Llista d'asteroides/2401–2500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
2401 Aehlita 1975 VM2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2402 Satpaev 1979 OR13 31 de xunetu, 1979 N. S. Chernykh
2403 Šumava 1979 SQ 25 de setiembre, 1979 A. Mrkos
2404 Antarctica 1980 TE 1 d'ochobre, 1980 A. Mrkos
2405 Welch 1963 UF 18 d'ochobre, 1963 Universidá d'Indiana
2406 Orelskaya 1966 QG 20 d'agostu, 1966 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2407 Haug 1973 DH 27 de febreru, 1973 L. Kohoutek
2408 Astapovich 1978 QK1 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2409 Chapman 1979 UG 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
2410 Morrison 1981 AF 3 de xineru, 1981 E. Bowell
2411 Zellner 1981 JK 3 de mayu, 1981 E. Bowell
2412 Wil 3537 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2413 van de Hulst 6816 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2414 Vibeke 1931 UG 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
2415 Ganesa 1978 UJ 28 d'ochobre, 1978 H. L. Giclas
2416 Sharonov 1979 OF13 31 de xunetu, 1979 N. S. Chernykh
2417 McVittie 1964 CD 15 de febreru, 1964 Universidá d'Indiana
2418 Voskovec-Werich 1971 UV 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
2419 Moldavia 1974 SJ 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
2420 Čiurlionis 1975 TN 3 d'ochobre, 1975 N. S. Chernykh
2421 Nininger 1979 UD 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
2422 Perovskaya 1968 HK1 28 d'abril, 1968 T. M. Smirnova
2423 Ibarruri 1972 NC 14 de xunetu, 1972 L. V. Zhuravleva
2424 Tautenburg 1973 UT5 27 d'ochobre, 1973 F. Börngen, K. Kirsch
2425 Shenzhen 1975 FW 17 de marzu, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2426 Simonov 1976 KV 26 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
2427 Kobzar 1976 YQ7 20 d'avientu, 1976 N. S. Chernykh
2428 Kamenyar 1977 RZ6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2429 Schürer 1977 TZ 12 d'ochobre, 1977 P. Wild
2430 Bruce Helin 1977 VC 8 de payares, 1977 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
2431 Skovoroda 1978 PF3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2432 Soomana 1981 FA 30 de marzu, 1981 E. Bowell
2433 Sootiyo 1981 GJ 5 d'abril, 1981 E. Bowell
2434 Bateson 1981 KA 27 de mayu, 1981 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
2435 Horemheb 4578 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2436 Hatshepsut 6066 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2437 Amnestia 1942 RZ 14 de setiembre, 1942 M. Väisälä
2438 Oleshko 1975 VO2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2439 Ulugbek 1977 QX2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2440 Educatio 1978 VQ4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2441 Hibbs 1979 MN2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2442 Corbett 1980 TO 3 d'ochobre, 1980 Z. Vávrová
2443 Tomeileen A906 BJ 24 de xineru, 1906 M. F. Wolf
2444 Lederle 1934 CD 5 de febreru, 1934 K. Reinmuth
2445 Blazhko 1935 TC 3 d'ochobre, 1935 P. F. Shajn
2446 Lunacharsky 1971 TS2 14 d'ochobre, 1971 L. I. Chernykh
2447 Kronstadt 1973 QY1 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2448 Sholokhov 1975 BU 18 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
2449 Kenos 1978 GC 8 d'abril, 1978 W. Liller
2450 Ioannisiani 1978 RP 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2451 Dollfus 1980 RQ 2 de setiembre, 1980 E. Bowell
2452 Lyot 1981 FE 30 de marzu, 1981 E. Bowell
2453 Wabash A921 SA 30 de setiembre, 1921 K. Reinmuth
2454 Olaus Magnus 1941 SS 21 de setiembre, 1941 Y. Väisälä
2455 Somville 1950 TO4 5 d'ochobre, 1950 S. J. Arend
2456 Palamedes 1966 BA1 30 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
2457 Rublyov 1975 TU2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
2458 Veniakaverin 1977 RC7 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2459 Spellmann 1980 LB1 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
2460 Mitlincoln 1980 TX4 1 d'ochobre, 1980 L. G. Taff, D. E. Beatty
2461 Clavel 1981 EC1 5 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2462 Nehalennia 6578 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2463 Sterpin 1934 FF 10 de marzu, 1934 G. van Biesbroeck
2464 Nordenskiöld 1939 BF 19 de xineru, 1939 Y. Väisälä
2465 Wilson 1949 PK 2 d'agostu, 1949 K. Reinmuth
2466 Golson 1959 RJ 7 de setiembre, 1959 Universidá d'Indiana
2467 Kollontai 1966 PJ 14 d'agostu, 1966 L. I. Chernykh
2468 Repin 1969 TO1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2469 Tadjikistan 1970 HA 27 d'abril, 1970 T. M. Smirnova
2470 Agematsu 1976 UW15 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
2471 Ultrajectum 6545 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2472 Bradman 1973 DG 27 de febreru, 1973 L. Kohoutek
2473 Heyerdahl 1977 RX7 12 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2474 Ruby 1979 PB 14 d'agostu, 1979 Z. Vávrová
2475 Semenov 1972 TF2 8 d'ochobre, 1972 L. V. Zhuravleva
2476 Andersen 1976 JF2 2 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
2477 Biryukov 1977 PY1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2478 Tokai 1981 JC 4 de mayu, 1981 T. Furuta
2479 Sodankylä 1942 CB 6 de febreru, 1942 Y. Väisälä
2480 Papanov 1976 YS1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2481 Bürgi 1977 UQ 18 d'ochobre, 1977 P. Wild
2482 Perkin 1980 CO 13 de febreru, 1980 Observatoriu de Harvard
2483 Guinevere 1928 QB 17 d'agostu, 1928 M. F. Wolf
2484 Parenago 1928 TK 7 d'ochobre, 1928 G. N. Neujmin
2485 Scheffler 1932 BH 29 de xineru, 1932 K. Reinmuth
2486 Metsähovi 1939 FY 22 de marzu, 1939 Y. Väisälä
2487 Juhani 1940 RL 8 de setiembre, 1940 H. Alikoski
2488 Bryan 1952 UT 23 d'ochobre, 1952 Universidá d'Indiana
2489 Suvorov 1975 NY 11 de xunetu, 1975 L. I. Chernykh
2490 Bussolini 1976 AG 3 de xineru, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2491 Tvashtri 1977 CB 15 de febreru, 1977 W. L. Sebok
2492 Kutuzov 1977 NT 14 de xunetu, 1977 N. S. Chernykh
2493 Elmer 1978 XC 1 d'avientu, 1978 Observatoriu de Harvard
2494 Inge 1981 LF 4 de xunu, 1981 E. Bowell
2495 Noviomagum 7071 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2496 Fernandus 1953 TC1 8 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
2497 Kulikovskij 1977 PZ1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2498 Tsesevich 1977 QM3 23 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2499 Brunk 1978 VJ7 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2500 Alascattalo 1926 GC 2 d'abril, 1926 K. Reinmuth
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...