Llista d'asteroides/12401–12500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12401 Tucholsky 1995 OG10 21 de xunetu, 1995 F. Börngen
12402 - 1995 PK 3 d'agostu, 1995 S. Otomo
12403 - 1995 QD3 31 d'agostu, 1995 T. Kobayashi
12404 - 1995 QW3 31 d'agostu, 1995 T. B. Spahr
12405 - 1995 RK 15 de setiembre, 1995 F. Manca, V. Giuliani
12406 Zvíkov 1995 SZ1 25 de setiembre, 1995 M. Tichý, Z. Moravec
12407 Riccardi 1995 SC2 23 de setiembre, 1995 Osservatorio San Vittore
12408 Fujioka 1995 SP2 20 de setiembre, 1995 A. Nakamura
12409 Bukovanská 1995 SL3 28 de setiembre, 1995 Kleť
12410 - 1995 SM3 26 de setiembre, 1995 P. Sicoli, P. Ghezzi
12411 - 1995 SQ3 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
12412 - 1995 ST4 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
12413 - 1995 SQ29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
12414 Bure 1995 SR29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
12415 - 1995 SW52 22 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
12416 - 1995 TS 2 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
12417 - 1995 TC8 2 d'ochobre, 1995 S. Otomo
12418 - 1995 UX2 23 d'ochobre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12419 - 1995 UP4 25 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
12420 - 1995 UT4 25 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
12421 Zhenya 1995 UH5 16 d'ochobre, 1995 T. V. Kryachko
12422 - 1995 US8 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
12423 Slotin 1995 UQ16 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
12424 - 1995 VM 2 de payares, 1995 T. Kobayashi
12425 - 1995 VG2 12 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
12426 Racquetball 1995 VL2 14 de payares, 1995 AMOS
12427 - 1995 WM3 21 de payares, 1995 Farra d'Isonzo
12428 - 1995 WJ5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
12429 - 1995 WH7 26 de payares, 1995 T. Kobayashi
12430 - 1995 XB2 14 d'avientu, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12431 Webster 1995 YY10 18 d'avientu, 1995 Spacewatch
12432 - 1996 AR1 12 de xineru, 1996 N. Sato, T. Urata
12433 Barbieri 1996 AF4 15 de xineru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
12434 - 1996 BM 16 de xineru, 1996 T. Kobayashi
12435 - 1996 BX 17 de xineru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
12436 - 1996 BY1 24 de xineru, 1996 T. Kobayashi
12437 Westlane 1996 BN6 18 de xineru, 1996 Spacewatch
12438 - 1996 CZ 9 de febreru, 1996 W. Offutt
12439 Okasaki 1996 CA3 15 de febreru, 1996 T. Okuni
12440 - 1996 CF3 11 de febreru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
12441 - 1996 DV 19 de febreru, 1996 T. Kobayashi
12442 Beltramemass 1996 DO1 23 de febreru, 1996 Stroncone
12443 Paulsydney 1996 EQ2 15 de marzu, 1996 AMOS
12444 Prothoon 1996 GE19 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
12445 Sirataka 1996 HE2 24 d'abril, 1996 T. Okuni
12446 Juliabryant 1996 PZ6 15 d'agostu, 1996 R. H. McNaught, J. B. Child
12447 Yatescup 1996 XA12 4 d'avientu, 1996 Spacewatch
12448 Mr. Tompkins 1996 XW18 12 d'avientu, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
12449 - 1996 XL31 14 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12450 - 1996 YD 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12451 - 1996 YF 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12452 - 1996 YO 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12453 - 1996 YY 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12454 - 1996 YO1 18 d'avientu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12455 - 1997 AR 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12456 - 1997 AC1 2 de xineru, 1997 N. Sato
12457 - 1997 AK1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12458 - 1997 AR1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12459 - 1997 AQ4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12460 Mando 1997 AF5 3 de xineru, 1997 N. Sato
12461 - 1997 AM5 7 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12462 - 1997 AO5 7 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12463 - 1997 AL7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12464 Manhattan 1997 AH8 2 de xineru, 1997 Spacewatch
12465 Perth Amboy 1997 AD10 3 de xineru, 1997 Spacewatch
12466 - 1997 AS12 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12467 - 1997 AX17 15 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12468 Zachotín 1997 AE18 14 de xineru, 1997 L. Šarounová
12469 - 1997 AW18 9 de xineru, 1997 N. Sato
12470 Pinotti 1997 BC9 31 de xineru, 1997 M. Tombelli
12471 Larryscherr 1997 CZ6 6 de febreru, 1997 NEAT
12472 Samadhi 1997 CW11 3 de febreru, 1997 Spacewatch
12473 Levi-Civita 1997 CM19 10 de febreru, 1997 P. G. Comba
12474 - 1997 CZ19 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12475 - 1997 CC20 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12476 - 1997 EU2 4 de marzu, 1997 T. Kobayashi
12477 Haiku 1997 EY20 4 de marzu, 1997 Spacewatch
12478 Suzukiseiji 1997 EX25 7 de marzu, 1997 T. Okuni
12479 Ohshimaosamu 1997 EG27 5 de marzu, 1997 Spacewatch
12480 - 1997 EW45 9 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12481 Streuvels 1997 EW47 12 de marzu, 1997 E. W. Elst
12482 Pajka 1997 FG1 23 de marzu, 1997 A. Galád, A. Pravda
12483 - 1997 FW1 28 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12484 - 1997 FO3 31 de marzu, 1997 LINEAR
12485 Jenniferharris 1997 GO1 7 d'abril, 1997 NEAT
12486 - 1997 GP6 2 d'abril, 1997 LINEAR
12487 - 1997 GJ8 2 d'abril, 1997 LINEAR
12488 - 1997 GD15 3 d'abril, 1997 LINEAR
12489 - 1997 GR36 7 d'abril, 1997 LINEAR
12490 Leiden 1997 JB13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
12491 Musschenbroek 1997 JE15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
12492 - 1997 JP16 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
12493 Minkowski 1997 PM1 4 d'agostu, 1997 P. G. Comba
12494 Doughamilton 1998 DH11 25 de febreru, 1998 NEAT
12495 - 1998 FJ 18 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
12496 Ekholm 1998 FF9 22 de marzu, 1998 Spacewatch
12497 - 1998 FQ14 26 de marzu, 1998 ODAS
12498 Dragesco 1998 FY14 26 de marzu, 1998 ODAS
12499 - 1998 FR47 20 de marzu, 1998 LINEAR
12500 Desngai 1998 FB49 20 de marzu, 1998 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...