Llista d'asteroides/15101–15200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
15101 - 2000 AY150 8 de xineru, 2000 LINEAR
15102 - 2000 AA202 9 de xineru, 2000 LINEAR
15103 - 2000 AN204 8 de xineru, 2000 LINEAR
15104 - 2000 BV3 27 de xineru, 2000 T. Kobayashi
15105 - 2000 BJ4 21 de xineru, 2000 LINEAR
15106 Swanson 2000 CA45 2 de febreru, 2000 LINEAR
15107 Toepperwein 2000 CR49 2 de febreru, 2000 LINEAR
15108 - 2000 CT61 2 de febreru, 2000 LINEAR
15109 Wilber 2000 CW61 2 de febreru, 2000 LINEAR
15110 - 2000 CE62 2 de febreru, 2000 LINEAR
15111 Winters 2000 CY92 6 de febreru, 2000 LINEAR
15112 Arlenewolfe 2000 CY94 8 de febreru, 2000 LINEAR
15113 - 2000 CO96 5 de febreru, 2000 LINEAR
15114 - 2000 CY101 12 de febreru, 2000 W. Bickel
15115 Yvonneroe 2000 DA7 29 de febreru, 2000 J. M. Roe
15116 - 2000 DZ12 27 de febreru, 2000 Spacewatch
15117 - 2000 DA79 29 de febreru, 2000 LINEAR
15118 Elizabethsears 2000 DP82 28 de febreru, 2000 LINEAR
15119 - 2000 DU97 29 de febreru, 2000 LINEAR
15120 Mariafélix 2000 ES 4 de marzu, 2000 J. J. Gómez
15121 - 2000 EN14 5 de marzu, 2000 K. Korlević
15122 - 2000 EE17 3 de marzu, 2000 LINEAR
15123 - 2000 EP36 8 de marzu, 2000 LINEAR
15124 - 2000 EZ39 8 de marzu, 2000 LINEAR
15125 - 2000 EZ41 8 de marzu, 2000 LINEAR
15126 Brittanyanderson 2000 EA44 8 de marzu, 2000 LINEAR
15127 - 2000 EN45 9 de marzu, 2000 LINEAR
15128 Patrickjones 2000 EG46 9 de marzu, 2000 LINEAR
15129 Sparks 2000 ET47 9 de marzu, 2000 LINEAR
15130 - 2000 EU49 9 de marzu, 2000 LINEAR
15131 - 2000 ET54 10 de marzu, 2000 Spacewatch
15132 Steigmeyer 2000 EZ69 10 de marzu, 2000 LINEAR
15133 Sullivan 2000 EB91 9 de marzu, 2000 LINEAR
15134 - 2000 ED92 9 de marzu, 2000 LINEAR
15135 - 2000 EG92 9 de marzu, 2000 LINEAR
15136 - 2000 EE93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15137 - 2000 EL93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15138 - 2000 EQ93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15139 Connormcarty 2000 EY93 9 de marzu, 2000 LINEAR
15140 - 2000 EB97 10 de marzu, 2000 LINEAR
15141 - 2000 EP106 11 de marzu, 2000 Uppsala-DLR Asteroid Survey
15142 - 2000 EF108 8 de marzu, 2000 LINEAR
15143 - 2000 EX108 8 de marzu, 2000 LINEAR
15144 Araas 2000 EK114 9 de marzu, 2000 LINEAR
15145 Ritageorge 2000 EF117 10 de marzu, 2000 LINEAR
15146 Halpov 2000 EQ130 11 de marzu, 2000 LONEOS
15147 Siegfried 2000 EJ134 11 de marzu, 2000 LONEOS
15148 - 2000 EM141 2 de marzu, 2000 CSS
15149 - 2000 EZ141 2 de marzu, 2000 CSS
15150 - 2000 EO148 4 de marzu, 2000 CSS
15151 - 2000 EU148 4 de marzu, 2000 CSS
15152 - 2000 FJ5 29 de marzu, 2000 T. Kobayashi
15153 - 2000 FD17 28 de marzu, 2000 LINEAR
15154 - 2000 FW30 27 de marzu, 2000 S. Ueda, H. Kaneda
15155 Ahn 2000 FB37 29 de marzu, 2000 LINEAR
15156 - 2000 FK38 29 de marzu, 2000 LINEAR
15157 - 2000 FV39 29 de marzu, 2000 LINEAR
15158 - 2000 FH40 29 de marzu, 2000 LINEAR
15159 - 2000 FN41 29 de marzu, 2000 LINEAR
15160 Wygoda 2000 FK44 29 de marzu, 2000 LINEAR
15161 - 2000 FQ48 30 de marzu, 2000 LINEAR
15162 - 2000 GN2 5 d'abril, 2000 T. Stafford
15163 - 2000 GB4 2 d'abril, 2000 S. Ueda, H. Kaneda
15164 - 2000 GA89 4 d'abril, 2000 LINEAR
15165 - 2000 GR89 4 d'abril, 2000 LINEAR
15166 - 2000 GX90 4 d'abril, 2000 LINEAR
15167 - 2000 GS135 8 d'abril, 2000 LINEAR
15168 - 2022 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15169 - 2629 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15170 - 2648 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15171 - 2772 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15172 - 3086 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15173 - 3520 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15174 - 4649 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15175 - 6113 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15176 - 6299 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15177 - 6599 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15178 - 7075 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15179 - 9062 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15180 - 9094 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15181 - 9525 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15182 - 9538 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15183 - 3074 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15184 - 3232 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15185 - 4104 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15186 - 2058 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15187 - 2112 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15188 - 3044 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15189 - 3071 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15190 - 3353 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15191 - 4234 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15192 - 5049 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15193 - 5148 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15194 - 2272 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15195 - 2407 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15196 - 3178 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15197 - 4203 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
15198 - 1940 GJ 5 d'abril, 1940 L. Oterma
15199 - 1974 SE 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
15200 - 1975 SU 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...