Llista d'asteroides/11001–11100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
11001 Andrewulff 1979 MF 16 de xunu, 1979 H.-E. Schuster
11002 Richardlis 1979 MD1 24 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
11003 Andronov 1979 TT2 14 d'ochobre, 1979 N. S. Chernykh
11004 Stenmark 1980 FJ1 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
11005 - 1980 PP1 6 d'agostu, 1980 R. M. West
11006 Gilson 1980 TZ3 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11007 - 1980 VA3 1 de payares, 1980 S. J. Bus
11008 - 1981 EO7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11009 - 1981 ET10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
11010 - 1981 ET24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
11011 KIAM 1981 UK11 22 d'ochobre, 1981 N. S. Chernykh
11012 Henning 1982 JH2 15 de mayu, 1982 Palomar
11013 Kullander 1982 QP1 16 d'agostu, 1982 C.-I. Lagerkvist
11014 Svätopluk 1982 QY1 23 d'agostu, 1982 M. Antal
11015 Romanenko 1982 SJ7 17 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
11016 Borisov 1982 SG12 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
11017 Billputnam 1983 BD 16 de xineru, 1983 E. Bowell
11018 - 1983 CZ2 15 de febreru, 1983 N. G. Thomas
11019 Hansrott 1984 HR 25 d'abril, 1984 A. Mrkos
11020 Orwell 1984 OG 31 de xunetu, 1984 A. Mrkos
11021 Foderà 1986 AT2 12 de xineru, 1986 E. Bowell
11022 Serio 1986 EJ1 5 de marzu, 1986 E. Bowell
11023 - 1986 QZ 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
11024 - 1986 QC1 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
11025 - 1986 QJ1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
11026 - 1986 RE1 2 de setiembre, 1986 A. Mrkos
11027 Astaf'ev 1986 RX5 7 de setiembre, 1986 L. I. Chernykh
11028 - 1987 UW 18 d'ochobre, 1987 J. Mueller
11029 - 1988 GZ 9 d'abril, 1988 P. Jensen
11030 - 1988 PK 13 d'agostu, 1988 R. H. McNaught
11031 - 1988 RC5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11032 - 1988 RE5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11033 - 1988 SH3 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11034 - 1988 TG 9 d'ochobre, 1988 Y. Oshima
11035 - 1988 VQ3 12 de payares, 1988 Y. Oshima
11036 - 1989 AW5 4 de xineru, 1989 R. H. McNaught
11037 Distler 1989 CD6 2 de febreru, 1989 F. Börngen
11038 - 1989 EE1 8 de marzu, 1989 M. Arai, H. Mori
11039 Raynal 1989 GH2 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
11040 Wundt 1989 RG1 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11041 Fechner 1989 SH2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11042 Ernstweber 1989 VD1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
11043 Pepping 1989 YX6 25 d'avientu, 1989 F. Börngen
11044 - 1990 DV 28 de febreru, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
11045 - 1990 HH1 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
11046 - 1990 OE4 30 de xunetu, 1990 H. E. Holt
11047 - 1990 QL1 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
11048 - 1990 QZ5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
11049 - 1990 RK2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
11050 Messiaen 1990 TE7 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
11051 Racine 1990 VH12 15 de payares, 1990 E. W. Elst
11052 - 1990 WM 20 de payares, 1990 R. H. McNaught
11053 - 1991 CQ6 3 de febreru, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
11054 - 1991 FA 17 de marzu, 1991 Spacewatch
11055 Honduras 1991 GT2 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11056 Volland 1991 LE2 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
11057 - 1991 NL 8 de xunetu, 1991 E. F. Helin
11058 - 1991 PN10 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
11059 - 1991 RS 4 de setiembre, 1991 E. F. Helin
11060 - 1991 RA13 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
11061 Lagerlöf 1991 RS40 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
11062 - 1991 SN 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
11063 Poynting 1991 VC6 2 de payares, 1991 E. W. Elst
11064 Dogen 1991 WB 30 de payares, 1991 M. Mukai, M. Takeishi
11065 - 1991 XE2 1 d'avientu, 1991 H. E. Holt
11066 Sigurd 1992 CC1 9 de febreru, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11067 Greenancy 1992 DC3 25 de febreru, 1992 Spacewatch
11068 - 1992 EA 2 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11069 - 1992 EV4 1 de marzu, 1992 UESAC
11070 - 1992 EV9 2 de marzu, 1992 UESAC
11071 - 1992 EU14 1 de marzu, 1992 UESAC
11072 Hiraoka 1992 GP 3 d'abril, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11073 Cavell 1992 RA4 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11074 Kuniwake 1992 SC1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11075 Dönhoff 1992 SP26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
11076 - 1992 UR 21 d'ochobre, 1992 S. Otomo
11077 - 1992 WB2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11078 - 1992 WH2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11079 Mitsunori 1993 AJ 13 de xineru, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11080 - 1993 FO 23 de marzu, 1993 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
11081 - 1993 FA13 21 de marzu, 1993 UESAC
11082 - 1993 JW 14 de mayu, 1993 E. W. Elst
11083 Caracas 1993 RZ6 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
11084 Giò 1993 SG3 19 de setiembre, 1993 Farra d'Isonzo
11085 Isala 1993 SS6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
11086 Nagatayuji 1993 TC1 11 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11087 Yamasakimakoto 1993 TK1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11088 - 1993 UN 19 d'ochobre, 1993 Y. Shimizu, T. Urata
11089 - 1994 CS8 8 de febreru, 1994 O. A. Naranjo
11090 Popelin 1994 CT12 7 de febreru, 1994 E. W. Elst
11091 Thelonious 1994 DP 16 de febreru, 1994 Spacewatch
11092 Iwakisan 1994 ED 4 de marzu, 1994 T. Kobayashi
11093 - 1994 HD 17 d'abril, 1994 R. H. McNaught
11094 Cuba 1994 PG17 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
11095 Havana 1994 PJ22 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
11096 - 1994 RU1 1 de setiembre, 1994 E. F. Helin
11097 - 1994 UD1 31 d'ochobre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
11098 Ginsberg 1995 GC2 2 d'abril, 1995 Spacewatch
11099 Sonodamasaki 1995 HL 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11100 Lai 1995 KC 22 de mayu, 1995 Osservatorio San Vittore
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...