Llista d'asteroides/22401–22500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
22401 Egisto 1995 DP3 24 de febreru, 1995 M. Tombelli
22402 Goshi 1995 GN 3 d'abril, 1995 A. Nakamura
22403 Manjitludher 1995 LK 5 de xunu, 1995 D. J. Asher
22404 - 1995 ME4 29 de xunu, 1995 Spacewatch
22405 Gavioliremo 1995 OB 19 de xunetu, 1995 Cavezzo
22406 - 1995 QW5 22 d'agostu, 1995 Spacewatch
22407 - 1995 SK2 17 de setiembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
22408 - 1995 SC3 20 de setiembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
22409 - 1995 SU3 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
22410 - 1995 SS52 29 de setiembre, 1995 Spacewatch
22411 - 1995 TR 2 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
22412 - 1995 UQ4 25 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
22413 - 1995 UB13 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
22414 - 1995 UB15 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
22415 - 1995 UB21 19 d'ochobre, 1995 Spacewatch
22416 - 1995 UC47 28 d'ochobre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
22417 - 1995 WK1 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
22418 - 1995 WM4 20 de payares, 1995 T. Kobayashi
22419 - 1995 WP5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
22420 - 1995 WL42 28 de payares, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22421 - 1995 XC5 14 d'avientu, 1995 Spacewatch
22422 - 1995 YO5 16 d'avientu, 1995 Spacewatch
22423 - 1995 YJ12 19 d'avientu, 1995 Spacewatch
22424 - 1995 YS21 20 d'avientu, 1995 NEAT
22425 - 1996 AZ 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
22426 - 1996 AH9 13 de xineru, 1996 Spacewatch
22427 - 1996 DB 18 de febreru, 1996 T. Kobayashi
22428 - 1996 DT 19 de febreru, 1996 T. Kobayashi
22429 - 1996 DD1 22 de febreru, 1996 A. Galád, A. Pravda
22430 - 1996 DM2 23 de febreru, 1996 T. Kobayashi
22431 - 1996 DY2 28 de febreru, 1996 S. P. Laurie
22432 - 1996 EJ14 12 de marzu, 1996 Spacewatch
22433 - 1996 GC2 9 d'abril, 1996 S. Otomo
22434 - 1996 GE6 11 d'abril, 1996 Spacewatch
22435 - 1996 GN7 12 d'abril, 1996 Spacewatch
22436 - 1996 GO17 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
22437 - 1996 GR20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
22438 - 1996 HQ19 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
22439 - 1996 HL20 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
22440 - 1996 KA 17 de mayu, 1996 A. Galád, A. Pravda
22441 - 1996 PA9 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
22442 Blaha 1996 TM9 14 d'ochobre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
22443 - 1996 TJ11 11 d'ochobre, 1996 K. Endate
22444 - 1996 TK12 15 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
22445 - 1996 TT14 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
22446 - 1996 TU25 6 d'ochobre, 1996 Spacewatch
22447 - 1996 TP34 10 d'ochobre, 1996 Spacewatch
22448 - 1996 TP35 11 d'ochobre, 1996 Spacewatch
22449 - 1996 VC 1 de payares, 1996 T. B. Spahr
22450 Nové Hrady 1996 VN 3 de payares, 1996 Kleť
22451 - 1996 VN6 13 de payares, 1996 A. Boattini, A. Di Paola
22452 - 1996 VD8 3 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
22453 - 1996 VC9 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
22454 - 1996 VU17 6 de payares, 1996 Spacewatch
22455 - 1996 XK1 2 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
22456 - 1996 XF12 4 d'avientu, 1996 Spacewatch
22457 - 1996 XC15 10 d'avientu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22458 - 1996 XD31 14 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
22459 - 1997 AD2 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
22460 - 1997 AJ2 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
22461 - 1997 AB7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
22462 - 1997 AF7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
22463 - 1997 AT13 11 de xineru, 1997 NEAT
22464 - 1997 AG14 4 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22465 Karelanděl 1997 AK18 15 de xineru, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
22466 - 1997 BA3 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
22467 Koharumi 1997 BC3 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
22468 - 1997 CK1 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
22469 - 1997 CP1 2 de febreru, 1997 P. Kolény, L. Kornoš
22470 - 1997 CR21 9 de febreru, 1997 N. Sato
22471 - 1997 CR28 2 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22472 - 1997 CT28 6 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22473 - 1997 EN4 2 de marzu, 1997 Spacewatch
22474 Frobenius 1997 ED8 8 de marzu, 1997 P. G. Comba
22475 - 1997 EH13 3 de marzu, 1997 Spacewatch
22476 - 1997 EM23 8 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22477 - 1997 EU42 10 de marzu, 1997 LINEAR
22478 - 1997 EM48 11 de marzu, 1997 E. W. Elst
22479 - 1997 FY1 29 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
22480 - 1997 GU3 3 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
22481 - 1997 GM13 3 d'abril, 1997 LINEAR
22482 - 1997 GK16 3 d'abril, 1997 LINEAR
22483 - 1997 GX16 3 d'abril, 1997 LINEAR
22484 - 1997 GX21 6 d'abril, 1997 LINEAR
22485 - 1997 GS22 6 d'abril, 1997 LINEAR
22486 - 1997 GZ22 6 d'abril, 1997 LINEAR
22487 - 1997 GP23 6 d'abril, 1997 LINEAR
22488 - 1997 GP24 7 d'abril, 1997 LINEAR
22489 Yanaka 1997 GR24 7 d'abril, 1997 A. Nakamura
22490 - 1997 GB26 11 d'abril, 1997 T. Okuni
22491 - 1997 GX32 3 d'abril, 1997 LINEAR
22492 - 1997 GN35 6 d'abril, 1997 LINEAR
22493 - 1997 GP40 7 d'abril, 1997 E. W. Elst
22494 - 1997 JL 2 de mayu, 1997 Spacewatch
22495 Fubini 1997 JU3 6 de mayu, 1997 P. G. Comba
22496 - 1997 JH13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
22497 Immanuelfuchs 1997 KG 30 de mayu, 1997 P. G. Comba
22498 - 1997 LY2 5 de xunu, 1997 Spacewatch
22499 - 1997 MP9 27 de xunu, 1997 Spacewatch
22500 - 1997 OJ 26 de xunetu, 1997 P. Sicoli, A. Testa
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...