Llista de persones nacíes n'Asturies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta llista automática dende Wikidata anuévala Listeriabot.
¡Les ediciones feches nel área de la llista perderánse nel siguiente anovamientu!

humanu[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1
Fruela I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Fruela I 722 768 Principáu d'Asturies
2
Don Aurelio, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Aurelio 740 774 Principáu d'Asturies
3
Alfonso II el Casto, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Alfonso II d'Asturies 759 842 Uviéu
4
Ramiro I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Ramiro I 790 850 Uviéu
5
Ordono1of Asturias.jpg
Ordoño I 821 866 Uviéu
6
Afonso III o Magno (Tumbo A), r.jpg
Alfonso III d'Asturies 848 910 Uviéu
7
Miniatura de Fruela II el Leproso, rey de León.JPG
Fruela II d'Asturies 875 925 Uviéu
8 Munio Gonçalves 1030 1097 Principáu d'Asturies
9 Gonçalo Monhóz 1060 Principáu d'Asturies
10 Urraca 1133 1179 Peḷḷuno
11
D. Pedro de Noronha, Bispo de Évora e Arcebispo de Lisboa.jpg
Pedro de Noronha 1382 1452 Principáu d'Asturies
12
ValdesSalas.jpg
Fernando de Valdés Salas 1483 1568 Salas
13
Juan López de Zárate, the First Archbishop of Oaxaca from 1538 to 1555, México.jpg
Juan Lopez de Zárate 1490 1555 Uviéu
14 Pedro Menéndez de Márquez 1499 1600 Principáu d'Asturies
15 Esteban de las Alas 1501 1577 Avilés
16
Pedro Menéndez de Avilés.jpg
Pedro Menéndez d'Avilés 1519 1574 Avilés
17 Alonso de Cepeda 1530 Villaviciosa
18 Juan Menéndez Márquez 1531 1627 Cuideiru
19 Diego Menéndez de Valdés 1533 1596 Xixón
20 Gonzalo Casco 1536 1588 Avilés
21 Sancho Pardo Donlebún 1537 1607 Principáu d'Asturies
22 Pedro de Vadés 1544 1615 Xixón
23 Alonso Ordóñez de Nevares 1550 1595 Colunga
24 Hernando de Miranda 1550 1593 San Tisu
25 Gonzalo Méndez de Canço 1554 1622 Tapia
26 Álvaro de Rojas de Santa María 1554 1617 Tuña
27 Juan de Hevia Bolaños 1570 1623 Uviéu
28 Luis Alfonso de Carvallo 1571 1635 Cangas del Narcea
29 Juan Queipo de Llano y Flórez 1584 1647 San Pedru d'Arbas
30 Blas de Tineo 1585 1654 Tinéu
31 Francisco Diego Díaz de Quintanilla y de Hevía y Valdés 1587 1656 Uviéu
32 Domingo de Toral y Valdés escritor español 1598 Villaviciosa
33
Fdez de Cordova Baides y Laso de la Vega.jpg
Francisco López de Zúñiga, 2nd Marquis of Baides 1599 1656 Principáu d'Asturies
34 Pedro de Rojas 1600 Cangas del Narcea
35
Marirreguera.jpg
Antón de Marirreguera escritor español 1605 1660 Carreño
36
Carreño de miranda-autorretrato.jpg
Juan Carreño Miranda 1614 1685 Avilés
37 Cristóbal Ferrado García 1620 1673 Amieva
38 Francisco Menéndez Camina 1629 1694 Avilés
39 Juan Queipo de Llano y Valdés 1635 1713 Uviéu
40 Pedro de Balbín y Busto 1635 Villaviciosa
41 Rodrigo García Pumarino 1643 Gozón
42 Lorenzo Antonio de Granda y Balbín 1651 1712 Colunga
43
Francisco.jpg
Francisco Cuervo y Valdés 1651 1714 Principáu d'Asturies
44
Alvaro Cienfuegos (1657-1739).jpg
Álvaro de Cienfuegos obispu católicu romanu de les diócesis de Catania, Monreale y Pécs 1657 1739 Balmonte
Uviéu
45 Francisco Bances Candamo 1662 1704 Avilés
46 Juan García Avello y Castrillón 1673 Valdés
47 Bernaldo de Quirós escritor español 1678 1710 La Pola (Ḷḷena)
48
Autorretrato de Miguel Jacinto Meléndez.jpg
Miguel Jacinto Meléndez 1679 1734 Uviéu
49 Pedro del Barrio Junco y Espriella 1682 Llanes
50
Maria Luisa of Savoy, attributed to Francisco Antonio Melendez (1682-1752).jpg
Francisco Meléndez de Rivera Díaz 1682 1751 Uviéu
51
Álvaro de Navia Osorio.png
Álvaro Navia Osorio y Vigil 1684 1732 Veiga
52 José Manuel Trelles Villademoros 1685 1765 Navia
53 Francisco Antonio de Carrandi y Menán 1692 Colunga
54 Pedro de Lucuce 1692 1779 Avilés
55
José del Campillo y Cossío.jpg
José del Campillo 1693 1743 Alles
56 Juan Alonso de Navia-Arango y Navia-Osorio 1703 1777 Valdés
57 Alonso Carrió de la Vandera 1715 1783 Xixón
58 Pedro Antonio Menéndez de Ambás 1716 1790 Carreño
59 Francisco García de la Cruz y Obregón 1718 Uviéu
60
Pedro Rodríguez de Campomanes.jpg
Pedro Rodríguez, Conde de Campomanes 1723 1802 Uviéu
61 Francisco Méndez 1725 1803 Villaviciosa
62 José Joaquín Queipo de Llano y Quiñones Pimentel 1727 1796 Cangas del Narcea
63 Benito Uría Valdés 1730 1810 Cangas del Narcea
64 Manuel Reguera González 1731 1798 Candás
65
Pedro díaz-abascal.jpg
José Fernando Abascal y Sousa 1743 1821 Uviéu
66 Rafael Menéndez de Luarca 1743 1819 Valdés
67
Francisco de Goya y Lucientes - Gaspar Melchor de Jovellanos.jpg
Gaspar Melchor de Xovellanos 1744 1811 Xixón
68
Agustín de Pedrayes (MUNCYT, Eulogia Merle).jpg
Agustín Pedrayes 1744 1815 Colunga
69
Josefa de Jovellanos (Museo Nacional de Artes Decorativas).JPG
Xosefa Xovellanos 1745 1807 Xixón
70 Ramón Posada y Soto 1746 1815 Cangues d'Onís
71 Alonso Manuel Peón 1748 1805 Principáu d'Asturies
72 Francisco Javier Mier Campillo 1748 1818 Alles
73 Joaquín Navia Osorio 1749 1816 Castropol
74
Portrait of Juan Agustín Ceán Bermúdez by Goya (c. 1785).jpg
Juan Agustín Ceán Bermúdez escritor español 1749 1829 Xixón
75 Antonio Raimundo Ibáñez Llano y Valdés 1749 1809 Santalla d'Ozcos
76 Manuel Abad y Queipo 1751 1825 Villarpedre
Grandas de Salime
77 José Heredia 1751 1814 Uviéu
78
Benito Lué y Riega.jpg
Benito Lue y Riega 1753 1812 Colunga
79 Juan Pérez Villamil 1754 1824 Veiga
80 Francisco Martínez Marina 1754 1833 Q5789021
81
José Antonio Sampil Labiades, por Ángel Pérez Díaz (h.1800). cop. Museo de Bellas Artes de Asturias.jpg
José Antonio Sampil Labiades 1756 1829 Mieres (parroquia)
82 Juan Antonio Cuervo 1757 1834 Uviéu
83 Francisco de Paula Caveda y Solares 1760 1811 Villaviciosa
84
Alonso Cañedo Vigil (Cabildo de la catedral de Málaga).jpg
Alonso Cañedo Vigil 1760 1829 Candamu
85
Diaz de Valdes - Tratados sobre la fisica del clero, y otros puntos utiles y provechosos de la ciencias naturales, 1806 - 781704.tif
Pedro Díaz de Valdés 1762 1826 Xixón
86 José Cienfuegos Jovellanos 1763 1825 Uviéu
87 Francisco Bernaldo de Quirós y Mariño de Lobera 1763 1837 Uviéu
88 Marica Andayón 1764 1848 Uviéu
89
El cardenal Pedro Inguanzo Rivero (Museo del Prado).jpg
Pedro Inguanzo y Rivero 1764 1836 Principáu d'Asturies
90 Baltasar Unquera 1766 1807 Principáu d'Asturies
91
Álvaro Flórez Estrada.jpg
Álvaro Flórez Estrada 1766 1853 Q4890701
92
Francisco Javier Cienfuegos Jovellanos, cardenal y arzobispo de Sevilla.jpg
Francisco Javier de Cienfuegos y Jovellanos 1766 1847 Uviéu
93 Pedro de la Bárcena Valdivieso 1768 1836 Carreña
94
Juan abreu-retrato del obispo luis folgueras.jpg
Luis Folgueras y Sión 1769 1850 Q842560
95
José Canga Argüelles (Real Academia de Bellas Artes de San Fernando).JPG
José Canga-Argüelles 1770 1848 Uviéu
96 Pablo Roces Lamuño 1772 1834 Llangréu
97 Jerónimo de la Escosura 1774 1855 Uviéu
98
Ramón Fernández Reguero (MUNCYT, Eulogia Merle).jpg
Ramón Fernández Reguero 1775 1840 Tapia
99
Agustín de Argüelles Álvarez (Congreso de los Diputados de España).jpg
Agustín de Argüelles Álvarez González 1776 1844 Ribeseya
100 Francisco Trelles 1778 1858 Trelles
101
Gregorio Jove y Valdés.jpg
Gregorio Jove y Valdés 1779 1857 Grau
102 Juan de la Dehesa Rubiano 1779 1839 Avilés
103
José Tomas Boves.png
Xosé Tomás Boves 1782 1815 Uviéu
104 Manuel de la Puente y Aranguren 1784 1857 Principáu d'Asturies
105
Gerónimo Valdés.jpg
Jerónimo Valdés 1784 1855 Somiedu
106
Rafael Riego.jpg
Rafael del Riego 1784 1823 Tuña
107 Ramón María López Acevedo 1785 1826 Tapia
108
Tiburcio Pérez y Cuervo por Goya.jpg
Tiburcio Pérez Cuervo 1785 1841 Uviéu
109 Pablo Mata Vigil 1785 1852 Xixón
110 José María Secades del Rivero 1785 1868 Uviéu
111
Evaristo Fernández de San Miguel, duque de San Miguel.jpg
Evaristo Fernández de San Miguel 1785 1862 Xixón
112
José María Queipo de Llano, conde de Toreno (Museo del Prado).jpg
José María Queipo de Llano, 7th Count of Toreno 1786 1843 Uviéu
113 José López-Cuervo Rodríguez 1788 1850 La Pola Siero
114 Santiago Méndez Vigo 1790 1860 Uviéu
115
Isidoro de Hoyos y Rubín de Celis.jpg
Isidoro de Hoyos 1793 1876 Ribadeva
116 Xosé Caveda y Nava 1796 1882 Villaviciosa
117 Santiago Fernández Negrete 1799 1875 Tinéu
118
Pedro José Pidal Carniado 1877 Dioscoro Puebla.jpg
Pedro José Pidal, 1st Marquis of Pidal 1799 1865 Villaviciosa
119
Museo del Romanticismo - CE1796 - María Teresa del Riego.jpg
Teresa del Riego 1800 1824 Tinéu
120
Mariano Suárez-Pola.jpg
Mariano Suárez-Pola 1800 1884 Lluanco
121
Alejandro Mon.png
Alejandro Mon y Menéndez 1801 1882 Uviéu
122 José Reguero Argüelles 1803 1853 Villaviciosa
123 Francisco Pérez del Valle 1804 1884 Ribeseya
124 Benito de Posada Herrera 1805 1890 Llanes
125
Escosura.jpg
Patricio de la Escosura escritor español 1807 1878 Uviéu
126 Ramón Pasarón Lastra 1808 1876 Castropol
127 Eulalia de Llanos 1809 1865 Xixón
128 José Casariego 1809 Castropol
129 Ramón Pellico y Paniagua 1809 1876 Benia
130 Victorio Fernández Lascoiti Fourquet 1810 1878 Uviéu
131
José de Posada Herrera.jpg
José de Posada Herrera 1814 1885 Llanes
132 Xuan María Acebal 1815 1895 Uviéu
133 Eugenio Alau 1816 1886 Uviéu
134
Bartolomé maura-Retrato de Claudio Alvargonzález.jpg
Claudio Alvargonzález Sánchez 1816 1896 Xixón
135 Valentín Rivero 1817 1897 Xixón
136 Álvaro Armada Valdes 1817 1899 Uviéu
137
Ramón de Campoamor.jpg
Ramón de Campoamor y Campoosorio 1817 1901 Navia
138 José María Montoto López-Vigil 1818 1886 Santolaya
139 Juan Álvarez de Lorenzana, 10th Viscount of Barrantes 1818 1883 Uviéu
140 José Francisco Uría y Riego 1819 1862 Cangas del Narcea
141 Joaquín María Fernández Cardín 1820 1893 Principáu d'Asturies
142 Anselmo González del Valle y Fernández Roces 1820 1876 Uviéu
143 Modesto Cubillas 1820 Celoriu
144
Xuanon de Cabanaquinta.jpg
Xuanón de Cabañaquinta 1821 1894 Ayer
145 Victoriano Guisasola Rodríguez 1821 1888 Uviéu
146 Robustiana Armiño escritora española 1821 1890 Xixón
147
Servando Ruiz Gomez.jpg
Servando Ruiz-Gómez y González-Llanos 1821 1888 Avilés
148 Melchor García Sampedro 1821 1858 Lindes
149
Estanislao Suárez Inclán, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Estanislao Suárez Inclán 1822 1890 Avilés
150 Frai Joaquín Fonseca 1822 1890 Siero
151 Antonina Cortés Llanos 1823 1906 Cangues d'Onís
152 Plácido de Jove y Hevia 1823 1909 Villaviciosa
153
Marcelino Menendez Pintado.jpg
Marcelino Menéndez Pintado 1823 1899 Castropol
154 Juan Armada Valdés 1823 1910 Deva
155
Mariano Cancio Villaamil.JPG
Mariano Cancio Villaamil 1824 1894 Uviéu
156
Ceferino Suárez Bravo.jpg
Ceferino Suárez Bravo escritor español 1824 1896 Uviéu
157
Josep Ramon de Luanco.jpg
Josep Ramon de Luanco Riego 1825 1905 Castropol
158 Acisclo Fernández Vallín y Bustillo 1825 1896 Xixón
159 Hilario Nava y Caveda 1827 1889 Xixón
160 José Longoria Carbajal 1827 1910 Grau
161
Dionisio Fierros - Autorretrato -1866.jpg
Dionisio Fierros 1827 1894 Vaḷḷouta
162 Domingo Fernández Vinjoy 1828 1897 Castropol
163 Lorenzo Huertas 1829 Principáu d'Asturies
164
Teodoro-cuesta.jpg
Teodoro Cuesta 1829 1895 Mieres
165 Ignacio Suárez Llanos 1830 1881 Xixón
166
Manuel Pedregal.jpg
Manuel Pedregal y Cañedo 1831 1896 Grau
167 Ramón Álvarez Menéndez 1832 1898 Xixón
168 Desiderio de la Escosura y Fernández 1832 1906 Ribeseya
169 Enriqueta González Rubín 1832 1877 Santianes del Agua
170
Ramón Pérez Costales 1897 Joaquín Vaamonde, Museo de Belas Artes da Coruña.jpg
Ramón Pérez Costales 1832 1911 Uviéu
171
Faustino Rodríguez.jpg
Faustino Rodríguez-San Pedro y Díaz-Argüelles 1833 1925 Xixón
172 Juan María Rodríguez Arango 1833 1911 A Veiga
173
Mfdezdecastro.jpg
Manuel Fernández de Castro y Menéndez Hevia 1834 1905 Uviéu
174 Marcelino Flórez de Prado 1834 1903 Uviéu
175 Gonzalo Castañón 1834 1870 Mieres
176 Ignacio León y Escosura 1834 1901 Uviéu
177
Guillermo Estrada y Villaverde, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Guillermo Estrada 1834 1894 Uviéu
178 Emilia Álvarez Mijares de Real escritora española 1834 1909 Uviéu
179 Luciano García del Real 1835 1902 Uviéu
180 Manuel González Llana 1835 1911 Uviéu
181
Alejandrino Menéndez de Luarca.png
Alejandrino Menéndez de Luarca 1835 1895 Ḷḷuarca
182
Lorenzo Abruñedo.jpg
Lorenzo Abruñedo 1836 1904 Uviéu
183
Antonio Arango Valdés.jpg
Antonio Arango Valdés 1837 1859 Cuideiru
184 Fortunato de Selgas Albuerne 1838 1921 Cuideiru
185
Cayetano Sánchez Bustillo.jpg
Cayetano Sánchez Bustillo 1839 1908 Llanes
186 Andrés Naves 1839 1910 Cortina
187
José María Celleruelo (Mercurio, 1906).jpg
José María Celleruelo y Poviones 1840 1911 La Pola Siero
188
Mario del Villar.jpg
Mario Villar y Castropol 1840 1911 Ḷḷuarca
189 Ramón Martínez Vigil 1840 1904 Siero
190 Víctor Sáenz Suárez 1841 1932 Uviéu
191
Retrato de Gumersindo Díaz, de Valeriano Domínguez Bécquer.JPG
Gumersindo Díaz 1841 1891 Uviéu
192 José Antonio Parga Sanjurjo 1841 1917 A Veiga
193
Los diputados pintados por sus hechos, Julián García San Miguel (cropped).jpg
Julián García-San Miguel 1841 1911 Avilés
194
José Hevia Campomanes (1841-1904).jpg
José Hevia Campomanes 1841 1904 La Pola (Ḷḷena)
195
Alejandro Rodríguez-Sesmero González, 1848-1913.jpg
Alejandro Sesmero 1843 1913 Xixón
196
Amador del Villar y Pérez de Castropol.jpg
Amador del Villar y Pérez de Castropol 1843 1916 Castropol
197 José Fernández Cuevas 1844 1923 Uviéu
198 Genaro García-Alas y Ureña 1844 1918 Uviéu
199
Bernardino Nozaleda O.P. (1889 - 1902).jpg
Bernardino Nozaleda 1844 1927 Nava
200 Octavio Bellmunt y Traver 1845 1910 Avilés
201
Fernando Villaamil.jpg
Fernando Villaamil 1845 1898 Q5478629
202 Florentino Álvarez Mesa 1846 1926 Avilés
203
Menéndez,su esposa y su hija en su 2º. viaje a Europa. París.JPG
José Menéndez Menéndez 1846 1918 Miranda
204
Manuel Fernandez Juncos 1917.jpg
Manuel Fernández Juncos escritor español 1846 1928 Ribeseya
205 Romualdo Acevedo Rivero 1847 1902 Villaviciosa
206 Francisco de Borja Canella Secades 1847 1906 Uviéu
207
Julián Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Julián Suárez Inclán 1848 1909 Avilés
208
Eduardo de Adaro.jpg
Eduardo Adaro 1848 1906 Xixón
209
Félix Aramburu, de Mecachis, Madrid Cómico, 20 de agosto de 1887 (cropped).jpg
Félix de Aramburu 1848 1913 Uviéu
210
Valeriano Menéndez Conde.jpg
Valeriano Menéndez Conde y Álvarez 1848 1916 Samartín de Lluiña
211 Julio Somoza 1848 1940 Xixón
212 Bernardo Acevedo y Huelves 1849 1920 Bual
213 Telesforo Cuevas pintor asturianu 1849 1934 Uviéu
214
Sama (Langreo) 13.jpg
Luis Adaro y Magro 1849 1915 Xixón
215 Fermín Canella Secades 1849 1924 Uviéu
216 Félix González Llana 1850 1921 Uviéu
217 Adolfo Álvarez-Buylla y González-Alegre 1850 1927 Uviéu
218 Tomás Tuero 1851 1892 Arroes
219
Vital Aza.png
Vital Aza Álvarez-Buylla 1851 1912 La Pola (Ḷḷena)
220
Lorenza Cobián - Fenollera ca. 1890.jpg
Lorenza Cobián 1851 1906 Parres
221 Rogelio Jove y Bravo 1851 1927 Uviéu
222
Faustino Álvarez del Manzano.png
Faustino Álvarez del Manzano 1851 1916 Uviéu
223
Guisasola menendez.jpg
Victoriano Guisasola y Menéndez 1852 1920 Uviéu
224
Leoncio Gonzalez de Granda.jpg
Leoncio González de Granda 1852 1913 Xixón
225 Nicolás García Rivero 1853 1923 Uviéu
226 Luis F. Alvarez 1853 1937 Maicina
227
Armando Palacio Valdés, de Compañy, en Mundo Gráfico.jpg
Armando Palacio Valdés escritor español 1853 1938 Llaviana
228
Marcos del Torniello.gif
Xosé Manuel García González 1853 1938 Avilés
229 Manuel Rionda 1854 1943 Noreña
230
Rafael Calzada.JPG
Rafael Calzada Fernández 1854 1929 Navia
231
Felix Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Félix Suárez Inclán 1854 1939 Avilés
232 Álvaro Fernández de Miranda 1855 1924 Uviéu
233 Raimundo Menéndez Orra escritor español 1855 Xixón
234
Tomás Argüelles 1922.jpg
Tomás Argüelles 1855 1922 Uviéu
235 Pío Escalera 1857 1941 Xixón
236
Eva Canel (1857-1932).jpg
Eva Canel 1857 1932 Cuaña
237
Emilio Cotarelo, de Kaulak.jpg
Emilio Cotarelo 1857 1936 A Veiga
238
Darío de Regoyos y Valdés - Autorretrato.jpg
Darío de Regoyos 1857 1913 Ribeseya
239 Ramón Cueto Noval 1858 1928 Principáu d'Asturies
240
Gonpriet.jpg
Francisco González Prieto 1859 1937 Xixón
241 Ángel Bernárdez Rodríguez 1859 1935 Xixón
242
Eladio Garcia Jove.jpg
Eladio García Jove 1859 1925 La Pola Llaviana
243
CaidaTarde TomasGarciaSampedro.jpg
Tomás García Sampedro 1860 1937 Somao
244
Adolfo Posada, en Nuevo Mundo.jpg
Adolfo González Posada 1860 1944 Uviéu
245 José Uría y Uría 1861 1937 Uviéu
246
Cipriano Rodríguez Monte.jpg
Cipriano Rodríguez Monte 1861 1941 Noreña
247
Vazquez-mella.jpg
Juan Vázquez de Mella 1861 1928 Cangues d'Onís
248
Luis Menéndez Pidal.jpg
Luis Menéndez Pidal 1861 1932 Payares
249
OliverioMartinezMierPortrait.png
Oliverio Martínez y Mier 1862 1925 Principáu d'Asturies
250
Juan Martinez Abades2.jpg
Juan Martínez Abades 1862 1920 Xixón
251 Julio de Lasarte Pessino 1862 1932 Trubia
252 Manuel Rivero Collada 1862 1927 Principáu d'Asturies
253
Amable González Abín.jpg
Amable González Abin 1862 1911 Nueva
254
Joaquín Fernández Prida.JPG
Joaquín Fernández Prida 1863 1942 Uviéu
255 Cipriano Folgueras Doiztúa 1863 1911 Uviéu
256
Aniceto Sela Sampil 1900.jpg
Aniceto Sela Sampil 1863 1935 Mieres
257 Gaiteru Libardón 1864 1932 Villaviciosa
258 Plácido Álvarez-Buylla González-Alegre 1864 1956 Uviéu
259
Melquiades Álvarez.JPG
Melquíades Álvarez 1864 1936 Xixón
260
Pin de Pría.jpg
Pepín de Pría 1864 1928 Pría
261 José Pío Aza 1865 1938 Ḷḷena
262 Julio González Pola 1865 1929 Uviéu
263 Agustín Jesús Barreiro Martínez 1865 1937 Uviéu
264 Ramón Álvarez Valdés 1866 1936 La Pola Siero
265
Francisco Acebal, de Franzen, Blanco y Negro, 12-01-1901 (cropped).jpg
Francisco Acebal 1866 1933 Xixón
266 Acisclo Muñiz Vigo 1866 1941 Uviéu
267 Carolina del Castillo Díaz 1867 1933 Xixón
268
Adolfo Prieto y Álvarez de las Vallinas.jpg
Adolfo Prieto y Álvarez de las Vallinas 1867 1945 Grau
269 Isaac Galcerán Cifuentes 1867 1954 Uviéu
270 Saturnino del Fresno Arroyo 1867 1952 Uviéu
271 Miguel García Teijeiro 1867 1936 Castropol
272 Francisco García Nava 1868 1937 Somió
273
Valladolid - Santuario Nacional de la Gran Promesa 19.jpg
Felix Granda 1868 1954 La Pola (Ḷḷena)
274 Ventura Álvarez Sala 1869 1919 Xixón
275 Augusto Junquera Pintor asturianu 1869 1942 Uviéu
276
Marqués de Villaviciosa, de Campúa.jpg
Pedro Pidal 1869 1941 Xixón
277 Manuel Vigil Montoto 1870 1961 Xixón
278 Maximiliano Arboleya 1870 1951 La Pola Llaviana
279
1919-04-19, La Acción, Nicanor Alas Pumariño.jpg
Nicanor de las Alas Pumariño y Troncoso 1870 1935 Avilés
280 José Manuel Pedregal 1871 1948 Uviéu
281
Marqués de Quirós, de Franzen.jpg
Jesús Bernaldo de Quirós 1871 1939 Mieres
282 Arturo Sordo 1871 1938 Uviéu
283 Ernesto Winter Blanco 1872 1936 Xixón
284 Bernardo Rodríguez Serra 1872 1902 Xixón
285 Jesús Delgado Álvarez 1872 1967 Tuíza
286 Manuel González Wes 1873 1936 Corvera
287
Foto Fausto Vigil en Aveno.jpg
Fausto Vigil Álvarez 1873 1956 La Pola Siero
288 Evaristo Valle 1873 1951 Xixón
289 Luz Casanova 1873 1949 Avilés
290 Luis Valdés Cavanilles 1874 1950 Villaviciosa
291 José Ramón Zaragoza 1874 1949 Cangues d'Onís
292
Fermín Arango, en La Ilustración Artística.jpg
Fermín Arango 1874 1962 Santalla d'Ozcos
293 José María Fernández Sánchez 1875 1936 Uviéu
294
Maximilià Thous i Orts (1906).jpg
Maximiliano Thous 1875 1947 Pravia
295
1919-12-14, La Novela Teatral, Paco Meana, Tovar.jpg
Francisco Meana 1875 1951 Xixón
296 Julio Galán Carvajal 1875 1939 Avilés
297 Servando Ovies 1876 1912 Avilés
298 Adeflor 1876 1959 Xixón
299 Leopoldo Palacios Morini 1876 1952 Uviéu
300 Facundo de la Viña 1877 1952 Xixón
301
Edmundo Gonzalez Blanco.png
Edmundo González-Blanco 1877 1938 Lluanco
302 María Balbín de Rodríguez escritora española 1877 1961 Caravia (parroquia)
303 Constantino Cabal 1877 1967 Uviéu
304
Busto07.jpg
Emilio Robles Muñiz 1877 1938 Xixón
305
Jesusduro.jpg
Jesús Fernández Duro 1878 1906 La Felguera
306
Jacobo Varela de Limia 1932.jpg
Jacobo Varela de Limia 1878 1935 Xixón
307 Alfredo Martínez y García-Argüelles 1878 1936 Uviéu
308 Nicanor Piñole 1878 1978 Xixón
309
Manuel González Hontoria.JPG
Manuel González-Hontoria y Fernández-Ladreda 1878 1954 Trubia
Uviéu
310
Miajaener1937.jpg
José Miaja 1878 1958 Uviéu
311 Baltasar Fernández Cue 1878 1966 Llanes
312 Perfecto González 1878 1942 Samartín del Rei Aurelio
313 Teodomiro Menéndez 1879 1978 Uviéu
314 Pedro González-Blanco 1879 1961 Lluanco
315 Manuel Llaneza 1879 1931 Llangréu
316
Alvaro de Albornoz.JPG
Álvaro de Albornoz 1879 1954 Ḷḷuarca
317 Luis Álvarez Santullano 1879 1952 Uviéu
318
Armando Cotarelo Valledor 1920.jpg
Armando Cotarelo Valledor 1879 1950 A Veiga
319
Juan Vigón (detail).jpg
Juan Vigón 1880 1959 Colunga
320
Giovanni Díaz Nosti.png
Juan Díaz Nosti 1880 1936 Uviéu
321
Ramón Pérez de Ayala.JPG
Ramón Pérez de Ayala escritor español 1880 1962 Uviéu
322
Valentín Alvarez Muñiz.jpg
Valentín Álvarez Muñiz 1880 1945 Xixón
323
Marcelino Gómez Arias.jpg
Marcelino Gómez Arias 1880 1924 Castropol
324
Enrique Garcia-Rendueles.jpg
Enrique García Rendueles 1880 1955 Cimavilla
325
José Gafo Muñiz.png
José Gafo 1881 1936 Ḷḷena
326 Ignacio Herrero de Collantes 1881 1961 Uviéu
327
Augusto Barcia Trelles 1936.jpg
Augusto Barcía Trelles 1881 1961 A Veiga
328 Albino González y Menéndez-Reigada 1881 1958 Cangas del Narcea
329 Jesús Soria 1881 1951 Avilés
330 Horacio Álvarez Mesa 1881 1936 Avilés
331 Manuel Isidro Méndez 1882 1972 Navia
332 César Rodríguez González 1882 1966 Grau
333 Pedro Rodríguez Ponga 1882 1915 La Felguera
334
Jose-Legorburu-Dominguez-Matamoros.jpg
Jose legorburu 1882 1935 Uviéu
335
Óscar Pérez Solís (Vida Socialista, 1912).jpg
Óscar Pérez Solís 1882 1951 Cabanaquinta
336 María Teresa Villarverde escritora española 1882 Villaviciosa
337 Antón de Cogollu 1883 1959 Les Regueres
338 Concha Mori 1883 1972 Uviéu
339
Indalecio Prieto.jpg
Indalecio Prieto 1883 1962 Uviéu
340 Augusto Ordóñez 1883 1957 Uviéu
341
Placa conmemorativa Leopoldo García-Alas García-Argüelles.jpg
Leopoldo Alas Argüelles 1883 1937 Uviéu
342 José María Martínez 1884 1934 Cangues d'Onís
343 Fernán Coronas Escritor asturiano 1884 1939 Cadavéu
344
ALCAYDE MONTOYA, Julia.jpeg
Julia Alcayde Montoya 1885 1939 Xixón
345 Víctor Hevia 1885 1957 Uviéu
346
Luis Lopez Doriga Meseguer 1920.jpg
Luis López-Doriga 1885 1962 Uviéu
347
Retrato del Gral. Fernández Ladreda (cropped).jpg
José María Fernández-Ladreda y Menéndez-Valdés 1885 1954 Uviéu
348 Plácido Álvarez-Buylla y Lozana 1885 1938 Uviéu
349 Sebastián Miranda y Pérez-Herce 1885 1975 Uviéu
350
Manuel Suarez Monumento.jpg
Manuel Suárez García 1886 1974 Siero
351 Eleuterio Quintanilla 1886 1966 Xixón
352
Federico Romero 1917.jpg
Federico Romero 1886 1976 Uviéu
353 El Xarreru La Cuesta 1887 1959 Fitoria
354 Federico Mediante Noceda 1887 1950 Castropol
355 Manuel Rico Avello 1887 1936 Trevías
356 Pedro Larrañaga 1887 1944 Avilés
357
Luis Noval.png
Luis Noval Ferrao 1887 1909 Uviéu
358
Eugenia Astur.jpg
Eugenia Astur 1888 1947 Tinéu
359 Eduardo Martínez Torner 1888 1955 Uviéu
360 Ramón González Peña 1888 1952 Les Regueres
361 Camilo Barcia Trelles 1888 1977 A Veiga
362
Eduardo Blikstad A-10093 Ua 0001 196.jpg
Eduardo Blikstad 1888 1967 Xixón
363
Vigon.jpg
Amalio Rodríguez Vigón 1889 1959 Santuyano (Bimenes)
364 Joaquín Alonso Bonet 1889 1975 Xixón
365 José Prida y Solares 1889 1984 Xixón
366
Florentino de carvalho.jpg
Florentino de Carvalho 1889 1947 Comarca d'Uviéu
367 Edmundo Morán 1889 1962 Xixón
368
Ángel González Rodríguez.jpg
El Maragatu cantante asturianu de tonada 1889 1955 Nubleo
369 Francisco Beceña 1889 1936 Cangues d'Onís
370 Ramón Prieto Bances 1889 1972 Uviéu
371 Vicente Álvarez-Buylla Lozana 1890 1969 Uviéu
372 José Álvarez Fernández 1890 1970 Balmonte
373 Francisco Barbado Viejo 1890 1964 Ḷḷena
374
Aza Diaz 5.jpg
Vital Aza Díaz 1890 1961 Mieres
375 Alfonso Camín 1890 1982 Xixón
376 Cuchichi 1890 1978 Uviéu
377
Constantino Suárez Fernández 1933.jpg
Constantino Suárez Fernández 1890 1941 Avilés
378 Carlos Bertrand García-Tuñón 1890 1944 Uviéu
379 Mariano Zapico 1890 1936 La Pola Llaviana
380
Pepín - Galerías Preciados.jpg
Pepín Fernández 1891 1982 Grau
381
Valentin Andrés Álvarez.jpg
Valentín Andrés 1891 1982 Grau
382 José Antonio Fernández Vega 1891 1942 Llanes
383 Anselmo Vega Artime 1892 1928 Lluanco
384
Enrique Alfredo Claverol Estrada (1892-1950).jpg
Claverol 1892 1950 Uviéu
385 Jorge Vigón Suero-Díaz 1893 1978 Colunga
386 Aquilino Moral 1893 1979 La Felguera
387 Julio Martínez Hombre 1893 1945 L'Infiestu
388 Romualdo Alvargonzález Lanquine 1893 1936 Xixón
389 Francisco de la Vega 1893 1957 La Robellada
390 Veneranda Manzano 1893 1992 Piloña
391 Manuel Argüelles Sánchez 1893 1958 Xixón
392 Florentino Castro Guisasola 1893 1945 Uviéu
393 Manuel Álvarez Laviada 1894 1958 Trubia
394 Luis Bayón 1894 1945 Avilés
395 José María Fernández Buelta 1894 1992 Ribeseya
396 Avelino González Mallada 1894 1938 Xixón
397 Amador Fernández 1894 1960 Samartín del Rei Aurelio
398 Manuel Cascón Briega 1895 1939 Uviéu
399
Jimena Fernández de la Vega (MUNCYT, Eulogia Merle)-cropped.png
Jimena Fernández de la Vega 1895 1984 A Veiga
400 Santos Bandera 1895 1948 Felechosa
401
Fernández de la Vega y Lombán, Elisa Fernanda María del Carmen.jpg
Elisa Fernández de la Vega 1895 1933 A Veiga
402 Arturo Álvarez-Buylla Godino 1895 1937 Uviéu
403 Manuel Suárez Fernández 1895 1954 Ḷḷena
404 Vicente Madera Peña 1896 1983 Ḷḷena
405 Enrique García Álvarez 1896 1973 Sama
406
Florentino Rodríguez Palacios, Alcalde de Aller 1931-1936.jpg
Florentino Rodríguez Palacios 1896 1936 Ayer
407 Luis Pando Rivero 1896 1936 Principáu d'Asturies
408 Luis Menéndez-Pidal y Álvarez 1896 1975 Uviéu
409 María Teresa Prieto 1896 1982 Uviéu
410 La Busdonga 1896 1960 Uviéu
411 Francisco de Luis Díaz 1896 1973 Xixón
412 Manuel Suárez y Suárez 1896 1987 Navia
413 Aurelio Fernández Sánchez 1897 1974 Principáu d'Asturies
414 Calixto González Posada 1897 1984 Xixón
415 Prudencio Merino Álvarez 1897 1943 Grau
416 Vicente Palacios González 1897 1936 Xixón
417 Ildefonso Fernández Muñiz 1897 1936 Muros
418 Félix Fernández 1897 1966 Uviéu
419 Eduardo Blanco Fernández 1897 1997 Xixón
420 Consuelo Alonso González 1898 1938 Principáu d'Asturies
421 Avelino González Entrialgo 1898 1977 Xixón
422 Carlos Prieto 1898 1991 Uviéu
423
Severo Fernández.jpg
Severo Fernández 1898 1961 Mieres
424 Matilde Gironella Escuder 1899 2000 As Figueiras
425 Segundo Blanco 1899 1957 Xixón
426 Anxelu 1899 1987 Ḷḷena
427 Luis Lacasa Navarro 1899 1966 Ribeseya
428 Carlos Núñez Mazas 1899 1990 Ḷḷuarca
429 Mariano Moré 1899 1974 Xixón
430 Amadeo Sánchez 1899 1971 Xixón
431 Eduardo Morilla 1900 1961 Principáu d'Asturies
432 Carlos Tartiere 1900 1950 Uviéu
433 Conrado González García 1900 1901 Xixón
434 Canuto Boloqui 1900 1984 Uviéu
435 Manuel del Fresno y Pérez del Villar 1900 1936 Uviéu
436 Juana Álvarez-Prida y Vega 1900 2000 Fresnéu
437 Juan Antonio Cabezas 1900 1993 Cangues d'Onís
438 Luis Fernández López 1900 1973 Uviéu
439 Xuacu'l de Sama 1900 1935 Uviéu
440 Joaquín Vaquero Palacios 1900 1998 Uviéu
441 Antonio García Oliveros 1900 1985 Navia
442
Carmen Polo, 1st Lady of Meiras.jpg
Carmen Polo 1900 1988 Uviéu
443
Paulino vicente padre.jpg
Paulino Vicente (El Vieyu) 1900 1990 Uviéu
444 José Gaos 1900 1969 Xixón
445 Vidal Saiz Heres Arquiteutu uvieín 1901 1967 Uviéu
446 Alfonso Vallejo 1901 Principáu d'Asturies
447 Eloína Suárez Suárez 1901 Uviéu
448 Pedro González Llosa 1901 Villaviciosa
449
Raul Mallavibarrena.jpg
Raúl Mallavibarrena 1901 Uviéu
450 José Maldonado González 1901 1985 Tinéu
451
Pololo and Bernabeu 1922.jpg
Pololo 1901 1934 Lugones
452 Jess Rodriguez 1901 1983 Avilés
453 Gonzalo Pérez Espolita 1901 1966 Avilés
454 Manuel Meana 1901 1985 Xixón
455 Germán Horacio 1902 1975 Xixón
456 Gerardo Zaragoza 1902 1985 Cangues d'Onís
457 Juan Fernández-Capalleja 1902 1954 Tinéu
458 Alicio Garcitoral 1902 2003 Xixón
459 Graciano Antuña 1903 1937 L'Entregu
460
Busto de Alejandro Casona-2.JPG
Alejandro Casona escritor español 1903 1965 Bisuyu
461 Luis Amado-Blanco 1903 1975 Sotu'l Barcu
462 José Miranda González 1903 1967 Xixón
463
Vallinapicture.png
Eloy Vallina 1903 1960 Caborana
464 Manuel Alonso Díaz 1903 1960 Uviéu
465 Blas Aznar González 1903 1987 Avilés
466 Miguel Barrosa 1904 1996 Candás
467 Ramón Areces 1904 1989 La Mata
468 Félix Verdeja Bardales 1904 1977 Panes
469 Carlos Rubiera Rodríguez 1904 1942 Xixón
470 Óscar Rodríguez López 1904 1976 Avilés
471 José María Saro Posada 1904 1980 Llanes
472 Amaro del Rosal Díaz 1904 1991 Avilés
473 Alejandro Núñez Alonso 1905 1982 Xixón
474 Lorenzo Rodríguez-Castellano 1905 1986 Bisuyu (Cangas)
475 Faustino Miranda 1905 1964 Xixón
476
Retrato del tte. gral. Manuel Díez Alegría (1980), de Gyenes.jpg
Manuel Díez-Alegría 1905 1987 Llanes
477
Madrid - Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CBMSO) 5.JPG
Severo Ochoa 1905 1993 Ḷḷuarca
478 Juanín de Mieres 1905 2003 Mieres
479
Marola.jpg
Marola 1905 1986 Xixón
480 Manuel Granell 1906 1993 Uviéu
481 José María Urquiola Iglesias 1906 Uviéu
482
Etelvinovegamartinez.jpg
Etelvino Vega 1906 1939 Mieres
483 Goico Aguirre 1906 1987 Uviéu
484 Juan José Manso del Abad 1906 1972 Mieres
485 Rodrigo Uría González 1906 2001 Uviéu
486 Ramón Rato Rodríguez 1907 1998 Xixón
487 Joaquín Gómez Bas 1907 1984 Cangues d'Onís
488 Kelly Rodriguez 1907 1997 Avilés
489 Mercedes Prendes 1908 1981 Xixón
490 Honorio Díaz Díaz 1908 1993 Siero
491 Manuel Álvarez Álvarez 1908 1938 Xixón
492 Higinio Carrocera 1908 1938 Barros
493 Sabino Alonso Fueyo 1908 1979 Lada
494 Antonio Rico axedrecista español 1908 1988 Tinéu
495 José María Fernández Álvarez 1908 1985 La Felguera
496 Víctor García García 1908 1948 Quirós
497 Enrique Vidal Abascal 1908 1994 Uviéu
498 Galé 1908 1938 Avilés
499 Adolfo Suárez Morán 1908 1968 Xixón
500 Francisco Grande Covián 1909 1995 Colunga
501 El Polenchu 1909 2004 Samartín del Rei Aurelio
502 José María Velasco Álvarez 1909 Morea
503 Pelai Vilar i Canales 1909 1993 Uviéu
504 Luis Díez-Alegría 1909 2001 Llanes
505 Luis Pardo 1910 2000 Xixón
506 José Remis Ovalle 1910 1987 Margolles
507
Alfonso Iglesas.jpg
Alfonso Iglesias pintor y dibuxante asturianu 1910 1988 Navia
508 José Cortina Vallina 1910 1997 Samartín del Rei Aurelio
509 Aurelio Suárez 1910 2003 Xixón
510 Ignacio Álvarez Castelao 1910 1984 Cangas del Narcea
511
Luisín 2 001.jpg
Luisín Rodríguez 1910 1990 Mieres
512 Luis Rufilanchas 1910 1937 Xixón
513 Casuco 1910 1936 Avilés
514 Pedro Pena Ponga 1910 1989 Xixón
515 Gloria Cuesta 1911 1987 La Felguera
516 Ángela Luzdivina García Fernández 1911 2010 Samartín del Rei Aurelio
517 José Tomás Díaz-Caneja 1911 Onís
518 Dolores Medio escritora española 1911 1996 Uviéu
519 Antonio Medio 1911 1977 Xixón
520 Antonio Rodríguez García 1911 Candás
521
Francisco Ponzan Vidal.jpg
Francisco Ponzan Vidal 1911 1944 Uviéu
522 Manuel Álvarez-Buylla y López Villamil 1911 2006 Uviéu
523 José María Díez-Alegría 1911 2010 Xixón
524 Eladio Perlado Cadavieco 1911 1991 Uviéu
525 Ricardo Vázquez-Prada Blanco 1912 1986 Siero
526 Bernabé Argüelles de Paz 1912 1943 La Pola (Ḷḷena)
527 María Xosefa Canellada 1912 1995 L'Infiestu
528 Valentín Vega 1912 1997 Gozón
529 Campanal I 1912 1984 Avilés
530 Francisco Coloma Gallegos 1912 1993 San Esteban
531 Gloria Alcaraz Aguilar 1912 1967 Uviéu
532
Narciso Ibáñez Menta.JPG
Narciso Ibáñez Menta 1912 2004 Llangréu
533 Ignacio Iglesias 1912 2005 Llangréu
534 Emilín 1912 1977 San Román
535 Belarmino Castro González 1912 1984 Xixón
536 Abelardo Riera 1912 1982 L'Entregu
537
Bernrado Guardado (cropped).jpg
Bernardo Guardado 1913 1982 Principáu d'Asturies
538 José Vitini 1913 1945 Xixón
539
Juansuarez 2004.jpg
Juan Suárez Martínez 1913 2006 Xixón
540 Benito Carvajales 1913 Principáu d'Asturies
541 Rafael Luis Fernández Álvarez políticu asturianu, primer presidente del Principáu d'Asturies 1913 2010 Uviéu
542 Luis Ruiz Suarez 1913 2011 Xixón
543 Jesús Evaristo Casariego 1913 1990 Tinéu
544
L'artiste peintre Marixa dans son atelier à Bayonne.jpg
Marixa 1914 1995 Uviéu
545 Cristino García 1914 1946 Gozón
546
Argentina Rubiera.jpg
Argentina Rubiera 1914 2007 Llangréu
547 Marcelino Fernández Villanueva 1914 1999 Olloniego
548 Pedro Escudero 1914 1989 Xixón
549 Ignacio Bertrand y Bertrand 1914 1992 Xixón
550 Antonio Sánchez Valdés 1914 2005 Uviéu
551 Eduardo Herrera Bueno 1914 1991 Xixón
552 José García Nieto 1914 2001 Uviéu
553
LAdaroRF.jpg
Luis Adaro Ruiz-Falcó 1914 2006 Xixón
554 Ricardo García Martínez 1914 1971 Llangréu
555 David Jato Miranda 1915 1978 Campumanes
556
Santiago Carrillo firmando en la Feria del Libro de Madrid en 2006.jpg
Santiago Carrillo Solares 1915 2012 Xixón
557 Ángel Tamargo García 1915 1998 Xixón
558 Ángel Tamargo 1915 1998 Xixón
559 Mario Morán García 1915 1991 Mieres
560 Marcelino Rodríguez Fernández 1915 1946 Uviéu
561 Margarida Fort i Mollar 1915 2000 Uviéu
562 César Ríos 1915 1997 Hevia
563 Eugenio Rueda Perosanz 1915 1948 Uviéu
564 Fermín Gutierrez Lada 1916 1953 Sama
565 José González-Sama García 1916 1986 Llangréu
566 Jesús Neira 1916 2011 El Vaḷḷe
567 José Ramón Alonso Rodríguez-Nadales 1916 2000 Uviéu
568 Jesús Barrio 1916 2002 Xixón
569 Jesús López-Cancio 1917 2008 Avilés
570 Ángel Álvarez 1917 2004 Uviéu
571 Ricardo Teruel García 1917 1975 Xixón
572 Carlos Blanco Hernández 1917 2013 Xixón
573 Ramón Álvarez Sánchez 1917 Llangréu
574 José Ramón Tolivar Faes 1917 1995 Cabanaquinta
575 Florentino Soria 1917 2015 Xixón
576 Goyín 1917 Mieres
577 Cuadonga Romero Rodríguez 1917 2018 Bo
578 Norino' l Gaiteru 1917 2011 Sotrondio
579 Luis Cueto-Felgueroso 1918 2004 Xixón
580 Fariñas 1918 1990 Cangas del Narcea
581 Valentín Masip Acevedo 1918 1963 Uviéu
582
Estatua de Sabino Fernandez Campo en el Paseo de los Alamos del campo de San Francisco (Oviedo).jpg
Sabino Fernández Campo, 1st Count of Latores 1918 2009 Uviéu
583 Mánfer de la Llera 1918 2005 Llangréu
584 Benjamín López González 1918 1964 Bual
585 Tamayo futbolista 1918 1994 Xixón
586 Julián Ayesta 1919 1996 Xixón
587 Guillermo Morán García 1919 1949 Mieres
588 Silvino Antuña 1919 2015 Samartín del Rei Aurelio
589
D. MANUEL FERNÁNDEZ ARIAS EN PARIS EN INVIERNO DE 1944, DURANTE LA CONVALECENCIA DE SUS HERIDAS. (1944) (cropped).jpg
Manuel Fernández Arias 1919 2011 Marentes
590 Ramón Álvarez-Buylla 1919 1999 Uviéu
591 Silvino Argüelles 1919 1986 Tudela Veguín
592 Faustino González-Aller 1919 1983 Xixón
593 Cholo Dindurra 1919 1971 Xixón
594 Comandante Robert 1919 2015 L'Entregu
595 Gundemaro Paniceres 1919 2013 Xixón
596 José Suárez 1919 1981 Uviéu
Trubia
597 José Luis Martín Vigil 1919 2011 Uviéu
598 José Antonio Sáenz de Santa María 1919 2003 Xixón
599 Juan José Suárez Aller 1920 2008 La Felguera
600 Diamantina Rodríguez 1920 Quirós
601
JoseMCastanon.JPG
José Manuel Castañón escritor español 1920 2001 Ḷḷena
602 Félix Serrano González-Solares 1920 2011 Uviéu
603
Gonzalo Lindín 1954.tif
Antonio Gonzalo Lindín 1920 1999 Uviéu
604
Jose Noriega.jpg
José Noriega 1920 2006 Villaviciosa
605 Orlando Pelayo 1920 1990 Xixón
Uviéu
606 Florina Alías 1921 1999 Cualloto
607 Luis Vigil 1921 2010 Xixón
608 José León Delestal 1921 1989 Llangréu
609 Marino Gutiérrez 1921 1996 Siero
610 Teodoro López-Cuesta 1921 2014 Uviéu
611 Antonio Peláez 1921 1994 Llanes
612 Antolín de la Fuente 1921 1997 Xixón
613 José Antonio Cepeda González 1921 1999 Uviéu
614 Gil Parrondo 1921 2016 Ḷḷuarca
615 Alejandro Fernández Sordo 1921 2009 Uviéu
616 Nené Losada Rico Escritora asturiana 1921 2009 Valdés
617 Enrique López González 1922 Vilanova d'Ozcos
618 Wenceslao Jiménez Orive 1922 1950 Xixón
619 Manuel Fernandez 1922 1971 Lada
620 Eduardo García-Rodeja Fernández 1922 2005 Uviéu
621 Jesús Fueyo Álvarez 1922 1993 La Felguera
622
Fernando M. García-Ordóñez.jpg
Fernando M. García-Ordóñez 1922 2015 Salas
623 El Tordín de Frieres 1922 Llangréu
624 Rafael Rodríguez Urrusti 1922 2000 Uviéu
625 Gonzalo Juanes 1923 2014 Xixón
626 Antonio Suárez 1923 2013 Xixón
627 Luis Fernández-Vega Diego 1923 2010 Uviéu
628 Carlos Bousoño 1923 2015 Bual
629
Joseluisgarciarua.JPG
José Luis García Rúa 1923 2017 Xixón
630 Eloy Calvo Capellín 1924 2008 El Campu
631 Francisco Alonso-Fernández 1924 Uviéu
632 José María Martínez Cachero 1924 2010 Uviéu
633 César de Diego 1924 Uviéu
634 Paco Ignacio Taibo I 1924 2008 Xixón
635 Luis Suárez Fernández 1924 Xixón
636 Rodrigo Fernández-Carvajal 1924 1997 Xixón
637 Aníbal Corujo Menéndez 1924 Llangréu
638 Francisco Méndez Alonso 1924 Trubia
639 David Moreno Navarro 1924 1980 Xixón
640 Sara Suárez Solís 1925 2000 Uviéu
641 Pedro Lantero Pérez 1925 2006 Xixón
642 Pío Alonso 1925 2008 Xixón
643 Pin 1925 2016 Xixón
644
Card. Alvarez Martinez (30913897465).jpg
Francisco Álvarez Martínez 1925 Ferroñes
645 Julián Orbón 1925 1991 Avilés
646 Ángel González 1925 2008 Uviéu
647 Molinucu 1925 Sama
648 Celso López Gavela 1925 2018 Ibias
649 Alfredo Ladreda 1925 Turón
650 Manuel Zapico 1926 2004 Llangréu
651 Manuel Zapico Terente 1926 2004 Llangréu
652
Aurora de Albornoz.jpg
Aurora de Albornoz 1926 1990 Ḷḷuarca
653 Victorino Rodríguez 1926 1997 Tinéu
654
Fernando Morán en la recepción al ministro de Asuntos Exteriores de Marruecos.jpg
Fernando Morán 1926 Avilés
655
Luciano Castañón.jpg
Luciano Castañón 1926 1987 Xixón
656 José María Blázquez Martínez 1926 2016 Uviéu
657 Francisco Sánchez Puente 1926 Xixón
658 Carmen Franco, 1st Duchess of Franco 1926 2017 Uviéu
659 Fidel Díaz Gutiérrez 1926 Samartín del Rei Aurelio
660 Pachichu 1926 1989 Xixón
661 Juan Antonio Vallejo-Nágera escritor español 1926 1990 Uviéu
662 Senén Mesa 1926 2004 La Puela
663 Agustín José Antuña Alonso 1927 2012 La Felguera
664 Víctor de la Fuente 1927 2010 Llanes
665
Corin Tellado cropped2.jpg
Corín Tellado 1927 2009 Viavélez
666 Aurelio Menéndez 1927 2018 Xixón
667 Juan Velarde Fuertes 1927 Salas
668 Constantino García 1927 2008 Uviéu
669 Demetrio González 1927 2015 Principáu d'Asturies
670 Enrique Riestra 1927 Uviéu
671 Román Prieto 1928 1999 Bo
672 Aurelio Quirós Argüelles 1928 2015 La Felguera
673 Eladio Begega fotógrafu y pintor asturianu 1928 2017 El Condao
674 César Montaña 1928 2000 A Veiga
675 Joaquín Campoamor 1928 Navia
676 Felipe Criado 1928 2013 Xixón
677 Carlos Luis Álvarez 1928 2006 Uviéu
678 José Miguel Caso González 1928 1995 Cangues d'Onís
679 Julio Rodríguez Villanueva 1928 2017 Piloña
680 Shankar Vaidya 1928 2014 Otur
681
Gaiteru Verina.jpg
El Gaiteru de Veriña 1928 2006 Xixón
682 Luis Vega Escandón 1928 2014 Lluanco
683 Pedro Mario Herrero 1928 2005 Santiago Arenas / Carbayín
684 Atanasio Corte Zapico 1929 2002 Llaviana
685 Mercedes Gómez Morán 1929 San Cloyo
686 Gerardo Orviz 1929 Santa Bárbola
687 Eduardo Hevia Vázquez 1929 2018 Mieres
688 Luis Ricardo Alonso 1929 Parres
689 Luis García San Miguel 1929 2006 Uviéu
690
Camin.jpg
Joaquín Rubio Camín 1929 2007 Xixón
691 Carlos de la Rica 1929 1997 Pravia
692 Enrique Cabal 1929 Xixón
693
Arturo Fernández.jpg
Arturo Fernández 1929 Xixón
694 Germán Robles 1929 2015 Xixón
695 Adauto Iglesias Fernández 1929 Mieres
696 Pascual Tejerina 1929 2003 Xixón
697 Juan Cueto Sierra 1930 Colunga
698 María del Carmen Bobes Naves 1930 Uviéu
699 Máximo López García-Riaño 1930 2012 Samartín del Rei Aurelio
700 José Prendes 1930 Xixón
701
Enrique V Iglesias 2.jpg
Enrique V. Iglesias 1930 Principáu d'Asturies
702 Víctor Alperi escritor español 1930 2013 Mieres
703 Marta Portal 1930 2016 Nava
704 Tito Fernández 1930 2006 San Esteban
705
Marino Gómez-Santos Retrato.jpg
Marino Gómez-Santos 1930 Uviéu
706 Luis Pérez Rodríguez 1930 2011 Uviéu
707
Isaac del Rivero de la Llana.jpg
Isaac del Rivero Sr. 1931 Colunga
708 Nicolás Solana 1931 2013 Mieres
709 José María Alonso-Vega Suárez 1931 2007 Uviéu
710 Luis Alberto Rojo Parajón 1931 1961 Uviéu
711 Félix Alonso Arena 1931 Piloña
712 José Antonio Martínez Fernández 1931 2015 Xixón
713
Arsenio González, mayu 2017.jpg
Arsenio González Álvarez actor asturianu 1931 2017 Xixón
714 José Ramón Herrero Merediz 1931 2016 Xixón
715
En el Sánchez Pizjuan el 15-11-1961.jpg
Marcelino Vaquero González 1931 Xixón
716 José Luis Ortiz Peláez 1931 2001 Xixón
717
Antonio Gamoneda.jpg
Antonio Gamoneda 1931 Uviéu
718 Román Torán 1931 2005 Xixón
719 Blas Artime Llamar 1931 Xixón
720
Gonzalo Anes.jpg
Gonzalo Anes 1931 2014 Trelles
721 Hipólito Gómez de las Roces 1932 Nava
722 Silverio Cañada Acebal 1932 2002 Xixón
723 Germán de Granda 1932 2008 Lluanco
724 Armando Fernández Prieto 1932 2001 Uviéu
725 Antonio Cuervo Fernández 1932 2017 Uviéu
726
Alfonso Nieto.jpg
Alfonso Nieto Tamargo 1932 2012 Uviéu
727
Diana Balmori @Margaret Morton.jpg
Diana Balmori Ling 1932 2016 Xixón
728 Cerezo Barredo 1932 Villaviciosa
729 Armando Medina 1932 Xixón
730 Juan Luis de la Vallina Velarde 1932 2010 Uviéu
731 Avelino Pérez Fernández 1932 Bual
732 Alejandro Antúñez Vázquez 1933 Navia
733 Octavio Cabezas 1933 Uviéu
734 Ignacio Fuejo Lago 1933 2016 Erías
735 Alfredo González 1933 Agüeria
736 Mariano Medina Iglesias 1933 2013 Uviéu
737
Fanjul1.JPG
José Joaquín Fanjul 1933 2008 Xixón
738 Ángel Rodríguez López 1934 Cayés
739 José Manuel Feito 1934 Q4890701
740
Víctor García de la Concha.jpg
Víctor García de la Concha 1934 Villaviciosa
741
Frank Braña - Hai sbagliato... dovevi uccidermi subito!.jpg
Frank Braña 1934 2012 La Puela
742 José Luis Corripio 1934 Arroes
743
Manuel Calvo y Jacob Jordaens.TIF
Manuel Calvo Abad 1934 Uviéu
744 Valentín Suárez Fernández 1934 Llangréu
745
GonzaloSuarez-8.jpg
Gonzalo Suárez 1934 Uviéu
746 Ángel Mario Carreño 1934 Uviéu
747 Jaime Caleya 1935 2014 Murias
748 José Luis Viesca 1935 2012 Mieres
749 Isidoro Álvarez 1935 2014 Báscones
750 Manuel García-Moran 1935 Principáu d'Asturies
751 Juan Manuel Campos Ansó 1935 2012 La Felguera
752
Maribel-Alvarez-Escritora.jpg
Maribel Álvarez escritora española 1935 Uviéu
753 Margarita Blanco 1935 2008 Siero
754
Emilio Eiroa 1991 (cropped).jpg
Emilio Eiroa 1935 2013 A Veiga
755 José María Casielles Aguade 1936 Uviéu
756 Adelina Baragaño 1936 Llangréu
757 Álvaro Rodríguez Ros 1936 2018 Uxo
758 Juan José Otegui 1936 Uviéu
759 Macrino Suárez Menéndez 1936 2012 Ḷḷuarca
760 Manuel Ponga Santamarta 1936 Xixón
761 Vicente Santarúa 1936 Carreño
762 Francisco Javier Fernández Conde 1937 Piarnu
763 Vicente Vázquez Canónico 1937 Xixón
764 Ángel Pariente escritor español 1937 2017 Xixón
765 Josefina Martínez Álvarez 1937 San Cloyo
766 Rafael Biempica 1937 Xixón
767 José Fernández Álvarez 1937 Xixón
768 Juan Álvarez Álvarez 1937 Ḷḷena
769 Federico Patán López 1937 Xixón
770 Juan Luis Ruiz de la Peña 1937 1996 A Veiga
771 Florín 1937 1991 Avilés
772 Enrique García Palicio 1938 Llangréu
773 José García González 1938 Castieḷḷo (Ḷḷena)
774 Emilio Tamargo 1938 2009 Uviéu
775 Jesús Herrera Alonso 1938 1962 Cabueñes
776 Francisco García Gómez 1938 Uviéu
777 Manuel Heliodoro García García 1938 Carreño
778
Mariano García.jpg
Mariano Bartelmi 1938 2012 Sama
779 Manuel Vega-Arango 1938 Lluanco
780
Margarita Salas Falgueras.jpg
Margarita Salas 1938 Valdés
781 Antonio Fernández-Rañada Menéndez de Luarca 1939 Uviéu
782 Pilar Fernández Carballedo 1939 Trevías
783 Graciano García García 1939 Morea
784 Diego Carcedo 1940 Cangues d'Onís
785 Tino Pérez del Rufo escritor español 1940 Tinéu
786 Olga Quiñones Fernández 1940 2014 Salinas
787
Carlos Alvarez-Novoa.jpg
Carlos Álvarez-Nóvoa 1940 2015 La Felguera
788 Javier Belderraín Fernández 1940 2006 La Felguera
789 Manuel Fernández de la Cera 1940 Tinéu
790 Elviro Martínez escritor español 1940 Samartín del Rei Aurelio
791 José Ramón Álvarez Rendueles 1940 Xixón
792 Eugenio Prieto Álvarez 1940 Uviéu
793 Enrique Fernández Prado 1940 2018 Llangréu
794
JLBalbin.jpg
José Luis Balbín 1940 Pravia
795 Pedro Civera 1941 Mieres
796 Juan Muñiz Zapico 1941 1977 Ḷḷena
797 José Manuel Félix Magdalena 1941 Mieres
798
Rosina Gomez Baeza.jpg
Rosina Gómez Baeza 1941 Xixón
799
Gaspar Garcia Laviana by puigreixach.jpg
Gaspar García Laviana 1941 1978 Samartín del Rei Aurelio
800 Manuel Jesús González González 1941 2011 Samartín del Rei Aurelio
801 Carmen Ruiz-Tilve 1941 Uviéu
802 Pedro Sabando 1941 Xixón
803 Alfredo Lombardía 1941 Q6153698
804 Laura González Álvarez 1941 Avilés
805 Carlos Cigarrán Rodil 1941 1988 Santiso d'Abres
806 Mary Paz Pondal 1942 Uviéu
807 Juan Cueto Alas 1942 Uviéu
808 Miguel Alonso Muñiz 1942 Xixón
809 Jesús Lobato de Blas 1942 2014 Uviéu
810 Alfonso Domínguez-Gil Hurlé 1942 Xixón
811 José Montero García 1942 Principáu d'Asturies
812 Pepe el Ferreiro 1942 Grandas de Salime
813 Diagmina Noval 1942 Samartín del Rei Aurelio
814
Sanchez Ocaña.jpg
Ramón Sánchez-Ocaña 1942 Uviéu
815 José María García Lavilla 1942 La Pola Siero
816 Álvaro Cuervo García 1942 Carreño
817 Danny Daniel 1942 Xixón
818
Berto Velasco conversando.jpg
Alberto Fernández Velasco 1942 2011 L'Entregu
819 Juan Alsina 1942 2011 Xixón
820 Federico Fierro Botas 1942 2002 Uviéu
821 Agustín Argüelles Cuesta 1943 2007 Llimanes
822 Ramón Rodríguez 1943 Avilés
823 Juan José Plans 1943 2014 Xixón
824 José Ángel Fernández Villa 1943 Tiuya
825 Manuel García Linares 1943 Navelgas
826 José Luis Fernández 1943 Uviéu
827 José Avello escritor español 1943 2015 Cangas del Narcea
828 Gabino de Lorenzo 1943 Uviéu
829 Pocholo 1943 Xixón
830
Carlos-sierra-cueto-pola-siero-2017.jpg
Carlos Sierra 1943 Lieres
831 José Antonio Pérez Boudón 1943 Xixón
832 Julio Alas 1943 Uviéu
833
Vicente Álvarez Areces 2008 (cropped).jpg
Vicente Alberto Álvarez Areces 1943 Olloniego
834 El Che de Cabaños 1943 Llangréu
835 Ceferino de Blas escritor español 1943 Corvera
836 Alberto Fernández Fernández 1943 Carreño
837 Mariano Antolín Rato 1943 Xixón
838
Isidro Fernández Rozada.jpg
Isidro Fernández Rozada 1943 Samartín del Rei Aurelio
839
Agustin.jpg
Agustín Marina 1943 2015 Uviéu
840 José Manuel Díaz Novoa 1944 Xixón
841
Consuelo Álvarez de Toledo.jpg
Consuelo Álvarez de Toledo 1944 Uviéu
842 Fernando Alba 1944 Salas
843 Alberto Marcos Vallaure 1944 Cayés
844
Alonso Puerta 2012 (cropped).jpg
Alonso José Puerta 1944 Avilés
845 Luis Balagué 1944 Uviéu
846
Jesus Prieto.jpg
Jesús Prieto Valtueña 1944 Uviéu
847 María Ostiz 1944 Avilés
848 María Antonia Fernández Felgueroso 1944 Xixón
849 Vicente García Oliva escritor español 1944 Xixón
850
Dorotea Bárcena.jpg
Dorotea Bárcena 1944 2016 Uviéu
851 Ángel Abelardo González Bernardo 1944 Samartín del Rei Aurelio
852 Carmen Gómez Ojea 1945 Xixón
853 Enrique Valdés Bermejo 1945 1999 Villaviciosa
854
Rafael Puyol 2015 (cropped).jpg
Rafael Puyol Antolín 1945 Xixón
855 Helena Trexu escritora española 1945 Llangréu
856 Germán Álvarez Blanco 1945 Avilés
857 Mauro Álvarez Fernández 1945 Uviéu
858 José Enrique Rozas 1945 2014 Llanes
859 Alejandro de la Mata escritor español 1945 Samartín del Rei Aurelio
860
Jeronimo-granda-gijon-2017.jpg
Jerónimo Granda 1945 Uviéu
861 Luis Díaz Alperi 1945 Uviéu
862 Herminio Álvarez 1945 A Caridá
863
Dorita 1.jpg
Dorita García Blanco 1945 La Pola (Ḷḷena)
864 Manuel Echevarría 1945 Villaviciosa
865 Enrique Álvarez Sostres 1945 Avilés
866 Celestino García Braña 1945 Mieres
867 Xosé Lluis García Arias escritor español 1945 Teberga
868 Manuel Adolfo García Fernández 1945 Uviéu
869
Gerardo Iglesias 1987 (cropped).jpg
Gerardo Iglesias 1945 Mieres
870
(Pedro Silva) Felipe González recibe al presidente del Principado Asturias. Pool Moncloa. 9 de abril de 1986 (cropped).jpeg
Pedro de Silva Cienfuegos-Jovellanos políticu asturianu 1945 Xixón
871
JoséManuelFuente(c1998).jpg
José Manuel Fuente 1945 1996 Siero
872 Emilio Sola escritor español 1945 Cangues d'Onís
873 Francisco González Zapico 1945 Ciañu
874 Carlos Suárez 1946 Uviéu
875 José Ramón Pérez Ornia 1946 Siero
876 José María González Ortea 1946 2015 Xixón
877 Luis Díez Tejón 1946 Avilés
878 Miguel Ángel Lombardía Escultor asturianu 1946 Sama
879 Blanca Estrada 1946 La Felguera
880
Andrés Junquera (1971).jpg
Andrés Avelino Zapico Junquera 1946 La Felguera
881 Antonio Masip 1946 Uviéu
882 Gil Carlos Rodríguez Iglesias 1946 Xixón
883
Salvador Ordóñez Delgado en la clausura los cursos de verano de la Universidad Menéndez Pelayo (2007).jpg
Salvador Ordóñez Delgado 1946 Ḷḷena
884 Juan Luis Vázquez Suárez 1946 Uviéu
885
Sergio Marques URAS-PAS.jpg
Sergio Rutilio Marqués Fernández políticu asturianu 1946 2012 Xixón
886 Antonio Menéndez 1946 Cangas del Narcea
887 Marcial Pina 1946 Bárzana
888
Marta Mata, María Izquierdo, Julia Sevilla, Carmen Alborch - 2006.jpg
María Izquierdo Rojo 1946 Uviéu
889 José Manuel Fernández García 1946 2008 Xixón
890 Carlos Manuel García Cuervo 1946 Xixón
891 Manuel Fernández-Miranda 1946 1994 Xixón
892
Mons.Rodriguez Martinez (30825952811).jpg
Atilano Rodríguez Martínez 1946 Cangas del Narcea
893 Hortensio Fernández Extravis 1946 2011 Sama
894 Nel Amaro escritor español 1946 2011 Santa Rosa
895
Periodista-escritor-Gregorio-Moran EDIIMA20171024 0806 5.jpg
Gregorio Morán 1947 Uviéu
896 Jesús Ferreiro 1947 Santiso d'Abres
897 Jeremías Cuello 1947 Samartín del Rei Aurelio
898 Ignacio González Tascón 1947 2006 Uviéu
899
Francisco Javier Álvarez Guisasola.jpeg
Francisco Javier Álvarez Guisasola 1947 Lugones
900 Margarita Castejón 1947 Uviéu
901 Manuel Asur escritor español 1947 Samartín del Rei Aurelio
902 Falito 1947 La Felguera
903 Vicente González-Villamil 1947 Uviéu
904 Crisanto García Valdés futbolista asturianu 1947 2009 Cuna
905 José Luis Lavandera 1947 La Felguera
906
Juanjo Mier en una rueda de prensa en 1996.jpg
Juanjo Mier Cáraves 1947 1997 Alles
907 Laureano Rubial 1947 Ḷḷuarca
908 Manuel Fernández 'Lito' 1947 2014 Mieres
909
Tanea y Víctor Manuel (2011).jpg
Víctor Manuel 1947 Mieres
910 José Ramón Cuervo-Arango 1947 Xixón
911
José Luis González Quirós 2014 (cropped).jpg
José Luis González Quirós 1947 Grau
912 Josefina Argüelles 1947 Mieres
913 José Manuel Fernández Nieves 1947 Llangréu
914 Lluis Xabel Álvarez escritor español 1948 Sama
915 Luis Ignacio Sánchez 1948 2010 Uviéu
916 Enrique Fernández Sánchez 1948 Sietes
917 Wenceslao López Martínez 1948 Uviéu
918 Emilio García-Pumarino Ramos 1948 Tinéu
919
Javierfernandezfernandezcrop.jpg
Javier Fernández Fernández políticu asturianu 1948 Mieres
920 Alberto Cardín 1948 1992 Viḷḷamayor
921
(Rodríguez Inciarte) Leopoldo Calvo Sotelo preside el Consejo de Ministros en el Congreso de los Diputados. Pool Moncloa. 27 de noviembre de 1981 (cropped).jpeg
Matías Rodríguez Inciarte 1948 Uviéu
922 María Antonia Álvarez Yáñez 1948 Tapia
923
Pilar López Díez.jpg
Pilar López Díez 1948 Morea
924 Manuel Antonio García 1948 Avilés
925
Luis Martínez Noval 1991 (cropped).jpg
Luis Martínez Noval 1948 2013 Piloña
926 Salvador Gutiérrez Ordóñez 1948 Bimenes
927 Pablo Xuan Manzano Rodríguez 1948 L'Entregu
928 Alfonso Toribio Gutiérrez 1948 El Valle Baḥu de Peñamellera
929 Mari Luz Cristóbal Caunedo 1948 Tinéu
930 José Manuel Cuervo Fernández 1948 Ayande
931
Conjunto español 1999 Budapest 03.png
Karol Otero 1948 Xixón
932 José Adolfo López Menéndez 1948 La Felguera
933 Vicente Díaz 1948 Sotu'l Barcu
934 Martín Sevilla Rodríguez 1948 2013 Xixón
935 José Luis Jorcano Noval 1949 Xixón
936 José Manuel Menéndez Fernández 1949 Biescas
937 Antonio Corral Fernández 1949 Principáu d'Asturies
938
José Manuel Suárez.JPG
José Manuel Suárez 1949 Villoria
939 Tomás Emilio Díaz 1949 Ḷḷuarca
940
Paco-Ignácio-Taibo-II.jpg
Paco Ignacio Taibo II 1949 Xixón
941
Xuan xosé.JPG
Xuan Xosé Sánchez Vicente 1949 Xixón
942
Gustavo Suárez2 (cropped).jpg
Gustavo Suárez Pertierra 1949 Cuideiru
943
Manolo Quirós.jpg
Manolo Quirós 1949 2001 Quirós
944 Susana Estrada 1949 Xixón
945 Rafael del Riego Villaverde 1949 2013 Xixón
946 Helio Pedregal 1949 Uviéu
947
Quini.jpg
Quini futbolista asturianu 1949 2018 Uviéu
948 Miguel Ramos Corrada 1949 2013 Llerandi
949 Javier Álvarez Alonso 1949 Uviéu
950 Jesús López Carril 1949 Principáu d'Asturies
951 Antonio Rey González 1950 Casomera
952 Bernardo Fernández Pérez 1950 Uviéu
953 José Antonio Fernández Prieto 1950 Mieres
954 Ladislao de Arriba Azcona 1950 Uviéu
955 Joaquín Pixán 1950 Cangas del Narcea
956 María Teresa González 1950 1995 Xixón
957 Etelvino Vázquez 1950 Siero
958 Alberto Calvín 1950 Taramundi
959 Ángel Guache 1950 Lluanco
960 Faustino Fernández Álvarez 1950 2014 Mieres (parroquia)
961 Jorge Luis Bueno Alonso 1950 Uviéu
962 Francisco Javier Uría 1950 Xixón
963 Tino Casal 1950 1991 Q6153698
964 Francisco Arce Montes 1950 Xixón
965 Francisco José Llera 1950 Caravia
966 José Manuel García Herrero 1950 2014 Xixón
967 José Antonio García Prieto 1950 Principáu d'Asturies
968
Ana Cano.jpg
Ana Cano 1950 Somiedu
969 José Enrique Cima 1950 Siero
970 Beatriz Escudero 1950 La Felguera
971
OLVIDO GARCIA VALDES 005 (5687721958).jpg
Olvido García Valdés 1950 Santianes
972 José María Ortega Trinidad 1950 Nava
973 José Antonio Nava Iglesias 1951 Uviéu
974 Aitor Morrás Alzugaray 1951 Uviéu
975 Manuel Suárez Cortina 1951 Xixón
976 José Manuel García Rodríguez 1951 Avilés
977 Jesús Castro González futbolista asturianu 1951 1993 Uviéu
978 Heliodoro Crespo 1951 Caravia l'Alta
979 José Carrette de Julián 1951 Turón
980 Diego Muñiz Lovelace 1951 Xixón
981 José María Mazón Ramos 1951 Uviéu
982 Pedro González Menéndez 1951 2000 Uviéu
983 Enrique Rodríguez Cal 1951 Carreño
984 Manolo Villarroel escritor español 1952 Cangas del Narcea
985 Luis Alberto Ordiales 1952 Principáu d'Asturies
986 José Ramón Gómez Fouz escritor español 1952 Uviéu
987 Luis Manuel García Antuña 1952 L'Entregu
988
Floro - Benito.jpg
Benito Floro 1952 Xixón
989 Nacho Martínez 1952 1996 Mieres
990 Manuel Emilio Llano Menéndez 1952 Cangas del Narcea
991 Alicia Castro Masaveu 1952 Avilés
992
Toni Fidalgo.jpg
Toni Fidalgo 1952 Avilés
993 Ovidio Sánchez 1952 La Pola Llaviana
994 Eduardo Panizo Gómez 1952 Avilés
995 Julio Raúl González Pérez 1952 Avilés
996 Macu González 1953 Teberga
997 José María Navia-Osorio García-Braga 1953 Uviéu
998 Benigno Varillas 1953 Q6153698
999 José Antonio Fernández Vior 1953 A Veiga
1000
Maria Luisa Prada en Gijón, ciudad en la que reside.jpg
Maria Luisa Prada Sarasua 1953 Mieres
1001
Mons. Martinez Camino (30279524564).jpg
Juan Antonio Martínez Camino 1953 Marcenao
1002
Fvp.jpg
Fernando Villapol 1953 Santiso d'Abres
1003
José María González Suárez 2014.jpg
José María González Suárez 1953 Ayer
1004 José Antonio Redondo 1953 Turón
1005
Francisco Garcia Perez.jpg
Francisco García Pérez 1953 Uviéu
1006 María Luisa Carcedo 1953 Samartín del Rei Aurelio
1007 Enrique Morán 1953 La Pola (Ḷḷena)
1008 María Paz Andrés Sáenz de Santa María 1953 Uviéu
1009 Vicente Ramón Díaz Fernández escritor español 1954 Samartín del Rei Aurelio
1010 Favila (pintor) 1954 Grau
1011 Francisco Fresno 1954 Villaviciosa
1012 Juan Carlos Álvarez 1954 L'Entregu
1013
Nicanor García 2015b (cropped).jpg
Nicanor García Fernández 1954 Nembra
1014
Mae de la Concha.jpg
María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño 1954 Xixón
1015 Xuacu Amieva 1954 Llanes
1016 Luis Servando Peláez Rodríguez 1954 Gozón
1017 Jesús Sanjurjo González 1954 Abres
1018
Ordiz.jpg
José Ángel Ordiz Llaneza 1955 Samartín del Rei Aurelio
1019 Ángeles Barrio Alonso 1955 Xixón
1020 Luis Villamil 1955 Navia
1021 Ángel Rubio 1955 Q2900501
1022
Lisardo Lombardia au Festival interceltique de Lorient 2012.jpg
Lisardo Lombardía 1955 La Pola Llaviana
1023 Pablo Rodríguez 1955 Turón
1024 Jesús Suárez Cueva 1955 Siero
1025 Cundi 1955 Samartín del Rei Aurelio
1026
Lluis anton.jpg
Lluis Antón González 1955 Baíña
1027
(Álvaro Cuesta) Ramón Jáuregui participa en las Jornadas promovidas por la Fundación Ideas del PSOE. Pool Moncloa. 9 de abril de 2011 (cropped).jpeg
Álvaro Cuesta 1955 Uviéu
1028
Anthony Blake.jpg
Anthony Blake 1955 Uviéu
1029 Andrés Solar 1955 1984 Xixón
1030 Francis Sampedro 1955 Llanes
1031
Carlos Martinez.jpg
Carlos Martínez Álvarez 1955 Pravia
1032 Lorenzo Martín Roales 1955 Mieres
1033 Pelayo Ortega 1956 Mieres
1034 Jaime Fernández Barros 1956 Xixón
1035 Alfonso Velázquez escritor español 1956 Tinéu
1036
Xosé Antón González Riaño.jpg
Xosé Antón González Riaño 1956 Siero
1037
María José Ramos Rubiera 2014.jpg
María José Ramos Rubiera 1956 Sama
1038
Emiliano Fernández Prado 02.jpg
Emiliano Fernández Prado 1956 Xixón
1039 Miguel Solís Santos 1956 Avilés
1040
Preferida.jpg
Fernando Beltrán 1956 Uviéu
1041
Carlos rubiera 1.jpg
Carlos Rubiera 1956 Xixón
1042 Rosa María Menéndez López 1956 Cudillero
1043
Antonio Trevín (cropped).PNG
Antonio Ramón María Trevín Lombán políticu asturianu 1956 Avilés
1044
Josep Maria Àlvarez Suàrez - 001.jpg
Josep Maria Àlvarez Suàrez 1956 Balmonte
1045 David López Fernández 1956 Turón
1046 Vili 1956 Llanes
1047 Joaquín Alonso 1956 Uviéu
1048 Leonardo Verdín Bouza 1956 Trubia
1049 Pepe Acebal 1956 Xixón
1050 Gerardo Ruiz Alonso escritor español 1956 Xixón
1051
Benigno Blanco (2014).jpg
Benigno Blanco 1957 Uviéu
1052 Miguel Rojo escritor español 1957 Tinéu
1053 Tante Blanco 1957 Tolivia
1054 Juan Fueyo 1957 Uviéu
1055 Bertino Velasco Torre 1957 Tinéu
1056
Fernando Padilla Palicio.png
Fernando Padilla Palicio Direutor Xeneral de Planificación Llingüística y Normalización del Principáu d'Asturies 1957 Q6153698
1057 Xulio Arbesú escritor español 1957 Samartín del Rei Aurelio
1058
Mons. Menendez Fernandez (30279524134).jpg
Juan Antonio Menéndez Fernández 1957 Grau
1059 Javier López Alonso 1957 Llangréu
1060 Luis Arias Argüelles-Meres escritor español 1957 Principáu d'Asturies
1061 María Ángeles Rodríguez 1957 Xixón
1062 José Ramón García Cañal 1957 Uviéu
1063 Federico Torres Muro 1957 La Felguera
1064
Salvador Garriga Polledo par Claude Truong-Ngoc mai 2013.jpg
Salvador Garriga Polledo 1957 Xixón
1065
Blanca Alvarez (cropped).jpg
Blanca Álvarez González escritora española 1957 Cartavio
1066
Xuan xosé.JPG
Xesús Cañedo Valle 1958 Xixón
1067 Carlos Gallego 1958 2005 Llangréu
1068 Ánxel Álvarez Llano escritor español 1958 Bo
1069 Ismael González Arias escritor español 1958 Uviéu
1070 José Antonio Marcos 1958 Principáu d'Asturies
1071 Alfredo Ignacio Álvarez Menéndez 1958 Xixón
1072 Jaime Izquierdo Vallina 1958 L'Infiestu
1073 Francisco Javier García Valledor 1958 Uviéu
1074 Carlos Machín Rodríguez 1958 Mieres
1075 Pedro Sanjurjo 1958 Abres
1076 Juan Suárez Botas 1958 1992 Xixón
1077 Xuan Pertierra Argiz 1958 2009 Xixón
1078 Julio Alberto Moreno 1958 Carreño
1079 Pedro Muñoz Machín ciclista español 1958 Mieres
1080
Nachoorviz.jpg
Nacho Orviz 1958 Xixón
1081
Jesús Iglesias.jpg
Jesús Iglesias Fernández 1959 Xixón
1082 María Jesús Rodríguez 1959 Uviéu
1083 Xelu Gutiérrez Morán escritor español 1959 Avilés
1084 Jesús Sánchez Antuña 1959 La Felguera
1085 Clemente Villaverde Huelva 1959 Cangues d'Onís
1086
Sarrapio.jpg
José Ángel Sarrapio 1959 Arenas
1087 José Ramón Quirós García 1959 L'Entregu
1088
Mariví Monteserín (2006).jpg
Mariví Monteserín 1959 Bual
1089 Juan Carlos Ramos 1959 Uviéu
1090
Ángela Vallina, candidata a la alcaldía de Castrillón.jpg
Angela Rosa Vallina Noval 1959 Castrillón
1091 Víctor Manuel García Rodríguez 1959 Uviéu
1092 Santiago Menéndez 1959 Xixón
1093
Foto de Ángeles Caso presentando su libro "GRANDES MAESTRAS".jpg
Ángeles Caso escritora española 1959 Xixón
1094
Yolanda Sobero (cropped).jpg
Yolanda Sobero 1959 Cangues d'Onís
1095
EnriqueFigaredoAlvargonzalez.jpg
Enrique Figaredo Alvargonzalez 1959 Xixón
1096
Antón garcía.JPG
Antón García escritor español 1960 Tuña
1097 Neto 1960 Cangas del Narcea
1098 Gaspar Meana 1960 Xixón
1099
Aquilino Alonso 2015 (cropped).jpg
Aquilino Alonso 1960 Mieres
1100 Eulogio López 1960 Uviéu
1101
Carmen del Riego - conversaciones con (cropped).jpeg
Carmen del Riego 1960 Uviéu
1102 Javier Bauluz 1960 Uviéu
1103
Rosa Fernández, himalayista.jpg
Rosa Fernández Rubio 1960 Cangas del Narcea
1104 Kely Méndez Riestra 1960 2013 Uviéu
1105
Roberto Alvarez 5 actor.jpg
Roberto Álvarez 1960 Xixón
1106
SEV 2010 congress.JPG
José Carlos Alegría Díaz 1960 Xixón
1107 Mercedes Arriaga Florez escritor español 1960 Uviéu
1108
Cristinadelvalle.jpg
Cristina del Valle 1960 Principáu d'Asturies
Uviéu
1109 Mercedes Fernández política española 1960 Xixón
1110 José Manuel Gómez Ondina 1960 Uviéu
1111
Ángel Fernández Artime.jpg
Ángel Fernández Artime 1960 Lluanco
1112 Alejandro Sopeña 1960 Principáu d'Asturies
1113 Pelayo Roces 1960 La Felguera
1114 Esteban Gutiérrez Fernández 1960 Cuideiru
1115 Enrique Moradiellos 1961 Uviéu
1116 Lourdes Álvarez escritora española 1961 Mieres
1117 Consuelo Vega escritora española 1961 Ayer
1118
Humbertogonzali.jpg
Humberto Gonzali escritor español 1961 Figareo
1119 Amparo Pedregal Rodríguez 1961 2015 Llangréu
1120 Inés Marful 1961 Mieres
1121 María Lago 1961 La Felguera
1122 Ana Castaño 1961 Pezós
1123 Antonio Vázquez 1961 Vega
1124 Juan Avendaño 1961 Lluanco
1125 Pablo Maojo 1961 San Pedru Ambás
1126 Isaac Turienzo 1961 Xixón
1127
(c)by Max Zambelli for Mutina RITAGLIATA.jpg
Patricia Urquiola 1961 Uviéu
1128 Joaquin Villa García 1961 Mieres
1129 Antonio González 1961 Uviéu
1130 Eva Lesmes 1961 Xixón
1131 Santiago García Barrero 1961 Uviéu
1132 Toli Morilla 1961 Uviéu
1133
PilarSanchezVicente.jpg
Pilar Sánchez Vicente 1961 Xixón
1134
Javier Fernández.jpg
Francisco Javier Fernández González 1961 Candás
1135 María Neira 1962 La Felguera
1136 Milio Rodríguez Cueto escritor español 1962 Xixón
1137
Ignaciu Llope, nel mitin de Xixón.jpg
Ignaciu Llope 1962 Cuideiru
1138 José Suárez Arias-Cachero 1962 Felechosa
1139
Lino Gómez Feito.jpg
Lino Gómez Feito 1962 Q4890701
1140
María Muñiz de Urquiza 02.JPG
María Muñiz de Urquiza 1962 Xixón
1141 José Luis Ablanedo 1962 Mieres
1142 Al Pardo 1962 Uviéu
1143 Jaime Álvarez 1962 Xixón
1144
Ángel de la Fuente 2014.jpg
Ángel de la Fuente Moreno 1962 Xixón
1145 Reinerio Álvarez Saavedra 1962 Uviéu
1146 Manuel Jorge Domínguez 1962 Llaviana
1147
Alicia Miyares.jpg
Alicia Miyares 1963 Les Arriondes
1148 Xulio Berros escritor español 1963 Samartín del Rei Aurelio
1149 Javier Antonio Marinas 1963 Grau
1150 Luis Álvarez Martínez 1963 El Franco
1151 Sabel Tuñón Ces 1963 Xixón
1152 Mariano Marín Albi 1963 Xixón
1153 Enrique Sánchez Lansch 1963 Xixón
1154 Adolfo Camilo Díaz escritor español 1963 Caborana
1155 Florentino Alonso Piñón 1963 Uviéu
1156 Benjamín Menéndez Navarro 1963 Avilés
1157 Mino 1963 Gozón
1158 Guillermo Arenas 1963 La Pola Llaviana
1159 Adelino Hidalgo 1963 Avilés
1160 Pipi Estrada 1963 Xixón
1161
Berta Piñán (cropped).jpg
Berta Piñán escritora española 1963 Cangues d'Onís
1162 Zurdi 1963 Xixón
1163 Aurelio Argel 1963 2018 Soto Rei
1164
Prof. Ramon Torrecillas.jpg
Ramon Torrecillas 1963 Uviéu
1165 Juan Carlos Ablanedo 1963 Mieres
1166
Rafa Palacios candidatu Asturies.jpg
Rafael Palacios 1963 Llangréu
1167 José María Cabrera Menéndez 1963 Gozón
1168 Sonia Grande 1964 Uviéu
1169 Enrique González Álvarez 1964 Bual
1170 Tino Pertierra 1964 Xixón
1171 José Arconada 1964 Xixón
1172 Donato Alcalde Tieles 1964 Salinas
1173 Joan Manel Fernández Sánchez 1964 Mieres
1174
Aurelio González Ovies.JPG
Aurelio González Ovies 1964 Bañugues
1175 Vicente Prado 1964 Viella
1176 Eloy Olaya Prendes futbolista asturianu 1964 Xixón
1177
Jose Manuel Campa.jpg
José Manuel Campa 1964 Uviéu
1178 Xulio Vixil escritor español 1964 Santuyano (Bimenes)
1179 Miguel Ángel García Suárez 1964 Xixón
1180 Javier Carnero Alonso 1964 Avilés
1181 Ana Galán 1964 Uviéu
1182 Carlos Muñiz 1964 Carreño
1183 Javier Fernández Rodríguez 1964 Xixón
1184
JorgeGuerricaechevarría.jpg
Jorge Guerricaechevarría 1964 Avilés
1185 Begoña Huertas escritora española 1965 Xixón
1186 Paco Cao 1965 Uviéu
1187 Yolanda Arestegui 1965 Avilés
1188
Rodolfo Martínez 3960.jpg
Rodolfo Martínez escritor español 1965 Candás
1189 Xosé Miguel Suárez Fernández escritor español 1965 Tapia
1190 Dionisio González 1965 Xixón
1191 Paquita Suárez Coalla 1965 Uviéu
1192
Xuan Bello - Poesia Urumea bazterrean 4 (7286101378).jpg
Xuan Bello 1965 Tinéu
1193
Paco1989.jpg
Francisco Menéndez González 1965 1999 Avilés
1194 Emilio Blanco Cabezón 1965 2002 Avilés
1195
IgnacioPrendes.png
Ignacio Prendes 1965 Xixón
1196 Cristina Gallo 1965 Uviéu
1197
Mejuto Gonzalez 18abr2007.jpg
Manuel Mejuto González 1965 La Felguera
1198 María Esther Díaz García abogada y política española 1965 Llangréu
1199 Iñaki Eraña 1965 Xixón
1200 Manfredo Álvarez Calvo 1965 Xixón
1201 Archie Lafranco 1965 Principáu d'Asturies
1202 Ana García-Siñeriz 1965 Uviéu
1203
Marcelino García Toral.jpg
Marcelino García Toral 1965 Villaviciosa
1204 Antonio Lobato 1965 Uviéu
1205 Ángel Rubio Secades 1965 Uviéu
1206 Susana Roza 1965 Uviéu
1207 Ismael Díaz 1965 Avilés
1208
Mónica García.jpg
Mónica García 1966 Ḷḷuarca
1209 Pablo Antón Marín Estrada escritor español 1966 Llangréu
1210 Antonia Is Piñera 1966 Uviéu
1211
Pedro-Olalla-Retrato.jpg
Pedro Olalla 1966 Uviéu
1212 Juan Manuel Suárez del Valle 1966 Lluanco
1213 Óscar Luis Celada 1966 Valdés
1214 Fernando Goñi Merino 1966 Xixón
1215
Pepe Colubi.jpg
Pepe Colubi 1966 Cangas del Narcea
1216 Alfonso Menéndez 1966 Avilés
1217 Alejandro Menéndez 1966 Xixón
1218
José Villaldea - Jornada de las Estrellas de Balonmano 2013 - 01.jpg
Chechu Villaldea 1966 Xixón
1219
Paco gonzalez 2013001.jpg
Paco González 1966 Uviéu
1220
Xaviel vilareyo.JPG
Xaviel Vilareyo escritor español 1967 2015 Mieres
1221 Nuria Varela 1967 Mieres
1222 Xabiero Cayarga escritor español 1967 Cangues d'Onís
1223 Benjamín Mateo 1967 La Felguera
1224
María Lafuente 2018.jpg
María Lafuente 1967 Grau
1225
Carmen Moriyón.jpg
Carmen Moriyón Entrialgo 1967 Xixón
1226 Jordi Doce 1967 Xixón
1227 Isabel Pérez-Espinosa 1967 Xixón
1228 Luis Manuel Arias Vega 1967 Uviéu
1229 Fernando Piñera Gonzalez 1967 Xixón
1230 Rafael Arenas 1967 Castrillón
1231 Fermín Álvarez Álvarez 1967 Grau
1232 Minerva Piquero 1967 Uviéu
1233
Reig The Writter.jpg
Rafael Reig escritor español 1967 Cangues d'Onís
1234 Paco Fernández 1967 Uviéu
1235
FIL 2013 - Hevia Trio - 7812.JPG
José Ángel Hevia 1967 Villaviciosa
1236 Juan Fidalgo Álvarez 1967 Uviéu
1237
Antonio Iñiguez Escobar.jpg
Antonio Íñiguez Escobar 1967 Xixón
1238 Juan Carlos Robles 1967 Xixón
1239 Xulio Viejo escritor español 1968 Uviéu
1240
Emma Cabal en Oviedo (6 de mayo de 2017), foto de Asís G. Ayerbe.jpg
Emma Cabal 1968 Uviéu
1241 José Joaquín Melgar 1968 Uviéu
1242 Roberto Aguirre 1968 Llangréu
1243 Xuan Nel Expósito 1968 Uviéu
1244 Gaspar Rodríguez Llaneza 1968 Uviéu
1245 Ricardo Bango 1968 Xixón
1246 Vicente Borge 1968 Mieres
1247 Juan Ramón López Muñiz 1968 Xixón
1248 Ramón Sánchez del Valle 1968 Lluanco
1249 Ignacio Fernández Sarasola 1969 Xixón
1250 Álvaro Arias 1969 Uviéu
1251 Amador Menéndez Velázquez 1969 Les Regueres
1252 Javier Almuzara escritor español 1969 Uviéu
1253 José Antonio Quiroga Fernández 1969 Xixón
1254 Juan Alberto Fernández Argüelles 1969 Uviéu
1255 Josu Uribe 1969 Xixón
1256 Arturo Martínez Noval 1969 Xixón
1257
Jose Andres.jpg
José Andrés 1969 Mieres
1258 Andrés de la Rosa Bolaños 1969 Turón
1259 María Díaz 1969 Avilés
1260
Karmenka explorando interior glaciar.jpg
Carmen Domínguez 1969 Principáu d'Asturies
1261 Irene Rivera Andrés 1969 Mieres
1262 Coque Uría 1969 Xixón
1263
Manjarín.jpg
Javier Manjarín 1969 Xixón
1264 Xandru Fernández escritor asturianu 1970 Turón
1265
Beatriz Rico 2013.jpg
Beatriz Rico 1970 Avilés
1266
Cristina Coto.PNG
Cristina Coto 1970 Sotrondio
1267
Abelardo with Sporting Gijón.jpg
Abelardo Fernández 1970 Xixón
1268
Luis Enrique 12.jpg
Luis Enrique Martínez García ex-futbolista y entrenador asturianu 1970 Xixón
1269
AlbertoCotoAbaco.jpg
Alberto Coto García 1970 Llangréu
1270 Jorge Menéndez Vallina 1970 Uviéu
1271
Alberto Ardines 2006.jpg
Alberto Ardines 1970 Uviéu
1272
José Manuel Corredoira Viñuela.JPG
José Manuel Corredoira Viñuela 1970 Xixón
1273 Adolfo Alperi 1970 Uviéu
1274 José Manuel González 1970 Xixón
1275
Roberto colunga junta2.PNG
Roberto Colunga Fernández 1970 Xixón
1276 Rafael González Robles 1970 Avilés
1277 Elena Fernández 1970 Uviéu
1278 Francisco Javier Mori Cuesta 1970 Cangues d'Onís
1279
Ignacio del Valle 001.jpg
Ignacio del Valle 1971 Uviéu
1280 Pablo Amargo 1971 Uviéu
1281 María Fernández Álvarez 1971 Llangréu
1282 Rosanna Castrillo Diaz 1971 Sama
1283
El escritor Ricardo Menéndez Salmón.jpg
Ricardo Menéndez Salmón escritor español 1971 Xixón
1284 José Ángel Abad 1971 Xixón
1285 Emilio Gutiérrez González 1971 Avilés
1286 José Manuel Menéndez Erimia 1971 Avilés
1287
Rueda de Prensa-Los Mácbez (cropped).jpg
Javier Gutiérrez Álvarez 1971 Lluanco
1288 Antonio Diego Granado 1971 Uviéu
1289 Ruma Barbero 1971 Somió
1290
Agustín Iglesias Caunedo (Alcalde d'Uviéu).jpg
Agustín Iglesias Caunedo 1971 Uviéu
1291
Marcelino Garcia 2002 Duncerque TDF.jpg
Marcelino García Alonso 1971 Uviéu
1292 Yasmina Triguero Estévez 1971 Piedrasblancas
1293 Francisco Javier Espejo Ropero 1971 Avilés
1294 Juanele 1971 Xixón
1295 Iván García Cortés 1971 Xixón
1296 Ignacio Castro García 1971 Avilés
1297 Juan Luis Mas 1971 Uviéu
1298 Santi Cuesta 1971 Avilés
1299 Marcelino Elena 1971 Xixón
1300 Avelino Riopedre Muiña 1971 Xixón
1301 Iván Iglesias 1971 Xixón
1302 Sergio Inclán 1971 Avilés
1303 Alejandro Patallo Calo 1972 Grau
1304 Ignacio Ferrando escritor español 1972 Trubia
1305 Mónica Peñalver 1972 Comarca d'Avilés
1306 Jon Bilbao escritor español 1972 Ribeseya
1307 Avelino Sala 1972 Xixón
1308 Elías Veiga Escritor asturianu 1972 Ayande
1309 Daniel García Granda Escritor asturianu 1972 La Pola Siero
1310
Carlos Magdalena.jpg
Carlos Magdalena horticultor y botánicu asturianu 1972 Xixón
1311 David Fernández Rodríguez 1972 Uviéu
1312
Foto Eugenia Rico blanco y negro.jpg
Eugenia Rico escritora española 1972 Uviéu
1313 Oli 1972 Uviéu
1314
Pabloryr.jpg
Pablo Rodriguez 1972 Uviéu
1315 Manuel Simón Cuervo 1972 Uviéu
1316 Mónica Fernández 1972 Principáu d'Asturies
1317
Roberto García.jpg
Roberto García 1972 Uviéu
1318
Avalanch 04 (Festival En Vivo).jpg
Alberto Rionda 1972 Uviéu
1319 Natalia Estrada 1972 Xixón
1320
Reina Letizia de España, Visita Oficial (18206716741) (cropped).jpg
Letizia Ortiz 1972 Uviéu
1321 Julio José Iglesias Rouget 1972 Avilés
1322 Marco Álvarez 1972 Xixón
1323 Jose María Pérez López 1972 Ḷḷuarca
1324 Pablo Zarnicki 1972 Bulnes
1325 Enrique Martín Sánchez 1972 Avilés
1326 Francisco Javier Castaño 1972 Xixón
1327
Xurde Álvarez.jpg
Xurde Álvarez escritor español 1973 Sama
1328 Rosario Neira 1973 Uviéu
1329 Chechu Álava 1973 Piedrasblancas
1330
NachoG3.jpg
Nacho Guirado Blas 1973 Uviéu
1331
Pablo Suárez García.jpg
Pablo Suárez García 1973 Udrión
1332
Sergio G. Sanchez.jpg
Sergio G. Sánchez 1973 Uviéu
1333
Mhevia llanes.JPG
Marcelino Hevia 1973 Samartín del Rei Aurelio
1334
Jose Luis Rubiera 3.jpg
José Luis Rubiera Vigil 1973 Xixón
1335 Miguel García 1973 Lluanco
1336
Roberto F. Canuto, Contemporary Art Musseum A4 (Chengdu, 2014) Crop.jpg
Roberto F. Canuto 1973 Xixón
1337
Gonzalo G. Barreñada.jpg
Gonzalo G. Barreñada escritor asturianu 1973 Sotrondio
1338 Alejandro Morán Santamaría 1973 Xixón
1339
Julio César Herrero.jpg
Julio César Herrero 1973 Mieres
1340 Ramón Ruiz 1973 Xixón
1341
Hipismo9.jpg
Antonio Honrubia González 1973 Avilés
1342
Avalanch 03 (Festival En Vivo).jpg
Ramón Lage 1973 Uviéu
1343 Daniel Díaz Fernández 1973 Uviéu
1344 Juanjo González 1973 Xixón
1345 José Manuel Colmenero Crespo 1973 Xixón
1346
Ana Villa - 581955.jpg
Ana Villa 1974 Principáu d'Asturies
1347
Xosé Ambás.JPG
Xosé Antón Fernández 1974 Ambás
1348 Marcos Canteli 1974 Bimenes
1349 Pablo García Pando 1974 Xixón
1350 Emilio Fernández Pertierra 1974 Uviéu
1351 Sietes 1974 Samartín de Vallés
1352 Nacho de Paz 1974 Uviéu
1353
Ricardo-rodriguez-wikipedia.jpg
Ricardo Rodríguez 1974 Uviéu
1354 Roberto Suárez Álvarez 1974 Grau
1355 Fredi Lobeiras 1974 Xixón
1356 Alejandro Fernández Sama 1974 Xixón
1357 Eva Piñera 1974 Xixón
1358
Alberto Hevia (2012).jpg
Alberto Hevia 1974 Siero
1359
Juan Cassá Lombardía.jpg
Juan Cassá Lombardía 1974 Avilés
1360 Fernando Rodríguez Rivero 1974 Xixón
1361
A la plaça! Guanyem Barcelona (17927128471).jpg
Nacho Vegas 1974 Xixón
1362 Lucía Herrera 1975 Xixón
1363 Quique Faes escritor español 1975 Xixón
1364 Isa Campo 1975 Uviéu
1365 Martín López-Vega escritor español 1975 Llanes
1366 Pablo González Bernardo 1975 Uviéu
1367 Urbano Santos 1975 Xixón
1368 David Garcia-Intriago 1975 L'Entregu
1369 Mario Cotelo 1975 La Felguera
1370 Salvador Capín 1975 Xixón
1371
Contrôle de Cristiano Ronaldo.jpg
Esteban Andrés Suárez 1975 Avilés
1372
Manuel Busto 2007-09-01.jpg
Manuel Busto 1975 Villaviciosa
1373
Esteban Vallín y Daniel Cué.jpg
Esteban Vallín 1975 Colunga
1374
Almudena Cueto.jpg
Almudena Cueto 1975 Nava
1375 Sergio Villanueva Fernández 1975 Mieres
1376
Jorgedelrio.jpg
Jorge Del Río 1975 Uviéu
1377
Javi Venta.jpg
Javi Venta 1975 Uviéu
1378 Sergio Souto Vidal 1976 Uviéu
1379 Félix Corcuera 1976 Xixón
1380
Professor Eva Hevia.jpg
Eva Hevia 1976 Xixón
1381 Beatriz Roldan Cuenya 1976 Uviéu
1382 Joaquín Prado 1976 Uviéu
1383 Ana Belen Bernardo Zamora 1976 Avilés
1384 Daniel Amieva Villa 1976 Uviéu
1385
Juan luis S.JPG
Juan Luis Suárez 1976 Xixón
1386 Rubén Álvarez Hoyos 1976 Uviéu
1387 Blanca Romero 1976 Xixón
1388 Óscar Vázquez Martins 1976 Grau
1389 Sara Ruesga 1976 Xixón
1390 Juan Pablo Barcia 1976 A Veiga
1391 Galo Blanco 1976 Uviéu
1392 Carlos Souto Vidal 1976 Uviéu
1393 Alejandro Vázquez Palacio 1976 Xixón
1394
Alberto Entrerrios 01.jpg
Alberto Entrerríos 1976 Xixón
1395 Julio Somoano 1976 Uviéu
1396 Manuel Sánchez Murias futbolista asturianu 1976 Xixón
1397
Fernando Mon 2007.jpg
Fernando Mon 1976 Uviéu
1398
Pablo García.jpg
Pablo García 1976 Uviéu
1399 Ana Vega 1977 Uviéu
1400 Antonio Toro Castro 1977 Avilés
1401
Texón.JPG
Pablo Texón escritor español 1977 Felechosa
1402 Pablo Castañón 1977 Mieres
1403
Luján Argüelles en la inauguración de la tienda de Hispanitas en Madrid (2016) (2).jpg
Luján Argüelles 1977 Salas
1404 Jaime Jordán de Urríes 1977 Uviéu
1405 David Cabarcos 1977 Uviéu
1406
Rodrigo Sopeña 2.jpg
Rodrigo Sopeña 1977 Xixón
1407 César Martín 1977 Uviéu
1408 Iván Otero 1977 Uviéu
1409 Sergio Sánchez Sánchez 1977 Principáu d'Asturies
1410
JuanmaCastaño.JPG
Juanma Castaño 1977 Xixón
1411
Sergio Fernández González 1.jpg
Sergio Fernández González 1977 Avilés
1412 Ismael Piñera Zapatero 1977 Xixón
1413
Miguel Ángel Angulo.jpeg
Miguel Ángel Angulo 1977 Uviéu
1414 Juan Díaz Prendes 1977 Xixón
1415 Miguel Cobas 1977 Avilés
1416
(Yago Lamela) José María Aznar recibe a deportistas del equipo español de atletismo. Pool Moncloa. 1 de septiembre de 1999 (cropped).jpeg
Yago Lamela 1977 2014 Avilés
1417
Santi Pérez.jpg
Santiago Pérez 1977 Grau
1418
Paula Echevarría en los Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Paula Echevarría 1977 Candás
1419
Rafa Yugueros 2007.jpg
Rafael Yugueros 1977 Principáu d'Asturies
1420 Francisco Javier Suarez Regueiro 1977 Principáu d'Asturies
1421 Iván Ania 1977 Uviéu
1422
Alvaro Jardón 2003.jpg
Álvaro Jardón 1977 Uviéu
1423
Alberto Suárez Laso.JPG
Alberto Suárez Laso 1977 Riosa
1424 Héctor Pérez Iglesias escritor español 1978 Arlós
1425
Paula Jiménez Fonseca 05.jpg
Paula Jiménez Fonseca 1978 Uviéu
1426
Pablo Rodríguez Medina, 2017.jpg
Pablo Rodríguez Medina escritor español 1978 L'Entregu
1427 Diego Medrano 1978 Uviéu
1428 José Ángel Leiras 1978 Xixón
1429 David Hernández Matilla 1978 Xixón
1430
Samuel Sánchez - Critérium du Dauphiné 2010.jpg
Samuel Sánchez 1978 Uviéu
1431 Walter Bouzán 1978 Ribeseya
1432 José Jorge Saavedra Muñoz 1978 Uviéu
1433 María García 1978 Avilés
1434 Carme Folch 1978 Uviéu
1435 Borja Sánchez Luque 1978 Lada
1436 María Olay 1978 Xixón
1437 Miguel Ángel López-Cedrón Freije 1978 Uviéu
1438 Miguel Ángel López-Cedrón 1978 Uviéu
1439 Aarón Zapico 1978 Llangréu
1440 Manuel Fernández Berdial 1978 Xixón
1441 Iván Candela 1978 Avilés
1442
Ruben Garabaya 01.jpg
Rubén Garabaya 1978 Avilés
1443 Jorge Llames 1978 Piedrasblancas
1444 Diego Sánchez 1978 Xixón
1445 Pablo Moro 1978 Uviéu
1446 Raúl González Peláez 1979 Tinéu
1447 Heri Frade 1979 La Pola (Ḷḷena)
1448
Entrevista teleasturias moción antitaurina.jpg
Pablo Rodríguez Alonso escritor español 1979 Xixón
1449
Marcelo Garcia.jpg
Marcelo García Martínez 1979 Uviéu
1450
Adrián Barbón en julio de 2017.jpg
Adrián Barbón 1979 Llaviana
1451 Rubén Reyes 1979 Xixón
1452
El eurodiputado socialista Jonás Fernández 01 (cropped).jpg
Jonás Fernández 1979 Uviéu
1453
Melendi en Laguna de Duero (Valladolid) 4.jpg
Ramón Melendi 1979 Uviéu
1454
Benjamin Noval-IMG 1369.jpg
Benjamín Noval 1979 Mieres
1455
Ruben Suárez.jpg
Rubén Suárez 1979 Xixón
1456 Jandro 1979 Mieres
1457 Agustín Félix 1979 Xixón
1458
Adriana Lastra 2016 (cropped).jpg
Adriana Lastra 1979 Ribeseya
1459 Heliodoro Álvarez Barrera 1979 Uviéu
1460 Chus Bravo 1979 Xixón
1461
David Fueyo Fernández.jpg
David Fueyo Fernández 1979 Uviéu
1462 Iván Casquero Cosio 1979 Xixón
1463 Samuel Baños 1979 Villaviciosa
1464 Capi 1979 Mieres
1465
PASAMONTES, LUIS.jpg
Luis Pasamontes 1979 Uviéu
1466 Noé Calleja 1979 Xixón
1467
Belo en 2015, presentando "Pan y Circo".jpg
Belo 1979 Uviéu
1468 Lorena Corripio 1980 Carrandi
1469 Manuel Astur escritor español 1980 Grau
1470
MiguelBarrero.JPG
Miguel Barrero 1980 Uviéu
1471 Henrique G. Facuriella escritor español 1980 Blimea
1472
Edu Galán, retrato.jpg
Edu Galán 1980 Uviéu
1473 Ana Vanessa Gutiérrez escritora española 1980 Mieres
1474
Carlos Franganillo (cropped).jpg
Carlos Franganillo 1980 Uviéu
1475 Geni 1980 Xixón
1476 Ignacio Fernández Rodríguez 1980 Uviéu
1477 Armando Invernón 1980 Uviéu
1478 Inés Paz 1980 Xixón
1479
AlexGonzalez.jpg
Alejandro González López 1980 Xixón
1480 Antonio Cartón 1980 Xixón
1481 Jano 1980 Llangréu
1482 Pablo Álvarez Núñez 1980 Uviéu
1483 Sergio Boris González 1980 Avilés
1484 Leticia Sánchez Ruiz escritora española 1980 Uviéu
1485 Eva Díaz Riobello 1980 Avilés
1486
Mario de Sarraga.PNG
Mario de Sárraga 1980 Uviéu
1487 Raúl García Lozano 1980 Uviéu
1488
Hectorbraga promoimage.tif
Héctor Braga 1980 La Felguera
1489
Alfonso Zapico 7549.jpg
Alfonso Zapico 1981 Blimea
1490 Eva Moreda 1981 A Veiga
1491 Pablo X. Suárez escritor asturianu 1981 Siero
1492
Bruno Sánchez-Andrade.jpg
Bruno Sánchez-Andrade Nuño 1981 Uviéu
1493 Manu Brabo 1981 Uviéu
1494 Fernando Pasarin 1981 Uviéu
1495
FranLlera.jpg
Francisco Llera 1981 Ribeseya
1496 Sonia García Galán 1981 Avilés
1497
LuisGarcía1.jpg
Luis García Fernández 1981 Uviéu
1498
Raul Entrerrios 02.jpg
Raúl Entrerríos 1981 Xixón
1499 David Rionda 1981 Uviéu
1500 Ángel Pérez Pérez 1981 Avilés
1501 Jonathan López 1981 Riañu
1502 David Miguélez 1981 Xixón
1503 Julio Alberto González Sánchez 1981 Navia
1504
Barredo TDF 2010 Cambrai.JPG
Carlos Barredo 1981 Uviéu
1505
Roberto Chivas.jpg
Roberto Chivas 1981 Xixón
1506
Alonso 2016.jpg
Fernando Alonso 1981 Uviéu
1507 Óscar Pérez Bovela 1981 Uviéu
1508 Alberto Suárez 1981 Xixón
1509 Alberto Saavedra Muñoz 1981 Uviéu
1510 Pablo Díaz Vázquez 1981 Uviéu
1511
Borja Fernandez-GoldenLeague-20160110 8 crop.JPG
Borja Vidal Fernández Fernández 1981 Valdés
1512 Gerardo Noriega 1982 Cue
1513 Saúl Lara 1982 2014 L'Entregu
1514
Estefanía-Torres-Podemos.jpg
Estefanía Torres 1982 Cuideiru
1515
Montse Tomé (6089066442) (cropped).jpg
Montserrat Tomé 1982 Uviéu
1516 Joaquín Sobrino 1982 Posada
1517
Rubén Pulido and Javier Paredes 2009.jpg
Javier Paredes Arango xugador de fútbol 1982 Uviéu
1518 Ike Cotrina 1982 Xixón
1519 Graciela Pisonero 1982 Xixón
1520 Félix Quero 1982 Avilés
1521
Tania González 2014 (cropped).jpg
Tania González Peñas 1982 Avilés
1522 Fruela Fernández escritor español 1982 Llangréu
1523
William Miller y María Cotiello.jpg
María Cotiello actriz asturiana 1982 Grillero
1524
David Villa2 (cropped).jpg
David Villa 1982 Llangréu
1525 Marta Alonso Guijarro 1983 Ponga
1526 Alejandro Rebollo 1983 Xixón
1527
Paula Prendes ajusted.jpg
Paula Prendes 1983 Xixón
1528 Javier Hernanz 1983 Les Arriondes
1529 Jorge Anegon 1983 Mieres
1530 Lucía Paraja 1983 Xixón
1531
Patriciasimon.jpg
Patricia Simón Carrasco 1983 Xixón
1532 Alejandro Vázquez Sotorrío 1983 Xixón
1533
Fran Palacio Snipe.jpg
Fran Palacio 1983 Xixón
1534
Diego Cervero Otero.jpg
Diego Cervero Otero 1983 Uviéu
1535
Issy Paris Handball - ES Besançon, LFH, 30 septembre 2015 - 20.JPG
Jessica Alonso xugadora asturiana de balonmano 1983 Xixón
1536 Dani López 1983 Uviéu
1537
Sofía Castañón.jpg
Sofía Castañón escritora española 1983 Xixón
1538
UCI CX WC Heusen Zolder 2015 IMG 0519 (24676401946).jpg
Aida Nuño 1983 Hevia
1539
JenniferSerrano.jpg
Jenny 1984 Mieres
1540 Roberto Toral Gómez 1984 Uviéu
1541 Alejandro Fernández-Osorio 1984 Ḷḷena
1542
Javi Fuego a Mestalla.jpg
Javi Fuego 1984 Siero
1543 Jorge García Torre 1984 Xixón
1544 Alejandro García 1984 Xixón
1545
Bera Bera - Ana Temprano Fernández.jpg
Ana Temprano 1984 Uviéu
1546 Kily Álvarez 1984 Avilés
1547 Pedro Santa Cecilia 1984 Xixón
1548
Sara Moro 01.png
Sara Moro 1984 Xixón
1549 David Testa 1984 Xixón
1550
Nino Torre.jpg
Nino Torre 1984 Sotrondio
1551 Ismael González Núñez 1984 2010 Villaviciosa
1552
Ángela Pumariega.jpg
Ángela Pumariega 1984 Xixón
1553
Colunga.JPG
Adrián Colunga 1984 Uviéu
1554
Santi Cazorla, 2012-08-18.jpg
Santi Cazorla 1984 Llugo
1555
CHI Genève 2013 - 20131214 - Sergio Alvarez Moya et Zipper.jpg
Sergio Álvarez Moya 1985 Avilés
1556 José Ángel Blanco Hevia 1985 Uviéu
1557
Gerardo, Sergio y Calatayud en el Ayuntamiento de Alicante en 2010.JPG
Sergio Díaz 1985 Turón
1558
Carlarubieracancelas (cropped).JPG
Carla Rubiera Cancelas 1985 Xixón
1559
Carlos Ruesga 2013.jpg
Carlos Ruesga 1985 Xixón
1560 José Ángel Gascón 1985 Xixón
1561 David Blanka 1985 Sama
1562 Saúl Fernández García 1985 Uviéu
1563
Saúl Blanco.PNG
Saúl Blanco 1985 Uviéu
1564 Juan Fernández La Villa 1985 Uviéu
1565 Omar Sampedro Bernardo 1985 Avilés
1566 Paula Méndez 1985 Uviéu
1567
Michelforwiki.png
Miguel Marcos Madera 1985 Ḷḷena
1568 Mario Álvarez 1985 Uviéu
1569 Fernando Valle Roso 1986 Llangréu
1570 Hugo Fontela Pintor 1986 Grau
1571 Alfonso Sánchez Fisac 1986 Uviéu
1572 Alba González Sanz 1986 Uviéu
1573 Adrián Carrio 1986 Uviéu
1574 Jorge Suárez Carbajal 1986 Uviéu
1575
Michu.jpg
Michu 1986 Uviéu
1576 Jairo Álvarez Gutiérrez 1986 Avilés
1577 Daniel Peláez Bellido 1986 Xixón
1578 Carlos Álvarez Sánchez 1986 Uviéu
1579
Esteghlal vs. Machine Sazi 139506212323356598633754.jpg
Manuel Fernández Muñiz 1986 Xixón
1580
Berjon.jpg
Saúl Berjón Pérez 1986 Uviéu
1581
Lara Alvarez.jpg
Lara Álvarez 1986 Xixón
1582 Laura Casielles 1986 La Pola Siero
1583 Inaciu Galán 1986 Xixón
1584 Hannah Álvarez Correa 1986 Principáu d'Asturies
1585 Pelayo Díaz Zapico 1986 Uviéu
1586 Sergio Prendes 1986 Xixón
1587
Aitor Fernández López.jpg
Aitor Fernández López 1986 Valdepares
1588 Javier Álvarez Pareja 1986 Xixón
1589 Marisa Valle Roso 1987 Llangréu
1590 Nicolás Bardio 1987 Uviéu
1591
Premios Goya 2018 - José Lamuño.jpg
José Lamuño 1987 Principáu d'Asturies
Uviéu
1592 Daniel Barrio 1987 Xixón
1593 Daniel Barrio Álvarez 1987 Xixón
1594 Dani Barrio 1987 Xixón
1595 Carlos Menéndez Hevia 1987 Noreña
1596 Gerardo Carrera Piñera 1987 Xixón
1597 Pablo Acebal 1987 Xixón
1598 Noel Alonso 1987 Xixón
1599 María Pérez Fernández 1987 Xixón
1600 Jony López 1987 Uviéu
1601 Marcos Landeira 1987 Xixón
1602
2012 2013 - David Lombán.jpg
David Lombán 1987 Avilés
1603 Jonathan Pérez Suárez 1987 Colunga
1604 Luis Morán 1987 Lluanco
1605 Daniel Ania 1987 Siero
1606
Javier Villa 2008.jpg
Javier Villa 1987 Colunga
1607 Ignacio López Iglesias 1987 Uviéu
1608 Hugo Martín Cuervo 1987 Principáu d'Asturies
1609
NachoCases.jpg
Nacho Cases 1987 Xixón
1610
Campeón de España Absoluto PC 2011.png
Diego Alexandre Alonso Aubin 1987 Uviéu
1611
Adrián López U21 in 2011.jpg
Adrián López Álvarez 1988 Teberga
1612
RobertoCanella.jpg
Roberto Canella 1988 Llaviana
1613
Segundo González 2017 (cropped).jpeg
Segundo González García 1988 La Puela
1614 Sara Fernández Ceferino 1988 Sotrondio
1615 Pedro Orfila 1988 Lluanco
1616 Hugo López Martínez 1988 Xixón
1617 Dani Hevia 1988 Xixón
1618
J. K. Álvarez, director de cine.jpg
J. K. Álvarez 1988 Uviéu
1619
Arras - Paris-Arras Tour, étape 3, 24 mai 2015 (A078).JPG
Higinio Fernández 1988 Valdés
1620 Alejandro Miguel Arias de Haro 1989 Avilés
1621 Rubén Álvarez Pedrosa 1989 Uviéu
1622
José Ángel Valdés.jpg
José Ángel Valdés Díaz 1989 Xixón
1623 Alain Álvarez Menéndez 1989 Xixón
1624 Aitor Cañedo 1990 Xixón
1625 Illán Gonzali realizador de cine y televisión, direutor de doblaxe y productor asturianu 1990 Xixón
1626 Diego García Bravo 1990 Uviéu
1627
Créteil-Ivry 07.jpg
Victor Alonso 1990 Xixón
1628 Davo 1990 Xixón
1629 Dani Laviana 1990 Xixón
1630
Pit walk, 2010 Brno WSR (33).jpg
Bruno Méndez 1990 A Roda
1631 Ernesto Amantegui 1990 Uviéu
1632 Chus Hevia 1990 Uviéu
1633 Borja Navarro 1990 Xixón
1634
Quecemento HC Liceo, Pazo dos deportes Riazor, A Coruña, HC Liceo vs CP Vic 6.JPG
Antonio Pérez González 1990 Uviéu
1635 Paula Rojo 1990 Mieres
1636 Omar Álvarez Burgos 1990 Uviéu
1637
2012 rallye deutschland by 2eight dsc5175.jpg
José Antonio Suárez Miranda 1990 Q842580
1638 Pelayo Novo García 1990 Uviéu
1639 Toño Fernández 1991 2012 Cangas del Narcea
1640
AlexBarrera.jpg
Álex Barrera 1991 Uviéu
1641
Jony Sporting.JPG
Jony Rodríguez 1991 Cangas del Narcea
1642
Carreno Busta WM14 (14457210427).jpg
Pablo Carreño 1991 Xixón
1643
Álex Menéndez.jpg
Álex Menéndez 1991 Xixón
Uviéu
1644
20130906 Vollyball EM Frauen by Olaf KosinskyDSC 0269.JPG
Mireya Delgado 1991 Xixón
1645 Juan Carlos Expósito Otero 1991 La Pola Siero
1646
Premios Goya 2018 - Santiago Alverú (cropped).jpg
Santiago Alverú 1992 Uviéu
1647
SergioAlvarez.jpg
Sergio Álvarez Díaz futbolista asturianu 1992 Avilés
1648 Ricky Alonso 1992 Villaviciosa
1649 Guillermo Méndez Pereiro 1992 San Esteban
1650 Israel Nuño 1992 La Pola Siero
1651 Juan Muñiz Gallego 1992 Xixón
1652
Sara González Lolo, capitana.jpg
Sara González Lolo 1992 Xixón
1653 Jorge Delgado Fidalgo 1992 Avilés
1654
Raquel.jpg
Raquel Rodríguez Rodríguez 1992 Avilés
1655 Diego Rey Fernández 1992 Mieres
1656
Lara Alcázar 2013 (cropped).jpg
Lara Alcázar 1992 Samartín del Rei Aurelio
1657 Raquel Fernández Menéndez 1993 Salas
1658 Héctor Fernández Fernández-Nespral 1993 Uviéu
1659
Alejandro Vigil Gonzalez (Legavolley 2017).jpg
Alejandro Vigil 1993 Siero
1660
CINvCHI 2017-06-28 - Josu (41159304462) (cropped).jpg
Josu 1993 Llangréu
1661 Alejandro Costoya 1993 Avilés
1662 Sergio Mendigutxia 1993 Avilés
1663
Pablo Pérez Sporting.JPG
Pablo Pérez Rodríguez 1993 Xixón
1664 Gonzalo Andrés Rodríguez 1993 Uviéu
1665
Diegui.jpg
Diego Johannesson 1993 Villaviciosa
1666 Borja López 1994 Xixón
1667 Lucas Ahijado 1995 Uviéu
1668
Carlos Castro García.jpg
Carlos Castro García futbolista asturianu 1995 Uxo
1669 Álvaro Bustos Sandoval futbolista asturianu 1995 Xixón
1670 Guillermo Donoso 1995 Xixón
1671 Óscar Linares 1995 Villaviciosa
1672
Oudenaarde - Ronde van Vlaanderen Beloften, 11 april 2015 (B169).JPG
Iván García 1995 Xixón
1673 Julio César Rodríguez López 1995 Mieres
1674 José Aurelio Suárez 1995 Xixón
1675 Pablo Fernández Blanco 1996 Candás
1676 Ángela Salvadores 1997 Uviéu
1677 Alejandro Prendes Reina 1997 Avilés
1678
Meré.jpg
Jorge Meré 1997 Uviéu
1679
Cristian Rivera Hernández.jpg
Christian Rivera Hernández 1997 Xixón
1680 José Antonio Martínez Álvarez 1997 Uviéu
1681 Steven Prieto 1997 Uviéu
1682 Víctor Álvarez Rozada 1997 La Pola Llaviana
1683 José Viejo 1997 Uviéu
1684 Natalia Cooper 1997 Avilés
1685 Asier Gomes Álvarez 1998 Uviéu
1686 Manuel García 1998 Uviéu
1687
Nacho Méndez.jpg
Nacho Méndez futbolista asturianu 1998 Lluanco
1688 Pedro Díaz Fanjul 1998 Siero
1689 Dani Martín futbolista asturianu 1998 Xixón
1690 Dani Martín Fernández 1998 Xixón
1691
MARTA PIQUERO.jpg
Marta Piquero 1998 La Pola (Ḷḷena)
1692 Adelina Covián 2000 Uviéu
1693 Jesús Fernández López 2000 Uviéu
1694 Nino Mirón 2000 Ribadeva
1695 Ana Medina Zarabozo Escritora asturiana 2000 Principáu d'Asturies
1696 María Esther García López Poeta y escritora n'asturianu y en castellanu 2000 Valdés
1697 Marko Pecarski 2000 Xixón
1698 Dani Calvo 2001 Uviéu
1699 Javier Fernández Tamargo 2001 Xixón
1700 Bernardo Escudero y Reguera 1881 Xixón
1701 Francisco Franco de Estrada Ribadesella
1702 Gonzalo Peláez 1138 Teberga
1703 Arias Cangas del Narcea
1704 García de Valdés y Osorio 1652 Principáu d'Asturies
1705 Gonzalo Peláez de Coalla Grau
1706 Javier Gómez Díaz Xixón
1707 Juan Menéndez Granados Pravia
1708 Pablo Martínez González Xixón
1709 Pedro del Tronco Cangas del Narcea
1710 Juan Treviño de Guillamas Avilés
1711 Rodrigo del Junco Ribeseya
1712 Garcia Afonso de Leão Principáu d'Asturies
1713 Arturu Xosé Bermeyu Uviéu
1714
Gumersindo Rico González 1934.jpg
Gumersindo Rico González 1957 Ḷḷuarca
1715 Florentino Menéndez 1948 Llangréu
1716 Francisco Antonio Riestra 1880 Uviéu
1717 Baudilio Bernardo Baizán Ḷḷamas
1718 Chechu García escritor español Samartín del Rei Aurelio
1719 Chucha de Nembra Nembra
1720 Horacio Huerta Q6153698
1721 Jorge Tuya Villaviciosa
1722 Julio Concepción Suárez escritor español Erías
1723 Pepe'l Pantuxu de Sama Llangréu
1724 Ramón García Tuero Villaviciosa
1725 Eduardo Gilino de la Crosa 1866 Uviéu
1726 Alfredo Suárez de la Escosura 1900 Uviéu
1727 Eva Barro García escritora española Samartín del Rei Aurelio
1728 Alfredo Canga Samartín del Rei Aurelio
1729 Ana Rosa Fernández escritora española Samartín del Rei Aurelio
1730 Isaac Sierra Parres
1731 Doctor Gerardo del Río Navia
1732 Florencio Entrialgo Ortiz 1957 Xixón
1733 José Cosmen Adelaida Cangas del Narcea
1734 Miguel Cuyar Principáu d'Asturies
1735
José Ignacio Martínez Suárez 2.jpg
Ignacio Martínez Suárez Navia
1736 Alfredo Llana Uviéu
1737 Juan del Junco Ribeseya
1738 Antonio Fernández Principáu d'Asturies
1739
Víctor Suárez Piñero.jpg
Víctor Suárez Piñero escritor asturianu Uviéu
1740 Emilio de Dios Xixón
1741 Kayli Carter Uviéu
1742 Casimiro Baragaña La Pola Siero
1743 Mariano Marín políticu asturianu Xixón
1744 Flavita Banana Uviéu
1745 Vital Álvarez Buylla Rodríguez Médicu y políticu de Mieres 1984 Mieres
Fin de llista xenerada automáticamente dende Wikidata.