Llista d'asteroides/16401–16500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
16401 - 1984 SV5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
16402 - 1984 UR 26 d'ochobre, 1984 E. Bowell
16403 - 1984 WJ1 20 de payares, 1984 C. Pollas
16404 - 1985 CM1 13 de febreru, 1985 H. Debehogne
16405 - 1985 DA2 20 de febreru, 1985 H. Debehogne
16406 - 1985 PH 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
16407 Oiunskij 1985 SV2 19 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
16408 - 1986 AB 11 de xineru, 1986 K. Suzuki, T. Urata
16409 - 1986 CZ1 12 de febreru, 1986 H. Debehogne
16410 - 1986 QU2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
16411 - 1986 QY2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
16412 - 1986 WZ 25 de payares, 1986 Z. Vávrová
16413 Abulghazi 1987 BA2 28 de xineru, 1987 E. W. Elst
16414 - 1987 QO5 25 d'agostu, 1987 E. W. Elst
16415 - 1987 QE7 21 d'agostu, 1987 P. Wild
16416 - 1987 SM3 25 de setiembre, 1987 P. Jensen
16417 - 1987 SF5 30 de setiembre, 1987 P. Jensen
16418 Lortzing 1987 SD10 29 de setiembre, 1987 F. Börngen
16419 - 1987 SS28 24 de setiembre, 1987 L. V. Zhuravleva
16420 - 1987 UN1 28 d'ochobre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
16421 - 1988 BJ 22 de xineru, 1988 E. W. Elst
16422 - 1988 BT3 18 de xineru, 1988 H. Debehogne
16423 - 1988 BZ3 19 de xineru, 1988 H. Debehogne
16424 - 1988 CD2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
16425 - 1988 CY2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
16426 - 1988 EC 7 de marzu, 1988 Y. Oshima
16427 - 1988 EB2 13 de marzu, 1988 P. Jensen
16428 - 1988 RD12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
16429 - 1988 SB2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
16430 - 1988 VB1 3 de payares, 1988 P. Jensen
16431 - 1988 VH1 6 de payares, 1988 M. Arai, H. Mori
16432 - 1988 VL2 10 de payares, 1988 M. Arai, H. Mori
16433 - 1988 VX2 8 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
16434 - 1988 VO3 11 de payares, 1988 Y. Oshima
16435 Fándly 1988 VE7 7 de payares, 1988 M. Antal
16436 - 1988 XL 3 d'avientu, 1988 Y. Oshima
16437 - 1988 XX1 7 d'avientu, 1988 Observatoriu Oak Ridge
16438 Knöfel 1989 AU6 11 de xineru, 1989 F. Börngen
16439 - 1989 BZ 30 de xineru, 1989 T. Fujii, K. Watanabe
16440 - 1989 EN5 2 de marzu, 1989 R. H. McNaught
16441 Kirchner 1989 EF6 7 de marzu, 1989 F. Börngen
16442 - 1989 GM1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16443 - 1989 GV1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16444 - 1989 GW1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16445 - 1989 GN3 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
16446 - 1989 MH 29 de xunu, 1989 E. F. Helin
16447 - 1989 RX 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
16448 - 1989 RV2 7 de setiembre, 1989 A. Mrkos
16449 - 1989 SO 29 de setiembre, 1989 T. Fujii, K. Watanabe
16450 Messerschmidt 1989 SY2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
16451 - 1989 SO3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
16452 Goldfinger 1989 SE8 28 de setiembre, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
16453 - 1989 SW8 23 de setiembre, 1989 H. Debehogne
16454 - 1989 TT2 3 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
16455 - 1989 TK16 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
16456 - 1989 UO 23 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
16457 - 1989 VF 2 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
16458 - 1989 WZ2 21 de payares, 1989 Y. Oshima
16459 Barth 1989 WE4 28 de payares, 1989 F. Börngen
16460 - 1989 YF1 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
16461 - 1990 BO 21 de xineru, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
16462 - 1990 DZ1 24 de febreru, 1990 H. Debehogne
16463 Nayoro 1990 EK 2 de marzu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
16464 - 1990 EV1 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
16465 - 1990 FV1 24 de marzu, 1990 J. Mueller
16466 Piyashiriyama 1990 FJ2 29 de marzu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
16467 - 1990 FD3 16 de marzu, 1990 H. Debehogne
16468 - 1990 HW1 27 d'abril, 1990 R. H. McNaught
16469 - 1990 KR 21 de mayu, 1990 E. F. Helin
16470 - 1990 OM2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
16471 - 1990 OR3 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
16472 - 1990 OE5 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
16473 - 1990 QF2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
16474 - 1990 QG3 28 d'agostu, 1990 H. E. Holt
16475 - 1990 QS4 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
16476 - 1990 QU4 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
16477 - 1990 QH5 25 d'agostu, 1990 H. E. Holt
16478 - 1990 QS6 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16479 - 1990 QK7 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16480 - 1990 QN7 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16481 - 1990 QU7 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16482 - 1990 QK8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16483 - 1990 QX8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16484 - 1990 QJ9 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
16485 - 1990 RG2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16486 - 1990 RM3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16487 - 1990 RV5 8 de setiembre, 1990 H. Debehogne
16488 - 1990 RX8 13 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16489 - 1990 SG 17 de setiembre, 1990 R. H. McNaught
16490 - 1990 ST2 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16491 - 1990 SA3 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
16492 - 1990 SQ5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16493 - 1990 SB6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16494 Oka 1990 SP8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16495 - 1990 SR8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16496 - 1990 SS8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16497 - 1990 SU8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16498 - 1990 SX8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16499 - 1990 SU9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
16500 - 1990 SX10 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...