Llista d'asteroides/5901–6000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
5901 - 1986 WB1 25 de payares, 1986 Z. Vávrová
5902 Talima 1987 QY10 27 d'agostu, 1987 L. G. Karachkina
5903 - 1989 AN1 6 de xineru, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
5904 Württemberg 1989 AE7 10 de xineru, 1989 F. Börngen
5905 Johnson 1989 CJ1 11 de febreru, 1989 E. F. Helin
5906 - 1989 SN5 24 de setiembre, 1989 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
5907 - 1989 TU5 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
5908 Aichi 1989 UF 20 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
5909 Nagoya 1989 UT 23 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
5910 Zátopek 1989 WH4 29 de payares, 1989 A. Mrkos
5911 - 1989 WO7 25 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
5912 - 1989 YR 20 d'avientu, 1989 T. Niijima, T. Urata
5913 - 1990 BU 21 de xineru, 1990 M. Arai, H. Mori
5914 Kathywhaler 1990 WK 20 de payares, 1990 R. H. McNaught
5915 Yoshihiro 1991 EU 9 de marzu, 1991 T. Seki
5916 van der Woude 1991 JD1 8 de mayu, 1991 E. F. Helin
5917 - 1991 NG 7 de xunetu, 1991 E. F. Helin
5918 - 1991 NV3 6 de xunetu, 1991 H. Debehogne
5919 Patrickmartin 1991 PW12 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5920 - 1992 SX17 30 de setiembre, 1992 H. E. Holt
5921 - 1992 UL 19 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5922 Shouichi 1992 UV 21 d'ochobre, 1992 S. Otomo
5923 Liedeke 1992 WC8 26 de payares, 1992 Spacewatch
5924 Teruo 1994 CH1 7 de febreru, 1994 T. Kobayashi
5925 - 1994 CP1 5 de febreru, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
5926 Schönfeld 1929 PB 4 d'agostu, 1929 M. F. Wolf
5927 - 1938 HA 19 d'abril, 1938 W. Dieckvoss
5928 Pindarus 1973 SK1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5929 - 1974 XT 14 d'avientu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
5930 Zhiganov 1975 VW2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
5931 Zhvanetskij 1976 GK3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
5932 Prutkov 1976 GO3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
5933 Kemurdzhian 1976 QN 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
5934 Mats 1976 SJ 20 de setiembre, 1976 C.-I. Lagerkvist, H. Rickman
5935 Ostankino 1977 EF1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
5936 Khadzhinov 1979 FQ2 29 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
5937 Lodén 1979 XQ 11 d'avientu, 1979 C.-I. Lagerkvist
5938 Keller 1980 FH2 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
5939 Toshimayeda 1981 EU8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
5940 Feliksobolev 1981 TJ4 8 d'ochobre, 1981 L. I. Chernykh
5941 Valencia 1982 UQ6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
5942 Denzilrobert 1983 AN2 10 de xineru, 1983 B. E. Behymer, M. S. Marley
5943 Lovi 1984 EG 1 de marzu, 1984 E. Bowell
5944 Utesov 1984 JA2 2 de mayu, 1984 L. G. Karachkina
5945 Roachapproach 1984 SQ3 28 de setiembre, 1984 B. A. Skiff
5946 Hrozný 1984 UC1 28 d'ochobre, 1984 A. Mrkos
5947 Bonnie 1985 FD 21 de marzu, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5948 Longo 1985 JL 15 de mayu, 1985 E. Bowell
5949 - 1985 RL3 6 de setiembre, 1985 H. Debehogne
5950 Leukippos 1986 PS4 9 d'agostu, 1986 E. W. Elst, V. G. Ivanova
5951 Alicemonet 1986 TZ1 7 d'ochobre, 1986 E. Bowell
5952 Davemonet 1987 EV 4 de marzu, 1987 E. Bowell
5953 Shelton 1987 HS 25 d'abril, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5954 Epikouros 1987 QS1 19 d'agostu, 1987 E. W. Elst
5955 Khromchenko 1987 RT3 2 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
5956 d'Alembert 1988 CF5 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
5957 Irina 1988 JN 11 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5958 Barrande 1989 BS1 29 de xineru, 1989 A. Mrkos
5959 Shaklan 1989 NB1 2 de xunetu, 1989 E. F. Helin
5960 Wakkanai 1989 US 21 d'ochobre, 1989 M. Mukai, M. Takeishi
5961 - 1989 YH1 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
5962 Shikokutenkyo 1990 HK 18 d'abril, 1990 T. Seki
5963 - 1990 QP2 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
5964 - 1990 QN4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
5965 - 1990 SV15 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
5966 Tomeko 1990 VS6 15 de payares, 1990 T. Seki
5967 Edithlevy 1991 CM5 9 de febreru, 1991 C. S. Shoemaker
5968 Trauger 1991 FC 17 de marzu, 1991 E. F. Helin
5969 Ryuichiro 1991 FT 17 de marzu, 1991 T. Seki
5970 Ohdohrikouen 1991 JS1 13 de mayu, 1991 K. Watanabe
5971 Tickell 1991 NT2 12 de xunetu, 1991 H. E. Holt
5972 Harryatkinson 1991 PS12 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5973 Takimoto 1991 QC 17 d'agostu, 1991 S. Otomo
5974 - 1991 UZ2 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5975 Otakemayumi 1992 SG 21 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
5976 Kalatajean 1992 SR2 25 de setiembre, 1992 Observatoriu Oak Ridge
5977 - 1992 TH1 1 d'ochobre, 1992 H. E. Holt
5978 Kaminokuni 1992 WT 16 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
5979 - 1992 XF 15 d'avientu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5980 - 1993 FP2 26 de marzu, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
5981 Kresilas 2140 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5982 Polykletus 4862 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5983 Praxiteles 2285 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5984 Lysippus 4045 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5985 - 1942 RJ 7 de setiembre, 1942 L. Oterma
5986 Xenophon 1969 TA 2 d'ochobre, 1969 P. Wild
5987 - 1975 LQ 6 de xunu, 1975 Observatoriu Félix Aguilar
5988 Gorodnitskij 1976 GN2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
5989 Sorin 1976 QC1 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
5990 Panticapaeon 1977 EO 9 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
5991 Ivavladis 1979 HE3 25 d'abril, 1979 N. S. Chernykh
5992 Nittler 1981 DZ 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
5993 Tammydickinson 1981 EU22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
5994 Yakubovich 1981 SZ7 29 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
5995 Saint-Aignan 1982 DK 20 de febreru, 1982 E. Bowell
5996 Julioangel 1983 NR 11 de xunetu, 1983 E. Bowell
5997 Dirac 1983 TH 1 d'ochobre, 1983 A. Mrkos
5998 Sitenský 1986 RK1 2 de setiembre, 1986 A. Mrkos
5999 Plescia 1987 HA 23 d'abril, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
6000 United Nations 1987 UN 27 d'ochobre, 1987 P. Jensen
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...