Saltar al conteníu

Perla Haney-Jardine

De Wikipedia
Perla Haney-Jardine
Vida
Nacimientu Niterói17 de xunetu de 1997[1] (26 años)
Nacionalidá Bandera de Brasil Brasil
Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Llingua materna inglés
Estudios
Estudios Asheville School (en) Traducir
Llingües falaes portugués
inglés
Oficiu actrizactriz de cine
IMDb nm1549503
Cambiar los datos en Wikidata

Perla Haney-Jardine (17 de xunetu de 1997Niterói) ye una actriz d'Estaos Xuníos. Más conocida poles sos actuaciones en Kill Bill: Volume 2 como B.B, la fía de Beatrix Kiddo (La Novia) y Bill.

Vida personal

[editar | editar la fonte]

Haney-Jardine nació en Rio de Janeiro, Brasil. Empezó faciendo comerciales enantes d'empezar a actuar nel cine. Darréu treslladóse cola so familia en Asheville, Carolina del Norte. El so padre, Chusy Haney-Jardine, ye venezolanu y direutor, y la so madre, Jennifer Macdonald, ye productora de cine. Tien un hermanu menor, Lux

Haney-Jardine tamién protagonizó la película de 2005 Dark Water xunto a Jennifer Connelly y Tim Roth . En 2008 interpretó'l papel de Diane Lane na película Untraceable.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
Añu Película Papel Nota
2004 Kill Bill vol 2 B.B
2005 Dark Water Natasha Rimsky/Dahlia
2007 Spider-Man 3 Penny Marko
2007 Anywhere, USA Perla
2008 Untraceable Annie Haskins
2008 Genova Maria
2009 Salvar El Futuru Lauduree Curtiumetraxe
2011 El Tiempu N'El Futuru Lauduree

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Data de consulta: 21 xunu 2019. Llingua de la obra o nome: inglés.

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]