Llista d'asteroides (39001-40000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 39001... 39101... 39201... 39301... 39401... 39501... 39601... 39701... 39801... 39901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
39001–39100 editar
39001 - 2000 UN27 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39002 - 2000 UO33 18 d'ochobre, 2000 LINEAR
39003 - 2000 UL37 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39004 - 2000 UV37 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39005 - 2000 UK39 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39006 - 2000 UH40 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39007 - 2000 UK40 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39008 - 2000 UU41 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39009 - 2000 UZ42 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39010 - 2000 UU44 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39011 - 2000 UY44 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39012 - 2000 UG46 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39013 - 2000 UA47 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39014 - 2000 UO49 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39015 - 2000 UR49 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39016 - 2000 UH50 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39017 - 2000 UL50 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39018 - 2000 UM53 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39019 - 2000 UR53 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39020 - 2000 UT53 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39021 - 2000 UO54 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39022 - 2000 UP54 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39023 - 2000 UZ55 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39024 - 2000 UW58 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39025 - 2000 UA59 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39026 - 2000 UD65 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39027 - 2000 UR66 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39028 - 2000 UX70 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39029 - 2000 UP72 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39030 - 2000 UG74 29 d'ochobre, 2000 LINEAR
39031 - 2000 UH76 29 d'ochobre, 2000 LINEAR
39032 - 2000 UU76 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39033 - 2000 UX77 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39034 - 2000 UE78 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39035 - 2000 UH78 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39036 - 2000 UQ78 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39037 - 2000 UG79 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39038 - 2000 UE80 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39039 - 2000 UN82 29 d'ochobre, 2000 LINEAR
39040 - 2000 UH87 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
39041 - 2000 UW89 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
39042 - 2000 UX89 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
39043 - 2000 UT90 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39044 - 2000 UD91 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39045 - 2000 US93 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39046 - 2000 UZ94 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39047 - 2000 UQ95 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39048 - 2000 UJ96 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39049 - 2000 UJ97 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39050 - 2000 UQ98 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39051 - 2000 UB99 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39052 - 2000 UL99 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39053 - 2000 UX99 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39054 - 2000 UA103 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39055 - 2000 UO103 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39056 - 2000 UR103 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39057 - 2000 UE104 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39058 - 2000 UM104 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
39059 - 2000 UB106 29 d'ochobre, 2000 LINEAR
39060 - 2000 UD106 29 d'ochobre, 2000 LINEAR
39061 - 2000 UX108 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
39062 - 2000 US109 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
39063 - 2000 UZ110 26 d'ochobre, 2000 Spacewatch
39064 - 2000 UD111 26 d'ochobre, 2000 Spacewatch
39065 - 2000 UY111 29 d'ochobre, 2000 Spacewatch
39066 - 2000 US112 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
39067 - 2000 VG3 1 de payares, 2000 W. K. Y. Yeung
39068 - 2000 VW9 1 de payares, 2000 LINEAR
39069 - 2000 VM10 1 de payares, 2000 LINEAR
39070 - 2000 VS11 1 de payares, 2000 LINEAR
39071 - 2000 VS14 1 de payares, 2000 LINEAR
39072 - 2000 VM17 1 de payares, 2000 LINEAR
39073 - 2000 VN17 1 de payares, 2000 LINEAR
39074 - 2000 VX17 1 de payares, 2000 LINEAR
39075 - 2000 VA21 1 de payares, 2000 LINEAR
39076 - 2000 VL22 1 de payares, 2000 LINEAR
39077 - 2000 VJ24 1 de payares, 2000 LINEAR
39078 - 2000 VJ26 1 de payares, 2000 LINEAR
39079 - 2000 VF29 1 de payares, 2000 LINEAR
39080 - 2000 VW30 1 de payares, 2000 LINEAR
39081 - 2000 VO31 1 de payares, 2000 LINEAR
39082 - 2000 VB32 1 de payares, 2000 LINEAR
39083 - 2000 VA34 1 de payares, 2000 LINEAR
39084 - 2000 VB34 1 de payares, 2000 LINEAR
39085 - 2000 VW34 1 de payares, 2000 LINEAR
39086 - 2000 VG41 1 de payares, 2000 LINEAR
39087 - 2000 VN50 2 de payares, 2000 LINEAR
39088 - 2000 VO50 2 de payares, 2000 LINEAR
39089 - 2000 VP52 3 de payares, 2000 LINEAR
39090 - 2000 VM54 3 de payares, 2000 LINEAR
39091 - 2000 VX54 3 de payares, 2000 LINEAR
39092 - 2000 VB57 3 de payares, 2000 LINEAR
39093 - 2000 VM58 2 de payares, 2000 LINEAR
39094 - 2000 VQ58 1 de payares, 2000 LINEAR
39095 - 2000 VC59 3 de payares, 2000 LINEAR
39096 - 2000 WE1 17 de payares, 2000 LINEAR
39097 - 2000 WX7 20 de payares, 2000 LINEAR
39098 - 2000 WR12 22 de payares, 2000 NEAT
39099 - 2000 WS12 22 de payares, 2000 NEAT
39100 - 2000 WD14 20 de payares, 2000 LINEAR
39101–39200 editar
39101 - 2000 WR14 20 de payares, 2000 LINEAR
39102 - 2000 WF17 21 de payares, 2000 LINEAR
39103 - 2000 WQ17 21 de payares, 2000 LINEAR
39104 - 2000 WO18 21 de payares, 2000 LINEAR
39105 - 2000 WY18 21 de payares, 2000 LINEAR
39106 - 2000 WE23 20 de payares, 2000 LINEAR
39107 - 2000 WS24 20 de payares, 2000 LINEAR
39108 - 2000 WG26 21 de payares, 2000 LINEAR
39109 - 2000 WG27 22 de payares, 2000 Spacewatch
39110 - 2000 WL28 23 de payares, 2000 NEAT
39111 - 2000 WR30 20 de payares, 2000 LINEAR
39112 - 2000 WB31 20 de payares, 2000 LINEAR
39113 - 2000 WM32 20 de payares, 2000 LINEAR
39114 - 2000 WC33 20 de payares, 2000 LINEAR
39115 - 2000 WF33 20 de payares, 2000 LINEAR
39116 - 2000 WJ33 20 de payares, 2000 LINEAR
39117 - 2000 WE34 20 de payares, 2000 LINEAR
39118 - 2000 WD35 20 de payares, 2000 LINEAR
39119 - 2000 WF37 20 de payares, 2000 LINEAR
39120 - 2000 WZ38 20 de payares, 2000 LINEAR
39121 - 2000 WY40 20 de payares, 2000 LINEAR
39122 - 2000 WL42 21 de payares, 2000 LINEAR
39123 - 2000 WR42 21 de payares, 2000 LINEAR
39124 - 2000 WU43 21 de payares, 2000 LINEAR
39125 - 2000 WC44 21 de payares, 2000 LINEAR
39126 - 2000 WP44 21 de payares, 2000 LINEAR
39127 - 2000 WY45 21 de payares, 2000 LINEAR
39128 - 2000 WM46 21 de payares, 2000 LINEAR
39129 - 2000 WZ53 27 de payares, 2000 Spacewatch
39130 - 2000 WO56 21 de payares, 2000 LINEAR
39131 - 2000 WG58 21 de payares, 2000 LINEAR
39132 - 2000 WU58 21 de payares, 2000 LINEAR
39133 - 2000 WV58 21 de payares, 2000 LINEAR
39134 - 2000 WB59 21 de payares, 2000 LINEAR
39135 - 2000 WX59 21 de payares, 2000 LINEAR
39136 - 2000 WC61 21 de payares, 2000 LINEAR
39137 - 2000 WX62 26 de payares, 2000 W. K. Y. Yeung
39138 - 2000 WU68 19 de payares, 2000 LINEAR
39139 - 2000 WO71 19 de payares, 2000 LINEAR
39140 - 2000 WC75 20 de payares, 2000 LINEAR
39141 - 2000 WN77 20 de payares, 2000 LINEAR
39142 - 2000 WR78 20 de payares, 2000 LINEAR
39143 - 2000 WH80 20 de payares, 2000 LINEAR
39144 - 2000 WN86 20 de payares, 2000 LINEAR
39145 - 2000 WU90 21 de payares, 2000 LINEAR
39146 - 2000 WV90 21 de payares, 2000 LINEAR
39147 - 2000 WU92 21 de payares, 2000 LINEAR
39148 - 2000 WM93 21 de payares, 2000 LINEAR
39149 - 2000 WV95 21 de payares, 2000 LINEAR
39150 - 2000 WN97 21 de payares, 2000 LINEAR
39151 - 2000 WA99 21 de payares, 2000 LINEAR
39152 - 2000 WN102 26 de payares, 2000 LINEAR
39153 - 2000 WX102 26 de payares, 2000 LINEAR
39154 - 2000 WY102 26 de payares, 2000 LINEAR
39155 - 2000 WK103 26 de payares, 2000 LINEAR
39156 - 2000 WF109 20 de payares, 2000 LINEAR
39157 - 2000 WK111 20 de payares, 2000 LINEAR
39158 - 2000 WW114 20 de payares, 2000 LINEAR
39159 - 2000 WT115 20 de payares, 2000 LINEAR
39160 - 2000 WC116 20 de payares, 2000 LINEAR
39161 - 2000 WH117 20 de payares, 2000 LINEAR
39162 - 2000 WX118 20 de payares, 2000 LINEAR
39163 - 2000 WM119 20 de payares, 2000 LINEAR
39164 - 2000 WG123 29 de payares, 2000 LINEAR
39165 - 2000 WW129 19 de payares, 2000 Spacewatch
39166 - 2000 WO130 20 de payares, 2000 Spacewatch
39167 - 2000 WT130 20 de payares, 2000 LONEOS
39168 - 2000 WW131 20 de payares, 2000 LONEOS
39169 - 2000 WK135 19 de payares, 2000 LINEAR
39170 - 2000 WR140 21 de payares, 2000 LINEAR
39171 - 2000 WE145 22 de payares, 2000 NEAT
39172 - 2000 WZ148 29 de payares, 2000 NEAT
39173 - 2000 WV151 29 de payares, 2000 NEAT
39174 - 2000 WG152 27 de payares, 2000 LINEAR
39175 - 2000 WL155 30 de payares, 2000 LINEAR
39176 - 2000 WK156 30 de payares, 2000 LINEAR
39177 - 2000 WJ157 30 de payares, 2000 LINEAR
39178 - 2000 WK157 30 de payares, 2000 LINEAR
39179 - 2000 WU158 30 de payares, 2000 NEAT
39180 - 2000 WA161 20 de payares, 2000 LONEOS
39181 - 2000 WP161 20 de payares, 2000 LONEOS
39182 - 2000 WF164 21 de payares, 2000 LINEAR
39183 - 2000 WE165 22 de payares, 2000 NEAT
39184 - 2000 WG166 24 de payares, 2000 LONEOS
39185 - 2000 WD167 24 de payares, 2000 LONEOS
39186 - 2000 WK168 25 de payares, 2000 Spacewatch
39187 - 2000 WL169 26 de payares, 2000 LINEAR
39188 - 2000 WM172 25 de payares, 2000 LINEAR
39189 - 2000 WT172 25 de payares, 2000 LINEAR
39190 - 2000 WN179 26 de payares, 2000 LINEAR
39191 - 2000 WU183 30 de payares, 2000 LONEOS
39192 - 2000 WL186 27 de payares, 2000 LINEAR
39193 - 2000 WJ188 18 de payares, 2000 LONEOS
39194 - 2000 WK188 18 de payares, 2000 LONEOS
39195 - 2000 WV189 18 de payares, 2000 LONEOS
39196 - 2000 WN191 19 de payares, 2000 LONEOS
39197 - 2000 XA 1 d'avientu, 2000 NEAT
39198 - 2000 XY4 1 d'avientu, 2000 LINEAR
39199 - 2000 XN7 1 d'avientu, 2000 LINEAR
39200 - 2000 XX11 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39201–39300 editar
39201 - 2000 XN12 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39202 - 2000 XB18 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39203 - 2000 XH18 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39204 - 2000 XF20 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39205 - 2000 XG20 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39206 - 2000 XO20 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39207 - 2000 XQ20 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39208 - 2000 XY22 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39209 - 2000 XC26 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39210 - 2000 XK30 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39211 - 2000 XB34 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39212 - 2000 XC38 5 d'avientu, 2000 LINEAR
39213 - 2000 XZ40 5 d'avientu, 2000 LINEAR
39214 - 2000 XG42 5 d'avientu, 2000 LINEAR
39215 - 2000 XV46 7 d'avientu, 2000 LINEAR
39216 - 2000 XA48 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39217 - 2000 XU49 4 d'avientu, 2000 LINEAR
39218 - 2000 YY3 18 d'avientu, 2000 Spacewatch
39219 - 2000 YV4 20 d'avientu, 2000 Spacewatch
39220 - 2000 YN5 19 d'avientu, 2000 NEAT
39221 - 2000 YK8 20 d'avientu, 2000 P. Kušnirák, P. Pravec
39222 - 2000 YC18 20 d'avientu, 2000 LINEAR
39223 - 2000 YP20 28 d'avientu, 2000 Spacewatch
39224 - 2000 YR21 24 d'avientu, 2000 LONEOS
39225 - 2000 YD26 23 d'avientu, 2000 LINEAR
39226 - 2000 YE26 23 d'avientu, 2000 LINEAR
39227 - 2000 YS26 28 d'avientu, 2000 LINEAR
39228 - 2000 YX28 29 d'avientu, 2000 P. Kušnirák
39229 - 2000 YJ30 31 d'avientu, 2000 NEAT
39230 - 2000 YZ37 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39231 - 2000 YZ38 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39232 - 2000 YF42 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39233 - 2000 YZ46 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39234 - 2000 YD48 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39235 - 2000 YH55 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39236 - 2000 YX56 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39237 - 2000 YH61 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39238 - 2000 YE62 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39239 - 2000 YN69 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39240 - 2000 YZ69 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39241 - 2000 YW71 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39242 - 2000 YQ75 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39243 - 2000 YU76 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39244 - 2000 YS77 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39245 - 2000 YY80 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39246 - 2000 YU81 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39247 - 2000 YU86 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39248 - 2000 YM87 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39249 - 2000 YR88 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39250 - 2000 YR95 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39251 - 2000 YL97 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39252 - 2000 YU101 28 d'avientu, 2000 LINEAR
39253 - 2000 YH106 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39254 - 2000 YF112 30 d'avientu, 2000 LINEAR
39255 - 2000 YA119 30 d'avientu, 2000 LONEOS
39256 - 2000 YE120 19 d'avientu, 2000 LONEOS
39257 - 2000 YT122 28 d'avientu, 2000 LINEAR
39258 - 2000 YZ134 17 d'avientu, 2000 LONEOS
39259 - 2000 YJ136 23 d'avientu, 2000 LINEAR
39260 - 2000 YE138 26 d'avientu, 2000 NEAT
39261 - 2000 YG138 26 d'avientu, 2000 NEAT
39262 - 2000 YK138 26 d'avientu, 2000 NEAT
39263 - 2000 YK139 27 d'avientu, 2000 LONEOS
39264 - 2000 YQ139 27 d'avientu, 2000 LONEOS
39265 - 2001 AH2 3 de xineru, 2001 J. Biggs
39266 - 2001 AT2 1 de xineru, 2001 Spacewatch
39267 - 2001 AU3 2 de xineru, 2001 LINEAR
39268 - 2001 AK7 2 de xineru, 2001 LINEAR
39269 - 2001 AK9 2 de xineru, 2001 LINEAR
39270 - 2001 AH11 2 de xineru, 2001 LINEAR
39271 - 2001 AM20 3 de xineru, 2001 LINEAR
39272 - 2001 AB23 3 de xineru, 2001 LINEAR
39273 - 2001 AO30 4 de xineru, 2001 LINEAR
39274 - 2001 AP34 4 de xineru, 2001 LINEAR
39275 - 2001 AV37 5 de xineru, 2001 LINEAR
39276 - 2001 AT39 3 de xineru, 2001 LONEOS
39277 - 2001 BE6 19 de xineru, 2001 LINEAR
39278 - 2001 BK9 19 de xineru, 2001 LINEAR
39279 - 2001 BZ21 20 de xineru, 2001 LINEAR
39280 - 2001 BE24 20 de xineru, 2001 LINEAR
39281 - 2001 BZ35 19 de xineru, 2001 LINEAR
39282 - 2001 BM36 20 de xineru, 2001 LINEAR
39283 - 2001 BN45 21 de xineru, 2001 LINEAR
39284 - 2001 BB62 26 de xineru, 2001 LINEAR
39285 - 2001 BP75 26 de xineru, 2001 Spacewatch
39286 - 2001 CX6 1 de febreru, 2001 LINEAR
39287 - 2001 CD14 1 de febreru, 2001 LINEAR
39288 - 2001 CD21 2 de febreru, 2001 LINEAR
39289 - 2001 CT28 2 de febreru, 2001 LONEOS
39290 - 2001 CC29 2 de febreru, 2001 LONEOS
39291 - 2001 DG 16 de febreru, 2001 W. K. Y. Yeung
39292 - 2001 DS4 16 de febreru, 2001 LINEAR
39293 - 2001 DQ10 17 de febreru, 2001 LINEAR
39294 - 2001 DB33 17 de febreru, 2001 LINEAR
39295 - 2001 DF95 18 de febreru, 2001 NEAT
39296 - 2001 EQ4 2 de marzu, 2001 LONEOS
39297 - 2001 FE53 18 de marzu, 2001 LINEAR
39298 - 2001 FV132 20 de marzu, 2001 NEAT
39299 - 2001 HF5 17 d'abril, 2001 LINEAR
39300 - 2001 HM38 30 d'abril, 2001 W. K. Y. Yeung
39301–39400 editar
39301 - 2001 OB100 27 de xunetu, 2001 LONEOS
39302 - 2001 QC29 16 d'agostu, 2001 LINEAR
39303 - 2001 QR56 16 d'agostu, 2001 LINEAR
39304 - 2001 QX77 16 d'agostu, 2001 LINEAR
39305 - 2001 QX180 29 d'agostu, 2001 NEAT
39306 - 2001 SV249 19 de setiembre, 2001 LINEAR
39307 - 2001 TJ42 14 d'ochobre, 2001 LINEAR
39308 - 2001 TP57 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
39309 - 2001 TE59 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
39310 - 2001 TC64 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
39311 - 2001 TF76 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
39312 - 2001 TD93 14 d'ochobre, 2001 LINEAR
39313 - 2001 TS104 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
39314 - 2001 UH5 19 d'ochobre, 2001 BATTeRS
39315 - 2001 UA10 17 d'ochobre, 2001 LINEAR
39316 - 2001 UH80 20 d'ochobre, 2001 LINEAR
39317 - 2001 UU168 19 d'ochobre, 2001 LINEAR
39318 - 2001 VT33 9 de payares, 2001 LINEAR
39319 - 2001 VT35 9 de payares, 2001 LINEAR
39320 - 2001 VK46 9 de payares, 2001 LINEAR
39321 - 2001 VC85 12 de payares, 2001 LINEAR
39322 - 2001 VH98 15 de payares, 2001 LINEAR
39323 - 2001 WO40 17 de payares, 2001 LINEAR
39324 - 2001 WZ86 17 de payares, 2001 LINEAR
39325 - 2001 WA87 17 de payares, 2001 LINEAR
39326 - 2001 XL37 14 d'avientu, 2001 LINEAR
39327 - 2001 XY97 10 d'avientu, 2001 LINEAR
39328 - 2001 XO115 13 d'avientu, 2001 LINEAR
39329 - 2001 XW154 14 d'avientu, 2001 LINEAR
39330 - 2001 XZ195 14 d'avientu, 2001 LINEAR
39331 - 2001 YO87 18 d'avientu, 2001 LINEAR
39332 - 2002 AH10 11 de xineru, 2002 W. K. Y. Yeung
39333 - 2002 AM10 4 de xineru, 2002 NEAT
39334 - 2002 AV10 6 de xineru, 2002 NEAT
39335 Caccin 2002 AR12 10 de xineru, 2002 CINEOS
39336 Mariacapria 2002 AA13 11 de xineru, 2002 CINEOS
39337 - 2002 AZ13 12 de xineru, 2002 W. K. Y. Yeung
39338 - 2002 AG28 7 de xineru, 2002 LONEOS
39339 - 2002 AD32 8 de xineru, 2002 NEAT
39340 - 2002 AS46 9 de xineru, 2002 LINEAR
39341 - 2002 AM50 9 de xineru, 2002 LINEAR
39342 - 2002 AA51 9 de xineru, 2002 LINEAR
39343 - 2002 AV58 9 de xineru, 2002 LINEAR
39344 - 2002 AC60 9 de xineru, 2002 LINEAR
39345 - 2002 AU63 11 de xineru, 2002 LINEAR
39346 - 2002 AT106 9 de xineru, 2002 LINEAR
39347 - 2002 AO107 9 de xineru, 2002 LINEAR
39348 - 2002 AE117 9 de xineru, 2002 LINEAR
39349 - 2002 AQ117 9 de xineru, 2002 LINEAR
39350 - 2002 AC120 9 de xineru, 2002 LINEAR
39351 - 2002 AB122 9 de xineru, 2002 LINEAR
39352 - 2002 AX123 9 de xineru, 2002 LINEAR
39353 - 2002 AR144 13 de xineru, 2002 LINEAR
39354 - 2002 AX148 11 de xineru, 2002 LINEAR
39355 - 2002 AH161 13 de xineru, 2002 LINEAR
39356 - 2002 AK161 13 de xineru, 2002 LINEAR
39357 - 2002 AD162 13 de xineru, 2002 LINEAR
39358 - 2002 AL162 13 de xineru, 2002 LINEAR
39359 - 2002 AD178 14 de xineru, 2002 LINEAR
39360 - 2002 AP178 14 de xineru, 2002 LINEAR
39361 - 2002 AM179 14 de xineru, 2002 LINEAR
39362 - 2002 BU1 21 de xineru, 2002 W. K. Y. Yeung
39363 - 2002 BW6 18 de xineru, 2002 LINEAR
39364 - 2002 BN7 18 de xineru, 2002 LINEAR
39365 - 2002 BP10 18 de xineru, 2002 LINEAR
39366 - 2002 BR10 18 de xineru, 2002 LINEAR
39367 - 2002 BY16 19 de xineru, 2002 LINEAR
39368 - 2002 BA18 21 de xineru, 2002 LINEAR
39369 - 2002 CE13 8 de febreru, 2002 C. W. Juels
39370 - 2002 CK22 5 de febreru, 2002 NEAT
39371 - 2002 CF49 3 de febreru, 2002 NEAT
39372 - 2002 CS51 12 de febreru, 2002 W. K. Y. Yeung
39373 - 2002 CX53 7 de febreru, 2002 LINEAR
39374 - 2002 CB83 7 de febreru, 2002 LINEAR
39375 - 2002 CW100 7 de febreru, 2002 LINEAR
39376 - 2002 CU105 7 de febreru, 2002 LINEAR
39377 - 2002 CO106 7 de febreru, 2002 LINEAR
39378 - 2101 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39379 - 2120 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39380 - 2169 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39381 - 2603 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39382 Opportunity 2696 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39383 - 2765 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39384 - 2814 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39385 - 4017 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39386 - 4039 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39387 - 4150 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39388 - 4190 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39389 - 4191 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39390 - 4839 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39391 - 4885 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39392 - 4893 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39393 - 5564 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39394 - 6027 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39395 - 6199 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39396 - 6243 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39397 - 6514 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39398 - 6609 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39399 - 6688 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39400 - 6808 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39401–39500 editar
39401 - 7572 P-L 27 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39402 - 9074 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39403 - 9514 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39404 - 9582 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39405 Mosigkau 1063 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39406 - 1145 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39407 - 1187 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39408 - 1273 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39409 - 2100 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39410 - 2191 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39411 - 2266 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39412 - 3097 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39413 - 3113 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39414 - 3283 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39415 Janeausten 4231 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39416 - 1024 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39417 - 1100 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39418 - 1204 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39419 - 1244 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39420 - 2084 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39421 - 2128 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39422 - 3109 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39423 - 3136 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39424 - 3143 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39425 - 3240 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39426 - 3278 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39427 Charlottebrontë 3360 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39428 Emilybrontë 4169 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39429 Annebrontë 4223 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39430 - 4264 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39431 - 5178 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39432 - 1079 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39433 - 1113 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39434 - 1202 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39435 - 2029 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39436 - 2162 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39437 - 2203 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39438 - 2218 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39439 - 2242 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39440 - 2282 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39441 - 2293 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39442 - 2384 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39443 - 2394 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39444 - 3264 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39445 - 3336 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39446 - 3348 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39447 - 3412 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39448 - 3455 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39449 - 3486 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39450 - 3552 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39451 - 3992 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39452 - 4027 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39453 - 4070 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39454 - 4082 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39455 - 4091 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39456 - 4120 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39457 - 4167 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39458 - 4198 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39459 - 4266 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39460 - 4332 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39461 - 5019 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39462 - 5175 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39463 Phyleus 1973 SZ 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
39464 Pöppelmann 1973 UO5 27 d'ochobre, 1973 F. Börngen
39465 - 1978 RW6 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
39466 - 1978 RX6 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
39467 - 1978 RA7 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
39468 - 1978 RY7 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
39469 - 1978 RG9 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
39470 - 1978 UB7 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
39471 - 1978 UF8 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
39472 - 1978 VJ3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
39473 - 1978 VW3 6 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
39474 - 1978 VC7 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
39475 - 1978 VE8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
39476 - 1979 MA2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
39477 - 1979 MF5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
39478 - 1980 FR4 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
39479 - 1980 UQ1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
39480 - 1981 DU 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
39481 - 1981 DP1 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
39482 - 1981 DD2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
39483 - 1981 DW2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
39484 - 1981 DP3 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
39485 - 1981 EO3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39486 - 1981 ET5 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
39487 - 1981 EC6 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
39488 - 1981 EM6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
39489 - 1981 EU6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
39490 - 1981 EQ7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39491 - 1981 EW8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39492 - 1981 EO10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39493 - 1981 EV10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39494 - 1981 EM11 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
39495 - 1981 EP11 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
39496 - 1981 EM14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39497 - 1981 EB18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39498 - 1981 EH25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39499 - 1981 EJ29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39500 - 1981 EK30 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39501–39600 editar
39501 - 1981 EV31 2 de marzu, 1981 F. Dossin
39502 - 1981 EE36 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
39503 - 1981 EC38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
39504 - 1981 EZ39 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39505 - 1981 EX40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39506 - 1981 EO44 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
39507 - 1981 EC45 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
39508 - 1981 EW46 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
39509 - 1981 US11 22 d'ochobre, 1981 N. S. Chernykh
39510 - 1982 DU 21 de febreru, 1982 E. Bowell
39511 - 1985 SH1 18 de setiembre, 1985 H. Debehogne
39512 - 1985 TA1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
39513 - 1986 QE1 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
39514 - 1986 TV3 4 d'ochobre, 1986 A. Mrkos
39515 - 1986 XD5 4 d'avientu, 1986 A. Mrkos
39516 - 1987 OO 27 de xunetu, 1987 E. W. Elst
39517 - 1988 CV2 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
39518 - 1988 CS4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
39519 - 1988 CQ5 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
39520 - 1988 NY 12 de xunetu, 1988 E. F. Helin
39521 - 1988 PQ 11 d'agostu, 1988 A. J. Noymer
39522 - 1988 RA12 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
39523 - 1989 ST2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
39524 - 1989 SM3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
39525 - 1989 TR2 3 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
39526 - 1989 TW3 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
39527 - 1989 TO5 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
39528 - 1989 TB16 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
39529 - 1989 VJ1 3 de payares, 1989 E. W. Elst
39530 - 1990 EX1 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
39531 - 1990 ER2 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
39532 - 1990 HZ1 27 d'abril, 1990 R. H. McNaught
39533 - 1990 QD3 28 d'agostu, 1990 H. E. Holt
39534 - 1990 RK1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
39535 - 1990 RX7 14 de setiembre, 1990 H. Debehogne
39536 - 1990 TA11 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
39537 - 1990 VV2 12 de payares, 1990 M. Arai, H. Mori
39538 - 1991 FD2 20 de marzu, 1991 H. Debehogne
39539 - 1991 GU4 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
39540 Borchert 1991 GF11 11 d'abril, 1991 F. Börngen
39541 - 1991 LA 3 de xunu, 1991 Spacewatch
39542 - 1991 PO3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
39543 - 1991 PX7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
39544 - 1991 TN14 7 d'ochobre, 1991 C. P. de Saint-Aignan
39545 - 1992 DH3 25 de febreru, 1992 Spacewatch
39546 - 1992 DT5 29 de febreru, 1992 UESAC
39547 - 1992 DE7 29 de febreru, 1992 UESAC
39548 - 1992 DA8 29 de febreru, 1992 UESAC
39549 Casals 1992 DP13 27 de febreru, 1992 F. Börngen
39550 - 1992 ES4 1 de marzu, 1992 UESAC
39551 - 1992 EW5 2 de marzu, 1992 UESAC
39552 - 1992 EY7 2 de marzu, 1992 UESAC
39553 - 1992 EO12 6 de marzu, 1992 UESAC
39554 - 1992 EW19 1 de marzu, 1992 UESAC
39555 - 1992 EY32 2 de marzu, 1992 UESAC
39556 - 1992 GF2 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
39557 - 1992 JG 2 de mayu, 1992 Spacewatch
39558 - 1992 KC 24 de mayu, 1992 T. Seki
39559 - 1992 OL8 22 de xunetu, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
39560 - 1992 PM2 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
39561 - 1992 QA 19 d'agostu, 1992 R. H. McNaught
39562 - 1992 QK 25 d'agostu, 1992 S. Otomo
39563 - 1992 RB 2 de setiembre, 1992 R. H. McNaught
39564 - 1992 RT5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
39565 - 1992 SL 24 de setiembre, 1992 E. F. Helin, K. J. Lawrence
39566 - 1992 SQ1 26 de setiembre, 1992 T. Seki
39567 - 1992 ST2 22 de setiembre, 1992 E. F. Helin
39568 - 1992 SM3 24 de setiembre, 1992 Spacewatch
39569 - 1992 SV3 24 de setiembre, 1992 Spacewatch
39570 - 1992 SV11 28 de setiembre, 1992 Spacewatch
39571 Pückler 1992 SN24 21 de setiembre, 1992 F. Börngen
39572 - 1993 DQ1 26 de febreru, 1993 Spacewatch
39573 - 1993 FO4 17 de marzu, 1993 UESAC
39574 - 1993 FM5 17 de marzu, 1993 UESAC
39575 - 1993 FR5 17 de marzu, 1993 UESAC
39576 - 1993 FO11 17 de marzu, 1993 UESAC
39577 - 1993 FV12 17 de marzu, 1993 UESAC
39578 - 1993 FV13 17 de marzu, 1993 UESAC
39579 - 1993 FD16 17 de marzu, 1993 UESAC
39580 - 1993 FF20 17 de marzu, 1993 UESAC
39581 - 1993 FQ21 21 de marzu, 1993 UESAC
39582 - 1993 FR21 21 de marzu, 1993 UESAC
39583 - 1993 FN23 21 de marzu, 1993 UESAC
39584 - 1993 FO23 21 de marzu, 1993 UESAC
39585 - 1993 FJ26 21 de marzu, 1993 UESAC
39586 - 1993 FW27 21 de marzu, 1993 UESAC
39587 - 1993 FF30 21 de marzu, 1993 UESAC
39588 - 1993 FZ37 19 de marzu, 1993 UESAC
39589 - 1993 FL75 21 de marzu, 1993 UESAC
39590 - 1993 FG76 21 de marzu, 1993 UESAC
39591 - 1993 LR1 15 de xunu, 1993 R. H. McNaught
39592 - 1993 OD6 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
39593 - 1993 OM10 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
39594 - 1993 PP7 15 d'agostu, 1993 E. W. Elst
39595 - 1993 QP6 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
39596 - 1993 QZ8 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
39597 - 1993 RP6 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
39598 - 1993 RG13 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
39599 - 1993 SC6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
39600 - 1993 TX15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39601–39700 editar
39601 - 1993 TG18 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39602 - 1993 TH20 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39603 - 1993 TU20 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39604 - 1993 TM23 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39605 - 1993 TX23 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39606 - 1993 TL24 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39607 - 1993 TF30 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39608 - 1993 TQ32 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39609 - 1993 TN34 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39610 - 1993 TD38 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39611 - 1993 UO8 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
39612 - 1993 XE1 5 d'avientu, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
39613 - 1993 XF1 14 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
39614 - 1993 YK 17 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
39615 - 1994 AU 4 de xineru, 1994 T. Kobayashi
39616 - 1994 AA4 4 de xineru, 1994 Spacewatch
39617 - 1994 CZ11 7 de febreru, 1994 E. W. Elst
39618 - 1994 LT 12 de xunu, 1994 R. H. McNaught
39619 - 1994 LC3 10 de xunu, 1994 E. F. Helin
39620 - 1994 PE2 9 d'agostu, 1994 PCAS
39621 - 1994 PU4 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39622 - 1994 PJ5 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39623 - 1994 PJ7 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39624 - 1994 PT8 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39625 - 1994 PV9 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39626 - 1994 PV18 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39627 - 1994 PX21 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39628 - 1994 PJ24 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39629 - 1994 PG26 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39630 - 1994 PQ39 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
39631 - 1994 SZ9 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
39632 - 1994 UL 31 d'ochobre, 1994 T. Kobayashi
39633 - 1994 WO 25 de payares, 1994 T. Kobayashi
39634 - 1994 WM2 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
39635 Kusatao 1994 YL 27 d'avientu, 1994 A. Nakamura
39636 - 1995 BQ2 29 de xineru, 1995 R. H. McNaught
39637 - 1995 EG 1 de marzu, 1995 T. Niijima, T. Urata
39638 - 1995 EB5 2 de marzu, 1995 Spacewatch
39639 - 1995 FN6 23 de marzu, 1995 Spacewatch
39640 - 1995 GB7 4 d'abril, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39641 - 1995 KM1 29 de mayu, 1995 A. Vagnozzi
39642 - 1995 KO1 26 de mayu, 1995 C. W. Hergenrother
39643 - 1995 KK4 26 de mayu, 1995 Spacewatch
39644 - 1995 OE7 24 de xunetu, 1995 Spacewatch
39645 - 1995 QC10 31 d'agostu, 1995 R. Weber
39646 - 1995 SK4 26 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
39647 - 1995 SV6 17 de setiembre, 1995 Spacewatch
39648 - 1995 SY14 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
39649 - 1995 SM15 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
39650 - 1995 SD44 25 de setiembre, 1995 Spacewatch
39651 - 1995 SU73 29 de setiembre, 1995 Spacewatch
39652 - 1995 TY4 15 d'ochobre, 1995 Spacewatch
39653 - 1995 UC 17 d'ochobre, 1995 P. Sicoli, P. Ghezzi
39654 - 1995 UP 19 d'ochobre, 1995 V. Giuliani, A. Testa
39655 - 1995 UM3 17 d'ochobre, 1995 T. Okuni
39656 - 1995 US11 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
39657 - 1995 UX22 19 d'ochobre, 1995 Spacewatch
39658 - 1995 UF24 19 d'ochobre, 1995 Spacewatch
39659 - 1995 UO44 26 d'ochobre, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
39660 - 1995 UU46 20 d'ochobre, 1995 E. W. Elst
39661 - 1995 UT62 25 d'ochobre, 1995 Spacewatch
39662 - 1995 VR3 14 de payares, 1995 Spacewatch
39663 - 1995 WM1 16 de payares, 1995 S. P. Laurie
39664 - 1995 WW4 20 de payares, 1995 T. Niijima, T. Urata
39665 - 1995 WU6 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
39666 - 1995 WL33 20 de payares, 1995 Spacewatch
39667 - 1995 YU2 22 d'avientu, 1995 T. Urata
39668 - 1995 YR5 16 d'avientu, 1995 Spacewatch
39669 - 1995 YN11 18 d'avientu, 1995 Spacewatch
39670 - 1995 YL25 22 d'avientu, 1995 Spacewatch
39671 - 1996 AG 7 de xineru, 1996 AMOS
39672 - 1996 BF1 22 de xineru, 1996 W. Offutt
39673 - 1996 BN3 27 de xineru, 1996 T. Kobayashi
39674 - 1996 BA5 16 de xineru, 1996 Spacewatch
39675 - 1996 BL15 19 de xineru, 1996 Spacewatch
39676 - 1996 DQ1 20 de febreru, 1996 S. P. Laurie
39677 Anagaribaldi 1996 EG 13 de marzu, 1996 Stroncone
39678 Ammannito 1996 LQ1 12 de xunu, 1996 A. Boattini, L. Tesi
39679 - 1996 OD3 19 de xunetu, 1996 T. Okuni
39680 - 1996 PK2 9 d'agostu, 1996 NEAT
39681 - 1996 PE3 15 d'agostu, 1996 NEAT
39682 - 1996 PZ5 10 d'agostu, 1996 NEAT
39683 - 1996 PO6 12 d'agostu, 1996 NEAT
39684 - 1996 PD8 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
39685 - 1996 PO8 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
39686 - 1996 PT9 9 d'agostu, 1996 T. Okuni
39687 - 1996 RL3 15 de setiembre, 1996 P. G. Comba
39688 - 1996 RG5 3 de setiembre, 1996 H. Shiozawa, T. Urata
39689 - 1996 RK11 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
39690 - 1996 RJ26 14 de setiembre, 1996 NEAT
39691 - 1996 RR31 13 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
39692 - 1996 RB32 14 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
39693 - 1996 ST1 17 de setiembre, 1996 Spacewatch
39694 - 1996 ST2 19 de setiembre, 1996 Spacewatch
39695 - 1996 SJ6 18 de setiembre, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39696 - 1996 TO1 7 d'ochobre, 1996 W. G. Dillon, K. Rivich
39697 - 1996 TH5 9 d'ochobre, 1996 P. G. Comba
39698 - 1996 TX7 4 d'ochobre, 1996 Farra d'Isonzo
39699 Ernestocorte 1996 TF8 12 d'ochobre, 1996 V. Goretti
39700 - 1996 TO9 12 d'ochobre, 1996 K. A. Williams
39701–39800 editar
39701 - 1996 TF10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
39702 - 1996 TZ10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
39703 - 1996 TD13 14 d'ochobre, 1996 K. Endate, K. Watanabe
39704 - 1996 TG15 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
39705 - 1996 TO18 4 d'ochobre, 1996 Spacewatch
39706 - 1996 TS31 9 d'ochobre, 1996 Spacewatch
39707 - 1996 TN35 11 d'ochobre, 1996 Spacewatch
39708 - 1996 TH46 10 d'ochobre, 1996 Spacewatch
39709 - 1996 TH48 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
39710 - 1996 TU48 4 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
39711 - 1996 TW53 5 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
39712 - 1996 TJ54 14 d'ochobre, 1996 T. Seki
39713 - 1996 TE57 2 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
39714 - 1996 UX1 16 d'ochobre, 1996 Spacewatch
39715 - 1996 VT 2 de payares, 1996 P. G. Comba
39716 - 1996 VD2 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
39717 - 1996 VE2 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
39718 - 1996 VG3 12 de payares, 1996 D. di Cicco
39719 - 1996 VF4 8 de payares, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39720 - 1996 VG4 8 de payares, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39721 - 1996 VU7 15 de payares, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
39722 - 1996 VY7 3 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
39723 - 1996 VJ8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
39724 - 1996 VY10 4 de payares, 1996 Spacewatch
39725 - 1996 VA31 2 de payares, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39726 - 1996 VL38 10 de payares, 1996 T. Okuni
39727 - 1996 VD39 7 de payares, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39728 - 1996 WG 17 de payares, 1996 D. di Cicco
39729 - 1996 XD 1 d'avientu, 1996 T. Urata
39730 - 1996 XP5 7 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
39731 - 1996 XL14 9 d'avientu, 1996 Spacewatch
39732 - 1996 XK18 7 d'avientu, 1996 Spacewatch
39733 - 1996 XJ21 7 d'avientu, 1996 Spacewatch
39734 - 1996 XG26 14 d'avientu, 1996 F. Manca, P. Chiavenna
39735 - 1996 YY1 20 d'avientu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39736 - 1997 AM 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
39737 - 1997 AE1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
39738 - 1997 AP2 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
39739 - 1997 AQ2 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
39740 - 1997 AG4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
39741 Komm 1997 AT6 9 de xineru, 1997 R. A. Tucker
39742 - 1997 AQ7 5 de xineru, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39743 - 1997 AA10 3 de xineru, 1997 Spacewatch
39744 - 1997 AT16 14 de xineru, 1997 T. Kobayashi
39745 - 1997 AK17 14 de xineru, 1997 NEAT
39746 - 1997 BW 18 de xineru, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39747 - 1997 BM1 29 de xineru, 1997 D. di Cicco
39748 Guccini 1997 BJ3 28 de xineru, 1997 L. Tesi, G. Cattani
39749 - 1997 BW6 28 de xineru, 1997 S. P. Laurie
39750 - 1997 CQ2 2 de febreru, 1997 Spacewatch
39751 - 1997 CX2 3 de febreru, 1997 T. Kobayashi
39752 - 1997 CB5 6 de febreru, 1997 NEAT
39753 - 1997 CQ7 1 de febreru, 1997 Spacewatch
39754 - 1997 CS14 4 de febreru, 1997 Spacewatch
39755 - 1997 CY21 13 de febreru, 1997 T. Kobayashi
39756 - 1997 EH10 7 de marzu, 1997 Spacewatch
39757 - 1997 EL28 7 de marzu, 1997 Spacewatch
39758 - 1997 EA31 5 de marzu, 1997 Spacewatch
39759 - 1997 EX42 10 de marzu, 1997 LINEAR
39760 - 1997 EM54 8 de marzu, 1997 E. W. Elst
39761 - 1997 EN55 2 de marzu, 1997 Spacewatch
39762 - 1997 FE1 29 de marzu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39763 - 1997 FD3 31 de marzu, 1997 LINEAR
39764 - 1997 FK3 31 de marzu, 1997 LINEAR
39765 - 1997 GE2 7 d'abril, 1997 Spacewatch
39766 - 1997 GP7 2 d'abril, 1997 LINEAR
39767 - 1997 GD12 3 d'abril, 1997 LINEAR
39768 - 1997 GB13 3 d'abril, 1997 LINEAR
39769 - 1997 GD14 3 d'abril, 1997 LINEAR
39770 - 1997 GJ16 3 d'abril, 1997 LINEAR
39771 - 1997 GH21 6 d'abril, 1997 LINEAR
39772 - 1997 GL22 6 d'abril, 1997 LINEAR
39773 - 1997 GR23 6 d'abril, 1997 LINEAR
39774 - 1997 GO27 12 d'abril, 1997 Spacewatch
39775 - 1997 GB30 13 d'abril, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39776 - 1997 GF34 3 d'abril, 1997 LINEAR
39777 - 1997 HE 27 d'abril, 1997 Spacewatch
39778 - 1997 HA9 30 d'abril, 1997 LINEAR
39779 - 1997 HE9 30 d'abril, 1997 LINEAR
39780 - 1997 HR10 30 d'abril, 1997 LINEAR
39781 - 1997 HS13 30 d'abril, 1997 LINEAR
39782 - 1997 JR15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
39783 - 1997 LB1 1 de xunu, 1997 Spacewatch
39784 - 1997 LB2 2 de xunu, 1997 Spacewatch
39785 - 1997 LV10 7 de xunu, 1997 E. W. Elst
39786 - 1997 LV17 8 de xunu, 1997 E. W. Elst
39787 - 1997 MM3 28 de xunu, 1997 LINEAR
39788 - 1997 MQ6 28 de xunu, 1997 Spacewatch
39789 - 1997 OA 23 de xunetu, 1997 K. A. Williams
39790 - 1997 PF 1 d'agostu, 1997 NEAT
39791 Jameshesser 1997 PH4 13 d'agostu, 1997 D. D. Balam
39792 - 1997 RJ4 5 de setiembre, 1997 ODAS
39793 - 1997 SZ23 29 de setiembre, 1997 Spacewatch
39794 - 1997 SU24 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
39795 - 1997 SF28 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
39796 - 1997 TD 1 d'ochobre, 1997 NEAT
39797 - 1997 TK18 3 d'ochobre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39798 - 1997 TW28 6 d'ochobre, 1997 Uppsala-DLR Trojan Survey
39799 Hadano 1997 UO1 23 d'ochobre, 1997 A. Asami
39800 - 1997 UG6 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
39801–39900 editar
39801 - 1997 UV6 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
39802 - 1997 UO9 29 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
39803 - 1997 UY15 23 d'ochobre, 1997 Spacewatch
39804 - 1997 VP5 8 de payares, 1997 T. Kobayashi
39805 - 1997 WG2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
39806 - 1997 WX2 23 de payares, 1997 T. Kobayashi
39807 - 1997 WY19 24 de payares, 1997 Spacewatch
39808 - 1997 WQ25 25 de payares, 1997 T. Stafford
39809 Fukuchan 1997 WB30 30 de payares, 1997 T. Seki
39810 - 1997 WQ35 29 de payares, 1997 LINEAR
39811 - 1997 WJ38 29 de payares, 1997 LINEAR
39812 - 1997 WE44 29 de payares, 1997 LINEAR
39813 - 1997 XV4 6 d'avientu, 1997 ODAS
39814 - 1997 XF8 7 d'avientu, 1997 ODAS
39815 - 1997 XU9 4 d'avientu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39816 - 1997 XE11 10 d'avientu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39817 - 1997 YN 20 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
39818 - 1997 YR4 24 d'avientu, 1997 N. Sato
39819 - 1997 YE10 28 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
39820 - 1997 YV17 31 d'avientu, 1997 Spacewatch
39821 - 1998 AH7 5 de xineru, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39822 - 1998 BO 18 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39823 - 1998 BV 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39824 - 1998 BQ1 19 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39825 - 1998 BP2 20 de xineru, 1998 LINEAR
39826 - 1998 BY2 19 de xineru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
39827 - 1998 BA3 19 de xineru, 1998 P. G. Comba
39828 - 1998 BH4 21 de xineru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
39829 - 1998 BS4 17 de xineru, 1998 ODAS
39830 - 1998 BS6 24 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39831 - 1998 BU6 24 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39832 - 1998 BJ9 24 de xineru, 1998 NEAT
39833 - 1998 BS10 25 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39834 - 1998 BW10 23 de xineru, 1998 LINEAR
39835 - 1998 BQ13 24 de xineru, 1998 LINEAR
39836 - 1998 BJ17 22 de xineru, 1998 Spacewatch
39837 - 1998 BH18 22 de xineru, 1998 Spacewatch
39838 - 1998 BK19 26 de xineru, 1998 Farra d'Isonzo
39839 - 1998 BM19 18 de xineru, 1998 Spacewatch
39840 - 1998 BJ24 26 de xineru, 1998 Spacewatch
39841 - 1998 BU24 28 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39842 - 1998 BV25 29 de xineru, 1998 T. Stafford
39843 - 1998 BB26 29 de xineru, 1998 T. Kobayashi
39844 - 1998 BA30 29 de xineru, 1998 Spacewatch
39845 - 1998 BT35 28 de xineru, 1998 Spacewatch
39846 - 1998 BB37 26 de xineru, 1998 Spacewatch
39847 - 1998 BU42 20 de xineru, 1998 LINEAR
39848 - 1998 BW44 22 de xineru, 1998 Spacewatch
39849 Giampieri 1998 CF2 13 de febreru, 1998 L. Tesi, A. Boattini
39850 - 1998 CG3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
39851 - 1998 CU3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
39852 - 1998 CV3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
39853 - 1998 CA4 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
39854 - 1998 DB3 20 de febreru, 1998 Osservatorio San Vittore
39855 - 1998 DG3 22 de febreru, 1998 NEAT
39856 - 1998 DV4 22 de febreru, 1998 NEAT
39857 - 1998 DA5 22 de febreru, 1998 NEAT
39858 - 1998 DG6 22 de febreru, 1998 NEAT
39859 - 1998 DC7 17 de febreru, 1998 Spacewatch
39860 - 1998 DY7 17 de febreru, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39861 - 1998 DO8 21 de febreru, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39862 - 1998 DX10 17 de febreru, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39863 - 1998 DL15 22 de febreru, 1998 NEAT
39864 - 1998 DH20 26 de febreru, 1998 Campo Catino
39865 - 1998 DB22 22 de febreru, 1998 Spacewatch
39866 - 1998 DB24 17 de febreru, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
39867 - 1998 DG24 22 de febreru, 1998 Spacewatch
39868 - 1998 DM27 27 de febreru, 1998 P. Antonini
39869 - 1998 DV27 21 de febreru, 1998 Spacewatch
39870 - 1998 DX27 23 de febreru, 1998 Spacewatch
39871 - 1998 DB33 27 de febreru, 1998 G. Forti, M. Tombelli
39872 - 1998 DW33 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
39873 - 1998 DC34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
39874 - 1998 DC35 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
39875 - 1998 DS35 27 de febreru, 1998 G. Forti, M. Tombelli
39876 - 1998 DB38 27 de febreru, 1998 NEAT
39877 - 1998 EQ6 1 de marzu, 1998 ODAS
39878 - 1998 EH8 2 de marzu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
39879 - 1998 EK8 3 de marzu, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
39880 - 1998 ER9 15 de marzu, 1998 P. Kolény, L. Kornoš
39881 - 1998 EK11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39882 - 1998 EM11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39883 - 1998 ER11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39884 - 1998 ET11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39885 - 1998 EG12 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39886 - 1998 EL12 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39887 - 1998 ED13 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
39888 - 1998 ES20 3 de marzu, 1998 E. W. Elst
39889 - 1998 FG 17 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
39890 Bobstephens 1998 FA3 23 de marzu, 1998 P. Pravec
39891 - 1998 FB5 20 de marzu, 1998 LINEAR
39892 - 1998 FQ5 23 de marzu, 1998 A. Galád, A. Pravda
39893 - 1998 FS5 24 de marzu, 1998 Kleť
39894 - 1998 FO13 26 de marzu, 1998 NEAT
39895 - 1998 FK15 28 de marzu, 1998 Farra d'Isonzo
39896 - 1998 FB16 29 de marzu, 1998 ODAS
39897 - 1998 FL23 20 de marzu, 1998 LINEAR
39898 - 1998 FQ23 20 de marzu, 1998 LINEAR
39899 - 1998 FP26 20 de marzu, 1998 LINEAR
39900 - 1998 FW26 20 de marzu, 1998 LINEAR
39901–40000 editar
39901 - 1998 FW27 20 de marzu, 1998 LINEAR
39902 - 1998 FG30 20 de marzu, 1998 LINEAR
39903 - 1998 FL30 20 de marzu, 1998 LINEAR
39904 - 1998 FX30 20 de marzu, 1998 LINEAR
39905 - 1998 FZ30 20 de marzu, 1998 LINEAR
39906 - 1998 FE32 20 de marzu, 1998 LINEAR
39907 - 1998 FO33 20 de marzu, 1998 LINEAR
39908 - 1998 FW34 20 de marzu, 1998 LINEAR
39909 - 1998 FM36 20 de marzu, 1998 LINEAR
39910 - 1998 FJ37 20 de marzu, 1998 LINEAR
39911 - 1998 FD38 20 de marzu, 1998 LINEAR
39912 - 1998 FN40 20 de marzu, 1998 LINEAR
39913 - 1998 FV40 20 de marzu, 1998 LINEAR
39914 - 1998 FN41 20 de marzu, 1998 LINEAR
39915 - 1998 FY42 20 de marzu, 1998 LINEAR
39916 - 1998 FH47 20 de marzu, 1998 LINEAR
39917 - 1998 FV48 20 de marzu, 1998 LINEAR
39918 - 1998 FS49 20 de marzu, 1998 LINEAR
39919 - 1998 FP51 20 de marzu, 1998 LINEAR
39920 - 1998 FW53 20 de marzu, 1998 LINEAR
39921 - 1998 FO54 20 de marzu, 1998 LINEAR
39922 - 1998 FJ57 20 de marzu, 1998 LINEAR
39923 - 1998 FT57 20 de marzu, 1998 LINEAR
39924 - 1998 FL60 20 de marzu, 1998 LINEAR
39925 - 1998 FP60 20 de marzu, 1998 LINEAR
39926 - 1998 FF64 20 de marzu, 1998 LINEAR
39927 - 1998 FM68 20 de marzu, 1998 LINEAR
39928 - 1998 FR70 20 de marzu, 1998 LINEAR
39929 - 1998 FZ71 20 de marzu, 1998 LINEAR
39930 - 1998 FR74 24 de marzu, 1998 J. Kandler
39931 - 1998 FP75 24 de marzu, 1998 LINEAR
39932 - 1998 FQ75 24 de marzu, 1998 LINEAR
39933 - 1998 FN76 24 de marzu, 1998 LINEAR
39934 - 1998 FP79 24 de marzu, 1998 LINEAR
39935 - 1998 FR85 24 de marzu, 1998 LINEAR
39936 - 1998 FZ85 24 de marzu, 1998 LINEAR
39937 - 1998 FW98 31 de marzu, 1998 LINEAR
39938 - 1998 FF99 31 de marzu, 1998 LINEAR
39939 - 1998 FQ99 31 de marzu, 1998 LINEAR
39940 - 1998 FR99 31 de marzu, 1998 LINEAR
39941 - 1998 FX101 31 de marzu, 1998 LINEAR
39942 - 1998 FH104 31 de marzu, 1998 LINEAR
39943 - 1998 FO109 31 de marzu, 1998 LINEAR
39944 - 1998 FO110 31 de marzu, 1998 LINEAR
39945 - 1998 FT110 31 de marzu, 1998 LINEAR
39946 - 1998 FP111 31 de marzu, 1998 LINEAR
39947 - 1998 FZ112 31 de marzu, 1998 LINEAR
39948 - 1998 FP113 31 de marzu, 1998 LINEAR
39949 - 1998 FG115 31 de marzu, 1998 LINEAR
39950 - 1998 FB116 31 de marzu, 1998 LINEAR
39951 - 1998 FN116 31 de marzu, 1998 LINEAR
39952 - 1998 FM117 31 de marzu, 1998 LINEAR
39953 - 1998 FJ118 31 de marzu, 1998 LINEAR
39954 - 1998 FN118 31 de marzu, 1998 LINEAR
39955 - 1998 FV118 31 de marzu, 1998 LINEAR
39956 - 1998 FK120 20 de marzu, 1998 LINEAR
39957 - 1998 FG121 20 de marzu, 1998 LINEAR
39958 - 1998 FB122 20 de marzu, 1998 LINEAR
39959 - 1998 FH122 20 de marzu, 1998 LINEAR
39960 - 1998 FU122 20 de marzu, 1998 LINEAR
39961 - 1998 FH123 20 de marzu, 1998 LINEAR
39962 - 1998 FX123 24 de marzu, 1998 LINEAR
39963 - 1998 FQ132 20 de marzu, 1998 LINEAR
39964 - 1998 FP136 28 de marzu, 1998 LINEAR
39965 - 1998 FK137 28 de marzu, 1998 LINEAR
39966 - 1998 FB141 29 de marzu, 1998 LINEAR
39967 - 1998 GE 2 d'abril, 1998 LINEAR
39968 - 1998 GG3 2 d'abril, 1998 LINEAR
39969 - 1998 GT8 2 d'abril, 1998 LINEAR
39970 - 1998 GM9 2 d'abril, 1998 LINEAR
39971 József 1998 GN10 2 d'abril, 1998 L. Kiss, K. Sárneczky
39972 - 1998 HT 17 d'abril, 1998 Spacewatch
39973 - 1998 HX 17 d'abril, 1998 Spacewatch
39974 - 1998 HO3 17 d'abril, 1998 Spacewatch
39975 - 1998 HY6 20 d'abril, 1998 T. Kagawa
39976 - 1998 HV8 17 d'abril, 1998 Spacewatch
39977 - 1998 HR9 18 d'abril, 1998 Spacewatch
39978 - 1998 HB11 17 d'abril, 1998 Spacewatch
39979 - 1998 HT12 22 d'abril, 1998 NEAT
39980 - 1998 HT13 18 d'abril, 1998 LINEAR
39981 - 1998 HT14 17 d'abril, 1998 Spacewatch
39982 - 1998 HD16 22 d'abril, 1998 Spacewatch
39983 - 1998 HX16 18 d'abril, 1998 LINEAR
39984 - 1998 HQ18 18 d'abril, 1998 LINEAR
39985 - 1998 HT23 28 d'abril, 1998 Spacewatch
39986 - 1998 HJ32 20 d'abril, 1998 LINEAR
39987 - 1998 HJ33 20 d'abril, 1998 LINEAR
39988 - 1998 HO33 20 d'abril, 1998 LINEAR
39989 - 1998 HP35 20 d'abril, 1998 LINEAR
39990 - 1998 HT36 20 d'abril, 1998 LINEAR
39991 - 1998 HR37 20 d'abril, 1998 LINEAR
39992 - 1998 HB38 20 d'abril, 1998 LINEAR
39993 - 1998 HQ41 24 d'abril, 1998 Spacewatch
39994 - 1998 HA48 20 d'abril, 1998 LINEAR
39995 - 1998 HC51 25 d'abril, 1998 LONEOS
39996 - 1998 HB53 21 d'abril, 1998 LINEAR
39997 - 1998 HE76 21 d'abril, 1998 LINEAR
39998 - 1998 HS78 21 d'abril, 1998 LINEAR
39999 - 1998 HL84 21 d'abril, 1998 LINEAR
40000 - 1998 HZ87 21 d'abril, 1998 LINEAR


Predecesor:
38001–39000
Llista d'asteroides
39001–40000
Socesor:
40001–41000