Llista d'asteroides/8101–8200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8101 Yasue 1993 XK1 15 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
8102 Yoshikazu 1994 AQ2 14 de xineru, 1994 T. Kobayashi
8103 Fermi 1994 BE 19 de xineru, 1994 Farra d'Isonzo
8104 Kumamori 1994 BW4 19 de xineru, 1994 T. Kobayashi
8105 - 1994 WH2 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
8106 Carpino 1994 YB 23 d'avientu, 1994 M. Cavagna, P. Sicoli
8107 - 1995 BR4 31 de xineru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8108 Wieland 1995 BC16 30 de xineru, 1995 F. Börngen
8109 - 1995 DU1 25 de febreru, 1995 C. W. Hergenrother
8110 Heath 1995 DE2 27 de febreru, 1995 T. Kobayashi
8111 Hoepli 1995 GE 2 d'abril, 1995 A. Testa, V. Giuliani
8112 Cesi 1995 JJ 3 de mayu, 1995 Stroncone
8113 Matsue 1996 HD1 21 d'abril, 1996 R. H. McNaught, H. Abe
8114 Lafcadio 1996 HZ1 24 d'abril, 1996 H. Abe
8115 Sakabe 1996 HB2 24 d'abril, 1996 R. H. McNaught, Y. Ikari
8116 Jeanperrin 1996 HA15 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
8117 Yuanlongping 1996 SD1 18 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8118 - 1996 WG3 26 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8119 - 1997 TP25 12 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8120 Kobe 1997 VT 2 de payares, 1997 H. Abe
8121 Altdorfer 2572 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8122 Holbein 4038 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8123 Canaletto 3138 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8124 Guardi 4370 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8125 Tyndareus 5493 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8126 - 1966 BL 20 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
8127 - 1967 HA 27 d'abril, 1967 C. U. Cesco
8128 Nicomachus 1967 JP 6 de mayu, 1967 C. U. Cesco, A. R. Klemola
8129 - 1975 SK1 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
8130 Seeberg 1976 DJ1 27 de febreru, 1976 F. Börngen
8131 Scanlon 1976 SC 27 de setiembre, 1976 E. F. Helin
8132 - 1976 YA6 18 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
8133 Takanochoei 1977 DX3 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
8134 Minin 1978 SQ7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
8135 - 1978 VP10 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8136 - 1979 MH2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
8137 Kvíz 1979 SJ 19 de setiembre, 1979 Kleť
8138 - 1980 FF12 20 de marzu, 1980 Observatoriu de Perth
8139 - 1980 UM1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
8140 - 1981 EO15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8141 Nikolaev 1982 SO4 20 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
8142 Zolotov 1982 UR6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
8143 - 1982 VN 11 de payares, 1982 A. Mrkos
8144 Hiragagennai 1982 VY2 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
8145 Valujki 1983 RY4 5 de setiembre, 1983 L. V. Zhuravleva
8146 Jimbell 1983 WG 28 de payares, 1983 E. Bowell
8147 Colemanhawkins 1984 SU3 28 de setiembre, 1984 B. A. Skiff
8148 - 1985 CR2 15 de febreru, 1985 H. Debehogne
8149 Ruff 1985 JN1 11 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8150 Kaluga 1985 QL4 24 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
8151 Andranada 1986 PK6 12 d'agostu, 1986 L. V. Zhuravleva
8152 - 1986 VY 3 de payares, 1986 A. Mrkos
8153 - 1986 WO1 25 de payares, 1986 A. Mrkos
8154 Stahl 1988 CQ7 15 de febreru, 1988 E. W. Elst
8155 Battaglini 1988 QA 17 d'agostu, 1988 Osservatorio San Vittore
8156 Tsukada 1988 TR 13 d'ochobre, 1988 K. Endate, K. Watanabe
8157 - 1988 XG2 15 d'avientu, 1988 Y. Oshima
8158 Herder 1989 UH7 23 d'ochobre, 1989 F. Börngen
8159 Fukuoka 1990 BE1 24 de xineru, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8160 - 1990 MG 21 de xunu, 1990 H. E. Holt
8161 Newman 1990 QP3 19 d'agostu, 1990 Observatoriu Oak Ridge
8162 - 1990 SK11 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8163 Ishizaki 1990 UF2 27 d'ochobre, 1990 T. Seki
8164 Andreasdoppler 1990 UO3 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
8165 Gnädig 1990 WQ3 21 de payares, 1990 E. W. Elst
8166 Buczynski 1991 AH1 12 de xineru, 1991 B. G. W. Manning
8167 Ishii 1991 CM3 14 de febreru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
8168 Rogerbourke 1991 FK1 18 de marzu, 1991 E. F. Helin
8169 Mirabeau 1991 PO2 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
8170 - 1991 PZ11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8171 Stauffenberg 1991 RV3 5 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
8172 - 1991 RP15 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8173 - 1991 RX23 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8174 - 1991 SL2 17 de setiembre, 1991 H. E. Holt
8175 Boerhaave 1991 VV5 2 de payares, 1991 E. W. Elst
8176 - 1991 WA 29 de payares, 1991 R. H. McNaught
8177 - 1992 BO 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8178 - 1992 DQ10 29 de febreru, 1992 UESAC
8179 - 1992 EA7 1 de marzu, 1992 UESAC
8180 - 1992 PY2 6 d'agostu, 1992 H. E. Holt
8181 Rossini 1992 ST26 28 de setiembre, 1992 L. V. Zhuravleva
8182 Akita 1992 TX 1 d'ochobre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
8183 - 1992 UE3 22 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8184 Luderic 1992 WL 16 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8185 - 1992 WR2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8186 - 1992 WP3 17 de payares, 1992 A. Sugie
8187 Akiramisawa 1992 XL 15 d'avientu, 1992 S. Otomo
8188 - 1992 YE3 18 d'avientu, 1992 Y. Mizuno, T. Furuta
8189 Naruke 1992 YG3 30 d'avientu, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
8190 Bouguer 1993 ON9 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
8191 Mersenne 1993 OX9 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
8192 Tonucci 1993 RB 10 de setiembre, 1993 Stroncone
8193 Ciaurro 1993 SF 17 de setiembre, 1993 Stroncone
8194 Satake 1993 SB1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8195 - 1993 UC1 19 d'ochobre, 1993 E. F. Helin
8196 - 1993 UB3 16 d'ochobre, 1993 E. F. Helin
8197 Mizunohiroshi 1993 VX 15 de payares, 1993 T. Kobayashi
8198 - 1993 VE2 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8199 Takagitakeo 1993 XR 9 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
8200 Souten 1994 AY1 7 de xineru, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...