Llista d'asteroides/4101–4200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
4101 Ruikou 1988 CE 8 de febreru, 1988 T. Seki
4102 Gergana 1988 TE3 15 d'ochobre, 1988 V. G. Ivanova
4103 Chahine 1989 EB 4 de marzu, 1989 E. F. Helin
4104 Alu 1989 ED 5 de marzu, 1989 E. F. Helin
4105 Tsia 1989 EK 5 de marzu, 1989 E. F. Helin
4106 Nada 1989 EW 6 de marzu, 1989 T. Nomeura, K. Kawanishi
4107 Rufino 1989 GT 7 d'abril, 1989 E. F. Helin
4108 Rakos 3439 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4109 Anokhin 1969 OW 17 de xunetu, 1969 B. A. Burnasheva
4110 Keats 1977 CZ 13 de febreru, 1977 E. Bowell
4111 Lamy 1981 EN12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
4112 Hrabal 1981 ST 25 de setiembre, 1981 M. Mahrová
4113 Rascana 1982 BQ 18 de xineru, 1982 E. Bowell
4114 Jasnorzewska 1982 QB1 19 d'agostu, 1982 Z. Vávrová
4115 Peternorton 1982 QS3 29 d'agostu, 1982 N. S. Chernykh
4116 Elachi 1982 SU 20 de setiembre, 1982 E. F. Helin
4117 Wilke 1982 SU3 24 de setiembre, 1982 F. Börngen
4118 Sveta 1982 TH3 15 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
4119 Miles 1983 BE 16 de xineru, 1983 E. Bowell
4120 Denoyelle 1985 RS4 14 de setiembre, 1985 H. Debehogne
4121 Carlin 1986 JH 2 de mayu, 1986 INAS
4122 Ferrari 1986 OA 28 de xunetu, 1986 Osservatorio San Vittore
4123 - 1986 QP1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
4124 Herriot 1986 SE 29 de setiembre, 1986 Z. Vávrová
4125 Lew Allen 1987 MO 28 de xunu, 1987 E. F. Helin
4126 Mashu 1988 BU 19 de xineru, 1988 K. Endate, K. Watanabe
4127 Kyogoku 1988 BA2 25 de xineru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
4128 UKSTU 1988 BM5 28 de xineru, 1988 R. H. McNaught
4129 Richelen 1988 DM 22 de febreru, 1988 R. H. McNaught
4130 Ramanujan 1988 DQ1 17 de febreru, 1988 R. Rajamohan
4131 Stasik 1988 DR4 23 de febreru, 1988 A. J. Noymer
4132 Bartók 1988 EH 12 de marzu, 1988 J. Alu
4133 Heureka 1942 DB 17 de febreru, 1942 L. Oterma
4134 Schütz 1961 CR 15 de febreru, 1961 F. Börngen
4135 Svetlanov 1966 PG 14 d'agostu, 1966 L. I. Chernykh, T. M. Smirnova
4136 Artmane 1968 FJ 28 de marzu, 1968 T. M. Smirnova
4137 Crabtree 1970 WC 24 de payares, 1970 L. Kohoutek
4138 Kalchas 1973 SM 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4139 Ul'yanin 1975 VE2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
4140 Branham 1976 VA 11 de payares, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
4141 Nintanlena 1978 PG3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
4142 Dersu-Uzala 1981 KE 28 de mayu, 1981 Z. Vávrová
4143 Huziak 1981 QN1 29 d'agostu, 1981 L. G. Taff
4144 Vladvasil'ev 1981 SW6 28 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
4145 Maximova 1981 SJ7 29 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
4146 Rudolfinum 1982 DD2 16 de febreru, 1982 L. Brožek
4147 Lennon 1983 AY 12 de xineru, 1983 B. A. Skiff
4148 McCartney 1983 NT 11 de xunetu, 1983 E. Bowell
4149 Harrison 1984 EZ 9 de marzu, 1984 B. A. Skiff
4150 Starr 1984 QC1 31 d'agostu, 1984 B. A. Skiff
4151 Alanhale 1985 HV1 24 d'abril, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
4152 Weber 1985 JF 15 de mayu, 1985 E. Bowell
4153 Roburnham 1985 JT1 14 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker
4154 Rumsey 1985 NE 10 de xunetu, 1985 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
4155 Watanabe 1987 UB1 25 d'ochobre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
4156 Okadanaboru 1988 BE 16 de xineru, 1988 T. Kojima
4157 Izu 1988 XD2 11 d'avientu, 1988 Y. Oshima
4158 Santini 1989 BE 28 de xineru, 1989 Osservatorio San Vittore
4159 Freeman 1989 GK 5 d'abril, 1989 E. F. Helin
4160 Sabrina-John 1989 LE 3 de xunu, 1989 E. F. Helin
4161 Amasis 6627 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4162 SAF 1940 WA 24 de payares, 1940 A. Patry
4163 Saaremaa 1941 HC 19 d'abril, 1941 L. Oterma
4164 Shilov 1969 UR 16 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
4165 Didkovskij 1976 GS3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
4166 Pontryagin 1978 SZ6 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
4167 Riemann 1978 TQ7 2 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
4168 Millan 1979 EE 6 de marzu, 1979 Observatoriu Félix Aguilar
4169 Celsius 1980 FO3 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
4170 Semmelweis 1980 PT 6 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
4171 Carrasco 1982 FZ1 23 de marzu, 1982 C. S. Shoemaker
4172 Rochefort 1982 FC3 20 de marzu, 1982 H. Debehogne
4173 Thicksten 1982 KG1 27 de mayu, 1982 C. S. Shoemaker
4174 Pikulia 1982 SB6 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
4175 Billbaum 1985 GX 15 d'abril, 1985 E. Bowell
4176 Sudek 1987 DS 24 de febreru, 1987 A. Mrkos
4177 Kohman 1987 SS1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
4178 - 1988 EO1 13 de marzu, 1988 E. F. Helin
4179 Toutatis 1989 AC 4 de xineru, 1989 C. Pollas
4180 Anaxagoras 6092 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
4181 Kivi 1938 DK1 24 de febreru, 1938 Y. Väisälä
4182 Mount Locke 1951 JQ 2 de mayu, 1951 Observatoriu McDonald
4183 Cuno 1959 LM 5 de xunu, 1959 C. Hoffmeister
4184 Berdyayev 1969 TJ1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
4185 Phystech 1975 ED 4 de marzu, 1975 T. M. Smirnova
4186 Tamashima 1977 DT1 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
4187 Shulnazaria 1978 GR3 11 d'abril, 1978 N. S. Chernykh
4188 Kitezh 1979 HX4 25 d'abril, 1979 N. S. Chernykh
4189 Sayany 1979 SV9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
4190 Kvasnica 1980 JH 11 de mayu, 1980 L. Brožek
4191 Assesse 1980 KH 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
4192 Breysacher 1981 DH 28 de febreru, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
4193 Salanave 1981 SM1 26 de setiembre, 1981 B. A. Skiff, N. G. Thomas
4194 Sweitzer 1982 RE 15 de setiembre, 1982 E. Bowell
4195 Esambaev 1982 SK8 19 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
4196 Shuya 1982 SA13 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
4197 - 1982 TA 11 d'ochobre, 1982 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
4198 Panthera 1983 CK1 11 de febreru, 1983 N. G. Thomas
4199 Andreev 1983 RX2 1 de setiembre, 1983 H. Debehogne
4200 Shizukagozen 1983 WA 28 de payares, 1983 Y. Banno, T. Urata
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...