Llista d'asteroides (95001-96000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 95001... 95101... 95201... 95301... 95401... 95501... 95601... 95701... 95801... 95901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
95001–95100 editar
95001 - 2001 YG141 17 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
95002 - 2001 YM145 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
95003 - 2001 YA150 19 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
95004 - 2001 YS151 19 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
95005 - 2001 YY154 20 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
95006 - 2002 AQ 5 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95007 - 2002 AR 5 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95008 - 2002 AH1 4 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
95009 - 2002 AJ1 4 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
95010 - 2002 AR1 6 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95011 - 2002 AS1 6 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95012 - 2002 AT1 6 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95013 - 2002 AU1 6 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95014 - 2002 AL3 4 de xineru, 2002 Needville Needville
95015 - 2002 AS3 8 de xineru, 2002 Oizumi T. Kobayashi
95016 Kimjeongho 2002 AA9 9 de xineru, 2002 Bohyunsan Bohyunsan
95017 - 2002 AX9 11 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95018 - 2002 AZ9 11 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95019 - 2002 AR10 5 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
95020 - 2002 AV12 10 de xineru, 2002 Campo Imperatore CINEOS
95021 - 2002 AE14 12 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95022 - 2002 AG14 12 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95023 - 2002 AE16 4 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
95024 - 2002 AH18 8 de xineru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
95025 - 2002 AV20 7 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95026 - 2002 AG21 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95027 - 2002 AG23 5 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
95028 - 2002 AY23 7 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95029 - 2002 AA24 7 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95030 - 2002 AP25 8 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95031 - 2002 AV26 13 de xineru, 2002 Mallorca J. Nomeen
95032 - 2002 AW26 9 de xineru, 2002 Haleakala NEAT
95033 - 2002 AX26 12 de xineru, 2002 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
95034 - 2002 AY26 14 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95035 - 2002 AA27 14 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95036 - 2002 AC27 14 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95037 - 2002 AF27 14 de xineru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95038 - 2002 AN27 5 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95039 - 2002 AO27 5 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95040 - 2002 AC28 7 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95041 - 2002 AY30 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95042 - 2002 AH31 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95043 - 2002 AU33 12 de xineru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95044 - 2002 AP35 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95045 - 2002 AM36 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95046 - 2002 AY36 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95047 - 2002 AL37 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95048 - 2002 AE40 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95049 - 2002 AQ41 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95050 - 2002 AU42 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95051 - 2002 AD45 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95052 - 2002 AS45 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95053 - 2002 AF46 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95054 - 2002 AF48 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95055 - 2002 AL50 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95056 - 2002 AS50 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95057 - 2002 AF53 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95058 - 2002 AM50 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95059 - 2002 AH59 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95060 - 2002 AJ59 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95061 - 2002 AR59 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95062 - 2002 AW59 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95063 - 2002 AV61 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95064 - 2002 AD62 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95065 - 2002 AG63 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95066 - 2002 AH63 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95067 - 2002 AZ63 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95068 - 2002 AD65 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95069 - 2002 AM65 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95070 - 2002 AQ65 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95071 - 2002 AT66 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95072 - 2002 AW66 15 de xineru, 2002 Kleť Kleť
95073 - 2002 AP70 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95074 - 2002 AW70 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95075 - 2002 AC72 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95076 - 2002 AS72 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95077 - 2002 AO73 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95078 - 2002 AP76 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95079 - 2002 AO78 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95080 - 2002 AZ80 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95081 - 2002 AK82 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95082 - 2002 AS83 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95083 - 2002 AZ85 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95084 - 2002 AG87 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95085 - 2002 AJ87 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95086 - 2002 AJ89 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95087 - 2002 AQ89 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95088 - 2002 AC96 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95089 - 2002 AZ97 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95090 - 2002 AF99 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95091 - 2002 AM99 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95092 - 2002 AC100 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95093 - 2002 AB101 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95094 - 2002 AM102 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95095 - 2002 AH105 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95096 - 2002 AM105 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95097 - 2002 AW106 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95098 - 2002 AB111 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95099 - 2002 AK111 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95100 - 2002 AF112 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95101–95200 editar
95101 - 2002 AH113 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95102 - 2002 AS113 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95103 - 2002 AP114 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95104 - 2002 AN116 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95105 - 2002 AY116 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95106 - 2002 AP117 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95107 - 2002 AJ118 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95108 - 2002 AL118 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95109 - 2002 AP118 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95110 - 2002 AR118 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95111 - 2002 AV120 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95112 - 2002 AE121 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95113 - 2002 AG121 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95114 - 2002 AM121 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95115 - 2002 AK122 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95116 - 2002 AP122 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95117 - 2002 AQ122 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95118 - 2002 AL124 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95119 - 2002 AB126 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95120 - 2002 AW127 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95121 - 2002 AL130 12 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95122 - 2002 AQ135 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95123 - 2002 AP139 9 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95124 - 2002 AK141 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95125 - 2002 AE143 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95126 - 2002 AZ148 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95127 - 2002 AL150 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95128 - 2002 AR152 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95129 - 2002 AQ153 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95130 - 2002 AH155 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95131 - 2002 AK155 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95132 - 2002 AO155 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95133 - 2002 AB156 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95134 - 2002 AN156 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95135 - 2002 AM150 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95136 - 2002 AD159 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95137 - 2002 AH159 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95138 - 2002 AD160 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95139 - 2002 AF160 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95140 - 2002 AB162 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95141 - 2002 AG162 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95142 - 2002 AF163 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95143 - 2002 AQ164 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95144 - 2002 AG165 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95145 - 2002 AQ165 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95146 - 2002 AV165 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95147 - 2002 AP166 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95148 - 2002 AH167 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95149 - 2002 AL167 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95150 - 2002 AQ167 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95151 - 2002 AU167 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95152 - 2002 AX167 13 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95153 - 2002 AP170 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95154 - 2002 AZ170 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95155 - 2002 AH175 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95156 - 2002 AK175 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95157 - 2002 AU175 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95158 - 2002 AZ177 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95159 - 2002 AE178 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95160 - 2002 AG178 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95161 - 2002 AS178 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95162 - 2002 AV178 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95163 - 2002 AZ178 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95164 - 2002 AB179 14 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95165 - 2002 AH180 12 de xineru, 2002 Nyukasa Nyukasa
95166 - 2002 AO183 6 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95167 - 2002 AT184 7 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95168 - 2002 AX185 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95169 - 2002 AC186 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95170 - 2002 AL187 8 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95171 - 2002 AT188 10 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95172 - 2002 AZ190 11 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95173 - 2002 AD191 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95174 - 2002 AD192 12 de xineru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95175 - 2002 AJ192 12 de xineru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95176 - 2002 AJ196 12 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95177 - 2002 AT197 14 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95178 - 2002 AD202 11 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95179 - 2002 BO 16 de xineru, 2002 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky, Zs. Heiner
95180 - 2002 BJ4 19 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95181 - 2002 BP4 19 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95182 - 2002 BZ4 19 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95183 - 2002 BB9 18 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95184 - 2002 BL10 18 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95185 - 2002 BN10 18 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95186 - 2002 BT10 18 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95187 - 2002 BD11 18 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95188 - 2002 BK11 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95189 - 2002 BM11 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95190 - 2002 BZ11 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95191 - 2002 BB12 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95192 - 2002 BS12 20 de xineru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95193 - 2002 BU13 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95194 - 2002 BB14 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95195 - 2002 BB16 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95196 - 2002 BS16 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95197 - 2002 BV16 19 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95198 - 2002 BN17 21 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95199 - 2002 BD19 21 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95200 - 2002 BF19 21 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95201–95300 editar
95201 - 2002 BJ19 21 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95202 - 2002 BR21 25 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95203 - 2002 BU22 23 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95204 - 2002 BY22 23 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95205 - 2002 BR24 23 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95206 - 2002 BM25 25 de xineru, 2002 Palomar NEAT
95207 - 2002 BG29 20 de xineru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95208 - 2002 BM31 23 de xineru, 2002 Socorro LINEAR
95209 - 2002 CW 2 de febreru, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
95210 - 2002 CJ1 3 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95211 - 2002 CJ2 3 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95212 - 2002 CW3 3 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95213 - 2002 CN6 1 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95214 - 2002 CQ7 6 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95215 - 2002 CA8 3 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95216 - 2002 CU8 5 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95217 - 2002 CD11 6 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95218 - 2002 CO14 8 de febreru, 2002 Ametlla de Mar J. Nomeen
95219 Borgman 2002 CT14 8 de febreru, 2002 Needville Needville
95220 - 2002 CQ15 8 de febreru, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
95221 - 2002 CW15 8 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95222 - 2002 CZ16 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95223 - 2002 CU22 5 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95224 - 2002 CA23 5 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
95225 - 2002 CH23 5 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
95226 - 2002 CP23 6 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95227 - 2002 CO25 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95228 - 2002 CS29 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95229 - 2002 CA30 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95230 - 2002 CK30 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95231 - 2002 CL30 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95232 - 2002 CX31 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95233 - 2002 CS37 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95234 - 2002 CP38 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95235 - 2002 CL39 11 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95236 - 2002 CL40 7 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95237 - 2002 CO40 7 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95238 - 2002 CH43 12 de febreru, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
95239 - 2002 CH46 6 de febreru, 2002 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
95240 - 2002 CW47 3 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
95241 - 2002 CF50 6 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95242 - 2002 CK51 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95243 - 2002 CL51 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95244 - 2002 CM51 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95245 - 2002 CV51 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95246 - 2002 CB52 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95247 - 2002 CH52 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95248 - 2002 CS54 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95249 - 2002 CC55 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95250 - 2002 CQ55 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95251 - 2002 CR55 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95252 - 2002 CW55 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95253 - 2002 CD56 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95254 - 2002 CM56 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95255 - 2002 CU56 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95256 - 2002 CZ57 6 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95257 - 2002 CD59 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95258 - 2002 CE59 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95259 - 2002 CG59 12 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95260 - 2002 CS59 13 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95261 - 2002 CD61 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95262 - 2002 CL61 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95263 - 2002 CW61 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95264 - 2002 CF63 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95265 - 2002 CT63 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95266 - 2002 CL64 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95267 - 2002 CQ66 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95268 - 2002 CB68 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95269 - 2002 CO68 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95270 - 2002 CQ68 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95271 - 2002 CH69 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95272 - 2002 CB70 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95273 - 2002 CR72 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95274 - 2002 CU72 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95275 - 2002 CN73 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95276 - 2002 CZ73 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95277 - 2002 CH75 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95278 - 2002 CC76 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95279 - 2002 CO76 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95280 - 2002 CD79 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95281 - 2002 CR79 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95282 - 2002 CX79 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95283 - 2002 CO81 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95284 - 2002 CH83 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95285 - 2002 CP83 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95286 - 2002 CL84 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95287 - 2002 CN84 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95288 - 2002 CG85 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95289 - 2002 CG88 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95290 - 2002 CJ88 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95291 - 2002 CP88 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95292 - 2002 CM89 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95293 - 2002 CB90 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95294 - 2002 CG90 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95295 - 2002 CM91 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95296 - 2002 CQ91 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95297 - 2002 CW91 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95298 - 2002 CL93 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95299 - 2002 CO93 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95300 - 2002 CD96 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95301–95400 editar
95301 - 2002 CS96 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95302 - 2002 CN97 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95303 - 2002 CC98 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95304 - 2002 CQ98 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95305 - 2002 CJ99 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95306 - 2002 CS99 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95307 - 2002 CP101 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95308 - 2002 CW101 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95309 - 2002 CY101 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95310 - 2002 CP102 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95311 - 2002 CZ102 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95312 - 2002 CD103 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95313 - 2002 CA104 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95314 - 2002 CM104 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95315 - 2002 CT104 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95316 - 2002 CB105 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95317 - 2002 CJ106 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95318 - 2002 CF107 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95319 - 2002 CH107 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95320 - 2002 CR107 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95321 - 2002 CB108 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95322 - 2002 CE108 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95323 - 2002 CS108 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95324 - 2002 CU108 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95325 - 2002 CR109 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95326 - 2002 CC110 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95327 - 2002 CM110 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95328 - 2002 CE111 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95329 - 2002 CQ111 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95330 - 2002 CC114 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95331 - 2002 CH114 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95332 - 2002 CQ117 9 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95333 - 2002 CA118 14 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95334 - 2002 CD118 14 de febreru, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95335 - 2002 CU118 3 de febreru, 2002 Uccle E. W. Elst, H. Debehogne
95336 - 2002 CM122 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95337 - 2002 CO125 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95338 - 2002 CC126 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95339 - 2002 CW127 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95340 - 2002 CR129 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95341 - 2002 CP130 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95342 - 2002 CW132 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95343 - 2002 CM133 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95344 - 2002 CX133 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95345 - 2002 CZ133 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95346 - 2002 CY134 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95347 - 2002 CR136 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95348 - 2002 CM137 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95349 - 2002 CT137 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95350 - 2002 CJ138 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95351 - 2002 CT138 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95352 - 2002 CW138 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95353 - 2002 CY138 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95354 - 2002 CV140 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95355 - 2002 CQ141 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95356 - 2002 CU141 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95357 - 2002 CS143 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95358 - 2002 CV143 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95359 - 2002 CN144 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95360 - 2002 CV144 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95361 - 2002 CC145 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95362 - 2002 CH146 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95363 - 2002 CF147 9 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95364 - 2002 CX151 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95365 - 2002 CS155 6 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95366 - 2002 CK156 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95367 - 2002 CS157 7 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95368 - 2002 CT160 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95369 - 2002 CX160 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95370 - 2002 CB161 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95371 - 2002 CH162 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95372 - 2002 CJ162 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95373 - 2002 CK163 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95374 - 2002 CU163 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95375 - 2002 CH165 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95376 - 2002 CL165 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95377 - 2002 CR165 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95378 - 2002 CT166 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95379 - 2002 CC167 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95380 - 2002 CN167 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95381 - 2002 CN169 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95382 - 2002 CT169 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95383 - 2002 CC170 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95384 - 2002 CG170 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95385 - 2002 CQ170 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95386 - 2002 CR170 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95387 - 2002 CN171 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95388 - 2002 CF172 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95389 - 2002 CS173 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95390 - 2002 CO174 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95391 - 2002 CY174 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95392 - 2002 CW178 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95393 - 2002 CU183 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95394 - 2002 CX184 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95395 - 2002 CS187 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95396 - 2002 CG188 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95397 - 2002 CZ192 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95398 - 2002 CF196 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95399 - 2002 CR198 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95400 - 2002 CC199 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95401–95500 editar
95401 - 2002 CK199 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95402 - 2002 CS199 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95403 - 2002 CC207 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95404 - 2002 CO207 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95405 - 2002 CN210 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95406 - 2002 CE212 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95407 - 2002 CJ212 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95408 - 2002 CT213 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95409 - 2002 CN215 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95410 - 2002 CJ217 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95411 - 2002 CY218 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95412 - 2002 CV219 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95413 - 2002 CB220 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95414 - 2002 CR220 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95415 - 2002 CX220 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95416 - 2002 CN221 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95417 - 2002 CP221 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95418 - 2002 CD224 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95419 - 2002 CH224 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95420 - 2002 CQ226 5 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95421 - 2002 CG229 8 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95422 - 2002 CG232 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95423 - 2002 CB236 9 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95424 - 2002 CY236 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95425 - 2002 CE237 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95426 - 2002 CM237 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95427 - 2002 CP237 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95428 - 2002 CF238 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95429 - 2002 CV238 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95430 - 2002 CW238 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95431 - 2002 CZ240 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95432 - 2002 CW241 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95433 - 2002 CH242 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95434 - 2002 CL242 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95435 - 2002 CK243 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95436 - 2002 CN243 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95437 - 2002 CQ243 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95438 - 2002 CD244 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95439 - 2002 CJ244 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95440 - 2002 CS244 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95441 - 2002 CW244 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95442 - 2002 CS247 15 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95443 - 2002 CW247 15 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95444 - 2002 CO248 14 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95445 - 2002 CM254 5 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95446 - 2002 CW254 6 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95447 - 2002 CY255 6 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95448 - 2002 CY256 4 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95449 - 2002 CJ261 7 de febreru, 2002 Kitt Peak M. W. Buie
95450 - 2002 CP272 8 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95451 - 2002 CV277 7 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95452 - 2002 CO280 7 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
95453 - 2002 CK284 9 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95454 - 2002 CE289 10 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95455 - 2002 CY295 10 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95456 - 2002 CC301 11 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95457 - 2002 CD303 12 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95458 - 2002 CD307 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95459 - 2002 CF307 8 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95460 - 2002 DR 17 de febreru, 2002 Oaxaca J. M. Roe
95461 - 2002 DZ2 21 de febreru, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
95462 - 2002 DK5 16 de febreru, 2002 Haleakala NEAT
95463 - 2002 DS5 16 de febreru, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95464 - 2002 DY7 19 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95465 - 2002 DR8 19 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95466 - 2002 DB10 19 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95467 - 2002 DP10 20 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95468 - 2002 DT10 20 de febreru, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95469 - 2002 DS18 22 de febreru, 2002 Palomar NEAT
95470 - 2002 DW18 20 de febreru, 2002 Socorro LINEAR
95471 - 2002 EE 3 de marzu, 2002 Farpoint G. Hug
95472 - 2002 EG1 5 de marzu, 2002 Farpoint Farpoint
95473 - 2002 EX2 6 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95474 - 2002 EE4 10 de marzu, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
95475 - 2002 EB5 10 de marzu, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
95476 - 2002 EY7 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95477 - 2002 ED11 14 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95478 - 2002 EK12 14 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95479 - 2002 ET13 3 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95480 - 2002 ER15 5 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95481 - 2002 EG16 6 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95482 - 2002 EB19 6 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95483 - 2002 EE19 9 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95484 - 2002 EF22 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95485 - 2002 ES22 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95486 - 2002 ED23 5 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95487 - 2002 ER24 5 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95488 - 2002 EV25 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95489 - 2002 EK29 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95490 - 2002 EX29 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95491 - 2002 EK30 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95492 - 2002 EQ30 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95493 - 2002 ES30 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95494 - 2002 ES31 11 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95495 - 2002 EK32 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95496 - 2002 ET34 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95497 - 2002 EB35 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95498 - 2002 EG35 11 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95499 - 2002 ED38 10 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95500 - 2002 EJ41 11 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95501–95600 editar
95501 - 2002 EK41 11 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95502 - 2002 EA43 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95503 - 2002 EE43 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95504 - 2002 EC45 10 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95505 - 2002 EM45 11 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95506 - 2002 EH48 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95507 - 2002 EO48 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95508 - 2002 EU49 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95509 - 2002 ER50 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95510 - 2002 EL51 12 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95511 - 2002 EB52 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95512 - 2002 EH52 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95513 - 2002 ER52 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95514 - 2002 EZ54 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95515 - 2002 EW56 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95516 - 2002 EA57 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95517 - 2002 EO60 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95518 - 2002 EF61 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95519 - 2002 EB63 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95520 - 2002 ED67 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95521 - 2002 ER68 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95522 - 2002 EQ69 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95523 - 2002 EK70 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95524 - 2002 EN70 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95525 - 2002 EZ70 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95526 - 2002 EA72 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95527 - 2002 EN73 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95528 - 2002 EX73 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95529 - 2002 EZ73 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95530 - 2002 EF75 13 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95531 - 2002 EN75 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95532 - 2002 EA76 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95533 - 2002 EB76 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95534 - 2002 EL78 11 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95535 - 2002 EK82 13 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95536 - 2002 EB83 13 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95537 - 2002 EV83 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95538 - 2002 EC84 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95539 - 2002 EH84 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95540 - 2002 EC86 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95541 - 2002 EK86 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95542 - 2002 EU86 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95543 - 2002 ED87 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95544 - 2002 EG87 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95545 - 2002 EA88 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95546 - 2002 EE88 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95547 - 2002 EK88 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95548 - 2002 EX88 9 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95549 - 2002 EK89 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95550 - 2002 ET89 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95551 - 2002 EB93 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95552 - 2002 EU93 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95553 - 2002 EU94 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95554 - 2002 EZ94 14 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95555 - 2002 EZ96 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95556 - 2002 EA97 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95557 - 2002 EB97 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95558 - 2002 EF97 11 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95559 - 2002 EK98 12 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95560 - 2002 EX98 15 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95561 - 2002 EV100 5 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95562 - 2002 ES101 6 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95563 - 2002 EU101 6 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95564 - 2002 EL102 6 de marzu, 2002 Catalina CSS
95565 - 2002 EL106 9 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95566 - 2002 EC108 9 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95567 - 2002 EN108 9 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95568 - 2002 EZ108 9 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95569 - 2002 EC114 10 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95570 - 2002 ED115 10 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95571 - 2002 EC125 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95572 - 2002 EJ130 12 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95573 - 2002 EW130 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95574 - 2002 EQ139 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95575 - 2002 ER140 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95576 - 2002 EQ142 12 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95577 - 2002 EJ146 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95578 - 2002 EX146 14 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95579 - 2002 EB148 15 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95580 - 2002 EA153 15 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95581 - 2002 EH153 15 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95582 - 2002 EJ153 15 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95583 - 2002 ES155 9 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95584 - 2002 FK2 19 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95585 - 2002 FV3 20 de marzu, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95586 - 2002 FN8 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95587 - 2002 FB9 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95588 - 2002 FF9 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95589 - 2002 FN9 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95590 - 2002 FQ9 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95591 - 2002 FX9 16 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95592 - 2002 FL10 17 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95593 Azusienis 2002 FU10 16 de marzu, 2002 Moletai MAO
95594 - 2002 FS13 16 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95595 - 2002 FE15 16 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95596 - 2002 FL16 16 de marzu, 2002 Haleakala NEAT
95597 - 2002 FB21 19 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95598 - 2002 FK24 19 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95599 - 2002 FZ26 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95600 - 2002 FK27 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95601–95700 editar
95601 - 2002 FJ28 20 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95602 - 2002 FB29 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95603 - 2002 FT29 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95604 - 2002 FG30 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95605 - 2002 FL30 20 de marzu, 2002 Socorro LINEAR
95606 - 2002 FW30 20 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95607 - 2002 FZ31 20 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95608 - 2002 FL34 20 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95609 - 2002 FN34 20 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95610 - 2002 FQ34 20 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95611 - 2002 FS34 20 de marzu, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95612 - 2002 FA35 20 de marzu, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95613 - 2002 FG37 30 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95614 - 2002 FQ37 31 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95615 - 2002 FY38 31 de marzu, 2002 Palomar NEAT
95616 - 2002 GJ7 14 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95617 - 2002 GP7 14 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95618 - 2002 GW7 14 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95619 - 2002 GZ7 14 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95620 - 2002 GC9 14 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95621 - 2002 GP14 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95622 - 2002 GU18 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95623 - 2002 GT23 15 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95624 - 2002 GP24 13 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95625 - 2002 GX32 8 d'abril, 2002 Cerro Tololo M. W. Buie, A. B. Jordan, J. L. Elliot
95626 - 2002 GZ32 13 d'abril, 2002 Mauna Kea Mauna Kea
95627 - 2002 GK34 1 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95628 - 2002 GA35 2 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95629 - 2002 GM35 2 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95630 - 2002 GY35 2 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95631 - 2002 GR37 3 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95632 - 2002 GO42 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95633 - 2002 GX42 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95634 - 2002 GO48 4 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
95635 - 2002 GC51 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95636 - 2002 GA55 5 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95637 - 2002 GQ55 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95638 - 2002 GP63 8 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95639 - 2002 GE67 8 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95640 - 2002 GC80 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95641 - 2002 GS81 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95642 - 2002 GV82 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95643 - 2002 GT83 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95644 - 2002 GC88 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95645 - 2002 GR88 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95646 - 2002 GX93 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95647 - 2002 GO95 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95648 - 2002 GX97 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95649 - 2002 GX98 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95650 - 2002 GA99 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95651 - 2002 GQ101 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95652 - 2002 GF102 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95653 - 2002 GM106 11 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95654 - 2002 GG107 11 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95655 - 2002 GL108 11 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95656 - 2002 GL109 11 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95657 - 2002 GX109 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95658 - 2002 GF115 11 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95659 - 2002 GF123 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95660 - 2002 GE125 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95661 - 2002 GX125 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95662 - 2002 GE132 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95663 - 2002 GB133 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95664 - 2002 GD136 12 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95665 - 2002 GO139 13 d'abril, 2002 Needville Needville
95666 - 2002 GZ141 13 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95667 - 2002 GO146 13 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95668 - 2002 GT160 15 d'abril, 2002 Palomar NEAT
95669 - 2002 GE161 15 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95670 - 2002 GR161 14 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
95671 - 2002 GC163 14 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95672 - 2002 GX170 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95673 - 2002 GY170 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95674 - 2002 GW173 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95675 - 2002 GZ173 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95676 - 2002 GR174 11 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95677 - 2002 GJ177 12 d'abril, 2002 Palomar M. White, M. Collins
95678 - 2002 HM 16 d'abril, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95679 - 2002 HX 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95680 - 2002 HU2 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95681 - 2002 HP9 17 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
95682 - 2002 HZ16 19 d'abril, 2002 Kitt Peak Spacewatch
95683 - 2002 JA 2 de mayu, 2002 Siding Spring R. H. McNaught
95684 - 2002 JN14 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95685 - 2002 JW20 8 de mayu, 2002 Haleakala NEAT
95686 - 2002 JZ21 6 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95687 - 2002 JK23 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95688 - 2002 JO25 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95689 - 2002 JG40 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95690 - 2002 JG44 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95691 - 2002 JK46 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95692 - 2002 JD62 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95693 - 2002 JA70 7 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95694 - 2002 JS70 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95695 - 2002 JV70 8 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95696 - 2002 JU75 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95697 - 2002 JQ77 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95698 - 2002 JM79 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95699 - 2002 JA84 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95700 - 2002 JP88 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95701–95800 editar
95701 - 2002 JH109 11 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95702 - 2002 JY112 13 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95703 - 2002 JY122 6 de mayu, 2002 Palomar NEAT
95704 - 2002 JS124 6 de mayu, 2002 Palomar NEAT
95705 - 2002 JA133 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95706 - 2002 JQ135 9 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95707 - 2002 KZ1 16 de mayu, 2002 Socorro LINEAR
95708 - 2002 KM2 17 de mayu, 2002 Palomar NEAT
95709 - 2002 LM3 3 de xunu, 2002 Socorro LINEAR
95710 - 2002 UJ38 31 d'ochobre, 2002 Needville Needville
95711 - 2003 AK 1 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
95712 - 2003 AT2 2 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
95713 - 2003 AJ60 5 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
95714 - 2003 AB80 12 de xineru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95715 - 2003 BJ17 26 de xineru, 2003 Haleakala NEAT
95716 - 2003 BS20 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
95717 - 2003 BK25 25 de xineru, 2003 Palomar NEAT
95718 - 2003 BX26 26 de xineru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95719 - 2003 BG35 27 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
95720 - 2003 BZ62 28 de xineru, 2003 Socorro LINEAR
95721 - 2003 CT7 1 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
95722 - 2003 CG13 3 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
95723 - 2003 CP13 4 de febreru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95724 - 2003 CH15 4 de febreru, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95725 - 2003 CR17 6 de febreru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95726 - 2003 CO18 6 de febreru, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95727 - 2003 DV5 21 de febreru, 2003 Palomar NEAT
95728 - 2003 DZ13 26 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
95729 - 2003 DJ15 26 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
95730 - 2003 DO18 20 de febreru, 2003 Haleakala NEAT
95731 - 2003 DR20 22 de febreru, 2003 Palomar NEAT
95732 - 2003 DS21 28 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
95733 - 2003 DG22 28 de febreru, 2003 Socorro LINEAR
95734 - 2003 EJ4 6 de marzu, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95735 - 2003 EW4 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95736 - 2003 EX5 5 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95737 - 2003 EN7 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95738 - 2003 EH11 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95739 - 2003 ES14 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95740 - 2003 EB16 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95741 - 2003 EC17 9 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95742 - 2003 ES20 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95743 - 2003 ET20 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95744 - 2003 EZ20 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95745 - 2003 EF22 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95746 - 2003 EW22 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95747 - 2003 EG23 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95748 - 2003 ET24 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95749 - 2003 EB25 6 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95750 - 2003 ED28 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95751 - 2003 EL28 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95752 - 2003 ER28 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95753 - 2003 EZ28 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95754 - 2003 EV29 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95755 - 2003 EC34 7 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95756 - 2003 EK34 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95757 - 2003 EZ34 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95758 - 2003 EA35 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95759 - 2003 EE37 8 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95760 - 2003 EF41 9 de marzu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
95761 - 2003 EK41 9 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95762 - 2003 EX43 6 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95763 - 2003 EO44 7 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95764 - 2003 EC46 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95765 - 2003 ED46 7 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95766 - 2003 EK46 7 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95767 - 2003 EY46 8 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95768 - 2003 EF47 8 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95769 - 2003 EF48 9 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95770 - 2003 EQ49 10 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95771 - 2003 EZ49 9 de marzu, 2003 Vicques M. Ory
95772 - 2003 EE52 11 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95773 - 2003 EC53 8 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95774 - 2003 EQ53 9 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95775 - 2003 ET53 10 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95776 - 2003 EM57 9 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95777 - 2003 EW50 11 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95778 - 2003 EB59 12 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95779 - 2003 EH59 12 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95780 - 2003 EH60 7 de marzu, 2003 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
95781 - 2003 EO60 12 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95782 - 2003 FS3 24 de marzu, 2003 Needville Needville
95783 - 2003 FJ6 27 de marzu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
95784 - 2003 FS6 28 de marzu, 2003 La Silla G. Masi
95785 - 2003 FV6 27 de marzu, 2003 Piszkéstető K. Sárneczky
95786 - 2003 FN7 29 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95787 - 2003 FJ12 22 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95788 - 2003 FL12 22 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95789 - 2003 FY15 23 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95790 - 2003 FA16 23 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95791 - 2003 FY18 24 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95792 - 2003 FZ19 23 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95793 - 2003 FR20 23 de marzu, 2003 Catalina CSS
95794 - 2003 FN21 25 de marzu, 2003 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
95795 - 2003 FT23 23 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95796 - 2003 FM24 23 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95797 - 2003 FC27 24 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95798 - 2003 FX28 24 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95799 - 2003 FN30 25 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95800 - 2003 FS30 25 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95801–95900 editar
95801 - 2003 FZ41 26 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95802 Francismuir 2003 FM42 31 de marzu, 2003 Needville J. Dellinger
95803 - 2003 FX45 24 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95804 - 2003 FK47 24 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95805 - 2003 FA50 24 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95806 - 2003 FV51 25 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95807 - 2003 FX51 25 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95808 - 2003 FQ52 25 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95809 - 2003 FA54 25 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95810 - 2003 FS54 25 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95811 - 2003 FB57 26 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95812 - 2003 FA59 26 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95813 - 2003 FW68 26 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95814 - 2003 FW69 26 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95815 - 2003 FY73 26 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95816 - 2003 FR74 26 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95817 - 2003 FC75 26 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95818 - 2003 FW79 27 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95819 - 2003 FB80 27 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95820 - 2003 FL80 27 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95821 - 2003 FJ82 27 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95822 - 2003 FM82 27 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95823 - 2003 FW82 27 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95824 - 2003 FP85 28 de marzu, 2003 Catalina CSS
95825 - 2003 FJ86 28 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95826 - 2003 FA87 28 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95827 - 2003 FO88 28 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95828 - 2003 FD90 29 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95829 - 2003 FJ91 29 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95830 - 2003 FN92 29 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95831 - 2003 FP92 29 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95832 - 2003 FQ98 30 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95833 - 2003 FD99 30 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95834 - 2003 FF101 31 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95835 - 2003 FF103 24 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95836 - 2003 FS104 25 de marzu, 2003 Haleakala NEAT
95837 - 2003 FU105 26 de marzu, 2003 Palomar NEAT
95838 - 2003 FJ107 30 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95839 - 2003 FN107 30 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95840 - 2003 FT107 30 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95841 - 2003 FB109 31 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95842 - 2003 FX111 31 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95843 - 2003 FZ113 31 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95844 - 2003 FE114 31 de marzu, 2003 Socorro LINEAR
95845 - 2003 FS114 31 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95846 - 2003 FZ115 31 de marzu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95847 - 2003 FK118 26 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95848 - 2003 FQ119 26 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95849 - 2003 FZ120 25 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95850 - 2003 FA122 29 de marzu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95851 - 2003 FD123 26 de marzu, 2003 Moletai MAO
95852 - 2003 FT127 31 de marzu, 2003 Catalina CSS
95853 - 2003 FU127 31 de marzu, 2003 Catalina CSS
95854 - 2003 GD3 1 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95855 - 2003 GD5 1 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95856 - 2003 GG6 1 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95857 - 2003 GV9 2 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95858 - 2003 GW9 2 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95859 - 2003 GG10 2 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95860 - 2003 GC11 2 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95861 - 2003 GU12 1 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95862 - 2003 GK13 3 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95863 - 2003 GE21 5 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95864 - 2003 GC22 6 d'abril, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
95865 - 2003 GA23 3 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95866 - 2003 GM23 4 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95867 - 2003 GO23 4 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95868 - 2003 GB29 4 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95869 - 2003 GC29 5 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95870 - 2003 GE34 5 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95871 - 2003 GY34 8 d'abril, 2003 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
95872 - 2003 GB36 5 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95873 - 2003 GH37 6 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95874 - 2003 GA44 9 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95875 - 2003 GU44 7 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95876 - 2003 GC46 8 d'abril, 2003 Palomar NEAT
95877 - 2003 GT46 8 d'abril, 2003 Palomar NEAT
95878 - 2003 GG50 4 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95879 - 2003 GW50 8 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95880 - 2003 GW53 4 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95881 - 2003 HR 20 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95882 - 2003 HW 21 d'abril, 2003 Catalina CSS
95883 - 2003 HO3 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95884 - 2003 HY3 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95885 - 2003 HL4 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95886 - 2003 HY4 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95887 - 2003 HE5 24 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95888 - 2003 HV8 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95889 - 2003 HE9 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95890 - 2003 HK9 24 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95891 - 2003 HH10 25 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95892 - 2003 HO11 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95893 - 2003 HY11 25 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95894 - 2003 HA12 25 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95895 - 2003 HF12 25 d'abril, 2003 Campo Imperatore CINEOS
95896 - 2003 HH13 24 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95897 - 2003 HZ14 26 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95898 - 2003 HQ16 28 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95899 - 2003 HZ20 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95900 - 2003 HF21 25 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95901–96000 editar
95901 - 2003 HY22 26 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95902 - 2003 HL24 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95903 - 2003 HC27 27 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95904 - 2003 HO29 28 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95905 - 2003 HE30 28 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95906 - 2003 HJ30 28 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95907 - 2003 HE31 26 d'abril, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95908 - 2003 HX31 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95909 - 2003 HN32 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95910 - 2003 HE36 27 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95911 - 2003 HK39 29 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95912 - 2003 HN40 29 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95913 - 2003 HE41 29 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95914 - 2003 HT41 29 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95915 - 2003 HM46 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95916 - 2003 HU47 30 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95917 - 2003 HM48 30 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95918 - 2003 HQ48 30 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95919 - 2003 HC51 28 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
95920 - 2003 HJ52 30 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
95921 - 2003 HJ53 30 d'abril, 2003 Reedy Creek J. Broughton
95922 - 2003 HK54 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95923 - 2003 HN55 27 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95924 - 2003 JT3 2 de mayu, 2003 Socorro LINEAR
95925 - 2003 JF7 1 de mayu, 2003 Socorro LINEAR
95926 - 2003 JC9 2 de mayu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95927 - 2003 JP9 3 de mayu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95928 - 2003 JO13 7 de mayu, 2003 Catalina CSS
95929 - 2003 JG14 8 de mayu, 2003 Haleakala NEAT
95930 - 2003 JC16 8 de mayu, 2003 Haleakala NEAT
95931 - 2003 JT16 11 de mayu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95932 - 2003 JE17 8 de mayu, 2003 Socorro LINEAR
95933 - 2003 KF 20 de mayu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95934 - 2003 KM2 22 de mayu, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95935 - 2003 KU8 25 de mayu, 2003 Catalina CSS
95936 - 2003 KG17 26 de mayu, 2003 Haleakala NEAT
95937 - 2003 KY18 28 de mayu, 2003 Needville J. Dellinger
95938 - 2003 KJ20 31 de mayu, 2003 Socorro LINEAR
95939 - 2003 KL20 30 de mayu, 2003 Wrightwood J. W. Young
95940 - 2003 LT2 1 de xunu, 2003 Reedy Creek J. Broughton
95941 - 2003 LX3 5 de xunu, 2003 Reedy Creek J. Broughton
95942 - 2003 LU5 4 de xunu, 2003 Reedy Creek J. Broughton
95943 - 2003 LY6 9 de xunu, 2003 Reedy Creek J. Broughton
95944 - 2003 MN2 23 de xunu, 2003 Anderson Mesa LONEOS
95945 - 2003 MG5 26 de xunu, 2003 Socorro LINEAR
95946 - 2003 MP7 27 de xunu, 2003 Haleakala NEAT
95947 - 2003 NG1 1 de xunetu, 2003 Haleakala NEAT
95948 - 2003 OS7 25 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
95949 - 2003 OX18 30 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
95950 - 2003 OZ18 30 de xunetu, 2003 Palomar NEAT
95951 - 2003 QG6 18 d'agostu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
95952 - 2003 QP12 22 d'agostu, 2003 Haleakala NEAT
95953 - 2003 QV19 22 d'agostu, 2003 Palomar NEAT
95954 - 2003 QQ29 23 d'agostu, 2003 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky, B. Sipőcz
95955 - 2003 QX32 21 d'agostu, 2003 Campo Imperatore CINEOS
95956 - 2003 RG12 13 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
95957 - 2003 SU101 20 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
95958 - 2003 SW167 23 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
95959 Covadonga 2003 SU224 28 de setiembre, 2003 La Cañada J. Lacruz
95960 - 2003 SX282 20 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
95961 - 2003 UF185 21 d'ochobre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
95962 Copito 2003 WZ87 19 de payares, 2003 Begues Begues
95963 - 2004 KE4 16 de mayu, 2004 Socorro LINEAR
95964 - 2004 KL6 17 de mayu, 2004 Socorro LINEAR
95965 - 2004 KP16 27 de mayu, 2004 Kitt Peak Spacewatch
95966 - 2004 KW16 27 de mayu, 2004 Kitt Peak Spacewatch
95967 - 2004 LZ3 10 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95968 - 2004 LR8 12 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95969 - 2004 LS8 12 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95970 - 2004 LT8 12 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95971 - 2004 LU8 12 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95972 - 2004 LX8 12 de xunu, 2004 Palomar NEAT
95973 - 2004 LQ16 13 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95974 - 2004 LU17 14 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95975 - 2004 LX17 14 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95976 - 2004 LY17 14 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95977 - 2004 LY21 12 de xunu, 2004 Anderson Mesa LONEOS
95978 - 2004 LT22 14 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95979 - 2004 LZ25 15 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95980 - 2004 LE30 14 de xunu, 2004 Catalina CSS
95981 - 2004 LK30 13 de xunu, 2004 Socorro LINEAR
95982 - 2004 MH6 19 de xunu, 2004 Catalina CSS
95983 - 2004 MB7 22 de xunu, 2004 Kitt Peak Spacewatch
95984 - 2004 NT1 9 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95985 - 2004 NV1 9 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95986 - 2004 NU2 10 de xunetu, 2004 Palomar NEAT
95987 - 2004 NH3 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95988 - 2004 NJ4 14 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95989 - 2004 NT4 9 de xunetu, 2004 Palomar NEAT
95990 - 2004 NC7 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95991 - 2004 ND7 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95992 - 2004 NF8 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95993 - 2004 NG10 9 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95994 - 2004 NB11 10 de xunetu, 2004 Catalina CSS
95995 - 2004 NC11 10 de xunetu, 2004 Catalina CSS
95996 - 2004 NR12 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95997 - 2004 NZ16 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95998 - 2004 NP17 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
95999 - 2004 NX21 15 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR
96000 - 2004 NU22 11 de xunetu, 2004 Socorro LINEAR


Predecesor:
94001–95000
Llista d'asteroides
95001–96000
Socesor:
96001–97000