Llista d'asteroides/69401–69500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
69401 - 1995 QV3 26 d'agostu, 1995 Siding Spring R. H. McNaught
69402 - 1995 SM10 17 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69403 - 1995 SR13 18 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69404 - 1995 SS30 20 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69405 - 1995 SW48 30 de setiembre, 1995 Catalina Station T. B. Spahr
69406 - 1995 SX48 30 de setiembre, 1995 Catalina Station C. W. Hergenrother
69407 - 1995 SZ83 24 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69408 - 1995 TT8 1 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69409 - 1995 UQ 19 d'ochobre, 1995 Dossobuono L. Lai
69410 - 1995 UB3 23 d'ochobre, 1995 Catalina Station T. B. Spahr
69411 - 1995 UR8 21 d'ochobre, 1995 Chichibu N. Sato, T. Urata
69412 - 1995 UJ37 21 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69413 - 1995 VA 1 de payares, 1995 Oizumi T. Kobayashi
69414 - 1995 VY11 15 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69415 - 1995 WA13 16 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69416 - 1995 WX16 17 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69417 - 1995 WV35 21 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69418 - 1995 WX42 25 de payares, 1995 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
69419 - 1995 XH3 14 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69420 - 1995 YA1 21 d'avientu, 1995 Oizumi T. Kobayashi
69421 - 1995 YT2 22 d'avientu, 1995 Saji Saji
69422 - 1995 YO7 16 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
69423 - 1996 AA2 15 de xineru, 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
69424 - 1996 AG6 12 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69425 - 1996 BC 16 de xineru, 1996 Stroncone A. Vagnozzi
69426 - 1996 BW6 19 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69427 - 1996 BJ10 21 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69428 - 1996 EA3 9 de marzu, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69429 - 1996 EB8 11 de marzu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69430 - 1996 GA1 15 d'abril, 1996 Prescott P. G. Comba
69431 - 1996 GG8 12 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69432 - 1996 HC18 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
69433 - 1996 HY18 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
69434 - 1996 HC21 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
69435 - 1996 HH21 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
69436 - 1996 JT7 12 de mayu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69437 - 1996 KW2 21 de mayu, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69438 - 1996 LU2 11 de xunu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69439 - 1996 PX 9 d'agostu, 1996 Haleakala NEAT
69440 - 1996 PV2 14 d'agostu, 1996 Haleakala NEAT
69441 - 1996 PG8 8 d'agostu, 1996 La Silla E. W. Elst
69442 - 1996 RA13 8 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69443 - 1996 RB16 13 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69444 - 1996 RN17 13 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69445 - 1996 RZ20 5 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69446 - 1996 SL4 21 de setiembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69447 - 1996 SG8 21 de setiembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69448 - 1996 TQ 4 d'ochobre, 1996 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
69449 - 1996 TD2 3 d'ochobre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69450 - 1996 TL3 4 d'ochobre, 1996 Kleť Kleť
69451 - 1996 TD5 8 d'ochobre, 1996 Prescott P. G. Comba
69452 - 1996 TL5 9 d'ochobre, 1996 Haleakala NEAT
69453 - 1996 TG11 11 d'ochobre, 1996 Kitami K. Endate
69454 - 1996 TE28 7 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69455 - 1996 TB33 10 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69456 - 1996 TO33 10 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69457 - 1996 TP36 12 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69458 - 1996 TQ54 5 d'ochobre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69459 - 1996 TX62 6 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
69460 - 1996 UO1 17 d'ochobre, 1996 Colleverde V. S. Casulli
69461 - 1996 UA3 24 d'ochobre, 1996 Modra P. Kolény, L. Kornoš
69462 - 1996 UB4 29 d'ochobre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69463 - 1996 VZ1 1 de payares, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69464 - 1996 VV4 13 de payares, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69465 - 1996 VR5 14 de payares, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69466 - 1996 VZ5 15 de payares, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69467 - 1996 VA14 5 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69468 - 1996 VO15 5 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69469 - 1996 WR 16 de payares, 1996 Kleť Kleť
69470 - 1996 XH 1 d'avientu, 1996 Oohira T. Urata
69471 - 1996 XM1 2 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69472 - 1996 XN1 2 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69473 - 1996 XO1 2 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69474 - 1996 XA3 3 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69475 - 1996 XE9 6 d'avientu, 1996 Kleť Kleť
69476 - 1996 XF10 1 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69477 - 1996 XS13 4 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69478 - 1996 XO15 10 d'avientu, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69479 - 1996 XH16 4 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
69480 - 1996 XL19 8 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69481 - 1996 XU19 11 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69482 - 1996 XC26 8 d'avientu, 1996 Chichibu N. Sato
69483 - 1996 XA31 14 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
69484 - 1996 YR1 18 d'avientu, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69485 - 1997 AD 2 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69486 - 1997 AM1 2 de xineru, 1997 Chichibu N. Sato
69487 - 1997 AZ2 4 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69488 - 1997 AV3 3 de xineru, 1997 Oohira T. Urata
69489 - 1997 AB4 6 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69490 - 1997 AE5 3 de xineru, 1997 Chichibu N. Sato
69491 - 1997 AZ5 2 de xineru, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
69492 - 1997 AG7 9 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69493 - 1997 AO12 11 de xineru, 1997 Prescott P. G. Comba
69494 - 1997 AF15 13 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69495 - 1997 AY17 15 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69496 - 1997 AE22 13 de xineru, 1997 Nanyo T. Okuni
69497 - 1997 BK2 30 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69498 - 1997 CM1 1 de febreru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
69499 - 1997 CV4 3 de febreru, 1997 Haleakala NEAT
69500 - 1997 CB6 6 de febreru, 1997 Colleverde V. S. Casulli
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...