Llista de persones nacíes n'Asturies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta llista automática dende Wikidata anuévala Listeriabot.
¡Les ediciones feches nel área de la llista perderánse nel siguiente anovamientu!

humanu[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1
Fruela I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Fruela I 722 768 Principáu d'Asturies
2
Don Aurelio, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Aurelio 740 774 Principáu d'Asturies
3
Alfonso II el Casto, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Alfonso II d'Asturies 759 842 Uviéu
4
Ramiro I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Ramiro I 790 850 Uviéu
5
Ordono1of Asturias.jpg
Ordoño I 821 866 Uviéu
6
Afonso III o Magno (Tumbo A), r.jpg
Alfonso III d'Asturies 848 910 Uviéu
7
Miniatura de Fruela II el Leproso, rey de León.JPG
Fruela II d'Asturies 875 925 Uviéu
8 Gonzalo Peláez 1001 1138 Teberga
9 Munio Gonçalves 1030 1097 Principáu d'Asturies
10 Gonçalo Monhóz 1060 Principáu d'Asturies
11 Urraca 1133 1179 Peḷḷuno
12
D. Pedro de Noronha, Bispo de Évora e Arcebispo de Lisboa.jpg
Pedro de Noronha 1382 1452 Principáu d'Asturies
13
ValdesSalas.jpg
Fernando de Valdés Salas 1483 1568 Salas
14
Juan López de Zárate, the First Archbishop of Oaxaca from 1538 to 1555, México.jpg
Juan Lopez de Zárate 1490 1555 Uviéu
15 Pedro Menéndez de Márquez 1499 1600 Principáu d'Asturies
16 Esteban de las Alas 1501 1577 Avilés
17
Pedro Menéndez de Avilés.jpg
Pedro Menéndez d'Avilés 1519 1574 Avilés
18 Alonso de Cepeda 1530 Villaviciosa
19 Juan Menéndez Márquez 1531 1627 Cuideiru
20 Diego Menéndez de Valdés 1533 1596 Xixón
21 Gonzalo Casco 1536 1588 Avilés
22 Sancho Pardo Donlebún 1537 1607 Principáu d'Asturies
23 Pedro de Vadés 1544 1615 Xixón
24 Alonso Ordóñez de Nevares 1550 1595 Colunga
25 Hernando de Miranda 1550 1593 San Tisu
26 Gonzalo Méndez de Canço 1554 1622 Tapia
27 Álvaro de Rojas de Santa María 1554 1617 Tuña
28 Juan de Hevia Bolaños 1570 1623 Uviéu
29 Luis Alfonso de Carvallo 1571 1635 Cangas del Narcea
30 Juan Queipo de Llano y Flórez 1584 1647 San Pedru d'Arbas
31 Blas de Tineo 1585 1654 Tinéu
32 Francisco Diego Díaz de Quintanilla y de Hevía y Valdés 1587 1656 Uviéu
33 Domingo de Toral y Valdés escritor español 1598 Villaviciosa
34
Fdez de Cordova Baides y Laso de la Vega.jpg
Francisco López de Zúñiga, 2nd Marquis of Baides 1599 1656 Principáu d'Asturies
35 Pedro de Rojas 1600 Cangas del Narcea
36
Marirreguera.jpg
Antón de Marirreguera escritor español 1605 1660 Carreño
37
Carreño de miranda-autorretrato.jpg
Juan Carreño Miranda 1614 1685 Avilés
38 Cristóbal Ferrado García 1620 1673 Amieva
39 Francisco Menéndez Camina 1629 1694 Avilés
40 Juan Queipo de Llano y Valdés 1635 1713 Uviéu
41 Pedro de Balbín y Busto 1635 Villaviciosa
42 Rodrigo García Pumarino 1643 Gozón
43 Lorenzo Antonio de Granda y Balbín 1651 1712 Colunga
44
Francisco.jpg
Francisco Cuervo y Valdés 1651 1714 Principáu d'Asturies
45
Alvaro Cienfuegos (1657-1739).jpg
Álvaro de Cienfuegos obispu católicu romanu de les diócesis de Catania, Monreale y Pécs 1657 1739 Balmonte
Uviéu
46 Francisco Bances Candamo 1662 1704 Avilés
47 Juan García Avello y Castrillón 1673 Valdés
48 Bernaldo de Quirós escritor español 1678 1710 La Pola (Ḷḷena)
49
Autorretrato de Miguel Jacinto Meléndez.jpg
Miguel Jacinto Meléndez 1679 1734 Uviéu
50 Pedro del Barrio Junco y Espriella 1682 Llanes
51
Maria Luisa of Savoy, attributed to Francisco Antonio Melendez (1682-1752).jpg
Francisco Meléndez de Rivera Díaz 1682 1751 Uviéu
52
Álvaro de Navia Osorio.png
Álvaro Navia Osorio y Vigil 1684 1732 Veiga
53 José Manuel Trelles Villademoros 1685 1765 Navia
54 Francisco Antonio de Carrandi y Menán 1692 Colunga
55 Pedro de Lucuce 1692 1779 Avilés
56
José del Campillo y Cossío.jpg
José del Campillo 1693 1743 Alles
57 Juan Alonso de Navia-Arango y Navia-Osorio 1703 1777 Valdés
58 Alonso Carrió de la Vandera 1715 1783 Xixón
59 Pedro Antonio Menéndez de Ambás 1716 1790 Carreño
60 Francisco García de la Cruz y Obregón 1718 Uviéu
61
Pedro Rodríguez de Campomanes.jpg
Pedro Rodríguez, Conde de Campomanes 1723 1802 Uviéu
62 Francisco Méndez 1725 1803 Villaviciosa
63 José Joaquín Queipo de Llano y Quiñones Pimentel 1727 1796 Cangas del Narcea
64 Benito Uría Valdés 1730 1810 Cangas del Narcea
65 Manuel Reguera González 1731 1798 Candás
66 Francisco Reiter 1736 Uviéu
67
Pedro díaz-abascal.jpg
José Fernando Abascal y Sousa 1743 1821 Uviéu
68 Rafael Menéndez de Luarca 1743 1819 Valdés
69
Francisco de Goya y Lucientes - Gaspar Melchor de Jovellanos.jpg
Gaspar Melchor de Xovellanos 1744 1811 Xixón
70
Agustín de Pedrayes (MUNCYT, Eulogia Merle).jpg
Agustín Pedrayes 1744 1815 Colunga
71
Josefa de Jovellanos (Museo Nacional de Artes Decorativas).JPG
Xosefa Xovellanos 1745 1807 Xixón
72 Ramón Posada y Soto 1746 1815 Cangues d'Onís
73 Alonso Manuel Peón 1748 1805 Principáu d'Asturies
74 Francisco Javier Mier Campillo 1748 1818 Alles
75 Joaquín Navia Osorio 1749 1816 Castropol
76
Portrait of Juan Agustín Ceán Bermúdez by Goya (c. 1785).jpg
Juan Agustín Ceán Bermúdez escritor español 1749 1829 Xixón
77 Antonio Raimundo Ibáñez Llano y Valdés 1749 1809 Santalla d'Ozcos
78 Manuel Abad y Queipo 1751 1825 Villarpedre
Grandas de Salime
79 José Heredia 1751 1814 Uviéu
80
Benito Lué y Riega.jpg
Benito Lue y Riega 1753 1812 Colunga
81 Juan Pérez Villamil 1754 1824 Veiga
82 Francisco Martínez Marina 1754 1833 Q5789021
83
José Antonio Sampil Labiades, por Ángel Pérez Díaz (h.1800). cop. Museo de Bellas Artes de Asturias.jpg
José Antonio Sampil Labiades 1756 1829 Mieres (parroquia)
84
Francisco de Goya y Lucientes - Portrait of Juan Antonio Cuervo - WGA10091.jpg
Juan Antonio Cuervo 1757 1834 Uviéu
85 Francisco de Paula Caveda y Solares 1760 1811 Villaviciosa
86
Alonso Cañedo Vigil (Cabildo de la catedral de Málaga).jpg
Alonso Cañedo Vigil 1760 1829 Candamu
87
Diaz de Valdes - Tratados sobre la fisica del clero, y otros puntos utiles y provechosos de la ciencias naturales, 1806 - 781704.tif
Pedro Díaz de Valdés 1762 1826 Xixón
88 José Cienfuegos Jovellanos 1763 1825 Uviéu
89 Francisco Bernaldo de Quirós y Mariño de Lobera 1763 1837 Uviéu
90 Marica Andayón 1764 1848 Uviéu
91
El cardenal Pedro Inguanzo Rivero (Museo del Prado).jpg
Pedro Inguanzo y Rivero 1764 1836 Principáu d'Asturies
92 Baltasar Unquera 1766 1807 Principáu d'Asturies
93
Álvaro Flórez Estrada.jpg
Álvaro Flórez Estrada 1766 1853 La Pola
94
Francisco Javier Cienfuegos Jovellanos, cardenal y arzobispo de Sevilla.jpg
Francisco Javier de Cienfuegos y Jovellanos 1766 1847 Uviéu
95 Pedro de la Bárcena Valdivieso 1768 1836 Carreña
96
Juan abreu-retrato del obispo luis folgueras.jpg
Luis Folgueras y Sión 1769 1850 Q842560
97
José Canga Argüelles (Real Academia de Bellas Artes de San Fernando).JPG
José Canga-Argüelles 1770 1848 Uviéu
98 Pablo Roces Lamuño 1772 1834 Llangréu
99 Jerónimo de la Escosura 1774 1855 Uviéu
100
Ramón Fernández Reguero (MUNCYT, Eulogia Merle).jpg
Ramón Fernández Reguero 1775 1840 Tapia
101
Agustín de Argüelles Álvarez (Congreso de los Diputados de España).jpg
Agustín de Argüelles Álvarez González 1776 1844 Ribeseya
102 Francisco Trelles 1778 1858 Trelles
103
Gregorio Jove y Valdés.jpg
Gregorio Jove y Valdés 1779 1857 Grau
104 Juan de la Dehesa Rubiano 1779 1839 Avilés
105
José Tomas Boves.png
Xosé Tomás Boves 1782 1815 Uviéu
106 Manuel de la Puente y Aranguren 1784 1857 Principáu d'Asturies
107
Gerónimo Valdés.jpg
Jerónimo Valdés 1784 1855 Somiedu
108
Rafael Riego.jpg
Rafael del Riego 1784 1823 Tuña
109 Ramón María López Acevedo 1785 1826 Tapia
110
Tiburcio Pérez y Cuervo por Goya.jpg
Tiburcio Pérez Cuervo 1785 1841 Uviéu
111 Pablo Mata Vigil 1785 1852 Xixón
112 José María Secades del Rivero 1785 1868 Uviéu
113
Evaristo Fernández de San Miguel, duque de San Miguel.jpg
Evaristo Fernández de San Miguel 1785 1862 Xixón
114
José María Queipo de Llano, conde de Toreno (Museo del Prado).jpg
José María Queipo de Llano, 7th Count of Toreno 1786 1843 Uviéu
115 José López-Cuervo Rodríguez 1788 1850 La Pola Siero
116 Santiago Méndez Vigo 1790 1860 Uviéu
117
Isidoro de Hoyos y Rubín de Celis.jpg
Isidoro de Hoyos 1793 1876 Ribadeva
118 Xosé Caveda y Nava 1796 1882 Villaviciosa
119 Santiago Fernández Negrete 1799 1875 Tinéu
120
Pedro José Pidal Carniado 1877 Dioscoro Puebla.jpg
Pedro José Pidal, 1st Marquis of Pidal 1799 1865 Villaviciosa
121
Museo del Romanticismo - CE1796 - María Teresa del Riego.jpg
Teresa del Riego 1800 1824 Tinéu
122
Mariano Suárez-Pola.jpg
Mariano Suárez-Pola 1800 1884 Lluanco
123
Alejandro Mon.png
Alejandro Mon y Menéndez 1801 1882 Uviéu
124 José Reguero Argüelles 1803 1853 Villaviciosa
125 Francisco Pérez del Valle 1804 1884 Ribeseya
126 Benito de Posada Herrera 1805 1890 Llanes
127
Escosura.jpg
Patricio de la Escosura escritor español 1807 1878 Uviéu
128 Ramón Pasarón Lastra 1808 1876 Castropol
129 Eulalia de Llanos 1809 1865 Xixón
130 José Casariego 1809 Castropol
131 Ramón Pellico y Paniagua 1809 1876 Benia
132 Victorio Fernández Lascoiti Fourquet 1810 1878 Uviéu
133
José de Posada Herrera.jpg
José de Posada Herrera 1814 1885 Llanes
134 Xuan María Acebal 1815 1895 Uviéu
135 Eugenio Alau 1816 1886 Uviéu
136
Bartolomé maura-Retrato de Claudio Alvargonzález.jpg
Claudio Alvargonzález Sánchez 1816 1896 Xixón
137 Valentín Rivero 1817 1897 Xixón
138 Álvaro Armada Valdes 1817 1899 Uviéu
139
Ramón de Campoamor.jpg
Ramón de Campoamor y Campoosorio 1817 1901 Navia
140 José María Montoto López-Vigil 1818 1886 Santolaya
141 Juan Álvarez de Lorenzana, 10th Viscount of Barrantes 1818 1883 Uviéu
142
Ciriaco Miguel Vigil.JPG
Ciriaco Miguel Vigil 1819 1903 Uviéu
143 José Francisco Uría y Riego 1819 1862 Cangas del Narcea
144 Joaquín María Fernández Cardín 1820 1893 Principáu d'Asturies
145 Anselmo González del Valle y Fernández Roces 1820 1876 Uviéu
146 Modesto Cubillas 1820 Celoriu
147
Xuanon de Cabanaquinta.jpg
Xuanón de Cabañaquinta 1821 1894 Ayer
148 Victoriano Guisasola Rodríguez 1821 1888 Uviéu
149 Robustiana Armiño escritora española 1821 1890 Xixón
150
Servando Ruiz Gomez.jpg
Servando Ruiz-Gómez y González-Llanos 1821 1888 Avilés
151 Melchor García Sampedro 1821 1858 Ḷḷindes
152
Victoriano Guisasola y Rodriguez.jpg
Victoriano Guisasola y Rodríguez 1821 1888 Uviéu
153
Estanislao Suárez Inclán, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Estanislao Suárez Inclán 1822 1890 Avilés
154 Frai Joaquín Fonseca 1822 1890 Siero
155 Antonina Cortés Llanos 1823 1906 Cangues d'Onís
156 Plácido de Jove y Hevia 1823 1909 Villaviciosa
157
Marcelino Menendez Pintado.jpg
Marcelino Menéndez Pintado 1823 1899 Castropol
158 Juan Armada Valdés 1823 1910 Deva
159
Mariano Cancio Villaamil.JPG
Mariano Cancio Villaamil 1824 1894 Uviéu
160
Ceferino Suárez Bravo.jpg
Ceferino Suárez Bravo escritor español 1824 1896 Uviéu
161
Josep Ramon de Luanco.jpg
Josep Ramon de Luanco Riego 1825 1905 Castropol
162 Acisclo Fernández Vallín y Bustillo 1825 1896 Xixón
163 Hilario Nava y Caveda 1827 1889 Xixón
164 José Longoria Carbajal 1827 1910 Grau
165
Dionisio Fierros - Autorretrato -1866.jpg
Dionisio Fierros 1827 1894 Vaḷḷouta
166 Domingo Fernández Vinjoy 1828 1897 Castropol
167 Lorenzo Huertas 1829 Principáu d'Asturies
168
Teodoro-cuesta.jpg
Teodoro Cuesta 1829 1895 Mieres
169 Ignacio Suárez Llanos 1830 1881 Xixón
170
Manuel Pedregal.jpg
Manuel Pedregal y Cañedo 1831 1896 Grau
171 Ramón Álvarez Menéndez 1832 1898 Xixón
172 Desiderio de la Escosura y Fernández 1832 1906 Ribeseya
173 Enriqueta González Rubín 1832 1877 Santianes del Agua
174
Ramón Pérez Costales 1897 Joaquín Vaamonde, Museo de Belas Artes da Coruña.jpg
Ramón Pérez Costales 1832 1911 Uviéu
175
Faustino Rodríguez.jpg
Faustino Rodríguez-San Pedro y Díaz-Argüelles 1833 1925 Xixón
176 Juan María Rodríguez Arango 1833 1911 A Veiga
177
Mfdezdecastro.jpg
Manuel Fernández de Castro y Menéndez Hevia 1834 1905 Uviéu
178 Marcelino Flórez de Prado 1834 1903 Uviéu
179 Gonzalo Castañón 1834 1870 Mieres
180 Ignacio León y Escosura 1834 1901 Uviéu
181
Guillermo Estrada y Villaverde, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Guillermo Estrada 1834 1894 Uviéu
182 Emilia Álvarez Mijares de Real escritora española 1834 1909 Uviéu
183 Luciano García del Real 1835 1902 Uviéu
184 Manuel González Llana 1835 1911 Uviéu
185
Alejandrino Menéndez de Luarca.png
Alejandrino Menéndez de Luarca 1835 1895 Ḷḷuarca
186
Lorenzo Abruñedo.jpg
Lorenzo Abruñedo 1836 1904 Uviéu
187
Antonio Arango Valdés.jpg
Antonio Arango Valdés 1837 1859 Cuideiru
188 Fortunato de Selgas Albuerne 1838 1921 Cuideiru
189
Cayetano Sánchez Bustillo.jpg
Cayetano Sánchez Bustillo 1839 1908 Llanes
190 Andrés Naves 1839 1910 Cortina
191
José María Celleruelo (Mercurio, 1906).jpg
José María Celleruelo y Poviones 1840 1911 La Pola Siero
192
Mario del Villar.jpg
Mario Villar y Castropol 1840 1911 Ḷḷuarca
193 Ramón Martínez Vigil 1840 1904 Siero
194 Víctor Sáenz Suárez 1841 1932 Uviéu
195
Retrato de Gumersindo Díaz, de Valeriano Domínguez Bécquer.JPG
Gumersindo Díaz 1841 1891 Uviéu
196 José Antonio Parga Sanjurjo 1841 1917 A Veiga
197
Los diputados pintados por sus hechos, Julián García San Miguel (cropped).jpg
Julián García-San Miguel 1841 1911 Avilés
198
José Hevia Campomanes (1841-1904).jpg
José Hevia Campomanes 1841 1904 La Pola (Ḷḷena)
199
Alejandro Rodríguez-Sesmero González, 1848-1913.jpg
Alejandro Sesmero 1843 1913 Xixón
200
Amador del Villar y Pérez de Castropol.jpg
Amador del Villar y Pérez de Castropol 1843 1916 Castropol
201 José Fernández Cuevas 1844 1923 Uviéu
202 Genaro García-Alas y Ureña 1844 1918 Uviéu
203
Bernardino Nozaleda O.P. (1889 - 1902).jpg
Bernardino Nozaleda 1844 1927 Nava
204 Octavio Bellmunt y Traver 1845 1910 Avilés
205
Fernando Villaamil.jpg
Fernando Villaamil 1845 1898 Serantes
206 Florentino Álvarez Mesa 1846 1926 Avilés
207
Menéndez,su esposa y su hija en su 2º. viaje a Europa. París.JPG
José Menéndez Menéndez 1846 1918 Miranda
208
Manuel Fernandez Juncos 1917.jpg
Manuel Fernández Juncos escritor español 1846 1928 Ribeseya
209 Romualdo Acevedo Rivero 1847 1902 Villaviciosa
210 Francisco de Borja Canella Secades 1847 1906 Uviéu
211
Julián Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Julián Suárez Inclán 1848 1909 Avilés
212
Eduardo de Adaro.jpg
Eduardo Adaro 1848 1906 Xixón
213
Félix Aramburu, de Mecachis, Madrid Cómico, 20 de agosto de 1887 (cropped).jpg
Félix de Aramburu 1848 1913 Uviéu
214
Valeriano Menéndez Conde.jpg
Valeriano Menéndez Conde y Álvarez 1848 1916 Samartín de Lluiña
215 Julio Somoza 1848 1940 Xixón
216 Bernardo Acevedo y Huelves 1849 1920 Bual
217 Telesforo Cuevas pintor asturianu 1849 1934 Uviéu
218
Sama (Langreo) 13.jpg
Luis Adaro y Magro 1849 1915 Xixón
219 Fermín Canella Secades 1849 1924 Uviéu
220 Félix González Llana 1850 1921 Uviéu
221 Adolfo Álvarez-Buylla y González-Alegre 1850 1927 Uviéu
222 Tomás Tuero 1851 1892 Arroes
223
Vital Aza.png
Vital Aza Álvarez-Buylla 1851 1912 La Pola (Ḷḷena)
224
Lorenza Cobián - Fenollera ca. 1890.jpg
Lorenza Cobián 1851 1906 Parres
225 Rogelio Jove y Bravo 1851 1927 Uviéu
226
Faustino Álvarez del Manzano.png
Faustino Álvarez del Manzano 1851 1916 Uviéu
227
Guisasola menendez.jpg
Victoriano Guisasola y Menéndez 1852 1920 Uviéu
228
Leoncio Gonzalez de Granda.jpg
Leoncio González de Granda 1852 1913 Xixón
229 Nicolás García Rivero 1853 1923 Uviéu
230 Luis F. Alvarez 1853 1937 Maicina
231
Armando Palacio Valdés, de Compañy, en Mundo Gráfico.jpg
Armando Palacio Valdés escritor español 1853 1938 Llaviana
232
Marcos del Torniello.gif
Xosé Manuel García González 1853 1938 Avilés
233 Manuel Rionda 1854 1943 Noreña
234
Rafael Calzada.JPG
Rafael Calzada Fernández 1854 1929 Navia
235
Felix Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Félix Suárez Inclán 1854 1939 Avilés
236 Álvaro Fernández de Miranda 1855 1924 Uviéu
237 Raimundo Menéndez Orra escritor español 1855 Xixón
238
Tomás Argüelles 1922.jpg
Tomás Argüelles 1855 1922 Uviéu
239 Pío Escalera 1857 1941 Xixón
240
Eva Canel (1857-1932).jpg
Eva Canel 1857 1932 Cuaña
241
Emilio Cotarelo, de Kaulak.jpg
Emilio Cotarelo 1857 1936 A Veiga
242
Darío de Regoyos y Valdés - Autorretrato.jpg
Darío de Regoyos 1857 1913 Ribeseya
243 Ramón Cueto Noval 1858 1928 Principáu d'Asturies
244
Gonpriet.jpg
Francisco González Prieto 1859 1937 Xixón
245 Ángel Bernárdez Rodríguez 1859 1935 Xixón
246
Eladio Garcia Jove.jpg
Eladio García Jove 1859 1925 La Pola Llaviana
247
CaidaTarde TomasGarciaSampedro.jpg
Tomás García Sampedro 1860 1937 Somao
248
Adolfo Posada, en Nuevo Mundo.jpg
Adolfo González Posada 1860 1944 Uviéu
249 José Uría y Uría 1861 1937 Uviéu
250
Cipriano Rodríguez Monte.jpg
Cipriano Rodríguez Monte 1861 1941 Noreña
251
Vazquez-mella.jpg
Juan Vázquez de Mella 1861 1928 Cangues d'Onís
252
Luis Menéndez Pidal.jpg
Luis Menéndez Pidal 1861 1932 Payares
253
OliverioMartinezMierPortrait.png
Oliverio Martínez y Mier 1862 1925 Principáu d'Asturies
254
Juan Martinez Abades2.jpg
Juan Martínez Abades 1862 1920 Xixón
255 Julio de Lasarte Pessino 1862 1932 Trubia
256 Manuel Rivero Collada 1862 1927 Principáu d'Asturies
257
Amable González Abín.jpg
Amable González Abin 1862 1911 Nueva
258
Joaquín Fernández Prida.JPG
Joaquín Fernández Prida 1863 1942 Uviéu
259 Cipriano Folgueras Doiztúa 1863 1911 Uviéu
260
Aniceto Sela Sampil 1900.jpg
Aniceto Sela Sampil 1863 1935 Mieres
261 Ramón García Tuero gaiteru asturianu 1864 1932 Arroes
262 Plácido Álvarez-Buylla González-Alegre 1864 1956 Uviéu
263
Melquiades Álvarez.JPG
Melquíades Álvarez 1864 1936 Xixón
264
Pin de Pría.jpg
Pepín de Pría 1864 1928 Pría
265 José Pío Aza 1865 1938 Ḷḷena
266 Julio González Pola 1865 1929 Uviéu
267 Agustín Jesús Barreiro Martínez 1865 1937 Uviéu
268 Ramón Álvarez Valdés 1866 1936 La Pola Siero
269
Francisco Acebal, de Franzen, Blanco y Negro, 12-01-1901 (cropped).jpg
Francisco Acebal 1866 1933 Xixón
270 Acisclo Muñiz Vigo 1866 1941 Uviéu
271 Carolina del Castillo Díaz 1867 1933 Xixón
272
Adolfo Prieto y Álvarez de las Vallinas.jpg
Adolfo Prieto Álvarez empresariu asturianu 1867 1945 Sama
273 Isaac Galcerán Cifuentes 1867 1954 Uviéu
274 Saturnino del Fresno Arroyo 1867 1952 Uviéu
275 Miguel García Teijeiro 1867 1936 Castropol
276 Francisco García Nava 1868 1937 Somió
277
Valladolid - Santuario Nacional de la Gran Promesa 19.jpg
Felix Granda 1868 1954 La Pola (Ḷḷena)
278 Ventura Álvarez Sala 1869 1919 Xixón
279 Augusto Junquera Pintor asturianu 1869 1942 Uviéu
280
Marqués de Villaviciosa, de Campúa.jpg
Pedro Pidal 1869 1941 Xixón
281 Manuel Vigil Montoto 1870 1961 Xixón
282 Maximiliano Arboleya 1870 1951 La Pola Llaviana
283
1919-04-19, La Acción, Nicanor Alas Pumariño.jpg
Nicanor de las Alas Pumariño y Troncoso 1870 1935 Avilés
284 José Manuel Pedregal 1871 1948 Uviéu
285
Marqués de Quirós, de Franzen.jpg
Jesús Bernaldo de Quirós 1871 1939 Mieres
286 Arturo Sordo 1871 1938 Uviéu
287 Ernesto Winter Blanco 1872 1936 Xixón
288 Bernardo Rodríguez Serra 1872 1902 Xixón
289 Jesús Delgado Álvarez 1872 1967 Tuíza
290 Manuel González Wes 1873 1936 Corvera
291
Foto Fausto Vigil en Aveno.jpg
Fausto Vigil Álvarez 1873 1956 La Pola Siero
292 Evaristo Valle 1873 1951 Xixón
293 Luz Casanova 1873 1949 Avilés
294 Luis Valdés Cavanilles 1874 1950 Villaviciosa
295 José Ramón Zaragoza 1874 1949 Cangues d'Onís
296
Fermín Arango, en La Ilustración Artística.jpg
Fermín Arango 1874 1962 Santalla d'Ozcos
297 José María Fernández Sánchez 1875 1936 Uviéu
298
Maximilià Thous i Orts (1906).jpg
Maximiliano Thous 1875 1947 Pravia
299
1919-12-14, La Novela Teatral, Paco Meana, Tovar.jpg
Francisco Meana 1875 1951 Xixón
300 Julio Galán Carvajal 1875 1939 Avilés
301 Servando Ovies 1876 1912 Avilés
302 Adeflor 1876 1959 Xixón
303 Leopoldo Palacios Morini 1876 1952 Uviéu
304 Facundo de la Viña 1877 1952 Xixón
305
Edmundo Gonzalez Blanco.png
Edmundo González-Blanco 1877 1938 Lluanco
306 María Balbín de Rodríguez escritora española 1877 1961 Caravia
307 Constantino Cabal 1877 1967 Uviéu
308
Busto07.jpg
Emilio Robles Muñiz 1877 1938 Xixón
309
Jesusduro.jpg
Jesús Fernández Duro 1878 1906 La Felguera
310
Jacobo Varela de Limia 1932.jpg
Jacobo Varela de Limia 1878 1935 Xixón
311 Alfredo Martínez y García-Argüelles 1878 1936 Uviéu
312 Nicanor Piñole 1878 1978 Xixón
313
Manuel González Hontoria.JPG
Manuel González-Hontoria y Fernández-Ladreda 1878 1954 Trubia
Uviéu
314
Miajaener1937.jpg
José Miaja 1878 1958 Uviéu
315 Baltasar Fernández Cue 1878 1966 Llanes
316 Perfecto González 1878 1942 Samartín del Rei Aurelio
317 Teodomiro Menéndez 1879 1978 Uviéu
318 Pedro González-Blanco 1879 1961 Lluanco
319 Manuel Llaneza 1879 1931 Llangréu
320
Alvaro de Albornoz.JPG
Álvaro de Albornoz 1879 1954 Ḷḷuarca
321 Luis Álvarez Santullano 1879 1952 Uviéu
322
Armando Cotarelo Valledor 1920.jpg
Armando Cotarelo Valledor 1879 1950 A Veiga
323
Juan Vigón (detail).jpg
Juan Vigón 1880 1959 Colunga
324
Giovanni Díaz Nosti.png
Juan Díaz Nosti 1880 1936 Uviéu
325
Ramón Pérez de Ayala.JPG
Ramón Pérez de Ayala escritor español 1880 1962 Uviéu
326
Valentín Alvarez Muñiz.jpg
Valentín Álvarez Muñiz 1880 1945 Xixón
327
Marcelino Gómez Arias.jpg
Marcelino Gómez Arias 1880 1924 Castropol
328
Enrique Garcia-Rendueles.jpg
Enrique García Rendueles 1880 1955 Cimavilla
329
José Gafo Muñiz.png
José Gafo 1881 1936 Ḷḷena
330 Ignacio Herrero de Collantes 1881 1961 Uviéu
331
Augusto Barcia Trelles 1936.jpg
Augusto Barcía Trelles 1881 1961 A Veiga
332 Albino González y Menéndez-Reigada 1881 1958 Cangas del Narcea
333 Jesús Soria 1881 1951 Avilés
334 Horacio Álvarez Mesa 1881 1936 Avilés
335 Manuel Isidro Méndez 1882 1972 Navia
336 César Rodríguez González 1882 1966 Grau
337 Pedro Rodríguez Ponga 1882 1915 La Felguera
338
Jose-Legorburu-Dominguez-Matamoros.jpg
Jose legorburu 1882 1935 Uviéu
339
Óscar Pérez Solís (Vida Socialista, 1912).jpg
Óscar Pérez Solís 1882 1951 Cabanaquinta
340 María Teresa Villarverde escritora española 1882 Villaviciosa
341 Antón de Cogollu 1883 1959 Les Regueres
342 Concha Mori 1883 1972 Uviéu
343
Indalecio Prieto.jpg
Indalecio Prieto 1883 1962 Uviéu
344 Augusto Ordóñez 1883 1957 Uviéu
345
Placa conmemorativa Leopoldo García-Alas García-Argüelles.jpg
Leopoldo Alas Argüelles 1883 1937 Uviéu
346 José María Martínez 1884 1934 Cangues d'Onís
347 Fernán Coronas Escritor asturiano 1884 1939 Cadavéu
348
ALCAYDE MONTOYA, Julia.jpeg
Julia Alcayde Montoya 1885 1939 Xixón
349
Luis Lopez Doriga Meseguer 1920.jpg
Luis López-Doriga 1885 1962 Uviéu
350
Retrato del Gral. Fernández Ladreda (cropped).jpg
José María Fernández-Ladreda y Menéndez-Valdés 1885 1954 Uviéu
351 Plácido Álvarez-Buylla y Lozana 1885 1938 Uviéu
352 Sebastián Miranda y Pérez-Herce 1885 1975 Uviéu
353 Víctor Hevia 1885 1957 Uviéu
354
Manuel Suarez Monumento.jpg
Manuel Suárez García 1886 1974 Siero
355 Eleuterio Quintanilla 1886 1966 Xixón
356
Federico Romero 1917.jpg
Federico Romero 1886 1976 Uviéu
357 El Xarreru La Cuesta 1887 1959 Fitoria
358 Federico Mediante Noceda 1887 1950 Castropol
359 Manuel Rico Avello 1887 1936 Trevías
360 Pedro Larrañaga 1887 1944 Avilés
361
Luis Noval.png
Luis Noval Ferrao 1887 1909 Uviéu
362
Eugenia Astur.jpg
Eugenia Astur 1888 1947 Tinéu
363 Eduardo Martínez Torner 1888 1955 Uviéu
364 Ramón González Peña 1888 1952 Les Regueres
365 Camilo Barcia Trelles 1888 1977 A Veiga
366
Eduardo Blikstad A-10093 Ua 0001 196.jpg
Eduardo Blikstad 1888 1967 Xixón
367
Vigon.jpg
Amalio Rodríguez Vigón 1889 1959 Santuyano
368 Joaquín Alonso Bonet 1889 1975 Xixón
369 José Prida y Solares 1889 1984 Xixón
370
Florentino de carvalho.jpg
Florentino de Carvalho 1889 1947 Comarca d'Uviéu
371 Edmundo Morán 1889 1962 Xixón
372
Ángel González Rodríguez.jpg
El Maragatu cantante asturianu de tonada 1889 1955 Nubleo
373 Francisco Beceña 1889 1936 Cangues d'Onís
374 Ramón Prieto Bances 1889 1972 Uviéu
375 Vicente Álvarez-Buylla Lozana 1890 1969 Uviéu
376 José Álvarez Fernández 1890 1970 Balmonte
377 Francisco Barbado Viejo 1890 1964 Ḷḷena
378
Aza Diaz 5.jpg
Vital Aza Díaz 1890 1961 Mieres
379 Alfonso Camín 1890 1982 Xixón
380 Cuchichi 1890 1978 Uviéu
381
Constantino Suárez Fernández 1933.jpg
Constantino Suárez Fernández 1890 1941 Avilés
382 Carlos Bertrand García-Tuñón 1890 1944 Uviéu
383 Mariano Zapico 1890 1936 La Pola Llaviana
384
Pepín - Galerías Preciados.jpg
Pepín Fernández 1891 1982 Grau
385
Valentin Andrés Álvarez.jpg
Valentín Andrés 1891 1982 Grau
386 José Antonio Fernández Vega 1891 1942 Llanes
387 Anselmo Vega Artime 1892 1928 Lluanco
388
Enrique Alfredo Claverol Estrada (1892-1950).jpg
Claverol 1892 1950 Uviéu
389 Jorge Vigón Suero-Díaz 1893 1978 Colunga
390 Aquilino Moral 1893 1979 La Felguera
391 Julio Martínez Hombre 1893 1945 L'Infiestu
392 Romualdo Alvargonzález Lanquine 1893 1936 Xixón
393 Francisco de la Vega 1893 1957 La Robellada
394 Veneranda Manzano 1893 1992 Piloña
395 Manuel Argüelles Sánchez 1893 1958 Xixón
396 Florentino Castro Guisasola 1893 1945 Uviéu
397 Manuel Álvarez Laviada 1894 1958 Trubia
398 Luis Bayón 1894 1945 Avilés
399 José María Fernández Buelta 1894 1992 Ribeseya
400 Avelino González Mallada 1894 1938 Xixón
401 Amador Fernández 1894 1960 Samartín del Rei Aurelio
402 Manuel Cascón Briega 1895 1939 Uviéu
403
Jimena Fernández de la Vega (MUNCYT, Eulogia Merle)-cropped.png
Jimena Fernández de la Vega 1895 1984 A Veiga
404 Santos Bandera 1895 1948 Felechosa
405
Fernández de la Vega y Lombán, Elisa Fernanda María del Carmen.jpg
Elisa Fernández de la Vega 1895 1933 A Veiga
406 Arturo Álvarez-Buylla Godino 1895 1937 Uviéu
407 Manuel Suárez Fernández 1895 1954 Ḷḷena
408 Vicente Madera Peña 1896 1983 Ḷḷena
409 Enrique García Álvarez 1896 1973 Sama
410
Florentino Rodríguez Palacios, Alcalde de Aller 1931-1936.jpg
Florentino Rodríguez Palacios 1896 1936 Ayer
411 Luis Pando Rivero 1896 1936 Principáu d'Asturies
412 Mariano Marín de la Viña arquitectu español 1962 Xixón
413 Luis Menéndez-Pidal y Álvarez 1896 1975 Uviéu
414 María Teresa Prieto 1896 1982 Uviéu
415 La Busdonga 1896 1960 Uviéu
416 Francisco de Luis Díaz 1896 1973 Xixón
417 Manuel Suárez y Suárez 1896 1987 Navia
418 Aurelio Fernández Sánchez 1897 1974 Principáu d'Asturies
419 Calixto González Posada 1897 1984 Xixón
420 Prudencio Merino Álvarez 1897 1943 Grau
421 Vicente Palacios González 1897 1936 Xixón
422 Ildefonso Fernández Muñiz 1897 1936 Muros
423 Félix Fernández 1897 1966 Uviéu
424 Eduardo Blanco Fernández 1897 1997 Xixón
425 Consuelo Alonso González 1898 1938 Principáu d'Asturies
426 Avelino González Entrialgo 1898 1977 Xixón
427 Carlos Prieto 1898 1991 Uviéu
428
Severo Fernández.jpg
Severo Fernández 1898 1961 Mieres
429 Matilde Gironella Escuder 1899 2000 As Figueiras
430 Segundo Blanco 1899 1957 Xixón
431 Anxelu 1899 1987 Ḷḷena
432 Luis Lacasa Navarro 1899 1966 Ribeseya
433 Carlos Núñez Mazas 1899 1990 Ḷḷuarca
434 Mariano Moré 1899 1974 Xixón
435 Amadeo Sánchez 1899 1971 Xixón
436 Eduardo Morilla 1900 1961 Principáu d'Asturies
437 Carlos Tartiere 1900 1950 Uviéu
438 Pepe'l Pantuxu de Sama 1900 1953 Sama
439 Conrado González García 1900 1901 Xixón
440 Canuto Boloqui 1900 1984 Uviéu
441 Manuel del Fresno y Pérez del Villar 1900 1936 Uviéu
442 Juana Álvarez-Prida y Vega 1900 2000 Fresnéu
443 Juan Antonio Cabezas 1900 1993 Cangues d'Onís
444 Luis Fernández López 1900 1973 Uviéu
445 Xuacu'l de Sama 1900 1935 Uviéu
446 Joaquín Vaquero Palacios 1900 1998 Uviéu
447 Antonio García Oliveros 1900 1985 Navia
448
Carmen Polo, 1st Lady of Meiras.jpg
Carmen Polo 1900 1988 Uviéu
449
Paulino vicente padre.jpg
Paulino Vicente (El Vieyu) 1900 1990 Uviéu
450 José Gaos 1900 1969 Xixón
451 Vidal Saiz Heres Arquiteutu uvieín 1901 1967 Uviéu
452 Alfonso Vallejo 1901 Principáu d'Asturies
453 Eloína Suárez Suárez 1901 Uviéu
454 Pedro González Llosa 1901 Villaviciosa
455 Beatriz Martínez Sordo 1901 Uviéu
456 José Maldonado González 1901 1985 Tinéu
457
Pololo and Bernabeu 1922.jpg
Pololo 1901 1934 Lugones
458 Jess Rodriguez 1901 1983 Avilés
459 Gonzalo Pérez Espolita 1901 1966 Avilés
460 Manuel Meana 1901 1985 Xixón
461 Germán Horacio 1902 1975 Xixón
462 Gerardo Zaragoza 1902 1985 Cangues d'Onís
463 Juan Fernández-Capalleja 1902 1954 Tinéu
464 Alicio Garcitoral 1902 2003 Xixón
465 Graciano Antuña 1903 1937 L'Entregu
466
Busto de Alejandro Casona-2.JPG
Alejandro Casona escritor español 1903 1965 Bisuyu
467 Luis Amado-Blanco 1903 1975 Sotu'l Barcu
468 José Miranda González 1903 1967 Xixón
469
Vallinapicture.png
Eloy Vallina 1903 1960 Caborana
470 Manuel Alonso Díaz 1903 1960 Uviéu
471 Blas Aznar González 1903 1987 Avilés
472 Miguel Barrosa 1904 1996 Candás
473 Ramón Areces 1904 1989 La Mata
474 Félix Verdeja Bardales 1904 1977 Panes
475 Carlos Rubiera Rodríguez 1904 1942 Xixón
476 Óscar Rodríguez López 1904 1976 Avilés
477 José María Saro Posada 1904 1980 Llanes
478 Amaro del Rosal Díaz 1904 1991 Avilés
479 Alejandro Núñez Alonso 1905 1982 Xixón
480 Lorenzo Rodríguez-Castellano 1905 1986 Bisuyu
481 Faustino Miranda 1905 1964 Xixón
482
Retrato del tte. gral. Manuel Díez Alegría (1980), de Gyenes.jpg
Manuel Díez-Alegría 1905 1987 Llanes
483
Madrid - Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CBMSO) 5.JPG
Severo Ochoa 1905 1993 Ḷḷuarca
484 Juanín de Mieres 1905 2003 Mieres
485
Marola.jpg
Marola 1905 1986 Xixón
486 José María Urquiola Iglesias 1906 Uviéu
487
Etelvinovegamartinez.jpg
Etelvino Vega 1906 1939 Mieres
488 Goico Aguirre 1906 1987 Uviéu
489 Manuel Granell 1906 1993 Uviéu
490 Juan José Manso del Abad 1906 1972 Mieres
491 Rodrigo Uría González 1906 2001 Uviéu
492 Ramón Rato Rodríguez 1907 1998 Xixón
493 Joaquín Gómez Bas 1907 1984 Cangues d'Onís
494 Kelly Rodriguez 1907 1997 Avilés
495 Mercedes Prendes 1908 1981 Xixón
496 Honorio Díaz Díaz 1908 1993 Siero
497 Manuel Álvarez Álvarez 1908 1938 Xixón
498 Higinio Carrocera 1908 1938 Barros
499 Sabino Alonso Fueyo 1908 1979 Lada
500 Antonio Rico axedrecista español 1908 1988 Tinéu
501 José María Fernández Álvarez 1908 1985 La Felguera
502 Víctor García García 1908 1948 Quirós
503 Enrique Vidal Abascal 1908 1994 Uviéu
504 Galé 1908 1938 Avilés
505 Adolfo Suárez Morán 1908 1968 Xixón
506 Francisco Grande Covián 1909 1995 Colunga
507 El Polenchu 1909 2004 Samartín del Rei Aurelio
508 Vicente Fernández Bascarán 1909 2003 Villabre
509 José María Velasco Álvarez 1909 Morea
510 Pelai Vilar i Canales 1909 1993 Uviéu
511 Luis Díez-Alegría 1909 2001 Llanes
512 Luis Pardo 1910 2000 Xixón
513 José Remis Ovalle 1910 1987 Margolles
514
Alfonso Iglesas.jpg
Alfonso Iglesias pintor y dibuxante asturianu 1910 1988 Navia
515 José Cortina Vallina 1910 1997 Samartín del Rei Aurelio
516 Aurelio Suárez 1910 2003 Xixón
517 Ignacio Álvarez Castelao 1910 1984 Cangas del Narcea
518
Luisín 2 001.jpg
Luisín Rodríguez 1910 1990 Mieres
519 Luis Rufilanchas 1910 1937 Xixón
520 Casuco 1910 1936 Avilés
521 Pedro Pena Ponga 1910 1989 Xixón
522 Gloria Cuesta 1911 1987 La Felguera
523 Ángela Luzdivina García Fernández 1911 2010 Samartín del Rei Aurelio
524 José Tomás Díaz-Caneja 1911 Onís
525 Dolores Medio escritora española 1911 1996 Uviéu
526 Antonio Medio 1911 1977 Xixón
527 Antonio Rodríguez García 1911 Candás
528
Francisco Ponzan Vidal.jpg
Francisco Ponzan Vidal 1911 1944 Uviéu
529 Manuel Álvarez-Buylla y López Villamil 1911 2006 Uviéu
530 José María Díez-Alegría 1911 2010 Xixón
531 Eladio Perlado Cadavieco 1911 1991 Uviéu
532 Ricardo Vázquez-Prada Blanco 1912 1986 Siero
533 Bernabé Argüelles de Paz 1912 1943 La Pola (Ḷḷena)
534 María Xosefa Canellada 1912 1995 L'Infiestu
535 Valentín Vega 1912 1997 Gozón
536 Campanal I 1912 1984 Avilés
537 Francisco Coloma Gallegos 1912 1993 San Esteban
538 Gloria Alcaraz Aguilar 1912 1967 Uviéu
539
Retrato Gonzalo Rico Avello.JPG
Gonzalo Rico Avello 1912 1994 Valdés
540
Narciso Ibáñez Menta.JPG
Narciso Ibáñez Menta 1912 2004 Llangréu
541 Ignacio Iglesias 1912 2005 Llangréu
542 Emilín 1912 1977 San Román
543 Belarmino Castro González 1912 1984 Xixón
544 Abelardo Riera 1912 1982 L'Entregu
545
Bernrado Guardado (cropped).jpg
Bernardo Guardado 1913 1982 Principáu d'Asturies
546 José Vitini 1913 1945 Xixón
547
Juansuarez 2004.jpg
Juan Suárez Martínez 1913 2006 Xixón
548 Benito Carvajales 1913 Principáu d'Asturies
549 Rafael Luis Fernández Álvarez políticu asturianu, primer presidente del Principáu d'Asturies 1913 2010 Uviéu
550 Luis Ruiz Suarez 1913 2011 Xixón
551 Jesús Evaristo Casariego 1913 1990 Tinéu
552
L'artiste peintre Marixa dans son atelier à Bayonne.jpg
Marixa 1914 1995 Uviéu
553 Cristino García 1914 1946 Gozón
554
Argentina Rubiera.jpg
Argentina Rubiera 1914 2007 Llangréu
555 Marcelino Fernández Villanueva 1914 1999 Olloniego
556 Pedro Escudero 1914 1989 Xixón
557 Ignacio Bertrand y Bertrand 1914 1992 Xixón
558 Antonio Sánchez Valdés 1914 2005 Uviéu
559 Eduardo Herrera Bueno 1914 1991 Xixón
560 José García Nieto 1914 2001 Uviéu
561
LAdaroRF.jpg
Luis Adaro Ruiz-Falcó 1914 2006 Xixón
562 Ricardo García Martínez 1914 1971 Llangréu
563 David Jato Miranda 1915 1978 Campumanes
564
Santiago Carrillo firmando en la Feria del Libro de Madrid en 2006.jpg
Santiago Carrillo Solares 1915 2012 Xixón
565 Ángel Tamargo García 1915 1998 Xixón
566 Ángel Tamargo 1915 1998 Xixón
567 Mario Morán García 1915 1991 Mieres
568 Marcelino Rodríguez Fernández 1915 1946 Uviéu
569 Margarida Fort i Mollar 1915 2000 Uviéu
570 César Ríos 1915 1997 Hevia
571 Eugenio Rueda Perosanz 1915 1948 Uviéu
572 Fermín Gutierrez Lada 1916 1953 Sama
573 José González-Sama García 1916 1986 Llangréu
574 Jesús Neira 1916 2011 El Vaḷḷe
575 José Ramón Alonso Rodríguez-Nadales 1916 2000 Uviéu
576 Jesús Barrio 1916 2002 Xixón
577 Jesús López-Cancio 1917 2008 Avilés
578 Ángel Álvarez 1917 2004 Uviéu
579 Ricardo Teruel García 1917 1975 Xixón
580 Carlos Blanco Hernández 1917 2013 Xixón
581 Llorienzu Novo Mier escritor asturianu 1917 1990 Uviéu
582 Ramón Álvarez Sánchez 1917 Llangréu
583 José Ramón Tolivar Faes 1917 1995 Cabanaquinta
584 Florentino Soria 1917 2015 Xixón
585 Goyín 1917 Mieres
586 Cuadonga Romero Rodríguez 1917 2018 Bo
587 Norino' l Gaiteru 1917 2011 Sotrondio
588 Luis Cueto-Felgueroso 1918 2004 Xixón
589 Fariñas 1918 1990 Cangas del Narcea
590 Valentín Masip Acevedo 1918 1963 Uviéu
591
Estatua de Sabino Fernandez Campo en el Paseo de los Alamos del campo de San Francisco (Oviedo).jpg
Sabino Fernández Campo, 1st Count of Latores 1918 2009 Uviéu
592 Mánfer de la Llera 1918 2005 Llangréu
593 Benjamín López González 1918 1964 Bual
594 Tamayo futbolista 1918 1994 Xixón
595 Julián Ayesta 1919 1996 Xixón
596 Guillermo Morán García 1919 1949 Mieres
597 Silvino Antuña 1919 2015 Samartín del Rei Aurelio
598
D. MANUEL FERNÁNDEZ ARIAS EN PARIS EN INVIERNO DE 1944, DURANTE LA CONVALECENCIA DE SUS HERIDAS. (1944) (cropped).jpg
Manuel Fernández Arias 1919 2011 Marentes
599 Ramón Álvarez-Buylla 1919 1999 Uviéu
600 Silvino Argüelles 1919 1986 Tudela Veguín
601 Faustino González-Aller 1919 1983 Xixón
602 Cholo Dindurra 1919 1971 Xixón
603 Comandante Robert 1919 2015 L'Entregu
604 Gundemaro Paniceres 1919 2013 Xixón
605 José Suárez 1919 1981 Uviéu
Trubia
606 José Luis Martín Vigil 1919 2011 Uviéu
607 José Antonio Sáenz de Santa María 1919 2003 Xixón
608 Juan José Suárez Aller 1920 2008 La Felguera
609 Diamantina Rodríguez 1920 Quirós
610
JoseMCastanon.JPG
José Manuel Castañón escritor español 1920 2001 Ḷḷena
611 Félix Serrano González-Solares 1920 2011 Uviéu
612
Gonzalo Lindín 1954.tif
Antonio Gonzalo Lindín 1920 1999 Uviéu
613
Jose Noriega.jpg
José Noriega 1920 2006 Villaviciosa
614 Orlando Pelayo 1920 1990 Xixón
Uviéu
615 Florina Alías 1921 1999 Cualloto
616 Luis Vigil 1921 2010 Xixón
617 José León Delestal 1921 1989 Llangréu
618 Marino Gutiérrez 1921 1996 Siero
619 Teodoro López-Cuesta 1921 2014 Uviéu
620 Antonio Peláez 1921 1994 Llanes
621 Ataúlfo Lada Camblor 1921 2009 Serrapio
622 Antolín de la Fuente 1921 1997 Xixón
623 José Antonio Cepeda González 1921 1999 Uviéu
624 Gil Parrondo 1921 2016 Ḷḷuarca
625 Alejandro Fernández Sordo 1921 2009 Uviéu
626 Nené Losada Rico Escritora asturiana 1921 2009 Valdés
627 Enrique López González 1922 Vilanova d'Ozcos
628 Wenceslao Jiménez Orive 1922 1950 Xixón
629 Manuel Fernandez 1922 1971 Lada
630 Eduardo García-Rodeja Fernández 1922 2005 Uviéu
631 Jesús Fueyo Álvarez 1922 1993 La Felguera
632
Fernando M. García-Ordóñez.jpg
Fernando M. García-Ordóñez 1922 2015 Salas
633 El Tordín de Frieres 1922 Llangréu
634 Rafael Rodríguez Urrusti 1922 2000 Uviéu
635 Gonzalo Juanes 1923 2014 Xixón
636 Antonio Suárez 1923 2013 Xixón
637 Luis Fernández-Vega Diego 1923 2010 Uviéu
638 Carlos Bousoño 1923 2015 Bual
639
Joseluisgarciarua.JPG
José Luis García Rúa 1923 2017 Xixón
640 Eloy Calvo Capellín 1924 2008 El Campu
641 Francisco Alonso-Fernández 1924 Uviéu
642 José María Martínez Cachero 1924 2010 Uviéu
643 César de Diego 1924 Uviéu
644 Paco Ignacio Taibo I 1924 2008 Xixón
645 Luis Suárez Fernández 1924 Xixón
646 Rodrigo Fernández-Carvajal 1924 1997 Xixón
647 Aníbal Corujo Menéndez 1924 Llangréu
648 Francisco Méndez Alonso 1924 Trubia
649 David Moreno Navarro 1924 1980 Xixón
650 Sara Suárez Solís 1925 2000 Uviéu
651 Pedro Lantero Pérez 1925 2006 Xixón
652 Pío Alonso 1925 2008 Xixón
653 Doctor Gerardo del Río 1925 1999 Navia
654 Pin 1925 2016 Xixón
655
Card. Alvarez Martinez (30913897465).jpg
Francisco Álvarez Martínez 1925 Ferroñes
656 Julián Orbón 1925 1991 Avilés
657 Ángel González 1925 2008 Uviéu
658 Molinucu 1925 Sama
659 Celso López Gavela 1925 2018 Ibias
660 Alfredo Ladreda 1925 Turón
661 Manuel Zapico 1926 2004 Llangréu
662 Mariano Marín Rodriguez-Rivas arquitectu español 1926 Xixón
663 Manuel Zapico Terente 1926 2004 Llangréu
664
Aurora de Albornoz.jpg
Aurora de Albornoz 1926 1990 Ḷḷuarca
665 Victorino Rodríguez 1926 1997 Tinéu
666
Fernando Morán en la recepción al ministro de Asuntos Exteriores de Marruecos.jpg
Fernando Morán 1926 Avilés
667
Luciano Castañón.jpg
Luciano Castañón 1926 1987 Xixón
668 José María Blázquez Martínez 1926 2016 Uviéu
669 Francisco Sánchez Puente 1926 Xixón
670 Carmen Franco, 1st Duchess of Franco 1926 2017 Uviéu
671 Fidel Díaz Gutiérrez 1926 Samartín del Rei Aurelio
672 Pachichu 1926 1989 Xixón
673 Juan Antonio Vallejo-Nágera escritor español 1926 1990 Uviéu
674 Senén Mesa 1926 2004 La Puela
675 Agustín José Antuña Alonso 1927 2012 La Felguera
676 Víctor de la Fuente 1927 2010 Llanes
677
Corin Tellado cropped2.jpg
Corín Tellado 1927 2009 Viavélez
678 Aurelio Menéndez 1927 2018 Xixón
679 Juan Velarde Fuertes 1927 Salas
680 Constantino García 1927 2008 Uviéu
681 Demetrio González 1927 2015 Principáu d'Asturies
682 Enrique Riestra 1927 Uviéu
683 Román Prieto 1928 1999 Bo
684 Aurelio Quirós Argüelles 1928 2015 La Felguera
685 Eladio Begega fotógrafu y pintor asturianu 1928 2017 El Condao
686 César Montaña 1928 2000 A Veiga
687 Joaquín Campoamor 1928 Navia
688 Felipe Criado 1928 2013 Xixón
689 Carlos Luis Álvarez 1928 2006 Uviéu
690 José Miguel Caso González 1928 1995 Cangues d'Onís
691 Julio Rodríguez Villanueva 1928 2017 Piloña
692 Shankar Vaidya 1928 2014 Otur
693
Gaiteru Verina.jpg
El Gaiteru de Veriña 1928 2006 Xixón
694 Luis Vega Escandón 1928 2014 Lluanco
695 Pedro Mario Herrero 1928 2005 Santiago Arenas / Carbayín
696 Atanasio Corte Zapico 1929 2002 Llaviana
697 Mercedes Gómez Morán 1929 San Cloyo
698 Gerardo Orviz 1929 Santa Bárbola
699 Eduardo Hevia Vázquez 1929 2018 Mieres
700 Luis Ricardo Alonso 1929 Parres
701 Luis García San Miguel 1929 2006 Uviéu
702
Camin.jpg
Joaquín Rubio Camín 1929 2007 Xixón
703 Carlos de la Rica 1929 1997 Pravia
704 Enrique Cabal 1929 Xixón
705
Arturo Fernández.jpg
Arturo Fernández 1929 Xixón
706 Germán Robles 1929 2015 Xixón
707 Adauto Iglesias Fernández 1929 Mieres
708 Pascual Tejerina 1929 2003 Xixón
709 Juan Cueto Sierra 1930 Colunga
710 María del Carmen Bobes Naves 1930 Uviéu
711 Máximo López García-Riaño 1930 2012 Samartín del Rei Aurelio
712 José Prendes 1930 Xixón
713
Enrique V Iglesias 2.jpg
Enrique V. Iglesias 1930 Principáu d'Asturies
714 Víctor Alperi escritor español 1930 2013 Mieres
715 Marta Portal 1930 2016 Nava
716 Tito Fernández 1930 2006 San Esteban
717
Marino Gómez-Santos Retrato.jpg
Marino Gómez-Santos 1930 Uviéu
718 Luis Pérez Rodríguez 1930 2011 Uviéu
719
Isaac del Rivero de la Llana.jpg
Isaac del Rivero Sr. 1931 Colunga
720 Nicolás Solana 1931 2013 Mieres
721 José María Alonso-Vega Suárez 1931 2007 Uviéu
722 Luis Alberto Rojo Parajón 1931 1961 Uviéu
723 Félix Alonso Arena 1931 Piloña
724 José Antonio Martínez Fernández 1931 2015 Xixón
725
Arsenio González, mayu 2017.jpg
Arsenio González Álvarez actor asturianu 1931 2017 Xixón
726 José Ramón Herrero Merediz 1931 2016 Xixón
727
En el Sánchez Pizjuan el 15-11-1961.jpg
Marcelino Vaquero González 1931 Xixón
728 José Luis Ortiz Peláez 1931 2001 Xixón
729
Antonio Gamoneda.jpg
Antonio Gamoneda 1931 Uviéu
730 Román Torán 1931 2005 Xixón
731 Blas Artime Llamar 1931 Xixón
732
Gonzalo Anes.jpg
Gonzalo Anes 1931 2014 Trelles
733 Hipólito Gómez de las Roces 1932 Nava
734 Silverio Cañada Acebal 1932 2002 Xixón
735 Germán de Granda 1932 2008 Lluanco
736 Armando Fernández Prieto 1932 2001 Uviéu
737 Antonio Cuervo Fernández 1932 2017 Uviéu
738
Alfonso Nieto.jpg
Alfonso Nieto Tamargo 1932 2012 Uviéu
739
Diana Balmori @Margaret Morton.jpg
Diana Balmori Ling 1932 2016 Xixón
740 Cerezo Barredo 1932 Villaviciosa
741 Armando Medina 1932 Xixón
742 Juan Luis de la Vallina Velarde 1932 2010 Uviéu
743 Avelino Pérez Fernández 1932 Bual
744 Alejandro Antúñez Vázquez 1933 Navia
745 Octavio Cabezas 1933 Uviéu
746 Ignacio Fuejo Lago 1933 2016 Erías
747 Alfredo González 1933 Agüeria
748 Mariano Medina Iglesias 1933 2013 Uviéu
749
Fanjul1.JPG
José Joaquín Fanjul 1933 2008 Xixón
750 Ángel Rodríguez López 1934 Cayés
751 José Manuel Feito 1934 La Pola
752
Víctor García de la Concha.jpg
Víctor García de la Concha 1934 Villaviciosa
753
Frank Braña - Hai sbagliato... dovevi uccidermi subito!.jpg
Frank Braña 1934 2012 La Puela
754 José Luis Corripio 1934 Arroes
755
Manuel Calvo y Jacob Jordaens.TIF
Manuel Calvo Abad 1934 Uviéu
756 Valentín Suárez Fernández 1934 Llangréu
757
GonzaloSuarez-8.jpg
Gonzalo Suárez 1934 Uviéu
758 Ángel Mario Carreño 1934 Uviéu
759 Jaime Caleya 1935 2014 Murias
760 José Luis Viesca 1935 2012 Mieres
761 Isidoro Álvarez 1935 2014 Báscones
762 Lilián de Celis cantante y actriz asturiana 1935 Fíos
763 Manuel García-Moran 1935 Principáu d'Asturies
764 Juan Manuel Campos Ansó 1935 2012 La Felguera
765
Maribel-Alvarez-Escritora.jpg
Maribel Álvarez escritora española 1935 Uviéu
766 Margarita Blanco 1935 2008 Siero
767
Emilio Eiroa 1991 (cropped).jpg
Emilio Eiroa 1935 2013 A Veiga
768 José María Casielles Aguade 1936 Uviéu
769 Adelina Baragaño 1936 Llangréu
770 Álvaro Rodríguez Ros 1936 2018 Uxo
771 Juan José Otegui 1936 Uviéu
772 Macrino Suárez Menéndez 1936 2012 Ḷḷuarca
773 Manuel Ponga Santamarta 1936 Xixón
774 Vicente Santarúa 1936 Carreño
775 Francisco Javier Fernández Conde 1937 Piarnu
776 Vicente Vázquez Canónico 1937 Xixón
777 Ángel Pariente escritor español 1937 2017 Xixón
778 Josefina Martínez Álvarez 1937 San Cloyo
779 Rafael Biempica 1937 Xixón
780 José Fernández Álvarez 1937 Xixón
781 Juan Álvarez Álvarez 1937 Ḷḷena
782 Federico Patán López 1937 Xixón
783 Juan Luis Ruiz de la Peña 1937 1996 A Veiga
784 Florín 1937 1991 Avilés
785 Enrique García Palicio 1938 Llangréu
786 José García González 1938 Castieḷḷo (Ḷḷena)
787 Emilio Tamargo 1938 2009 Uviéu
788 Jesús Herrera Alonso 1938 1962 Cabueñes
789 Francisco García Gómez 1938 Uviéu
790 Manuel Heliodoro García García 1938 Carreño
791
Mariano García.jpg
Mariano Bartelmi 1938 2012 Sama
792 Manuel Vega-Arango 1938 Lluanco
793 Antonio Fernández-Rañada Menéndez de Luarca 1939 Uviéu
794 Pilar Fernández Carballedo 1939 Trevías
795 Graciano García García 1939 Morea
796 Diego Carcedo 1940 Cangues d'Onís
797 Tino Pérez del Rufo escritor español 1940 Tinéu
798 Olga Quiñones Fernández 1940 2014 Salinas
799
Carlos Alvarez-Novoa.jpg
Carlos Álvarez-Nóvoa 1940 2015 La Felguera
800 Javier Belderraín Fernández 1940 2006 La Felguera
801 Manuel Fernández de la Cera 1940 Tinéu
802 Elviro Martínez escritor español 1940 Samartín del Rei Aurelio
803 José Ramón Álvarez Rendueles 1940 Xixón
804 Eugenio Prieto Álvarez 1940 Uviéu
805 Enrique Fernández Prado 1940 2018 Llangréu
806
JLBalbin.jpg
José Luis Balbín 1940 Pravia
807 Pedro Civera 1941 Mieres
808 Juan Muñiz Zapico 1941 1977 Ḷḷena
809
Rosina Gomez Baeza.jpg
Rosina Gómez Baeza 1941 Xixón
810
Gaspar Garcia Laviana by puigreixach.jpg
Gaspar García Laviana 1941 1978 Samartín del Rei Aurelio
811 Manuel Jesús González González 1941 2011 Samartín del Rei Aurelio
812 Carmen Ruiz-Tilve 1941 Uviéu
813 Pedro Sabando 1941 Xixón
814 Alfredo Lombardía 1941 Q6153698
815 Laura González Álvarez 1941 Avilés
816 Carlos Cigarrán Rodil 1941 1988 San Tiso d'Abres
817 José Manuel Félix Magdalena 1941 Mieres
818 Mary Paz Pondal 1942 Uviéu
819 Juan Cueto Alas 1942 Uviéu
820 Miguel Alonso Muñiz 1942 Xixón
821 Alfredo Canga 1942 Samartín del Rei Aurelio
822 Jesús Lobato de Blas 1942 2014 Uviéu
823 Alfonso Domínguez-Gil Hurlé 1942 Xixón
824 José Montero García 1942 Principáu d'Asturies
825 Pepe el Ferreiro 1942 Grandas de Salime
826 Diagmina Noval 1942 Samartín del Rei Aurelio
827
Sanchez Ocaña.jpg
Ramón Sánchez-Ocaña 1942 Uviéu
828 José María García Lavilla 1942 La Pola Siero
829 Álvaro Cuervo García 1942 Carreño
830 Danny Daniel 1942 Xixón
831
Berto Velasco conversando.jpg
Alberto Fernández Velasco 1942 2011 L'Entregu
832 Juan Alsina 1942 2011 Xixón
833 Federico Fierro Botas 1942 2002 Uviéu
834 Agustín Argüelles Cuesta 1943 2007 Llimanes
835 Ramón Rodríguez 1943 Avilés
836 Juan José Plans 1943 2014 Xixón
837 José Ángel Fernández Villa 1943 Tiuya
838 Manuel García Linares 1943 Navelgas
839 José Luis Fernández 1943 Uviéu
840 José Avello escritor español 1943 2015 Cangas del Narcea
841 Gabino de Lorenzo 1943 Uviéu
842 Pocholo 1943 Xixón
843
Carlos-sierra-cueto-pola-siero-2017.jpg
Carlos Sierra 1943 Lieres
844 José Antonio Pérez Boudón 1943 Xixón
845 Julio Alas 1943 Uviéu
846
Vicente Álvarez Areces 2008 (cropped).jpg
Vicente Alberto Álvarez Areces 1943 Olloniego
847 El Che de Cabaños 1943 Llangréu
848 Ceferino de Blas escritor español 1943 Corvera
849 Alberto Fernández Fernández 1943 Carreño
850 Mariano Antolín Rato 1943 Xixón
851
Isidro Fernández Rozada.jpg
Isidro Fernández Rozada 1943 Samartín del Rei Aurelio
852
Agustin.jpg
Agustín Marina 1943 2015 Uviéu
853 José Manuel Díaz Novoa 1944 Xixón
854
Consuelo Álvarez de Toledo.jpg
Consuelo Álvarez de Toledo 1944 Uviéu
855 Fernando Alba 1944 Salas
856 Alberto Marcos Vallaure 1944 Cayés
857
Alonso Puerta 2012 (cropped).jpg
Alonso Puerta 1944 Avilés
858 Luis Balagué 1944 Uviéu
859
Jesus Prieto.jpg
Jesús Prieto Valtueña 1944 Uviéu
860 María Ostiz 1944 Avilés
861 María Antonia Fernández Felgueroso 1944 Xixón
862 Vicente García Oliva escritor español 1944 Xixón
863
Dorotea Bárcena.jpg
Dorotea Bárcena 1944 2016 Uviéu
864 Ángel Abelardo González Bernardo 1944 Samartín del Rei Aurelio
865 Carmen Gómez Ojea 1945 Xixón
866 Enrique Valdés Bermejo 1945 1999 Villaviciosa
867
Rafael Puyol 2015 (cropped).jpg
Rafael Puyol Antolín 1945 Xixón
868 Helena Trexu escritora española 1945 Llangréu
869 Germán Álvarez Blanco 1945 Avilés
870 Mauro Álvarez Fernández 1945 Uviéu
871 Alejandro de la Mata escritor español 1945 Samartín del Rei Aurelio
872
Jeronimo-granda-gijon-2017.jpg
Jerónimo Granda 1945 Uviéu
873 Luis Díaz Alperi 1945 Uviéu
874 Herminio Álvarez 1945 A Caridá
875
Dorita 1.jpg
Dorita García Blanco 1945 La Pola (Ḷḷena)
876 Manuel Echevarría 1945 Villaviciosa
877 Enrique Álvarez Sostres 1945 Avilés
878 Celestino García Braña 1945 Mieres
879 Xosé Lluis García Arias escritor español 1945 Teberga
880 Manuel Adolfo García Fernández 1945 Uviéu
881 José Luis Fernández Álvarez 1945 2018 Llangréu
882
Gerardo Iglesias 1987 (cropped).jpg
Gerardo Iglesias 1945 Mieres
883
(Pedro Silva) Felipe González recibe al presidente del Principado Asturias. Pool Moncloa. 9 de abril de 1986 (cropped).jpeg
Pedro de Silva Cienfuegos-Jovellanos políticu asturianu 1945 Xixón
884
JoséManuelFuente(c1998).jpg
José Manuel Fuente 1945 1996 Siero
885 María Teresa Álvarez García 1945 Candás
886 Emilio Sola escritor español 1945 Cangues d'Onís
887 Francisco González Zapico 1945 Ciañu
888 Carlos Suárez 1946 Uviéu
889 José Ramón Pérez Ornia 1946 Siero
890 José María González Ortea 1946 2015 Xixón
891 Luis Díez Tejón 1946 Avilés
892 Miguel Ángel Lombardía Escultor asturianu 1946 Sama
893 Blanca Estrada 1946 La Felguera
894
Andrés Junquera (1971).jpg
Andrés Avelino Zapico Junquera 1946 La Felguera
895 Antonio Masip 1946 Uviéu
896 Gil Carlos Rodríguez Iglesias 1946 Xixón
897
Salvador Ordóñez Delgado en la clausura los cursos de verano de la Universidad Menéndez Pelayo (2007).jpg
Salvador Ordóñez Delgado 1946 Ḷḷena
898 Juan Luis Vázquez Suárez 1946 Uviéu
899
Sergio Marques URAS-PAS.jpg
Sergio Rutilio Marqués Fernández políticu asturianu 1946 2012 Xixón
900 Antonio Menéndez 1946 Cangas del Narcea
901 Marcial Pina 1946 Bárzana
902
Marta Mata, María Izquierdo, Julia Sevilla, Carmen Alborch - 2006.jpg
María Izquierdo Rojo 1946 Uviéu
903 José Manuel Fernández García 1946 2008 Xixón
904 Carlos Manuel García Cuervo 1946 Xixón
905 Manuel Fernández-Miranda 1946 1994 Xixón
906
Mons.Rodriguez Martinez (30825952811).jpg
Atilano Rodríguez Martínez 1946 Cangas del Narcea
907 Hortensio Fernández Extravis 1946 2011 Sama
908 Nel Amaro escritor español 1946 2011 Santa Rosa
909
Periodista-escritor-Gregorio-Moran EDIIMA20171024 0806 5.jpg
Gregorio Morán 1947 Uviéu
910 Jesús Ferreiro 1947 San Tiso d'Abres
911 Jeremías Cuello 1947 Samartín del Rei Aurelio
912 Ignacio González Tascón 1947 2006 Uviéu
913
Francisco Javier Álvarez Guisasola.jpeg
Francisco Javier Álvarez Guisasola 1947 Lugones
914 Margarita Castejón 1947 Uviéu
915 Manuel Asur escritor español 1947 Samartín del Rei Aurelio
916 Falito 1947 La Felguera
917 Vicente González-Villamil 1947 Uviéu
918 Crisanto García Valdés futbolista asturianu 1947 2009 Cuna
919 José Luis Lavandera 1947 La Felguera
920
Juanjo Mier en una rueda de prensa en 1996.jpg
Juanjo Mier Cáraves 1947 1997 Alles
921 Laureano Rubial 1947 Ḷḷuarca
922 Manuel Fernández 'Lito' 1947 2014 Mieres
923
Tanea y Víctor Manuel (2011).jpg
Víctor Manuel 1947 Mieres
924 José Ramón Cuervo-Arango 1947 Xixón
925
José Luis González Quirós 2014 (cropped).jpg
José Luis González Quirós 1947 Grau
926 Josefina Argüelles 1947 Mieres
927 José Manuel Fernández Nieves 1947 Llangréu
928 José Antonio Solís Miranda 1947 Pravia
929 Lluis Xabel Álvarez escritor español 1948 Sama
930 Luis Ignacio Sánchez 1948 2010 Uviéu
931 Enrique Fernández Sánchez 1948 Sietes
932 Wenceslao López Martínez 1948 Uviéu
933 Emilio García-Pumarino Ramos 1948 Tinéu
934
Javierfernandezfernandezcrop.jpg
Javier Fernández Fernández políticu asturianu 1948 Mieres
935 Alberto Cardín 1948 1992 Viḷḷamayor
936
(Rodríguez Inciarte) Leopoldo Calvo Sotelo preside el Consejo de Ministros en el Congreso de los Diputados. Pool Moncloa. 27 de noviembre de 1981 (cropped).jpeg
Matías Rodríguez Inciarte 1948 Uviéu
937 María Antonia Álvarez Yáñez 1948 Tapia
938
Pilar López Díez.jpg
Pilar López Díez 1948 Morea
939 Manuel Antonio García 1948 Avilés
940
Luis Martínez Noval 1991 (cropped).jpg
Luis Martínez Noval 1948 2013 Piloña
941 Salvador Gutiérrez Ordóñez 1948 Bimenes
942 Pablo Xuan Manzano Rodríguez 1948 L'Entregu
943 Alfonso Toribio Gutiérrez 1948 El Valle Baḥu de Peñamellera
944 Mari Luz Cristóbal Caunedo 1948 Tinéu
945 José Manuel Cuervo Fernández 1948 Ayande
946
Almudena Cid y Karol Otero 2001 Oviedo.png
Karol Otero 1948 Xixón
947 José Adolfo López Menéndez 1948 La Felguera
948 Vicente Díaz 1948 Sotu'l Barcu
949 Martín Sevilla Rodríguez 1948 2013 Xixón
950 José Luis Jorcano Noval 1949 Xixón
951 José Manuel Menéndez Fernández 1949 Biescas
952 Antonio Corral Fernández 1949 Principáu d'Asturies
953
José Manuel Suárez.JPG
José Manuel Suárez 1949 Villoria
954 Tomás Emilio Díaz 1949 Ḷḷuarca
955
Paco-Ignácio-Taibo-II.jpg
Paco Ignacio Taibo II 1949 Xixón
956
Xuan xosé.JPG
Xuan Xosé Sánchez Vicente 1949 Xixón
957
Gustavo Suárez2 (cropped).jpg
Gustavo Suárez Pertierra 1949 Cuideiru
958
Manolo Quirós.jpg
Manolo Quirós 1949 2001 Quirós
959 Susana Estrada 1949 Xixón
960 Rafael del Riego Villaverde 1949 2013 Xixón
961 Helio Pedregal 1949 Uviéu
962
Quini.jpg
Quini futbolista asturianu 1949 2018 Uviéu
963 Miguel Ramos Corrada 1949 2013 Llerandi
964 Javier Álvarez Alonso 1949 Uviéu
965 Jesús López Carril 1949 Siero
966
Juan luis.jpg
Juan Luis Sariego 1949 2015 Uviéu
967 Antonio Rey González 1950 Casomera
968 Bernardo Fernández Pérez 1950 Uviéu
969 José Antonio Fernández Prieto 1950 Mieres
970 Ladislao de Arriba Azcona 1950 Uviéu
971 Joaquín Pixán 1950 Cangas del Narcea
972 María Teresa González 1950 1995 Xixón
973 Etelvino Vázquez 1950 Siero
974 Alberto Calvín 1950 Taramundi
975 Ángel Guache 1950 Lluanco
976 Faustino Fernández Álvarez 1950 2014 Mieres (parroquia)
977 Jorge Luis Bueno Alonso 1950 Uviéu
978 Francisco Javier Uría 1950 Xixón
979 Tino Casal 1950 1991 Q6153698
980 Francisco Arce Montes 1950 Xixón
981 Francisco José Llera 1950 Caravia
982 José Manuel García Herrero 1950 2014 Xixón
983 José Antonio García Prieto 1950 Principáu d'Asturies
984
Ana Cano.jpg
Ana Cano 1950 Somiedu
985 José Enrique Cima 1950 Siero
986 Beatriz Escudero 1950 La Felguera
987
OLVIDO GARCIA VALDES 005 (5687721958).jpg
Olvido García Valdés 1950 Santianes
988 José María Ortega Trinidad 1950 Nava
989 José Antonio Nava Iglesias 1951 Uviéu
990 Aitor Morrás Alzugaray 1951 Uviéu
991 Manuel Suárez Cortina 1951 Xixón
992 José Manuel García Rodríguez 1951 Avilés
993 Jesús Castro González futbolista asturianu 1951 1993 Uviéu
994 Heliodoro Crespo 1951 Caravia l'Alta
995 José Carrette de Julián 1951 Turón
996 Diego Muñiz Lovelace 1951 Xixón
997 José María Mazón Ramos 1951 Uviéu
998 Pedro González Menéndez 1951 2000 Uviéu
999 Enrique Rodríguez Cal 1951 Carreño
1000 Manolo Villarroel escritor español 1952 Cangas del Narcea
1001 Luis Alberto Ordiales 1952 Principáu d'Asturies
1002 Luis Fernández-Vega Sanz 1952 Uviéu
1003 José Ramón Gómez Fouz escritor español 1952 Uviéu
1004 Luis Manuel García Antuña 1952 L'Entregu
1005
Floro - Benito.jpg
Benito Floro 1952 Xixón
1006 Nacho Martínez 1952 1996 Mieres
1007 Manuel Emilio Llano Menéndez 1952 Cangas del Narcea
1008 Alicia Castro Masaveu 1952 Avilés
1009
Toni Fidalgo.jpg
Toni Fidalgo 1952 Avilés
1010 Ovidio Sánchez 1952 La Pola Llaviana
1011 Eduardo Panizo Gómez 1952 Avilés
1012 Julio Raúl González Pérez 1952 Avilés
1013 Macu González 1953 Teberga
1014 José María Navia-Osorio García-Braga 1953 Uviéu
1015 Benigno Varillas 1953 Q6153698
1016 José Antonio Fernández Vior 1953 A Veiga
1017
Maria Luisa Prada en Gijón, ciudad en la que reside.jpg
Maria Luisa Prada Sarasua 1953 Mieres
1018
Mons. Martinez Camino (30279524564).jpg
Juan Antonio Martínez Camino 1953 Marcenao
1019
Fvp.jpg
Fernando Villapol 1953 San Tiso d'Abres
1020
José María González Suárez 2014.jpg
José María González Suárez 1953 Ayer
1021 José Antonio Redondo 1953 Turón
1022
Francisco Garcia Perez.jpg
Francisco García Pérez 1953 Uviéu
1023
Ministra Carcedo 2018 (cropped).jpg
María Luisa Carcedo política asturiana 1953 Santa Bárbola
1024 Enrique Morán 1953 La Pola (Ḷḷena)
1025 María Paz Andrés Sáenz de Santa María 1953 Uviéu
1026 Vicente Ramón Díaz Fernández escritor español 1954 Samartín del Rei Aurelio
1027 Favila (pintor) 1954 Grau
1028 Francisco Fresno 1954 Villaviciosa
1029 Juan Carlos Álvarez 1954 L'Entregu
1030
Nicanor García 2015b (cropped).jpg
Nicanor García Fernández 1954 Nembra
1031
Mae de la Concha.jpg
María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño 1954 Xixón
1032 Xuacu Amieva 1954 Llanes
1033 Luis Servando Peláez Rodríguez 1954 Gozón
1034 Jesús Sanjurjo González 1954 Abres
1035
Ordiz.jpg
José Ángel Ordiz Llaneza 1955 Samartín del Rei Aurelio
1036 Ángeles Barrio Alonso 1955 Xixón
1037 Luis Villamil 1955 Navia
1038 Ángel Rubio 1955 La Espina
1039
Lisardo Lombardia au Festival interceltique de Lorient 2012.jpg
Lisardo Lombardía 1955 La Pola Llaviana
1040 Pablo Rodríguez 1955 Turón
1041 Jesús Suárez Cueva 1955 Siero
1042 Cundi 1955 Samartín del Rei Aurelio
1043
Lluis anton.jpg
Lluis Antón González 1955 Baíña
1044
(Álvaro Cuesta) Ramón Jáuregui participa en las Jornadas promovidas por la Fundación Ideas del PSOE. Pool Moncloa. 9 de abril de 2011 (cropped).jpeg
Álvaro Cuesta 1955 Uviéu
1045
Anthony Blake.jpg
Anthony Blake 1955 Uviéu
1046 Andrés Solar 1955 1984 Xixón
1047 Francis Sampedro 1955 Llanes
1048
Carlos Martinez.jpg
Carlos Martínez Álvarez 1955 Pravia
1049 Lorenzo Martín Roales 1955 Mieres
1050 Pelayo Ortega 1956 Mieres
1051 Jaime Fernández Barros 1956 Xixón
1052 Alfonso Velázquez escritor español 1956 Tinéu
1053
Xosé Antón González Riaño.jpg
Xosé Antón González Riaño 1956 Siero
1054
María José Ramos Rubiera 2014.jpg
María José Ramos Rubiera 1956 Sama
1055
Emiliano Fernández Prado 02.jpg
Emiliano Fernández Prado 1956 Xixón
1056 Miguel Solís Santos 1956 Avilés
1057
Preferida.jpg
Fernando Beltrán 1956 Uviéu
1058
Carlos rubiera 1.jpg
Carlos Rubiera 1956 Xixón
1059 Rosa María Menéndez López 1956 Cudillero
1060
Antonio Trevín (cropped).PNG
Antonio Ramón María Trevín Lombán políticu asturianu 1956 Avilés
1061
Josep Maria Àlvarez Suàrez - 001.jpg
Josep Maria Àlvarez Suàrez 1956 Balmonte
1062 David López Fernández 1956 Turón
1063 Vili 1956 Llanes
1064 Joaquín Alonso 1956 Uviéu
1065 Leonardo Verdín Bouza 1956 Trubia
1066 Pepe Acebal 1956 Xixón
1067 Gerardo Ruiz Alonso escritor español 1956 Xixón
1068
Benigno Blanco (2014).jpg
Benigno Blanco 1957 Uviéu
1069 Miguel Rojo escritor español 1957 Tinéu
1070 Tante Blanco 1957 Tolivia
1071 Juan Fueyo 1957 Uviéu
1072 Bertino Velasco Torre 1957 Tinéu
1073
Fernando Padilla Palicio.png
Fernando Padilla Palicio Direutor Xeneral de Planificación Llingüística y Normalización del Principáu d'Asturies 1957 Q6153698
1074 Xulio Arbesú escritor español 1957 Samartín del Rei Aurelio
1075
Mons. Menendez Fernandez (30279524134).jpg
Juan Antonio Menéndez Fernández 1957 Grau
1076 Javier López Alonso 1957 Llangréu
1077 Luis Arias Argüelles-Meres escritor español 1957 Principáu d'Asturies
1078 María Ángeles Rodríguez 1957 Xixón
1079
Ramón García Cañal (5 min 43 s).png
José Ramón García Cañal 1957 Uviéu
1080 Federico Torres Muro 1957 La Felguera
1081
Salvador Garriga Polledo par Claude Truong-Ngoc mai 2013.jpg
Salvador Garriga Polledo 1957 Xixón
1082
Blanca Alvarez (cropped).jpg
Blanca Álvarez González escritora española 1957 Cartavio
1083
Xuan xosé.JPG
Xesús Cañedo Valle 1958 Xixón
1084 Carlos Gallego 1958 2005 Llangréu
1085 Ánxel Álvarez Llano escritor asturianu 1958 Bo
1086 Ismael González Arias escritor español 1958 Uviéu
1087 José Antonio Marcos 1958 Principáu d'Asturies
1088 Alfredo Ignacio Álvarez Menéndez 1958 Xixón
1089 Jaime Izquierdo Vallina 1958 L'Infiestu
1090 Francisco Javier García Valledor 1958 Uviéu
1091 Carlos Machín Rodríguez 1958 Mieres
1092 Pedro Sanjurjo 1958 Abres
1093 Juan Suárez Botas 1958 1992 Xixón
1094 Xuan Pertierra Argiz 1958 2009 Xixón
1095 Julio Alberto Moreno 1958 Carreño
1096 Jorge Tuya 1958 Villaviciosa
1097 Pedro Muñoz Machín ciclista español 1958 Mieres
1098
Nachoorviz.jpg
Nacho Orviz 1958 Xixón
1099
Jesús Iglesias.jpg
Jesús Iglesias Fernández 1959 Xixón
1100 María Jesús Rodríguez 1959 Uviéu
1101 Xelu Gutiérrez Morán escritor español 1959 Avilés
1102 Jesús Sánchez Antuña 1959 La Felguera
1103 Clemente Villaverde Huelva 1959 Cangues d'Onís
1104
Sarrapio.jpg
José Ángel Sarrapio 1959 Arenas
1105 José Ramón Quirós García 1959 L'Entregu
1106
Mariví Monteserín (2006).jpg
Mariví Monteserín política asturiana 1959 Bual
1107 Juan Carlos Ramos 1959 Uviéu
1108
Ángela Vallina, candidata a la alcaldía de Castrillón.jpg
Angela Rosa Vallina Noval 1959 Castrillón
1109 Víctor Manuel García Rodríguez 1959 Uviéu
1110 Santiago Menéndez 1959 Xixón
1111
Foto de Ángeles Caso presentando su libro "GRANDES MAESTRAS".jpg
Ángeles Caso escritora española 1959 Xixón
1112
Yolanda Sobero (cropped).jpg
Yolanda Sobero 1959 Cangues d'Onís
1113
EnriqueFigaredoAlvargonzalez.jpg
Enrique Figaredo Alvargonzalez 1959 Xixón
1114
Antón garcía.JPG
Antón García escritor español 1960 Tuña
1115 Neto 1960 Cangas del Narcea
1116 Gaspar Meana 1960 Xixón
1117
Aquilino Alonso 2015 (cropped).jpg
Aquilino Alonso 1960 Mieres
1118 Eulogio López 1960 Uviéu
1119
Carmen del Riego - conversaciones con (cropped).jpeg
Carmen del Riego 1960 Uviéu
1120 Javier Bauluz 1960 Uviéu
1121
Rosa Fernández, himalayista.jpg
Rosa Fernández Rubio 1960 Cangas del Narcea
1122 Kely Méndez Riestra 1960 2013 Uviéu
1123
Roberto Alvarez 5 actor.jpg
Roberto Álvarez 1960 Xixón
1124
SEV 2010 congress.JPG
José Carlos Alegría Díaz 1960 Xixón
1125 Mercedes Arriaga Florez escritor español 1960 Uviéu
1126
Cristinadelvalle.jpg
Cristina del Valle 1960 Principáu d'Asturies
Uviéu
1127
Mercedes Fernández.png
Mercedes Fernández política española 1960 Xixón
1128 José Manuel Gómez Ondina 1960 Uviéu
1129
Ángel Fernández Artime.jpg
Ángel Fernández Artime 1960 Lluanco
1130 Alejandro Sopeña 1960 Principáu d'Asturies
1131 Pelayo Roces 1960 La Felguera
1132 Esteban Gutiérrez Fernández 1960 Cuideiru
1133 Enrique Moradiellos 1961 Uviéu
1134 Lourdes Álvarez escritora española 1961 Mieres
1135 Consuelo Vega escritora española 1961 Ayer
1136
Humbertogonzali.jpg
Humberto Gonzali escritor español 1961 Figareo
1137 Amparo Pedregal Rodríguez 1961 2015 Llangréu
1138 Inés Marful 1961 Mieres
1139 María Lago 1961 La Felguera
1140 Ana Castaño 1961 Pezós
1141 Antonio Vázquez 1961 Vega
1142 Juan Avendaño 1961 Lluanco
1143 Pablo Maojo 1961 San Pedru Ambás
1144 Isaac Turienzo 1961 Xixón
1145
(c)by Max Zambelli for Mutina RITAGLIATA.jpg
Patricia Urquiola 1961 Uviéu
1146 Joaquin Villa García 1961 Mieres
1147
(Juan Carlos Sánchez Alonso) Presentación EuroCámaras Perú 20-01-2015 (15753707574) (cropped).jpg
Juan Carlos Sánchez Alonso 1961 Uviéu
1148 Antonio González 1961 Uviéu
1149 Eva Lesmes 1961 Xixón
1150 Santiago García Barrero 1961 Uviéu
1151 Toli Morilla 1961 Uviéu
1152
PilarSanchezVicente.jpg
Pilar Sánchez Vicente 1961 Xixón
1153
Rueda de prensa de Javier Fernández.jpg
Francisco Javier Fernández González 1961 Candás
1154 María Neira 1962 La Felguera
1155 Milio Rodríguez Cueto escritor español 1962 Xixón
1156
Ignaciu Llope, nel mitin de Xixón.jpg
Ignaciu Llope 1962 Cuideiru
1157 José Suárez Arias-Cachero 1962 Felechosa
1158 Alfonso Jesús Rodríguez-Hevia González 1962 Uviéu
1159
Lino Gómez Feito.jpg
Lino Gómez Feito 1962 La Pola
1160
María Muñiz de Urquiza 02.JPG
María Muñiz de Urquiza 1962 Xixón
1161 José Luis Ablanedo 1962 Mieres
1162 Al Pardo 1962 Uviéu
1163 Jaime Álvarez 1962 Xixón
1164
Ángel de la Fuente 2014.jpg
Ángel de la Fuente Moreno 1962 Xixón
1165 Reinerio Álvarez Saavedra 1962 Uviéu
1166 Manuel Jorge Domínguez 1962 Llaviana
1167
Alicia Miyares.jpg
Alicia Miyares 1963 Les Arriondes
1168 Xosé Nel Riesgo escritor asturianu 1963 Avilés
1169 Xulio Berros escritor español 1963 Samartín del Rei Aurelio
1170 Javier Antonio Marinas 1963 Grau
1171 Luis Álvarez Martínez 1963 El Franco
1172 Sabel Tuñón Ces 1963 Xixón
1173 Mariano Marín Albi abogáu y políticu español 1963 Xixón
1174 Enrique Sánchez Lansch 1963 Xixón
1175 Adolfo Camilo Díaz escritor español 1963 Caborana
1176 Florentino Alonso Piñón 1963 Uviéu
1177 Benjamín Menéndez Navarro 1963 Avilés
1178 Mino 1963 Gozón
1179 Guillermo Arenas 1963 La Pola Llaviana
1180 Adelino Hidalgo 1963 Avilés
1181 Pipi Estrada 1963 Xixón
1182
Berta Piñán (cropped).jpg
Berta Piñán escritora española 1963 Cangues d'Onís
1183 Zurdi 1963 Xixón
1184 Aurelio Argel 1963 2018 Soto Rei
1185
Prof. Ramon Torrecillas.jpg
Ramon Torrecillas 1963 Uviéu
1186 Juan Carlos Ablanedo 1963 Mieres
1187
José Ignacio Martínez Suárez 2.jpg
Ignacio Martínez Suárez 1963 Navia
1188
Rafa Palacios candidatu Asturies.jpg
Rafael Palacios 1963 Llangréu
1189 José María Cabrera Menéndez 1963 Gozón
1190 Sonia Grande 1964 Uviéu
1191 Enrique González Álvarez 1964 Bual
1192 Marisa Vallejo escritora asturiana 1964 Po
1193 Tino Pertierra 1964 Xixón
1194 José Arconada 1964 Xixón
1195 Donato Alcalde Tieles 1964 Salinas
1196 Joan Manel Fernández Sánchez 1964 Mieres
1197
Aurelio González Ovies.JPG
Aurelio González Ovies 1964 Bañugues
1198 Vicente Prado 1964 Viella
1199 Eloy Olaya Prendes futbolista asturianu 1964 Xixón
1200
Jose Manuel Campa.jpg
José Manuel Campa 1964 Uviéu
1201 Xulio Vixil escritor español 1964 Santuyano
1202 Miguel Ángel García Suárez 1964 Xixón
1203 Javier Carnero Alonso 1964 Avilés
1204 Ana Galán 1964 Uviéu
1205 Carlos Muñiz 1964 Carreño
1206 Javier Fernández Rodríguez 1964 Xixón
1207
JorgeGuerricaechevarría.jpg
Jorge Guerricaechevarría 1964 Avilés
1208 Begoña Huertas escritora española 1965 Xixón
1209 Paco Cao 1965 Uviéu
1210 Yolanda Arestegui 1965 Avilés
1211
Rodolfo Martínez 3960.jpg
Rodolfo Martínez escritor español 1965 Candás
1212 Xosé Miguel Suárez Fernández escritor español 1965 Tapia
1213 Dionisio González 1965 Xixón
1214 Ana Rosa Fernández escritora española 1965 Sotrondio
1215 Paquita Suárez Coalla 1965 Uviéu
1216
Xuan Bello - Poesia Urumea bazterrean 4 (7286101378).jpg
Xuan Bello 1965 Tinéu
1217
Paco1989.jpg
Francisco Menéndez González 1965 1999 Avilés
1218 Emilio Blanco Cabezón 1965 2002 Avilés
1219
IgnacioPrendes.png
Ignacio Prendes 1965 Xixón
1220 Cristina Gallo 1965 Uviéu
1221
Mejuto Gonzalez 18abr2007.jpg
Manuel Mejuto González 1965 La Felguera
1222 María Esther Díaz García abogada y política española 1965 Llangréu
1223 Iñaki Eraña 1965 Xixón
1224 Manfredo Álvarez Calvo 1965 Xixón
1225 Archie Lafranco 1965 Principáu d'Asturies
1226 Ana García-Siñeriz 1965 Uviéu
1227
Marcelino García Toral.jpg
Marcelino García Toral 1965 Villaviciosa
1228 Antonio Lobato 1965 Uviéu
1229 Ángel Rubio Secades 1965 Uviéu
1230 Susana Roza 1965 Uviéu
1231 Ismael Díaz 1965 Avilés
1232
Mónica García.jpg
Mónica García 1966 Ḷḷuarca
1233 Pablo Antón Marín Estrada escritor español 1966 Llangréu
1234 Antonia Is Piñera 1966 Uviéu
1235
Pedro-Olalla-Retrato.jpg
Pedro Olalla 1966 Uviéu
1236 Juan Manuel Suárez del Valle 1966 Lluanco
1237 Óscar Luis Celada 1966 Valdés
1238 Fernando Goñi Merino 1966 Xixón
1239
Pepe Colubi.jpg
Pepe Colubi 1966 Cangas del Narcea
1240 Alfonso Menéndez 1966 Avilés
1241 Alejandro Menéndez 1966 Xixón
1242
José Villaldea - Jornada de las Estrellas de Balonmano 2013 - 01.jpg
Chechu Villaldea 1966 Xixón
1243
Paco gonzalez 2013001.jpg
Paco González 1966 Uviéu
1244
Xaviel vilareyo.JPG
Xaviel Vilareyo escritor español 1967 2015 Mieres
1245 Nuria Varela 1967 Mieres
1246 Xabiero Cayarga escritor español 1967 Cangues d'Onís
1247 Benjamín Mateo 1967 La Felguera
1248
María Lafuente 2018.jpg
María Lafuente 1967 Grau
1249
Carmen Moriyón.jpg
Carmen Moriyón Entrialgo 1967 Xixón
1250 Jordi Doce 1967 Xixón
1251 José Luis Piquero 1967 Mieres
1252
Isabel Pérz-Espinosa.png
Isabel Pérez-Espinosa 1967 Xixón
1253 Luis Manuel Arias Vega 1967 Uviéu
1254 Fernando Piñera Gonzalez 1967 Xixón
1255 Rafael Arenas 1967 Castrillón
1256 Fermín Álvarez Álvarez 1967 Grau
1257 Minerva Piquero 1967 Uviéu
1258
Reig The Writter.jpg
Rafael Reig escritor español 1967 Cangues d'Onís
1259 Paco Fernández 1967 Uviéu
1260
FIL 2013 - Hevia Trio - 7812.JPG
José Ángel Hevia 1967 Villaviciosa
1261 Juan Fidalgo Álvarez 1967 Uviéu
1262
Antonio Iñiguez Escobar.jpg
Antonio Íñiguez Escobar 1967 Xixón
1263 Juan Carlos Robles 1967 Xixón
1264 Xulio Viejo escritor español 1968 Uviéu
1265
Emma Cabal en Oviedo (6 de mayo de 2017), foto de Asís G. Ayerbe.jpg
Emma Cabal 1968 Uviéu
1266 José Joaquín Melgar 1968 Uviéu
1267 Roberto Aguirre 1968 Llangréu
1268 Xuan Nel Expósito 1968 Uviéu
1269 José Antonio Rodríguez Martínez 1968 Castropol
1270 Gaspar Rodríguez Llaneza 1968 Uviéu
1271 Ricardo Bango 1968 Xixón
1272 Vicente Borge 1968 Mieres
1273 Juan Ramón López Muñiz 1968 Xixón
1274 Ramón Sánchez del Valle 1968 Lluanco
1275 Ignacio Fernández Sarasola 1969 Xixón
1276 Álvaro Arias 1969 Uviéu
1277 Amador Menéndez Velázquez 1969 Les Regueres
1278 Javier Almuzara escritor español 1969 Uviéu
1279 José Antonio Quiroga Fernández 1969 Xixón
1280 Juan Alberto Fernández Argüelles 1969 Uviéu
1281 Josu Uribe 1969 Xixón
1282 Arturo Martínez Noval 1969 Xixón
1283
Jose Andres.jpg
José Andrés 1969 Mieres
1284 Andrés de la Rosa Bolaños 1969 Turón
1285 María Díaz 1969 Avilés
1286
Karmenka explorando interior glaciar.jpg
Carmen Domínguez 1969 Principáu d'Asturies
1287 Irene Rivera Andrés 1969 Mieres
1288 Coque Uría 1969 Xixón
1289
Manjarín.jpg
Javier Manjarín 1969 Xixón
1290 Chechu García escritor español 1970 Samartín del Rei Aurelio
1291
Raul Mallavibarrena.jpg
Raúl Mallavibarrena 1970 Uviéu
1292 Xandru Fernández escritor asturianu 1970 Turón
1293
Beatriz Rico 2013.jpg
Beatriz Rico 1970 Avilés
1294
Cristina Coto.PNG
Cristina Coto 1970 Sotrondio
1295
Abelardo with Sporting Gijón.jpg
Abelardo Fernández 1970 Xixón
1296
Luis Enrique 12.jpg
Luis Enrique Martínez García ex-futbolista y entrenador asturianu 1970 Xixón
1297
AlbertoCotoAbaco.jpg
Alberto Coto García 1970 Llangréu
1298 Jorge Menéndez Vallina 1970 Uviéu
1299
Alberto Ardines 2006.jpg
Alberto Ardines 1970 Uviéu
1300
José Manuel Corredoira Viñuela.JPG
José Manuel Corredoira Viñuela 1970 Xixón
1301 Adolfo Alperi 1970 Uviéu
1302 José Manuel González 1970 Xixón
1303
Roberto colunga junta2.PNG
Roberto Colunga Fernández 1970 Xixón
1304 Rafael González Robles 1970 Avilés
1305 Elena Fernández 1970 Uviéu
1306 Francisco Javier Mori Cuesta 1970 Cangues d'Onís
1307
Ignacio del Valle 001.jpg
Ignacio del Valle 1971 Uviéu
1308 Pablo Amargo 1971 Uviéu
1309 María Fernández Álvarez 1971 Llangréu
1310 Rosanna Castrillo Diaz 1971 Sama
1311
El escritor Ricardo Menéndez Salmón.jpg
Ricardo Menéndez Salmón escritor español 1971 Xixón
1312 José Ángel Abad 1971 Xixón
1313 Emilio Gutiérrez González 1971 Avilés
1314 José Manuel Menéndez Erimia 1971 Avilés
1315
Rueda de Prensa-Los Mácbez (cropped).jpg
Javier Gutiérrez Álvarez 1971 Lluanco
1316 Antonio Diego Granado 1971 Uviéu
1317 Ruma Barbero 1971 Somió
1318
Agustín Iglesias Caunedo (Alcalde d'Uviéu).jpg
Agustín Iglesias Caunedo 1971 Uviéu
1319
Marcelino Garcia 2002 Duncerque TDF.jpg
Marcelino García Alonso 1971 Uviéu
1320 Yasmina Triguero Estévez 1971 Piedrasblancas
1321 Francisco Javier Espejo Ropero 1971 Avilés
1322 Juanele 1971 Xixón
1323 Iván García Cortés 1971 Xixón
1324 Ignacio Castro García 1971 Avilés
1325 Juan Luis Mas 1971 Uviéu
1326 Santi Cuesta 1971 Avilés
1327 Bruno López Rodríguez 1971 Castropol
1328 Marcelino Elena 1971 Xixón
1329 Avelino Riopedre Muiña 1971 Xixón
1330 Iván Iglesias 1971 Xixón
1331 Sergio Inclán 1971 Avilés
1332 Alejandro Patallo Calo 1972 Grau
1333 Ignacio Ferrando escritor español 1972 Trubia
1334 Mónica Peñalver 1972 Comarca d'Avilés
1335 Jon Bilbao escritor español 1972 Ribeseya
1336 Avelino Sala 1972 Xixón
1337 Elías Veiga Escritor asturianu 1972 Ayande
1338 Daniel García Granda Escritor asturianu 1972 La Pola Siero
1339
Carlos Magdalena.jpg
Carlos Magdalena horticultor y botánicu asturianu 1972 Xixón
1340 Munia Fernández-Jordán Celorio 1972 Llanes
1341 Javier Rodríguez 1972 Uviéu
1342 David Fernández Rodríguez 1972 Uviéu
1343
Foto Eugenia Rico blanco y negro.jpg
Eugenia Rico escritora española 1972 Uviéu
1344 Oli 1972 Uviéu
1345
Pabloryr.jpg
Pablo Rodriguez 1972 Uviéu
1346 Celestino Rozada 1972 Porrúa
1347 Manuel Simón Cuervo 1972 Uviéu
1348 Mónica Fernández 1972 Principáu d'Asturies
1349
Roberto García.jpg
Roberto García 1972 Uviéu
1350
Avalanch 04 (Festival En Vivo).jpg
Alberto Rionda 1972 Uviéu
1351 Natalia Estrada 1972 Xixón
1352
Reina Letizia de España, Visita Oficial (18206716741) (cropped).jpg
Letizia Ortiz 1972 Uviéu
1353 Julio José Iglesias Rouget 1972 Avilés
1354 Marco Álvarez 1972 Xixón
1355 Jose María Pérez López 1972 Ḷḷuarca
1356 Pablo Zarnicki 1972 Bulnes
1357 Enrique Martín Sánchez 1972 Avilés
1358 Francisco Javier Castaño 1972 Xixón
1359
Xurde Álvarez.jpg
Xurde Álvarez escritor español 1973 Sama
1360 Rosario Neira 1973 Uviéu
1361 Chechu Álava 1973 Piedrasblancas
1362
NachoG3.jpg
Nacho Guirado Blas 1973 Uviéu
1363
Pablo Suárez García.jpg
Pablo Suárez García 1973 Udrión
1364
Sergio G. Sanchez.jpg
Sergio G. Sánchez 1973 Uviéu
1365
Mhevia llanes.JPG
Marcelino Hevia 1973 Samartín del Rei Aurelio
1366
Jose Luis Rubiera 3.jpg
José Luis Rubiera Vigil 1973 Xixón
1367 Miguel García 1973 Lluanco
1368
Roberto F. Canuto, Contemporary Art Musseum A4 (Chengdu, 2014) Crop.jpg
Roberto F. Canuto 1973 Xixón
1369
Gonzalo G. Barreñada.jpg
Gonzalo G. Barreñada escritor asturianu 1973 Sotrondio
1370 Alejandro Morán Santamaría 1973 Xixón
1371
Julio César Herrero.jpg
Julio César Herrero 1973 Mieres
1372 Ramón Ruiz 1973 Xixón
1373
Hipismo9.jpg
Antonio Honrubia González 1973 Avilés
1374
Avalanch 03 (Festival En Vivo).jpg
Ramón Lage 1973 Uviéu
1375 Daniel Díaz Fernández 1973 Uviéu
1376 Juanjo González 1973 Xixón
1377 José Manuel Colmenero Crespo 1973 Xixón
1378
Ana Villa - 581955.jpg
Ana Villa 1974 Principáu d'Asturies
1379
Xosé Ambás.JPG
Xosé Antón Fernández 1974 Ambás
1380 Marcos Canteli 1974 Bimenes
1381 Pablo García Pando 1974 Xixón
1382 Emilio Fernández Pertierra 1974 Uviéu
1383 Sietes 1974 Samartín de Vallés
1384 Nacho de Paz 1974 Uviéu
1385
Ricardo-rodriguez-wikipedia.jpg
Ricardo Rodríguez 1974 Uviéu
1386 Roberto Suárez Álvarez 1974 Grau
1387 Fredi Lobeiras 1974 Xixón
1388 Alejandro Fernández Sama 1974 Xixón
1389 Eva Piñera 1974 Xixón
1390
Alberto Hevia (2012).jpg
Alberto Hevia 1974 Siero
1391
Juan Cassá Lombardía.jpg
Juan Cassá Lombardía 1974 Avilés
1392 Fernando Rodríguez Rivero 1974 Xixón
1393
A la plaça! Guanyem Barcelona (17927128471).jpg
Nacho Vegas 1974 Xixón
1394 Lucía Herrera 1975 Xixón
1395 Quique Faes escritor español 1975 Xixón
1396 Isa Campo 1975 Uviéu
1397 Martín López-Vega escritor español 1975 Llanes
1398 Pablo González Bernardo 1975 Uviéu
1399 Urbano Santos 1975 Xixón
1400 David Garcia-Intriago 1975 L'Entregu
1401 Mario Cotelo 1975 La Felguera
1402 Salvador Capín 1975 Xixón
1403
Contrôle de Cristiano Ronaldo.jpg
Esteban Andrés Suárez 1975 Avilés
1404
Manuel Busto 2007-09-01.jpg
Manuel Busto 1975 Villaviciosa
1405
Esteban Vallín y Daniel Cué.jpg
Esteban Vallín 1975 Colunga
1406
Almudena Cueto.jpg
Almudena Cueto 1975 Nava
1407 Sergio Villanueva Fernández 1975 Mieres
1408
Jorgedelrio.jpg
Jorge Del Río 1975 Uviéu
1409
Javi Venta.jpg
Javi Venta 1975 Uviéu
1410 Sergio Souto Vidal 1976 Uviéu
1411 Félix Corcuera 1976 Xixón
1412
Professor Eva Hevia.jpg
Eva Hevia 1976 Xixón
1413 Beatriz Roldan Cuenya 1976 Uviéu
1414 Joaquín Prado 1976 Uviéu
1415 Ana Belen Bernardo Zamora 1976 Avilés
1416 Mauricio Monteserín Gómez 1976 Uviéu
1417 Daniel Amieva Villa 1976 Uviéu
1418
Juan luis S.JPG
Juan Luis Suárez 1976 Xixón
1419 Rubén Álvarez Hoyos 1976 Uviéu
1420 Blanca Romero 1976 Xixón
1421 Óscar Vázquez Martins 1976 Grau
1422 Sara Ruesga 1976 Xixón
1423 Juan Pablo Barcia 1976 A Veiga
1424 Galo Blanco 1976 Uviéu
1425 Carlos Souto Vidal 1976 Uviéu
1426 Alejandro Vázquez Palacio 1976 Xixón
1427
Alberto Entrerrios 01.jpg
Alberto Entrerríos 1976 Xixón
1428 Julio Somoano 1976 Uviéu
1429 Manuel Sánchez Murias futbolista asturianu 1976 Xixón
1430
Fernando Mon 2007.jpg
Fernando Mon 1976 Uviéu
1431
Pablo García.jpg
Pablo García 1976 Uviéu
1432 Ana Vega 1977 Uviéu
1433 Antonio Toro Castro 1977 Avilés
1434
Texón.JPG
Pablo Texón escritor español 1977 Felechosa
1435 Pablo Castañón 1977 Mieres
1436
Luján Argüelles en la inauguración de la tienda de Hispanitas en Madrid (2016) (2).jpg
Luján Argüelles 1977 Salas
1437 Jaime Jordán de Urríes 1977 Uviéu
1438 David Cabarcos 1977 Uviéu
1439
Rodrigo Sopeña 2.jpg
Rodrigo Sopeña 1977 Xixón
1440 César Martín 1977 Uviéu
1441 Iván Otero 1977 Uviéu
1442 Sergio Sánchez Sánchez 1977 Principáu d'Asturies
1443
JuanmaCastaño.JPG
Juanma Castaño 1977 Xixón
1444
Sergio Fernández González 1.jpg
Sergio Fernández González 1977 Avilés
1445 Ismael Piñera Zapatero 1977 Xixón
1446
Miguel Ángel Angulo.jpeg
Miguel Ángel Angulo 1977 Uviéu
1447 Juan Díaz Prendes 1977 Xixón
1448 Miguel Cobas 1977 Avilés
1449
(Yago Lamela) José María Aznar recibe a deportistas del equipo español de atletismo. Pool Moncloa. 1 de septiembre de 1999 (cropped).jpeg
Yago Lamela 1977 2014 Avilés
1450
Santi Pérez.jpg
Santiago Pérez 1977 Grau
1451
Paula Echevarría en los Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Paula Echevarría 1977 Candás
1452
Foto Gayol.jpg
José Ángel Gayol escritor asturianu 1977 Mieres
1453
Rafa Yugueros 2007.jpg
Rafael Yugueros 1977 Principáu d'Asturies
1454 Francisco Javier Suarez Regueiro 1977 Principáu d'Asturies
1455 Iván Ania 1977 Uviéu
1456 Jaime Ríos Alvarez 1977 Avilés
1457
Alvaro Jardón 2003.jpg
Álvaro Jardón 1977 Uviéu
1458
Alberto Suárez Laso.JPG
Alberto Suárez Laso 1977 Riosa
1459 Héctor Pérez Iglesias escritor español 1978 Arlós
1460
Paula Jiménez Fonseca 05.jpg
Paula Jiménez Fonseca 1978 Uviéu
1461
Pablo Rodríguez Medina, 2017.jpg
Pablo Rodríguez Medina escritor español 1978 L'Entregu
1462 Diego Medrano 1978 Uviéu
1463 José Ángel Leiras 1978 Xixón
1464 David Hernández Matilla 1978 Xixón
1465
Samuel Sánchez - Critérium du Dauphiné 2010.jpg
Samuel Sánchez 1978 Uviéu
1466 Walter Bouzán 1978 Ribeseya
1467 José Jorge Saavedra Muñoz 1978 Uviéu
1468 María García 1978 Avilés
1469 Carme Folch 1978 Uviéu
1470 Borja Sánchez Luque 1978 Lada
1471 María Olay 1978 Xixón
1472 Miguel Ángel López-Cedrón Freije 1978 Uviéu
1473 Miguel Ángel López-Cedrón 1978 Uviéu
1474 Aarón Zapico 1978 Llangréu
1475 Manuel Fernández Berdial 1978 Xixón
1476 Iván Candela 1978 Avilés
1477
Ruben Garabaya 01.jpg
Rubén Garabaya 1978 Avilés
1478 Jorge Llames 1978 Piedrasblancas
1479 Diego Sánchez 1978 Xixón
1480 Pablo Moro 1978 Uviéu
1481 Raúl González Peláez 1979 Tinéu
1482 Heri Frade 1979 La Pola (Ḷḷena)
1483
Entrevista teleasturias moción antitaurina.jpg
Pablo Rodríguez Alonso escritor español 1979 Xixón
1484
Marcelo Garcia.jpg
Marcelo García Martínez 1979 Uviéu
1485
Adrián Barbón en julio de 2017.jpg
Adrián Barbón 1979 Llaviana
1486 Rubén Reyes 1979 Xixón
1487
El eurodiputado socialista Jonás Fernández 01 (cropped).jpg
Jonás Fernández 1979 Uviéu
1488
Melendi en Laguna de Duero (Valladolid) 4.jpg
Ramón Melendi 1979 Uviéu
1489
Benjamin Noval-IMG 1369.jpg
Benjamín Noval 1979 Mieres
1490
Ruben Suárez.jpg
Rubén Suárez 1979 Xixón
1491 Jandro 1979 Mieres
1492 Agustín Félix 1979 Xixón
1493
Adriana Lastra 2016 (cropped).jpg
Adriana Lastra 1979 Ribeseya
1494 Heliodoro Álvarez Barrera 1979 Uviéu
1495 Chus Bravo 1979 Xixón
1496
David Fueyo Fernández.jpg
David Fueyo Fernández 1979 Uviéu
1497 Iván Casquero Cosio 1979 Xixón
1498 Samuel Baños 1979 Villaviciosa
1499
Senador Mario Arias.png
Mario Arias 1979 Balmonte
1500 Capi 1979 Mieres
1501
PASAMONTES, LUIS.jpg
Luis Pasamontes 1979 Uviéu
1502 Noé Calleja 1979 Xixón
1503
Belo en 2015, presentando "Pan y Circo".jpg
Belo 1979 Uviéu
1504 Lorena Corripio 1980 Carrandi
1505 Manuel Astur escritor español 1980 Grau
1506
MiguelBarrero.JPG
Miguel Barrero 1980 Uviéu
1507 Henrique G. Facuriella escritor español 1980 Blimea
1508
EduGalan.jpg
Edu Galán 1980 Uviéu
1509 Ana Vanessa Gutiérrez escritora española 1980 Mieres
1510
Carlos Franganillo (cropped).jpg
Carlos Franganillo 1980 Uviéu
1511 Geni 1980 Xixón
1512 Ignacio Fernández Rodríguez 1980 Uviéu
1513 Armando Invernón 1980 Uviéu
1514 Inés Paz 1980 Xixón
1515
AlexGonzalez.jpg
Alejandro González López 1980 Xixón
1516 Antonio Cartón 1980 Xixón
1517 Jano 1980 Llangréu
1518 Pablo Álvarez Núñez 1980 Uviéu
1519 Sergio Boris González 1980 Avilés
1520 Leticia Sánchez Ruiz escritora española 1980 Uviéu
1521 Eva Díaz Riobello 1980 Avilés
1522 Patricia García-García 1980 Uviéu
1523
Mario de Sarraga.PNG
Mario de Sárraga 1980 Uviéu
1524 Raúl García Lozano 1980 Uviéu
1525
Hectorbraga promoimage.tif
Héctor Braga 1980 La Felguera
1526
Alfonso Zapico 7549.jpg
Alfonso Zapico 1981 Blimea
1527 Eva Moreda 1981 A Veiga
1528 Pablo X. Suárez escritor asturianu 1981 Siero
1529
Bruno Sánchez-Andrade.jpg
Bruno Sánchez-Andrade Nuño 1981 Uviéu
1530 Manu Brabo 1981 Uviéu
1531 Fernando Pasarin 1981 Uviéu
1532
FranLlera.jpg
Francisco Llera 1981 Ribeseya
1533 Sonia García Galán 1981 Avilés
1534
LuisGarcía1.jpg
Luis García Fernández 1981 Uviéu
1535
Raul Entrerrios 02.jpg
Raúl Entrerríos 1981 Xixón
1536 David Rionda 1981 Uviéu
1537 Ángel Pérez Pérez 1981 Avilés
1538 Jonathan López 1981 Riañu
1539 David Miguélez 1981 Xixón
1540 Julio Alberto González Sánchez 1981 Navia
1541
Barredo TDF 2010 Cambrai.JPG
Carlos Barredo 1981 Uviéu
1542
Roberto Chivas.jpg
Roberto Chivas 1981 Xixón
1543
Alonso 2016.jpg
Fernando Alonso 1981 Uviéu
1544 Óscar Pérez Bovela 1981 Uviéu
1545 Alberto Suárez 1981 Xixón
1546 Alberto Saavedra Muñoz 1981 Uviéu
1547
David Villa2 (cropped).jpg
David Villa 1981 Llangréu
1548 Pablo Díaz Vázquez 1981 Uviéu
1549
Borja Fernandez-GoldenLeague-20160110 8 crop.JPG
Borja Vidal Fernández Fernández 1981 Valdés
1550 Gerardo Noriega 1982 Cue
1551 Saúl Lara 1982 2014 L'Entregu
1552
Estefanía-Torres-Podemos.jpg
Estefanía Torres 1982 Cuideiru
1553
Montse Tomé (6089066442) (cropped).jpg
Montse Tomé 1982 Uviéu
1554 Joaquín Sobrino 1982 Posada
1555
Rubén Pulido and Javier Paredes 2009.jpg
Javier Paredes Arango xugador de fútbol 1982 Uviéu
1556 Ike Cotrina 1982 Xixón
1557 Graciela Pisonero 1982 Xixón
1558 Félix Quero 1982 Avilés
1559
Tania González 2014 (cropped).jpg
Tania González Peñas 1982 Avilés
1560 Fruela Fernández escritor español 1982 Llangréu
1561
William Miller y María Cotiello.jpg
María Cotiello actriz asturiana 1982 Grillero
1562 Marta Alonso Guijarro 1983 Ponga
1563 Alejandro Rebollo 1983 Xixón
1564
Paula Prendes ajusted.jpg
Paula Prendes 1983 Xixón
1565 Javier Hernanz 1983 Les Arriondes
1566 Jorge Anegon 1983 Mieres
1567 Lucía Paraja 1983 Xixón
1568
Patriciasimon.jpg
Patricia Simón Carrasco 1983 Xixón
1569 Alejandro Vázquez Sotorrío 1983 Xixón
1570
Fran Palacio Snipe.jpg
Fran Palacio 1983 Xixón
1571
Diego Cervero Otero.jpg
Diego Cervero Otero 1983 Uviéu
1572
Issy Paris Handball - ES Besançon, LFH, 30 septembre 2015 - 20.JPG
Jessica Alonso xugadora asturiana de balonmano 1983 Xixón
1573 Dani López 1983 Uviéu
1574
Sofía Castañón.jpg
Sofía Castañón escritora española 1983 Xixón
1575
UCI CX WC Heusen Zolder 2015 IMG 0519 (24676401946).jpg
Aida Nuño 1983 Hevia
1576
JenniferSerrano.jpg
Jenny 1984 Mieres
1577 Roberto Toral Gómez 1984 Uviéu
1578 Alejandro Fernández-Osorio 1984 Ḷḷena
1579
Javi Fuego a Mestalla.jpg
Javi Fuego 1984 Siero
1580 Jorge García Torre 1984 Xixón
1581 Alejandro García 1984 Xixón
1582
Bera Bera - Ana Temprano Fernández.jpg
Ana Temprano 1984 Uviéu
1583 Kily Álvarez 1984 Avilés
1584 Pablo Und Destruktion 1984 Xixón
1585 Pedro Santa Cecilia 1984 Xixón
1586
Sara Moro 01.png
Sara Moro 1984 Xixón
1587 David Testa 1984 Xixón
1588
Nino Torre.jpg
Nino Torre 1984 Sotrondio
1589 Ismael González Núñez 1984 2010 Villaviciosa
1590
Ángela Pumariega.jpg
Ángela Pumariega 1984 Xixón
1591
Colunga.JPG
Adrián Colunga 1984 Uviéu
1592
Santi Cazorla, 2012-08-18.jpg
Santi Cazorla 1984 Llugo
1593
CHI Genève 2013 - 20131214 - Sergio Alvarez Moya et Zipper.jpg
Sergio Álvarez Moya 1985 Avilés
1594 José Ángel Blanco Hevia 1985 Uviéu
1595
Gerardo, Sergio y Calatayud en el Ayuntamiento de Alicante en 2010.JPG
Sergio Díaz 1985 Turón
1596
Carlarubieracancelas (cropped).JPG
Carla Rubiera Cancelas 1985 Xixón
1597
Carlos Ruesga 2013.jpg
Carlos Ruesga 1985 Xixón
1598 José Ángel Gascón 1985 Xixón
1599 David Blanka 1985 Sama
1600 Saúl Fernández García 1985 Uviéu
1601
Saúl Blanco.PNG
Saúl Blanco 1985 Uviéu
1602 Juan Fernández La Villa 1985 Uviéu
1603 Omar Sampedro Bernardo 1985 Avilés
1604 Paula Méndez 1985 Uviéu
1605
Michelforwiki.png
Miguel Marcos Madera 1985 Ḷḷena
1606 Mario Álvarez 1985 Uviéu
1607 Fernando Valle Roso 1986 Llangréu
1608 Hugo Fontela Pintor 1986 Grau
1609 Alfonso Sánchez Fisac 1986 Uviéu
1610 Alba González Sanz 1986 Uviéu
1611 Adrián Carrio 1986 Uviéu
1612 Jorge Suárez Carbajal 1986 Uviéu
1613
Michu.jpg
Michu 1986 Uviéu
1614 Jairo Álvarez Gutiérrez 1986 Avilés
1615 Daniel Peláez Bellido 1986 Xixón
1616 Carlos Álvarez Sánchez 1986 Uviéu
1617
Esteghlal vs. Machine Sazi 139506212323356598633754.jpg
Manuel Fernández Muñiz 1986 Xixón
1618
Berjon.jpg
Saúl Berjón Pérez 1986 Uviéu
1619
Lara Alvarez.jpg
Lara Álvarez 1986 Xixón
1620 Laura Casielles 1986 La Pola Siero
1621 Inaciu Galán 1986 Xixón
1622 Hannah Álvarez Correa 1986 Principáu d'Asturies
1623 Pelayo Díaz Zapico Nepe 1986 Uviéu
1624 Sergio Prendes 1986 Xixón
1625
Aitor Fernández López.jpg
Aitor Fernández López 1986 Valdepares
1626 Javier Álvarez Pareja 1986 Xixón
1627 Marisa Valle Roso 1987 Llangréu
1628 Nicolás Bardio 1987 Uviéu
1629
Premios Goya 2018 - José Lamuño.jpg
José Lamuño 1987 Principáu d'Asturies
Uviéu
1630 Daniel Barrio 1987 Xixón
1631 Daniel Barrio Álvarez 1987 Xixón
1632 Carlos Menéndez Hevia 1987 Noreña
1633 Gerardo Carrera Piñera 1987 Xixón
1634 Pablo Acebal 1987 Xixón
1635 Noel Alonso 1987 Xixón
1636 María Pérez Fernández 1987 Xixón
1637 Jony López 1987 Uviéu
1638 Marcos Landeira 1987 Xixón
1639
2012 2013 - David Lombán.jpg
David Lombán 1987 Avilés
1640 Jonathan Pérez Suárez 1987 Colunga
1641 Luis Morán 1987 Lluanco
1642 Daniel Ania 1987 Siero
1643
Javier Villa 2008.jpg
Javier Villa 1987 Colunga
1644 Ignacio López Iglesias 1987 Uviéu
1645 Hugo Martín Cuervo 1987 Principáu d'Asturies
1646
NachoCases.jpg
Nacho Cases 1987 Xixón
1647
Campeón de España Absoluto PC 2011.png
Diego Alexandre Alonso Aubin 1987 Uviéu
1648
Adrián López U21 in 2011.jpg
Adrián López Álvarez 1988 Teberga
1649
RobertoCanella.jpg
Roberto Canella futbolista asturianu 1988 Llaviana
1650
Segundo González 2017 (cropped).jpeg
Segundo González García 1988 La Puela
1651 Sara Fernández Ceferino 1988 Sotrondio
1652 Pedro Orfila 1988 Lluanco
1653 Hugo López Martínez 1988 Xixón
1654 Dani Hevia 1988 Xixón
1655
J. K. Álvarez, director de cine.jpg
J. K. Álvarez 1988 Uviéu
1656
Arras - Paris-Arras Tour, étape 3, 24 mai 2015 (A078).JPG
Higinio Fernández 1988 Valdés
1657 Alejandro Miguel Arias de Haro 1989 Avilés
1658 Rubén Álvarez Pedrosa 1989 Uviéu
1659
José Ángel Valdés.jpg
José Ángel Valdés Díaz 1989 Xixón
1660 Alain Álvarez Menéndez 1989 Xixón
1661 Aitor Cañedo 1990 Xixón
1662 Illán Gonzali realizador de cine y televisión, direutor de doblaxe y productor asturianu 1990 Xixón
1663 Diego García Bravo 1990 Uviéu
1664
Victor Alonso 20161214.jpg
Victor Alonso 1990 Xixón
1665 Davo 1990 Xixón
1666 Dani Laviana 1990 Xixón
1667
Pit walk, 2010 Brno WSR (33).jpg
Bruno Méndez 1990 A Roda
1668 Ernesto Amantegui 1990 Uviéu
1669 Chus Hevia 1990 Uviéu
1670 Borja Navarro 1990 Xixón
1671
Quecemento HC Liceo, Pazo dos deportes Riazor, A Coruña, HC Liceo vs CP Vic 6.JPG
Antonio Pérez González 1990 Uviéu
1672 Paula Rojo 1990 Mieres
1673 Omar Álvarez Burgos 1990 Uviéu
1674
2012 rallye deutschland by 2eight dsc5175.jpg
José Antonio Suárez Miranda 1990 Pravia
1675 Pelayo Novo García 1990 Uviéu
1676 Toño Fernández 1991 2012 Cangas del Narcea
1677
AlexBarrera.jpg
Álex Barrera 1991 Uviéu
1678
Jony Sporting.JPG
Jony Rodríguez 1991 Cangas del Narcea
1679
Carreno Busta WM14 (14457210427).jpg
Pablo Carreño 1991 Xixón
1680
Álex Menéndez.jpg
Álex Menéndez 1991 Xixón
Uviéu
1681
20130906 Vollyball EM Frauen by Olaf KosinskyDSC 0269.JPG
Mireya Delgado 1991 Xixón
1682 Juan Carlos Expósito Otero 1991 La Pola Siero
1683
Premios Goya 2018 - Santiago Alverú (cropped).jpg
Santiago Alverú 1992 Uviéu
1684
SergioAlvarez.jpg
Sergio Álvarez Díaz futbolista asturianu 1992 Avilés
1685 Ricky Alonso 1992 Villaviciosa
1686 Guillermo Méndez Pereiro 1992 San Esteban
1687 Israel Nuño 1992 La Pola Siero
1688 Juan Muñiz Gallego 1992 Xixón
1689
Sara González Lolo, capitana.jpg
Sara González Lolo 1992 Xixón
1690 Jorge Delgado Fidalgo 1992 Avilés
1691
Raquel Rodríguez 2015 Torneo Villa de Jovellanos 03b.jpg
Raquel Rodríguez Rodríguez 1992 Avilés
1692 Diego Rey Fernández 1992 Mieres
1693
Lara Alcázar 2013 (cropped).jpg
Lara Alcázar 1992 Samartín del Rei Aurelio
1694 Raquel Fernández Menéndez 1993 Salas
1695 Héctor Fernández Fernández-Nespral 1993 Uviéu
1696
Alejandro Vigil Gonzalez (Legavolley 2017).jpg
Alejandro Vigil 1993 Siero
1697
CINvCHI 2017-06-28 - Josu (41159304462) (cropped).jpg
Josu 1993 Llangréu
1698 Alejandro Costoya 1993 Avilés
1699 Sergio Mendigutxia 1993 Avilés
1700
Pablo Pérez Sporting.JPG
Pablo Pérez Rodríguez 1993 Xixón
1701 Gonzalo Andrés Rodríguez 1993 Uviéu
1702
Diegui.jpg
Diego Johannesson 1993 Villaviciosa
1703 Borja López 1994 Xixón
1704 Lucas Ahijado 1995 Uviéu
1705
Carlos Castro García.jpg
Carlos Castro García futbolista asturianu 1995 Uxo
1706 Iyan González Gálvez 1995 Avilés
1707 Álvaro Bustos Sandoval futbolista asturianu 1995 Xixón
1708 Guillermo Donoso 1995 Xixón
1709 Óscar Linares 1995 Villaviciosa
1710
Oudenaarde - Ronde van Vlaanderen Beloften, 11 april 2015 (B169).JPG
Iván García 1995 Xixón
1711 Julio César Rodríguez López 1995 Mieres
1712 José Aurelio Suárez 1995 Xixón
1713
SasfSUP6.jpg
Pelayo Roza Fonticiella 1996 Xixón
1714 Pablo Fernández Blanco 1996 Candás
1715 Ángela Salvadores 1997 Uviéu
1716 Alejandro Prendes Reina 1997 Avilés
1717
2018-08-19 BFC Dynamo vs. 1. FC Köln (DFB-Pokal) by Sandro Halank–024.jpg
Jorge Meré futbolista asturianu 1997 Uviéu
1718
Cristian Rivera Hernández.jpg
Christian Rivera Hernández 1997 Xixón
1719 José Antonio Martínez Álvarez 1997 Uviéu
1720 Steven Prieto 1997 Uviéu
1721 Víctor Álvarez Rozada 1997 La Pola Llaviana
1722 José Viejo 1997 Uviéu
1723 Natalia Cooper 1997 Avilés
1724 Asier Gomes Álvarez 1998 Uviéu
1725 Manuel García 1998 Uviéu
1726
Nacho Méndez.jpg
Nacho Méndez futbolista asturianu 1998 Lluanco
1727 Pedro Díaz Fanjul 1998 Siero
1728 Dani Martín futbolista asturianu 1998 Xixón
1729 Dani Martín Fernández 1998 Xixón
1730
MARTA PIQUERO.jpg
Marta Piquero 1998 La Pola (Ḷḷena)
1731 Adelina Covián 2000 Uviéu
1732 Jesús Fernández López 2000 Uviéu
1733 Nino Mirón 2000 Ribadeva
1734 Ana Medina Zarabozo Escritora asturiana 2000 Principáu d'Asturies
1735 María Esther García López Poeta y escritora n'asturianu y en castellanu 2000 Valdés
1736 Marko Pecarski 2000 Xixón
1737 Dani Calvo 2001 Uviéu
1738 Pelayo Morilla 2001 Uviéu
1739 Javier Fernández Tamargo 2001 Xixón
1740 Bernardo Escudero y Reguera 1881 Xixón
1741 Francisco Franco de Estrada Ribadesella
1742 Arias Cangas del Narcea
1743 García de Valdés y Osorio 1652 Principáu d'Asturies
1744 Gonzalo Peláez de Coalla Grau
1745 Javier Gómez Díaz Xixón
1746 Juan Menéndez Granados Pravia
1747 Pablo Martínez González Xixón
1748 Pedro del Tronco Cangas del Narcea
1749 Juan Treviño de Guillamas Avilés
1750 Rodrigo del Junco Ribeseya
1751 Garcia Afonso de Leão Principáu d'Asturies
1752 Arturu Xosé Bermeyu Uviéu
1753
Gumersindo Rico González 1934.jpg
Gumersindo Rico González 1957 Ḷḷuarca
1754 Florentino Menéndez 1948 Llangréu
1755 Francisco Antonio Riestra 1880 Uviéu
1756 Baudilio Bernardo Baizán Ḷḷamas
1757 Chucha de Nembra Nembra
1758 Horacio Huerta Q6153698
1759 Julio Concepción Suárez escritor español Erías
1760 Eduardo Gilino de la Crosa 1866 Uviéu
1761 Alfredo Suárez de la Escosura 1900 Uviéu
1762 Eva Barro García escritora española Samartín del Rei Aurelio
1763 Isaac Sierra Parres
1764 Florencio Entrialgo Ortiz 1957 Xixón
1765 José Cosmen Adelaida Cangas del Narcea
1766 Miguel Cuyar Principáu d'Asturies
1767 Alfredo Llana Uviéu
1768 Juan del Junco Ribeseya
1769 Antonio Fernández Principáu d'Asturies
1770
Víctor Suárez Piñero.jpg
Víctor Suárez Piñero escritor asturianu Uviéu
1771 Emilio de Dios Xixón
1772 Kayli Carter Uviéu
1773 Casimiro Baragaña La Pola Siero
1774 Flavita Banana Uviéu
1775 Vital Álvarez Buylla Rodríguez Médicu y políticu de Mieres 1984 Mieres
1776 Pablo Fernández Antuña La Felguera
1777 Ricardo Pegnotti 2015 Uviéu
Fin de llista xenerada automáticamente dende Wikidata.