Llista d'asteroides/21201–21300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
21201 - 1994 PO18 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21202 - 1994 PW19 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21203 - 1994 PP20 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21204 - 1994 PH26 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21205 - 1994 PV27 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21206 - 1994 PT28 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21207 - 1994 PH29 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21208 - 1994 PW29 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21209 - 1994 PO30 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21210 - 1994 PA31 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21211 - 1994 PP36 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21212 - 1994 PG39 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
21213 - 1994 RL7 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
21214 - 1994 RN7 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
21215 - 1994 UQ 31 d'ochobre, 1994 T. Kobayashi
21216 - 1994 UZ1 31 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
21217 - 1994 VM1 4 de payares, 1994 T. Kobayashi
21218 - 1994 VP7 7 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
21219 - 1994 WV1 28 de payares, 1994 V. S. Casulli
21220 - 1994 WE4 30 de payares, 1994 T. Kobayashi
21221 - 1994 YM1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
21222 - 1995 BT 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
21223 - 1995 DL 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
21224 - 1995 DM6 24 de febreru, 1995 Spacewatch
21225 - 1995 GQ1 1 d'abril, 1995 Spacewatch
21226 - 1995 ON6 24 de xunetu, 1995 Spacewatch
21227 - 1995 QS 16 d'agostu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
21228 - 1995 SC 20 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
21229 Sušil 1995 SM1 22 de setiembre, 1995 L. Šarounová
21230 - 1995 SK3 23 de setiembre, 1995 Loiano
21231 - 1995 SC17 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
21232 - 1995 SH26 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
21233 - 1995 UU3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
21234 Nakashima 1995 WG 16 de payares, 1995 T. Kobayashi
21235 - 1995 WG2 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
21236 - 1995 WE3 20 de payares, 1995 Farra d'Isonzo
21237 - 1995 WF5 18 de payares, 1995 K. Endate, K. Watanabe
21238 - 1995 WV7 28 de payares, 1995 T. Kobayashi
21239 - 1995 WP17 17 de payares, 1995 Spacewatch
21240 - 1995 WP22 18 de payares, 1995 Spacewatch
21241 - 1995 WN33 20 de payares, 1995 Spacewatch
21242 - 1995 WZ41 25 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
21243 - 1995 XG1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
21244 - 1995 XU1 14 d'avientu, 1995 AMOS
21245 - 1995 XQ4 14 d'avientu, 1995 Spacewatch
21246 - 1995 YF1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
21247 - 1995 YJ1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
21248 - 1995 YP1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
21249 - 1995 YX1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
21250 Kamikouchi 1995 YQ2 17 d'avientu, 1995 N. Sato, T. Urata
21251 - 1995 YX3 31 d'avientu, 1995 T. Urata
21252 - 1995 YP8 18 d'avientu, 1995 Spacewatch
21253 - 1996 AX3 13 de xineru, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
21254 Jonan 1996 BG2 24 de xineru, 1996 J. Kobayashi
21255 - 1996 CD2 15 de febreru, 1996 NEAT
21256 - 1996 CK7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
21257 Jižní Čechy 1996 DS2 26 de febreru, 1996 Kleť
21258 Huckins 1996 EH1 15 de marzu, 1996 NEAT
21259 - 1996 ED4 11 de marzu, 1996 Spacewatch
21260 - 1996 FE 16 de marzu, 1996 NEAT
21261 - 1996 FF 16 de marzu, 1996 NEAT
21262 - 1996 HA2 24 d'abril, 1996 R. H. McNaught, H. Abe
21263 - 1996 HJ11 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
21264 - 1996 HT16 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
21265 - 1996 HJ23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
21266 - 1996 HL25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
21267 - 1996 JU5 11 de mayu, 1996 Spacewatch
21268 - 1996 KL1 22 de mayu, 1996 T. B. Spahr
21269 Bechini 1996 LG 6 de xunu, 1996 L. Tesi, A. Boattini
21270 Otokar 1996 OK 19 de xunetu, 1996 J. Tichá, M. Tichý
21271 - 1996 RF33 15 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
21272 - 1996 SA1 18 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
21273 - 1996 SW2 19 de setiembre, 1996 Spacewatch
21274 - 1996 SG4 19 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
21275 Tosiyasu 1996 SJ7 23 de setiembre, 1996 T. Okuni
21276 Feller 1996 TF5 8 d'ochobre, 1996 P. G. Comba
21277 - 1996 TO5 9 d'ochobre, 1996 NEAT
21278 - 1996 TG6 5 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
21279 - 1996 TS10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
21280 - 1996 TL11 11 d'ochobre, 1996 K. Endate
21281 - 1996 TX14 13 d'ochobre, 1996 S. P. Laurie
21282 - 1996 TD15 14 d'ochobre, 1996 T. Seki
21283 - 1996 TY46 10 d'ochobre, 1996 Spacewatch
21284 - 1996 TC51 5 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
21285 - 1996 UZ 20 d'ochobre, 1996 T. Kobayashi
21286 - 1996 UB1 20 d'ochobre, 1996 T. Kobayashi
21287 - 1996 UU3 31 d'ochobre, 1996 A. Vagnozzi
21288 - 1996 VW 3 de payares, 1996 T. Urata
21289 - 1996 VB1 3 de payares, 1996 V. Giuliani, F. Manca
21290 Vydra 1996 VR1 9 de payares, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
21291 - 1996 VG6 12 de payares, 1996 A. Boattini, F. Pedichini
21292 - 1996 VQ8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
21293 - 1996 VS8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
21294 - 1996 VZ8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
21295 - 1996 VN14 5 de payares, 1996 Spacewatch
21296 - 1996 VV19 7 de payares, 1996 Spacewatch
21297 - 1996 VW29 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
21298 - 1996 VX29 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
21299 - 1996 WC 16 de payares, 1996 T. Kobayashi
21300 - 1996 WA1 19 de payares, 1996 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...