Saltar al conteníu

Llista d'asteroides/55201–55300

De Wikipedia
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
55201 - 2001 RL23 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55202 - 2001 RW23 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55203 - 2001 RZ24 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55204 - 2001 RE28 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55205 - 2001 RQ29 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55206 - 2001 RM32 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55207 - 2001 RN32 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55208 - 2001 RJ35 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55209 - 2001 RA36 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55210 - 2001 RN36 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55211 - 2001 RL43 13 de setiembre, 2001 J. Nomen
55212 - 2001 RG46 12 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55213 - 2001 RC49 11 de setiembre, 2001 LINEAR
55214 - 2001 RJ49 9 de setiembre, 2001 LINEAR
55215 - 2001 RG54 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55216 - 2001 RH60 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55217 - 2001 RV60 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55218 - 2001 RW60 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55219 - 2001 RQ61 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55220 - 2001 RE63 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55221 Nancynoblitt 2001 RM63 11 de setiembre, 2001 Oakley
55222 - 2001 RP63 12 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55223 - 2001 RQ63 12 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55224 - 2001 RR69 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55225 - 2001 RG70 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55226 - 2001 RV70 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55227 - 2001 RB71 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55228 - 2001 RR72 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55229 - 2001 RH73 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55230 - 2001 RO73 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55231 - 2001 RC74 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55232 - 2001 RR74 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55233 - 2001 RZ74 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55234 - 2001 RC75 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55235 - 2001 RD80 9 de setiembre, 2001 NEAT
55236 - 2001 RW80 13 de setiembre, 2001 NEAT
55237 - 2001 RK81 14 de setiembre, 2001 NEAT
55238 - 2001 RY83 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55239 - 2001 RZ84 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55240 - 2001 RP85 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55241 - 2001 RL86 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55242 - 2001 RP86 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55243 - 2001 RF87 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55244 - 2001 RA89 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55245 - 2001 RQ92 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55246 - 2001 RM93 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55247 - 2001 RO93 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55248 - 2001 RF99 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55249 - 2001 RQ102 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55250 - 2001 RX102 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55251 - 2001 RZ105 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55252 - 2001 RZ107 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55253 - 2001 RZ110 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55254 - 2001 RP117 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55255 - 2001 RJ118 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55256 - 2001 RZ119 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55257 - 2001 RQ120 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55258 - 2001 RX120 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55259 - 2001 RH122 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55260 - 2001 RG123 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55261 - 2001 RV125 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55262 - 2001 RE126 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55263 - 2001 RR126 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55264 - 2001 RW127 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55265 - 2001 RF130 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55266 - 2001 RX130 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55267 - 2001 RP132 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55268 - 2001 RE133 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55269 - 2001 RG141 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55270 - 2001 RT147 10 de setiembre, 2001 LONEOS
55271 - 2001 RV150 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55272 - 2001 RG155 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55273 - 2001 SY 17 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55274 - 2001 SN3 17 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55275 - 2001 SX9 18 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55276 Kenlarner 2001 SK10 16 de setiembre, 2001 Needville
55277 - 2001 SV15 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55278 - 2001 SP17 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55279 - 2001 SX17 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55280 - 2001 SC20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55281 - 2001 SH20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55282 - 2001 SK20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55283 - 2001 SN20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55284 - 2001 SN21 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55285 - 2001 SQ22 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55286 - 2001 SS22 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55287 - 2001 SC24 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55288 - 2001 SZ30 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55289 - 2001 SB37 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55290 - 2001 SV37 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55291 - 2001 SG38 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55292 - 2001 SN39 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55293 - 2001 SY39 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55294 - 2001 ST42 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55295 - 2001 SJ43 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55296 - 2001 SG44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55297 - 2001 SO44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55298 - 2001 ST44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55299 - 2001 SX44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55300 - 2001 SL45 16 de setiembre, 2001 LINEAR

Referencies[editar | editar la fonte]

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]