Llista d'asteroides/30801–30900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
30801 - 1989 SS1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
30802 - 1989 SH3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
30803 - 1989 SG14 26 de setiembre, 1989 J. M. Baur, K. Birkle
30804 - 1989 TO14 2 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
30805 - 1989 UO2 21 d'ochobre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
30806 - 1989 UP5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
30807 - 1989 UQ5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
30808 - 1989 YA2 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
30809 - 1990 EO8 7 de marzu, 1990 H. Debehogne
30810 - 1990 FM 23 de marzu, 1990 E. F. Helin
30811 - 1990 OD2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
30812 - 1990 OZ4 25 de xunetu, 1990 H. E. Holt
30813 - 1990 QT 19 d'agostu, 1990 E. F. Helin
30814 - 1990 QW 19 d'agostu, 1990 E. F. Helin
30815 - 1990 QH2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
30816 - 1990 QA6 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
30817 - 1990 QN9 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
30818 - 1990 RH2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
30819 - 1990 RL2 15 de setiembre, 1990 C. M. Olmstead
30820 - 1990 RU2 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
30821 - 1990 RR17 15 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva
30822 - 1990 SX5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
30823 - 1990 SY15 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
30824 - 1990 TD 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
30825 - 1990 TG1 14 d'ochobre, 1990 Spacewatch
30826 Coulomb 1990 TS1 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30827 - 1990 TE2 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30828 Bethe 1990 TK4 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30829 - 1990 TE9 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30830 Jahn 1990 TQ12 14 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
30831 - 1990 TO14 14 d'ochobre, 1990 K. J. Lawrence, E. F. Helin
30832 - 1990 UC5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
30833 - 1990 VM4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
30834 - 1990 VR6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
30835 - 1990 WB7 21 de payares, 1990 E. W. Elst
30836 Schnittke 1991 AU2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
30837 Steinheil 1991 AW2 15 de xineru, 1991 F. Börngen
30838 - 1991 CM1 7 de febreru, 1991 T. Seki
30839 - 1991 GH1 11 d'abril, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
30840 Jackalice 1991 GC2 15 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker
30841 - 1991 GA3 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
30842 - 1991 GO7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
30843 - 1991 JK1 8 de mayu, 1991 E. F. Helin
30844 - 1991 KE 17 de mayu, 1991 C. S. Shoemaker
30845 - 1991 PQ3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
30846 - 1991 PJ17 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
30847 - 1991 RC5 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30848 - 1991 RZ19 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
30849 - 1991 RE20 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
30850 Vonsiemens 1991 TN2 7 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30851 - 1991 TD6 2 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30852 Debye 1991 TR6 2 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
30853 - 1991 UH3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
30854 - 1991 VB 1 de payares, 1991 E. F. Helin
30855 - 1991 VQ9 4 de payares, 1991 Spacewatch
30856 - 1991 XE 7 d'avientu, 1991 E. F. Helin
30857 - 1991 YY 31 d'avientu, 1991 E. W. Elst
30858 - 1992 AU1 9 de xineru, 1992 E. F. Helin
30859 - 1992 BM 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
30860 - 1992 DA4 29 de febreru, 1992 Spacewatch
30861 - 1992 DS5 29 de febreru, 1992 UESAC
30862 - 1992 DF10 29 de febreru, 1992 UESAC
30863 - 1992 EA4 1 de marzu, 1992 UESAC
30864 - 1992 EE6 1 de marzu, 1992 UESAC
30865 - 1992 EH8 2 de marzu, 1992 UESAC
30866 - 1992 EN8 2 de marzu, 1992 UESAC
30867 - 1992 EL9 2 de marzu, 1992 UESAC
30868 - 1992 ET10 6 de marzu, 1992 UESAC
30869 - 1992 EU11 6 de marzu, 1992 UESAC
30870 - 1992 EW15 1 de marzu, 1992 UESAC
30871 - 1992 EG16 1 de marzu, 1992 UESAC
30872 - 1992 EM17 2 de marzu, 1992 UESAC
30873 - 1992 EN17 2 de marzu, 1992 UESAC
30874 - 1992 EA23 1 de marzu, 1992 UESAC
30875 - 1992 EX25 8 de marzu, 1992 UESAC
30876 - 1992 EM27 4 de marzu, 1992 UESAC
30877 - 1992 ES30 1 de marzu, 1992 UESAC
30878 - 1992 GQ 3 d'abril, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
30879 - 1992 KF 25 de mayu, 1992 T. Seki
30880 - 1992 PC2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
30881 - 1992 RS4 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
30882 - 1992 SG2 21 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
30883 de Broglie 1992 SW16 24 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
30884 - 1992 SL23 30 de setiembre, 1992 H. E. Holt
30885 - 1992 UU4 30 d'ochobre, 1992 A. Natori, T. Urata
30886 - 1992 WJ1 17 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
30887 - 1992 WL2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
30888 - 1993 BG2 19 de xineru, 1993 T. Seki
30889 - 1993 FU6 17 de marzu, 1993 UESAC
30890 - 1993 FB9 17 de marzu, 1993 UESAC
30891 - 1993 FV14 17 de marzu, 1993 UESAC
30892 - 1993 FR18 17 de marzu, 1993 UESAC
30893 - 1993 FD19 17 de marzu, 1993 UESAC
30894 - 1993 FD20 17 de marzu, 1993 UESAC
30895 - 1993 FH23 21 de marzu, 1993 UESAC
30896 - 1993 FX26 21 de marzu, 1993 UESAC
30897 - 1993 FG29 21 de marzu, 1993 UESAC
30898 - 1993 FJ29 21 de marzu, 1993 UESAC
30899 - 1993 FL32 21 de marzu, 1993 UESAC
30900 - 1993 FM34 17 de marzu, 1993 UESAC
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...