Llista de persones nacíes n'Asturies

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar

Esta llista automática dende Wikidata anuévala Listeriabot.
¡Les ediciones feches nel área de la llista perderánse nel siguiente anovamientu!

Homo sapiens[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1
Fruela I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Fruela I 722 768 Principáu d'Asturies
2
Don Aurelio, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Aurelio 740 774 Principáu d'Asturies
3
Alfonso II el Casto, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Alfonso II d'Asturies 759 842 Uviéu
4
Ramiro I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Ramiro I 790 850 Uviéu
5
Ordono1of Asturias.jpg
Ordoño I 821 866 Uviéu
6
Afonso III o Magno (Tumbo A), r.jpg
Alfonso III d'Asturies 848 910 Uviéu
7
Miniatura de Fruela II el Leproso, rey de León.JPG
Fruela II d'Asturies 875 925 Uviéu
8 Munio Gonçalves 1030 1097 Principáu d'Asturies
9 Gonçalo Monhóz 1060 Principáu d'Asturies
10 Urraca 1133 1189 Peḷḷuno
11
D. Pedro de Noronha, Bispo de Évora e Arcebispo de Lisboa.jpg
Pedro de Noronha 1382 1452 Principáu d'Asturies
12
ValdesSalas.jpg
Fernando de Valdés Salas 1483 1568 Salas
13
Juan López de Zárate, the First Archbishop of Oaxaca from 1538 to 1555, México.jpg
Juan Lopez de Zárate 1490 1555 Uviéu
14 Pedro Menéndez de Márquez 1499 1600 Principáu d'Asturies
15
Pedro Menéndez de Avilés.jpg
Pedro Menéndez d'Avilés 1519 1574 Avilés
16 Alonso de Cepeda 1530 Villaviciosa
17 Juan Menéndez Márquez 1531 1627 Cuideiru
18 Diego Menéndez de Valdés 1533 1596 Xixón
19 Sancho Pardo Donlebún 1537 1607 Principáu d'Asturies
20 Pedro de Vadés 1544 1615 Xixón
21 Alonso Ordóñez de Nevares 1550 1595 Colunga
22 Hernando de Miranda 1550 1593 San Tisu
23 Gonzalo Méndez de Canço 1554 1622 Tapia
24 Juan de Hevia Bolaños 1570 1623 Uviéu
25 Luis Alfonso de Carvallo 1571 1635 Cangas del Narcea
26 Juan Queipo de Llano y Flórez 1584 1647 San Pedru d'Arbas
27 Francisco Diego Díaz de Quintanilla y de Hevía y Valdés 1587 1656 Uviéu
28
Fdez de Cordova Baides y Laso de la Vega.jpg
Francisco López de Zúñiga, 2nd Marquis of Baides 1599 1656 Principáu d'Asturies
29
Carreño de miranda-autorretrato.jpg
Juan Carreño Miranda 1614 1685 Avilés
30 Cristóbal Ferrado García 1620 1673 Amieva
31 Francisco Menéndez Camina 1629 1694 Avilés
32 Juan Queipo de Llano y Valdés 1635 1713 Uviéu
33 Pedro de Balbín y Busto 1635 Villaviciosa
34
Francisco.jpg
Francisco Cuervo y Valdés 1651 1714 Principáu d'Asturies
35
Alvaro Cienfuegos (1657-1739).jpg
Álvaro de Cienfuegos obispu católicu romanu de les diócesis de Catania, Monreale y Pécs 1657 1739 Balmonte
Uviéu
36 Francisco Bances Candamo 1662 1704 Avilés
37 Bernaldo de Quirós escritor español 1678 1710 La Pola (Ḷḷena)
38
Autorretrato de Miguel Jacinto Meléndez.jpg
Miguel Jacinto Meléndez 1679 1734 Uviéu
39 Pedro del Barrio Junco y Espriella 1682 Llanes
40
Maria Luisa of Savoy, attributed to Francisco Antonio Melendez (1682-1752).jpg
Francisco Meléndez de Rivera Díaz 1682 1751 Uviéu
41
Álvaro de Navia Osorio.png
Álvaro Navia Osorio y Vigil 1684 1732 Veiga
42 José Manuel Trelles Villademoros 1685 1765 Navia
43 Francisco Antonio de Carrandi y Menán 1692 Colunga
44 Pedro de Lucuce 1692 1779 Avilés
45
José del Campillo y Cossío.jpg
José del Campillo 1693 1743 Alles
46 Alonso Carrió de la Vandera 1715 1783 Xixón
47 Francisco García de la Cruz y Obregón 1718 Uviéu
48
Pedro Rodríguez de Campomanes.jpg
Pedro Rodríguez, Conde de Campomanes 1723 1802 Uviéu
49 Francisco Méndez 1725 1803 Villaviciosa
50 Benito Uría Valdés 1730 1810 Cangas del Narcea
51 Manuel Reguera González 1731 1798 Candás
52
Fernando de Abascal.jpg
José Fernando Abascal y Sousa 1743 1821 Uviéu
53
Francisco de Goya y Lucientes - Gaspar Melchor de Jovellanos.jpg
Gaspar Melchor de Xovellanos 1744 1811 Xixón
54
Josefa de Jovellanos (Museo Nacional de Artes Decorativas).JPG
Xosefa Xovellanos 1745 1807 Xixón
55 Alonso Manuel Peón 1748 1805 Principáu d'Asturies
56 Francisco Javier Mier Campillo 1748 1818 Alles
57
Portrait of Juan Agustín Ceán Bermúdez by Goya (c. 1785).jpg
Juan Agustín Ceán Bermúdez escritor español 1749 1829 Xixón
58 Antonio Raimundo Ibáñez Llano y Valdés 1749 1809 Santalla d'Ozcos
59 Manuel Abad y Queipo 1751 1825 Villarpedre
Grandas de Salime
60 José Heredia 1751 1814 Uviéu
61 Juan Pérez Villamil 1754 1824 Veiga
62
Alonso Cañedo Vigil (Cabildo de la catedral de Málaga).jpg
Alonso Cañedo Vigil 1760 1829 Candamu
63
Diaz de Valdes - Tratados sobre la fisica del clero, y otros puntos utiles y provechosos de la ciencias naturales, 1806 - 781704.tif
Pedro Díaz de Valdés 1762 1826 Xixón
64 José Cienfuegos Jovellanos 1763 1825 Uviéu
65 Francisco Bernaldo de Quirós y Mariño de Lobera 1763 1837 Uviéu
66 Marica Andallón 1764 1848 Uviéu
67 Baltasar Unquera 1766 1807 Principáu d'Asturies
68
Álvaro Flórez Estrada.jpg
Álvaro Flórez Estrada 1766 1853 Q4890701
69
Francisco Javier Cienfuegos Jovellanos, cardenal y arzobispo de Sevilla.jpg
Francisco Javier de Cienfuegos y Jovellanos 1766 1847 Uviéu
70 Pedro de la Bárcena Valdivieso 1768 1836 Carreña
71
Juan abreu-retrato del obispo luis folgueras.jpg
Luis Folgueras y Sión 1769 1850 Q842560
72
José Canga Argüelles (Real Academia de Bellas Artes de San Fernando).JPG
José Canga-Argüelles 1770 1848 Uviéu
73 Jerónimo de la Escosura 1774 1855 Uviéu
74
Agustín de Argüelles Álvarez (Congreso de los Diputados de España).jpg
Agustín de Argüelles Álvarez González 1776 1844 Ribeseya
75 Francisco Trelles 1778 1858 Trelles
76 Juan de la Dehesa Rubiano 1779 1839 Avilés
77
José Tomas Boves.png
José Tomás Boves 1782 1815 Uviéu
78 Manuel de la Puente y Aranguren 1784 1857 Principáu d'Asturies
79
Gerónimo Valdés.jpg
Jerónimo Valdés 1784 1855 Somiedu
80
Rafael Riego.jpg
Rafael del Riego 1784 1823 Tuña
81 Pablo Mata Vigil 1785 1852 Xixón
82 José María Secades del Rivero 1785 1868 Uviéu
83
Evaristo Fernández de San Miguel, duque de San Miguel.jpg
Evaristo Fernández de San Miguel 1785 1862 Xixón
84
José María Queipo de Llano, conde de Toreno (Museo del Prado).jpg
José María Queipo de Llano, 7th Count of Toreno 1786 1843 Uviéu
85 José López-Cuervo Rodríguez 1788 1850 La Pola Siero
86 Santiago Méndez Vigo 1790 1860 Uviéu
87
Isidoro de Hoyos y Rubín de Celis.jpg
Isidoro de Hoyos 1793 1876 Ribedeva
88 Xosé Caveda y Nava 1796 1882 Villaviciosa
89
Pedro José Pidal Carniado 1877 Dioscoro Puebla.jpg
Pedro José Pidal, 1st Marquis of Pidal 1799 1865 Villaviciosa
90
Mariano Suárez-Pola.jpg
Mariano Suárez-Pola 1800 1884 Lluanco
91
Alejandro Mon.png
Alejandro Mon y Menéndez 1801 1882 Uviéu
92 Francisco Pérez del Valle 1804 1884 Ribeseya
93 Benito de Posada Herrera 1805 1890 Llanes
94
Escosura.jpg
Patricio de la Escosura escritor español 1807 1878 Uviéu
95 Ramón Pasarón Lastra 1808 1876 Castropol
96 Eulalia de Llanos 1809 1865 Xixón
97 Ramón Pellico y Paniagua 1809 1876 Benia
98 Victorio Fernández Lascoiti Fourquet 1810 1878 Uviéu
99
José de Posada Herrera.jpg
José de Posada Herrera 1814 1885 Llanes
100 Xuan María Acebal 1815 1895 Uviéu
101 Eugenio Alau 1816 1886 Uviéu
102
Bartolomé maura-Retrato de Claudio Alvargonzález.jpg
Claudio Alvargonzález Sánchez 1816 1896 Xixón
103 Valentín Rivero 1817 1897 Xixón
104
Ramón de Campoamor.jpg
Ramón de Campoamor y Campoosorio 1817 1901 Navia
105 José María Montoto López-Vigil 1818 1886 Santolaya
106 Juan Álvarez de Lorenzana, 10th Viscount of Barrantes 1818 1883 Uviéu
107 José Francisco Uría y Riego 1819 1862 Cangas del Narcea
108 Anselmo González del Valle y Fernández Roces 1820 1876 Uviéu
109 Modesto Cubillas 1820 Celoriu
110
Xuanon de Cabanaquinta.jpg
Xuanón de Cabañaquinta 1821 1894 Ayer
111 Robustiana Armiño escritora española 1821 1890 Xixón
112
Servando Ruiz Gomez.jpg
Servando Ruiz-Gómez y González-Llanos 1821 1888 Avilés
113 Melchor García Sampedro 1821 1858 Lindes
114
Estanislao Suárez Inclán, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Estanislao Suárez Inclán 1822 1890 Avilés
115 Frai Joaquín Fonseca 1822 1890 Siero
116 Antonina Cortés Llanos 1823 1906 Cangues d'Onís
117 Plácido de Jove y Hevia 1823 1909 Villaviciosa
118
Marcelino Menendez Pintado.jpg
Marcelino Menéndez Pintado 1823 1899 Castropol
119 Juan Armada Valdés 1823 1910 Deva
120
Ceferino Suárez Bravo.jpg
Ceferino Suárez Bravo escritor español 1824 1896 Uviéu
121
Josep Ramon de Luanco.jpg
Josep Ramon de Luanco Riego 1825 1905 Castropol
122 Acisclo Fernández Vallín y Bustillo 1825 1896 Xixón
123 Hilario Nava y Caveda 1827 1889 Xixón
124 José Longoria Carbajal 1827 1910 Grau
125
Dionisio Fierros - Autorretrato -1866.jpg
Dionisio Fierros 1827 1894 Vaḷḷouta
126 Domingo Fernández Vinjoy 1828 1897 Castropol
127 Lorenzo Huertas 1829 Principáu d'Asturies
128
Teodoro-cuesta.jpg
Teodoro Cuesta 1829 1895 Mieres
129 Ignacio Suárez Llanos 1830 1881 Xixón
130
Manuel Pedregal.jpg
Manuel Pedregal y Cañedo 1831 1896 Grau
131 Ramón Álvarez Menéndez 1832 1898 Xixón
132 Desiderio de la Escosura y Fernández 1832 1906 Ribeseya
133 Enriqueta González Rubín 1832 1877 Santianes del Agua
134
Ramón Pérez Costales 1897 Joaquín Vaamonde, Museo de Belas Artes da Coruña.jpg
Ramón Pérez Costales 1832 1911 Uviéu
135
Faustino Rodríguez.jpg
Faustino Rodríguez-San Pedro y Díaz-Argüelles 1833 1925 Xixón
136 Juan María Rodríguez Arango 1833 1911 A Veiga
137
Mfdezdecastro.jpg
Manuel Fernández de Castro y Menéndez Hevia 1834 1905 Uviéu
138 Marcelino Flórez de Prado 1834 1903 Uviéu
139 Gonzalo Castañón 1834 1870 Mieres
140
Guillermo Estrada y Villaverde, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Guillermo Estrada 1834 1894 Uviéu
141 Ignacio León y Escosura 1834 1901 Uviéu
142 Emilia Álvarez Mijares de Real escritora española 1834 1909 Uviéu
143 Luciano García del Real 1835 1902 Uviéu
144 Manuel González Llana 1835 1911 Uviéu
145
Alejandrino Menéndez de Luarca.png
Alejandrino Menéndez de Luarca 1835 Ḷḷuarca
146
Lorenzo Abruñedo.jpg
Lorenzo Abruñedo 1836 1904 Uviéu
147
Antonio Arango Valdés.jpg
Antonio Arango Valdés 1837 1859 Cuideiru
148 Fortunato de Selgas Albuerne 1838 1921 Cuideiru
149
Cayetano Sánchez Bustillo.jpg
Cayetano Sánchez Bustillo 1839 1908 Llanes
150 Andrés Naves 1839 1910 Cortina
151
José María Celleruelo (Mercurio, 1906).jpg
José María Celleruelo y Poviones 1840 1911 La Pola Siero
152
Mario del Villar.jpg
Mario Villar y Castropol 1840 1911 Ḷḷuarca
153 Víctor Sáenz Suárez 1841 1932 Uviéu
154
Retrato de Gumersindo Díaz, de Valeriano Domínguez Bécquer.JPG
Gumersindo Díaz 1841 1891 Uviéu
155 José Antonio Parga Sanjurjo 1841 1917 A Veiga
156
Los diputados pintados por sus hechos, Julián García San Miguel (cropped).jpg
Julián García-San Miguel 1841 1911 Avilés
157
José Hevia Campomanes (1841-1904).jpg
José Hevia Campomanes 1841 1904 La Pola (Ḷḷena)
158 José Fernández Cuevas 1844 1923 Uviéu
159 Genaro García-Alas y Ureña 1844 1918 Uviéu
160
Bernardino Nozaleda O.P. (1889 - 1902).jpg
Bernardino Nozaleda 1844 1927 Nava
161 Octavio Bellmunt y Traver 1845 1910 Avilés
162
Fernando Villaamil.jpg
Fernando Villaamil 1845 1898 Q5478629
163 Florentino Álvarez Mesa 1846 1926 Avilés
164
Menéndez,su esposa y su hija en su 2º. viaje a Europa. París.JPG
José Menéndez Menéndez 1846 1918 Miranda
165
Manuel Fernandez Juncos 1917.jpg
Manuel Fernández Juncos escritor español 1846 1928 Ribeseya
166 Romualdo Acevedo Rivero 1847 1902 Villaviciosa
167 Francisco de Borja Canella Secades 1847 1906 Uviéu
168
Julián Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Julián Suárez Inclán 1848 1909 Avilés
169
Eduardo de Adaro.jpg
Eduardo Adaro 1848 1906 Xixón
170
Félix Aramburu, de Mecachis, Madrid Cómico, 20 de agosto de 1887 (cropped).jpg
Félix de Aramburu 1848 1913 Uviéu
171
Valeriano Menéndez Conde.jpg
Valeriano Menéndez Conde y Álvarez 1848 1916 Samartín de Lluiña
172 Julio Somoza 1848 1940 Xixón
173 Bernardo Acevedo y Huelves 1849 1920 Bual
174
Sama (Langreo) 13.jpg
Luis Adaro y Magro 1849 1915 Xixón
175 Fermín Canella Secades 1849 1924 Uviéu
176 Félix González Llana 1850 1921 Uviéu
177 Adolfo Álvarez-Buylla y González-Alegre 1850 1927 Uviéu
178 Tomás Tuero 1851 1892 Arroes
179
Vital Aza.png
Vital Aza Álvarez-Buylla 1851 1912 La Pola (Ḷḷena)
180
Lorenza Cobián - Fenollera ca. 1890.jpg
Lorenza Cobián 1851 1906 Parres
181 Rogelio Jove y Bravo 1851 1927 Uviéu
182
Faustino Álvarez del Manzano.png
Faustino Álvarez del Manzano 1851 1916 Uviéu
183
Guisasola menendez.jpg
Victoriano Guisasola y Menéndez 1852 1920 Uviéu
184
Leoncio Gonzalez de Granda.jpg
Leoncio González de Granda 1852 1913 Xixón
185 Nicolás García Rivero 1853 1923 Uviéu
186 Luis F. Alvarez 1853 1937 Maicina
187
Armando Palacio Valdés, de Compañy, en Mundo Gráfico.jpg
Armando Palacio Valdés escritor español 1853 1938 Llaviana
188
Marcos del Torniello.gif
Xosé Manuel García González 1853 1938 Avilés
189 Manuel Rionda 1854 1943 Noreña
190
Rafael Calzada.JPG
Rafael Calzada Fernández 1854 1929 Navia
191
Felix Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Félix Suárez Inclán 1854 1939 Avilés
192 Álvaro Fernández de Miranda 1855 1924 Uviéu
193 Raimundo Menéndez Orra escritor español 1855 Xixón
194
Tomás Argüelles 1922.jpg
Tomás Argüelles 1855 1922 Uviéu
195
Eva Canel (1857-1932).jpg
Eva Canel 1857 1932 Cuaña
196
Emilio Cotarelo, de Kaulak.jpg
Emilio Cotarelo 1857 1936 A Veiga
197
Darío de Regoyos y Valdés - Autorretrato.jpg
Darío de Regoyos 1857 1913 Ribeseya
198 Ramón Cueto Noval 1858 1928 Principáu d'Asturies
199
Gonpriet.jpg
Francisco González Prieto 1859 1937 Xixón
200 Ángel Bernárdez Rodríguez 1859 1935 Xixón
201
Eladio Garcia Jove.jpg
Eladio García Jove 1859 1925 La Pola Llaviana
202
CaidaTarde TomasGarciaSampedro.jpg
Tomás García Sampedro 1860 1937 Somao
203
Adolfo Posada, en Nuevo Mundo.jpg
Adolfo González Posada 1860 1944 Uviéu
204 José Uría y Uría 1861 1937 Uviéu
205
Cipriano Rodríguez Monte.jpg
Cipriano Rodríguez Monte 1861 1941 Noreña
206
Vazquez-mella.jpg
Juan Vázquez de Mella 1861 1928 Cangues d'Onís
207
Luis Menéndez Pidal.jpg
Luis Menéndez Pidal 1861 1932 Payares
208
OliverioMartinezMierPortrait.png
Oliverio Martínez y Mier 1862 1925 Principáu d'Asturies
209
Juan Martinez Abades2.jpg
Juan Martínez Abades 1862 1901 Xixón
210 Julio de Lasarte Pessino 1862 1932 Trubia
211
Amable González Abín.jpg
Amable González Abin 1862 1911 Nueva
212
Joaquín Fernández Prida.JPG
Joaquín Fernández Prida 1863 1942 Uviéu
213 Cipriano Folgueras Doiztúa 1863 1911 Uviéu
214
Aniceto Sela Sampil 1900.jpg
Aniceto Sela Sampil 1863 1935 Mieres
215 Plácido Álvarez-Buylla González-Alegre 1864 1956 Uviéu
216
Melquiades Álvarez.JPG
Melquíades Álvarez 1864 1936 Xixón
217
Pin de Pría.jpg
Pepín de Pría 1864 1928 Pría
218 Julio González-Pola 1865 1929 Uviéu
219 Agustín Jesús Barreiro Martínez 1865 1937 Uviéu
220 Ramón Álvarez Valdés 1866 1936 La Pola Siero
221
Francisco Acebal, de Franzen, Blanco y Negro, 12-01-1901 (cropped).jpg
Francisco Acebal 1866 1933 Xixón
222 Acisclo Muñiz Vigo 1866 1941 Uviéu
223 Carolina del Castillo Díaz 1867 1933 Xixón
224 Isaac Galcerán Cifuentes 1867 1954 Uviéu
225 Saturnino del Fresno Arroyo 1867 1952 Uviéu
226 Francisco García Nava 1868 1937 Somió
227
Valladolid - Santuario Nacional de la Gran Promesa 19.jpg
Felix Granda 1868 1954 La Pola (Ḷḷena)
228 Ventura Álvarez Sala 1869 1919 Xixón
229 Augusto Junquera Pintor asturianu 1869 1942 Uviéu
230
Marqués de Villaviciosa, de Campúa.jpg
Pedro Pidal 1869 1941 Xixón
231 Manuel Vigil Montoto 1870 1961 Xixón
232 Maximiliano Arboleya 1870 1951 La Pola Llaviana
233
1919-04-19, La Acción, Nicanor Alas Pumariño.jpg
Nicanor de las Alas Pumariño y Troncoso 1870 1935 Avilés
234 José Manuel Pedregal 1871 1948 Uviéu
235
Marqués de Quirós, de Franzen.jpg
Jesús Bernaldo de Quirós 1871 1939 Mieres
236 Arturo Sordo 1871 1938 Uviéu
237 Ernesto Winter Blanco 1872 1936 Xixón
238 Bernardo Rodríguez Serra 1872 1902 Xixón
239 Jesús Delgado Álvarez 1872 1967 Tuíza
240
Foto Fausto Vigil en Aveno.jpg
Fausto Vigil Álvarez 1873 1956 La Pola Siero
241 Evaristo Valle 1873 1951 Xixón
242 Luz Casanova 1873 1949 Avilés
243 José Ramón Zaragoza 1874 1949 Cangues d'Onís
244
Fermín Arango, en La Ilustración Artística.jpg
Fermín Arango 1874 1962 Santalla d'Ozcos
245 José María Fernández Sánchez 1875 1936 Uviéu
246
Maximilià Thous i Orts (1906).jpg
Maximiliano Thous 1875 1947 Pravia
247
1919-12-14, La Novela Teatral, Paco Meana, Tovar.jpg
Francisco Meana 1875 1951 Xixón
248 Julio Galán Carvajal 1875 1939 Avilés
249 Servando Ovies 1876 1912 Avilés
250 Adeflor 1876 1959 Xixón
251 Leopoldo Palacios Morini 1876 1952 Uviéu
252 Facundo de la Viña 1877 1952 Xixón
253
Edmundo Gonzalez Blanco.png
Edmundo González-Blanco 1877 1938 Lluanco
254 María Balbín de Rodríguez escritora española 1877 1961 Caravia (parroquia)
255 Constantino Cabal 1877 1967 Uviéu
256
Busto07.jpg
Emilio Robles Muñiz 1877 1938 Xixón
257
Jesusduro.jpg
Jesús Fernández Duro 1878 1906 Llangréu
258
Jacobo Varela de Limia 1932.jpg
Jacobo Varela de Limia 1878 1935 Xixón
259 Alfredo Martínez y García-Argüelles 1878 1936 Uviéu
260 Nicanor Piñole 1878 1978 Xixón
261
Manuel González Hontoria.JPG
Manuel González-Hontoria y Fernández-Ladreda 1878 1954 Trubia
Uviéu
262
Miajaener1937.jpg
José Miaja 1878 1958 Uviéu
263 Baltasar Fernández Cue 1878 1966 Llanes
264 Teodomiro Menéndez 1879 1978 Uviéu
265 Pedro González-Blanco 1879 1961 Lluanco
266
Alvaro de Albornoz.JPG
Álvaro de Albornoz 1879 1954 Ḷḷuarca
267 Luis Álvarez Santullano 1879 1952 Uviéu
268
Armando Cotarelo Valledor 1920.jpg
Armando Cotarelo Valledor 1879 1950 A Veiga
269
Juan Vigón (detail).jpg
Juan Vigón 1880 1959 Colunga
270
Giovanni Díaz Nosti.png
Juan Díaz Nosti 1880 1936 Uviéu
271
Ramón Pérez de Ayala.JPG
Ramón Pérez de Ayala escritor español 1880 1962 Uviéu
272
Valentín Alvarez Muñiz.jpg
Valentín Álvarez Muñiz 1880 1945 Xixón
273
Marcelino Gómez Arias.jpg
Marcelino Gómez Arias 1880 1924 Castropol
274
Enrique Garcia-Rendueles.jpg
Enrique García Rendueles 1880 1955 Cimavilla
275
José Gafo Muñiz.png
José Gafo 1881 1936 Ḷḷena
276 Ignacio Herrero de Collantes 1881 1961 Uviéu
277
Augusto Barcia Trelles 1936.jpg
Augusto Barcía Trelles 1881 1961 A Veiga
278 Albino González y Menédez Reigada 1881 1958 Cangas del Narcea
279 Horacio Álvarez Mesa 1881 1936 Avilés
280
Jose-Legorburu-Dominguez-Matamoros.jpg
Jose legorburu 1882 1935 Uviéu
281
Óscar Pérez Solís (Vida Socialista, 1912).jpg
Óscar Pérez Solís 1882 1951 Cabanaquinta
282 Antón de Cogollu 1883 1959 Les Regueres
283 Concha Mori 1883 1972 Uviéu
284
Indalecio Prieto.jpg
Indalecio Prieto 1883 1962 Uviéu
285 Augusto Ordóñez 1883 1957 Uviéu
286
Placa conmemorativa Leopoldo García-Alas García-Argüelles.jpg
Leopoldo Alas Argüelles 1883 1937 Uviéu
287 José María Martínez 1884 1934 Cangues d'Onís
288 Fernán Coronas Escritor asturiano 1884 1939 Cadavéu
289
ALCAYDE MONTOYA, Julia.jpeg
Julia Alcayde Montoya 1885 1939 Xixón
290 Víctor Hevia 1885 1957 Uviéu
291
Luis Lopez Doriga Meseguer 1920.jpg
Luis López-Doriga 1885 1962 Uviéu
292
Retrato del Gral. Fernández Ladreda (cropped).jpg
José María Fernández-Ladreda y Menéndez-Valdés 1885 1954 Uviéu
293 Plácido Álvarez-Buylla y Lozana 1885 1938 Uviéu
294 Sebastián Miranda y Pérez-Herce 1885 1975 Uviéu
295 Eleuterio Quintanilla 1886 1966 Xixón
296
Federico Romero 1917.jpg
Federico Romero 1886 1976 Uviéu
297 El Xarreru La Cuesta 1887 1959 Fitoria
298 Federico Mediante Noceda 1887 1950 Castropol
299 Manuel Rico Avello 1887 1936 Trevías
300 Pedro Larrañaga 1887 1944 Avilés
301
Luis Noval Ferrao.jpg
Luis Noval Ferrao 1887 1909 Uviéu
302
Eugenia Astur.jpg
Eugenia Astur 1888 1947 Tinéu
303 Eduardo Martínez Torner 1888 1955 Uviéu
304 Ramón González Peña 1888 1952 Les Regueres
305 Camilo Barcia Trelles 1888 1977 A Veiga
306
Eduardo Blikstad A-10093 Ua 0001 196.jpg
Eduardo Blikstad 1888 1967 Xixón
307
Vigon.jpg
Amalio Rodríguez Vigón 1889 1959 Santuyano
308 Joaquín Alonso Bonet 1889 1975 Xixón
309 José Prida y Solares 1889 1984 Xixón
310 Florentino de Carvalho 1889 1947 Comarca d'Uviéu
311 Edmundo Morán 1889 1962 Xixón
312 Francisco Beceña 1889 1936 Cangues d'Onís
313 Ramón Prieto Bances 1889 1972 Uviéu
314 Vicente Álvarez-Buylla Lozana 1890 1969 Uviéu
315
Aza Diaz 5.jpg
Vital Aza Díaz 1890 1961 Mieres
316 Alfonso Camín 1890 1982 Xixón
317 Cuchichi 1890 1978 Uviéu
318
Constantino Suárez Fernández 1933.jpg
Constantino Suárez Fernández 1890 1941 Avilés
319
Pepín - Galerías Preciados.jpg
Pepín Fernández 1891 1982 Grau
320
Valentin Andrés Álvarez.jpg
Valentín Andrés 1891 1982 Grau
321 José Antonio Fernández Vega 1891 1942 Llanes
322
Enrique Alfredo Claverol Estrada (1892-1950).jpg
Claverol 1892 1950 Uviéu
323 Jorge Vigón Suero-Díaz 1893 1978 Colunga
324 Aquilino Moral 1893 1979 La Felguera
325 Romualdo Alvargonzález Lanquine 1893 1936 Xixón
326 Manuel Argüelles Sánchez 1893 1958 Xixón
327 Florentino Castro Guisasola 1893 1945 Uviéu
328 Manuel Álvarez Laviada 1894 1958 Trubia
329 Luis Bayón 1894 1945 Avilés
330 Avelino González Mallada 1894 1938 Xixón
331 Amador Fernández 1894 1960 Samartín del Rei Aurelio
332 Manuel Cascón Briega 1895 1939 Uviéu
333
Jimena Fernández de la Vega (MUNCYT, Eulogia Merle)-cropped.png
Jimena Fernández de la Vega 1895 1984 A Veiga
334 Santos Bandera 1895 1948 Felechosa
335
Fernández de la Vega y Lombán, Elisa Fernanda María del Carmen.jpg
Elisa Fernández de la Vega 1895 1933 A Veiga
336 Arturo Álvarez-Buylla Godino 1895 1937 Uviéu
337 Enrique García Álvarez 1896 1973 Sama
338
Florentino Rodríguez Palacios, Alcalde de Aller 1931-1936.jpg
Florentino Rodríguez Palacios 1896 1936 Ayer
339 Luis Pando Rivero 1896 1936 Principáu d'Asturies
340 Luis Menéndez-Pidal y Álvarez 1896 1975 Uviéu
341 María Teresa Prieto 1896 1982 Uviéu
342 La Busdonga 1896 1960 Uviéu
343 Francisco de Luis Díaz 1896 1973 Xixón
344 Aurelio Fernández Sánchez 1897 1974 Principáu d'Asturies
345 Prudencio Merino Álvarez 1897 1943 Grau
346 Vicente Palacios González 1897 1936 Xixón
347 Ildefonso Fernández Muñiz 1897 1936 Muros
348 Félix Fernández 1897 1966 Uviéu
349 Eduardo Blanco Fernández 1897 1997 Xixón
350 Consuelo Alonso González 1898 1938 Principáu d'Asturies
351 Avelino González Entrialgo 1898 1977 Xixón
352 Carlos Prieto 1898 1991 Uviéu
353
Severo Fernández.jpg
Severo Fernández 1898 1961 Mieres
354 Matilde Gironella Escuder 1899 2000 As Figueiras
355 Segundo Blanco 1899 1957 Xixón
356 Carlos Núñez Mazas 1899 1990 Ḷḷuarca
357 Mariano Moré 1899 1974 Xixón
358 Amadeo Sánchez 1899 1971 Xixón
359 Eduardo Morilla 1900 1961 Principáu d'Asturies
360 Carlos Tartiere 1900 1950 Uviéu
361 Conrado González García 1900 1901 Xixón
362 Manuel del Fresno y Pérez del Villar 1900 1936 Uviéu
363 Luis Fernández López 1900 1973 Uviéu
364 Xuacu'l de Sama 1900 1935 Uviéu
365 Joaquín Vaquero Palacios 1900 1998 Uviéu
366
Carmen Polo, 1st Lady of Meiras.jpg
Carmen Polo 1900 1988 Uviéu
367
Paulino vicente padre.jpg
Paulino Vicente (El Vieyu) 1900 1990 Uviéu
368 José Gaos 1900 1969 Xixón
369 Alfonso Vallejo 1901 Principáu d'Asturies
370 Eloína Suárez Suárez 1901 Uviéu
371 José Maldonado González 1901 1985 Tinéu
372
Pololo and Bernabeu 1922.jpg
Pololo 1901 1934 Lugones
373 Jess Rodriguez 1901 1983 Avilés
374 Gonzalo Pérez Espolita 1901 1966 Avilés
375 Manuel Meana 1901 1985 Xixón
376 Germán Horacio 1902 1975 Xixón
377 Gerardo Zaragoza 1902 1985 Cangues d'Onís
378 Alicio Garcitoral 1902 2003 Xixón
379 Graciano Antuña 1903 1937 L'Entregu
380
Busto de Alejandro Casona-2.JPG
Alejandro Casona escritor español 1903 1965 Bisuyu
381 Luis Amado-Blanco 1903 1975 Sotu'l Barcu
382
Vallinapicture.png
Eloy Vallina 1903 1960 Caborana
383 Manuel Alonso Díaz 1903 1960 Uviéu
384 Blas Aznar González 1903 1987 Avilés
385 Miguel Barrosa 1904 1996 Candás
386 Ramón Areces 1904 1989 La Mata
387 Félix Verdeja Bardales 1904 1977 Panes
388 Carlos Rubiera Rodríguez 1904 1942 Xixón
389 Óscar Rodríguez López 1904 1976 Avilés
390 José María Saro Posada 1904 1980 Llanes
391 Amaro del Rosal Díaz 1904 1991 Avilés
392 Alejandro Núñez Alonso 1905 1982 Xixón
393 Lorenzo Rodríguez-Castellano 1905 1986 Bisuyu (Cangas)
394 Faustino Miranda 1905 1964 Xixón
395
Retrato del tte. gral. Manuel Díez Alegría (1980), de Gyenes.jpg
Manuel Díez-Alegría 1905 1987 Llanes
396
Madrid - Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CBMSO) 5.JPG
Severo Ochoa 1905 1993 Ḷḷuarca
397 Juanín de Mieres 1905 2003 Mieres
398
Marola.jpg
Marola 1905 1986 Xixón
399 Manuel Granell 1906 1993 Uviéu
400 José María Urquiola Iglesias 1906 Uviéu
401
Etelvinovegamartinez.jpg
Etelvino Vega 1906 1939 Mieres
402 Goico Aguirre 1906 1987 Uviéu
403 Juan José Manso del Abad 1906 1972 Mieres
404 Rodrigo Uría González 1906 2001 Uviéu
405 Ramón Rato Rodríguez 1907 1998 Xixón
406 Joaquín Gómez Bas 1907 1984 Cangues d'Onís
407 Kelly Rodriguez 1907 1997 Avilés
408 Mercedes Prendes 1908 1981 Xixón
409 Honorio Díaz Díaz 1908 1993 Siero
410 Manuel Álvarez Álvarez 1908 1938 Xixón
411 Higinio Carrocera 1908 1938 Barros
412 Sabino Alonso Fueyo 1908 1979 Lada
413 Antonio Rico axedrecista español 1908 1988 Tinéu
414 José María Fernández Álvarez 1908 1985 La Felguera
415 Víctor García García 1908 1948 Quirós
416 Enrique Vidal Abascal 1908 1994 Uviéu
417 Galé 1908 1938 Avilés
418 Adolfo Suárez Morán 1908 1968 Xixón
419 Francisco Grande Covián 1909 1995 Colunga
420 José María Velasco Álvarez 1909 Morea
421 Pelai Vilar i Canales 1909 1993 Uviéu
422 Luis Díez-Alegría 1909 2001 Llanes
423 Luis Pardo 1910 2000 Xixón
424 José Remis Ovalle 1910 1987 Margolles
425
Alfonso Iglesas.jpg
Alfonso Iglesias 1910 1988 Navia
426 Aurelio Suárez 1910 2003 Xixón
427 Ignacio Álvarez Castelao 1910 1984 Cangas del Narcea
428
Luisín 2 001.jpg
Luisín Rodríguez 1910 1990 Mieres
429 Luis Rufilanchas 1910 1937 Xixón
430 Casuco 1910 1936 Avilés
431 Pedro Pena Ponga 1910 1989 Xixón
432 Gloria Cuesta 1911 1987 La Felguera
433 José Tomás Díaz-Caneja 1911 Onís
434 Dolores Medio escritora española 1911 1996 Uviéu
435 Antonio Medio 1911 1977 Xixón
436
Francisco Ponzan Vidal.jpg
Francisco Ponzan Vidal 1911 1944 Uviéu
437 Manuel Álvarez-Buylla y López Villamil 1911 2006 Uviéu
438 José María Díez-Alegría 1911 2010 Xixón
439 Eladio Perlado Cadavieco 1911 1991 Uviéu
440 Campanal I 1912 1984 Avilés
441 Francisco Coloma Gallegos 1912 1993 San Esteban
442 Gloria Alcaraz Aguilar 1912 1967 Uviéu
443
Narciso Ibáñez Menta.JPG
Narciso Ibáñez Menta 1912 2004 Llangréu
444 Ignacio Iglesias 1912 2005 Llangréu
445 Emilín 1912 1977 San Román
446 Belarmino Castro González 1912 1984 Xixón
447 Abelardo Riera 1912 1982 L'Entregu
448
Bernrado Guardado (cropped).jpg
Bernardo Guardado 1913 1982 Principáu d'Asturies
449 José Vitini 1913 1945 Xixón
450
Juansuarez 2004.jpg
Juan Suárez Martínez 1913 2006 Xixón
451 Benito Carvajales 1913 Principáu d'Asturies
452 Rafael Luis Fernández Álvarez políticu asturianu, primer presidente del Principáu d'Asturies 1913 2010 Uviéu
453 Luis Ruiz Suarez 1913 2011 Xixón
454 Jesús Evaristo Casariego 1913 1990 Tinéu
455
L'artiste peintre Marixa dans son atelier à Bayonne.jpg
Marixa 1914 1995 Uviéu
456 Marcelino Fernández Villanueva 1914 1999 Olloniego
457 Pedro Escudero 1914 1989 Xixón
458 Ignacio Bertrand y Bertrand 1914 1992 Xixón
459 Antonio Sánchez Valdés 1914 2005 Uviéu
460 Eduardo Herrera Bueno 1914 1991 Xixón
461 José García Nieto 1914 2001 Uviéu
462
LAdaroRF.jpg
Luis Adaro Ruiz-Falcó 1914 2006 Xixón
463
Santiago Carrillo firmando en la Feria del Libro de Madrid en 2006.jpg
Santiago Carrillo Solares 1915 2012 Xixón
464 Ángel Tamargo García 1915 1998 Xixón
465 Ángel Tamargo 1915 1998 Xixón
466 Mario Morán García 1915 1991 Mieres
467 Marcelino Rodríguez Fernández 1915 1946 Uviéu
468 Margarida Fort i Mollar 1915 2000 Uviéu
469 César Ríos 1915 1997 Hevia
470 Eugenio Rueda Perosanz 1915 1948 Uviéu
471 Fermín Gutierrez Lada 1916 1953 Sama
472 José González-Sama García 1916 1986 Llangréu
473 Jesús Neira 1916 2011 El Vaḷḷe
474 José Ramón Alonso Rodríguez-Nadales 1916 2000 Uviéu
475 Ángel Álvarez 1917 2004 Uviéu
476 Ricardo Teruel García 1917 1975 Xixón
477 Carlos Blanco Hernández 1917 2013 Xixón
478 José Ramón Tolivar Faes 1917 1995 Cabanaquinta
479 Florentino Soria 1917 2015 Xixón
480 Goyín 1917 Mieres
481 Covadonga Romero Rodríguez 1917 Bo
482 Norino' l Gaiteru 1917 2011 Sotrondio
483 Luis Cueto-Felgueroso 1918 2004 Xixón
484 Fariñas 1918 1990 Cangas del Narcea
485 Valentín Masip Acevedo 1918 1963 Uviéu
486
Estatua de Sabino Fernandez Campo en el Paseo de los Alamos del campo de San Francisco (Oviedo).jpg
Sabino Fernández Campo, 1st Count of Latores 1918 2009 Uviéu
487 Benjamín López González 1918 1964 Bual
488 Tamayo futbolista 1918 1994 Xixón
489 Julián Ayesta 1919 1996 Xixón
490 Guillermo Morán García 1919 1949 Mieres
491 Silvino Antuña 1919 2015 Samartín del Rei Aurelio
492
D. MANUEL FERNÁNDEZ ARIAS EN PARIS EN INVIERNO DE 1944, DURANTE LA CONVALECENCIA DE SUS HERIDAS. (1944) (cropped).jpg
Manuel Fernández Arias 1919 2011 Marentes
493 Ramón Álvarez-Buylla 1919 1999 Uviéu
494 Silvino Argüelles 1919 1986 Tudela Veguín
495 Faustino González-Aller 1919 1983 Xixón
496 Cholo Dindurra 1919 1971 Xixón
497 Comandante Robert 1919 2015 L'Entregu
498 Gundemaro Paniceres 1919 2013 Xixón
499 José Suárez 1919 1981 Uviéu
Trubia
500 José Luis Martín Vigil 1919 2011 Uviéu
501 José Antonio Sáenz de Santa María 1919 2003 Xixón
502 Juan José Suárez Aller 1920 2008 La Felguera
503 Diamantina Rodríguez 1920 Quirós
504
JoseMCastanon.JPG
José Manuel Castañón escritor español 1920 2001 Ḷḷena
505 Félix Serrano González-Solares 1920 2011 Uviéu
506
Gonzalo Lindín 1954.tif
Antonio Gonzalo Lindín 1920 1999 Uviéu
507
Jose Noriega.jpg
José Noriega 1920 2006 Villaviciosa
508 Orlando Pelayo 1920 1990 Xixón
Uviéu
509 Florina Alías 1921 1999 Cualloto
510 Luis Vigil 1921 2010 Xixón
511 Marino Gutiérrez 1921 1996 Siero
512 Teodoro López-Cuesta 1921 2014 Uviéu
513 Antonio Peláez 1921 1994 Llanes
514 Antolín de la Fuente 1921 1997 Xixón
515 José Antonio Cepeda González 1921 1999 Uviéu
516 Gil Parrondo 1921 2016 Ḷḷuarca
517 Alejandro Fernández Sordo 1921 2009 Uviéu
518 Nené Losada Rico Escritora asturiana 1921 2009 Valdés
519 Enrique López González 1922 Vilanova d'Ozcos
520 Wenceslao Jiménez Orive 1922 1950 Xixón
521 Manuel Fernandez 1922 1971 Lada
522 Eduardo García-Rodeja Fernández 1922 2005 Uviéu
523 Jesús Fueyo Álvarez 1922 1993 La Felguera
524
Fernando M. García-Ordóñez.jpg
Fernando M. García-Ordóñez 1922 2015 Salas
525 Rafael Rodríguez Urrusti 1922 2000 Uviéu
526 Gonzalo Juanes 1923 2014 Xixón
527 Antonio Suárez 1923 2013 Xixón
528 Luis Fernández-Vega Diego 1923 2010 Uviéu
529 Carlos Bousoño 1923 2015 Bual
530
Joseluisgarciarua.JPG
José Luis García Rúa 1923 2017 Xixón
531 Eloy Calvo Capellín 1924 2008 El Campu
532 Francisco Alonso-Fernández 1924 Uviéu
533 José María Martínez Cachero 1924 2010 Uviéu
534 César de Diego 1924 Uviéu
535 Paco Ignacio Taibo I 1924 2008 Xixón
536 Luis Suárez Fernández 1924 Xixón
537 Rodrigo Fernández-Carvajal 1924 1997 Xixón
538 Francisco Méndez Alonso 1924 Trubia
539 David Moreno Navarro 1924 1980 Xixón
540 Sara Suárez Solís 1925 2000 Uviéu
541 Pedro Lantero Pérez 1925 2006 Xixón
542 Pío Alonso 1925 2008 Xixón
543 Pin 1925 2016 Xixón
544
Card. Alvarez Martinez (30913897465).jpg
Francisco Álvarez Martínez 1925 Ferroñes
545 Julián Orbón 1925 1991 Avilés
546 Ángel González 1925 2008 Uviéu
547 Molinucu 1925 Sama
548 Celso López Gavela 1925 2018 Ibias
549 Alfredo Ladreda 1925 Turón
550 Manuel Zapico 1926 2004 Llangréu
551 Manuel Zapico Terente 1926 2004 Llangréu
552
Aurora de Albornoz.jpg
Aurora de Albornoz 1926 1990 Ḷḷuarca
553
Fernando Morán en la recepción al ministro de Asuntos Exteriores de Marruecos.jpg
Fernando Morán 1926 Avilés
554
Luciano Castañón.jpg
Luciano Castañón 1926 1987 Xixón
555 José María Blázquez Martínez 1926 2016 Uviéu
556 Francisco Sánchez Puente 1926 Xixón
557 Carmen Franco, 1st Duchess of Franco 1926 2017 Uviéu
558 Pachichu 1926 1989 Xixón
559 Juan Antonio Vallejo-Nágera escritor español 1926 1990 Uviéu
560 Senén Mesa 1926 2004 La Puela
561 Agustín José Antuña Alonso 1927 2012 La Felguera
562 Víctor de la Fuente 1927 2010 Llanes
563
Corin Tellado cropped2.jpg
Corín Tellado 1927 2009 Viavélez
564 Aurelio Menéndez 1927 2018 Xixón
565 Juan Velarde Fuertes 1927 Salas
566 Constantino García 1927 2008 Uviéu
567 Demetrio González 1927 2015 Principáu d'Asturies
568 Enrique Riestra 1927 Uviéu
569 Román Prieto 1928 1999 Bo
570 Aurelio Quirós Argüelles 1928 2015 La Felguera
571 Eladio Begega fotógrafu y pintor asturianu 1928 2017 El Condao
572 Felipe Criado 1928 2013 Xixón
573 Carlos Luis Álvarez 1928 2006 Uviéu
574 José Miguel Caso González 1928 1995 Cangues d'Onís
575 Manuel Arce escritor español 1928 Llanes
576 Julio Rodríguez Villanueva 1928 2017 Piloña
577 Shankar Vaidya 1928 2014 Otur
578
Gaiteru Verina.jpg
El Gaiteru de Veriña 1928 2006 Xixón
579 Luis Vega Escandón 1928 2014 Lluanco
580 Pedro Mario Herrero 1928 2005 Santiago Arenas / Carbayín
581 Mercedes Gómez Morán 1929 San Cloyo
582 Gerardo Orviz 1929 Santa Bárbola
583 Luis Ricardo Alonso 1929 Parres
584 Luis García San Miguel 1929 2006 Uviéu
585
Camin.jpg
Joaquín Rubio Camín 1929 2007 Xixón
586 Carlos de la Rica 1929 1997 Pravia
587 Enrique Cabal 1929 Xixón
588
Arturo Fernández.jpg
Arturo Fernández 1929 Xixón
589 Germán Robles 1929 2015 Xixón
590 Adauto Iglesias Fernández 1929 Mieres
591 Pascual Tejerina 1929 2003 Xixón
592 María del Carmen Bobes Naves 1930 Uviéu
593 José Prendes 1930 Xixón
594
Enrique V Iglesias 2.jpg
Enrique V. Iglesias 1930 Principáu d'Asturies
595 Víctor Alperi escritor español 1930 2013 Mieres
596 Marta Portal 1930 2016 Nava
597 Tito Fernández 1930 2006 San Esteban
598
Marino Gómez-Santos Retrato.jpg
Marino Gómez-Santos 1930 Uviéu
599 Luis Pérez Rodríguez 1930 2011 Uviéu
600
Isaac del Rivero de la Llana.jpg
Isaac del Rivero Sr. 1931 Colunga
601 Nicolás Solana 1931 2013 Mieres
602 José María Alonso-Vega Suárez 1931 2007 Uviéu
603 Luis Alberto Rojo Parajón 1931 1961 Uviéu
604 Félix Alonso Arena 1931 Piloña
605 José Antonio Martínez Fernández 1931 2015 Xixón
606
Arsenio González, mayu 2017.jpg
Arsenio González Álvarez actor asturianu 1931 2017 Xixón
607 José Ramón Herrero Merediz 1931 2016 Xixón
608
En el Sánchez Pizjuan el 15-11-1961.jpg
Marcelino Vaquero González 1931 Xixón
609 José Luis Ortiz Peláez 1931 2001 Xixón
610
Antonio Gamoneda.jpg
Antonio Gamoneda 1931 Uviéu
611
Achttiende Internationaal Hoogovenschaaktoernooi Beverwij overzichten, Bestanddeelnr 907-5271.jpg
Román Torán 1931 2005 Xixón
612
Gonzalo Anes.jpg
Gonzalo Anes 1931 2014 Trelles
613 Hipólito Gómez de las Roces 1932 Nava
614 Silverio Cañada Acebal 1932 2002 Xixón
615 Germán de Granda 1932 2008 Lluanco
616 Armando Fernández Prieto 1932 2001 Uviéu
617 Antonio Cuervo Fernández 1932 2017 Uviéu
618
Alfonso Nieto.jpg
Alfonso Nieto Tamargo 1932 2012 Uviéu
619
Diana Balmori @Margaret Morton.jpg
Diana Balmori 1932 2016 Xixón
620 Armando Medina 1932 Xixón
621 Juan Luis de la Vallina Velarde 1932 2010 Uviéu
622 Avelino Pérez Fernández 1932 Bual
623 Octavio Cabezas 1933 Uviéu
624 Ignacio Fuejo Lago 1933 2016 Erías
625 Alfredo González 1933 Agüeria
626 Mariano Medina Iglesias 1933 2013 Uviéu
627
Fanjul1.JPG
José Joaquín Fanjul 1933 2008 Xixón
628 Ángel Rodríguez López 1934 Cayés
629 José Manuel Feito 1934 Q4890701
630
Víctor García de la Concha.jpg
Víctor García de la Concha 1934 Villaviciosa
631
Frank Braña - Hai sbagliato... dovevi uccidermi subito!.jpg
Frank Braña 1934 2012 La Puela
632 José Luis Corripio 1934 Arroes
633
Manuel Calvo y Jacob Jordaens.TIF
Manuel Calvo Abad 1934 Uviéu
634
Gonzalo Suárez.jpg
Gonzalo Suárez 1934 Uviéu
635 Jaime Caleya 1935 2014 Murias
636 Isidoro Álvarez 1935 2014 Báscones
637 Juan Manuel Campos Ansó 1935 2012 La Felguera
638
Maribel-Alvarez-Escritora.jpg
Maribel Álvarez escritora española 1935 Uviéu
639
Emilio Eiroa 1991 (cropped).jpg
Emilio Eiroa 1935 2013 A Veiga
640 José María Casielles Aguade 1936 Uviéu
641 Juan José Otegui 1936 Uviéu
642 Macrino Suárez Menéndez 1936 2012 Ḷḷuarca
643 Álvaro Rodríguez Ros 1936 Uxo
644 Manuel Ponga Santamarta 1936 Xixón
645 Vicente Santarúa 1936 Carreño
646 Francisco Javier Fernández Conde 1937 Piarnu
647 Vicente Vázquez Canónico 1937 Xixón
648 Ángel Pariente escritor español 1937 2017 Xixón
649 Josefina Martínez Álvarez 1937 San Cloyo
650 Rafael Biempica 1937 Xixón
651 José Fernández Álvarez 1937 Xixón
652 Juan Álvarez Álvarez 1937 Ḷḷena
653 Federico Patán López 1937 Xixón
654 Florín 1937 1991 Avilés
655 José García González 1938 Castieḷḷo (Ḷḷena)
656 Emilio Tamargo 1938 2009 Uviéu
657 Jesús Herrera Alonso 1938 1962 Cabueñes
658 Francisco García Gómez 1938 Uviéu
659
Mariano García.jpg
Mariano Bartelmi 1938 2012 Sama
660 Manuel Vega-Arango 1938 Lluanco
661
Margarita Salas Falgueras.jpg
Margarita Salas 1938 Valdés
662 Antonio Fernández-Rañada Menéndez de Luarca 1939 Uviéu
663 Pilar Fernández Carballedo 1939 Trevías
664 Graciano García García 1939 Morea
665 Diego Carcedo 1940 Cangues d'Onís
666 Tino Pérez del Rufo escritor español 1940 Tinéu
667 Olga Quiñones Fernández 1940 2014 Salinas
668
Carlos Alvarez-Novoa.jpg
Carlos Álvarez-Nóvoa 1940 2015 La Felguera
669 Javier Belderraín Fernández 1940 2006 La Felguera
670 José Ramón Álvarez Rendueles 1940 Xixón
671 Eugenio Prieto Álvarez 1940 Uviéu
672 Enrique Fernández Prado 1940 2018 Llangréu
673
JLBalbin.jpg
José Luis Balbín 1940 Pravia
674 Pedro Civera 1941 Mieres
675 José Manuel Félix Magdalena 1941 Mieres
676
Rosina Gomez Baeza.jpg
Rosina Gómez Baeza 1941 Xixón
677 Manuel Jesús González González 1941 2011 Samartín del Rei Aurelio
678 Carmen Ruiz-Tilve 1941 Uviéu
679 Pedro Sabando 1941 Xixón
680 Alfredo Lombardía 1941 Q6153698
681 Laura González Álvarez 1941 Avilés
682 Carlos Cigarrán Rodil 1941 1988 Santiso d'Abres
683 Mary Paz Pondal 1942 Uviéu
684 Juan Cueto Alas 1942 Uviéu
685 Miguel Alonso Muñiz 1942 Xixón
686 Jesús Lobato de Blas 1942 2014 Uviéu
687 Alfonso Domínguez-Gil Hurlé 1942 Xixón
688 José Montero García 1942 Principáu d'Asturies
689
Sanchez Ocaña.jpg
Ramón Sánchez-Ocaña 1942 Uviéu
690 José María García Lavilla 1942 La Pola Siero
691 Álvaro Cuervo García 1942 Carreño
692 Danny Daniel 1942 Xixón
693
Berto Velasco conversando.jpg
Alberto Fernández Velasco 1942 2011 L'Entregu
694 Juan Alsina 1942 2011 Xixón
695 Federico Fierro Botas 1942 2002 Uviéu
696 Agustín Argüelles Cuesta 1943 2007 Llimanes
697 Ramón Rodríguez 1943 Avilés
698 Juan José Plans 1943 2014 Xixón
699 José Ángel Fernández Villa 1943 Tiuya
700 Manuel García Linares 1943 Navelgas
701 José Luis Fernández 1943 Uviéu
702 José Avello escritor español 1943 2015 Cangas del Narcea
703 Gabino de Lorenzo 1943 Uviéu
704 Pocholo 1943 Xixón
705
Carlos-sierra-cueto-pola-siero-2017.jpg
Carlos Sierra 1943 Lieres
706 José Antonio Pérez Boudón 1943 Xixón
707 Julio Alas 1943 Uviéu
708
Vicente Álvarez Areces 2008 (cropped).jpg
Vicente Alberto Álvarez Areces 1943 Olloniego
709 Ceferino de Blas escritor español 1943 Corvera
710 Alberto Fernández Fernández 1943 Carreño
711 Mariano Antolín Rato 1943 Xixón
712
Agustin.jpg
Agustín Marina 1943 2015 Uviéu
713 José Manuel Díaz Novoa 1944 Xixón
714
Consuelo Álvarez de Toledo.jpg
Consuelo Álvarez de Toledo 1944 Uviéu
715 Fernando Alba 1944 Salas
716 Alberto Marcos Vallaure 1944 Cayés
717
Alonso Puerta 2012 (cropped).jpg
Alonso José Puerta 1944 Avilés
718 Luis Balagué 1944 Uviéu
719
Jesus Prieto.jpg
Jesús Prieto Valtueña 1944 Uviéu
720 María Ostiz 1944 Avilés
721 Vicente García Oliva escritor español 1944 Xixón
722
Dorotea Bárcena.jpg
Dorotea Bárcena 1944 2016 Uviéu
723 Ángel Abelardo González Bernardo 1944 Samartín del Rei Aurelio
724 Carmen Gómez Ojea 1945 Xixón
725 Enrique Valdés Bermejo 1945 1999 Villaviciosa
726
Rafael Puyol 2015 (cropped).jpg
Rafael Puyol Antolín 1945 Xixón
727 Germán Álvarez Blanco 1945 Avilés
728 Mauro Álvarez Fernández 1945 Uviéu
729 José Enrique Rozas 1945 2014 Llanes
730
Jeronimo-granda-gijon-2017.jpg
Jerónimo Granda 1945 Uviéu
731 Luis Díaz Alperi 1945 Uviéu
732 Herminio Álvarez 1945 A Caridá
733
Dorita 1.jpg
Dorita García Blanco 1945 La Pola (Ḷḷena)
734 Enrique Álvarez Sostres 1945 Avilés
735 Celestino García Braña 1945 Mieres
736 Xosé Lluis García Arias escritor español 1945 Teberga
737 Manuel Adolfo García Fernández 1945 Uviéu
738
Gerardo Iglesias 1987 (cropped).jpg
Gerardo Iglesias 1945 Mieres
739
(Pedro Silva) Felipe González recibe al presidente del Principado Asturias. Pool Moncloa. 9 de abril de 1986 (cropped).jpeg
Pedro de Silva Cienfuegos-Jovellanos políticu asturianu 1945 Xixón
740
JoséManuelFuente(c1998).jpg
José Manuel Fuente 1945 1996 Siero
741 Emilio Sola escritor español 1945 Cangas de Onís
742 Francisco González Zapico 1945 Ciañu
743 Carlos Suárez 1946 Uviéu
744 José María González Ortea 1946 2015 Xixón
745 Luis Díez Tejón 1946 Avilés
746 Miguel Ángel Lombardía Escultor asturianu 1946 Sama
747 Blanca Estrada 1946 La Felguera
748
Andrés Junquera (1971).jpg
Andrés Avelino Zapico Junquera 1946 La Felguera
749 Antonio Masip 1946 Uviéu
750 Gil Carlos Rodríguez Iglesias 1946 Xixón
751
Salvador Ordóñez Delgado en la clausura los cursos de verano de la Universidad Menéndez Pelayo (2007).jpg
Salvador Ordóñez Delgado 1946 Ḷḷena
752 Juan Luis Vázquez Suárez 1946 Uviéu
753
Sergio Marques URAS-PAS.jpg
Sergio Rutilio Marqués Fernández políticu asturianu 1946 2012 Xixón
754 Antonio Menéndez 1946 Cangas del Narcea
755 Marcial Pina 1946 Bárzana
756
Marta Mata, María Izquierdo, Julia Sevilla, Carmen Alborch - 2006.jpg
María Izquierdo Rojo 1946 Uviéu
757 José Manuel Fernández García 1946 2008 Xixón
758 Carlos Manuel García Cuervo 1946 Xixón
759 Manuel Fernández-Miranda 1946 1994 Xixón
760 Hortensio Fernández Extravis 1946 2011 Sama
761 Nel Amaro escritor español 1946 2011 Santa Rosa
762
Periodista-escritor-Gregorio-Moran EDIIMA20171024 0806 5.jpg
Gregorio Morán 1947 Uviéu
763 Jesús Ferreiro 1947 Santiso d'Abres
764 Ignacio González Tascón 1947 2006 Uviéu
765
Francisco Javier Álvarez Guisasola.jpeg
Francisco Javier Álvarez Guisasola 1947 Lugones
766 Falito 1947 La Felguera
767 Vicente González-Villamil 1947 Uviéu
768 Crisanto García Valdés futbolista asturianu 1947 2009 Cuna
769 José Luis Lavandera 1947 La Felguera
770
Juanjo Mier en una rueda de prensa en 1996.jpg
Juanjo Mier Cáraves 1947 1997 Alles
771 Laureano Rubial 1947 Ḷḷuarca
772 Manuel Fernández 'Lito' 1947 2014 Mieres
773
Tanea y Víctor Manuel (2011).jpg
Víctor Manuel 1947 Mieres
774 José Ramón Cuervo-Arango 1947 Xixón
775
José Luis González Quirós 2014 (cropped).jpg
José Luis González Quirós 1947 Grau
776 Josefina Argüelles 1947 Mieres
777 Lluis Xabel Álvarez escritor español 1948 Sama
778 Luis Ignacio Sánchez 1948 2010 Uviéu
779 Enrique Fernández Sánchez 1948 Sietes
780 Wenceslao López Martínez 1948 Uviéu
781 Emilio García-Pumarino Ramos 1948 Tinéu
782
Javierfernandezfernandezcrop.jpg
Javier Fernández Fernández políticu asturianu 1948 Mieres
783 Alberto Cardín 1948 1992 Villamaore
784
(Rodríguez Inciarte) Leopoldo Calvo Sotelo preside el Consejo de Ministros en el Congreso de los Diputados. Pool Moncloa. 27 de noviembre de 1981 (cropped).jpeg
Matías Rodríguez Inciarte 1948 Uviéu
785 María Antonia Álvarez Yáñez 1948 Tapia
786
Pilar López Díez.jpg
Pilar López Díez 1948 Morea
787 Manuel Antonio García 1948 Avilés
788 Luis Martínez Noval 1948 2013 Piloña
789 Salvador Gutiérrez Ordóñez 1948 Bimenes
790 Pablo Xuan Manzano Rodríguez 1948 L'Entregu
791
Conjunto español 1999 Budapest 03.png
Karol Otero 1948 Xixón
792 Vicente Díaz 1948 Sotu'l Barcu
793 José Luis Jorcano Noval 1949 Xixón
794 José Manuel Menéndez Fernández 1949 Biescas
795 Antonio Corral Fernández 1949 Principáu d'Asturies
796
José Manuel Suárez.JPG
José Manuel Suárez 1949 Villoria
797 Tomás Emilio Díaz 1949 Ḷḷuarca
798
Paco-Ignácio-Taibo-II.jpg
Paco Ignacio Taibo II 1949 Xixón
799
Xuan xosé.JPG
Xuan Xosé Sánchez Vicente 1949 Xixón
800
Gustavo Suárez2 (cropped).jpg
Gustavo Suárez Pertierra 1949 Cuideiru
801
Manolo Quirós.jpg
Manolo Quirós 1949 2001 Quirós
802 Susana Estrada 1949 Xixón
803 Rafael del Riego Villaverde 1949 2013 Xixón
804 Helio Pedregal 1949 Uviéu
805
Quini.jpg
Quini futbolista asturianu 1949 2018 Uviéu
806 Miguel Ramos Corrada 1949 2013 Llerandi
807 Javier Álvarez Alonso 1949 Uviéu
808 Antonio Rey González 1950 Casomera
809 Bernardo Fernández Pérez 1950 Uviéu
810 José Antonio Fernández Prieto 1950 Mieres
811 Ladislao de Arriba Azcona 1950 Uviéu
812 Joaquín Pixán 1950 Cangas del Narcea
813 María Teresa González 1950 1995 Xixón
814 Ángel Guache 1950 Lluanco
815 Faustino Fernández Álvarez 1950 2014 Mieres (parroquia)
816 Francisco Javier Uría 1950 Xixón
817 Tino Casal 1950 1991 Q6153698
818 Francisco Arce Montes 1950 Xixón
819 Francisco José Llera 1950 Caravia
820 José Manuel García Herrero 1950 2014 Xixón
821 José Antonio García Prieto 1950 Principáu d'Asturies
822
Ana Cano.jpg
Ana Cano 1950 Somiedu
823 Beatriz Escudero 1950 La Felguera
824
OLVIDO GARCIA VALDES 005 (5687721958).jpg
Olvido García Valdés 1950 Santianes
825 José María Ortega Trinidad 1950 Nava
826 José Antonio Nava Iglesias 1951 Uviéu
827 Aitor Morrás Alzugaray 1951 Uviéu
828 Manuel Suárez Cortina 1951 Xixón
829 Jesús Castro González futbolista asturianu 1951 1993 Uviéu
830 Heliodoro Crespo 1951 Caravia l'Alta
831 José Carrette de Julián 1951 Turón
832 Diego Muñiz Lovelace 1951 Xixón
833 José María Mazón Ramos 1951 Uviéu
834 Pedro González Menéndez 1951 2000 Uviéu
835 Enrique Rodríguez Cal 1951 Carreño
836 José Ramón Gómez Fouz escritor español 1952 Uviéu
837 Luis Manuel García Antuña 1952 L'Entregu
838
Floro - Benito.jpg
Benito Floro 1952 Xixón
839 Nacho Martínez 1952 1996 Mieres
840 Alicia Castro Masaveu 1952 Avilés
841
Toni Fidalgo.jpg
Toni Fidalgo 1952 Avilés
842 Ovidio Sánchez 1952 La Pola Llaviana
843 Eduardo Panizo Gómez 1952 Avilés
844 Julio Raúl González Pérez 1952 Avilés
845 Macu González 1953 Teberga
846 José María Navia-Osorio García-Braga 1953 Uviéu
847 Benigno Varillas 1953 Q6153698
848 José Antonio Fernández Vior 1953 A Veiga
849
Maria Luisa Prada en Gijón, ciudad en la que reside.jpg
Maria Luisa Prada Sarasua 1953 Mieres
850
Mons. Martinez Camino (30279524564).jpg
Juan Antonio Martínez Camino 1953 Marcenao
851 José Antonio Redondo 1953 Turón
852
Francisco Garcia Perez.jpg
Francisco García Pérez 1953 Uviéu
853 María Luisa Carcedo 1953 Samartín del Rei Aurelio
854 Enrique Morán 1953 La Pola (Ḷḷena)
855 María Paz Andrés Sáenz de Santa María 1953 Uviéu
856 Favila (pintor) 1954 Grau
857 Francisco Fresno 1954 Villaviciosa
858 Juan Carlos Álvarez 1954 L'Entregu
859
Nicanor García 2015b (cropped).jpg
Nicanor García Fernández 1954 Nembra
860
Mae de la Concha.jpg
María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño 1954 Xixón
861 Xuacu Amieva 1954 Llanes
862 Jesús Sanjurjo González 1954 Abres
863 Ángeles Barrio Alonso 1955 Xixón
864 Ángel Rubio 1955 Q2900501
865
Lisardo Lombardia au Festival interceltique de Lorient 2012.jpg
Lisardo Lombardía 1955 La Pola Llaviana
866 Pablo Rodríguez 1955 Turón
867 Cundi 1955 Samartín del Rei Aurelio
868
Lluis anton.jpg
Lluis Antón González 1955 Baíña
869
(Álvaro Cuesta) Ramón Jáuregui participa en las Jornadas promovidas por la Fundación Ideas del PSOE. Pool Moncloa. 9 de abril de 2011 (cropped).jpeg
Álvaro Cuesta 1955 Uviéu
870 Andrés Solar 1955 1984 Xixón
871
Carlos Martinez.jpg
Carlos Martínez Álvarez 1955 Pravia
872 Lorenzo Martín Roales 1955 Mieres
873 Pelayo Ortega 1956 Mieres
874 Jaime Fernández Barros 1956 Xixón
875 Alfonso Velázquez escritor español 1956 Tinéu
876
Xosé Antón González Riaño.jpg
Xosé Antón González Riaño 1956 Siero
877
María José Ramos Rubiera 2014.jpg
María José Ramos Rubiera 1956 Sama
878
Emiliano Fernández Prado 02.jpg
Emiliano Fernández Prado 1956 Xixón
879 Miguel Solís Santos 1956 Avilés
880
Preferida.jpg
Fernando Beltrán 1956 Uviéu
881
Carlos rubiera 1.jpg
Carlos Rubiera 1956 Xixón
882 Rosa María Menéndez López 1956 Cudillero
883
Antonio Trevín (cropped).PNG
Antonio Ramón María Trevín Lombán políticu asturianu 1956 Avilés
884
Josep Maria Àlvarez Suàrez - 001.jpg
Josep Maria Àlvarez Suàrez 1956 Balmonte
885 David López Fernández 1956 Turón
886 Vili 1956 Llanes
887 Joaquín Alonso 1956 Uviéu
888 Leonardo Verdín Bouza 1956 Trubia
889 Pepe Acebal 1956 Xixón
890 Gerardo Ruiz Alonso escritor español 1956 Xixón
891 Miguel Rojo escritor español 1957 Tinéu
892 Tante Blanco 1957 Tolivia
893 Juan Fueyo 1957 Uviéu
894
Fernando Padilla Palicio.png
Fernando Padilla Palicio Direutor Xeneral de Planificación Llingüística y Normalización del Principáu d'Asturies 1957 Q6153698
895 María Ángeles Rodríguez 1957 Xixón
896 José Ramón García Cañal 1957 Uviéu
897
Salvador Garriga Polledo par Claude Truong-Ngoc mai 2013.jpg
Salvador Garriga Polledo 1957 Xixón
898
Blanca Alvarez (cropped).jpg
Blanca Álvarez González escritora española 1957 Cartavio
899 Carlos Gallego 1958 2005 Llangréu
900 Ánxel Álvarez Llano escritor español 1958 Bo
901 Ismael González Arias escritor español 1958 Uviéu
902 Alfredo Ignacio Álvarez Menéndez 1958 Xixón
903 Francisco Javier García Valledor 1958 Uviéu
904 Pedro Sanjurjo 1958 Abres
905 Juan Suárez Botas 1958 1992 Xixón
906 Julio Alberto Moreno 1958 Carreño
907 Pedro Muñoz Machín ciclista español 1958 Mieres
908
Nachoorviz.jpg
Nacho Orviz 1958 Xixón
909
Jesús Iglesias.jpg
Jesús Iglesias Fernández 1959 Xixón
910 María Jesús Rodríguez 1959 Uviéu
911 Xelu Gutiérrez Morán escritor español 1959 Avilés
912 Clemente Villaverde Huelva 1959 Cangues d'Onís
913 José Ramón Quirós García 1959 L'Entregu
914
Mariví Monteserín (2006).jpg
Mariví Monteserín 1959 Bual
915 Juan Carlos Ramos 1959 Uviéu
916
Ángela Vallina, candidata a la alcaldía de Castrillón.jpg
Angela Rosa Vallina Noval 1959 Castrillón
917 Víctor Manuel García Rodríguez 1959 Uviéu
918 Santiago Menéndez 1959 Xixón
919
Foto de Ángeles Caso presentando su libro "GRANDES MAESTRAS".jpg
Ángeles Caso escritora española 1959 Xixón
920
Yolanda Sobero (cropped).jpg
Yolanda Sobero 1959 Cangues d'Onís
921
EnriqueFigaredoAlvargonzalez.jpg
Enrique Figaredo Alvargonzalez 1959 Xixón
922
Antón garcía.JPG
Antón García escritor español 1960 Tuña
923 Neto 1960 Cangas del Narcea
924 Gaspar Meana 1960 Xixón
925
Aquilino Alonso 2015 (cropped).jpg
Aquilino Alonso 1960 Mieres
926 Eulogio López 1960 Uviéu
927
Carmen del Riego - conversaciones con (cropped).jpeg
Carmen del Riego 1960 Uviéu
928 Javier Bauluz 1960 Uviéu
929
Rosa Fernández, himalayista.jpg
Rosa Fernández Rubio 1960 Cangas del Narcea
930 Kely Méndez Riestra 1960 2013 Uviéu
931
Roberto Alvarez 5 actor.jpg
Roberto Álvarez 1960 Xixón
932
SEV 2010 congress.JPG
José Carlos Alegría Díaz 1960 Xixón
933 Mercedes Arriaga Florez escritor español 1960 Uviéu
934
Cristinadelvalle.jpg
Cristina del Valle 1960 Principáu d'Asturies
Uviéu
935 Mercedes Fernández política española 1960 Xixón
936 José Manuel Gómez Ondina 1960 Uviéu
937
Ángel Fernández Artime.jpg
Ángel Fernández Artime 1960 Lluanco
938 Alejandro Sopeña 1960 Principáu d'Asturies
939 Pelayo Roces 1960 La Felguera
940 Esteban Gutiérrez Fernández 1960 Cuideiru
941 Enrique Moradiellos 1961 Uviéu
942 Lourdes Álvarez escritora española 1961 Mieres
943 Consuelo Vega escritora española 1961 Ayer
944
Humbertogonzali.jpg
Humberto Gonzali escritor español 1961 Figareo
945 Amparo Pedregal Rodríguez 1961 2015 Llangréu
946 Inés Marful 1961 Mieres
947 María Lago 1961 La Felguera
948 Ana Castaño 1961 Pezós
949 Antonio Vázquez 1961 Vega
950 Juan Avendaño 1961 Lluanco
951 Pablo Maojo 1961 San Pedru Ambás
952 Isaac Turienzo 1961 Xixón
953
(c)by Max Zambelli for Mutina RITAGLIATA.jpg
Patricia Urquiola 1961 Uviéu
954 Joaquin Villa García 1961 Mieres
955 Antonio González 1961 Uviéu
956 Eva Lesmes 1961 Xixón
957 Santiago García Barrero 1961 Uviéu
958 Toli Morilla 1961 Uviéu
959 Pilar Sánchez Vicente 1961 Xixón
960 Francisco Javier Fernández González 1961 Candás
961 María Neira 1962 La Felguera
962 Milio Rodríguez Cueto escritor español 1962 Xixón
963 José Suárez Arias-Cachero 1962 Felechosa
964
Lino Gómez Feito.jpg
Lino Gómez Feito 1962 Q4890701
965
María Muñiz de Urquiza 02.JPG
María Muñiz de Urquiza 1962 Xixón
966 José Luis Ablanedo 1962 Mieres
967 Al Pardo 1962 Uviéu
968 Jaime Álvarez 1962 Xixón
969
Ángel de la Fuente 2014.jpg
Ángel de la Fuente Moreno 1962 Xixón
970 Reinerio Álvarez Saavedra 1962 Uviéu
971
Alicia Miyares.jpg
Alicia Miyares 1963 Les Arriondes
972 Javier Antonio Marinas 1963 Grau
973 Sabel Tuñón Ces 1963 Xixón
974 Mariano Marín Albi 1963 Xixón
975 Enrique Sánchez Lansch 1963 Xixón
976 Adolfo Camilo Díaz escritor español 1963 Caborana
977 Florentino Alonso Piñón 1963 Uviéu
978 Benjamín Menéndez Navarro 1963 Avilés
979 Mino 1963 Gozón
980 Guillermo Arenas 1963 La Pola Llaviana
981 Pipi Estrada 1963 Xixón
982
Berta Piñán (cropped).jpg
Berta Piñán escritora española 1963 Cangues d'Onís
983 Zurdi 1963 Xixón
984 Aurelio Argel 1963 2018 Soto Rei
985
Prof. Ramon Torrecillas.jpg
Ramon Torrecillas 1963 Uviéu
986 Juan Carlos Ablanedo 1963 Mieres
987 Sonia Grande 1964 Uviéu
988 Enrique González Álvarez 1964 Bual
989 Tino Pertierra 1964 Xixón
990 José Arconada 1964 Xixón
991 Donato Alcalde Tieles 1964 Salinas
992 Joan Manel Fernández Sánchez 1964 Mieres
993
Aurelio González Ovies.JPG
Aurelio González Ovies 1964 Bañugues
994 Vicente Prado 1964 Viella (Siero)
995 Eloy Olaya Prendes futbolista asturianu 1964 Xixón
996
Jose Manuel Campa.jpg
José Manuel Campa 1964 Uviéu
997 Xulio Vixil escritor español 1964 Santuyano
998 Javier Carnero Alonso 1964 Avilés
999 Ana Galán 1964 Uviéu
1000 Javier Fernández Rodríguez 1964 Xixón
1001
JorgeGuerricaechevarría.jpg
Jorge Guerricaechevarría 1964 Avilés
1002 Begoña Huertas escritora española 1965 Xixón
1003 Paco Cao 1965 Uviéu
1004 Yolanda Arestegui 1965 Avilés
1005
Rodolfo Martínez 3960.jpg
Rodolfo Martínez escritor español 1965 Candás
1006 Xosé Miguel Suárez Fernández escritor español 1965 Tapia
1007 Dionisio González 1965 Xixón
1008 Paquita Suárez Coalla 1965 Uviéu
1009
Xuan Bello - Poesia Urumea bazterrean 4 (7286101378).jpg
Xuan Bello 1965 Tinéu
1010
Paco1989.jpg
Francisco Menéndez González 1965 1999 Avilés
1011 Emilio Blanco Cabezón 1965 2002 Avilés
1012
IgnacioPrendes.png
Ignacio Prendes 1965 Xixón
1013 Cristina Gallo 1965 Uviéu
1014
Mejuto Gonzalez 18abr2007.jpg
Manuel Mejuto González 1965 La Felguera
1015 María Esther Díaz García abogada y política española 1965 Llangréu
1016 Iñaki Eraña 1965 Xixón
1017 Manfredo Álvarez Calvo 1965 Xixón
1018 Archie Lafranco 1965 Principáu d'Asturies
1019 Ana García-Siñeriz 1965 Uviéu
1020
Marcelino García Toral.jpg
Marcelino García Toral 1965 Villaviciosa
1021 Antonio Lobato 1965 Uviéu
1022 Ángel Rubio Secades 1965 Uviéu
1023 Susana Roza 1965 Uviéu
1024 Ismael Díaz 1965 Avilés
1025
Mónica García.jpg
Mónica García 1966 Ḷḷuarca
1026 Pablo Antón Marín Estrada escritor español 1966 Llangréu
1027 Antonia Is Piñera 1966 Uviéu
1028 Pedro Olalla 1966 Uviéu
1029 Juan Manuel Suárez del Valle 1966 Lluanco
1030 Óscar Luis Celada 1966 Valdés
1031 Fernando Goñi Merino 1966 Xixón
1032 Alfonso Menéndez 1966 Avilés
1033 Alejandro Menéndez 1966 Xixón
1034
José Villaldea - Jornada de las Estrellas de Balonmano 2013 - 01.jpg
Chechu Villaldea 1966 Xixón
1035
Paco gonzalez 2013001.jpg
Paco González 1966 Uviéu
1036
Xaviel vilareyo.JPG
Xaviel Vilareyo escritor español 1967 2015 Mieres
1037 Xabiero Cayarga escritor español 1967 Cangues d'Onís
1038
Carmen Moriyón.jpg
Carmen Moriyón Entrialgo 1967 Xixón
1039 Jordi Doce 1967 Xixón
1040 Isabel Pérez-Espinosa 1967 Xixón
1041 Luis Manuel Arias Vega 1967 Uviéu
1042 Fernando Piñera Gonzalez 1967 Xixón
1043 Minerva Piquero 1967 Uviéu
1044
Reig The Writter.jpg
Rafael Reig escritor español 1967 Cangues d'Onís
1045 Paco Fernández 1967 Uviéu
1046
FIL 2013 - Hevia Trio - 7812.JPG
José Ángel Hevia 1967 Villaviciosa
1047
Antonio Iñiguez Escobar.jpg
Antonio Íñiguez Escobar 1967 Xixón
1048 Juan Carlos Robles 1967 Xixón
1049 Xulio Viejo escritor español 1968 Uviéu
1050
Emma Cabal en Oviedo (6 de mayo de 2017), foto de Asís G. Ayerbe.jpg
Emma Cabal 1968 Uviéu
1051 José Joaquín Melgar 1968 Uviéu
1052 Roberto Aguirre 1968 Llangréu
1053 Xuan Nel Expósito 1968 Uviéu
1054 Gaspar Rodríguez Llaneza 1968 Uviéu
1055 Ricardo Bango 1968 Xixón
1056 Vicente Borge 1968 Mieres
1057 Juan Ramón López Muñiz 1968 Xixón
1058 Ramón Sánchez del Valle 1968 Lluanco
1059 Álvaro Arias 1969 Uviéu
1060 Amador Menéndez Velázquez 1969 Les Regueres
1061 Javier Almuzara escritor español 1969 Uviéu
1062 José Antonio Quiroga Fernández 1969 Xixón
1063 Josu Uribe 1969 Xixón
1064 Arturo Martínez Noval 1969 Xixón
1065
Jose Andres.jpg
José Andrés 1969 Mieres
1066 Andrés de la Rosa Bolaños 1969 Turón
1067 María Díaz 1969 Avilés
1068
Karmenka explorando interior glaciar.jpg
Carmen Domínguez 1969 Principáu d'Asturies
1069 Irene Rivera Andrés 1969 Mieres
1070 Coque Uría 1969 Xixón
1071
Manjarín.jpg
Javier Manjarín 1969 Xixón
1072 Xandru Fernández escritor asturianu 1970 Turón
1073
Beatriz Rico 2013.jpg
Beatriz Rico 1970 Avilés
1074
Cristina Coto.PNG
Cristina Coto 1970 Sotrondio
1075
Abelardo with Sporting Gijón.jpg
Abelardo Fernández 1970 Xixón
1076
Luis Enrique 12.jpg
Luis Enrique Martínez García ex-futbolista y entrenador asturianu 1970 Xixón
1077
AlbertoCotoAbaco.jpg
Alberto Coto García 1970 Llangréu
1078 Jorge Menéndez Vallina 1970 Uviéu
1079
Alberto Ardines 2006.jpg
Alberto Ardines 1970 Uviéu
1080
José Manuel Corredoira Viñuela.JPG
José Manuel Corredoira Viñuela 1970 Xixón
1081
Roberto colunga junta2.PNG
Roberto Colunga Fernández 1970 Xixón
1082 Rafael González Robles 1970 Avilés
1083 Elena Fernández 1970 Uviéu
1084 Francisco Javier Mori Cuesta 1970 Cangues d'Onís
1085
Ignacio del Valle 001.jpg
Ignacio del Valle 1971 Uviéu
1086 Pablo Amargo 1971 Uviéu
1087
El escritor Ricardo Menéndez Salmón.jpg
Ricardo Menéndez Salmón escritor español 1971 Xixón
1088 José Ángel Abad 1971 Xixón
1089 Emilio Gutiérrez González 1971 Avilés
1090 José Manuel Menéndez Erimia 1971 Avilés
1091
Rueda de Prensa-Los Mácbez (cropped).jpg
Javier Gutiérrez Álvarez 1971 Lluanco
1092 Antonio Diego Granado 1971 Uviéu
1093 Ruma Barbero 1971 Somió
1094
Agustín Iglesias Caunedo (Alcalde d'Uviéu).jpg
Agustín Iglesias Caunedo 1971 Uviéu
1095 Marcelino García Alonso 1971 Uviéu
1096 Yasmina Triguero Estévez 1971 Piedrasblancas
1097 Francisco Javier Espejo Ropero 1971 Avilés
1098 Juanele 1971 Xixón
1099 Iván García Cortés 1971 Xixón
1100 Juan Luis Mas 1971 Uviéu
1101 Santi Cuesta 1971 Avilés
1102 Marcelino Elena 1971 Xixón
1103 Avelino Riopedre Muiña 1971 Xixón
1104 Iván Iglesias 1971 Xixón
1105 Sergio Inclán 1971 Avilés
1106 Ignacio Ferrando escritor español 1972 Trubia
1107 Mónica Peñalver 1972 Comarca d'Avilés
1108 Jon Bilbao escritor español 1972 Ribeseya
1109 Avelino Sala 1972 Xixón
1110 Elías Veiga Escritor asturianu 1972 Ayande
1111 Daniel García Granda Escritor asturianu 1972 La Pola Siero
1112 David Fernández Rodríguez 1972 Uviéu
1113
Foto Eugenia Rico blanco y negro.jpg
Eugenia Rico escritora española 1972 Uviéu
1114 Oli 1972 Uviéu
1115
Pabloryr.jpg
Pablo Rodriguez 1972 Uviéu
1116 Manuel Simón Cuervo 1972 Uviéu
1117 Mónica Fernández 1972 Principáu d'Asturies
1118
Roberto García.jpg
Roberto García 1972 Uviéu
1119
Avalanch 04 (Festival En Vivo).jpg
Alberto Rionda 1972 Uviéu
1120 Natalia Estrada. 1972 Xixón
1121
Reina Letizia de España, Visita Oficial (18206716741) (cropped).jpg
Letizia Ortiz 1972 Uviéu
1122 Julio José Iglesias Rouget 1972 Avilés
1123 Marco Álvarez 1972 Xixón
1124 Jose María Pérez López 1972 Ḷḷuarca
1125 Pablo Zarnicki 1972 Bulnes
1126 Enrique Martín Sánchez 1972 Avilés
1127 Francisco Javier Castaño 1972 Xixón
1128
Xurde Álvarez.jpg
Xurde Álvarez escritor español 1973 Sama
1129 Rosario Neira 1973 Uviéu
1130 Chechu Álava 1973 Piedrasblancas
1131
NachoG3.jpg
Nacho Guirado Blas 1973 Uviéu
1132
Pablo Suárez García.jpg
Pablo Suárez García 1973 Udrión
1133
Sergio G. Sanchez.jpg
Sergio G. Sánchez 1973 Uviéu
1134
Jose Luis Rubiera 3.jpg
José Luis Rubiera Vigil 1973 Xixón
1135 Miguel García 1973 Lluanco
1136
Roberto F. Canuto, Contemporary Art Musseum A4 (Chengdu, 2014) Crop.jpg
Roberto F. Canuto 1973 Xixón
1137 Alejandro Morán Santamaría 1973 Xixón
1138
Julio César Herrero.jpg
Julio César Herrero 1973 Mieres
1139 Ramón Ruiz 1973 Xixón
1140
Hipismo9.jpg
Antonio Honrubia González 1973 Avilés
1141
Avalanch 03 (Festival En Vivo).jpg
Ramón Lage 1973 Uviéu
1142 Daniel Díaz Fernández 1973 Uviéu
1143 Juanjo González 1973 Xixón
1144 José Manuel Colmenero Crespo 1973 Xixón
1145
Ana Villa - 581955.jpg
Ana Villa 1974 Principáu d'Asturies
1146
Xosé Ambás.JPG
Xosé Antón Fernández 1974 Ambás
1147 Marcos Canteli 1974 Bimenes
1148 Pablo García Pando 1974 Xixón
1149 Emilio Fernández Pertierra 1974 Uviéu
1150 Sietes 1974 Samartín de Vallés
1151 Nacho de Paz 1974 Uviéu
1152
Ricardo-rodriguez-wikipedia.jpg
Ricardo Rodríguez 1974 Uviéu
1153 Roberto Suárez Álvarez 1974 Grau
1154 Fredi Lobeiras 1974 Xixón
1155 Alejandro Fernández Sama 1974 Xixón
1156 Eva Piñera 1974 Xixón
1157
Juan Cassá Lombardía.jpg
Juan Cassá Lombardía 1974 Avilés
1158 Fernando Rodríguez Rivero 1974 Xixón
1159
A la plaça! Guanyem Barcelona (17927128471).jpg
Nacho Vegas 1974 Xixón
1160 Lucía Herrera 1975 Xixón
1161 Quique Faes escritor español 1975 Xixón
1162 Isa Campo 1975 Uviéu
1163 Martín López-Vega escritor español 1975 Llanes
1164 Pablo González Bernardo 1975 Uviéu
1165 Urbano Santos 1975 Xixón
1166 David Garcia-Intriago 1975 L'Entregu
1167 Mario Cotelo 1975 Llangréu
1168 Salvador Capín 1975 Xixón
1169
Contrôle de Cristiano Ronaldo.jpg
Esteban Andrés Suárez 1975 Avilés
1170
Manuel Busto 2007-09-01.jpg
Manuel Busto 1975 Villaviciosa
1171
Esteban Vallín y Daniel Cué.jpg
Esteban Vallín 1975 Colunga
1172
Almudena Cueto.jpg
Almudena Cueto 1975 Nava
1173 Sergio Villanueva Fernández 1975 Mieres
1174
Jorgedelrio.jpg
Jorge Del Río 1975 Uviéu
1175
Javi Venta.jpg
Javi Venta 1975 Uviéu
1176 Sergio Souto Vidal 1976 Uviéu
1177 Félix Corcuera 1976 Xixón
1178 Joaquín Prado 1976 Uviéu
1179 Ana Belen Bernardo Zamora 1976 Avilés
1180 Daniel Amieva Villa 1976 Uviéu
1181 Rubén Álvarez Hoyos 1976 Uviéu
1182 Blanca Romero 1976 Xixón
1183 Sara Ruesga 1976 Xixón
1184 Juan Pablo Barcia 1976 A Veiga
1185 Galo Blanco 1976 Uviéu
1186 Carlos Souto Vidal 1976 Uviéu
1187 Alejandro Vázquez Palacio 1976 Xixón
1188
Alberto Entrerrios 01.jpg
Alberto Entrerríos 1976 Xixón
1189 Julio Somoano 1976 Uviéu
1190 Manuel Sánchez Murias futbolista asturianu 1976 Xixón
1191
Fernando Mon 2007.jpg
Fernando Mon 1976 Uviéu
1192
Pablo García.jpg
Pablo García 1976 Uviéu
1193 Ana Vega 1977 Uviéu
1194 Antonio Toro Castro 1977 Avilés
1195
Texón.JPG
Pablo Texón escritor español 1977 Felechosa
1196 Pablo Castañón 1977 Mieres
1197
Luján Argüelles en la inauguración de la tienda de Hispanitas en Madrid (2016) (2).jpg
Luján Argüelles 1977 Salas
1198 Jaime Jordán de Urríes 1977 Uviéu
1199 David Cabarcos 1977 Uviéu
1200
Rodrigo Sopeña 2.jpg
Rodrigo Sopeña 1977 Xixón
1201 César Martín 1977 Uviéu
1202 Iván Otero 1977 Uviéu
1203 Sergio Sánchez Sánchez 1977 Principáu d'Asturies
1204
JuanmaCastaño.JPG
Juanma Castaño 1977 Xixón
1205
Sergio Fernández González 1.jpg
Sergio Fernández González 1977 Avilés
1206 Ismael Piñera Zapatero 1977 Xixón
1207
Miguel Ángel Angulo.jpeg
Miguel Ángel Angulo 1977 Uviéu
1208 Juan Díaz Prendes 1977 Xixón
1209 Miguel Cobas 1977 Avilés
1210
(Yago Lamela) José María Aznar recibe a deportistas del equipo español de atletismo. Pool Moncloa. 1 de septiembre de 1999 (cropped).jpeg
Yago Lamela 1977 2014 Avilés
1211
Santi Pérez.jpg
Santiago Pérez 1977 Grau
1212
Rafa Yugueros 2007.jpg
Rafael Yugueros 1977 Principáu d'Asturies
1213 Iván Ania 1977 Uviéu
1214
Alvaro Jardón 2003.jpg
Álvaro Jardón 1977 Uviéu
1215
Alberto Suárez Laso.JPG
Alberto Suárez Laso 1977 Riosa
1216 Héctor Pérez Iglesias escritor español 1978 Arlós
1217
Paula Jiménez Fonseca 05.jpg
Paula Jiménez Fonseca 1978 Uviéu
1218
Pablo Rodríguez Medina, 2017.jpg
Pablo Rodríguez Medina escritor español 1978 L'Entregu
1219 José Ángel Leiras 1978 Xixón
1220 David Hernández Matilla 1978 Xixón
1221
Samuel Sánchez - Critérium du Dauphiné 2010.jpg
Samuel Sánchez 1978 Uviéu
1222 Walter Bouzán 1978 Ribeseya
1223 José Jorge Saavedra Muñoz 1978 Uviéu
1224 María García 1978 Avilés
1225 Carme Folch 1978 Uviéu
1226 Borja Sánchez Luque 1978 Lada
1227 María Olay 1978 Xixón
1228 Miguel Ángel López-Cedrón Freije 1978 Uviéu
1229 Miguel Ángel López-Cedrón 1978 Uviéu
1230 Aarón Zapico 1978 Llangréu
1231
Paula Echevarría en los Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Paula Echevarría 1978 Candás
1232 Manuel Fernández Berdial 1978 Xixón
1233 Iván Candela 1978 Avilés
1234
Ruben Garabaya 01.jpg
Rubén Garabaya 1978 Avilés
1235 Jorge Llames 1978 Piedrasblancas
1236 Diego Sánchez 1978 Xixón
1237 Pablo Moro 1978 Uviéu
1238 Heri Frade 1979 La Pola (Ḷḷena)
1239
Entrevista teleasturias moción antitaurina.jpg
Pablo Rodríguez Alonso escritor español 1979 Xixón
1240
Marcelo Garcia.jpg
Marcelo García Martínez 1979 Uviéu
1241
Adrián Barbón en julio de 2017.jpg
Adrián Barbón 1979 Llaviana
1242 Rubén Reyes 1979 Xixón
1243
El eurodiputado socialista Jonás Fernández 01 (cropped).jpg
Jonás Fernández 1979 Uviéu
1244
Melendi en Laguna de Duero (Valladolid) 4.jpg
Ramón Melendi 1979 Uviéu
1245
Benjamin Noval-IMG 1369.jpg
Benjamín Noval 1979 Mieres
1246
Ruben Suárez.jpg
Rubén Suárez 1979 Xixón
1247 Jandro 1979 Mieres
1248 Agustín Félix 1979 Xixón
1249
Adriana Lastra 2016 (cropped).jpg
Adriana Lastra 1979 Ribeseya
1250 Heliodoro Álvarez Barrera 1979 Uviéu
1251 Chus Bravo 1979 Xixón
1252
David Fueyo Fernández.jpg
David Fueyo Fernández 1979 Uviéu
1253 Iván Casquero Cosio 1979 Xixón
1254 Samuel Baños 1979 Villaviciosa
1255 Capi 1979 Mieres
1256
PASAMONTES, LUIS.jpg
Luis Pasamontes 1979 Uviéu
1257 Noé Calleja 1979 Xixón
1258
Belo en 2015, presentando "Pan y Circo".jpg
Belo 1979 Uviéu
1259 Manuel Astur escritor español 1980 Grau
1260
MiguelBarrero.JPG
Miguel Barrero 1980 Uviéu
1261 Henrique G. Facuriella escritor español 1980 Blimea
1262 Ana Vanessa Gutiérrez escritora española 1980 Mieres
1263
Carlos Franganillo (cropped).jpg
Carlos Franganillo 1980 Uviéu
1264 Geni 1980 Xixón
1265 Ignacio Fernández Rodríguez 1980 Uviéu
1266 Armando Invernón 1980 Uviéu
1267 Inés Paz 1980 Xixón
1268
AlexGonzalez.jpg
Alejandro González López 1980 Xixón
1269 Antonio Cartón 1980 Xixón
1270 Jano 1980 Llangréu
1271 Pablo Álvarez Núñez 1980 Uviéu
1272 Sergio Boris González 1980 Avilés
1273 Leticia Sánchez Ruiz escritora española 1980 Uviéu
1274 Eva Díaz Riobello 1980 Avilés
1275
Mario de Sarraga.PNG
Mario de Sárraga 1980 Uviéu
1276 Raúl García Lozano 1980 Uviéu
1277
Hectorbraga promoimage.tif
Héctor Braga 1980 Llangréu
1278 Alfonso Zapico 1981 Blimea
1279 Eva Moreda 1981 A Veiga
1280 Pablo X. Suárez escritor asturianu 1981 Siero
1281 Manu Brabo 1981 Uviéu
1282
FranLlera.jpg
Francisco Llera 1981 Ribeseya
1283 Sonia García Galán 1981 Avilés
1284
LuisGarcía1.jpg
Luis García Fernández 1981 Uviéu
1285
Raul Entrerrios 02.jpg
Raúl Entrerríos 1981 Xixón
1286 David Rionda 1981 Uviéu
1287 Ángel Pérez Pérez 1981 Avilés
1288 Jonathan López 1981 Riañu
1289 David Miguélez 1981 Xixón
1290 Julio Alberto González Sánchez 1981 Navia
1291
Barredo TDF 2010 Cambrai.JPG
Carlos Barredo 1981 Uviéu
1292
Roberto Chivas.jpg
Roberto Chivas 1981 Xixón
1293
Alonso 2016.jpg
Fernando Alonso 1981 Uviéu
1294 Óscar Pérez Bovela 1981 Uviéu
1295 Alberto Suárez 1981 Xixón
1296 Alberto Saavedra Muñoz 1981 Uviéu
1297 Pablo Díaz Vázquez 1981 Uviéu
1298
BorjaFernandez-Handball.JPG
Borja Vidal Fernández Fernández 1981 Valdés
1299 Gerardo Noriega 1982 Cue
1300 Saúl Lara 1982 2014 L'Entregu
1301
Estefanía-Torres-Podemos.jpg
Estefanía Torres 1982 Cuideiru
1302
Montse Tomé (6089066442) (cropped).jpg
Montserrat Tomé 1982 Uviéu
1303
Rubén Pulido and Javier Paredes 2009.jpg
Javier Paredes Arango xugador de fútbol 1982 Uviéu
1304 Ike Cotrina 1982 Xixón
1305 Graciela Pisonero 1982 Xixón
1306 Félix Quero 1982 Avilés
1307
Tania González 2014 (cropped).jpg
Tania González Peñas 1982 Avilés
1308 Fruela Fernández escritor español 1982 Llangréu
1309
William Miller y María Cotiello.jpg
María Cotiello actriz asturiana 1982 Grillero
1310
David Villa2 (cropped).jpg
David Villa 1982 Llangréu
1311 Alejandro Rebollo 1983 Xixón
1312
Paula Prendes ajusted.jpg
Paula Prendes 1983 Xixón
1313 Javier Hernanz 1983 Les Arriondes
1314 Jorge Anegon 1983 Mieres
1315 Lucía Paraja 1983 Xixón
1316
Patriciasimon.jpg
Patricia Simón Carrasco 1983 Xixón
1317 Alejandro Vázquez Sotorrío 1983 Xixón
1318
Fran Palacio Snipe.jpg
Fran Palacio 1983 Xixón
1319
Diego Cervero Otero.jpg
Diego Cervero Otero 1983 Uviéu
1320
Issy Paris Handball - ES Besançon, LFH, 30 septembre 2015 - 20.JPG
Jessica Alonso Bernardo 1983 Xixón
1321 Dani López 1983 Uviéu
1322
Sofía Castañón.jpg
Sofía Castañón escritora española 1983 Xixón
1323
UCI CX WC Heusen Zolder 2015 IMG 0519 (24676401946).jpg
Aida Nuño Palacio 1983 Hevia
1324
JenniferSerrano.jpg
Jenny 1984 Mieres
1325 Roberto Toral Gómez 1984 Uviéu
1326
Javi Fuego a Mestalla.jpg
Javi Fuego 1984 Siero
1327 Jorge García Torre 1984 Xixón
1328 Alejandro García 1984 Xixón
1329
Bera Bera - Ana Temprano Fernández.jpg
Ana Temprano 1984 Uviéu
1330 Kily Álvarez 1984 Avilés
1331 Pedro Santa Cecilia 1984 Xixón
1332
Nino Torre.jpg
Nino Torre 1984 Sotrondio
1333
Ángela Pumariega.jpg
Ángela Pumariega 1984 Xixón
1334
Colunga.JPG
Adrián Colunga 1984 Uviéu
1335
Santi Cazorla, 2012-08-18.jpg
Santi Cazorla 1984 Llugo
1336
CHI Genève 2013 - 20131214 - Sergio Alvarez Moya et Zipper.jpg
Sergio Álvarez Moya 1985 Avilés
1337 José Ángel Blanco Hevia 1985 Uviéu
1338
Gerardo, Sergio y Calatayud en el Ayuntamiento de Alicante en 2010.JPG
Sergio Díaz 1985 Turón
1339
Carlarubieracancelas (cropped).JPG
Carla Rubiera Cancelas 1985 Xixón
1340
Carlos Ruesga 2013.jpg
Carlos Ruesga 1985 Xixón
1341 José Ángel Gascón 1985 Xixón
1342 David Blanka 1985 Sama
1343 Saúl Fernández García 1985 Uviéu
1344
Saúl Blanco.PNG
Saúl Blanco 1985 Uviéu
1345 Juan Fernández La Villa 1985 Uviéu
1346 Omar Sampedro Bernardo 1985 Avilés
1347 Paula Méndez 1985 Uviéu
1348
Michelforwiki.png
Miguel Marcos Madera 1985 Ḷḷena
1349 Alfonso Sánchez Fisac 1986 Uviéu
1350 Alba González Sanz 1986 Uviéu
1351 Adrián Carrio 1986 Uviéu
1352 Jorge Suárez Carbajal 1986 Uviéu
1353
Michu.jpg
Michu 1986 Uviéu
1354 Jairo Álvarez Gutiérrez 1986 Avilés
1355 Daniel Peláez Bellido 1986 Xixón
1356 Carlos Álvarez Sánchez 1986 Uviéu
1357
Esteghlal vs. Machine Sazi 139506212323356598633754.jpg
Manuel Fernández Muñiz 1986 Xixón
1358
Berjon.jpg
Saúl Berjón Pérez 1986 Uviéu
1359
Lara Alvarez.jpg
Lara Álvarez 1986 Xixón
1360 Laura Casielles 1986 La Pola Siero
1361 Inaciu Galán 1986 Xixón
1362 Pelayo Díaz Zapico 1986 Uviéu
1363 Sergio Prendes 1986 Xixón
1364
Aitor Fernández López.jpg
Aitor Fernández López 1986 Valdepares
1365 Javier Álvarez Pareja 1986 Xixón
1366 Nicolás Bardio 1987 Uviéu
1367
Premios Goya 2018 - José Lamuño.jpg
José Lamuño 1987 Principáu d'Asturies
Uviéu
1368 Daniel Barrio Álvarez 1987 Xixón
1369 Dani Barrio 1987 Xixón
1370 Carlos Menéndez Hevia 1987 Noreña
1371 Gerardo Carrera Piñera 1987 Xixón
1372 Pablo Acebal 1987 Xixón
1373 Noel Alonso 1987 Xixón
1374 María Pérez Fernández 1987 Xixón
1375 Jony López 1987 Uviéu
1376 Marcos Landeira 1987 Xixón
1377
2012 2013 - David Lombán.jpg
David Lombán 1987 Avilés
1378 Luis Morán 1987 Lluanco
1379
Javier Villa 2008.jpg
Javier Villa 1987 Colunga
1380 Ignacio López Iglesias 1987 Uviéu
1381 Hugo Martín Cuervo 1987 Principáu d'Asturies
1382
NachoCases.jpg
Nacho Cases 1987 Xixón
1383
Campeón de España Absoluto PC 2011.png
Diego Alexandre Alonso Aubin 1987 Uviéu
1384
Adrián López U21 in 2011.jpg
Adrián López Álvarez 1988 Teberga
1385
RobertoCanella.jpg
Roberto Canella 1988 Llaviana
1386
Segundo González 2017 (cropped).jpeg
Segundo González García 1988 La Puela
1387 Sara Fernández Ceferino 1988 Sotrondio
1388 Pedro Orfila 1988 Lluanco
1389 Hugo López Martínez 1988 Xixón
1390 Dani Hevia 1988 Xixón
1391
J. K. Álvarez, director de cine.jpg
J. K. Álvarez 1988 Uviéu
1392
Arras - Paris-Arras Tour, étape 3, 24 mai 2015 (A078).JPG
Higinio Fernández 1988 Valdés
1393 Alejandro Miguel Arias de Haro 1989 Avilés
1394 Rubén Álvarez Pedrosa 1989 Uviéu
1395
José Ángel Valdés.jpg
José Ángel Valdés Díaz 1989 Xixón
1396 Alain Álvarez Menéndez 1989 Xixón
1397 Aitor Cañedo 1990 Xixón
1398 Illán Gonzali realizador de cine y televisión, direutor de doblaxe y productor asturianu 1990 Xixón
1399 Diego García Bravo 1990 Uviéu
1400 Davo 1990 Xixón
1401 Dani Laviana 1990 Xixón
1402
Pit walk, 2010 Brno WSR (33).jpg
Bruno Méndez 1990 A Roda
1403 Ernesto Amantegui 1990 Uviéu
1404 Chus Hevia 1990 Uviéu
1405 Borja Navarro 1990 Xixón
1406 Omar Álvarez Burgos 1990 Uviéu
1407
2012 rallye deutschland by 2eight dsc5175.jpg
José Antonio Suárez Miranda 1990 Q842580
1408 Pelayo Novo García 1990 Uviéu
1409
AlexBarrera.jpg
Álex Barrera 1991 Uviéu
1410
Jony Sporting.JPG
Jony Rodríguez 1991 Cangas del Narcea
1411
Carreno Busta WM14 (14457210427).jpg
Pablo Carreño Busta 1991 Xixón
1412
Álex Menéndez.jpg
Álex Menéndez 1991 Xixón
Uviéu
1413
20130906 Vollyball EM Frauen by Olaf KosinskyDSC 0269.JPG
Mireya Delgado 1991 Xixón
1414 Juan Carlos Expósito Otero 1991 La Pola Siero
1415
Premios Goya 2018 - Santiago Alverú (cropped).jpg
Santiago Alverú 1992 Uviéu
1416
SergioAlvarez.jpg
Sergio Álvarez Díaz 1992 Avilés
1417 Ricky Alonso 1992 Villaviciosa
1418 Guillermo Méndez Pereiro 1992 San Esteban
1419 Israel Nuño 1992 La Pola Siero
1420 Juan Muñiz Gallego 1992 Xixón
1421
Sara González Lolo, capitana.jpg
Sara González Lolo 1992 Xixón
1422 Jorge Delgado Fidalgo 1992 Avilés
1423
Raquel.jpg
Raquel Rodríguez Rodríguez 1992 Avilés
1424 Raquel Fernández Menéndez 1993 Salas
1425 Héctor Fernández Fernández-Nespral 1993 Uviéu
1426
Alejandro Vigil Gonzalez (Legavolley 2017).jpg
Alejandro Vigil 1993 Siero
1427
CINvCHI 2017-06-28 - Josu (41159304462) (cropped).jpg
Josu 1993 Llangréu
1428 Sergio Mendigutxia 1993 Avilés
1429
Pablo Pérez Sporting.JPG
Pablo Pérez Rodríguez 1993 Xixón
1430 Gonzalo Andrés Rodríguez 1993 Uviéu
1431
Diegui.jpg
Diego Johannesson 1993 Villaviciosa
1432 Borja López 1994 Xixón
1433 Lucas Ahijado 1995 Uviéu
1434
Carlos Castro García.jpg
Carlos Castro García futbolista asturianu 1995 Uxo
1435 Álvaro Bustos Sandoval futbolista asturianu 1995 Xixón
1436 Guillermo Donoso 1995 Xixón
1437 Óscar Linares 1995 Villaviciosa
1438
Oudenaarde - Ronde van Vlaanderen Beloften, 11 april 2015 (B169).JPG
Iván García 1995 Xixón
1439 Julio César Rodríguez López 1995 Mieres
1440 José Aurelio Suárez 1995 Xixón
1441 Pablo Fernández Blanco 1996 Candás
1442 Ángela Salvadores 1997 Uviéu
1443 Alejandro Prendes Reina 1997 Avilés
1444
Meré.jpg
Jorge Meré 1997 Uviéu
1445
Cristian Rivera Hernández.jpg
Cristian Rivera Hernández 1997 Xixón
1446 José Antonio Martínez Álvarez 1997 Uviéu
1447 Steven Prieto 1997 Uviéu
1448 Víctor Álvarez Rozada 1997 La Pola Llaviana
1449 José Viejo 1997 Uviéu
1450 Natalia Cooper 1997 Avilés
1451 Asier Gomes Álvarez 1998 Uviéu
1452 Manuel García 1998 Uviéu
1453
Nacho Méndez.jpg
Nacho Méndez 1998 Lluanco
1454 Pedro Díaz Fanjul 1998 Siero
1455 Daniel Martín Fernández 1998 Xixón
1456
MARTA PIQUERO.jpg
Marta Piquero 1998 La Pola (Ḷḷena)
1457 Adelina Covián 2000 Uviéu
1458 Nino Mirón 2000 Ribedeva
1459 Ana Medina Zarabozo Escritora asturiana 2000 Principáu d'Asturies
1460 María Esther García López Poeta y escritora n'asturianu y en castellanu 2000 Valdés
1461 Marko Pecarski 2000 Xixón
1462 Bernardo Escudero y Reguera 1881 Xixón
1463 Francisco Franco de Estrada Ribadesella
1464 Esteban de las Alas 1577 Avilés
1465 García de Valdés y Osorio 1652 Principáu d'Asturies
1466 Javier Gómez Díaz Xixón
1467 Pablo Martínez González Xixón
1468 Juan Treviño de Guillamas Avilés
1469 Rodrigo del Junco Ribeseya
1470 Garcia Afonso de Leão Principáu d'Asturies
1471 Arturu Xosé Bermeyu Uviéu
1472 Florentino Menéndez 1948 Llangréu
1473 Francisco Antonio Riestra 1880 Uviéu
1474 Baudilio Bernardo Baizán Ḷḷamas
1475 Chucha de Nembra Nembra
1476 Horacio Huerta Q6153698
1477 Eduardo Gilino de la Crosa 1866 Uviéu
1478 Jorge Luis Bueno Alonso Uviéu
1479 Doctor Gerardo del Río Navia
1480 Florencio Entrialgo Ortiz 1957 Xixón
1481 Anselmo Vega Artime Lluanco
1482 Antonio Fernández Principáu d'Asturies
1483
Víctor Suárez Piñero.jpg
Víctor Suárez Piñero escritor asturianu Uviéu
1484 Mariano Marín políticu asturianu Xixón
1485 Vital Álvarez Buylla Rodríguez Médicu y políticu de Mieres 1984 Mieres


Misc[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1 Javier Fernández Tamargo 2001 Xixón
Fin de llista xenerada automáticamente dende Wikidata.