Usuariu alderique:Davidpar

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Afáyate Davidpar na Wikipedia n'asturianu. Esta ye la to páxina d'alderique, equí van escribite los otros usuarios. Amás, tienes la to páxina d'usuariu, onde pues poner los tos datos, intereses, les llingües que fales, etc. Si tienes duldes consulta l'ayuda.

  • Lo primero qu'habríes facer ye mirar esti manual pa saber cómo collaborar con nós.
  • Si quies un sitiu afayadizu onde falar colos demás usuarios, facer suxerencies o consultar les duldes que tengas, ve al Chigre de Wikipedia.
Firma ast2.png
  • Pa contestar al mensaxe d'un usuariu tienes que lo facer na so páxina d'alderique, si non, nun-y saldrá l'avisu de que tien mensaxes nuevos y igual nun s'entera. Pón-ylo al final de la páxina pa que tea más bono d'atopar. Que nun se t'escaeza firmar el mensaxe poniendo ~~~~ a lo último, o calcar nel botón que s'amuesa na imaxe. Recuerda que los artículos NUN se firmen. Los comentarios, SÍ
  • If you don't speak our language, you can visit our Embassy

--Vsuarezp (alderique) 11:53 11 mar 2018 (UTC)

Municipis de Catalunya[editar la fonte]

No et preocupis David, el consens en Wikipedia per a la toponímia de l'estat espanyol és utilitzar la de la llengua de cada lloc, ho fem també amb l'aragonès, així que amb molt més motiu a Catalunya on és l'única oficial. El problema és que el Tradubot pren com a base l'article en castellà i és un procés lent de correcció que hem d'anar fent a mà. Una abraçada. --Vsuarezp (alderique) 11:57 11 mar 2018 (UTC)

Ok, gràcies! Puc intentar anar-vos ajudant :) --Davidpar (alderique) 12:19 11 mar 2018 (UTC)