Llista d'asteroides/26001–26100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
26001 - 2001 FX98 16 de marzu, 2001 LINEAR
26002 - 2001 FL103 18 de marzu, 2001 LINEAR
26003 - 2001 FD104 18 de marzu, 2001 LONEOS
26004 - 2001 FL108 18 de marzu, 2001 LINEAR
26005 - 2001 FO109 18 de marzu, 2001 LINEAR
26006 - 2001 FC112 18 de marzu, 2001 Spacewatch
26007 - 2001 FQ120 26 de marzu, 2001 LINEAR
26008 - 2001 FE127 29 de marzu, 2001 LINEAR
26009 - 2001 FJ129 26 de marzu, 2001 LINEAR
26010 - 2001 FN129 26 de marzu, 2001 LINEAR
26011 - 2001 FA136 21 de marzu, 2001 LONEOS
26012 - 2001 FG148 24 de marzu, 2001 LONEOS
26013 - 2001 FZ148 24 de marzu, 2001 LINEAR
26014 - 2051 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26015 - 2076 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26016 - 2633 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26017 - 2674 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26018 - 2695 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26019 - 2768 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26020 - 3094 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26021 - 4177 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26022 - 4180 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26023 - 4538 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26024 - 4543 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26025 - 4587 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26026 - 4664 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26027 - 4861 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26028 - 5554 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26029 - 5565 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26030 - 6004 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26031 - 6074 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26032 - 6556 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26033 - 6801 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26034 - 9611 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26035 - 1119 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26036 - 2166 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26037 - 2183 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26038 - 2290 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26039 - 3268 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26040 - 3747 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26041 - 4172 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26042 - 4242 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26043 - 4319 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26044 - 1259 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26045 - 1582 T-2 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26046 - 2104 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26047 - 2148 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26048 - 2409 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26049 - 3161 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26050 - 3167 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26051 - 3200 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26052 - 3230 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26053 - 4081 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26054 - 4231 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26055 - 4257 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26056 - 4281 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26057 Ankaios 4742 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26058 - 1061 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26059 - 1089 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26060 - 1164 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26061 - 2315 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26062 - 2466 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26063 - 2634 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26064 - 3500 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26065 - 3761 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26066 - 4031 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26067 - 4079 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26068 - 4093 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26069 - 4215 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26070 - 4240 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26071 - 4335 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26072 - 5155 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26073 - 5168 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
26074 Carlwirtz 1977 TD 8 d'ochobre, 1977 H.-E. Schuster
26075 - 1978 PA3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
26076 - 1979 MM1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
26077 - 1979 ML6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
26078 - 1979 MP6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
26079 - 1979 MW6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
26080 - 1980 EF 14 de marzu, 1980 E. Bowell
26081 - 1980 PT1 6 d'agostu, 1980 R. M. West
26082 - 1981 EB11 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
26083 - 1981 EJ11 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
26084 - 1981 EK17 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
26085 - 1981 ED18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
26086 - 1981 UE23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
26087 - 1982 UU8 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
26088 - 1985 QF1 17 d'agostu, 1985 E. F. Helin
26089 - 1985 QN2 17 d'agostu, 1985 E. F. Helin
26090 - 1986 PU1 1 d'agostu, 1986 M. Rudnyk
26091 - 1987 RL1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
26092 - 1987 SF 16 de setiembre, 1987 T. Seki
26093 - 1987 UA1 25 d'ochobre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
26094 - 1988 NU 11 de xunetu, 1988 E. F. Helin
26095 - 1988 PU 10 d'agostu, 1988 C. Mikolajczak, R. Coker
26096 - 1988 SD3 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
26097 - 1988 VJ1 6 de payares, 1988 T. Seki
26098 - 1989 AN3 4 de xineru, 1989 R. H. McNaught
26099 - 1989 WH 20 de payares, 1989 Y. Oshima
26100 - 1990 QL5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...