Llista d'asteroides (23001-24000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 23001... 23101... 23201... 23301... 23401... 23501... 23601... 23701... 23801... 23901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
23001–23100 editar
23001 - 1999 VS89 5 de payares, 1999 LINEAR
23002 - 1999 VX92 9 de payares, 1999 LINEAR
23003 - 1999 VP106 9 de payares, 1999 LINEAR
23004 - 1999 VH114 9 de payares, 1999 CSS
23005 - 1999 VJ114 9 de payares, 1999 CSS
23006 - 1999 VX137 13 de payares, 1999 LINEAR
23007 - 1999 VC145 13 de payares, 1999 CSS
23008 - 1999 VA149 14 de payares, 1999 LINEAR
23009 - 1999 VL149 14 de payares, 1999 LINEAR
23010 - 1999 VR158 14 de payares, 1999 LINEAR
23011 - 1999 VG163 14 de payares, 1999 LINEAR
23012 - 1999 VM166 14 de payares, 1999 LINEAR
23013 - 1999 VP168 14 de payares, 1999 LINEAR
23014 - 1999 VV173 15 de payares, 1999 LINEAR
23015 - 1999 VQ179 6 de payares, 1999 LINEAR
23016 - 1999 VZ184 15 de payares, 1999 LINEAR
23017 - 1999 VQ190 15 de payares, 1999 LINEAR
23018 - 1999 VY190 15 de payares, 1999 LINEAR
23019 - 1999 VQ201 3 de payares, 1999 LINEAR
23020 - 1999 WY2 27 de payares, 1999 K. Korlević
23021 - 1999 WR3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
23022 - 1999 WJ4 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
23023 - 1999 WA7 28 de payares, 1999 K. Korlević
23024 - 1999 WM7 28 de payares, 1999 K. Korlević
23025 - 1999 WR9 30 de payares, 1999 T. Kobayashi
23026 - 1999 WV9 30 de payares, 1999 T. Kobayashi
23027 - 1999 WV17 30 de payares, 1999 Spacewatch
23028 - 1999 XV3 4 d'avientu, 1999 CSS
23029 - 1999 XF4 4 d'avientu, 1999 CSS
23030 Jimkennedy 1999 XR7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
23031 - 1999 XX7 3 d'avientu, 1999 LINEAR
23032 Fossey 1999 XB8 3 d'avientu, 1999 J. Broughton
23033 - 1999 XU10 5 d'avientu, 1999 CSS
23034 - 1999 XJ15 5 d'avientu, 1999 K. Korlević
23035 - 1999 XS17 2 d'avientu, 1999 LINEAR
23036 - 1999 XF18 3 d'avientu, 1999 LINEAR
23037 - 1999 XM18 3 d'avientu, 1999 LINEAR
23038 - 1999 XD19 3 d'avientu, 1999 LINEAR
23039 - 1999 XP20 5 d'avientu, 1999 LINEAR
23040 - 1999 XK22 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23041 - 1999 XL22 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23042 - 1999 XR22 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23043 - 1999 XN25 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23044 - 1999 XS25 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23045 - 1999 XT27 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23046 - 1999 XN28 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23047 - 1999 XS28 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23048 - 1999 XE29 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23049 - 1999 XT30 6 d'avientu, 1999 LINEAR
23050 - 1999 XJ36 6 d'avientu, 1999 K. Korlević
23051 - 1999 XF37 7 d'avientu, 1999 C. W. Juels
23052 - 1999 XK37 7 d'avientu, 1999 C. W. Juels
23053 - 1999 XD42 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23054 - 1999 XE42 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23055 - 1999 XF43 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23056 - 1999 XL44 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23057 - 1999 XB45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23058 - 1999 XP45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23059 - 1999 XT45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23060 - 1999 XV46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23061 - 1999 XW46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23062 - 1999 XN52 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23063 - 1999 XH53 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23064 - 1999 XE54 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23065 - 1999 XF54 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23066 - 1999 XN54 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23067 - 1999 XX54 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23068 - 1999 XY60 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23069 - 1999 XR64 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23070 - 1999 XV64 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23071 - 1999 XH65 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23072 - 1999 XS71 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23073 - 1999 XT75 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23074 - 1999 XJ78 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23075 - 1999 XV83 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23076 - 1999 XP93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23077 - 1999 XZ93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23078 - 1999 XB95 7 d'avientu, 1999 CSS
23079 - 1999 XO97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23080 - 1999 XH100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23081 - 1999 XQ105 11 d'avientu, 1999 J. M. Roe
23082 - 1999 XK107 4 d'avientu, 1999 CSS
23083 - 1999 XU110 5 d'avientu, 1999 CSS
23084 - 1999 XU113 11 d'avientu, 1999 LINEAR
23085 - 1999 XM116 5 d'avientu, 1999 CSS
23086 - 1999 XB118 5 d'avientu, 1999 CSS
23087 - 1999 XL118 5 d'avientu, 1999 CSS
23088 - 1999 XR118 5 d'avientu, 1999 CSS
23089 - 1999 XC119 5 d'avientu, 1999 CSS
23090 - 1999 XX121 7 d'avientu, 1999 CSS
23091 - 1999 XP128 7 d'avientu, 1999 LINEAR
23092 - 1999 XT136 14 d'avientu, 1999 C. W. Juels
23093 - 1999 XW136 14 d'avientu, 1999 C. W. Juels
23094 - 1999 XF143 15 d'avientu, 1999 C. W. Juels
23095 - 1999 XP144 15 d'avientu, 1999 T. Urata
23096 - 1999 XT156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23097 - 1999 XF157 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23098 - 1999 XH158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23099 - 1999 XA160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23100 - 1999 XN164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23101–23200 editar
23101 - 1999 XP164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
23102 - 1999 XA168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
23103 - 1999 XK169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
23104 - 1999 XK182 12 d'avientu, 1999 LINEAR
23105 - 1999 XN184 12 d'avientu, 1999 LINEAR
23106 - 1999 XM191 12 d'avientu, 1999 LINEAR
23107 - 1999 XA242 13 d'avientu, 1999 CSS
23108 - 1999 YP9 31 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
23109 - 1999 YD13 30 d'avientu, 1999 LONEOS
23110 Ericberne 2000 AE 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
23111 Fritzperls 2000 AG 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
23112 - 2000 AG3 2 de xineru, 2000 LINEAR
23113 - 2000 AE13 3 de xineru, 2000 LINEAR
23114 - 2000 AL16 3 de xineru, 2000 LINEAR
23115 - 2000 AS18 3 de xineru, 2000 LINEAR
23116 - 2000 AW22 3 de xineru, 2000 LINEAR
23117 - 2000 AC25 3 de xineru, 2000 LINEAR
23118 - 2000 AU27 3 de xineru, 2000 LINEAR
23119 - 2000 AP33 3 de xineru, 2000 LINEAR
23120 Paulallen 2000 AP50 5 de xineru, 2000 C. W. Juels
23121 - 2000 AP51 4 de xineru, 2000 LINEAR
23122 - 2000 AU52 4 de xineru, 2000 LINEAR
23123 - 2000 AU57 4 de xineru, 2000 LINEAR
23124 - 2000 AW82 5 de xineru, 2000 LINEAR
23125 - 2000 AK94 4 de xineru, 2000 LINEAR
23126 - 2000 AK95 4 de xineru, 2000 LINEAR
23127 - 2000 AV97 4 de xineru, 2000 LINEAR
23128 - 2000 AQ98 5 de xineru, 2000 LINEAR
23129 - 2000 AO100 5 de xineru, 2000 LINEAR
23130 - 2000 AZ106 5 de xineru, 2000 LINEAR
23131 - 2000 AS128 5 de xineru, 2000 LINEAR
23132 - 2000 AT131 3 de xineru, 2000 LINEAR
23133 - 2000 AO139 5 de xineru, 2000 LINEAR
23134 - 2000 AU142 5 de xineru, 2000 LINEAR
23135 - 2000 AN146 7 de xineru, 2000 LINEAR
23136 - 2000 AD148 5 de xineru, 2000 LINEAR
23137 - 2000 AV148 7 de xineru, 2000 LINEAR
23138 - 2000 AV150 8 de xineru, 2000 LINEAR
23139 - 2000 AP151 8 de xineru, 2000 LINEAR
23140 - 2000 AW154 3 de xineru, 2000 LINEAR
23141 - 2000 AB163 5 de xineru, 2000 LINEAR
23142 - 2000 AM165 8 de xineru, 2000 LINEAR
23143 - 2000 AZ177 7 de xineru, 2000 LINEAR
23144 - 2000 AY182 7 de xineru, 2000 LINEAR
23145 - 2000 AB187 8 de xineru, 2000 LINEAR
23146 - 2000 AM200 9 de xineru, 2000 LINEAR
23147 - 2000 AQ228 5 de xineru, 2000 LINEAR
23148 - 2000 AR242 7 de xineru, 2000 LINEAR
23149 - 2000 AF244 8 de xineru, 2000 LINEAR
23150 - 2000 AG244 8 de xineru, 2000 LINEAR
23151 - 2000 BH27 30 de xineru, 2000 LINEAR
23152 - 2000 CS8 2 de febreru, 2000 LINEAR
23153 - 2000 CH46 2 de febreru, 2000 LINEAR
23154 - 2000 CL58 5 de febreru, 2000 LINEAR
23155 - 2000 CK86 4 de febreru, 2000 LINEAR
23156 - 2000 DM3 28 de febreru, 2000 K. Korlević, M. Jurić
23157 - 2000 DH19 29 de febreru, 2000 LINEAR
23158 - 2000 DN99 29 de febreru, 2000 LINEAR
23159 - 2000 EB58 8 de marzu, 2000 LINEAR
23160 - 2000 EN201 13 de marzu, 2000 LINEAR
23161 - 2000 FS3 28 de marzu, 2000 LINEAR
23162 - 2000 FX48 30 de marzu, 2000 LINEAR
23163 - 2000 FG49 30 de marzu, 2000 LINEAR
23164 - 2000 GR73 5 d'abril, 2000 LINEAR
23165 - 2000 GO81 6 d'abril, 2000 LINEAR
23166 - 2000 GE104 7 d'abril, 2000 LINEAR
23167 - 2000 GL124 7 d'abril, 2000 LINEAR
23168 - 2000 GZ136 12 d'abril, 2000 LINEAR
23169 - 2000 GK174 5 d'abril, 2000 LONEOS
23170 - 2000 GZ178 4 d'abril, 2000 LINEAR
23171 - 2000 HF10 27 d'abril, 2000 LINEAR
23172 - 2000 HU22 29 d'abril, 2000 LINEAR
23173 - 2000 HF26 24 d'abril, 2000 LONEOS
23174 - 2000 HM40 30 d'abril, 2000 Spacewatch
23175 - 2000 HL87 27 d'abril, 2000 LINEAR
23176 - 2000 JK44 7 de mayu, 2000 LINEAR
23177 - 2000 JD58 6 de mayu, 2000 LINEAR
23178 - 2000 KJ21 28 de mayu, 2000 LINEAR
23179 - 2000 KF28 28 de mayu, 2000 LINEAR
23180 - 2000 KH57 28 de mayu, 2000 LONEOS
23181 - 2000 LP20 8 de xunu, 2000 LINEAR
23182 - 2000 OV12 23 de xunetu, 2000 LINEAR
23183 - 2000 OY21 28 de xunetu, 2000 R. H. McNaught
23184 - 2000 OD36 23 de xunetu, 2000 LINEAR
23185 - 2000 PQ7 2 d'agostu, 2000 LINEAR
23186 - 2000 PO8 6 d'agostu, 2000 W. G. Dillon
23187 - 2000 PN9 8 d'agostu, 2000 LINEAR
23188 - 2000 PJ20 1 d'agostu, 2000 LINEAR
23189 - 2000 PT23 2 d'agostu, 2000 LINEAR
23190 - 2000 QP29 24 d'agostu, 2000 LINEAR
23191 - 2000 QD45 24 d'agostu, 2000 LINEAR
23192 - 2000 QN122 25 d'agostu, 2000 LINEAR
23193 - 2000 QK181 31 d'agostu, 2000 LINEAR
23194 - 2000 RF1 1 de setiembre, 2000 LINEAR
23195 - 2000 RA58 7 de setiembre, 2000 Spacewatch
23196 - 2000 RY59 5 de setiembre, 2000 K. Korlević
23197 - 2000 RA62 1 de setiembre, 2000 LINEAR
23198 - 2000 RL68 2 de setiembre, 2000 LINEAR
23199 - 2000 RB92 3 de setiembre, 2000 LINEAR
23200 - 2000 SH3 20 de setiembre, 2000 LINEAR
23201–23300 editar
23201 - 2000 SJ42 27 de setiembre, 2000 T. Stafford
23202 - 2000 SU49 23 de setiembre, 2000 LINEAR
23203 - 2000 SU161 20 de setiembre, 2000 NEAT
23204 - 2000 SN172 27 de setiembre, 2000 LINEAR
23205 - 2000 SL222 26 de setiembre, 2000 LINEAR
23206 - 2000 SL225 27 de setiembre, 2000 LINEAR
23207 - 2000 SL279 30 de setiembre, 2000 LINEAR
23208 - 2000 SO279 25 de setiembre, 2000 LINEAR
23209 - 2000 SX279 25 de setiembre, 2000 LINEAR
23210 - 2000 SA293 27 de setiembre, 2000 LINEAR
23211 - 2000 SC311 26 de setiembre, 2000 LINEAR
23212 - 2000 UR39 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
23213 - 2000 US70 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
23214 - 2000 UQ73 26 d'ochobre, 2000 LINEAR
23215 - 2000 UV75 31 d'ochobre, 2000 LINEAR
23216 - 2000 UX79 24 d'ochobre, 2000 LINEAR
23217 - 2000 UV104 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
23218 - 2000 VN23 1 de payares, 2000 LINEAR
23219 - 2000 VW23 1 de payares, 2000 LINEAR
23220 - 2000 VO28 1 de payares, 2000 LINEAR
23221 - 2000 VX35 1 de payares, 2000 LINEAR
23222 - 2000 VZ53 3 de payares, 2000 LINEAR
23223 - 2000 WA 16 de payares, 2000 Spacewatch
23224 - 2000 WD10 22 de payares, 2000 Spacewatch
23225 - 2000 WD25 20 de payares, 2000 LINEAR
23226 - 2000 WC49 21 de payares, 2000 LINEAR
23227 - 2000 WP55 20 de payares, 2000 LINEAR
23228 - 2000 WQ57 21 de payares, 2000 LINEAR
23229 - 2000 WX58 21 de payares, 2000 LINEAR
23230 - 2000 WM59 21 de payares, 2000 LINEAR
23231 - 2000 WT59 21 de payares, 2000 LINEAR
23232 - 2000 WU59 21 de payares, 2000 LINEAR
23233 - 2000 WM72 19 de payares, 2000 LINEAR
23234 - 2000 WO88 20 de payares, 2000 LINEAR
23235 - 2000 WD98 21 de payares, 2000 LINEAR
23236 - 2000 WX100 21 de payares, 2000 LINEAR
23237 - 2000 WV104 24 de payares, 2000 Spacewatch
23238 - 2000 WU111 20 de payares, 2000 LINEAR
23239 - 2000 WR116 20 de payares, 2000 LINEAR
23240 - 2000 WG118 20 de payares, 2000 LINEAR
23241 - 2000 WV131 20 de payares, 2000 LONEOS
23242 - 2000 WY140 21 de payares, 2000 LINEAR
23243 - 2000 WT145 22 de payares, 2000 NEAT
23244 - 2000 WP162 20 de payares, 2000 LONEOS
23245 - 2000 WP168 25 de payares, 2000 LONEOS
23246 - 2000 WY168 25 de payares, 2000 LONEOS
23247 - 2000 WG174 26 de payares, 2000 LINEAR
23248 - 2000 WW178 25 de payares, 2000 LINEAR
23249 - 2000 WJ179 26 de payares, 2000 LINEAR
23250 - 2000 WQ181 22 de payares, 2000 NEAT
23251 - 2000 XL6 1 d'avientu, 2000 LINEAR
23252 - 2000 XO7 1 d'avientu, 2000 LINEAR
23253 - 2000 YY12 19 d'avientu, 2000 NEAT
23254 - 2000 YZ15 22 d'avientu, 2000 LONEOS
23255 - 2000 YD17 22 d'avientu, 2000 LINEAR
23256 - 2000 YK17 28 d'avientu, 2000 C. W. Juels
23257 Denny 2000 YW21 29 d'avientu, 2000 W. K. Y. Yeung
23258 Tsuihark 2000 YY21 29 d'avientu, 2000 W. K. Y. Yeung
23259 - 2000 YX29 29 d'avientu, 2000 BATTeRS
23260 - 2000 YA34 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23261 - 2000 YQ44 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23262 - 2000 YW44 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23263 - 2000 YE46 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23264 - 2000 YC50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23265 - 2000 YO50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23266 - 2000 YP50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23267 - 2000 YJ54 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23268 - 2000 YD55 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23269 - 2000 YH62 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23270 - 2000 YN62 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23271 - 2000 YO67 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23272 - 2000 YR67 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23273 - 2000 YM75 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23274 - 2000 YK91 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23275 - 2000 YP101 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23276 - 2000 YT101 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23277 - 2000 YC104 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23278 - 2000 YD105 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23279 - 2000 YY115 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23280 - 2000 YT116 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23281 - 2000 YY116 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23282 - 2000 YZ116 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23283 - 2000 YP117 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23284 - 2000 YD118 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23285 - 2000 YH119 29 d'avientu, 2000 LONEOS
23286 - 2000 YH120 19 d'avientu, 2000 LINEAR
23287 - 2000 YL120 19 d'avientu, 2000 LINEAR
23288 - 2000 YG123 28 d'avientu, 2000 LINEAR
23289 - 2000 YQ126 29 d'avientu, 2000 LONEOS
23290 - 2000 YQ127 29 d'avientu, 2000 NEAT
23291 - 2000 YB128 29 d'avientu, 2000 NEAT
23292 - 2000 YH128 29 d'avientu, 2000 NEAT
23293 - 2000 YS131 30 d'avientu, 2000 LINEAR
23294 - 2000 YJ137 23 d'avientu, 2000 LONEOS
23295 - 2000 YK137 23 d'avientu, 2000 LINEAR
23296 - 2001 AR3 2 de xineru, 2001 LINEAR
23297 - 2001 AX3 2 de xineru, 2001 LINEAR
23298 - 2001 AA5 2 de xineru, 2001 LINEAR
23299 - 2001 AP9 2 de xineru, 2001 LINEAR
23300 - 2001 AE16 2 de xineru, 2001 LINEAR
23301–23400 editar
23301 - 2001 AO16 2 de xineru, 2001 LINEAR
23302 - 2001 AB17 2 de xineru, 2001 LINEAR
23303 - 2001 AD17 2 de xineru, 2001 LINEAR
23304 - 2001 AN17 2 de xineru, 2001 LINEAR
23305 - 2001 AH18 2 de xineru, 2001 LINEAR
23306 - 2001 AC20 2 de xineru, 2001 LINEAR
23307 - 2001 AG20 2 de xineru, 2001 LINEAR
23308 - 2001 AS21 3 de xineru, 2001 LINEAR
23309 - 2001 AX22 3 de xineru, 2001 LINEAR
23310 - 2001 AA25 4 de xineru, 2001 LINEAR
23311 - 2001 AM29 4 de xineru, 2001 LINEAR
23312 - 2001 AV41 3 de xineru, 2001 LINEAR
23313 - 2001 AC42 3 de xineru, 2001 LINEAR
23314 - 2001 AU44 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
23315 - 2001 BN8 19 de xineru, 2001 LINEAR
23316 - 2001 BZ8 19 de xineru, 2001 LINEAR
23317 - 2001 BP13 21 de xineru, 2001 LINEAR
23318 Salvadorsanchez 2001 BT13 20 de xineru, 2001 J. Nomeen
23319 - 2001 BR14 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
23320 - 2001 BP15 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
23321 - 2001 BY16 18 de xineru, 2001 LINEAR
23322 - 2001 BW24 20 de xineru, 2001 LINEAR
23323 - 2001 BJ25 20 de xineru, 2001 LINEAR
23324 - 2001 BW25 20 de xineru, 2001 LINEAR
23325 - 2001 BK30 20 de xineru, 2001 LINEAR
23326 - 2001 BL30 20 de xineru, 2001 LINEAR
23327 - 2001 BE31 20 de xineru, 2001 LINEAR
23328 - 2001 BM34 20 de xineru, 2001 LINEAR
23329 - 2001 BP42 19 de xineru, 2001 LINEAR
23330 - 2001 BP43 19 de xineru, 2001 LINEAR
23331 - 2001 BY43 19 de xineru, 2001 LINEAR
23332 - 2001 BP54 18 de xineru, 2001 Spacewatch
23333 - 2059 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23334 - 2508 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23335 - 2542 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23336 - 2579 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23337 - 2613 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23338 - 2809 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23339 - 3025 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23340 - 3092 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23341 - 3503 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23342 - 4086 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23343 - 4238 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23344 - 4612 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23345 - 4619 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23346 - 4695 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23347 - 5567 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23348 - 6046 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23349 - 6741 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23350 - 6779 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23351 - 6818 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23352 - 7585 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23353 - 9518 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23354 - 9547 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23355 Elephenor 9602 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23356 - 1194 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23357 - 1285 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23358 - 2194 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23359 - 2301 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23360 - 3101 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23361 - 3243 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23362 - 3248 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23363 - 3770 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23364 - 4060 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23365 - 4217 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23366 - 1043 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23367 - 1173 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23368 - 1196 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23369 - 1295 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23370 - 1329 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23371 - 1364 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23372 - 1405 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23373 - 2133 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23374 - 2207 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23375 - 2234 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23376 - 2239 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23377 - 3035 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23378 - 3043 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23379 - 3159 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23380 - 3197 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23381 - 3363 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23382 Epistrophos 4536 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23383 Schedios 5146 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23384 - 5163 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23385 - 5168 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23386 - 5179 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23387 - 1039 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23388 - 1168 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23389 - 1181 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23390 - 1186 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23391 - 2065 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23392 - 2416 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23393 - 3283 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23394 - 4340 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23395 - 5018 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23396 - 5112 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23397 - 5122 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23398 - 5124 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23399 - 5132 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23400 - A913 CF 11 de febreru, 1913 H. D. Curtis
23401–23500 editar
23401 - 1968 OE1 25 de xunetu, 1968 G. A. Plyugin, Yu. A. Belyaev
23402 Turchina 1969 TO2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
23403 - 1971 FB 24 de marzu, 1971 T. Gehrels
23404 - 1972 RG 15 de setiembre, 1972 T. Gehrels
23405 Nisyros 1973 SB1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
23406 - 1977 QO3 23 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
23407 - 1977 RG19 9 de setiembre, 1977 C. M. Olmstead
23408 - 1977 TU3 12 d'ochobre, 1977 Observatoriu Purple Mountain
23409 - 1978 QF1 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
23410 - 1978 QK2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
23411 - 1978 ST7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
23412 - 1978 UN5 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
23413 - 1978 VQ9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
23414 - 1979 MP1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
23415 - 1979 MQ3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
23416 - 1979 MU4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
23417 - 1979 MU6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
23418 - 1979 QM3 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
23419 - 1980 FQ1 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
23420 - 1981 DO 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
23421 - 1981 DR 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
23422 - 1981 DF1 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
23423 - 1981 EA3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
23424 - 1981 EU9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
23425 - 1981 EL12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
23426 - 1981 EB16 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
23427 - 1981 EF16 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
23428 - 1981 EL18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
23429 - 1981 EO35 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
23430 - 1981 EO38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
23431 - 1981 EA45 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
23432 - 1981 EF47 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
23433 - 1981 UU22 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
23434 - 1981 UB23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
23435 - 1981 UZ24 25 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
23436 - 1982 UF8 21 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
23437 - 1984 SJ1 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
23438 - 1984 SZ5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
23439 - 1986 PP 1 d'agostu, 1986 E. F. Helin
23440 - 1986 QH1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
23441 - 1986 QW1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
23442 - 1986 QJ2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
23443 - 1986 TG1 4 d'ochobre, 1986 E. Bowell
23444 Kukučín 1986 TV6 5 d'ochobre, 1986 M. Antal
23445 - 1987 QY7 21 d'agostu, 1987 E. W. Elst
23446 - 1987 SJ2 19 de setiembre, 1987 E. W. Elst
23447 - 1987 VG 15 de payares, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
23448 - 1988 BG 18 de xineru, 1988 M. Matsuyama, K. Watanabe
23449 - 1988 BG5 28 de xineru, 1988 R. H. McNaught
23450 - 1988 CB4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
23451 - 1988 CO7 15 de febreru, 1988 E. W. Elst
23452 Drew 1988 QF 18 d'agostu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
23453 - 1988 QR 19 d'agostu, 1988 R. H. McNaught
23454 - 1988 XU2 1 d'avientu, 1988 P. Jensen
23455 Fumi 1988 XY4 5 d'avientu, 1988 T. Nakamura
23456 - 1989 DB 26 de febreru, 1989 K. Suzuki, T. Furuta
23457 Beiderbecke 1989 GV6 5 d'abril, 1989 M. Geffert
23458 - 1989 RY1 6 de setiembre, 1989 E. F. Helin
23459 - 1989 ST4 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
23460 - 1989 SX9 26 de setiembre, 1989 H. Debehogne
23461 - 1989 TM4 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
23462 - 1989 TU4 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
23463 - 1989 TX11 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
23464 - 1989 TN15 3 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
23465 - 1989 UA1 24 d'ochobre, 1989 M. Yanai, K. Watanabe
23466 - 1990 DU4 28 de febreru, 1990 H. Debehogne
23467 - 1990 QS3 20 d'agostu, 1990 E. F. Helin
23468 - 1990 SS3 20 de setiembre, 1990 T. Seki
23469 - 1990 SY3 22 de setiembre, 1990 B. Roman
23470 - 1990 SO8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
23471 - 1990 TH3 15 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
23472 - 1990 TZ10 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
23473 Voss 1990 TD12 11 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
23474 - 1990 UX1 20 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
23475 - 1990 VM2 13 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
23476 - 1990 VE4 15 de payares, 1990 T. Niijima, T. Urata
23477 - 1990 WS1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
23478 - 1991 BZ 21 de xineru, 1991 T. Seki
23479 - 1991 CG 5 de febreru, 1991 M. Arai, H. Mori
23480 - 1991 EL 10 de marzu, 1991 R. H. McNaught
23481 - 1991 GT4 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
23482 - 1991 LV 14 de xunu, 1991 E. F. Helin
23483 - 1991 LV4 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
23484 - 1991 NC1 12 de xunetu, 1991 H. E. Holt
23485 - 1991 NV6 12 de xunetu, 1991 H. Debehogne
23486 - 1991 PE2 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
23487 - 1991 PX4 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
23488 - 1991 PF12 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
23489 - 1991 PU16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
23490 - 1991 RK3 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
23491 - 1991 RX17 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
23492 - 1991 RA20 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
23493 - 1991 SO 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
23494 - 1991 SE2 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
23495 - 1991 UQ1 29 d'ochobre, 1991 A. Takahashi, K. Watanabe
23496 - 1991 VN3 3 de payares, 1991 E. F. Helin
23497 - 1991 VG4 5 de payares, 1991 A. Sugie
23498 - 1991 VH6 6 de payares, 1991 E. W. Elst
23499 - 1991 VY12 11 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
23500 - 1992 AT2 9 de xineru, 1992 Spacewatch
23501–23600 editar
23501 - 1992 CK1 12 de febreru, 1992 O. A. Naranjo, J. Stock
23502 - 1992 DE3 25 de febreru, 1992 Spacewatch
23503 - 1992 DD4 29 de febreru, 1992 Spacewatch
23504 - 1992 EX 7 de marzu, 1992 T. Seki
23505 - 1992 EB4 1 de marzu, 1992 UESAC
23506 - 1992 EC8 2 de marzu, 1992 UESAC
23507 - 1992 EQ13 2 de marzu, 1992 UESAC
23508 - 1992 ET14 1 de marzu, 1992 UESAC
23509 - 1992 HQ3 30 d'abril, 1992 Spacewatch
23510 - 1992 PA2 4 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23511 - 1992 PB2 4 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23512 - 1992 PC3 6 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23513 - 1992 PZ3 2 d'agostu, 1992 H. E. Holt
23514 Schneider 1992 RU 2 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
23515 - 1992 RF2 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
23516 - 1992 RK2 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
23517 - 1992 RO3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
23518 - 1992 SP1 20 de setiembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
23519 - 1992 SG13 23 de setiembre, 1992 E. F. Helin
23520 Ludwigbechstein 1992 SM26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
23521 - 1992 US1 21 d'ochobre, 1992 S. Otomo
23522 - 1992 WC9 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
23523 - 1993 AQ 13 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
23524 - 1993 BF3 23 de xineru, 1993 K. Endate, K. Watanabe
23525 - 1993 FS22 21 de marzu, 1993 UESAC
23526 - 1993 FJ32 21 de marzu, 1993 UESAC
23527 - 1993 FD37 19 de marzu, 1993 UESAC
23528 - 1993 FQ38 19 de marzu, 1993 UESAC
23529 - 1993 FR45 19 de marzu, 1993 UESAC
23530 - 1993 FV45 19 de marzu, 1993 UESAC
23531 - 1993 FN62 19 de marzu, 1993 UESAC
23532 - 1993 JG1 14 de mayu, 1993 E. W. Elst
23533 - 1993 PU5 15 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23534 - 1993 QP3 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23535 - 1993 QL7 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23536 - 1993 QS9 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
23537 - 1993 SA6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
23538 - 1993 TM15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23539 - 1993 TU15 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23540 - 1993 TV19 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23541 - 1993 TU29 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23542 - 1993 TN30 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
23543 - 1993 UK 16 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
23544 - 1993 XW 11 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
23545 - 1994 AC 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
23546 - 1994 AV10 8 de xineru, 1994 Spacewatch
23547 Tognelli 1994 DG 17 de febreru, 1994 L. Tesi, G. Cattani
23548 - 1994 EF2 11 de marzu, 1994 K. J. Lawrence
23549 - 1994 ES6 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
23550 - 1994 GK9 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
23551 - 1994 GO9 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
23552 - 1994 NB 3 de xunetu, 1994 E. F. Helin
23553 - 1994 PL4 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23554 - 1994 PJ11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23555 - 1994 PP15 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23556 - 1994 PY25 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23557 - 1994 PU26 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23558 - 1994 PW26 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23559 - 1994 PD32 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
23560 - 1994 RX8 12 de setiembre, 1994 Spacewatch
23561 - 1994 RM12 1 de setiembre, 1994 E. F. Helin
23562 - 1994 TR1 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
23563 - 1994 UP8 28 d'ochobre, 1994 Spacewatch
23564 - 1994 VX1 6 de payares, 1994 V. S. Casulli
23565 - 1994 WB 23 de payares, 1994 D. di Cicco
23566 - 1994 WS1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
23567 - 1994 YG 21 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
23568 - 1994 YU 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
23569 - 1994 YF1 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
23570 - 1995 AA 1 de xineru, 1995 T. Kojima
23571 - 1995 AB 1 de xineru, 1995 M. Cavagna, E. Galliani
23572 - 1995 AS2 10 de xineru, 1995 T. Kojima
23573 - 1995 BG 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
23574 - 1995 BX 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
23575 - 1995 BE2 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
23576 - 1995 DZ3 21 de febreru, 1995 Spacewatch
23577 - 1995 DY8 24 de febreru, 1995 Spacewatch
23578 Baedeker 1995 DR13 22 de febreru, 1995 F. Börngen
23579 - 1995 EN5 2 de marzu, 1995 Spacewatch
23580 - 1995 OZ2 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
23581 - 1995 OE5 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
23582 - 1995 QA3 31 d'agostu, 1995 T. Kobayashi
23583 Křivský 1995 SJ1 22 de setiembre, 1995 L. Šarounová
23584 - 1995 SB31 20 de setiembre, 1995 Spacewatch
23585 - 1995 SD53 28 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23586 - 1995 TA1 13 d'ochobre, 1995 N. Sato, T. Urata
23587 - 1995 TE8 2 d'ochobre, 1995 T. Seki
23588 - 1995 UX3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
23589 - 1995 UR6 23 d'ochobre, 1995 L. Tesi, A. Boattini
23590 - 1995 UD34 21 d'ochobre, 1995 Spacewatch
23591 - 1995 UP44 26 d'ochobre, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
23592 - 1995 UB47 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
23593 - 1995 VJ 2 de payares, 1995 T. Kobayashi
23594 - 1995 VJ2 13 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
23595 - 1995 VR11 15 de payares, 1995 Spacewatch
23596 - 1995 WQ 17 de payares, 1995 T. Kobayashi
23597 - 1995 WY4 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
23598 - 1995 WL13 16 de payares, 1995 Spacewatch
23599 - 1995 XV 12 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
23600 - 1995 XC1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
23601–23700 editar
23601 - 1995 YC5 16 d'avientu, 1995 Spacewatch
23602 - 1995 YK20 23 d'avientu, 1995 Spacewatch
23603 - 1995 YM23 21 d'avientu, 1995 NEAT
23604 - 1996 AL 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
23605 - 1996 AP 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
23606 - 1996 AS1 13 de xineru, 1996 Spacewatch
23607 - 1996 AR2 13 de xineru, 1996 T. Kobayashi
23608 - 1996 AC4 15 de xineru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
23609 - 1996 AU6 12 de xineru, 1996 Spacewatch
23610 - 1996 AW7 12 de xineru, 1996 Spacewatch
23611 - 1996 BO3 27 de xineru, 1996 T. Urata
23612 - 1996 BJ4 22 de xineru, 1996 R. Weber
23613 - 1996 EK6 11 de marzu, 1996 Spacewatch
23614 - 1996 FX 18 de marzu, 1996 NEAT
23615 - 1996 FK12 28 de marzu, 1996 R. H. McNaught
23616 - 1996 HY10 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
23617 - 1996 HM13 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
23618 - 1996 JS5 11 de mayu, 1996 Spacewatch
23619 - 1996 JX7 12 de mayu, 1996 Spacewatch
23620 - 1996 LS2 11 de xunu, 1996 Spacewatch
23621 - 1996 PA 5 d'agostu, 1996 G. J. Garradd
23622 - 1996 RW29 12 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
23623 - 1996 TR29 7 d'ochobre, 1996 Spacewatch
23624 - 1996 UX3 29 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23625 Gelfond 1996 WX 19 de payares, 1996 P. G. Comba
23626 - 1996 XD3 3 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
23627 - 1996 XG19 8 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
23628 - 1996 XZ31 8 d'avientu, 1996 N. Sato
23629 - 1996 YR 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
23630 - 1996 YA3 30 d'avientu, 1996 N. Sato
23631 - 1997 AG 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23632 - 1997 AQ 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23633 - 1997 AF3 4 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23634 - 1997 AY3 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23635 - 1997 AH4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23636 - 1997 AJ4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23637 - 1997 AM6 4 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23638 - 1997 AV6 6 de xineru, 1997 N. Sato
23639 - 1997 AN7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23640 - 1997 AY7 2 de xineru, 1997 Spacewatch
23641 - 1997 AU10 9 de xineru, 1997 Spacewatch
23642 - 1997 AD15 9 de xineru, 1997 T. Urata
23643 - 1997 AQ15 12 de xineru, 1997 NEAT
23644 Yamaneko 1997 AW17 13 de xineru, 1997 A. Nakamura
23645 - 1997 BJ2 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23646 - 1997 BX2 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23647 - 1997 BR3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
23648 - 1997 CB 1 de febreru, 1997 L. Šarounová
23649 - 1997 CJ5 1 de febreru, 1997 N. Sato
23650 - 1997 CU5 7 de febreru, 1997 Kleť
23651 - 1997 CN12 3 de febreru, 1997 Spacewatch
23652 - 1997 CW19 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
23653 - 1997 CE21 6 de febreru, 1997 Spacewatch
23654 - 1997 CC26 13 de febreru, 1997 T. Urata
23655 - 1997 CG26 14 de febreru, 1997 T. Kobayashi
23656 - 1997 CK26 14 de febreru, 1997 T. Kobayashi
23657 - 1997 CB28 6 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23658 - 1997 CC28 6 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23659 - 1997 EH 1 de marzu, 1997 T. Kobayashi
23660 - 1997 ED5 4 de marzu, 1997 Spacewatch
23661 - 1997 EL16 5 de marzu, 1997 Spacewatch
23662 - 1997 ES17 3 de marzu, 1997 K. Endate, K. Watanabe
23663 Kalou 1997 EG18 10 de marzu, 1997 M. Meunier
23664 - 1997 EP25 5 de marzu, 1997 T. Urata
23665 - 1997 EU46 12 de marzu, 1997 E. W. Elst
23666 - 1997 FT1 30 de marzu, 1997 Spacewatch
23667 - 1997 FM4 31 de marzu, 1997 LINEAR
23668 - 1997 FR4 31 de marzu, 1997 LINEAR
23669 - 1997 FB5 31 de marzu, 1997 LINEAR
23670 - 1997 GX14 3 d'abril, 1997 LINEAR
23671 - 1997 GX18 3 d'abril, 1997 LINEAR
23672 - 1997 GR21 6 d'abril, 1997 LINEAR
23673 - 1997 GB23 6 d'abril, 1997 LINEAR
23674 - 1997 GJ23 6 d'abril, 1997 LINEAR
23675 - 1997 GU23 6 d'abril, 1997 LINEAR
23676 - 1997 GR25 4 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
23677 - 1997 GV32 3 d'abril, 1997 LINEAR
23678 - 1997 GW32 3 d'abril, 1997 LINEAR
23679 - 1997 GM33 3 d'abril, 1997 LINEAR
23680 - 1997 GL34 3 d'abril, 1997 LINEAR
23681 - 1997 GC36 6 d'abril, 1997 LINEAR
23682 - 1997 GT40 7 d'abril, 1997 E. W. Elst
23683 - 1997 HO1 28 d'abril, 1997 Spacewatch
23684 - 1997 HB10 30 d'abril, 1997 LINEAR
23685 Toaldo 1997 JV 1 de mayu, 1997 Osservatorio San Vittore
23686 - 1997 JZ7 8 de mayu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23687 - 1997 JA11 8 de mayu, 1997 Spacewatch
23688 - 1997 JJ11 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
23689 - 1997 JC13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
23690 - 1997 JD14 9 de mayu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23691 - 1997 JN16 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
23692 - 1997 KA 20 de mayu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23693 - 1997 KU2 30 de mayu, 1997 Spacewatch
23694 - 1997 KZ3 29 de mayu, 1997 Spacewatch
23695 - 1997 MS4 28 de xunu, 1997 LINEAR
23696 - 1997 MV4 28 de xunu, 1997 LINEAR
23697 - 1997 MK9 26 de xunu, 1997 Spacewatch
23698 - 1997 NA3 4 de xunetu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23699 Paulgordan 1997 ND3 8 de xunetu, 1997 P. G. Comba
23700 - 1997 OZ 25 de xunetu, 1997 R. Pacheco, A. López
23701–23800 editar
23701 - 1997 PC1 3 d'agostu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23702 - 1997 QE1 28 d'agostu, 1997 W. Offutt
23703 - 1997 RJ1 3 de setiembre, 1997 T. Urata
23704 - 1997 SD10 23 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23705 - 1997 SQ14 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
23706 - 1997 SY32 29 de setiembre, 1997 Spacewatch
23707 - 1997 TZ7 4 d'ochobre, 1997 J. Bruton
23708 - 1997 TR18 5 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23709 - 1997 TA28 1 d'ochobre, 1997 Uppsala-DLR Trojan Survey
23710 - 1997 UJ 20 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
23711 - 1997 UT2 25 d'ochobre, 1997 T. Urata
23712 Willpatrick 1998 AA 1 de xineru, 1998 Needville
23713 - 1998 EQ2 2 de marzu, 1998 ODAS
23714 - 1998 EC3 1 de marzu, 1998 T. Kobayashi
23715 - 1998 FK2 20 de marzu, 1998 LINEAR
23716 - 1998 FA107 31 de marzu, 1998 LINEAR
23717 - 1998 FW118 31 de marzu, 1998 LINEAR
23718 Horgos 1998 GO10 2 d'abril, 1998 K. Sárneczky, L. Kiss
23719 - 1998 HG23 20 d'abril, 1998 LINEAR
23720 - 1998 HG26 20 d'abril, 1998 Spacewatch
23721 - 1998 HQ27 22 d'abril, 1998 Spacewatch
23722 - 1998 HD32 20 d'abril, 1998 LINEAR
23723 - 1998 HG40 20 d'abril, 1998 LINEAR
23724 - 1998 HW41 24 d'abril, 1998 Spacewatch
23725 - 1998 HH43 23 d'abril, 1998 NEAT
23726 - 1998 HG48 20 d'abril, 1998 LINEAR
23727 - 1998 HO52 30 d'abril, 1998 T. Okuni
23728 - 1998 HV63 21 d'abril, 1998 LINEAR
23729 - 1998 HH80 21 d'abril, 1998 LINEAR
23730 - 1998 HX89 21 d'abril, 1998 LINEAR
23731 - 1998 HA93 21 d'abril, 1998 LINEAR
23732 - 1998 HV95 21 d'abril, 1998 LINEAR
23733 - 1998 HE123 23 d'abril, 1998 LINEAR
23734 - 1998 HK124 23 d'abril, 1998 LINEAR
23735 - 1998 HM134 19 d'abril, 1998 LINEAR
23736 - 1998 HO148 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
23737 - 1998 HW150 21 d'abril, 1998 Spacewatch
23738 - 1998 JZ1 1 de mayu, 1998 NEAT
23739 - 1998 KS1 18 de mayu, 1998 LONEOS
23740 - 1998 KP3 25 de mayu, 1998 F. B. Zoltowski
23741 - 1998 KB4 22 de mayu, 1998 LONEOS
23742 - 1998 KW4 22 de mayu, 1998 LONEOS
23743 - 1998 KT6 22 de mayu, 1998 LONEOS
23744 - 1998 KX6 22 de mayu, 1998 LONEOS
23745 - 1998 KZ15 22 de mayu, 1998 LINEAR
23746 - 1998 KQ19 22 de mayu, 1998 LINEAR
23747 - 1998 KW25 22 de mayu, 1998 LINEAR
23748 - 1998 KF28 22 de mayu, 1998 LINEAR
23749 - 1998 KL30 22 de mayu, 1998 LINEAR
23750 - 1998 KQ35 22 de mayu, 1998 LINEAR
23751 - 1998 KL37 22 de mayu, 1998 LINEAR
23752 - 1998 KB41 22 de mayu, 1998 LINEAR
23753 - 1998 KP41 22 de mayu, 1998 LINEAR
23754 - 1998 KV46 22 de mayu, 1998 LINEAR
23755 - 1998 KY46 22 de mayu, 1998 LINEAR
23756 - 1998 KE47 22 de mayu, 1998 LINEAR
23757 - 1998 KL48 22 de mayu, 1998 LINEAR
23758 - 1998 KG51 23 de mayu, 1998 LINEAR
23759 - 1998 KS56 22 de mayu, 1998 LINEAR
23760 - 1998 KM61 23 de mayu, 1998 LINEAR
23761 - 1998 KJ63 22 de mayu, 1998 LINEAR
23762 - 1998 KF64 22 de mayu, 1998 LINEAR
23763 - 1998 MP7 24 de xunu, 1998 R. Linderholm
23764 - 1998 MR15 21 de xunu, 1998 Spacewatch
23765 - 1998 MN16 27 de xunu, 1998 Spacewatch
23766 - 1998 MZ23 25 de xunu, 1998 Spacewatch
23767 - 1998 MG31 24 de xunu, 1998 LINEAR
23768 - 1998 MT32 24 de xunu, 1998 LINEAR
23769 - 1998 MP33 24 de xunu, 1998 LINEAR
23770 - 1998 MQ35 24 de xunu, 1998 LINEAR
23771 - 1998 MR37 24 de xunu, 1998 LONEOS
23772 - 1998 MU37 24 de xunu, 1998 LONEOS
23773 - 1998 MV37 24 de xunu, 1998 LONEOS
23774 Herbelliott 1998 MZ41 26 de xunu, 1998 J. Broughton
23775 - 1998 PE 2 d'agostu, 1998 LONEOS
23776 Gosset 1998 QE 17 d'agostu, 1998 P. G. Comba
23777 Goursat 1998 QT5 23 d'agostu, 1998 P. G. Comba
23778 - 1998 QO7 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23779 - 1998 QL10 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23780 - 1998 QT10 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23781 - 1998 QT11 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23782 - 1998 QE12 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23783 - 1998 QG12 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23784 - 1998 QW15 22 d'agostu, 1998 P. Antonini
23785 - 1998 QJ16 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23786 - 1998 QK16 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23787 - 1998 QC17 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23788 - 1998 QT18 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23789 - 1998 QW18 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23790 - 1998 QK19 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23791 - 1998 QX21 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23792 - 1998 QU24 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23793 - 1998 QK26 23 d'agostu, 1998 F. B. Zoltowski
23794 - 1998 QG29 22 d'agostu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23795 - 1998 QW32 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23796 - 1998 QK34 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23797 - 1998 QR36 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23798 - 1998 QL37 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23799 - 1998 QZ37 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23800 - 1998 QD38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23801–23900 editar
23801 - 1998 QQ38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23802 - 1998 QA39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23803 - 1998 QE39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23804 - 1998 QR39 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23805 - 1998 QB40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23806 - 1998 QD40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23807 - 1998 QM40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23808 - 1998 QL42 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23809 - 1998 QC44 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23810 - 1998 QO45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23811 - 1998 QB46 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23812 - 1998 QR46 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23813 - 1998 QT46 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23814 - 1998 QE49 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23815 - 1998 QF49 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23816 - 1998 QF50 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23817 - 1998 QX50 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23818 - 1998 QZ50 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23819 - 1998 QK54 27 d'agostu, 1998 LONEOS
23820 - 1998 QT69 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23821 - 1998 QZ69 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23822 - 1998 QC70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23823 - 1998 QJ70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23824 - 1998 QX72 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23825 - 1998 QD73 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23826 - 1998 QO73 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23827 - 1998 QG74 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23828 - 1998 QK76 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23829 - 1998 QR77 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23830 - 1998 QZ85 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23831 - 1998 QK86 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23832 - 1998 QW89 24 d'agostu, 1998 LINEAR
23833 - 1998 QS90 28 d'agostu, 1998 LINEAR
23834 - 1998 QW90 28 d'agostu, 1998 LINEAR
23835 - 1998 QF91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
23836 - 1998 QS93 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23837 - 1998 QY93 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23838 - 1998 QB96 19 d'agostu, 1998 LINEAR
23839 - 1998 QO100 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
23840 - 1998 QP100 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
23841 - 1998 QG102 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
23842 - 1998 QM106 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
23843 - 1998 QU106 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
23844 - 1998 QB109 17 d'agostu, 1998 LINEAR
23845 - 1998 RB 2 de setiembre, 1998 A. Sugie
23846 - 1998 RF 1 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
23847 - 1998 RC1 12 de setiembre, 1998 T. Kobayashi
23848 - 1998 RJ1 10 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
23849 - 1998 RA19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23850 - 1998 RJ34 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23851 - 1998 RZ34 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23852 - 1998 RN35 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23853 - 1998 RZ35 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23854 - 1998 RD40 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23855 - 1998 RD44 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23856 - 1998 RU47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23857 - 1998 RT50 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23858 - 1998 RG53 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23859 - 1998 RX55 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23860 - 1998 RU56 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23861 - 1998 RM58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23862 - 1998 RU59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23863 - 1998 RB62 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23864 - 1998 RP64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23865 - 1998 RK65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23866 - 1998 RC69 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23867 - 1998 RG71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23868 - 1998 RA73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23869 - 1998 RF74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23870 - 1998 RW75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23871 - 1998 RC76 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23872 - 1998 RH76 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23873 - 1998 RL76 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23874 - 1998 RB77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23875 - 1998 RC77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23876 - 1998 RZ79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
23877 - 1998 SP 16 de setiembre, 1998 ODAS
23878 - 1998 SN2 18 de setiembre, 1998 ODAS
23879 - 1998 SX4 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23880 Tongil 1998 SG5 18 de setiembre, 1998 T. H. Lee
23881 - 1998 SP7 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
23882 - 1998 SC12 22 de setiembre, 1998 ODAS
23883 - 1998 SL12 21 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
23884 Karenharvey 1998 SY12 20 de setiembre, 1998 R. A. Tucker
23885 - 1998 SE13 16 de setiembre, 1998 ODAS
23886 - 1998 SV23 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23887 - 1998 SA24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23888 - 1998 SZ24 18 de setiembre, 1998 LONEOS
23889 Hermanngrassmann 1998 SC28 26 de setiembre, 1998 P. G. Comba
23890 - 1998 SO35 22 de setiembre, 1998 ODAS
23891 - 1998 SC49 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
23892 - 1998 SH49 23 de setiembre, 1998 T. Pauwels
23893 - 1998 SL54 16 de setiembre, 1998 LONEOS
23894 - 1998 SM56 16 de setiembre, 1998 LONEOS
23895 - 1998 SH58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23896 - 1998 SF59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23897 - 1998 SA60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23898 - 1998 SG60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23899 - 1998 SE61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23900 - 1998 SO61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
23901–24000 editar
23901 - 1998 SU62 25 de setiembre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23902 - 1998 SN64 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23903 - 1998 SK65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23904 - 1998 SE70 21 de setiembre, 1998 LINEAR
23905 - 1998 SQ70 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23906 - 1998 SB72 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23907 - 1998 SH72 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23908 - 1998 SL80 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23909 - 1998 SZ96 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23910 - 1998 SP115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23911 - 1998 SF128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23912 - 1998 SU128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23913 - 1998 SB129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23914 - 1998 SO129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23915 - 1998 SN130 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23916 - 1998 SD131 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23917 - 1998 SV132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23918 - 1998 SH133 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23919 - 1998 SV134 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23920 - 1998 SE135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23921 - 1998 SH135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23922 - 1998 SR135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23923 - 1998 SA137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23924 - 1998 SX140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23925 - 1998 SZ140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23926 - 1998 SU141 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23927 - 1998 SS144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23928 - 1998 ST160 26 de setiembre, 1998 LINEAR
23929 - 1998 SU163 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23930 - 1998 SX163 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
23931 - 1998 SV164 21 de setiembre, 1998 LONEOS
23932 - 1998 TN2 13 d'ochobre, 1998 ODAS
23933 - 1998 TD3 14 d'ochobre, 1998 CSS
23934 - 1998 TN5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
23935 - 1998 TU6 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
23936 - 1998 TV6 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
23937 - 1998 TR15 15 d'ochobre, 1998 ODAS
23938 - 1998 TR33 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
23939 - 1998 TV33 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
23940 - 1998 UE 16 d'ochobre, 1998 CSS
23941 - 1998 UW1 16 d'ochobre, 1998 K. Korlević
23942 - 1998 UX1 16 d'ochobre, 1998 K. Korlević
23943 - 1998 UO2 20 d'ochobre, 1998 ODAS
23944 - 1998 UR3 20 d'ochobre, 1998 ODAS
23945 - 1998 US4 20 d'ochobre, 1998 ODAS
23946 - 1998 UL6 22 d'ochobre, 1998 ODAS
23947 - 1998 UH16 23 d'ochobre, 1998 ODAS
23948 - 1998 UQ18 25 d'ochobre, 1998 T. Kobayashi
23949 - 1998 UP21 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
23950 - 1998 UM24 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
23951 - 1998 UX25 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
23952 - 1998 UU28 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
23953 - 1998 UV30 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
23954 - 1998 UT35 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
23955 - 1998 UO44 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
23956 - 1998 VD9 10 de payares, 1998 LINEAR
23957 - 1998 VL16 10 de payares, 1998 LINEAR
23958 - 1998 VD30 10 de payares, 1998 LINEAR
23959 - 1998 VZ36 10 de payares, 1998 LINEAR
23960 - 1998 VL37 10 de payares, 1998 LINEAR
23961 - 1998 VL39 11 de payares, 1998 LINEAR
23962 - 1998 WO1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
23963 - 1998 WY8 18 de payares, 1998 N. Sato
23964 - 1998 WR15 21 de payares, 1998 LINEAR
23965 - 1998 WP16 21 de payares, 1998 LINEAR
23966 - 1998 WO22 18 de payares, 1998 LINEAR
23967 - 1998 XQ12 14 d'avientu, 1998 K. Korlević
23968 - 1998 XA13 8 d'avientu, 1998 ODAS
23969 - 1998 XF78 15 d'avientu, 1998 LINEAR
23970 - 1998 YP6 21 d'avientu, 1998 ODAS
23971 - 1998 YU9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
23972 - 1999 AA 3 de xineru, 1999 T. Kobayashi
23973 - 1999 CA4 5 de febreru, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
23974 - 1999 CK12 12 de febreru, 1999 LINEAR
23975 - 1999 CU81 12 de febreru, 1999 LINEAR
23976 - 1999 DZ6 23 de febreru, 1999 LINEAR
23977 - 1999 GW6 14 d'abril, 1999 LINEAR
23978 - 1999 JF21 10 de mayu, 1999 LINEAR
23979 - 1999 JL82 12 de mayu, 1999 LINEAR
23980 - 1999 JA124 14 de mayu, 1999 LINEAR
23981 - 1999 LC4 9 de xunu, 1999 LINEAR
23982 - 1999 LM12 9 de xunu, 1999 LINEAR
23983 - 1999 NS11 13 de xunetu, 1999 LINEAR
23984 - 1999 NC42 14 de xunetu, 1999 LINEAR
23985 - 1999 NB53 12 de xunetu, 1999 LINEAR
23986 - 1999 NZ53 12 de xunetu, 1999 LINEAR
23987 - 1999 NB63 13 de xunetu, 1999 LINEAR
23988 Maungakiekie 1999 RB 2 de setiembre, 1999 I. P. Griffin
23989 Farpoint 1999 RF 3 de setiembre, 1999 G. Hug, G. Bell
23990 Springsteen 1999 RM1 4 de setiembre, 1999 I. P. Griffin
23991 - 1999 RD3 6 de setiembre, 1999 K. Korlević
23992 - 1999 RO11 7 de setiembre, 1999 LINEAR
23993 - 1999 RS13 7 de setiembre, 1999 LINEAR
23994 - 1999 RA14 7 de setiembre, 1999 LINEAR
23995 - 1999 RX17 7 de setiembre, 1999 LINEAR
23996 - 1999 RT27 8 de setiembre, 1999 K. Korlević
23997 - 1999 RW27 8 de setiembre, 1999 K. Korlević
23998 - 1999 RP29 8 de setiembre, 1999 LINEAR
23999 Rinner 1999 RA33 9 de setiembre, 1999 L. Bernasconi
24000 Patrickdufour 1999 RB33 10 de setiembre, 1999 L. Bernasconi


Predecesor:
22001–23000
Llista d'asteroides
23001–24000
Socesor:
24001–25000