Llista d'asteroides/601–700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
601 Nerthus 21 de xunu, 1906 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
602 Marianna 16 de febreru, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
603 Timandra 16 de febreru, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
604 Tekmessa 16 de febreru, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
605 Juvisia 27 d'agostu, 1906 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
606 Brangäne 18 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
607 Jenny 18 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
608 Adolfine 18 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
609 Fulvia 24 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
610 Valeska 26 de setiembre, 1906 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
611 Valeria 24 de setiembre, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
612 Veronika 8 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
613 Ginevra 11 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
614 Pia 11 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
615 Roswitha 11 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
616 Elly 17 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
617 Patroclus 17 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
618 Elfriede 17 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña K. Lohnert
619 Triberga 22 d'ochobre, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
620 Drakonia 26 d'ochobre, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
621 Werdandi 11 de payares, 1906 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
622 Esther 13 de payares, 1906 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
623 Chimaera 22 de xineru, 1907 Heidelberg, Alemaña K. Lohnert
624 Hektor 10 de febreru, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
625 Xenia 11 de febreru, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
626 Notburga 11 de febreru, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
627 Charis 4 de marzu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
628 Christine 7 de marzu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
629 Bernardina 7 de marzu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
630 Euphemia 7 de marzu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
631 Philippina 21 de marzu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
632 Pyrrha 5 d'abril, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
633 Zelima 12 de mayu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
634 Ute 12 de mayu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
635 Vundtia 9 de xunu, 1907 Heidelberg, Alemaña K. Lohnert
636 Erika 8 de febreru, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
637 Chrysothemis 11 de marzu, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
638 Moira 5 de mayu, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
639 Latona 19 de xunetu, 1907 Heidelberg, Alemaña K. Lohnert
640 Brambilla 29 d'agostu, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
641 Agnes 8 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
642 Clara 8 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
643 Scheherezade 8 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
644 Cosima 7 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
645 Agrippina 13 de setiembre, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
646 Kastalia 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
647 Adelgunde 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
648 Pippa 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
649 Josefa 11 de setiembre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
650 Amalasuntha 4 d'ochobre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
651 Antikleia 4 d'ochobre, 1907 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
652 Jubilatrix 4 de payares, 1907 Viena, Austria J. Palisa
653 Berenike 27 de payares, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
654 Zelinda 4 de xineru, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
655 Briseïs 4 de payares, 1907 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
656 Beagle 22 de xineru, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
657 Gunlöd 23 de xineru, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
658 Asteria 23 de xineru, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
659 Nestor 23 de marzu, 1908 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
660 Crescentia 8 de xineru, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
661 Cloelia 22 de febreru, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
662 Newtonia 30 de marzu, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
663 Gerlinde 24 de xunu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
664 Judith 24 de xunu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
665 Sabine 22 de xunetu, 1908 Heidelberg, Alemaña W. Lorenz
666 Desdemona 23 de xunetu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
667 Denise 23 de xunetu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
668 Dora 27 de xunetu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
669 Kypria 20 d'agostu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
670 Ottegebe 20 d'agostu, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
671 Carnegia 21 de setiembre, 1908 Viena, Austria J. Palisa
672 Astarte 21 de setiembre, 1908 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
673 Edda 20 de setiembre, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
674 Rachele 28 d'ochobre, 1908 Heidelberg, Alemaña W. Lorenz
675 Ludmilla 30 d'agostu, 1908 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
676 Melitta 16 de xineru, 1909 Greenwich, Inglaterra P. Melotte
677 Aaltje 18 de xineru, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
678 Fredegundis 22 de xineru, 1909 Heidelberg, Alemaña W. Lorenz
679 Pax 28 de xineru, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
680 Genoveva 22 d'abril, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
681 Gorgo 13 de mayu, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
682 Hagar 17 de xunu, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
683 Lanzia 23 de xunetu, 1909 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
684 Hildburg 8 d'agostu, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
685 Hermia 12 d'agostu, 1909 Heidelberg, Alemaña W. Lorenz
686 Gersuind 15 d'agostu, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
687 Tinette 16 d'agostu, 1909 Viena, Austria J. Palisa
688 Melanie 25 d'agostu, 1909 Viena, Austria J. Palisa
689 Zita 12 de setiembre, 1909 Viena, Austria J. Palisa
690 Wratislavia 16 d'ochobre, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
691 Lehigh 11 d'avientu, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
692 Hippodamia 5 de payares, 1901 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf, A. Kopff
693 Zerbinetta 21 de setiembre, 1909 Heidelberg, Alemaña A. Kopff
694 Ekard 7 de payares, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
695 Bella 7 de payares, 1909 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
696 Leonora 10 de xineru, 1910 Taunton, Massachusetts J. H. Metcalf
697 Galilea 14 de febreru, 1910 Heidelberg, Alemaña J. Helffrich
698 Ernestina 5 de marzu, 1910 Heidelberg, Alemaña J. Helffrich
699 Hela 5 de xunu, 1910 Heidelberg, Alemaña J. Helffrich
700 Auravictrix 5 de xunu, 1910 Heidelberg, Alemaña J. Helffrich
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...