Llista d'asteroides (14001-15000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 14001... 14101... 14201... 14301... 14401... 14501... 14601... 14701... 14801... 14901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
14001–14100 editar
14001 - 1993 KR 26 de mayu, 1993 S. Otomo
14002 - 1993 LW1 15 de xunu, 1993 H. E. Holt
14003 - 1993 OO4 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14004 - 1993 SK2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
14005 - 1993 SO3 22 de setiembre, 1993 O. A. Naranjo
14006 - 1993 SA4 18 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
14007 - 1993 TH14 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14008 - 1993 TD17 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14009 - 1993 TQ36 13 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
14010 - 1993 UL 16 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
14011 - 1993 US 22 d'ochobre, 1993 T. Urata
14012 - 1993 XG 6 d'avientu, 1993 T. Seki
14013 - 1993 YF 17 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
14014 Münchhausen 1994 AL16 14 de xineru, 1994 F. Börngen
14015 - 1994 BD4 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
14016 Steller 1994 BJ4 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
14017 - 1994 NS 4 de xunetu, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
14018 - 1994 PM14 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14019 - 1994 PP16 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14020 - 1994 PE18 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14021 - 1994 PL20 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14022 - 1994 PW27 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14023 - 1994 PX31 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14024 Procol Harum 1994 RZ 9 de setiembre, 1994 P. Sicoli, P. Ghezzi
14025 Fallada 1994 RR11 2 de setiembre, 1994 F. Börngen
14026 Esquerdo 1994 ST7 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
14027 - 1994 TJ1 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14028 - 1994 TZ14 5 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14029 - 1994 UC1 31 d'ochobre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
14030 - 1994 UP1 25 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
14031 - 1994 WF2 26 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14032 - 1994 XP 4 d'avientu, 1994 M. Koishikawa
14033 - 1994 YR 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
14034 - 1995 BW 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
14035 - 1995 CJ 1 de febreru, 1995 T. Kobayashi
14036 - 1995 EY7 5 de marzu, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
14037 - 1995 EZ7 5 de marzu, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
14038 - 1995 HR 27 d'abril, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
14039 - 1995 KZ1 28 de mayu, 1995 E. F. Helin
14040 Andrejka 1995 QD2 23 d'agostu, 1995 A. Galád, A. Pravda
14041 Dürrenmatt 1995 SO54 21 de setiembre, 1995 F. Börngen
14042 Agafonov 1995 UG5 16 d'ochobre, 1995 T. V. Kryachko
14043 - 1995 UA45 20 d'ochobre, 1995 N. Kawasato
14044 - 1995 VS1 1 de payares, 1995 S. Otomo
14045 - 1995 VW1 4 de payares, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14046 - 1995 WE5 17 de payares, 1995 T. Okuni
14047 - 1995 WG5 18 de payares, 1995 K. Endate, K. Watanabe
14048 - 1995 WS7 27 de payares, 1995 T. Kobayashi
14049 - 1995 XH1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14050 - 1995 YH1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14051 - 1995 YY1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14052 - 1995 YH3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14053 - 1995 YS25 27 d'avientu, 1995 W. Bickel
14054 Dušek 1996 AR 12 de xineru, 1996 Kleť
14055 - 1996 AS 10 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14056 Kainar 1996 AO1 13 de xineru, 1996 Kleť
14057 Manfredstoll 1996 AV1 15 de xineru, 1996 E. Meyer, E. Obermair
14058 - 1996 AP15 14 de xineru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14059 - 1996 BB2 25 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14060 Patersonewen 1996 BM5 18 de xineru, 1996 Spacewatch
14061 - 1996 CT7 13 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
14062 Cremaschini 1996 CR8 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
14063 - 1996 DZ 21 de febreru, 1996 T. Kobayashi
14064 - 1996 DT3 16 de febreru, 1996 E. W. Elst
14065 Flegel 1996 EY5 11 de marzu, 1996 Spacewatch
14066 - 1996 FA4 20 de marzu, 1996 AMOS
14067 - 1996 GY17 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
14068 Hauserová 1996 HP1 21 d'abril, 1996 J. Tichá, M. Tichý
14069 Krasheninnikov 1996 HP18 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
14070 - 1996 JC1 14 de mayu, 1996 NEAT
14071 Gadabird 1996 JK13 11 de mayu, 1996 Spacewatch
14072 Volterra 1996 KN 21 de mayu, 1996 P. G. Comba
14073 - 1996 KO1 17 de mayu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14074 Riccati 1996 NS 11 de xunetu, 1996 Osservatorio San Vittore
14075 Kenwill 1996 OJ 18 de xunetu, 1996 G. R. Viscome
14076 - 1996 OO1 20 de xunetu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14077 - 1996 PF1 9 d'agostu, 1996 A. Vagnozzi
14078 - 1997 FQ3 31 de marzu, 1997 LINEAR
14079 - 1997 FV3 31 de marzu, 1997 LINEAR
14080 Heppenheim 1997 GB 1 d'abril, 1997 Starkenburg
14081 - 1997 GT18 3 d'abril, 1997 LINEAR
14082 - 1997 GK21 6 d'abril, 1997 LINEAR
14083 - 1997 GH22 6 d'abril, 1997 LINEAR
14084 - 1997 GX23 6 d'abril, 1997 LINEAR
14085 - 1997 GA37 3 d'abril, 1997 LINEAR
14086 - 1997 GC38 6 d'abril, 1997 LINEAR
14087 - 1997 HG10 30 d'abril, 1997 LINEAR
14088 Ancus 1997 JB10 3 de mayu, 1997 V. S. Casulli
14089 - 1997 JC14 8 de mayu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14090 - 1997 MS3 28 de xunu, 1997 LINEAR
14091 - 1997 MQ4 28 de xunu, 1997 LINEAR
14092 Gaily 1997 MC8 29 de xunu, 1997 Spacewatch
14093 - 1997 OM 26 de xunetu, 1997 G. R. Viscome
14094 Garneau 1997 OJ1 28 de xunetu, 1997 Spacewatch
14095 - 1997 PE2 7 d'agostu, 1997 K. A. Williams
14096 - 1997 PC4 4 d'agostu, 1997 H. Mikuž
14097 Capdepera 1997 PU4 11 d'agostu, 1997 A. López, R. Pacheco
14098 Šimek 1997 QS 24 d'agostu, 1997 A. Galád, A. Pravda
14099 - 1997 RQ3 5 de setiembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14100 Weierstrass 1997 RQ5 8 de setiembre, 1997 P. G. Comba
14101–14200 editar
14101 - 1997 SD1 19 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14102 - 1997 SG25 29 de setiembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14103 - 1997 TC 1 d'ochobre, 1997 P. Sicoli, A. Testa
14104 - 1997 TV 2 d'ochobre, 1997 V. Giuliani
14105 - 1997 TS17 6 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
14106 - 1997 UO24 27 d'ochobre, 1997 W. Bickel
14107 - 1997 VM5 8 de payares, 1997 T. Kobayashi
14108 - 1998 OA13 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
14109 - 1998 OM14 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
14110 - 1998 QA23 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14111 Kimamos 1998 QA24 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14112 - 1998 QZ25 25 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
14113 - 1998 QD32 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14114 Randyray 1998 QE35 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14115 Melaas 1998 QO36 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14116 Ogea 1998 QC40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14117 - 1998 QD42 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14118 - 1998 QF45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14119 Johnprince 1998 QU46 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14120 Espenak 1998 QJ54 27 d'agostu, 1998 LONEOS
14121 Stüwe 1998 QM54 27 d'agostu, 1998 LONEOS
14122 Josties 1998 QA55 27 d'agostu, 1998 LONEOS
14123 - 1998 QA56 29 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
14124 Kamil 1998 QN60 28 d'agostu, 1998 L. Šarounová
14125 - 1998 QT62 27 d'agostu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14126 - 1998 QZ90 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14127 - 1998 QA91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14128 - 1998 QX92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14129 Dibucci 1998 QO95 19 d'agostu, 1998 LINEAR
14130 - 1998 QQ103 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
14131 - 1998 QN105 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
14132 - 1998 QB106 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
14133 - 1998 RJ17 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14134 Penkala 1998 RP42 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14135 Cynthialang 1998 RZ62 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14136 - 1998 RM67 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14137 - 1998 RB71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14138 - 1998 RL71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14139 - 1998 RX72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14140 - 1998 RS73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14141 Demeautis 1998 SR1 16 de setiembre, 1998 ODAS
14142 - 1998 SG10 17 de setiembre, 1998 ODAS
14143 Hadfield 1998 SQ18 18 de setiembre, 1998 Spacewatch
14144 - 1998 SQ22 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
14145 Sciam 1998 SE24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
14146 Hughmaclean 1998 SP42 28 de setiembre, 1998 Spacewatch
14147 Wenlingshuguang 1998 SG43 23 de setiembre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14148 Jimchamberlin 1998 SO45 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
14149 Yakowitz 1998 SF61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
14150 - 1998 SQ65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14151 - 1998 SJ73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14152 - 1998 SV73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14153 Dianecaplain 1998 SA80 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14154 Negrelli 1998 SZ106 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14155 Cibronen 1998 SK122 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14156 - 1998 SV131 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14157 Pamelasobey 1998 SA133 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14158 Alananderson 1998 SZ133 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14159 - 1998 SV141 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14160 - 1998 SB144 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14161 - 1998 SO145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14162 - 1998 TV1 14 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14163 Johnchapman 1998 TY20 13 d'ochobre, 1998 Spacewatch
14164 Hennigar 1998 TH29 15 d'ochobre, 1998 Spacewatch
14165 - 1998 UZ 19 d'ochobre, 1998 T. Stafford
14166 - 1998 UZ6 21 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14167 - 1998 UL8 24 d'ochobre, 1998 T. Kobayashi
14168 - 1998 UR15 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14169 - 1998 UZ24 25 d'ochobre, 1998 F. B. Zoltowski
14170 - 1998 VF6 11 de payares, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
14171 - 1998 VO6 11 de payares, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
14172 Amanolivere 1998 VN8 10 de payares, 1998 LINEAR
14173 - 1998 VL9 10 de payares, 1998 LINEAR
14174 Deborahsmall 1998 VO13 10 de payares, 1998 LINEAR
14175 - 1998 VO18 10 de payares, 1998 LINEAR
14176 - 1998 VB28 10 de payares, 1998 LINEAR
14177 - 1998 VU29 10 de payares, 1998 LINEAR
14178 - 1998 VK30 10 de payares, 1998 LINEAR
14179 Skinner 1998 VM32 15 de payares, 1998 I. P. Griffin
14180 - 1998 WY5 20 de payares, 1998 T. Kobayashi
14181 Koromházi 1998 WX6 20 de payares, 1998 K. Sárneczky, L. Kiss
14182 Alley 1998 WG12 21 de payares, 1998 LINEAR
14183 - 1998 WA18 21 de payares, 1998 LINEAR
14184 - 1998 WA32 21 de payares, 1998 LINEAR
14185 Van Ness 1998 WK32 21 de payares, 1998 LONEOS
14186 Virgiliofos 1998 XP2 7 d'avientu, 1998 A. Boattini, L. Tesi
14187 - 1998 XS9 14 d'avientu, 1998 K. Korlević
14188 - 1998 XP11 13 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14189 Sèvre 1998 XB14 15 d'avientu, 1998 ODAS
14190 Soldán 1998 XS15 15 d'avientu, 1998 M. Tichý, Z. Moravec
14191 - 1998 XR28 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14192 - 1998 XA33 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14193 - 1998 XZ40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14194 - 1998 XU50 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14195 - 1998 XD51 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14196 - 1998 XH59 15 d'avientu, 1998 LINEAR
14197 - 1998 XK72 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14198 - 1998 XZ73 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14199 - 1998 XV77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
14200 - 1998 XY77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
14201–14300 editar
14201 - 1998 XR92 15 d'avientu, 1998 LINEAR
14202 - 1998 YF3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14203 Hocking 1998 YT20 25 d'avientu, 1998 Spacewatch
14204 - 1999 AM20 12 de xineru, 1999 F. B. Zoltowski
14205 - 1999 BC4 18 de xineru, 1999 T. Kagawa
14206 Sehnal 1999 CL10 15 de febreru, 1999 M. Tichý, Z. Moravec
14207 - 1999 CS18 10 de febreru, 1999 LINEAR
14208 - 1999 CR64 12 de febreru, 1999 LINEAR
14209 - 1999 CV81 12 de febreru, 1999 LINEAR
14210 - 1999 CO99 10 de febreru, 1999 LINEAR
14211 - 1999 NT1 12 de xunetu, 1999 LINEAR
14212 - 1999 NW39 14 de xunetu, 1999 LINEAR
14213 - 1999 NX54 12 de xunetu, 1999 LINEAR
14214 Hirsch 1999 RP86 7 de setiembre, 1999 LINEAR
14215 - 1999 TV6 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
14216 - 1999 VW1 4 de payares, 1999 T. Kagawa
14217 Oaxaca 1999 VV19 10 de payares, 1999 J. M. Roe
14218 - 1999 VS30 3 de payares, 1999 LINEAR
14219 - 1999 VY77 3 de payares, 1999 LINEAR
14220 - 1999 VE115 9 de payares, 1999 CSS
14221 - 1999 WL 16 de payares, 1999 T. Kobayashi
14222 - 1999 WS1 25 de payares, 1999 K. Korlević
14223 Dolby 1999 XW1 3 d'avientu, 1999 C. W. Juels
14224 Gaede 1999 XU33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
14225 Alisahamilton 1999 XZ49 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14226 Hamura 1999 XR50 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14227 - 1999 XW85 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14228 - 1999 XQ88 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14229 - 1999 XV94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14230 Mariahines 1999 XF100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14231 - 1999 XD102 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14232 - 1999 XJ120 5 d'avientu, 1999 CSS
14233 - 1999 XM169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14234 Davidhoover 1999 XZ182 12 d'avientu, 1999 LINEAR
14235 - 1999 XA187 12 d'avientu, 1999 LINEAR
14236 - 1999 XZ200 12 d'avientu, 1999 LINEAR
14237 - 1999 YU9 31 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
14238 d'Artagnan 1999 YX13 31 d'avientu, 1999 C. W. Juels
14239 - 2000 AL2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14240 - 2000 AP2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14241 - 2000 AO5 5 de xineru, 2000 K. Korlević
14242 - 2000 AE25 3 de xineru, 2000 LINEAR
14243 - 2000 AH29 3 de xineru, 2000 LINEAR
14244 Labnow 2000 AT29 3 de xineru, 2000 LINEAR
14245 - 2000 AS31 3 de xineru, 2000 LINEAR
14246 - 2000 AN50 6 de xineru, 2000 K. Korlević
14247 - 2000 AV55 4 de xineru, 2000 LINEAR
14248 - 2000 AF56 4 de xineru, 2000 LINEAR
14249 - 2000 AW57 4 de xineru, 2000 LINEAR
14250 Kathleenmartin 2000 AJ63 4 de xineru, 2000 LINEAR
14251 - 2000 AX63 4 de xineru, 2000 LINEAR
14252 Audreymeyer 2000 AD64 4 de xineru, 2000 LINEAR
14253 - 2000 AL64 4 de xineru, 2000 LINEAR
14254 - 2000 AT64 4 de xineru, 2000 LINEAR
14255 - 2000 AS70 5 de xineru, 2000 LINEAR
14256 - 2000 AA96 4 de xineru, 2000 LINEAR
14257 - 2000 AR97 4 de xineru, 2000 LINEAR
14258 Katrinaminck 2000 AM116 5 de xineru, 2000 LINEAR
14259 - 2000 AQ117 5 de xineru, 2000 LINEAR
14260 - 2000 AF119 5 de xineru, 2000 LINEAR
14261 - 2000 AB121 5 de xineru, 2000 LINEAR
14262 Kratzer 2000 AC125 5 de xineru, 2000 LINEAR
14263 - 2000 AA127 5 de xineru, 2000 LINEAR
14264 - 2000 AH142 5 de xineru, 2000 LINEAR
14265 - 2000 AV142 5 de xineru, 2000 LINEAR
14266 - 2000 AG143 5 de xineru, 2000 LINEAR
14267 Zook 2000 AJ153 6 de xineru, 2000 LONEOS
14268 - 2000 AK156 3 de xineru, 2000 LINEAR
14269 - 2000 AH182 7 de xineru, 2000 LINEAR
14270 - 2000 AB189 8 de xineru, 2000 LINEAR
14271 - 2000 AN233 4 de xineru, 2000 LINEAR
14272 - 2000 AZ234 5 de xineru, 2000 LINEAR
14273 - 2000 BY14 31 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14274 Landstreet 2000 BL21 29 de xineru, 2000 Spacewatch
14275 Dianemurray 2000 BR26 30 de xineru, 2000 LINEAR
14276 - 2000 CF2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14277 Parsa 2000 CS13 2 de febreru, 2000 LINEAR
14278 Perrenot 2000 CV29 2 de febreru, 2000 LINEAR
14279 - 2000 CD65 3 de febreru, 2000 LINEAR
14280 - 2000 CN72 6 de febreru, 2000 K. Korlević
14281 - 2000 CR92 6 de febreru, 2000 LINEAR
14282 - 2097 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14283 - 2206 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14284 - 2530 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14285 - 2566 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14286 - 2577 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14287 - 2777 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14288 - 2796 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14289 - 4648 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14290 - 9072 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14291 - 1104 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14292 - 1148 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14293 - 2307 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14294 - 3306 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14295 - 4161 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14296 - 4298 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14297 - 2124 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14298 - 2144 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14299 - 3162 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14300 - 3336 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14301–14400 editar
14301 - 5205 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14302 - 5482 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14303 - 1144 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14304 - 3417 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14305 - 3437 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14306 - 4327 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14307 - 4336 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14308 - 5193 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14309 Defoy A908 SA 22 de setiembre, 1908 J. Palisa
14310 - 1966 PP 7 d'agostu, 1966 Observatoriu de Boyden
14311 - 1971 UK1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
14312 Polytech 1976 UN2 26 d'ochobre, 1976 T. M. Smirnova
14313 Dodaira 1976 UZ7 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
14314 Tokigawa 1977 DQ3 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
14315 Ogawamachi 1977 EL5 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
14316 Higashichichibu 1977 ES7 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
14317 Antonov 1978 PC3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
14318 - 1978 SD3 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
14319 - 1978 US5 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
14320 - 1978 UV7 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
14321 - 1978 VT9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
14322 Shakura 1978 YM 22 d'avientu, 1978 N. S. Chernykh
14323 - 1979 MV1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
14324 - 1979 MK6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
14325 - 1979 MM6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
14326 - 1980 BA 21 de xineru, 1980 Observatoriu de Harvard
14327 Lemke 1980 FE2 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
14328 - 1980 VH 8 de payares, 1980 E. Bowell
14329 - 1981 EY10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14330 - 1981 EG21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14331 - 1981 EC26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14332 - 1981 EX26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14333 - 1981 ED34 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14334 - 1981 EE38 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14335 Alexosipov 1981 RR3 3 de setiembre, 1981 N. S. Chernykh
14336 - 1981 UU29 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
14337 - 1981 WJ9 16 de payares, 1981 Observatoriu de Perth
14338 Shibakoukan 1982 VP3 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
14339 - 1983 GU 10 d'abril, 1983 L. I. Chernykh
14340 - 1983 RQ3 2 de setiembre, 1983 H. Debehogne
14341 - 1983 RV3 4 de setiembre, 1983 H. Debehogne
14342 Iglika 1984 SL 23 de setiembre, 1984 Observatoriu Nacional de Bulgaria
14343 - 1984 SM5 18 de setiembre, 1984 H. Debehogne
14344 - 1985 CP2 15 de febreru, 1985 H. Debehogne
14345 - 1985 PO 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
14346 Zhilyaev 1985 QG5 23 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
14347 - 1985 RL4 11 de setiembre, 1985 H. Debehogne
14348 - 1985 UO3 20 d'ochobre, 1985 C.-I. Lagerkvist
14349 Nikitamikhalkov 1985 UQ4 22 d'ochobre, 1985 L. V. Zhuravleva
14350 - 1985 VA1 1 de payares, 1985 R. M. West
14351 - 1986 RF3 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
14352 - 1987 DK6 23 de febreru, 1987 H. Debehogne
14353 - 1987 DN6 23 de febreru, 1987 H. Debehogne
14354 Kolesnikov 1987 QX7 21 d'agostu, 1987 E. W. Elst
14355 - 1987 SL5 30 de setiembre, 1987 P. Jensen
14356 - 1987 SF6 21 de setiembre, 1987 Z. Vávrová
14357 - 1987 UR 22 d'ochobre, 1987 K. Suzuki, T. Urata
14358 - 1988 BY3 19 de xineru, 1988 H. Debehogne
14359 - 1988 CU1 11 de febreru, 1988 E. W. Elst
14360 Ipatov 1988 CV4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
14361 Boscovich 1988 DE 17 de febreru, 1988 Osservatorio San Vittore
14362 - 1988 MH 16 de xunu, 1988 E. F. Helin
14363 - 1988 RB2 8 de setiembre, 1988 A. Mrkos
14364 - 1988 RM2 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
14365 Jeanpaul 1988 RZ2 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
14366 Wilhelmraabe 1988 RX3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
14367 Hippokrates 1988 RY3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
14368 - 1988 TK 3 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14369 - 1988 UV 18 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14370 - 1988 VR2 12 de payares, 1988 E. F. Helin
14371 - 1988 XX2 12 d'avientu, 1988 P. Jensen
14372 Paulgerhardt 1989 AD6 9 de xineru, 1989 F. Börngen
14373 - 1989 LT 3 de xunu, 1989 E. F. Helin
14374 - 1989 SA 21 de setiembre, 1989 R. H. McNaught
14375 - 1989 SU 29 de setiembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
14376 - 1989 ST10 28 de setiembre, 1989 H. Debehogne
14377 - 1989 TX2 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
14378 - 1989 TA16 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
14379 - 1989 UM4 22 d'ochobre, 1989 A. Mrkos
14380 - 1989 UC6 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
14381 - 1990 CE 1 de febreru, 1990 A. Sugie
14382 Woszczyk 1990 ES6 2 de marzu, 1990 H. Debehogne
14383 - 1990 OY3 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
14384 - 1990 OH4 24 de xunetu, 1990 H. E. Holt
14385 - 1990 QG1 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14386 - 1990 QN2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14387 - 1990 QE5 25 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14388 - 1990 QO5 29 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14389 - 1990 QR5 26 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14390 - 1990 QP10 26 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14391 - 1990 RE2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
14392 - 1990 RS6 11 de setiembre, 1990 H. Debehogne
14393 - 1990 SX6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
14394 - 1990 SP15 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
14395 Tommorgan 1990 TN3 15 d'ochobre, 1990 E. F. Helin
14396 - 1990 UX4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
14397 - 1990 VS4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
14398 - 1990 VT6 14 de payares, 1990 E. W. Elst
14399 - 1990 WN4 16 de payares, 1990 E. W. Elst
14400 Baudot 1990 WO4 16 de payares, 1990 E. W. Elst
14401–14500 editar
14401 - 1990 XV 15 d'avientu, 1990 K. Endate, K. Watanabe
14402 - 1991 DB 18 de febreru, 1991 E. F. Helin
14403 - 1991 GM8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
14404 - 1991 NQ6 11 de xunetu, 1991 H. Debehogne
14405 - 1991 PE8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14406 - 1991 PP8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14407 - 1991 PQ8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14408 - 1991 PC16 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14409 - 1991 RM1 5 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
14410 - 1991 RR1 7 de setiembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
14411 - 1991 RE2 6 de setiembre, 1991 E. W. Elst
14412 Wolflojewski 1991 RU2 9 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
14413 Geiger 1991 RT3 5 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
14414 - 1991 RF6 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14415 - 1991 RQ7 13 de setiembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
14416 - 1991 RU7 8 de setiembre, 1991 Observatoriu Oak Ridge
14417 - 1991 RN13 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14418 - 1991 RU16 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14419 - 1991 RK23 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14420 Massey 1991 SM 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
14421 - 1991 SA1 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
14422 - 1991 SK2 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14423 - 1991 SM2 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14424 Laval 1991 SR3 30 de setiembre, 1991 Spacewatch
14425 - 1991 TJ2 13 d'ochobre, 1991 M. Hirasawa, S. Suzuki
14426 - 1991 UO2 29 d'ochobre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
14427 - 1991 VJ2 9 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
14428 Lazaridis 1991 VM12 8 de payares, 1991 Spacewatch
14429 Coyne 1991 XC 3 d'avientu, 1991 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
14430 - 1992 CH 10 de febreru, 1992 N. Kawasato
14431 - 1992 DX8 29 de febreru, 1992 UESAC
14432 - 1992 EA6 2 de marzu, 1992 UESAC
14433 - 1992 EE8 2 de marzu, 1992 UESAC
14434 - 1992 ER11 6 de marzu, 1992 UESAC
14435 - 1992 ED13 2 de marzu, 1992 UESAC
14436 - 1992 FC2 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
14437 - 1992 GD3 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
14438 MacLean 1992 HC2 27 d'abril, 1992 Spacewatch
14439 - 1992 RE2 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
14440 - 1992 RF5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
14441 - 1992 SJ 21 de setiembre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
14442 - 1992 SR25 30 de setiembre, 1992 H. E. Holt
14443 - 1992 TV 1 d'ochobre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
14444 - 1992 TG1 2 d'ochobre, 1992 A. Sugie
14445 - 1992 UZ3 26 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
14446 Kinkowan 1992 UP6 31 d'ochobre, 1992 M. Mukai, M. Takeishi
14447 - 1992 VL 2 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
14448 - 1992 VQ 2 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
14449 - 1992 WE1 16 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
14450 - 1992 WZ1 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
14451 - 1992 WR5 27 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
14452 - 1992 WB9 25 de payares, 1992 H. E. Holt
14453 - 1993 FV7 17 de marzu, 1993 UESAC
14454 - 1993 FX17 17 de marzu, 1993 UESAC
14455 - 1993 FB18 17 de marzu, 1993 UESAC
14456 - 1993 FK20 19 de marzu, 1993 UESAC
14457 - 1993 FR23 21 de marzu, 1993 UESAC
14458 - 1993 FX25 21 de marzu, 1993 UESAC
14459 - 1993 FY27 21 de marzu, 1993 UESAC
14460 - 1993 FZ40 19 de marzu, 1993 UESAC
14461 - 1993 FL54 17 de marzu, 1993 UESAC
14462 - 1993 GA 2 d'abril, 1993 M. Stockmaster, T. J. Balonek
14463 McCarter 1993 GA1 15 d'abril, 1993 Spacewatch
14464 - 1993 HC1 21 d'abril, 1993 R. H. McNaught
14465 - 1993 NB 15 de xunetu, 1993 S. Otomo
14466 Hodge 1993 OY2 25 de xunetu, 1993 M. Hammergren
14467 - 1993 OP3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14468 - 1993 OS12 19 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14469 - 1993 RK 12 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
14470 - 1993 RV7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
14471 - 1993 SG1 21 de setiembre, 1993 R. H. McNaught
14472 - 1993 SQ14 22 de setiembre, 1993 T. B. Spahr
14473 - 1993 TL17 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14474 - 1993 TL25 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14475 - 1993 VT 14 de payares, 1993 T. Kobayashi
14476 - 1993 XW2 14 d'avientu, 1993 PCAS
14477 - 1994 CN 2 de febreru, 1994 H. Shiozawa, T. Urata
14478 - 1994 CF2 12 de febreru, 1994 T. Kobayashi
14479 Plekhanov 1994 CQ13 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
14480 - 1994 PU1 11 d'agostu, 1994 S. Otomo
14481 - 1994 PO12 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14482 - 1994 PK15 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14483 - 1994 PZ22 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14484 - 1994 PU32 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14485 - 1994 RK11 11 de setiembre, 1994 S. Otomo
14486 Tuscia 1994 TE 4 d'ochobre, 1994 L. Tesi, G. Cattani
14487 - 1994 TU2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14488 - 1994 TF15 13 d'ochobre, 1994 S. Otomo
14489 - 1994 UW 31 d'ochobre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
14490 - 1994 US2 31 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
14491 - 1994 VY2 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14492 - 1994 VM6 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14493 - 1994 WP3 26 de payares, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
14494 - 1994 YJ2 30 d'avientu, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
14495 - 1995 AK1 6 de xineru, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
14496 - 1995 BK4 28 de xineru, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
14497 - 1995 DD 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
14498 - 1995 DO2 28 de febreru, 1995 V. S. Casulli
14499 Satotoshio 1995 VR1 15 de payares, 1995 K. Endate, K. Watanabe
14500 Kibo 1995 WO7 27 de payares, 1995 T. Kobayashi
14501–14600 editar
14501 Tetsuokojima 1995 WA8 29 de payares, 1995 T. Kobayashi
14502 Morden 1995 WB22 17 de payares, 1995 Spacewatch
14503 - 1995 WW42 25 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
14504 Tsujimura 1995 YL3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14505 - 1996 AW4 12 de xineru, 1996 Spacewatch
14506 - 1996 BL2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14507 - 1996 CQ1 14 de febreru, 1996 Observatoriu Višnjan
14508 - 1996 DH2 23 de febreru, 1996 T. Kobayashi
14509 Lučenec 1996 ER2 9 de marzu, 1996 A. Galád, A. Pravda
14510 - 1996 ES2 15 de marzu, 1996 NEAT
14511 Nickel 1996 EU3 11 de marzu, 1996 Spacewatch
14512 - 1996 GL1 6 d'abril, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14513 - 1996 GK17 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
14514 - 1996 GA18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
14515 - 1996 HL1 21 d'abril, 1996 T. Okuni
14516 - 1996 HM11 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
14517 Monitoma 1996 LJ1 13 de xunu, 1996 P. Pravec
14518 - 1996 RZ30 13 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
14519 Ural 1996 TT38 8 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
14520 - 1997 GC11 3 d'abril, 1997 LINEAR
14521 - 1997 GL15 3 d'abril, 1997 LINEAR
14522 - 1997 GS21 6 d'abril, 1997 LINEAR
14523 - 1997 GV21 6 d'abril, 1997 LINEAR
14524 - 1997 GK23 6 d'abril, 1997 LINEAR
14525 - 1997 GV35 6 d'abril, 1997 LINEAR
14526 Xenocrates 1997 JT3 6 de mayu, 1997 P. G. Comba
14527 - 1997 JD12 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
14528 - 1997 JN15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
14529 - 1997 NR2 6 de xunetu, 1997 G. R. Viscome
14530 - 1997 PR 1 d'agostu, 1997 F. B. Zoltowski
14531 - 1997 PM2 7 d'agostu, 1997 G. R. Viscome
14532 - 1997 QM 25 d'agostu, 1997 Z. Moravec
14533 Roy 1997 QY 24 d'agostu, 1997 P. Antonini
14534 - 1997 QE2 27 d'agostu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14535 Kazuyukihanda 1997 RF 1 de setiembre, 1997 H. Abe
14536 - 1997 RY2 3 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
14537 Týn nad Vltavou 1997 RL7 10 de setiembre, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
14538 - 1997 RR8 12 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14539 Clocke Roeland 1997 RU9 10 de setiembre, 1997 T. Pauwels
14540 - 1997 RJ10 13 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14541 - 1997 SF 20 de setiembre, 1997 Kleť
14542 Karitskaya 1997 SW9 29 de setiembre, 1997 R. A. Tucker
14543 Sajigawasuiseki 1997 SF11 28 de setiembre, 1997 Saji
14544 - 1997 SG21 29 de setiembre, 1997 Spacewatch
14545 - 1997 SK25 29 de setiembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14546 - 1997 TM18 3 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14547 - 1997 TF19 8 d'ochobre, 1997 T. Kagawa, T. Urata
14548 - 1997 TJ24 5 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14549 - 1997 TM27 8 d'ochobre, 1997 S. Otomo
14550 Lehký 1997 UU7 27 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
14551 Itagaki 1997 UN8 22 d'ochobre, 1997 T. Okuni
14552 - 1997 UX20 24 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14553 - 1997 UD25 27 d'ochobre, 1997 S. Otomo
14554 - 1997 UE25 27 d'ochobre, 1997 S. Otomo
14555 - 1997 VQ 1 de payares, 1997 K. Endate, K. Watanabe
14556 - 1997 VN1 1 de payares, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
14557 - 1997 VG8 15 de payares, 1997 F. B. Zoltowski
14558 Wangganchang 1997 WG1 19 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14559 - 1997 WP28 29 de payares, 1997 P. Pravec
14560 - 1997 WB33 29 de payares, 1997 LINEAR
14561 - 1997 WC34 29 de payares, 1997 LINEAR
14562 - 1997 YQ19 27 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14563 - 1998 AV5 8 de xineru, 1998 ODAS
14564 - 1998 BX13 26 de xineru, 1998 Spacewatch
14565 - 1998 EQ10 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
14566 Hokule'a 1998 MY7 19 de xunu, 1998 LONEOS
14567 Nicovincenti 1998 MQ8 19 de xunu, 1998 LINEAR
14568 Zanotta 1998 OK 19 de xunetu, 1998 A. Boattini, M. Tombelli
14569 - 1998 QB32 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14570 Burkam 1998 QS37 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14571 Caralexander 1998 QC45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
14572 Armando 1998 QX54 27 d'agostu, 1998 LONEOS
14573 Montebugnoli 1998 QD55 27 d'agostu, 1998 LONEOS
14574 Payette 1998 QR58 30 d'agostu, 1998 Spacewatch
14575 Jamesblanc 1998 QC92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14576 Jefholley 1998 QO92 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14577 - 1998 QN93 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14578 - 1998 QO93 28 d'agostu, 1998 LINEAR
14579 - 1998 QZ99 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
14580 - 1998 QW101 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
14581 - 1998 RT4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14582 Conlin 1998 RK49 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14583 Lester 1998 RN61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14584 Lawson 1998 RH63 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14585 - 1998 RX64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14586 - 1998 RN70 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14587 - 1998 RW70 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14588 Pharrams 1998 RH73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14589 Stevenbyrnes 1998 RW79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14590 - 1998 RL80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
14591 - 1998 SZ21 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
14592 - 1998 SV22 20 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
14593 Everett 1998 SA26 22 de setiembre, 1998 LONEOS
14594 Jindrašilhán 1998 SS26 24 de setiembre, 1998 P. Pravec
14595 Peaker 1998 SW32 23 de setiembre, 1998 Spacewatch
14596 Bergstralh 1998 SC55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
14597 Waynerichie 1998 SV57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
14598 Larrysmith 1998 SU60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
14599 - 1998 SV64 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14600 - 1998 SG73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14601–14700 editar
14601 - 1998 SU73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14602 - 1998 SW74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14603 - 1998 SK115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14604 - 1998 SM115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14605 Hyeyeonchoi 1998 SD123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14606 Hifleischer 1998 SK125 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14607 - 1998 SG132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14608 - 1998 SN135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14609 - 1998 SW145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14610 - 1998 SE146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14611 - 1998 SA148 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14612 Irtish 1998 SG164 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14613 Sanchez 1998 TP2 13 d'ochobre, 1998 ODAS
14614 - 1998 TX2 13 d'ochobre, 1998 ODAS
14615 - 1998 TR5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14616 Van Gaal 1998 TK30 10 d'ochobre, 1998 LONEOS
14617 Lasvergnas 1998 UA4 21 d'ochobre, 1998 ODAS
14618 - 1998 UK7 22 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14619 Plotkin 1998 UF9 16 d'ochobre, 1998 Spacewatch
14620 - 1998 UP15 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14621 Tati 1998 UF18 22 d'ochobre, 1998 J. Broughton
14622 - 1998 UN18 28 d'ochobre, 1998 CSS
14623 Kamoun 1998 UE24 17 d'ochobre, 1998 LONEOS
14624 Prymachenko 1998 UO24 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
14625 - 1998 UH31 18 d'ochobre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14626 - 1998 UP39 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
14627 Emilkowalski 1998 VA 7 de payares, 1998 R. A. Kowalski
14628 - 1998 VX18 10 de payares, 1998 LINEAR
14629 - 1998 VT30 10 de payares, 1998 LINEAR
14630 - 1998 VQ31 10 de payares, 1998 LINEAR
14631 - 1998 VS32 15 de payares, 1998 CSS
14632 Flensburg 1998 VY33 11 de payares, 1998 N. Ehring
14633 - 1998 VY34 12 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
14634 - 1998 VE37 10 de payares, 1998 LINEAR
14635 - 1998 VO38 10 de payares, 1998 LINEAR
14636 - 1998 VD44 15 de payares, 1998 K. Korlević
14637 - 1998 WN1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
14638 - 1998 WQ1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
14639 - 1998 WK3 19 de payares, 1998 T. Kobayashi
14640 - 1998 WF4 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
14641 - 1998 WC6 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
14642 - 1998 WF24 25 de payares, 1998 N. Kawasato
14643 Morata 1998 WZ30 24 de payares, 1998 R. Roy
14644 - 1998 XR3 9 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14645 - 1998 XR9 14 d'avientu, 1998 K. Korlević
14646 - 1998 XO28 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14647 - 1998 XG48 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14648 - 1998 XV49 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14649 - 1998 XW62 12 d'avientu, 1998 LINEAR
14650 - 1998 YD3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14651 - 1998 YE5 18 d'avientu, 1998 ODAS
14652 - 1998 YT8 17 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14653 - 1998 YV11 26 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14654 Rajivgupta 1998 YV16 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
14655 - 1998 YJ22 21 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14656 Lijiang 1998 YN22 29 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14657 - 1998 YU27 26 d'avientu, 1998 K. Korlević
14658 - 1999 AC10 13 de xineru, 1999 K. Korlević
14659 Gregoriana 1999 AF24 15 de xineru, 1999 M. Tombelli, G. Forti
14660 - 1999 BO1 16 de xineru, 1999 K. Korlević
14661 - 1999 BH10 23 de xineru, 1999 K. Korlević
14662 - 1999 BF12 22 de xineru, 1999 T. Kobayashi
14663 - 1999 BP25 18 de xineru, 1999 LINEAR
14664 Vandervelden 1999 BY25 25 de xineru, 1999 T. Urata
14665 - 1999 CC5 12 de febreru, 1999 T. Urata
14666 - 1999 CG17 10 de febreru, 1999 LINEAR
14667 - 1999 CS19 10 de febreru, 1999 LINEAR
14668 - 1999 CB67 12 de febreru, 1999 LINEAR
14669 Beletic 1999 DC 16 de febreru, 1999 ODAS
14670 - 1999 JG53 10 de mayu, 1999 LINEAR
14671 - 1999 RM49 7 de setiembre, 1999 LINEAR
14672 - 1999 RO94 7 de setiembre, 1999 LINEAR
14673 - 1999 RK169 9 de setiembre, 1999 LINEAR
14674 - 1999 UD5 29 d'ochobre, 1999 CSS
14675 - 1999 VS7 7 de payares, 1999 K. Korlević
14676 - 1999 WW7 29 de payares, 1999 K. Korlević
14677 - 1999 XZ 2 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
14678 Pinney 1999 XN33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
14679 Susanreed 1999 XN42 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14680 - 1999 XV104 10 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
14681 - 1999 XW108 4 d'avientu, 1999 CSS
14682 - 1999 XY110 5 d'avientu, 1999 CSS
14683 Remy 1999 XG156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
14684 Reyes 1999 XQ167 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14685 - 1999 XM172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14686 - 1999 XA174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14687 - 1999 YR13 30 d'avientu, 1999 K. Korlević, M. Jurić
14688 - 2000 AJ2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14689 - 2000 AM2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14690 - 2000 AR25 3 de xineru, 2000 LINEAR
14691 - 2000 AK119 5 de xineru, 2000 LINEAR
14692 - 2000 AG133 3 de xineru, 2000 LINEAR
14693 Selwyn 2000 AH144 5 de xineru, 2000 LINEAR
14694 Skurat 2000 AR145 6 de xineru, 2000 LINEAR
14695 - 2000 AR200 9 de xineru, 2000 LINEAR
14696 Lindawilliams 2000 AW203 10 de xineru, 2000 LINEAR
14697 Ronsawyer 2000 AO214 6 de xineru, 2000 Spacewatch
14698 Scottyoung 2000 AT230 3 de xineru, 2000 Spacewatch
14699 Klarasmi 2000 AV239 6 de xineru, 2000 LONEOS
14700 Johnreid 2000 AC240 6 de xineru, 2000 LONEOS
14701–14800 editar
14701 - 2000 AO240 7 de xineru, 2000 LONEOS
14702 Benclark 2000 AY242 7 de xineru, 2000 LONEOS
14703 - 2000 AX243 7 de xineru, 2000 LINEAR
14704 - 2000 CE2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14705 - 2000 CG2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14706 - 2000 CQ2 4 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14707 - 2000 CC20 2 de febreru, 2000 LINEAR
14708 Slaven 2000 CU26 2 de febreru, 2000 LINEAR
14709 - 2000 CO29 2 de febreru, 2000 LINEAR
14710 - 2000 CC33 2 de febreru, 2000 LINEAR
14711 - 2000 CG36 2 de febreru, 2000 LINEAR
14712 - 2000 CO51 2 de febreru, 2000 LINEAR
14713 - 2000 CS63 2 de febreru, 2000 LINEAR
14714 - 2000 CQ65 4 de febreru, 2000 LINEAR
14715 - 2000 CD71 7 de febreru, 2000 LINEAR
14716 - 2000 CX81 4 de febreru, 2000 LINEAR
14717 - 2000 CJ82 4 de febreru, 2000 LINEAR
14718 - 2000 CX83 4 de febreru, 2000 LINEAR
14719 Sobey 2000 CB85 4 de febreru, 2000 LINEAR
14720 - 2000 CQ85 4 de febreru, 2000 LINEAR
14721 - 2000 CW91 6 de febreru, 2000 LINEAR
14722 - 2000 CK92 6 de febreru, 2000 LINEAR
14723 - 2000 CB93 6 de febreru, 2000 LINEAR
14724 SNO 2000 CA100 10 de febreru, 2000 Spacewatch
14725 - 2000 DC3 27 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14726 - 2000 DD3 27 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14727 Suggs 2000 DU11 27 de febreru, 2000 Spacewatch
14728 - 2000 DY14 26 de febreru, 2000 CSS
14729 - 2000 DK16 29 de febreru, 2000 K. Korlević
14730 - 2000 DS19 29 de febreru, 2000 LINEAR
14731 - 2000 DY68 29 de febreru, 2000 LINEAR
14732 - 2000 DX71 29 de febreru, 2000 LINEAR
14733 - 2000 DV74 29 de febreru, 2000 LINEAR
14734 Susanstoker 2000 DZ78 29 de febreru, 2000 LINEAR
14735 - 2000 DV86 29 de febreru, 2000 LINEAR
14736 - 2000 DW97 29 de febreru, 2000 LINEAR
14737 - 2000 DU99 29 de febreru, 2000 LINEAR
14738 - 2000 DW106 29 de febreru, 2000 LINEAR
14739 - 2000 EF21 3 de marzu, 2000 CSS
14740 - 2000 ED32 5 de marzu, 2000 LINEAR
14741 - 2000 EQ49 9 de marzu, 2000 LINEAR
14742 - 2000 EQ56 8 de marzu, 2000 LINEAR
14743 - 2016 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14744 - 2092 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14745 - 2154 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14746 - 2164 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14747 - 2541 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14748 - 2620 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14749 - 2626 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14750 - 2654 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14751 - 2688 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14752 - 3005 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14753 - 4592 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14754 - 4806 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14755 - 6069 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14756 - 6232 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14757 - 6309 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14758 - 6519 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14759 - 6520 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14760 - 6595 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14761 - 6608 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14762 - 6647 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14763 - 6793 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14764 - 7072 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14765 - 9519 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14766 - 9594 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14767 - 1137 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14768 - 1238 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14769 - 2175 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14770 - 2198 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14771 - 4105 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14772 - 4195 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14773 - 4264 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14774 - 4845 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14775 - 1139 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14776 - 1282 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14777 - 2078 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14778 - 2216 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14779 - 3072 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14780 - 1078 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14781 - 1107 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14782 - 3149 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14783 - 3152 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14784 - 3268 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14785 - 3508 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14786 - 4052 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14787 - 5038 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14788 - 5172 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14789 - 1969 TY1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
14790 Beletskij 1970 OF 30 de xunetu, 1970 T. M. Smirnova
14791 Atreus 1973 SU 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14792 Thyestes 1973 SG1 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14793 - 1975 SE2 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
14794 - 1976 SD5 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
14795 Syoyou 1977 EE7 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
14796 - 1977 XF2 7 d'avientu, 1977 S. J. Bus
14797 - 1977 XZ2 7 d'avientu, 1977 S. J. Bus
14798 - 1978 UW4 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
14799 - 1979 MS2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
14800 - 1979 MP4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
14801–14900 editar
14801 - 1980 PE3 15 d'agostu, 1980 Royal Observatory Edinburgh
14802 - 1981 DJ2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
14803 - 1981 EL7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14804 - 1981 EW13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14805 - 1981 ED15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14806 - 1981 EV25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14807 - 1981 EN26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14808 - 1981 EV27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14809 - 1981 ES28 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
14810 - 1981 EM31 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14811 - 1981 ED43 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14812 - 1981 JR1 9 de mayu, 1981 Observatoriu Félix Aguilar
14813 - 1981 QW2 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
14814 Gurij 1981 RL2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
14815 Rutberg 1981 TH3 7 d'ochobre, 1981 T. M. Smirnova
14816 - 1981 UQ22 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
14817 - 1982 FJ3 21 de marzu, 1982 H. Debehogne
14818 - 1982 UF7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
14819 - 1982 UC11 25 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
14820 Aizuyaichi 1982 VF4 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
14821 Motaeno 1982 VG4 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
14822 - 1984 SR5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
14823 - 1984 ST5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
14824 - 1985 CF2 13 de febreru, 1985 H. Debehogne
14825 - 1985 RQ 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
14826 Nicollier 1985 SC1 16 de setiembre, 1985 P. Wild
14827 Hypnos 1986 JK 5 de mayu, 1986 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
14828 - 1986 QT1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
14829 Povalyaeva 1986 TR11 3 d'ochobre, 1986 L. G. Karachkina
14830 - 1986 XR5 5 d'avientu, 1986 Observatoriu Oak Ridge
14831 Gentileschi 1987 BS1 22 de xineru, 1987 E. W. Elst
14832 Alechinsky 1987 QC3 27 d'agostu, 1987 E. W. Elst
14833 - 1987 SP1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
14834 - 1987 SR17 17 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
14835 Holdridge 1987 WF1 26 de payares, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
14836 Maxfrisch 1988 CY 14 de febreru, 1988 F. Börngen
14837 - 1988 RN2 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
14838 - 1988 RK6 6 de setiembre, 1988 H. Debehogne
14839 - 1988 RH8 11 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov
14840 - 1988 RR11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
14841 - 1988 TU 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14842 - 1988 TN1 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14843 - 1988 VP3 12 de payares, 1988 Y. Oshima
14844 - 1988 VT3 14 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14845 Hegel 1988 VS6 3 de payares, 1988 F. Börngen
14846 Lampedusa 1989 BH 29 de xineru, 1989 Osservatorio San Vittore
14847 - 1989 CY2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
14848 - 1989 GK1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
14849 - 1989 GQ1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
14850 - 1989 QH 29 d'agostu, 1989 K. Endate, K. Watanabe
14851 - 1989 SD 23 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
14852 - 1989 SE 23 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
14853 - 1989 SX 30 de setiembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
14854 - 1989 SO1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
14855 - 1989 SP9 25 de setiembre, 1989 H. Debehogne
14856 - 1989 SY13 26 de setiembre, 1989 J. M. Baur, K. Birkle
14857 - 1989 TT 1 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
14858 - 1989 UW3 27 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
14859 - 1989 WU1 25 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
14860 - 1989 WD3 27 de payares, 1989 Y. Oshima
14861 - 1990 DA2 24 de febreru, 1990 H. Debehogne
14862 - 1990 EQ2 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
14863 - 1990 OK 18 de xunetu, 1990 E. F. Helin
14864 - 1990 QK4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14865 - 1990 QE7 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
14866 - 1990 RF1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
14867 - 1990 RW4 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
14868 - 1990 RA7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
14869 - 1990 ST8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
14870 - 1990 SM14 24 de setiembre, 1990 H. Debehogne
14871 Pyramus 1990 TH7 13 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
14872 Hoher List 1990 UR 23 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
14873 Shoyo 1990 UQ2 28 d'ochobre, 1990 K. Kawanishi, M. Sugano
14874 - 1990 US4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
14875 - 1990 WZ1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
14876 - 1990 WD2 18 de payares, 1990 E. W. Elst
14877 Zauberflote 1990 WC9 19 de payares, 1990 E. W. Elst
14878 - 1990 WE9 19 de payares, 1990 E. W. Elst
14879 - 1991 AL2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
14880 - 1991 CJ1 7 de febreru, 1991 T. Seki
14881 - 1991 PK 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14882 - 1991 PP11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14883 - 1991 PT11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14884 - 1991 PH16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14885 - 1991 RF2 6 de setiembre, 1991 E. W. Elst
14886 - 1991 RL9 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14887 - 1991 RQ14 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14888 - 1991 SN1 30 de setiembre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
14889 - 1991 VX2 5 de payares, 1991 A. Sugie
14890 - 1991 VG3 4 de payares, 1991 E. F. Helin
14891 - 1991 VY4 5 de payares, 1991 S. Otomo
14892 - 1991 VE5 4 de payares, 1991 S. Otomo
14893 - 1992 DN6 29 de febreru, 1992 UESAC
14894 - 1992 EA8 2 de marzu, 1992 UESAC
14895 - 1992 EJ24 2 de marzu, 1992 UESAC
14896 - 1992 EB26 8 de marzu, 1992 UESAC
14897 - 1992 GE5 6 d'abril, 1992 E. W. Elst
14898 - 1992 JR3 7 de mayu, 1992 H. Debehogne
14899 - 1992 LS 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
14900 - 1992 RH5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
14901–15000 editar
14901 - 1992 SH 21 de setiembre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
14902 Miyairi 1993 BE2 17 de xineru, 1993 Y. Kushida, O. Muramatsu
14903 - 1993 DF2 25 de febreru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
14904 - 1993 FM14 17 de marzu, 1993 UESAC
14905 - 1993 FV27 21 de marzu, 1993 UESAC
14906 - 1993 NJ1 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14907 - 1993 OF3 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14908 - 1993 OQ4 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
14909 Kamchatka 1993 PY3 14 d'agostu, 1993 E. W. Elst
14910 - 1993 QR4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
14911 - 1993 RH2 15 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
14912 - 1993 RP3 12 de setiembre, 1993 PCAS
14913 - 1993 RP7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
14914 - 1993 TM26 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14915 - 1993 UM8 20 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
14916 - 1993 VV7 10 de payares, 1993 G. J. Garradd
14917 Taco 1994 AD11 8 de xineru, 1994 Spacewatch
14918 - 1994 BP4 21 de xineru, 1994 O. A. Naranjo
14919 Robertohaver 1994 PG 6 d'agostu, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
14920 - 1994 PE33 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
14921 - 1994 QA 16 d'agostu, 1994 G. J. Garradd
14922 - 1994 TA3 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14923 - 1994 TU3 7 d'ochobre, 1994 K. J. Lawrence
14924 - 1994 VZ 3 de payares, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
14925 - 1994 VU2 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14926 - 1994 VB3 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14927 - 1994 VW6 1 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
14928 - 1994 WN1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
14929 - 1994 WP1 27 de payares, 1994 T. Kobayashi
14930 - 1994 WL3 28 de payares, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
14931 - 1994 WR3 27 de payares, 1994 F. Uto
14932 - 1994 YC 24 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
14933 - 1994 YX 28 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
14934 - 1995 BP 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
14935 - 1995 BP1 25 de xineru, 1995 T. Kobayashi
14936 - 1995 BU2 27 de xineru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
14937 Thirsk 1995 CP3 1 de febreru, 1995 Spacewatch
14938 - 1995 DN 21 de febreru, 1995 T. Kobayashi
14939 Norikura 1995 DG1 21 de febreru, 1995 A. Nakamura
14940 Freiligrath 1995 EL8 4 de marzu, 1995 F. Börngen
14941 Tomswift 1995 FY2 23 de marzu, 1995 Spacewatch
14942 Stevebaker 1995 MA 21 de xunu, 1995 AMOS
14943 - 1995 VD19 15 de payares, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14944 - 1995 YV 19 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14945 - 1995 YM3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
14946 - 1996 AN2 13 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14947 Luigibussolino 1996 AB4 15 de xineru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
14948 - 1996 BA 16 de xineru, 1996 Kleť
14949 - 1996 BA2 24 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14950 - 1996 BE2 18 de xineru, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
14951 - 1996 BS2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
14952 - 1996 CQ 1 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14953 Bevilacqua 1996 CB3 13 de febreru, 1996 M. Tombelli, G. Forti
14954 - 1996 DL 16 de febreru, 1996 NEAT
14955 - 1996 DX 21 de febreru, 1996 T. Kobayashi
14956 - 1996 DB1 22 de febreru, 1996 T. Kobayashi
14957 - 1996 HQ22 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
14958 - 1996 JK1 15 de mayu, 1996 NEAT
14959 TRIUMF 1996 JT3 9 de mayu, 1996 Spacewatch
14960 Yule 1996 KO 21 de mayu, 1996 P. G. Comba
14961 d'Auteroche 1996 LV3 8 de xunu, 1996 E. W. Elst
14962 - 1996 TL15 9 d'ochobre, 1996 T. Okuni
14963 - 1996 TM15 11 d'ochobre, 1996 T. Okuni
14964 Robertobacci 1996 VS 2 de payares, 1996 L. Tesi, G. Cattani
14965 Bonk 1997 KC 24 de mayu, 1997 N. Ehring
14966 Jurijvega 1997 OU2 30 de xunetu, 1997 H. Mikuž
14967 Madrid 1997 PF4 6 d'agostu, 1997 A. López, R. Pacheco
14968 Kubáček 1997 QG 23 d'agostu, 1997 A. Galád, A. Pravda
14969 Willacather 1997 QC1 28 d'agostu, 1997 R. Linderholm
14970 - 1997 QA2 25 d'agostu, 1997 A. Sugie
14971 - 1997 QN3 30 d'agostu, 1997 ODAS
14972 Olihainaut 1997 QP3 30 d'agostu, 1997 ODAS
14973 Rossirosina 1997 RZ 1 de setiembre, 1997 A. Boattini
14974 Počátky 1997 SK1 22 de setiembre, 1997 M. Tichý
14975 Serasin 1997 SA3 24 de setiembre, 1997 Farra d'Isonzo
14976 Josefčapek 1997 SD4 27 de setiembre, 1997 P. Pravec
14977 Bressler 1997 SE4 26 de setiembre, 1997 E. Meyer
14978 - 1997 SD25 30 de setiembre, 1997 N. Kawasato
14979 - 1997 TK1 3 d'ochobre, 1997 ODAS
14980 - 1997 TW9 5 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
14981 - 1997 TY17 6 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
14982 - 1997 TH19 8 d'ochobre, 1997 T. Kagawa, T. Urata
14983 - 1997 TE25 12 d'ochobre, 1997 G. R. Viscome
14984 - 1997 TN26 11 d'ochobre, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
14985 - 1997 UU2 25 d'ochobre, 1997 T. Urata
14986 - 1997 UJ3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
14987 - 1997 UT3 26 d'ochobre, 1997 T. Kobayashi
14988 Tryggvason 1997 UA7 25 d'ochobre, 1997 Spacewatch
14989 Tutte 1997 UB7 25 d'ochobre, 1997 Spacewatch
14990 Zermelo 1997 UY10 31 d'ochobre, 1997 P. G. Comba
14991 - 1997 UV14 31 d'ochobre, 1997 F. B. Zoltowski
14992 - 1997 UY14 26 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14993 - 1997 UC15 26 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
14994 Uppenkamp 1997 UW18 28 d'ochobre, 1997 Spacewatch
14995 Archytas 1997 VY1 5 de payares, 1997 P. G. Comba
14996 - 1997 VY2 5 de payares, 1997 A. Sugie
14997 - 1997 VD4 1 de payares, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
14998 - 1997 VU6 1 de payares, 1997 K. Endate, K. Watanabe
14999 - 1997 VX8 9 de payares, 1997 M. Hirasawa, S. Suzuki
15000 CCD 1997 WZ16 23 de payares, 1997 Spacewatch


Predecesor:
13001–14000
Llista d'asteroides
14001–15000
Socesor:
15001–16000