Llista d'asteroides (94001-95000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 94001... 94101... 94201... 94301... 94401... 94501... 94601... 94701... 94801... 94901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
94001–94100 editar
94001 - 2000 XP21 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94002 - 2000 XX22 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94003 - 2000 XZ23 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94004 - 2000 XL24 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94005 - 2000 XO25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94006 - 2000 XQ25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94007 - 2000 XR25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94008 - 2000 XT25 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94009 - 2000 XZ26 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94010 - 2000 XJ27 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94011 - 2000 XZ27 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94012 - 2000 XM28 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94013 - 2000 XP28 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94014 - 2000 XJ29 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94015 - 2000 XT29 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94016 - 2000 XC30 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94017 - 2000 XT30 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94018 - 2000 XM31 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94019 - 2000 XN32 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94020 - 2000 XH33 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94021 - 2000 XJ33 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94022 - 2000 XH35 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94023 - 2000 XL36 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94024 - 2000 XS36 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94025 - 2000 XC37 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94026 - 2000 XF39 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94027 - 2000 XL39 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94028 - 2000 XM39 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94029 - 2000 XN39 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94030 - 2000 XC40 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94031 - 2000 XF40 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94032 - 2000 XC41 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94033 - 2000 XS41 5 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94034 - 2000 XB46 15 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94035 - 2000 XX47 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94036 - 2000 XG48 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94037 - 2000 XK48 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94038 - 2000 XX48 4 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94039 - 2000 XW50 6 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94040 - 2000 XE52 6 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94041 - 2000 XK52 6 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94042 - 2000 XU52 6 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94043 - 2000 XB53 6 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94044 - 2000 XW53 15 d'avientu, 2000 Uccle T. Pauwels
94045 - 2000 XO54 11 d'avientu, 2000 Siding Spring R. H. McNaught
94046 - 2000 YK 16 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94047 - 2000 YO1 17 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94048 - 2000 YU2 19 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94049 - 2000 YM4 20 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94050 - 2000 YP4 20 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94051 - 2000 YW4 21 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94052 - 2000 YS5 19 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94053 - 2000 YO6 20 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94054 - 2000 YE9 21 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94055 - 2000 YP11 20 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94056 - 2000 YX12 19 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
94057 - 2000 YG14 25 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94058 - 2000 YM17 28 d'avientu, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
94059 - 2000 YA18 20 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94060 - 2000 YE18 20 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94061 - 2000 YF18 20 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94062 - 2000 YF21 29 d'avientu, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
94063 - 2000 YA22 29 d'avientu, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
94064 - 2000 YQ25 22 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94065 - 2000 YJ26 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94066 - 2000 YT29 29 d'avientu, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
94067 - 2000 YS31 28 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
94068 - 2000 YE34 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94069 - 2000 YL34 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94070 - 2000 YG36 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94071 - 2000 YM37 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94072 - 2000 YJ38 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94073 - 2000 YA39 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94074 - 2000 YB40 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94075 - 2000 YZ40 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94076 - 2000 YU41 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94077 - 2000 YJ43 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94078 - 2000 YC45 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94079 - 2000 YN46 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94080 - 2000 YC47 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94081 - 2000 YE47 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94082 - 2000 YD49 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94083 - 2000 YZ51 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94084 - 2000 YL52 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94085 - 2000 YV52 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94086 - 2000 YG55 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94087 - 2000 YC50 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94088 - 2000 YV50 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94089 - 2000 YQ59 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94090 - 2000 YH60 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94091 - 2000 YK61 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94092 - 2000 YD62 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94093 - 2000 YO63 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94094 - 2000 YQ65 16 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94095 - 2000 YG67 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94096 - 2000 YS69 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94097 - 2000 YT71 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94098 - 2000 YV71 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94099 - 2000 YS72 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94100 - 2000 YH73 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94101–94200 editar
94101 - 2000 YQ74 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94102 - 2000 YA77 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94103 - 2000 YU77 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94104 - 2000 YG78 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94105 - 2000 YX78 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94106 - 2000 YB79 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94107 - 2000 YW82 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94108 - 2000 YY86 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94109 - 2000 YP87 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94110 - 2000 YZ87 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94111 - 2000 YY88 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94112 - 2000 YH90 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94113 - 2000 YC91 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94114 - 2000 YS96 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94115 - 2000 YK98 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94116 - 2000 YS101 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94117 - 2000 YE102 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94118 - 2000 YV102 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94119 - 2000 YN103 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94120 - 2000 YF106 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94121 - 2000 YR107 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94122 - 2000 YJ108 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94123 - 2000 YN108 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94124 - 2000 YJ109 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94125 - 2000 YU111 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94126 - 2000 YN112 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94127 - 2000 YQ112 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94128 - 2000 YC113 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94129 - 2000 YU113 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94130 - 2000 YA114 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94131 - 2000 YH115 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94132 - 2000 YO115 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94133 - 2000 YH116 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94134 - 2000 YT117 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94135 - 2000 YB119 30 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
94136 - 2000 YL122 28 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94137 - 2000 YN125 29 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
94138 - 2000 YZ129 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94139 - 2000 YC130 30 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94140 - 2000 YC134 31 d'avientu, 2000 Haleakala NEAT
94141 - 2000 YJ135 17 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
94142 - 2000 YO136 23 d'avientu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
94143 - 2000 YO139 27 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
94144 - 2000 YR139 27 d'avientu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
94145 - 2000 YH140 20 d'avientu, 2000 Socorro LINEAR
94146 - 2001 AK1 2 de xineru, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94147 - 2001 AT3 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94148 - 2001 AH4 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94149 - 2001 AX4 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94150 - 2001 AY4 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94151 - 2001 AK5 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94152 - 2001 AF7 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94153 - 2001 AL8 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94154 - 2001 AM8 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94155 - 2001 AO8 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94156 - 2001 AP8 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94157 - 2001 AG10 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94158 - 2001 AR13 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94159 - 2001 AG14 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94160 - 2001 AX14 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94161 - 2001 AM15 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94162 - 2001 AE17 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94163 - 2001 AV20 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94164 - 2001 AC21 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94165 - 2001 AP21 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94166 - 2001 AC22 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94167 - 2001 AU22 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94168 - 2001 AZ22 3 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94169 - 2001 AB26 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94170 - 2001 AK27 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94171 - 2001 AE28 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94172 - 2001 AH30 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94173 - 2001 AP30 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94174 - 2001 AP31 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94175 - 2001 AB32 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94176 - 2001 AN32 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94177 - 2001 AF33 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94178 - 2001 AS33 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94179 - 2001 AZ34 4 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94180 - 2001 AY35 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94181 - 2001 AS36 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94182 - 2001 AJ38 5 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94183 - 2001 AY38 2 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94184 - 2001 AU42 4 de xineru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94185 - 2001 AE43 4 de xineru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94186 - 2001 AH45 15 de xineru, 2001 Kleť Kleť
94187 - 2001 AF52 2 de xineru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94188 - 2001 AD53 3 de xineru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94189 - 2001 BU 17 de xineru, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94190 - 2001 BY 17 de xineru, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94191 - 2001 BH1 17 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94192 - 2001 BC7 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94193 - 2001 BN7 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94194 - 2001 BQ8 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94195 - 2001 BU13 22 de xineru, 2001 Oaxaca J. M. Roe
94196 - 2001 BQ14 21 de xineru, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94197 - 2001 BB15 21 de xineru, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94198 - 2001 BL15 21 de xineru, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94199 - 2001 BM16 18 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94200 - 2001 BF17 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94201–94300 editar
94201 - 2001 BE18 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94202 - 2001 BF20 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94203 - 2001 BF22 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94204 - 2001 BR24 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94205 - 2001 BM25 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94206 - 2001 BS26 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94207 - 2001 BH27 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94208 - 2001 BA29 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94209 - 2001 BB33 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94210 - 2001 BK33 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94211 - 2001 BG34 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94212 - 2001 BV34 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94213 - 2001 BM35 23 de xineru, 2001 Oaxaca J. M. Roe
94214 - 2001 BV35 18 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94215 - 2001 BO42 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94216 - 2001 BT42 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94217 - 2001 BH44 19 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94218 - 2001 BK45 20 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94219 - 2001 BP45 21 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94220 - 2001 BF46 21 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94221 - 2001 BD47 21 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94222 - 2001 BE48 21 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94223 - 2001 BU53 17 de xineru, 2001 Calar Alto Calar Alto
94224 - 2001 BA57 19 de xineru, 2001 Haleakala NEAT
94225 - 2001 BO59 26 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94226 - 2001 BA61 26 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94227 - 2001 BK61 26 de xineru, 2001 Haleakala NEAT
94228 - 2001 BU61 31 de xineru, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
94229 - 2001 BR62 29 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94230 - 2001 BU63 29 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94231 - 2001 BQ65 26 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94232 - 2001 BG67 30 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94233 - 2001 BG68 31 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94234 - 2001 BE74 31 de xineru, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94235 - 2001 BO74 31 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94236 - 2001 BU75 26 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94237 - 2001 BJ78 24 de xineru, 2001 Socorro LINEAR
94238 - 2001 CM6 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94239 - 2001 CT6 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94240 - 2001 CO7 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94241 - 2001 CC8 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94242 - 2001 CE9 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94243 - 2001 CB10 3 de febreru, 2001 Piera J. Guarro
94244 - 2001 CP10 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94245 - 2001 CW11 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94246 - 2001 CP15 1 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94247 - 2001 CA18 2 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94248 - 2001 CX21 1 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94249 - 2001 CN24 1 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94250 - 2001 CZ26 1 de febreru, 2001 Haleakala NEAT
94251 - 2001 CS27 2 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94252 - 2001 CF28 2 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94253 - 2001 CN28 2 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94254 - 2001 CS29 2 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94255 - 2001 CX30 2 de febreru, 2001 Haleakala NEAT
94256 - 2001 CS33 13 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94257 - 2001 CJ35 13 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94258 - 2001 CZ36 14 de febreru, 2001 Ondřejov L. Šarounová
94259 - 2001 CQ38 13 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94260 - 2001 CJ40 13 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94261 - 2001 CL40 13 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94262 - 2001 CK43 15 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94263 - 2001 CC44 15 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94264 - 2001 CG44 15 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94265 - 2001 CU45 15 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94266 - 2001 DO 16 de febreru, 2001 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
94267 - 2001 DR3 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94268 - 2001 DR10 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94269 - 2001 DS18 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94270 - 2001 DZ19 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94271 - 2001 DO21 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94272 - 2001 DB24 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94273 - 2001 DR29 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94274 - 2001 DC30 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94275 - 2001 DN34 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94276 - 2001 DQ34 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94277 - 2001 DR35 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94278 - 2001 DT36 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94279 - 2001 DD40 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94280 - 2001 DG42 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94281 - 2001 DN44 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94282 - 2001 DO46 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94283 - 2001 DJ48 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94284 - 2001 DW51 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94285 - 2001 DY51 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94286 - 2001 DK50 17 de febreru, 2001 Haleakala NEAT
94287 - 2001 DU60 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94288 - 2001 DY62 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94289 - 2001 DD68 19 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94290 - 2001 DQ79 20 de febreru, 2001 Haleakala NEAT
94291 - 2001 DX86 28 de febreru, 2001 Badlands R. Dyvig
94292 - 2001 DN95 18 de febreru, 2001 Haleakala NEAT
94293 - 2001 DT95 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94294 - 2001 DY96 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94295 - 2001 DD97 17 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94296 - 2001 DK101 16 de febreru, 2001 Socorro LINEAR
94297 - 2001 DZ102 16 de febreru, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94298 - 2001 DW105 16 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94299 - 2001 DB108 16 de febreru, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94300 - 2001 ED1 1 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94301–94400 editar
94301 - 2001 EF8 2 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94302 - 2001 EY15 15 de marzu, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94303 - 2001 EH17 15 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94304 - 2001 ER24 13 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94305 - 2001 FX2 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94306 - 2001 FS11 19 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94307 - 2001 FJ13 19 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94308 - 2001 FD15 19 de marzu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94309 - 2001 FX33 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94310 - 2001 FJ34 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94311 - 2001 FG35 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94312 - 2001 FP37 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94313 - 2001 FE41 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94314 - 2001 FV49 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94315 - 2001 FA59 19 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94316 - 2001 FY63 19 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94317 - 2001 FG64 19 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94318 - 2001 FD97 16 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94319 - 2001 FX100 17 de marzu, 2001 Prescott P. G. Comba
94320 - 2001 FH109 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94321 - 2001 FA111 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94322 - 2001 FW111 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94323 - 2001 FS121 27 de marzu, 2001 Haleakala NEAT
94324 - 2001 FB127 26 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94325 - 2001 FW138 21 de marzu, 2001 Haleakala NEAT
94326 - 2001 FW139 21 de marzu, 2001 Haleakala NEAT
94327 - 2001 FN140 21 de marzu, 2001 Haleakala NEAT
94328 - 2001 FQ152 26 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94329 - 2001 FG156 26 de marzu, 2001 Haleakala NEAT
94330 - 2001 FV162 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94331 - 2001 FR177 18 de marzu, 2001 Socorro LINEAR
94332 - 2001 KF 16 de mayu, 2001 Socorro LINEAR
94333 - 2001 KZ52 18 de mayu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94334 - 2001 OU85 21 de xunetu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94335 - 2001 OV91 31 de xunetu, 2001 Palomar NEAT
94336 - 2001 PE16 9 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
94337 - 2001 QQ22 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94338 - 2001 QA28 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94339 - 2001 QY60 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94340 - 2001 QN73 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94341 - 2001 QM74 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94342 - 2001 QS75 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94343 - 2001 QB76 16 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94344 - 2001 QN83 17 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94345 - 2001 QB86 17 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
94346 - 2001 QU88 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94347 - 2001 QW88 19 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94348 - 2001 QL93 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94349 - 2001 QC102 18 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94350 - 2001 QU104 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94351 - 2001 QA107 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94352 - 2001 QD169 26 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
94353 - 2001 QY169 22 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94354 - 2001 QG171 25 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94355 - 2001 QS177 25 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
94356 - 2001 QE178 28 d'agostu, 2001 Kuma Kogen A. Nakamura
94357 - 2001 QZ178 27 d'agostu, 2001 Palomar NEAT
94358 - 2001 QE219 23 d'agostu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94359 - 2001 QC249 24 d'agostu, 2001 Socorro LINEAR
94360 - 2001 RW15 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94361 - 2001 RT22 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94362 - 2001 RS46 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94363 - 2001 RK47 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94364 - 2001 RG68 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94365 - 2001 RN70 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94366 - 2001 RS70 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94367 - 2001 RK72 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94368 - 2001 RN78 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94369 - 2001 RE137 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94370 - 2001 RA148 10 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94371 - 2001 SZ9 18 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94372 - 2001 SH11 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94373 - 2001 SQ29 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94374 - 2001 SO33 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94375 - 2001 SQ39 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94376 - 2001 SW54 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94377 - 2001 SR61 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94378 - 2001 SU68 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94379 - 2001 SY68 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94380 - 2001 SD69 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94381 - 2001 ST69 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94382 - 2001 SC71 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94383 - 2001 SO71 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94384 - 2001 SR106 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94385 - 2001 SC107 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94386 - 2001 SL108 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94387 - 2001 SP108 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94388 - 2001 SH111 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94389 - 2001 SJ111 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94390 - 2001 SW112 18 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94391 - 2001 SE113 18 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94392 - 2001 SU133 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94393 - 2001 SR160 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94394 - 2001 SG168 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94395 - 2001 SR168 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94396 - 2001 SN213 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94397 - 2001 ST245 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94398 - 2001 SH254 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94399 - 2001 SK261 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94400 Hongdaeyong 2001 SG267 25 de setiembre, 2001 Bohyunsan Y.-B. Jeon, B.-C. Lee
94401–94500 editar
94401 - 2001 ST270 16 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
94402 - 2001 SW277 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94403 - 2001 SM286 21 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
94404 - 2001 SO287 30 de setiembre, 2001 Emerald Lane L. Ball
94405 - 2001 SX306 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94406 - 2001 SR347 25 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
94407 - 2001 TC6 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94408 - 2001 TF9 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94409 - 2001 TU10 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94410 - 2001 TU12 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94411 - 2001 TA17 13 d'ochobre, 2001 Ametlla de Mar J. Nomeen
94412 - 2001 TM18 14 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94413 - 2001 TN20 9 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94414 - 2001 TX23 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94415 - 2001 TY28 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94416 - 2001 TZ28 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94417 - 2001 TL31 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94418 - 2001 TJ32 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94419 - 2001 TE33 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94420 - 2001 TO33 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94421 - 2001 TY33 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94422 - 2001 TY36 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94423 - 2001 TR37 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94424 - 2001 TW39 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94425 - 2001 TD40 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94426 - 2001 TF40 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94427 - 2001 TG40 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94428 - 2001 TH40 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94429 - 2001 TK41 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94430 - 2001 TM41 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94431 - 2001 TZ41 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94432 - 2001 TC43 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94433 - 2001 TL44 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94434 - 2001 TN44 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94435 - 2001 TS44 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94436 - 2001 TP46 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94437 - 2001 TO53 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94438 - 2001 TV62 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94439 - 2001 TY62 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94440 - 2001 TH65 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94441 - 2001 TL68 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94442 - 2001 TL72 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94443 - 2001 TD76 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94444 - 2001 TK76 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94445 - 2001 TM79 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94446 - 2001 TE90 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94447 - 2001 TQ94 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94448 - 2001 TV96 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94449 - 2001 TJ101 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94450 - 2001 TG103 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94451 - 2001 TD105 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94452 - 2001 TV105 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94453 - 2001 TD106 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94454 - 2001 TG106 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94455 - 2001 TD107 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94456 - 2001 TY107 13 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94457 - 2001 TC111 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94458 - 2001 TQ111 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94459 - 2001 TU113 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94460 - 2001 TC114 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94461 - 2001 TN116 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94462 - 2001 TR126 13 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94463 - 2001 TH127 12 d'ochobre, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
94464 - 2001 TM127 12 d'ochobre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94465 - 2001 TB152 10 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94466 - 2001 TH155 13 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94467 - 2001 TS164 11 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94468 - 2001 TS165 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94469 - 2001 TC166 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94470 - 2001 TB169 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94471 - 2001 TD178 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94472 - 2001 TD183 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94473 - 2001 TP188 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94474 - 2001 TR189 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94475 - 2001 TJ190 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94476 - 2001 TT190 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94477 - 2001 TF192 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94478 - 2001 TV194 15 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94479 - 2001 TV224 14 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94480 - 2001 UN4 17 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94481 - 2001 UO4 17 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94482 - 2001 UV6 18 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94483 - 2001 UP10 21 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94484 - 2001 UR10 21 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94485 - 2001 UU11 23 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94486 - 2001 UV11 23 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94487 - 2001 UA14 24 d'ochobre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94488 - 2001 UW23 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94489 - 2001 UN33 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94490 - 2001 UO34 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94491 - 2001 UF36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94492 - 2001 UV36 16 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94493 - 2001 UB42 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94494 - 2001 UG46 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94495 - 2001 US46 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94496 - 2001 UW48 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94497 - 2001 UB50 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94498 - 2001 UM50 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94499 - 2001 UB51 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94500 - 2001 US51 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94501–94600 editar
94501 - 2001 UN56 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94502 - 2001 UV59 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94503 - 2001 UW64 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94504 - 2001 UE65 18 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94505 - 2001 UF67 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94506 - 2001 UX74 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94507 - 2001 UC75 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94508 - 2001 UL76 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94509 - 2001 UF81 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94510 - 2001 UO82 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94511 - 2001 UA84 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94512 - 2001 US90 21 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94513 - 2001 UC99 17 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94514 - 2001 UZ105 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94515 - 2001 UQ107 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94516 - 2001 UA109 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94517 - 2001 UH109 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94518 - 2001 UQ109 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94519 - 2001 UY110 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94520 - 2001 UF112 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94521 - 2001 UA113 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94522 - 2001 UH113 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94523 - 2001 UM121 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94524 - 2001 UR121 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94525 - 2001 UV122 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94526 - 2001 UL130 20 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94527 - 2001 UA136 22 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94528 - 2001 UO142 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94529 - 2001 UK145 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94530 - 2001 US146 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94531 - 2001 UZ152 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94532 - 2001 UZ154 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94533 - 2001 UD155 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94534 - 2001 UB156 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94535 - 2001 UA157 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94536 - 2001 UV157 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94537 - 2001 UV150 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94538 - 2001 UQ160 23 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94539 - 2001 US164 19 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94540 - 2001 UF171 21 d'ochobre, 2001 Socorro LINEAR
94541 - 2001 UF172 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94542 - 2001 UK172 18 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94543 - 2001 UX174 19 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94544 - 2001 UB179 24 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94545 - 2001 UU188 17 d'ochobre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94546 - 2001 UY202 19 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94547 - 2001 UD205 19 d'ochobre, 2001 Palomar NEAT
94548 - 2001 VP4 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94549 - 2001 VV5 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94550 - 2001 VM13 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94551 - 2001 VQ13 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94552 - 2001 VR13 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94553 - 2001 VA14 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94554 - 2001 VN14 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94555 - 2001 VR14 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94556 - 2001 VG17 11 de payares, 2001 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
94557 - 2001 VQ18 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94558 - 2001 VP21 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94559 - 2001 VV22 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94560 - 2001 VN23 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94561 - 2001 VT24 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94562 - 2001 VJ28 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94563 - 2001 VY29 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94564 - 2001 VT30 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94565 - 2001 VH32 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94566 - 2001 VP34 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94567 - 2001 VD35 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94568 - 2001 VM39 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94569 - 2001 VF42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94570 - 2001 VG42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94571 - 2001 VP42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94572 - 2001 VQ42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94573 - 2001 VW42 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94574 - 2001 VM43 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94575 - 2001 VV44 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94576 - 2001 VZ44 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94577 - 2001 VU45 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94578 - 2001 VB46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94579 - 2001 VE46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94580 - 2001 VN46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94581 - 2001 VQ46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94582 - 2001 VW46 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94583 - 2001 VG47 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94584 - 2001 VL47 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94585 - 2001 VW47 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94586 - 2001 VM48 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94587 - 2001 VH53 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94588 - 2001 VX57 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94589 - 2001 VZ57 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94590 - 2001 VP50 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94591 - 2001 VS59 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94592 - 2001 VV60 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94593 - 2001 VX61 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94594 - 2001 VU63 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94595 - 2001 VT65 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94596 - 2001 VW71 14 de payares, 2001 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
94597 - 2001 VT72 12 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94598 - 2001 VU72 12 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94599 - 2001 VY79 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
94600 - 2001 VE80 9 de payares, 2001 Palomar NEAT
94601–94700 editar
94601 - 2001 VY81 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94602 - 2001 VX82 10 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94603 - 2001 VD84 11 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94604 - 2001 VN100 12 de payares, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94605 - 2001 VA101 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94606 - 2001 VT104 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94607 - 2001 VC109 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94608 - 2001 VR109 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94609 - 2001 VE110 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94610 - 2001 VQ110 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94611 - 2001 VK112 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94612 - 2001 VU112 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94613 - 2001 VQ114 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94614 - 2001 VM116 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94615 - 2001 VX116 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94616 - 2001 VM117 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94617 - 2001 VB118 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94618 - 2001 VK118 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94619 - 2001 VQ119 12 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94620 - 2001 VK122 13 de payares, 2001 Haleakala NEAT
94621 - 2001 VM124 9 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94622 - 2001 WL1 17 de payares, 2001 Oizumi T. Kobayashi
94623 - 2001 WD2 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94624 - 2001 WJ3 16 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94625 - 2001 WE5 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94626 - 2001 WN7 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94627 - 2001 WJ9 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94628 - 2001 WV10 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94629 - 2001 WG11 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94630 - 2001 WJ12 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94631 - 2001 WK12 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94632 - 2001 WC13 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94633 - 2001 WX13 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94634 - 2001 WQ14 21 de payares, 2001 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
94635 - 2001 WX17 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94636 - 2001 WD18 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94637 - 2001 WY23 17 de payares, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94638 - 2001 WQ27 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94639 - 2001 WH28 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94640 - 2001 WL28 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94641 - 2001 WA35 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94642 - 2001 WE39 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94643 - 2001 WJ39 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94644 - 2001 WK39 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94645 - 2001 WW40 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94646 - 2001 WH41 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94647 - 2001 WL44 18 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94648 - 2001 WA47 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94649 - 2001 WJ47 16 de payares, 2001 Palomar NEAT
94650 - 2001 WK47 17 de payares, 2001 Haleakala NEAT
94651 - 2001 WL63 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94652 - 2001 WN63 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94653 - 2001 WF67 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94654 - 2001 WZ73 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94655 - 2001 WE75 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94656 - 2001 WJ76 20 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94657 - 2001 WZ89 21 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94658 - 2001 WL90 21 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94659 - 2001 WU90 21 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94660 - 2001 WY91 21 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94661 - 2001 WQ98 19 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94662 - 2001 WF100 24 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94663 - 2001 WK101 17 de payares, 2001 Socorro LINEAR
94664 - 2001 XC3 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94665 - 2001 XA7 6 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94666 - 2001 XS9 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94667 - 2001 XG13 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94668 - 2001 XM14 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94669 - 2001 XE16 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94670 - 2001 XZ16 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94671 - 2001 XW17 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94672 - 2001 XJ18 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94673 - 2001 XP19 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94674 - 2001 XK21 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94675 - 2001 XL21 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94676 - 2001 XN21 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94677 - 2001 XQ22 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94678 - 2001 XB23 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94679 - 2001 XO23 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94680 - 2001 XY23 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94681 - 2001 XA24 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94682 - 2001 XN24 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94683 - 2001 XB25 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94684 - 2001 XF25 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94685 - 2001 XJ25 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94686 - 2001 XO25 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94687 - 2001 XW25 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94688 - 2001 XL27 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94689 - 2001 XQ27 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94690 - 2001 XH28 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94691 - 2001 XG29 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94692 - 2001 XB30 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94693 - 2001 XY31 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94694 - 2001 XF35 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94695 - 2001 XN35 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94696 - 2001 XR35 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94697 - 2001 XV40 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94698 - 2001 XN41 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94699 - 2001 XH43 9 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94700 - 2001 XQ50 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94701–94800 editar
94701 - 2001 XC53 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94702 - 2001 XU53 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94703 - 2001 XM54 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94704 - 2001 XR54 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94705 - 2001 XK55 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94706 - 2001 XK56 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94707 - 2001 XR56 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94708 - 2001 XS57 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94709 - 2001 XD50 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94710 - 2001 XS50 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94711 - 2001 XW50 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94712 - 2001 XU59 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94713 - 2001 XO60 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94714 - 2001 XS60 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94715 - 2001 XS61 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94716 - 2001 XT61 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94717 - 2001 XU61 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94718 - 2001 XV61 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94719 - 2001 XA62 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94720 - 2001 XG62 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94721 - 2001 XR62 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94722 - 2001 XG63 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94723 - 2001 XJ63 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94724 - 2001 XY63 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94725 - 2001 XB64 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94726 - 2001 XD64 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94727 - 2001 XA65 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94728 - 2001 XL65 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94729 - 2001 XQ65 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94730 - 2001 XJ66 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94731 - 2001 XA67 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94732 - 2001 XW67 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94733 - 2001 XG70 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94734 - 2001 XM70 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94735 - 2001 XX70 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94736 - 2001 XV73 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94737 - 2001 XH74 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94738 - 2001 XF75 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94739 - 2001 XH77 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94740 - 2001 XT77 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94741 - 2001 XB78 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94742 - 2001 XC78 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94743 - 2001 XD78 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94744 - 2001 XH81 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94745 - 2001 XM81 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94746 - 2001 XW84 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94747 - 2001 XB85 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94748 - 2001 XD85 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94749 - 2001 XM85 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94750 - 2001 XT85 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94751 - 2001 XE86 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94752 - 2001 XX86 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94753 - 2001 XE88 14 d'avientu, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
94754 - 2001 XY88 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94755 - 2001 XJ89 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94756 - 2001 XQ89 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94757 - 2001 XT97 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94758 - 2001 XW97 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94759 - 2001 XR98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94760 - 2001 XU98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94761 - 2001 XX98 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94762 - 2001 XC99 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94763 - 2001 XM99 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94764 - 2001 XQ99 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94765 - 2001 XQ100 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94766 - 2001 XU100 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94767 - 2001 XC101 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94768 - 2001 XF101 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94769 - 2001 XR101 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94770 - 2001 XA102 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94771 - 2001 XF105 14 d'avientu, 2001 Kingsnake J. V. McClusky
94772 - 2001 XE107 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94773 - 2001 XF108 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94774 - 2001 XT108 10 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94775 - 2001 XW111 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94776 - 2001 XR112 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94777 - 2001 XF114 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94778 - 2001 XQ115 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94779 - 2001 XC116 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94780 - 2001 XJ116 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94781 - 2001 XO117 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94782 - 2001 XS117 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94783 - 2001 XK118 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94784 - 2001 XP118 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94785 - 2001 XL119 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94786 - 2001 XM119 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94787 - 2001 XP123 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94788 - 2001 XW126 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94789 - 2001 XF130 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94790 - 2001 XZ135 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94791 - 2001 XL140 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94792 - 2001 XG143 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94793 - 2001 XC149 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94794 - 2001 XH149 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94795 - 2001 XD154 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94796 - 2001 XU154 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94797 - 2001 XH155 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94798 - 2001 XL155 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94799 - 2001 XO155 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94800 - 2001 XR155 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94801–94900 editar
94801 - 2001 XY156 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94802 - 2001 XA150 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94803 - 2001 XB150 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94804 - 2001 XG159 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94805 - 2001 XD160 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94806 - 2001 XS163 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94807 - 2001 XP166 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94808 - 2001 XM167 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94809 - 2001 XV167 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94810 - 2001 XU169 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94811 - 2001 XQ172 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94812 - 2001 XC173 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94813 - 2001 XC174 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94814 - 2001 XR174 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94815 - 2001 XJ175 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94816 - 2001 XD176 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94817 - 2001 XO176 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94818 - 2001 XS176 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94819 - 2001 XF177 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94820 - 2001 XL179 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94821 - 2001 XM179 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94822 - 2001 XC180 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94823 - 2001 XU181 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94824 - 2001 XY183 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94825 - 2001 XF185 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94826 - 2001 XJ186 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94827 - 2001 XA190 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94828 - 2001 XG190 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94829 - 2001 XO190 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94830 - 2001 XF191 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94831 - 2001 XO191 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94832 - 2001 XG192 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94833 - 2001 XQ192 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94834 - 2001 XY193 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94835 - 2001 XG194 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94836 - 2001 XH194 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94837 - 2001 XN194 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94838 - 2001 XU194 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94839 - 2001 XD198 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94840 - 2001 XN198 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94841 - 2001 XC199 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94842 - 2001 XG202 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94843 - 2001 XB204 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94844 - 2001 XE204 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94845 - 2001 XL204 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94846 - 2001 XN205 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94847 - 2001 XD207 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94848 - 2001 XO207 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94849 - 2001 XK208 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94850 - 2001 XY208 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94851 - 2001 XE209 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94852 - 2001 XJ209 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94853 - 2001 XE210 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94854 - 2001 XP210 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94855 - 2001 XR210 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94856 - 2001 XA211 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94857 - 2001 XH211 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94858 - 2001 XC213 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94859 - 2001 XO213 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94860 - 2001 XE214 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94861 - 2001 XJ214 11 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94862 - 2001 XT214 13 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94863 - 2001 XJ216 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94864 - 2001 XW216 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94865 - 2001 XR217 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94866 - 2001 XW217 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94867 - 2001 XS218 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94868 - 2001 XS222 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94869 - 2001 XR224 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94870 - 2001 XN225 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94871 - 2001 XA226 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94872 - 2001 XT226 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94873 - 2001 XZ232 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94874 - 2001 XH233 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94875 - 2001 XL233 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94876 - 2001 XW233 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94877 - 2001 XO234 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94878 - 2001 XU238 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94879 - 2001 XR239 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94880 - 2001 XW241 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94881 - 2001 XS243 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94882 - 2001 XC244 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94883 - 2001 XS248 14 d'avientu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94884 Takuya 2001 XK249 14 d'avientu, 2001 Uccle H. M. J. Boffin
94885 - 2001 XK250 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94886 - 2001 XY252 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94887 - 2001 XA254 14 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94888 - 2001 XM254 15 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94889 - 2001 YK 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94890 - 2001 YB3 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94891 - 2001 YC5 23 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94892 - 2001 YE5 25 d'avientu, 2001 Ametlla de Mar Ametlla de Mar
94893 - 2001 YG5 25 d'avientu, 2001 Ametlla de Mar J. Nomeen
94894 - 2001 YC6 17 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
94895 - 2001 YF7 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94896 - 2001 YZ7 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94897 - 2001 YD8 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94898 - 2001 YA11 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94899 - 2001 YN11 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94900 - 2001 YF14 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94901–95000 editar
94901 - 2001 YR18 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94902 - 2001 YX18 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94903 - 2001 YP20 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94904 - 2001 YM23 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94905 - 2001 YS24 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94906 - 2001 YF26 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94907 - 2001 YC35 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94908 - 2001 YG40 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94909 - 2001 YT41 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94910 - 2001 YC47 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94911 - 2001 YQ47 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94912 - 2001 YR47 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94913 - 2001 YL48 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94914 - 2001 YJ52 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94915 - 2001 YL57 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94916 - 2001 YQ57 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94917 - 2001 YF50 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94918 - 2001 YH60 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94919 - 2001 YO60 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94920 - 2001 YN62 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94921 - 2001 YT62 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94922 - 2001 YM63 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94923 - 2001 YA64 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94924 - 2001 YF64 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94925 - 2001 YB65 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94926 - 2001 YW66 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94927 - 2001 YT67 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94928 - 2001 YX70 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94929 - 2001 YA71 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94930 - 2001 YF71 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94931 - 2001 YO72 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94932 - 2001 YJ73 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94933 - 2001 YT73 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94934 - 2001 YV73 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94935 - 2001 YY73 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94936 - 2001 YQ74 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94937 - 2001 YX77 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94938 - 2001 YE78 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94939 - 2001 YJ78 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94940 - 2001 YP78 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94941 - 2001 YU78 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94942 - 2001 YF79 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94943 - 2001 YP81 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94944 - 2001 YH82 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94945 - 2001 YD83 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94946 - 2001 YY83 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94947 - 2001 YH85 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94948 - 2001 YJ85 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94949 - 2001 YU85 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94950 - 2001 YJ86 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94951 - 2001 YW86 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94952 - 2001 YY86 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94953 - 2001 YQ88 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94954 - 2001 YJ90 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94955 - 2001 YS90 21 d'avientu, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
94956 - 2001 YD92 18 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
94957 - 2001 YM95 18 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
94958 - 2001 YP95 18 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
94959 - 2001 YH97 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94960 - 2001 YU97 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94961 - 2001 YJ101 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94962 - 2001 YJ104 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94963 - 2001 YP104 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94964 - 2001 YU104 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94965 - 2001 YG105 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94966 - 2001 YR105 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94967 - 2001 YH106 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94968 - 2001 YX106 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94969 - 2001 YR107 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94970 - 2001 YY107 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94971 - 2001 YW109 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94972 - 2001 YY109 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94973 - 2001 YQ111 18 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94974 - 2001 YO112 18 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94975 - 2001 YP112 18 d'avientu, 2001 Anderson Mesa LONEOS
94976 - 2001 YF113 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94977 - 2001 YU113 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94978 - 2001 YH114 18 d'avientu, 2001 Palomar NEAT
94979 - 2001 YZ114 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94980 - 2001 YN115 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94981 - 2001 YV115 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94982 - 2001 YA116 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94983 - 2001 YR116 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94984 - 2001 YT116 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94985 - 2001 YF117 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94986 - 2001 YE118 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94987 - 2001 YK118 18 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94988 - 2001 YU119 19 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94989 - 2001 YJ120 20 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94990 - 2001 YQ120 20 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94991 - 2001 YC122 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94992 - 2001 YE128 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94993 - 2001 YL128 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94994 - 2001 YM128 17 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94995 - 2001 YX132 20 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94996 - 2001 YP133 18 d'avientu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
94997 - 2001 YH137 22 d'avientu, 2001 Socorro LINEAR
94998 - 2001 YL138 21 d'avientu, 2001 Haleakala NEAT
94999 - 2001 YS138 18 d'avientu, 2001 Kitt Peak Spacewatch
95000 - 2001 YO139 24 d'avientu, 2001 Haleakala NEAT


Predecesor:
93001–94000
Llista d'asteroides
94001–95000
Socesor:
95001–96000