobre, 1994 Spacewatch
9886 Aoyagi 1994 VM7 8 de payares, 1994 S. Otomo
9887 - 1995 AH 2 de xineru, 1995 T. Kobayashi
9888 - 1995 CD 1 de febreru, 1995 T. Kobayashi
9889 - 1995 FG1 28 de marzu, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
9890 - 1995 SY2 20 de setiembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
9891 Stephensmith 1995 XN1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
9892 - 1995 YN3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
9893 - 1996 AA1 12 de xineru, 1996 T. Kobayashi
9894 - 1996 BS1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
9895 - 1996 BR3 27 de xineru, 1996 T. Kobayashi
9896 - 1996 BL17 22 de xineru, 1996 Lincoln Laboratory ETS
9897 Malerba 1996 CX7 14 de febreru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
9898 - 1996 DF 18 de febreru, 1996 T. Kobayashi
9899 - 1996 EH 12 de marzu, 1996 R. H. McNaught
9900 Llull 1997 LL6 13 de xunu, 1997 M. Blasco
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...