Saltar al conteníu

Llista de temporaes del Unión Popular de Langreo

De Wikipedia

Esta ye una llista de les temporaes del Unión Popular de Langreo nes lligues de fútbol españoles dende 1961. L'equipu xugó 8 temporaes en Segunda División, 17 in Segunda División B y 33 en Tercer División, ocho d'elles cuando yera la categoría de tercer nivel del futbol español.

Resumen estadísticu

[editar | editar la fonte]
Categoría 2ªB 2ª RFEF
Temporaes 0 8 17 3 33
Númberu de títulos - 0 0 0 3
Meyor clasificación final - 10º
Puestu históricu - 85º 67º 54º 11º
Nivel na pirámide 1 2 3 4
Temporaes 0 8 25 28
Númberu de títulos - 0 2 1
Meyor clasificación final - 10º


Abreviatures

[editar | editar la fonte]

Abreviatures pa los partíos de lliga:

  • Pos = Posición final
  • PX = Partíos xugaos
  • PG = Partíos ganaos
  • PE = Partíos empataos
  • PP = Partíos perdíos
  • GF = Goles a favor
  • GC = Goles en contra
  • Pun = Puntos

Abreviatures pa los partíos de playoff:

  • PA = Playoffs d'ascensu
  • PD = Playoffs de descensu
  • → = Permaneció na mesma categoría
  • ↑ = Promocionó
  • ↓ = Descendió

Abreviatures pa les rondes:

  • C = Campeón
  • SC = Subcampeón
  • SF = Semifinales
  • CF = Cuartos de final
  • R16 = Dieciseisavos
  • R32 = Trentaidosavos
  • 6R = Sesta ronda
  • 5R = Quinta ronda
  • 4R = Cuarta ronda
  • 3R = Tercer ronda
  • 2R = Segunda ronda
  • 1R = Primer ronda
  • FG = Fase de grupos
Campeones Subcampeones Promoción Descensu

Temporaes

[editar | editar la fonte]
Temporada Lliga Copa[1] Otres competiciones Máximu goliador[2]
Niv Div Pos PX PG PE PP GF GC Pun Nome Gol
1961–62 3 1ᵘ 30 25 1 4 108 28 51
PA 5 3 0 2 9 5
1962–63 2 13ᵘ 30 8 9 13 33 42 25 1R Ángel Herrero
Victoriano Michelena
7
PD 2 1 1 0 2 0
1963–64 2 11ᵘ 30 10 7 13 33 40 27 R32 Tono 11
1964–65 2 12ᵘ 30 11 5 14 40 51 27 R1 José Antonio Calleja 9
1965–66 2 13ᵘ 30 10 3 17 37 58 23 R32 Eduardo del Álamo 12
PD 2 1 0 1 4 2
1966–67 2 13ᵘ 30 9 7 14 32 42 25 1R Julio Santamaría 7
PD 1 1 1 0 7 4
1967–68 10ᵘ 30 12 4 14 32 37 28 R32 Julio Santamaría 7
1968–69 3 2ᵘ 38 26 5 7 89 33 57
1969–70 3 1ᵘ 38 24 11 3 70 21 59 2R
PA 2 1 1 0 2 1
1970–71 2 17ᵘ 38 11 10 17 24 42 32 R32 Sánchez Iglesias 7
RP 2 1 1 0 4 2
1971–72 2 20ᵘ 38 11 5 22 38 53 27 4R José Miguel Secades 9
1972–73 3 8ᵘ 38 13 14 11 40 28 40 3R
1973–74 3 2ᵘ 38 20 11 7 57 30 51 4R
PA 2 1 0 1 1 5
1974–75 3 10ᵘ 38 13 12 13 42 30 38 1R Francisco Mendoza 8
1975–76 3 11ᵘ 38 14 9 15 50 51 37 2R
1976–77 3 7ᵘ 38 17 7 14 69 57 41 1R
1977–78 3 2ªB 11ᵘ 38 14 9 15 50 51 37 2R
1978–79 3 2ªB 14ᵘ 38 13 10 15 42 46 36 1R
1979–80 3 2ªB 5ᵘ 38 19 8 11 41 31 46 3R
1980–81 3 2ªB 20ᵘ 38 6 11 21 41 77 23 2R José Luis 12
1981–82 4 1ᵘ 38 22 9 7 83 37 53
PA 2 0 1 1 2 4
1982–83 4 2ᵘ 38 21 11 6 81 40 53 2R
PA 2 1 0 1 4 5
1983–84 4 3ᵘ 38 18 12 8 63 35 48 1R
1984–85 4 4ᵘ 38 22 7 9 79 42 51 1R League Cup 1R
1985–86 4 1ᵘ 38 25 11 2 95 51 61 2R
PA 2 1 0 1 2 3
1986–87 4 3ᵘ 38 23 7 8 82 36 53 R16
1987–88 3 2ªB 13ᵘ 38 14 8 16 47 43 36 1R Juan Carlos 16
1988–89 3 2ªB 11ᵘ 38 10 14 14 43 49 34 2R Tino 11
1989–90 3 2ªB 14ᵘ 38 12 10 16 39 52 34 Juan Luis 9
1990–91 3 2ªB 18ᵘ 38 9 11 18 38 51 29 1R Juan Carlos 11
1991–92 4 3ᵘ 38 19 13 6 58 28 51 3R
PA 6 1 3 2 6 7
1992–93 4 3ᵘ 38 23 9 6 81 32 55 1R
PA 6 3 2 1 7 5
1993–94 3 2ªB 4ᵘ 38 16 11 11 60 60 43 3R Juan Luis 15
PA 6 1 2 3 7 11
1994–95 3 2ªB 9ᵘ 38 16 8 14 40 43 40 2R Javi Rico 8
1995–96 3 2ªB 10ᵘ 38 13 12 13 38 42 51 Copa RFEF Asturies CF Diego Martín 11
1996–97 3 2ªB 14ᵘ 38 12 12 14 43 57 48 Copa RFEF Asturies CF Borja Secades 9
1997–98 3 2ªB 11ᵘ 38 12 14 12 49 49 50 Copa RFEF Asturies C Diego 8
Copa RFEF R16
1998–99 3 2ªB 18ᵘ 38 11 7 20 34 60 40 Copa RFEF Asturies SF Rober 7
1999–00 4 5ᵘ 38 18 12 8 63 35 66 Copa RFEF Asturies 1R Pedro Luis 15
2000–01 4 3ᵘ 38 24 4 10 75 33 76 Copa RFEF Asturies 1R Javi Prendes 28
PA 6 2 2 2 5 6
2001–02 4 1ᵘ 38 23 10 5 57 24 79 Copa RFEF Asturies SC Javi Prendes 19
PA 6 3 2 1 6 5
2002–03 3 2ªB 16ᵘ 38 11 12 15 33 39 45 PR Copa RFEF R32 Javi Prendes 16
RP 4 0 2 2 4 8
2003–04 4 5ᵘ 38 18 11 9 57 33 65 Copa RFEF Asturies SF Luis Peñil 11
2004–05 4 4ᵘ 38 22 6 10 61 29 72 Copa RFEF Asturies FG Ángel Lobera 20
PA 2 0 1 1 0 2
2005–06 4 2ᵘ 38 23 9 6 54 32 78 Copa RFEF Asturies FG Miguélez 14
PA 2 0 0 2 1 4
2006–07 4 3ᵘ 38 21 11 6 61 30 74 Copa RFEF Asturies SF Teto 15
PA 2 0 1 1 0 1
2007–08 4 3ᵘ 38 21 7 10 59 37 70 Copa RFEF Asturies SC Romero 16
PA 2 1 0 1 4 2
2008–09 4 5ᵘ 38 17 9 12 63 39 60 Copa RFEF Asturies C Omar 15
Copa RFEF R16
2009–10 4 5ᵘ 38 18 12 8 60 35 66 Copa RFEF Asturies FG Omar 15
2010–11 4 3ᵘ 38 24 5 9 67 30 77 Copa RFEF Asturies SC Diego Arias 15
PA 2 0 1 1 0 2
2011–12 4 3ᵘ 38 21 9 8 61 29 72 Copa RFEF Asturies SC Carly 15
PA 2 0 0 2 1 3
2012–13 4 4ᵘ 38 20 11 7 54 22 71 Copa RFEF Asturies SF Lombán 12
PA 2 0 1 1 1 2
2013–14 4 2ᵘ 38 23 7 8 62 28 76 Copa RFEF Asturies SF Chus 25
PA 6 4 1 1 6 1
2014–15 3 2ªB 17ᵘ 38 11 10 17 37 49 43 Copa RFEF Asturies SC Juan Carlos Ortiz 8
2015–16 4 2ᵘ 38 28 6 4 96 25 90 Copa RFEF Asturies FG Claudio 28
PA 4 1 2 1 6 5
2016–17 4 3ᵘ 38 25 9 4 78 26 84 Copa RFEF Asturies SF Pablo Acebal 15
PA 2 0 1 1 1 2
2017–18 4 2ᵘ 38 22 12 4 89 23 78 Copa RFEF Asturies C Cris Montes 25
PA 6 3 0 3 13 7 Copa RFEF R32
2018–19 3 2ªB 9ᵘ 38 15 7 16 43 48 52 1R Copa RFEF R32 Roni 10
2019–20 3 2ªB 10ᵘ 28 10 8 10 28 33 38 1R Davo 13
2020–21 3 2ªB 10ᵘ 24 7 9 8 25 30 30 Copa RFEF R16 Bandera de Camerún Kalvin Ketu 7
2021–22 4 2ªRFEF 11ᵘ 34 11 11 12 40 41 44
2022–23 4 2ªRFEF 12ᵘ 34 12 9 13 36 38 45
2023–24 4 2ªRFEF 6ᵘ 34 12 14 8 32 40 50
Temporada Div Pos PX PG PE PP GF GC Pun Copa[1] Otres competiciones Nome Gol
Lliga Goleador(es)[2]

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. 1,0 1,1 Spanish Cup Winners
  2. 2,0 2,1 Tolos goles marcaos en partíos de lliga, ensin incluyir los partíos de playoffs.

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]