Llista d'asteroides/6201–6300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
6201 Ichiroshimizu 1993 HY 16 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
6202 Georgemiley 3332 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6203 Lyubamoroz 1981 EC23 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
6204 MacKenzie 1981 JB3 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
6205 Menottigalli 1983 OD 17 de xunetu, 1983 E. Bowell
6206 Corradolamberti 1985 TB1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
6207 Bourvil 1988 BV 24 de xineru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
6208 Wakata 1988 XT 3 d'avientu, 1988 K. Endate, K. Watanabe
6209 Schwaben 1990 TF4 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
6210 Hyunseop 1991 AX1 14 de xineru, 1991 M. Matsuyama, K. Watanabe
6211 Tsubame 1991 DO 19 de febreru, 1991 S. Inoda, T. Urata
6212 - 1993 MS1 23 de xunu, 1993 M. Nassir
6213 Zwiers 2196 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6214 Mikhailgrinev 1971 SN2 26 de setiembre, 1971 T. M. Smirnova
6215 - 1973 EK 7 de marzu, 1973 L. Kohoutek
6216 San Jose 1975 SJ 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
6217 - 1975 XH 1 d'avientu, 1975 C. Torres, S. Barros
6218 Mizushima 1977 EG7 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
6219 Demalia 1978 PX2 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
6220 Stepanmakarov 1978 SN7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
6221 Ducentesima 1980 GO 13 d'abril, 1980 A. Mrkos
6222 - 1980 PB3 8 d'agostu, 1980 Royal Observatory Edinburgh
6223 Dahl 1980 RD1 3 de setiembre, 1980 A. Mrkos
6224 El Goresy 1981 EK8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
6225 Hiroko 1981 EK12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
6226 Paulwarren 1981 EY18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6227 Alanrubin 1981 EQ42 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6228 Yonezawa 1982 BA 17 de xineru, 1982 T. Furuta
6229 Tursachan 1983 VN7 4 de payares, 1983 B. A. Skiff
6230 - 1984 SG1 27 de setiembre, 1984 Z. Vávrová
6231 Hundertwasser 1985 FH 20 de marzu, 1985 A. Mrkos
6232 Zubitskia 1985 SJ3 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
6233 Kimura 1986 CG 8 de febreru, 1986 S. Inoda, T. Urata
6234 Sheilawolfman 1986 SF 30 de setiembre, 1986 Z. Vávrová
6235 Burney 1987 VB 14 de payares, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
6236 Mallard 1988 WF 29 de payares, 1988 Oohira
6237 Chikushi 1989 CV 4 de febreru, 1989 T. Seki
6238 - 1989 NM 2 de xunetu, 1989 E. F. Helin
6239 Minos 1989 QF 31 d'agostu, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
6240 Lucretius Carus 1989 SL1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
6241 Galante 1989 TG 4 d'ochobre, 1989 Osservatorio San Vittore
6242 - 1990 OJ2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
6243 Yoder 1990 OT3 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
6244 Okamoto 1990 QF 20 d'agostu, 1990 T. Seki
6245 Ikufumi 1990 SO4 27 de setiembre, 1990 T. Urata
6246 Komurotoru 1990 VX2 13 de payares, 1990 T. Fujii, K. Watanabe
6247 Amanogawa 1990 WY3 21 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
6248 - 1991 BM2 17 de xineru, 1991 Z. Vávrová
6249 Jennifer 1991 JF1 7 de mayu, 1991 E. F. Helin
6250 - 1991 VX1 2 de payares, 1991 E. F. Helin
6251 Setsuko 1992 DB 25 de febreru, 1992 M. Akiyama, T. Furuta
6252 Montevideo 1992 EV11 6 de marzu, 1992 UESAC
6253 - 1992 FJ 24 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6254 - 1993 UM3 20 d'ochobre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
6255 Kuma 1994 XT 5 d'avientu, 1994 A. Nakamura
6256 Canova 4063 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6257 Thorvaldsen 4098 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6258 Rodin 3070 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6259 Maillol 3236 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6260 Kelsey 1949 PN 2 d'agostu, 1949 K. Reinmuth
6261 Chione 1976 WC 30 de payares, 1976 H.-E. Schuster
6262 Javid 1978 RZ 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
6263 - 1980 PX 6 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
6264 - 1980 SQ 29 de setiembre, 1980 Z. Vávrová
6265 - 1985 TW3 11 d'ochobre, 1985 T. F. Fric, R. J. Gilbrech
6266 Letzel 1986 TB3 4 d'ochobre, 1986 A. Mrkos
6267 Rozhen 1987 SO9 20 de setiembre, 1987 E. W. Elst
6268 Versailles 1990 SS5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
6269 Kawasaki 1990 UJ 20 d'ochobre, 1990 T. Urata
6270 - 1991 BD 18 de xineru, 1991 S. Inoda, T. Urata
6271 Farmer 1991 NF 9 de xunetu, 1991 E. F. Helin
6272 - 1992 EB 2 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6273 Kiruna 1992 ER31 1 de marzu, 1992 UESAC
6274 Taizaburo 1992 FV 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6275 Kiryu 1993 VQ 14 de payares, 1993 T. Kobayashi
6276 Kurohone 1994 AB 1 de xineru, 1994 T. Kobayashi
6277 - 1949 QC1 24 d'agostu, 1949 H. L. Giclas, R. D. Schaldach
6278 Ametkhan 1971 TF 10 d'ochobre, 1971 B. A. Burnasheva
6279 - 1977 UO5 18 d'ochobre, 1977 K. L. Faul
6280 Sicardy 1980 RJ 2 de setiembre, 1980 E. Bowell
6281 Strnad 1980 SD 16 de setiembre, 1980 A. Mrkos
6282 Edwelda 1980 TS4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
6283 - 1980 VX1 6 de payares, 1980 Observatoriu Purple Mountain
6284 Borisivanov 1981 EM19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6285 Ingram 1981 EA26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6286 - 1983 EU 10 de marzu, 1983 E. Barr
6287 Lenham 1984 AR 8 de xineru, 1984 E. Bowell
6288 - 1984 ER1 2 de marzu, 1984 H. Debehogne
6289 - 1984 HP1 28 d'abril, 1984 W. Ferreri, V. Zappalà
6290 - 1985 CA2 12 de febreru, 1985 H. Debehogne
6291 Renzetti 1985 TM1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
6292 - 1986 QQ2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
6293 Oberpfalz 1987 WV1 26 de payares, 1987 F. Börngen
6294 Czerny 1988 CX1 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
6295 Schmoll 1988 CF3 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
6296 Cleveland 1988 NC 12 de xunetu, 1988 E. F. Helin
6297 - 1988 VZ1 2 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
6298 - 1988 XC 1 d'avientu, 1988 T. Kojima
6299 Reizoutoyoko 1988 XQ1 5 d'avientu, 1988 M. Arai, H. Mori
6300 Hosamu 1988 YB 30 d'avientu, 1988 T. Hioki, N. Kawasato
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...