Llista d'asteroides/84901–85000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
84901 - 2003 TF13 15 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84902 Porrentruy 2003 UU11 17 d'ochobre, 2003 Vicques M. Ory
84903 - 2003 UM38 17 d'ochobre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84904 - 2003 UD57 24 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84905 - 2003 UD98 19 d'ochobre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84906 - 2003 UU132 19 d'ochobre, 2003 Palomar NEAT
84907 - 2003 UQ138 21 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84908 - 2003 UR138 21 d'ochobre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84909 - 2003 US138 21 d'ochobre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84910 - 2003 UG190 22 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84911 - 2003 UH190 22 d'ochobre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84912 - 2003 UP222 22 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84913 - 2003 UG226 22 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84914 - 2003 UP235 24 d'ochobre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84915 - 2003 UT247 24 d'ochobre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84916 - 2003 UO251 25 d'ochobre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84917 - 2003 UX259 25 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84918 - 2003 UQ260 25 d'ochobre, 2003 Socorro LINEAR
84919 - 2003 VH 3 de payares, 2003 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky, Sz. Mészáros
84920 - 2003 VM1 6 de payares, 2003 Ondřejov J. Manek
84921 Morkoláb 2003 VN1 9 de payares, 2003 Piszkéstető K. Sárneczky, B. Sipőcz
84922 - 2003 VS2 14 de payares, 2003 Palomar NEAT
84923 - 2003 VZ3 14 de payares, 2003 Palomar NEAT
84924 - 2003 VB6 15 de payares, 2003 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
84925 - 2003 VL9 15 de payares, 2003 Palomar NEAT
84926 - 2003 WR3 16 de payares, 2003 Catalina CSS
84927 - 2003 WT9 18 de payares, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84928 - 2003 WE13 16 de payares, 2003 Catalina CSS
84929 - 2003 WJ19 19 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84930 - 2003 WX21 21 de payares, 2003 Palomar NEAT
84931 - 2003 WG73 20 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84932 - 2003 WE77 19 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84933 - 2003 WM77 19 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84934 - 2003 WH83 20 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84935 - 2003 WT87 22 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84936 - 2003 WJ121 20 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84937 - 2003 WX123 20 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84938 - 2003 WQ127 20 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84939 - 2003 WO130 21 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84940 - 2003 WL138 21 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84941 - 2003 WE142 21 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84942 - 2003 WJ142 21 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84943 - 2003 WC148 23 de payares, 2003 Catalina CSS
84944 - 2003 WL153 26 de payares, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84945 - 2003 WP153 27 de payares, 2003 Catalina CSS
84946 - 2003 WS161 30 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84947 - 2003 WX169 19 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84948 - 2003 WN170 20 de payares, 2003 Socorro LINEAR
84949 - 2003 WE171 21 de payares, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84950 - 2003 XJ3 1 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84951 - 2003 XX4 1 d'avientu, 2003 Catalina CSS
84952 - 2003 XD5 1 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84953 - 2003 XE5 1 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84954 - 2003 XY7 3 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84955 - 2003 XB9 4 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84956 - 2003 XL11 12 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84957 - 2003 XN13 14 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84958 - 2003 XS13 14 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84959 - 2003 XF18 14 d'avientu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84960 - 2003 XS21 14 d'avientu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84961 - 2003 XU21 15 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84962 - 2003 YM9 17 d'avientu, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
84963 - 2003 YN13 17 d'avientu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84964 - 2003 YF14 17 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84965 - 2003 YV16 17 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84966 - 2003 YW16 17 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84967 - 2003 YX16 17 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84968 - 2003 YW17 16 d'avientu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84969 - 2003 YB18 16 d'avientu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84970 - 2003 YA23 16 d'avientu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
84971 - 2003 YZ23 17 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84972 - 2003 YM28 17 d'avientu, 2003 Palomar NEAT
84973 - 2003 YO28 17 d'avientu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84974 - 2003 YB39 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84975 - 2003 YG43 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84976 - 2003 YM43 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84977 - 2003 YN53 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84978 - 2003 YY53 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84979 - 2003 YU64 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84980 - 2003 YZ64 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84981 - 2003 YB65 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84982 - 2003 YM65 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84983 - 2003 YO65 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84984 - 2003 YL66 20 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84985 - 2003 YU66 20 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84986 - 2003 YC83 18 d'avientu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84987 - 2003 YK83 18 d'avientu, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
84988 - 2003 YY88 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84989 - 2003 YD89 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84990 - 2003 YC90 19 d'avientu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84991 - 2003 YM94 22 d'avientu, 2003 Catalina CSS
84992 - 2003 YM100 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84993 - 2003 YL102 19 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84994 - 2003 YW106 22 d'avientu, 2003 Catalina CSS
84995 - 2003 YB108 26 d'avientu, 2003 Piszkéstető K. Sárneczky
84996 - 2003 YW110 26 d'avientu, 2003 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky
84997 - 2003 YP118 27 d'avientu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
84998 - 2003 YD123 27 d'avientu, 2003 Socorro LINEAR
84999 - 2003 YM123 27 d'avientu, 2003 Haleakala NEAT
85000 - 2003 YA125 27 d'avientu, 2003 Črni Vrh Črni Vrh
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...