Saltar al conteníu

Nina Young

De Wikipedia
Nina Young
Vida
Nacimientu Perth1966[1] (57/58 años)
Nacionalidá Bandera de Australia Australia
Oficiu actrizactriz de cine
IMDb nm0949926
Cambiar los datos en Wikidata

Nina Young (1966Perth) ye una actriz australiana.

Biografía

[editar | editar la fonte]

Nina Young ye fía del empresariu Peter Young y Tania Verstak, muyer d'orixe rusu que foi Miss Australia en 1961 y Miss International en 1962.

Young apaeció en películes como Harry Potter y la piedra filosofal, na cual fixo'l papel de la dama gris, unu de les pantasmes de Hogwarts, y Johnny English, na cual fixo'l papel de la secretaria de Pegasus.[2] Young tamién tien una parte na que nun fala nel re-make de 2010 Clash of the Titans, faciendo'l papel de la diosa griega Hera. Tamién apaeció como Alison na segunda temporada de la serie Joking Apart. Tamién foi una habitual na temporada trés de la serie The Demon Headmaster en 1998, faciendo'l papel de profesora Rowe.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
Añu Títulu Rol
1994 Bach & Variations Julia
1995 England, My England Frances Purcell
1997 Tomorrow Never Dies Tamara Steel
1997 Sliding Doors Claudia
2001 Harry Potter y la piedra filosofal La dama gris
2002 Warrior Angels Rachel
2003 Johnny English Secretaria de Pegasus
2005 Mistress of Spices Madre de Doug
2010 Clash of the Titans Hera
2012 Payback Season Sandra
2013 The Magnificent Eleven Empresaria americana

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. Afirmao en: Internet Movie Database. Identificador IMDb: nm0949926. Data de consulta: 11 xineru 2016. Llingua de la obra o nome: inglés.
  2. «Nina Young». sensacine.com. Consultáu'l 19 de xunu de 2013.

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]