Llista de persones nacíes n'Asturies

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar

Esta llista automática dende Wikidata anuévala un bot.
¡Les ediciones feches nel área de la llista perderánse nel siguiente anovamientu!

Homo sapiens[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1
Fruela I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Fruela I 722 768 Principáu d'Asturies
2
Don Aurelio, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Aurelio 740 774 Principáu d'Asturies
3
Alfonso II el Casto, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Alfonso II d'Asturies 759 842 Uviéu
4
Ramiro I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Ramiro I 790 850 Uviéu
5
Ordono1of Asturias.jpg
Ordoño I 821 866 Uviéu
6
Afonso III o Magno (Tumbo A), r.jpg
Alfonso III d'Asturies 848 910 Uviéu
7 Munio Gonçalves 1030 1097 Principáu d'Asturies
8 Gonçalo Monhóz 1060 Principáu d'Asturies
9 Urraca 1133 1189 Peḷḷuno
10
D. Pedro de Noronha, Bispo de Évora e Arcebispo de Lisboa.jpg
Pedro de Noronha 1382 1452 Principáu d'Asturies
11
ValdesSalas.jpg
Fernando de Valdés Salas 1483 1568 Salas
12
Juan López de Zárate, the First Archbishop of Oaxaca from 1538 to 1555, México.jpg
Juan Lopez de Zárate 1490 1555 Uviéu
13 Pedro Menéndez de Márquez 1499 1600 Principáu d'Asturies
14
Pedro Menéndez de Avilés.jpg
Pedro Menéndez d'Avilés 1519 1574 Avilés
15 Alonso de Cepeda 1530 Villaviciosa
16 Juan Menéndez Márquez 1531 1627 Cuideiru
17 Diego Menéndez de Valdés 1533 1596 Xixón
18 Sancho Pardo Donlebún 1537 1607 Principáu d'Asturies
19 Pedro de Vadés 1544 1615 Xixón
20 Alonso Ordóñez de Nevares 1550 1595 Colunga
21 Hernando de Miranda 1550 1593 San Tisu
22 Gonzalo Méndez de Canço 1554 1622 Tapia
23 Juan de Hevia Bolaños 1570 1623 Uviéu
24 Juan Queipo de Llano y Flórez 1584 1647 San Pedru d'Arbas
25 Francisco Diego Díaz de Quintanilla y de Hevía y Valdés 1587 1656 Uviéu
26
Fdez de Cordova Baides y Laso de la Vega.jpg
Francisco López de Zúñiga, 2nd Marquis of Baides 1599 1656 Principáu d'Asturies
27
Juan Carreno de Miranda portrait.jpg
Juan Carreño Miranda 1614 1685 Avilés
28 Cristóbal Ferrado García 1620 1673 Amieva
29 Juan Queipo de Llano y Valdés 1635 1713 Uviéu
30
Francisco.jpg
Francisco Cuervo y Valdés 1651 1714 Principáu d'Asturies
31
Alvaro Cienfuegos (1657-1739).jpg
Álvaro de Cienfuegos obispu católicu romanu de les diócesis de Catania, Monreale y Pécs 1657 1739 Balmonte
Uviéu
32 Francisco Bances Candamo 1662 1704 Avilés
33
Autorretrato de Miguel Jacinto Meléndez.jpg
Miguel Jacinto Meléndez 1679 1734 Uviéu
34 Pedro del Barrio Junco y Espriella 1682 Llanes
35
Maria Luisa of Savoy, attributed to Francisco Antonio Melendez (1682-1752).jpg
Francisco Meléndez de Rivera Díaz 1682 1751 Uviéu
36
Álvaro de Navia Osorio.png
Álvaro Navia Osorio y Vigil 1684 1732 Veiga
37 José Manuel Trelles Villademoros 1685 1765 Navia
38 Francisco Antonio de Carrandi y Menán 1692 Colunga
39 Pedro de Lucuce 1692 1779 Avilés
40
José del Campillo y Cossío.jpg
José del Campillo 1693 1743 Alles
41 Alonso Carrió de la Vandera 1715 1783 Xixón
42 Francisco García de la Cruz y Obregón 1718 Uviéu
43
Pedro Rodríguez de Campomanes.jpg
Pedro Rodríguez, Conde de Campomanes 1723 1802 Uviéu
44 Francisco Méndez 1725 1803 Villaviciosa
45 Benito Uría Valdés 1730 1810 Cangas del Narcea
46 Manuel Reguera González 1731 1798 Candás
47
Fernando de Abascal.jpg
José Fernando Abascal y Sousa 1743 1821 Uviéu
48
Francisco de Goya y Lucientes - Gaspar Melchor de Jovellanos.jpg
Gaspar Melchor de Xovellanos 1744 1811 Xixón
49
Josefa de Jovellanos (Museo Nacional de Artes Decorativas).JPG
Xosefa Xovellanos 1745 1807 Xixón
50 Alonso Manuel Peón 1748 1805 Principáu d'Asturies
51 Francisco Javier Mier Campillo 1748 1818 Alles
52
Portrait of Juan Agustín Ceán Bermúdez by Goya (c. 1785).jpg
Juan Agustín Ceán Bermúdez escritor español 1749 1829 Xixón
53 Antonio Raimundo Ibáñez Llano y Valdés 1749 1809 Santalla d'Ozcos
54 Manuel Abad y Queipo 1751 1825 Villarpedre
Grandas de Salime
55 José Heredia 1751 1814 Uviéu
56 Juan Pérez Villamil 1754 1824 Veiga
57
Alonso Cañedo Vigil (Cabildo de la catedral de Málaga).jpg
Alonso Cañedo Vigil 1760 1829 Candamu
58
Diaz de Valdes - Tratados sobre la fisica del clero, y otros puntos utiles y provechosos de la ciencias naturales, 1806 - 781704.tif
Pedro Díaz de Valdés 1762 1826 Xixón
59 José Cienfuegos Jovellanos 1763 1825 Uviéu
60 Francisco Bernaldo de Quirós y Mariño de Lobera 1763 1837 Uviéu
61 Marica Andallón 1764 1848 Uviéu
62 Baltasar Unquera 1766 1807 Principáu d'Asturies
63
Álvaro Flórez Estrada.jpg
Álvaro Flórez Estrada 1766 1853 Q4890701
64
Francisco Javier Cienfuegos Jovellanos, cardenal y arzobispo de Sevilla.jpg
Francisco Javier de Cienfuegos y Jovellanos 1766 1847 Uviéu
65 Pedro de la Bárcena 1768 1836 Carreña
66
Juan abreu-retrato del obispo luis folgueras.jpg
Luis Folgueras y Sión 1769 1850 Q842560
67
José Canga Argüelles (Real Academia de Bellas Artes de San Fernando).JPG
José Canga-Argüelles 1770 1848 Uviéu
68 Jerónimo de la Escosura 1774 1855 Uviéu
69
Agustín de Argüelles Álvarez (Congreso de los Diputados de España).jpg
Agustín de Argüelles Álvarez González 1776 1844 Ribeseya
70 Francisco Trelles 1778 1858 Trelles
71 Juan de la Dehesa 1779 1839 Avilés
72
José Tomas Boves.png
José Tomás Boves 1782 1815 Uviéu
73 Manuel de la Puente y Aranguren 1784 1857 Principáu d'Asturies
74
Gerónimo Valdés.jpg
Jerónimo Valdés 1784 1855 Somiedu
75
Rafael Riego.jpg
Rafael del Riego 1784 1823 Tuña
76 Pablo Mata Vigil 1785 1852 Xixón
77 José María Secades del Rivero 1785 1868 Uviéu
78
Evaristo Fernández de San Miguel, duque de San Miguel.jpg
Evaristo Fernández de San Miguel 1785 1862 Xixón
79
José María Queipo de Llano, conde de Toreno (Museo del Prado).jpg
José María Queipo de Llano, 7th Count of Toreno 1786 1843 Uviéu
80 José López-Cuervo Rodríguez 1788 1850 La Pola Siero
81 Santiago Méndez Vigo 1790 1860 Uviéu
82
Isidoro de Hoyos y Rubín de Celis.jpg
Isidoro de Hoyos 1793 1876 Ribedeva
83 Xosé Caveda y Nava 1796 1882 Villaviciosa
84
Pedro José Pidal Carniado 1877 Dioscoro Puebla.jpg
Pedro José Pidal, 1st Marquis of Pidal 1799 1865 Villaviciosa
85
Mariano Suárez-Pola.jpg
Mariano Suárez-Pola 1800 1884 Lluanco
86
Alejandro Mon.png
Alejandro Mon y Menéndez 1801 1882 Uviéu
87 Francisco Pérez del Valle 1804 1884 Ribeseya
88 Benito de Posada Herrera 1805 1890 Llanes
89
Escosura.jpg
Patricio de la Escosura escritor español 1807 1878 Uviéu
90 Eulalia de Llanos 1809 1865 Xixón
91 Ramón Pellico y Paniagua 1809 1876 Q21716664
92 Victorio Fernández Lascoiti Fourquet 1810 1878 Uviéu
93
José de Posada Herrera.jpg
José de Posada Herrera 1814 1885 Llanes
94 Xuan María Acebal 1815 1895 Uviéu
95 Claudio Alvargonzález Sánchez 1816 1896 Xixón
96 Valentín Rivero 1817 1897 Xixón
97
Ramón de Campoamor.jpg
Ramón de Campoamor y Campoosorio 1817 1901 Navia
98 José María Montoto López-Vigil 1818 1882 Santolaya
99 Juan Álvarez de Lorenzana, 10th Viscount of Barrantes 1818 1883 Uviéu
100 Modesto Cubillas 1820 Celoriu
101 Robustiana Armiño escritora española 1821 1890 Xixón
102
Servando Ruiz Gomez.jpg
Servando Ruiz-Gómez y González-Llanos 1821 1888 Avilés
103 Melchor García Sampedro 1821 1858 Quirós
104
Estanislao Suárez Inclán, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Estanislao Suárez Inclán 1822 1890 Avilés
105 Antonina Cortés Llanos 1823 1906 Cangues d'Onís
106 Plácido de Jove y Hevia 1823 1909 Villaviciosa
107
Marcelino Menendez Pintado.jpg
Marcelino Menéndez Pintado 1823 1899 Castropol
108
Ceferino Suárez Bravo.jpg
Ceferino Suárez Bravo escritor español 1824 1896 Uviéu
109
Josep Ramon de Luanco.jpg
Josep Ramon de Luanco Riego 1825 1905 Castropol
110 Acisclo Fernández Vallín y Bustillo 1825 1896 Xixón
111 Hilario Nava y Caveda 1827 1889 Xixón
112 José Longoria Carbajal 1827 1910 Grau
113
Dionisio Fierros - Autorretrato -1866.jpg
Dionisio Fierros 1827 1894 Vaḷḷouta
114 Domingo Fernández Vinjoy 1828 1897 Castropol
115 Lorenzo Huertas 1829 Principáu d'Asturies
116
Teodoro-cuesta.jpg
Teodoro Cuesta 1829 1895 Mieres
117 Ignacio Suárez Llanos 1830 1881 Xixón
118
Manuel Pedregal.jpg
Manuel Pedregal y Cañedo 1831 1896 Grau
119 Ramón Álvarez Menéndez 1832 1898 Xixón
120 Desiderio de la Escosura y Fernández 1832 1906 Ribeseya
121 Enriqueta González Rubín 1832 Ribeseya
122
Ramón Pérez Costales 1897 Joaquín Vaamonde, Museo de Belas Artes da Coruña.jpg
Ramón Pérez Costales 1832 1911 Uviéu
123
Faustino Rodríguez.jpg
Faustino Rodríguez-San Pedro y Díaz-Argüelles 1833 1925 Xixón
124 Juan María Rodríguez Arango 1833 1911 A Veiga
125
Mfdezdecastro.jpg
Manuel Fernández de Castro y Menéndez Hevia 1834 1905 Uviéu
126 Gonzalo Castañón 1834 1870 Mieres
127 Леон-и-Эскосура, Игнасио 1834 1901 Uviéu
128
Guillermo Estrada y Villaverde, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Guillermo Estrada 1834 1894 Uviéu
129 Ignacio León y Escosura 1834 1901 Uviéu
130 Emilia Álvarez Mijares de Real escritora española 1834 1909 Uviéu
131 Luciano García del Real 1835 1902 Uviéu
132 Manuel González Llana 1835 1911 Uviéu
133
Lorenzo Abruñedo.jpg
Lorenzo Abruñedo 1836 1904 Uviéu
134
Antonio Arango Valdés.jpg
Antonio Arango Valdés 1837 1859 Cuideiru
135 Fortunato de Selgas Albuerne 1838 1921 Cuideiru
136
Cayetano Sánchez Bustillo.jpg
Cayetano Sánchez Bustillo 1839 1908 Llanes
137
José María Celleruelo (Mercurio, 1906).jpg
José María Celleruelo y Poviones 1840 1911 La Pola Siero
138
Mario del Villar.jpg
Mario Villar y Castropol 1840 1911 Ḷḷuarca
139 Víctor Sáenz Suárez 1841 1932 Uviéu
140
Retrato de Gumersindo Díaz, de Valeriano Domínguez Bécquer.JPG
Gumersindo Díaz 1841 1891 Uviéu
141
Los diputados pintados por sus hechos, Julián García San Miguel (cropped).jpg
Julián García-San Miguel 1841 1911 Avilés
142
José Hevia Campomanes (1841-1904).jpg
José Hevia Campomanes 1841 1904 La Pola (Ḷḷena)
143 José Fernández Cuevas 1844 1923 Uviéu
144 Genaro García-Alas y Ureña 1844 1918 Uviéu
145
Bernardino Nozaleda O.P. (1889 - 1902).jpg
Bernardino Nozaleda 1844 1927 Nava
146 Octavio Bellmunt y Traver 1845 1910 Avilés
147
Fernando Villaamil.jpg
Fernando Villaamil 1845 1898 Q5478629
148 Florentino Álvarez Mesa 1846 1926 Avilés
149
Menéndez,su esposa y su hija en su 2º. viaje a Europa. París.JPG
José Menéndez Menéndez 1846 1918 Miranda
150
Manuel Fernandez Juncos 1917.jpg
Manuel Fernández Juncos escritor español 1846 1928 Ribeseya
151 Romualdo Acevedo Rivero 1847 1902 Villaviciosa
152 Francisco de Borja Canella Secades 1847 1906 Uviéu
153
Julián Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Julián Suárez Inclán 1848 1909 Avilés
154
Eduardo de Adaro.jpg
Eduardo Adaro 1848 1906 Xixón
155
Félix Aramburu, de Mecachis, Madrid Cómico, 20 de agosto de 1887 (cropped).jpg
Félix de Aramburu 1848 1913 Uviéu
156
Valeriano Menéndez Conde.jpg
Valeriano Menéndez Conde y Álvarez 1848 1916 Samartín de Lluiña
157 Julio Somoza 1848 1940 Xixón
158
Sama (Langreo) 13.jpg
Luis Adaro y Magro 1849 1915 Xixón
159 Fermín Canella Secades 1849 1924 Uviéu
160 Félix González Llana 1850 1921 Uviéu
161 Adolfo Álvarez-Buylla y González-Alegre 1850 1927 Uviéu
162 Tomás Tuero 1851 1892 Arroes
163
Vital Aza.png
Vital Aza 1851 1912 La Pola (Ḷḷena)
164 Rogelio Jove y Bravo 1851 1927 Uviéu
165 Faustino Álvarez del Manzano 1851 1916 Uviéu
166
Guisasola menendez.jpg
Victoriano Guisasola y Menéndez 1852 1920 Uviéu
167
Leoncio Gonzalez de Granda.jpg
Leoncio González de Granda 1852 1913 Xixón
168 Nicolás García Rivero 1853 1923 Uviéu
169 Luis F. Alvarez 1853 1937 Q6744105
170
Armando Palacio Valdés, de Compañy, en Mundo Gráfico.jpg
Armando Palacio Valdés escritor español 1853 1938 Llaviana
171
Marcos del Torniello.gif
Xosé Manuel García González 1853 1938 Avilés
172 Manuel Rionda 1854 1943 Noreña
173
Rafael Calzada.JPG
Rafael Calzada Fernández 1854 1929 Navia
174
Felix Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Félix Suárez Inclán 1854 1939 Avilés
175 Álvaro Fernández de Miranda 1855 1924 Uviéu
176 Raimundo Menéndez Orra escritor español 1855 Xixón
177
Eva Canel (1857-1932).jpg
Eva Canel 1857 1932 Cuaña
178
Emilio Cotarelo, de Kaulak.jpg
Emilio Cotarelo 1857 1936 A Veiga
179
Darío de Regoyos y Valdés - Autorretrato.jpg
Darío de Regoyos 1857 1913 Ribeseya
180
Eladio Garcia Jove.jpg
Eladio García Jove 1859 1925 La Pola Llaviana
181
CaidaTarde TomasGarciaSampedro.jpg
Tomás García Sampedro 1860 1937 Q985439
182
Adolfo Posada, en Nuevo Mundo.jpg
Adolfo González Posada 1860 1944 Uviéu
183 José Uría y Uría 1861 1937 Uviéu
184
Vazquez-mella.jpg
Juan Vázquez de Mella 1861 1928 Cangues d'Onís
185
Luis Menéndez Pidal.jpg
Luis Menéndez Pidal 1861 1932 Payares
186
OliverioMartinezMierPortrait.png
Oliverio Martínez y Mier 1862 1925 Principáu d'Asturies
187
Juan Martinez Abades2.jpg
Juan Martínez Abades 1862 1901 Xixón
188 Julio de Lasarte Pessino 1862 1932 Trubia
189
Amable González Abín.jpg
Amable González Abin 1862 1911 Nueva
190
Joaquín Fernández Prida.JPG
Joaquín Fernández Prida 1863 1942 Uviéu
191 Cipriano Folgueras Doiztúa 1863 1911 Uviéu
192 Plácido Álvarez-Buylla González-Alegre 1864 1956 Uviéu
193
Melquiades Álvarez.JPG
Melquíades Álvarez 1864 1936 Xixón
194
Pin de Pría.jpg
Pepín de Pría 1864 1928 Pría
195 Julio González-Pola 1865 1929 Uviéu
196 Agustín Jesús Barreiro Martínez 1865 1937 Uviéu
197 Ramón Álvarez Valdés 1866 1936 La Pola Siero
198
Francisco Acebal, de Franzen, Blanco y Negro, 12-01-1901 (cropped).jpg
Francisco Acebal 1866 1933 Xixón
199 Acisclo Muñiz Vigo 1866 1941 Uviéu
200 Isaac Galcerán Cifuentes 1867 1954 Uviéu
201 Saturnino del Fresno Arroyo 1867 1952 Uviéu
202 Francisco García Nava 1868 1937 Somió
203
Valladolid - Santuario Nacional de la Gran Promesa 19.jpg
Felix Granda 1868 1954 La Pola (Ḷḷena)
204 Ventura Álvarez Sala 1869 1919 Xixón
205
Marqués de Villaviciosa, de Campúa.jpg
Pedro Pidal 1869 1941 Xixón
206 Manuel Vigil Montoto 1870 1961 Xixón
207 Maximiliano Arboleya 1870 1951 La Pola Llaviana
208
1919-04-19, La Acción, Nicanor Alas Pumariño.jpg
Nicanor de las Alas Pumariño y Troncoso 1870 1935 Avilés
209 José Manuel Pedregal 1871 1948 Uviéu
210
Marqués de Quirós, de Franzen.jpg
Jesús Bernaldo de Quirós 1871 1939 Mieres
211 Arturo Sordo 1871 1938 Uviéu
212 Ernesto Winter Blanco 1872 1936 Xixón
213
Foto Fausto Vigil en Aveno.jpg
Fausto Vigil Álvarez 1873 1956 La Pola Siero
214 Evaristo Valle 1873 1951 Xixón
215 Luz Casanova 1873 1949 Avilés
216 José Ramón Zaragoza 1874 1949 Cangues d'Onís
217
Fermín Arango, en La Ilustración Artística.jpg
Fermín Arango 1874 1962 Santalla d'Ozcos
218
Maximilià Thous i Orts (1906).jpg
Maximiliano Thous Orts 1875 1947 Pravia
219 Julio Galán Carvajal 1875 1939 Avilés
220 Servando Ovies 1876 1912 Avilés
221 Leopoldo Palacios Morini 1876 1952 Uviéu
222
Edmundo Gonzalez Blanco.png
Edmundo González-Blanco 1877 1938 Lluanco
223 Constantino Cabal 1877 1967 Uviéu
224
Jesusduro.jpg
Jesús Fernández Duro 1878 1906 Llangréu
225 Alfredo Martínez y García-Argüelles 1878 1936 Uviéu
226 Nicanor Piñole 1878 1978 Xixón
227
Manuel González Hontoria.JPG
Manuel González-Hontoria y Fernández-Ladreda 1878 1954 Trubia
Uviéu
228
Miajaener1937.jpg
José Miaja 1878 1958 Uviéu
229 Teodomiro Menéndez 1879 1978 Uviéu
230 Pedro González-Blanco 1879 1961 Lluanco
231
Alvaro de Albornoz.JPG
Álvaro de Albornoz 1879 1954 Ḷḷuarca
232 Luis Álvarez Santullano 1879 1952 Uviéu
233
Armando Cotarelo Valledor 1920.jpg
Armando Cotarelo Valledor 1879 1950 A Veiga
234
Juan Vigón (detail).jpg
Juan Vigón 1880 1959 Colunga
235
Giovanni Díaz Nosti.png
Giovanni Díaz Nosti 1880 1936 Uviéu
236
Ramón Pérez de Ayala.JPG
Ramón Pérez de Ayala escritor español 1880 1962 Uviéu
237
Valentín Alvarez Muñiz.jpg
Valentín Álvarez Muñiz 1880 1945 Xixón
238
Marcelino Gómez Arias.jpg
Marcelino Gómez Arias 1880 1924 Castropol
239
José Gafo Muñiz.png
José Gafo 1881 1936 Ḷḷena
240 Ignacio Herrero de Collantes 1881 1961 Uviéu
241
Augusto Barcia Trelles 1936.jpg
Augusto Barcía Trelles 1881 1961 A Veiga
242 Albino González y Menédez Reigada 1881 1958 Cangas del Narcea
243 Horacio Álvarez Mesa 1881 1936 Avilés
244
Jose-Legorburu-Dominguez-Matamoros.jpg
Jose legorburu 1882 1935 Uviéu
245
Óscar Pérez Solís (Vida Socialista, 1912).jpg
Óscar Pérez Solís 1882 1951 Cabanaquinta
246
Indalecio Prieto.jpg
Indalecio Prieto 1883 1962 Uviéu
247
Placa conmemorativa Leopoldo García-Alas García-Argüelles.jpg
Leopoldo Alas Argüelles 1883 1937 Uviéu
248 José María Martínez 1884 1934 Cangues d'Onís
249 Fernán Coronas Escritor asturiano 1884 1939 Q6400114
250 Julia Alcayde Montoya 1885 1939 Xixón
251 Víctor Hevia 1885 1957 Uviéu
252
Luis Lopez Doriga Meseguer 1920.jpg
Luis López-Doriga 1885 1962 Uviéu
253
Retrato del Gral. Fernández Ladreda (cropped).jpg
José María Fernández-Ladreda y Menéndez-Valdés 1885 1954 Uviéu
254 Plácido Álvarez-Buylla y Lozana 1885 1938 Uviéu
255 Sebastián Miranda y Pérez-Herce 1885 1975 Uviéu
256 Eleuterio Quintanilla 1886 1966 Xixón
257
Federico Romero 1917.jpg
Federico Romero 1886 1976 Uviéu
258 Federico Mediante Noceda 1887 1950 Castropol
259 Manuel Rico Avello 1887 1936 Trevías
260 Pedro Larrañaga 1887 1944 Avilés
261 Luis Noval Ferrao 1887 1909 Uviéu
262
Eugenia Astur.jpg
Eugenia Astur 1888 1947 Tinéu
263 Eduardo Martínez Torner 1888 1955 Uviéu
264 Ramón González Peña 1888 1952 Les Regueres
265
Eduardo Blikstad A-10093 Ua 0001 196.jpg
Eduardo Blikstad 1888 1967 Xixón
266
Vigon.jpg
Amalio Rodríguez Vigón 1889 1959 Santuyano
267 Joaquín Alonso Bonet 1889 1975 Xixón
268 José Prida y Solares 1889 1984 Xixón
269 Edmundo Morán 1889 1962 Xixón
270 Francisco Beceña 1889 1936 Cangues d'Onís
271 Ramón Prieto Bances 1889 1972 Uviéu
272 Vicente Álvarez-Buylla Lozana 1890 1969 Uviéu
273
Aza Diaz 5.jpg
Vital Aza Díaz 1890 1961 Mieres
274 Alfonso Camín 1890 1982 Xixón
275
Constantino Suárez Fernández 1933.jpg
Constantino Suárez Fernández 1890 1941 Avilés
276
Valentin Andrés Álvarez.jpg
Valentín Andrés 1891 1982 Grau
277 José Antonio Fernández Vega 1891 1942 Llanes
278
Enrique Alfredo Claverol Estrada (1892-1950).jpg
Claverol 1892 1950 Uviéu
279 Jorge Vigón Suero-Díaz 1893 1978 Colunga
280 Aquilino Moral 1893 1979 La Felguera
281 Romualdo Alvargonzález Lanquine 1893 1936 Xixón
282 Manuel Argüelles Sánchez 1893 1958 Xixón
283 Florentino Castro Guisasola 1893 1945 Uviéu
284 Amador Fernández 1894 1960 Samartín del Rei Aurelio
285 Manuel Álvarez Laviada 1894 1958 Trubia
Uviéu
286 Luis Bayón 1894 1945 Avilés
287 Manuel Cascón Briega 1895 1939 Uviéu
288 Elisa Fernández de la Vega 1895 1933 A Veiga
289
Jimena Fernández de la Vega (MUNCYT, Eulogia Merle)-cropped.png
Jimena Fernández de la Vega 1895 1984 A Veiga
290 Arturo Álvarez-Buylla Godino 1895 1937 Uviéu
291 Enrique García Álvarez 1896 1973 Sama
292
Florentino Rodríguez Palacios, Alcalde de Aller 1931-1936.jpg
Florentino Rodríguez Palacios 1896 1936 Ayer
293 Luis Menéndez-Pidal y Álvarez 1896 1975 Uviéu
294 La Busdonga 1896 1960 Uviéu
295 Francisco de Luis Díaz 1896 1973 Xixón
296 Aurelio Fernández Sánchez 1897 1974 Principáu d'Asturies
297 Vicente Palacios González 1897 1936 Xixón
298 Félix Fernández 1897 1966 Uviéu
299 Eduardo Blanco Fernández 1897 1997 Xixón
300 Carlos Prieto 1898 1991 Uviéu
301
Severo Fernández.jpg
Severo Fernández 1898 1961 Mieres
302 Matilde Gironella Escuder 1899 2000 As Figueiras
303 Segundo Blanco 1899 1957 Xixón
304 Carlos Núñez Mazas 1899 1990 Ḷḷuarca
305 Mariano Moré 1899 1974 Xixón
306 Amadeo Sánchez 1899 1971 Xixón
307 Eduardo Morilla 1900 1961 Principáu d'Asturies
308 Carlos Tartiere 1900 1950 Uviéu
309 Conrado González García 1900 Xixón
310 Manuel del Fresno y Pérez del Villar 1900 1936 Uviéu
311 Luis Fernández López 1900 1973 Uviéu
312 Joaquín Vaquero Palacios 1900 1998 Uviéu
313
Carmen Polo, 1st Lady of Meiras.jpg
Carmen Polo 1900 1988 Uviéu
314
Paulino vicente padre.jpg
Paulino Vicente (El Vieyu) 1900 1990 Uviéu
315 José Gaos 1900 1969 Xixón
316 José Maldonado González 1901 1985 Tinéu
317
Pololo and Bernabeu 1922.jpg
Pololo 1901 1934 Lugones
318 Jess Rodriguez 1901 1983 Avilés
319 Gonzalo Pérez Espolita 1901 1966 Avilés
320 Manuel Meana 1901 1985 Xixón
321 Germán Horacio 1902 1975 Xixón
322 Gerardo Zaragoza 1902 1985 Cangues d'Onís
323 Alicio Garcitoral 1902 2003 Xixón
324
Busto de Alejandro Casona-2.JPG
Alejandro Casona escritor español 1903 1965 Bisuyu
325 Luis Amado-Blanco 1903 1975 Sotu'l Barcu
326 Blas Aznar González 1903 1987 Avilés
327 Ramón Areces 1904 1989 La Mata
328 Carlos Rubiera Rodríguez 1904 1942 Xixón
329 Óscar Rodríguez López 1904 1976 Avilés
330 José María Saro Posada 1904 1980 Llanes
331 Amaro del Rosal Díaz 1904 1991 Avilés
332 Alejandro Núñez Alonso 1905 1982 Xixón
333 Lorenzo Rodríguez-Castellano 1905 1986 Bisuyu (Cangas)
334 Faustino Miranda 1905 1964 Xixón
335
Retrato del tte. gral. Manuel Díez Alegría (1980), de Gyenes.jpg
Manuel Díez-Alegría 1905 1987 Llanes
336
Madrid - Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CBMSO) 5.JPG
Severo Ochoa 1905 1993 Ḷḷuarca
337 Juanín de Mieres 1905 2003 Mieres
338
Marola.jpg
Marola 1905 1986 Xixón
339 Manuel Granell 1906 1993 Uviéu
340
Etelvinovegamartinez.jpg
Etelvino Vega 1906 1939 Mieres
341 Goico Aguirre 1906 1987 Uviéu
342 Juan José Manso del Abad 1906 1972 Mieres
343 Rodrigo Uría González 1906 2001 Uviéu
344 Ramón Rato Rodríguez 1907 1998 Xixón
345 Joaquín Gómez Bas 1907 1984 Cangues d'Onís
346 Kelly Rodriguez 1907 1997 Avilés
347 Mercedes Prendes 1908 1981 Xixón
348 Honorio Díaz Díaz 1908 1993 Siero
349 Manuel Álvarez Álvarez 1908 1938 Xixón
350 Sabino Alonso Fueyo 1908 1979 Lada
351 Antonio Rico axedrecista español 1908 1988 Tinéu
352 José María Fernández Álvarez 1908 1985 La Felguera
353 Enrique Vidal Abascal 1908 1994 Uviéu
354 Galé 1908 1938 Avilés
355 Adolfo Suárez Morán 1908 1968 Xixón
356 Francisco Grande Covián 1909 1995 Colunga
357 Pelai Vilar i Canales 1909 1993 Uviéu
358 Luis Díez-Alegría 1909 2001 Llanes
359
Alfonso Iglesas.jpg
Alfonso Iglesias 1910 1988 Navia
360 Luis Pardo 1910 2000 Xixón
361 Aurelio Suárez 1910 2003 Xixón
362 Ignacio Álvarez Castelao 1910 1984 Cangas del Narcea
363
Luisín 2 001.jpg
Luisín Rodríguez 1910 1990 Mieres
364 Casuco 1910 1936 Avilés
365 Pedro Pena Ponga 1910 1989 Xixón
366 Gloria Cuesta 1911 1987 La Felguera
367 Dolores Medio escritora española 1911 1996 Uviéu
368
Francisco Ponzan Vidal.jpg
Francisco Ponzan Vidal 1911 1944 Uviéu
369 Manuel Álvarez-Buylla y López Villamil 1911 2006 Uviéu
370 José María Díez-Alegría 1911 2010 Xixón
371 Eladio Perlado Cadavieco 1911 1991 Uviéu
372 Campanal I 1912 1984 Avilés
373 Francisco Coloma Gallegos 1912 1993 San Esteban
374 Gloria Alcaraz Aguilar 1912 1967 Uviéu
375
Narciso Ibáñez Menta.JPG
Narciso Ibáñez Menta 1912 2004 Llangréu
376 Ignacio Iglesias 1912 2005 Llangréu
377 Emilín 1912 1977 San Román
378 Belarmino Castro González 1912 1984 Xixón
379 Abelardo Riera 1912 1982 L'Entregu
380
Bernrado Guardado (cropped).jpg
Bernardo Guardado 1913 1982 Principáu d'Asturies
381 José Vitini 1913 1945 Xixón
382
Juansuarez 2004.jpg
Juan Suárez Martínez 1913 2006 Xixón
383 Benito Carvajales 1913 Principáu d'Asturies
384 Rafael Luis Fernández Álvarez políticu asturianu, primer presidente del Principáu d'Asturies 1913 2010 Uviéu
385 Luis Ruiz Suarez 1913 2011 Xixón
386 Pedro Escudero 1914 1989 Xixón
387 Ignacio Bertrand y Bertrand 1914 1992 Xixón
388 Antonio Sánchez Valdés 1914 2005 Uviéu
389 Eduardo Herrera Bueno 1914 1991 Xixón
390 José García Nieto 1914 2001 Uviéu
391
LAdaroRF.jpg
Luis Adaro Ruiz-Falcó 1914 2006 Xixón
392
Santiago Carrillo firmando en la Feria del Libro de Madrid en 2006.jpg
Santiago Carrillo Solares 1915 2012 Xixón
393 Ángel Tamargo García 1915 1998 Xixón
394 Ángel Tamargo 1915 1998 Xixón
395 Marcelino Rodríguez Fernández 1915 1946 Uviéu
396 Margarida Fort i Mollar 1915 2000 Uviéu
397 Jesús Neira 1916 2011 Q37991281
398 José Ramón Alonso Rodríguez-Nadales 1916 2000 Uviéu
399 Ángel Álvarez 1917 2004 Uviéu
400 Ricardo Teruel García 1917 1975 Xixón
401 Carlos Blanco Hernández 1917 2013 Xixón
402 José Ramón Tolivar Faes 1917 1995 Cabanaquinta
403 Florentino Soria 1917 2015 Xixón
404 Goyín 1917 Mieres
405 Luis Cueto-Felgueroso 1918 2004 Xixón
406 Valentín Masip Acevedo 1918 1963 Uviéu
407
Estatua de Sabino Fernandez Campo en el Paseo de los Alamos del campo de San Francisco (Oviedo).jpg
Sabino Fernández Campo, 1st Count of Latores 1918 2009 Uviéu
408 Benjamín López González 1918 1964 Bual
409 Tamayo 1918 1994 Xixón
410 Julián Ayesta 1919 1996 Xixón
411 Silvino Antuña 1919 2015 Samartín del Rei Aurelio
412
D. MANUEL FERNÁNDEZ ARIAS EN PARIS EN INVIERNO DE 1944, DURANTE LA CONVALECENCIA DE SUS HERIDAS. (1944) (cropped).jpg
Manuel Fernández Arias 1919 2011 Marentes
413 Ramón Álvarez-Buylla 1919 1999 Uviéu
414 Faustino González-Aller 1919 1983 Xixón
415 Cholo Dindurra 1919 1971 Xixón
416 Comandante Robert 1919 2015 L'Entregu
417 Gundemaro Paniceres 1919 2013 Xixón
418 José Suárez 1919 1981 Uviéu
Trubia
419 José Luis Martín Vigil 1919 2011 Uviéu
420 José Antonio Sáenz de Santa María 1919 2003 Xixón
421 Juan José Suárez Aller 1920 2008 La Felguera
422
JoseMCastanon.JPG
José Manuel Castañón escritor español 1920 2001 Ḷḷena
423 Félix Serrano González-Solares 1920 2011 Uviéu
424
Gonzalo Lindín 1954.tif
Antonio Gonzalo Lindín 1920 1999 Uviéu
425
Jose Noriega.jpg
José Noriega 1920 2006 Villaviciosa
426 Orlando Pelayo 1920 1990 Xixón
Uviéu
427 Luis Vigil 1921 2010 Xixón
428 Marino Gutiérrez 1921 1996 Siero
429 Teodoro López-Cuesta 1921 2014 Uviéu
430 Antonio Peláez 1921 1994 Llanes
431 Antolín de la Fuente 1921 1997 Xixón
432 José Antonio Cepeda González 1921 1999 Uviéu
433 Gil Parrondo 1921 2016 Ḷḷuarca
434 Alejandro Fernández Sordo 1921 2009 Uviéu
435 Enrique López González 1922 Vilanova d'Ozcos
436 Wenceslao Jiménez Orive 1922 1950 Xixón
437 Manuel Fernandez 1922 1971 Lada
438 Eduardo García-Rodeja Fernández 1922 2005 Uviéu
439 Jesús Fueyo Álvarez 1922 1993 La Felguera
440
Fernando M. García-Ordóñez.jpg
Fernando M. García-Ordóñez 1922 2015 Salas
441 Rafael Rodríguez Urrusti 1922 2000 Uviéu
442 Gonzalo Juanes 1923 2014 Xixón
443 Antonio Suárez 1923 2013 Xixón
444 Luis Fernández-Vega Diego 1923 2010 Uviéu
445 Carlos Bousoño 1923 2015 Bual
446
Joseluisgarciarua.JPG
José Luis García Rúa 1923 2017 Xixón
447 David Moreno Navarro 1924 1980 Xixón
448 Eloy Calvo Capellín 1924 2008 El Campu
449 Francisco Alonso-Fernández 1924 Uviéu
450 José María Martínez Cachero 1924 2010 Uviéu
451 César de Diego 1924 Uviéu
452 Paco Ignacio Taibo I 1924 2008 Xixón
453
LuisSuarezFernandez.jpg
Luis Suárez Fernández 1924 Xixón
454 Rodrigo Fernández-Carvajal 1924 1997 Xixón
455 Francisco Méndez Alonso 1924 Trubia
456 Sara Suárez Solís 1925 2000 Uviéu
457 Pedro Lantero Pérez 1925 2006 Xixón
458 Pío Alonso 1925 2008 Xixón
459 Pin 1925 2016 Xixón
460
Card. Alvarez Martinez (30913897465).jpg
Francisco Álvarez Martínez 1925 Ferroñes
461 Julián Orbón 1925 1991 Avilés
462 Ángel González 1925 2008 Uviéu
463 Molinucu 1925 Sama
464 Celso López Gavela 1925 Ibias
465 Alfredo Ladreda 1925 Turón
466 Manuel Zapico 1926 2004 Llangréu
467 Antonio Valdés González-Roldán 1926 2007 Villaviciosa
468
Aurora de Albornoz.jpg
Aurora de Albornoz 1926 1990 Ḷḷuarca
469 Fernando Morán 1926 Avilés
470
Luciano Castañón.jpg
Luciano Castañón 1926 1987 Xixón
471 José María Blázquez Martínez 1926 2016 Uviéu
472 Francisco Sánchez Puente 1926 Xixón
473 Carmen Franco, 1st Duchess of Franco 1926 Uviéu
474 Pachichu 1926 1989 Xixón
475 Juan Antonio Vallejo-Nágera escritor español 1926 1990 Uviéu
476 Senén Mesa 1926 2004 La Puela
477 Agustín José Antuña Alonso 1927 2012 La Felguera
478 Víctor de la Fuente 1927 2010 Llanes
479 Aurelio Menéndez 1927 Xixón
480 Juan Velarde Fuertes 1927 Salas
481 Constantino García 1927 2008 Uviéu
482 Demetrio González 1927 2015 Principáu d'Asturies
483 Enrique Riestra 1927 Uviéu
484 Carlos Luis Álvarez 1928 2006 Uviéu
485 José Miguel Caso González 1928 1995 Cangues d'Onís
486 Manuel Arce escritor español 1928 Llanes
487 Julio Rodríguez Villanueva 1928 2017 Piloña
488 Shankar Vaidya 1928 2014 Q6054770
489
Gaiteru Verina.jpg
El Gaiteru de Veriña 1928 2006 Xixón
490 Luis Vega Escandón 1928 2014 Lluanco
491 Luis Ricardo Alonso 1929 Parres
492 Luis García San Miguel 1929 2006 Uviéu
493
Camin.jpg
Joaquín Rubio Camín 1929 2007 Xixón
494 Carlos de la Rica 1929 1997 Pravia
495 Enrique Cabal 1929 Xixón
496
Arturo Fernández.jpg
Arturo Fernández 1929 Xixón
497 Germán Robles 1929 2015 Xixón
498 Adauto Iglesias Fernández 1929 Mieres
499 José Prendes 1930 Xixón
500
Enrique V Iglesias 2.jpg
Enrique V. Iglesias 1930 Principáu d'Asturies
501 Víctor Alperi escritor español 1930 2013 Mieres
502 Marta Portal 1930 2016 Nava
503 Tito Fernández 1930 2006 San Esteban
504
Marino Gómez-Santos Retrato.jpg
Marino Gómez-Santos 1930 Uviéu
505 Luis Pérez Rodríguez 1930 2011 Uviéu
506
Isaac del Rivero de la Llana.jpg
Isaac del Rivero Sr. 1931 Colunga
507 Nicolás Solana 1931 2013 Mieres
508 José María Alonso-Vega Suárez 1931 2007 Uviéu
509 Luis Alberto Rojo Parajón 1931 1961 Uviéu
510 Félix Alonso Arena 1931 Piloña
511 José Antonio Martínez Fernández 1931 2015 Xixón
512
Arsenio González, mayu 2017.jpg
Arsenio González Álvarez actor asturianu 1931 2017 Xixón
513 José Ramón Herrero Merediz 1931 2016 Xixón
514
En el Sánchez Pizjuan el 15-11-1961.jpg
Marcelino Vaquero González 1931 Xixón
515 José Luis Ortiz Peláez 1931 2001 Xixón
516
Antonio Gamoneda.jpg
Antonio Gamoneda 1931 Uviéu
517 Román Torán 1931 2005 Xixón
518
Gonzalo Anes.jpg
Gonzalo Anes 1931 2015 Trelles
519 Hipólito Gómez de las Roces 1932 Nava
520 Silverio Cañada Acebal 1932 2002 Xixón
521 Germán de Granda 1932 2008 Lluanco
522 Armando Fernández Prieto 1932 2001 Uviéu
523 Antonio Cuervo Fernández 1932 2017 Uviéu
524
Alfonso Nieto.jpg
Alfonso Nieto Tamargo 1932 2012 Uviéu
525 Diana Balmori 1932 2016 Xixón
526 Armando Medina 1932 Xixón
527 Juan Luis de la Vallina Velarde 1932 2010 Uviéu
528 Avelino Pérez Fernández 1932 Bual
529 Octavio Cabezas 1933 Uviéu
530 Ignacio Fuejo Lago 1933 2016 Erías
531 Alfredo 1933 Agüeria
532 Mariano Medina Iglesias 1933 2013 Uviéu
533
Fanjul1.JPG
José Joaquín Fanjul 1933 2008 Xixón
534 Ángel Rodríguez López 1934 Cayés
535 José Manuel Feito 1934 Q4890701
536
Víctor García de la Concha.jpg
Víctor García de la Concha 1934 Villaviciosa
537 Frank Braña 1934 2012 La Puela
538 José Luis Corripio 1934 Arroes
539
Manuel Calvo y Jacob Jordaens.TIF
Manuel Calvo Abad 1934 Uviéu
540
Gonzalo Suárez.jpg
Gonzalo Suárez 1934 Uviéu
541 Isidoro Álvarez 1935 2014 Báscones
542 Juan Manuel Campos Ansó 1935 2012 La Felguera
543
Maribel-Alvarez-Escritora.jpg
Maribel Álvarez escritora española 1935 Uviéu
544 Emilio Eiroa 1935 2013 A Veiga
545 José María Casielles Aguade 1936 Uviéu
546 Juan José Otegui 1936 Uviéu
547 Macrino Suárez Menéndez 1936 2012 Ḷḷuarca
548 Álvaro Rodríguez Ros 1936 Uxo
549 Vicente Santarúa 1936 Carreño
550 Francisco Javier Fernández Conde 1937 Piarnu
551 Vicente Vázquez Canónico 1937 Xixón
552 Ángel Pariente escritor español 1937 2017 Xixón
553 Josefina Martínez Álvarez 1937 San Cloyo
Uviéu
554 Rafael Biempica 1937 Xixón
555 José Fernández Álvarez 1937 Xixón
556 Federico Patán López 1937 Xixón
557 Florín 1937 1991 Avilés
558 José García González 1938 Castieḷḷo (Ḷḷena)
559 Jesús Herrera Alonso 1938 1962 Cabueñes
560 Francisco García Gómez 1938 Uviéu
561
Mariano García.jpg
Mariano Bartelmi 1938 2012 Sama
562 Manuel Vega-Arango 1938 Lluanco
563
Margarita Salas Falgueras.jpg
Margarita Salas 1938 Q5747469
564 Antonio Fernández-Rañada Menéndez de Luarca 1939 Uviéu
565 Graciano García García 1939 Morea
566 Tino Pérez del Rufo escritor español 1940 Tinéu
567 Olga Quiñones Fernández 1940 2014 Salinas
568
Carlos Alvarez-Novoa.jpg
Carlos Álvarez-Nóvoa 1940 2015 La Felguera
569 Javier Belderraín Fernández 1940 2006 La Felguera
570 José Ramón Álvarez Rendueles 1940 Xixón
571
JLBalbin.jpg
José Luis Balbín 1940 Pravia
572 Pedro Civera 1941 Mieres
573 José Manuel Félix Magdalena 1941 Mieres
574
Rosina Gomez Baeza.jpg
Rosina Gómez Baeza 1941 Xixón
575 Manuel Jesús González González 1941 2011 Samartín del Rei Aurelio
576 Carmen Ruiz-Tilve 1941 Uviéu
577 Pedro Sabando 1941 Xixón
578 Alfredo Lombardía 1941 Q6153698
579 Laura González Álvarez 1941 Avilés
580 Carlos Cigarrán Rodil 1941 1988 Santiso d'Abres
581 Mary Paz Pondal 1942 Uviéu
582 Juan Cueto Alas 1942 Uviéu
583 Miguel Alonso Muñiz 1942 Xixón
584 Alfonso Domínguez-Gil Hurlé 1942 Xixón
585 José Montero García 1942 Principáu d'Asturies
586
Sanchez Ocaña.jpg
Ramón Sánchez-Ocaña 1942 Uviéu
587 José María García Lavilla 1942 La Pola Siero
588 Álvaro Cuervo García 1942 Carreño
589 Danny Daniel 1942 Xixón
590
Berto Velasco conversando.jpg
Alberto Fernández Velasco 1942 2011 L'Entregu
591 Juan Alsina 1942 2011 Xixón
592 Agustín Argüelles Cuesta 1943 2007 Llimanes (Uviéu)
593 Ramón Rodríguez 1943 Avilés
594 Juan José Plans 1943 2014 Xixón
595 José Ángel Fernández Villa 1943 Tiuya
596 Manuel García Linares 1943 Navelgas
597 José Luis Fernández 1943 Uviéu
598 José Avello escritor español 1943 2015 Cangas del Narcea
599 Gabino de Lorenzo 1943 Uviéu
600 Pocholo 1943 Xixón
601 Carlos Sierra 1943 Q6544222
602 Julio Alas 1943 Uviéu
603
Vicente Álvarez Areces 2008 (cropped).jpg
Vicente Alberto Álvarez Areces 1943 Olloniego
604 Ceferino de Blas escritor español 1943 Corvera
605 Alberto Fernández Fernández 1943 Carreño
606 Mariano Antolín Rato 1943 Xixón
607
Agustin.jpg
Agustín Marina 1943 2015 Uviéu
608 José Manuel Díaz Novoa 1944 Xixón
609
Consuelo Álvarez de Toledo.jpg
Consuelo Álvarez de Toledo 1944 Uviéu
610 Fernando Alba 1944 Salas
611 Alberto Marcos Vallaure 1944 Cayés
612
Alonso Puerta 2012 (cropped).jpg
Alonso José Puerta 1944 Avilés
613 Luis Balagué 1944 Uviéu
614 María Ostiz 1944 Avilés
615 Vicente García Oliva escritor español 1944 Xixón
616
Dorotea Bárcena.jpg
Dorotea Bárcena 1944 2016 Uviéu
617 Ángel Abelardo González Bernardo 1944 Samartín del Rei Aurelio
618 Carmen Gómez Ojea 1945 Xixón
619 Enrique Valdés Bermejo 1945 1999 Villaviciosa
620
Rafael Puyol 2015 (cropped).jpg
Rafael Puyol Antolín 1945 Xixón
621 Germán Álvarez Blanco 1945 Avilés
622 Mauro Álvarez Fernández 1945 Uviéu
623 José Enrique Rozas 1945 2014 Llanes
624 Luis Díaz Alperi 1945 Uviéu
625 Herminio Álvarez 1945 A Caridá
626
Dorita 1.jpg
Dorita García Blanco 1945 La Pola (Ḷḷena)
627 Enrique Álvarez Sostres 1945 Avilés
628 Xosé Lluis García Arias escritor español 1945 Teberga
629 Manuel Adolfo García Fernández 1945 Uviéu
630
GERARDO IGLESIAS, FOTO DE MARIO ROJAS.jpg
Gerardo Iglesias 1945 Mieres
631 Pedro de Silva Cienfuegos-Jovellanos políticu asturianu 1945 Xixón
632
JoséManuelFuente(c1998).jpg
José Manuel Fuente 1945 1996 Siero
633 Emilio Sola escritor español 1945 Cangas de Onís
634 Francisco González Zapico 1945 Ciañu
635 Carlos Suárez 1946 Uviéu
636 José María González Ortea 1946 2015 Xixón
637 Luis Díez Tejón 1946 Avilés
638 Blanca Estrada 1946 La Felguera
639
Andrés Junquera (1971).jpg
Andrés Avelino Zapico Junquera 1946 La Felguera
640 Antonio Masip 1946 Uviéu
641 Gil Carlos Rodríguez Iglesias 1946 Xixón
642
Salvador Ordóñez Delgado en la clausura los cursos de verano de la Universidad Menéndez Pelayo (2007).jpg
Salvador Ordóñez Delgado 1946 Ḷḷena
643 Juan Luis Vázquez Suárez 1946 Uviéu
644
Sergio Marques URAS-PAS.jpg
Sergio Rutilio Marqués Fernández políticu asturianu 1946 2012 Xixón
645 Antonio Menéndez 1946 Cangas del Narcea
646 Marcial Pina 1946 Q1018844
647
Marta Mata, María Izquierdo, Julia Sevilla, Carmen Alborch - 2006.jpg
María Izquierdo Rojo 1946 Uviéu
648 José Manuel Fernández García 1946 2008 Xixón
649 Carlos Manuel García Cuervo 1946 Xixón
650 Manuel Fernández-Miranda 1946 1994 Xixón
651 Hortensio Fernández Extravis 1946 2011 Sama
652 Nel Amaro escritor español 1946 2011 Santa Rosa
653
Periodista-escritor-Gregorio-Moran EDIIMA20171024 0806 5.jpg
Gregorio Morán 1947 Uviéu
654 Jesús Ferreiro 1947 Santiso d'Abres
655 Ignacio González Tascón 1947 2006 Uviéu
656 Falito 1947 La Felguera
657 Vicente González-Villamil 1947 Uviéu
658 Tati Valdés 1947 2009 Mieres
659 José Luis Lavandera 1947 La Felguera
660
Juanjo Mier en una rueda de prensa en 1996.jpg
Juanjo Mier Cáraves 1947 1997 Alles
661 Laureano Rubial 1947 Ḷḷuarca
662 Manuel Fernández 'Lito' 1947 2014 Mieres
663
Tanea y Víctor Manuel (2011).jpg
Víctor Manuel 1947 Principáu d'Asturies
664 José Ramón Cuervo-Arango 1947 Xixón
665
José Luis González Quirós 2014 (cropped).jpg
José Luis González Quirós 1947 Grau
666 Josefina Argüelles 1947 Mieres
667 Lluis Xabel Álvarez escritor español 1948 Sama
668 Wenceslao López Martínez 1948 Uviéu
669
Javierfernandezfernandezcrop.jpg
Javier Fernández Fernández políticu asturianu 1948 Mieres
670 Alberto Cardín 1948 1992 Q7930861
671 Matías Rodríguez Inciarte 1948 Uviéu
672 María Antonia Álvarez Yáñez 1948 Tapia
673
Pilar López Díez.jpg
Pilar López Díez 1948 Morea
674 Manuel Antonio García 1948 Avilés
675 Luis Martínez Noval 1948 2013 Piloña
676 Salvador Gutiérrez Ordóñez 1948 Bimenes
677 Pablo Xuan Manzano Rodríguez 1948 L'Entregu
678
Conjunto español 1999 Budapest 03.png
Karol Otero 1948 Xixón
679 Not Alone 1949 Xixón
680 José Manuel Menéndez Fernández 1949 Q968704
681 Antonio Corral Fernández 1949 Principáu d'Asturies
682
José Manuel Suárez.JPG
José Manuel Suárez 1949 Villoria
683 Tomás Emilio Díaz 1949 Ḷḷuarca
684
Paco-Ignácio-Taibo-II.jpg
Paco Ignacio Taibo II 1949 Xixón
685
Xuan xosé.JPG
Xuan Xosé Sánchez Vicente 1949 Xixón
686
Gustavo Suárez2.jpg
Gustavo Suárez Pertierra 1949 Cuideiru
687 Manolo Quirós 1949 2001 Quirós
688 Susana Estrada 1949 Xixón
689 Rafael del Riego Villaverde 1949 2013 Xixón
690 Helio Pedregal 1949 Uviéu
691
Quini.jpg
Quini 1949 Uviéu
692 Miguel Ramos Corrada 1949 2013 Llerandi
693 Javier Álvarez Alonso 1949 Uviéu
694 Antonio Rey González 1950 Casomera
695 Bernardo Fernández Pérez 1950 Uviéu
696 José Antonio Fernández Prieto 1950 Mieres
697 Ladislao de Arriba Azcona 1950 Uviéu
698 Faustino Fernández Álvarez 1950 2014 Mieres (parroquia)
699 Francisco Javier Uría 1950 Xixón
700 Tino Casal 1950 1991 Q6153698
701 Francisco Arce Montes 1950 Xixón
702 Francisco José Llera 1950 Caravia
703 José Manuel García Herrero 1950 2014 Xixón
704 José Antonio García Prieto 1950 Principáu d'Asturies
705
Ana Cano.jpg
Ana Cano 1950 Somiedu
706 Beatriz Escudero 1950 La Felguera
707 Olvido García Valdés 1950 Q842570
708 José María Ortega Trinidad 1950 Nava
709 José Antonio Nava Iglesias 1951 Uviéu
710 Aitor Morrás Alzugaray 1951 Uviéu
711 Manuel Suárez Cortina 1951 Xixón
712 Jesús Castro 1951 1993 Uviéu
713 Heliodoro Crespo 1951 Caravia l'Alta
714 José Carrette de Julián 1951 Turón
715 Diego Muñiz Lovelace 1951 Xixón
716 Pedro González Menéndez 1951 2000 Uviéu
717 Enrique Rodríguez Cal 1951 Carreño
718 José Ramón Gómez Fouz escritor español 1952 Uviéu
719 Luis Manuel García Antuña 1952 L'Entregu
720
Floro - Benito.jpg
Benito Floro 1952 Xixón
721 Nacho Martínez 1952 1996 Principáu d'Asturies
722 Ovidio Sánchez 1952 La Pola Llaviana
723 Eduardo Panizo Gómez 1952 Avilés
724 Julio Raúl González Pérez 1952 Avilés
725 José María Navia-Osorio García-Braga 1953 Uviéu
726 Benigno Varillas 1953 Q6153698
727 Faustino Fernández Ovies 1953 Siero
728 José Antonio Redondo García 1953 Turón
729 María Luisa Carcedo 1953 Samartín del Rei Aurelio
730 Enrique Morán 1953 La Pola (Ḷḷena)
731 María Paz Andrés Sáenz de Santa María 1953 Uviéu
732 Favila (pintor) 1954 Grau
733 Francisco Fresno 1954 Villaviciosa
734 Juan Carlos Álvarez 1954 L'Entregu
735
Nicanor García 2015b (cropped).jpg
Nicanor García Fernández 1954 Nembra
736 María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño 1954 Xixón
737 Xuacu Amieva 1954 Llanes
738 Jesús Sanjurjo González 1954 Abres
739 Ángeles Barrio Alonso 1955 Xixón
740 Ángel Rubio 1955 Q2900501
741
Lisardo Lombardia au Festival interceltique de Lorient 2012.jpg
Lisardo Lombardía 1955 La Pola Llaviana
742 Pablo Rodríguez 1955 Turón
743 Cundi 1955 Samartín del Rei Aurelio
744 Álvaro Cuesta 1955 Uviéu
745 Andrés Solar 1955 1984 Xixón
746
Carlos Martinez.jpg
Carlos Martínez Álvarez 1955 Pravia
747 Lorenzo Martín Roales 1955 Mieres
748 Pelayo Ortega 1956 Mieres
749 Jaime Fernández Barros 1956 Xixón
750
Xosé Antón González Riaño.jpg
Xosé Antón González Riaño 1956 Siero
751
María José Ramos Rubiera 2014.jpg
María José Ramos Rubiera 1956 Sama
752
Emiliano Fernández Prado 02.jpg
Emiliano Fernández Prado 1956 Xixón
753 Miguel Solís Santos 1956 Avilés
754 Rosa María Menéndez López 1956 Cudillero
755
Antonio Trevín (cropped).PNG
Antonio Ramón María Trevín Lombán políticu asturianu 1956 Avilés
756
Josep Maria Àlvarez Suàrez - 001.jpg
Josep Maria Àlvarez Suàrez 1956 Balmonte
757 David López Fernández 1956 Turón
758 Vili 1956 Llanes
759 Joaquín Alonso 1956 Uviéu
760 Leonardo Verdín Bouza 1956 Trubia
761 Gerardo Ruiz Alonso escritor español 1956 Xixón
762 Tante Blanco 1957 Tolivia
763 María Ángeles Rodríguez 1957 Xixón
764 José Ramón García Cañal 1957 Uviéu
765
Salvador Garriga Polledo par Claude Truong-Ngoc mai 2013.jpg
Salvador Garriga Polledo 1957 Xixón
766
Blanca Alvarez (cropped).jpg
Blanca Álvarez González escritora española 1957 Cartavio
767 Ismael González Arias escritor español 1958 Uviéu
768 Francisco Javier García Valledor 1958 Uviéu
769 Pedro Sanjurjo 1958 Abres
770 Juan Suárez Botas 1958 1992 Xixón
771 Julio Alberto Moreno 1958 Carreño
772 Pedro Muñoz Machín ciclista español 1958 Mieres
773
Nachoorviz.jpg
Nacho Orviz 1958 Xixón
774
Jesús Iglesias.jpg
Jesús Iglesias Fernández 1959 Xixón
775 Clemente Villaverde Huelva 1959 Cangues d'Onís
776 José Ramón Quirós García 1959 L'Entregu
777
Mariví Monteserín (2006).jpg
Mariví Monteserín 1959 Bual
778 Juan Carlos Ramos 1959 Uviéu
779
Ángela Vallina, candidata a la alcaldía de Castrillón.jpg
Angela Rosa Vallina Noval 1959 Castrillón
780 Víctor Manuel García Rodríguez 1959 Uviéu
781 Santiago Menéndez 1959 Xixón
782
Ángeles Caso cropped.jpg
Ángeles Caso escritora española 1959 Xixón
783
Yolanda Sobero (cropped).jpg
Yolanda Sobero 1959 Cangues d'Onís
784
EnriqueFigaredoAlvargonzalez.jpg
Enrique Figaredo Alvargonzalez 1959 Xixón
785 Neto 1960 Cangas del Narcea
786 Gaspar Meana 1960 Xixón
787
Aquilino Alonso 2015 (cropped).jpg
Aquilino Alonso 1960 Mieres
788 Eulogio López 1960 Uviéu
789 Javier Bauluz 1960 Uviéu
790
Rosa Fernández, himalayista.jpg
Rosa Fernández Rubio 1960 Cangas del Narcea
791
Roberto Alvarez 5 actor.jpg
Roberto Álvarez 1960 Xixón
792
SEV 2010 congress.JPG
José Carlos Alegría Díaz 1960 Xixón
793 Mercedes Arriaga Florez escritor español 1960 Uviéu
794
Cristinadelvalle.jpg
Cristina del Valle 1960 Principáu d'Asturies
Uviéu
795
José Luis Rodríguez Zapatero en el Foro Económico Mundial (recortada).jpg
José Luis Rodríguez Zapatero 1960 Uviéu
796
Cherines-Foto-Perfil.jpg
Mercedes Fernández política española 1960 Xixón
797 José Manuel Gómez Ondina 1960 Uviéu
798
Ángel Fernández Artime.jpg
Ángel Fernández Artime 1960 Lluanco
799 Alejandro Sopeña 1960 Principáu d'Asturies
800 Pelayo Roces 1960 La Felguera
801 Esteban Gutiérrez Fernández 1960 Cuideiru
802 Enrique Moradiellos 1961 Uviéu
803
(c)by Max Zambelli for Mutina RITAGLIATA.jpg
Patricia Urquiola 1961 Uviéu
804 María Lago 1961 La Felguera
805 Ana Castaño 1961 Pezós
806 Antonio Vázquez 1961 Vega
807 Juan Avendaño 1961 Lluanco
808 Isaac Turienzo 1961 Xixón
809 Joaquin Villa García 1961 Mieres
810 Eva Lesmes 1961 Xixón
811 Santiago García Barrero 1961 Uviéu
812 Toli Morilla 1961 Uviéu
813 Pilar Sánchez Vicente 1961 Xixón
814 Francisco Javier Fernández González 1961 Candás
815
Xune Elipe.JPG
Xune Elipe 1962 Avilés
816 Milio Rodríguez Cueto escritor español 1962 Xixón
817 José Suárez Arias-Cachero 1962 Felechosa
818
Lino Gómez Feito.jpg
Lino Gómez Feito 1962 Q4890701
819
María Muñiz de Urquiza 02.JPG
María Muñiz de Urquiza 1962 Xixón
820 José Luis Ablanedo 1962 Mieres
821 Al Pardo 1962 Uviéu
822 Jaime Álvarez 1962 Xixón
823
Ángel de la Fuente 2014.jpg
Ángel de la Fuente Moreno 1962 Xixón
824 Reinerio Álvarez Saavedra 1962 Uviéu
825
Alicia Miyares.jpg
Alicia Miyares 1963 Les Arriondes
826 Enrique Sánchez Lansch 1963 Xixón
827 Florentino Alonso Piñón 1963 Uviéu
828 Benjamín Menéndez Navarro 1963 Avilés
829 Mino 1963 Gozón
830 Guillermo Arenas 1963 La Pola Llaviana
831 Pipi Estrada 1963 Xixón
832
Berta Piñán (cropped).jpg
Berta Piñán escritora española 1963 Cangues d'Onís
833 Zurdi 1963 Xixón
834
Prof. Ramon Torrecillas.jpg
Ramon Torrecillas 1963 Uviéu
835 Juan Carlos Ablanedo 1963 Mieres
836 Sonia Grande 1964 Uviéu
837 Tino Pertierra 1964 Xixón
838 José Arconada 1964 Xixón
839 Donato Alcalde Tieles 1964 Salinas
840 Joan Manel Fernández Sánchez 1964 Mieres
841
Aurelio González Ovies.JPG
Aurelio González Ovies 1964 Bañugues
842 Eloy Olaya 1964 Xixón
843
Jose Manuel Campa.jpg
José Manuel Campa 1964 Uviéu
844 Xulio Vixil escritor español 1964 Santuyano
845 Javier Carnero Alonso 1964 Avilés
846 Ana Galán 1964 Uviéu
847 Javier Fernández Rodríguez 1964 Xixón
848
JorgeGuerricaechevarría.jpg
Jorge Guerricaechevarría 1964 Avilés
849 Begoña Huertas escritora española 1965 Xixón
850 Paco Cao 1965 Uviéu
851 Yolanda Arestegui 1965 Avilés
852
Rodolfo Martínez 3960.jpg
Rodolfo Martínez escritor español 1965 Candás
853 Dionisio González 1965 Xixón
854 Paquita Suárez Coalla 1965 Uviéu
855
Xuan Bello - Poesia Urumea bazterrean 4 (7286101378).jpg
Xuan Bello 1965 Tinéu
856
Paco1989.jpg
Francisco Menéndez González 1965 1999 Avilés
857 Emilio Blanco Cabezón 1965 2002 Avilés
858
IgnacioPrendes.png
Ignacio Prendes 1965 Xixón
859 Cristina Gallo 1965 Uviéu
860
Mejuto Gonzalez 18abr2007.jpg
Manuel Mejuto González 1965 La Felguera
861 María Esther Díaz García abogada y política española 1965 Llangréu
862 Iñaki Eraña 1965 Xixón
863 Manfredo Álvarez Calvo 1965 Xixón
864 Archie Lafranco 1965 Principáu d'Asturies
865 Ana García-Siñeriz 1965 Uviéu
866
Marcelino García Toral.jpg
Marcelino García Toral 1965 Villaviciosa
867 Antonio Lobato 1965 Uviéu
868 Ángel Rubio Secades 1965 Uviéu
869 Susana Roza 1965 Uviéu
870 Ismael Díaz 1965 Avilés
871 Pablo Antón Marín Estrada escritor español 1966 Llangréu
872 Antonia Is Piñera 1966 Uviéu
873 Pedro Olalla 1966 Uviéu
874 Juan Manuel Suárez del Valle 1966 Lluanco
875 Óscar Luis Celada 1966 Valdés
876 Fernando Goñi Merino 1966 Xixón
877 Alfonso Menéndez 1966 Avilés
878 Alejandro Menéndez 1966 Xixón
879
José Villaldea - Jornada de las Estrellas de Balonmano 2013 - 01.jpg
Chechu Villaldea 1966 Xixón
880
Paco gonzalez 2013001.jpg
Paco González 1966 Uviéu
881 Xabiero Cayarga escritor español 1967 Cangues d'Onís
882
Carmen Moriyón.jpg
Carmen Moriyón Entrialgo 1967 Xixón
883 Jordi Doce 1967 Xixón
884 Isabel Pérez-Espinosa 1967 Xixón
885 Luis Manuel Arias Vega 1967 Uviéu
886 Fernando Piñera Gonzalez 1967 Xixón
887 Minerva Piquero 1967 Uviéu
888
Reig The Writter.jpg
Rafael Reig escritor español 1967 Cangues d'Onís
889 Paco Fernández 1967 Uviéu
890
FIL 2013 - Hevia Trio - 7812.JPG
José Ángel Hevia 1967 Villaviciosa
891
Antonio Iñiguez Escobar.jpg
Antonio Íñiguez Escobar 1967 Xixón
892 Juan Carlos Robles 1967 Xixón
893 José Joaquín Melgar 1968 Uviéu
894 Roberto Aguirre 1968 Llangréu
895 Xuan Nel Expósito 1968 Uviéu
896 Gaspar Rodríguez Llaneza 1968 Uviéu
897 Ricardo Bango 1968 Xixón
898 Vicente Borge 1968 Mieres
899 Juan Ramón López Muñiz 1968 Xixón
900 Ramón Sánchez del Valle 1968 Lluanco
901 Álvaro Arias 1969 Uviéu
902 Amador Menéndez Velázquez 1969 Les Regueres
903 Javier Almuzara escritor español 1969 Uviéu
904 José Antonio Quiroga Fernández 1969 Xixón
905 Josu Uribe 1969 Xixón
906 Arturo Martínez Noval 1969 Xixón
907
Jose Andres.jpg
José Andrés 1969 Mieres
908 Andrés de la Rosa Bolaños 1969 Turón
909 María Díaz 1969 Avilés
910
Karmenka explorando interior glaciar.jpg
Carmen Domínguez 1969 Principáu d'Asturies
911 Irene Rivera Andrés 1969 Mieres
912 Coque Uría 1969 Xixón
913
Manjarín.jpg
Javier Manjarín 1969 Xixón
914
Beatriz Rico 2013.jpg
Beatriz Rico 1970 Avilés
915
Cristina Coto.PNG
Cristina Coto 1970 Sotrondio
916
Abelardo-Fernández-2000.JPG
Abelardo Fernández 1970 Xixón
917
Luis Enrique 12.jpg
Luis Enrique 1970 Xixón
918
AlbertoCotoAbaco.jpg
Alberto Coto García 1970 Llangréu
Principáu d'Asturies
919
Alberto Ardines 2006.jpg
Alberto Ardines 1970 Uviéu
920
José Manuel Corredoira Viñuela.JPG
José Manuel Corredoira Viñuela 1970 Xixón
921
Roberto colunga junta2.PNG
Roberto Colunga Fernández 1970 Xixón
922 Rafael González Robles 1970 Avilés
923 Elena Fernández 1970 Uviéu
924 Francisco Javier Mori Cuesta 1970 Cangues d'Onís
925
Ignacio del Valle 001.jpg
Ignacio del Valle 1971 Uviéu
926 Pablo Amargo 1971 Uviéu
927
El escritor Ricardo Menéndez Salmón.jpg
Ricardo Menéndez Salmón escritor español 1971 Xixón
928 José Ángel Abad 1971 Xixón
929 Emilio Gutiérrez González 1971 Avilés
930 José Manuel Menéndez Erimia 1971 Avilés
931
Rueda de Prensa-Los Mácbez (cropped).jpg
Javier Gutiérrez 1971 Lluanco
932 Antonio Diego Granado 1971 Uviéu
933 Ruma Barbero 1971 Somió
934
Agustín Iglesias Caunedo (Alcalde d'Uviéu).jpg
Agustín Iglesias Caunedo 1971 Uviéu
935 Marcelino García Alonso 1971 Uviéu
936 Yasmina Triguero Estévez 1971 Q7191572
937 Francisco Javier Espejo Ropero 1971 Avilés
938 Juanele 1971 Xixón
939 Iván García Cortés 1971 Xixón
940 Juan Luis Mas 1971 Uviéu
941 Santi Cuesta 1971 Avilés
942 Marcelino Elena 1971 Xixón
943 Avelino Riopedre Muiña 1971 Xixón
944 Iván Iglesias 1971 Xixón
945 Sergio Inclán 1971 Avilés
946 Ignacio Ferrando escritor español 1972 Trubia
947 Mónica Peñalver 1972 Comarca d'Avilés
948 Jon Bilbao escritor español 1972 Ribeseya
949 Avelino Sala 1972 Xixón
950 David Fernández Rodríguez 1972 Uviéu
951
Foto Eugenia Rico blanco y negro.jpg
Eugenia Rico escritora española 1972 Uviéu
952 Oli 1972 Uviéu
953
Pabloryr.jpg
Pablo Rodriguez 1972 Uviéu
954 Manuel Simón Cuervo 1972 Uviéu
955 Mónica Fernández 1972 Principáu d'Asturies
956
Roberto García.jpg
Roberto García 1972 Uviéu
957 Natalia Estrada. 1972 Xixón
958
Letizia Ortiz Rocasolano.jpg
Letizia Ortiz 1972 Uviéu
959 Julio José Iglesias Rouget 1972 Avilés
960 Marco Álvarez 1972 Xixón
961 Jose María Pérez López 1972 Ḷḷuarca
962 Pablo Zarnicki 1972 Bulnes
963 Enrique Martín Sánchez 1972 Avilés
964 Francisco Javier Castaño 1972 Xixón
965
Xurde Álvarez.jpg
Xurde Álvarez escritor español 1973 Sama
966 Rosario Neira 1973 Uviéu
967 Chechu Álava 1973 Q7191572
Castrillón
Principáu d'Asturies
968
NachoG3.jpg
Nacho Guirado Blas 1973 Uviéu
969
Pablo Suárez García.jpg
Pablo Suárez García 1973 Udrión
970
Sergio G. Sanchez.jpg
Sergio G. Sánchez 1973 Uviéu
971
Jose Luis Rubiera 3.jpg
José Luis Rubiera Vigil 1973 Xixón
972 Miguel García 1973 Lluanco
973
Roberto F. Canuto, Contemporary Art Musseum A4 (Chengdu, 2014) Crop.jpg
Roberto F. Canuto 1973 Xixón
974 Alejandro Morán Santamaría 1973 Xixón
975 Ramón Ruiz 1973 Xixón
976
Hipismo9.jpg
Antonio Honrubia González 1973 Avilés
977
Avalanch 03 (Festival En Vivo).jpg
Ramón Lage 1973 Uviéu
978 Daniel Díaz Fernández 1973 Uviéu
979 Juanjo González 1973 Xixón
980 José Manuel Colmenero Crespo 1973 Xixón
981
Ana Villa - 581955.jpg
Ana Villa 1974 Principáu d'Asturies
982 Marcos Canteli 1974 Bimenes
983 Pablo García Pando 1974 Xixón
984 Emilio Fernández Pertierra 1974 Uviéu
985 Sietes 1974 Samartín de Vallés
986 Nacho de Paz 1974 Uviéu
987
Ricardo-rodriguez-wikipedia.jpg
Ricardo Rodríguez 1974 Uviéu
988 Roberto Suárez Álvarez 1974 Grau
989 Fredi Lobeiras 1974 Xixón
990 Alejandro Fernández Sama 1974 Xixón
991
Juan Cassá Lombardía.jpg
Juan Cassá Lombardía 1974 Avilés
992 Fernando Rodríguez Rivero 1974 Xixón
993
A la plaça! Guanyem Barcelona (17927128471).jpg
Nacho Vegas 1974 Xixón
994 Lucía Herrera 1975 Xixón
995 Isa Campo 1975 Uviéu
996 Martín López-Vega escritor español 1975 Llanes
997 Pablo González Bernardo 1975 Uviéu
998 Urbano Santos 1975 Xixón
999 David Garcia-Intriago 1975 L'Entregu
1000 Mario Cotelo 1975 Llangréu
1001 Salvador Capín 1975 Xixón
1002
Contrôle de Cristiano Ronaldo.jpg
Esteban Andrés Suárez 1975 Avilés
1003
Manuel Busto 2007-09-01.jpg
Manuel Busto 1975 Villaviciosa
1004
Esteban Vallín y Daniel Cué.jpg
Esteban Vallín 1975 Colunga
1005 Sergio Villanueva Fernández 1975 Mieres
1006
Jorgedelrio.jpg
Jorge Del Río 1975 Uviéu
1007
Javi Venta.jpg
Javi Venta 1975 Uviéu
1008 Sergio Souto Vidal 1976 Uviéu
1009 Félix Corcuera 1976 Xixón
1010 Rebeca Fernández Alonso 1976 Avilés
1011 Joaquín Prado 1976 Uviéu
1012 Daniel Amieva Villa 1976 Uviéu
1013 Rubén Álvarez Hoyos 1976 Uviéu
1014 Blanca Romero 1976 Xixón
1015 Sara Ruesga 1976 Xixón
1016 Juan Pablo Barcia 1976 A Veiga
1017 Galo Blanco 1976 Uviéu
1018 Carlos Souto Vidal 1976 Uviéu
1019 Alejandro Vázquez Palacio 1976 Xixón
1020
Alberto Entrerrios 01.jpg
Alberto Entrerríos 1976 Xixón
1021 Julio Somoano 1976 Uviéu
1022 Manolo Sánchez Murias 1976 Xixón
1023
Fernando Mon 2007.jpg
Fernando Mon 1976 Uviéu
1024
Pablo García.jpg
Pablo García 1976 Uviéu
1025
Texón.JPG
Pablo Texón escritor español 1977 Felechosa
1026 Pablo Castañón 1977 Mieres
1027
Luján Argüelles en la inauguración de la tienda de Hispanitas en Madrid (2016) (2).jpg
Luján Argüelles 1977 Salas
1028 Jaime Jordán de Urríes 1977 Uviéu
1029 David Cabarcos 1977 Uviéu
1030
Rodrigo Sopeña 2.jpg
Rodrigo Sopeña 1977 Xixón
1031 César Martín 1977 Uviéu
1032 Iván Otero 1977 Uviéu
1033 Sergio Sánchez Sánchez 1977 Principáu d'Asturies
1034
JuanmaCastaño.JPG
Juanma Castaño 1977 Xixón
1035
Sergio Fernández González 1.jpg
Sergio Fernández González 1977 Avilés
1036 Ismael Piñera Zapatero 1977 Xixón
1037
Miguel Ángel Angulo.jpeg
Miguel Ángel Angulo 1977 Uviéu
1038 Juan Díaz Prendes 1977 Xixón
1039 Miguel Cobas 1977 Avilés
1040 Yago Lamela 1977 2014 Avilés
1041
Santi Pérez.jpg
Santiago Pérez 1977 Grau
1042
Rafa Yugueros 2007.jpg
Rafael Yugueros 1977 Principáu d'Asturies
1043 Iván Ania 1977 Uviéu
1044
Alvaro Jardón 2003.jpg
Álvaro Jardón 1977 Uviéu
1045
Alberto Suárez Laso.JPG
Alberto Suárez Laso 1977 Principáu d'Asturies
1046
Paula Jiménez Fonseca 05.jpg
Paula Jiménez Fonseca 1978 Uviéu
1047 José Ángel Leiras 1978 Xixón
1048 David Hernández Matilla 1978 Xixón
1049
Samuel Sánchez - Critérium du Dauphiné 2010.jpg
Samuel Sánchez 1978 Uviéu
1050 Walter Bouzán 1978 Ribeseya
1051 José Jorge Saavedra Muñoz 1978 Uviéu
1052 María García 1978 Avilés
1053 Carme Folch 1978 Uviéu
1054 Borja Sánchez Luque 1978 Lada
1055 María Olay 1978 Xixón
1056 Miguel Ángel López-Cedrón Freije 1978 Uviéu
1057 Miguel Ángel López-Cedrón 1978 Uviéu
1058 Aarón Zapico 1978 Llangréu
1059
Paula Echevarría en los Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Paula Echevarría 1978 Candás
1060 Manuel Fernández Berdial 1978 Xixón
1061 Iván Candela 1978 Avilés
1062
Ruben Garabaya 01.jpg
Rubén Garabaya 1978 Avilés
1063 Jorge Llames 1978 Q7191572
1064 Diego Sánchez 1978 Xixón
1065 Pablo Moro 1978 Uviéu
1066 Heri Frade 1979 La Pola (Ḷḷena)
1067
Entrevista teleasturias moción antitaurina.jpg
Pablo Rodríguez Alonso escritor español 1979 Xixón
1068
Marcelo Garcia.jpg
Marcelo García Martínez 1979 Uviéu
1069
Adrián Barbón en julio de 2017.jpg
Adrián Barbón 1979 Llaviana
1070 Rubén Reyes 1979 Xixón
1071 Jonás Fernández 1979 Uviéu
1072
Melendi en Laguna de Duero (Valladolid) 4.jpg
Ramón Melendi 1979 Uviéu
1073
Benjamin Noval-IMG 1369.jpg
Benjamín Noval 1979 Mieres
1074
Ruben Suárez.jpg
Rubén Suárez 1979 Xixón
1075 Jandro 1979 Mieres
1076 Agustín Félix 1979 Xixón
1077
Adriana Lastra 2016 (cropped).jpg
Adriana Lastra 1979 Ribeseya
1078 Heliodoro Álvarez Barrera 1979 Uviéu
1079 Chus Bravo 1979 Xixón
1080
David Fueyo Fernández.jpg
David Fueyo Fernández 1979 Uviéu
1081 Iván Casquero 1979 Xixón
1082 Samuel Baños 1979 Villaviciosa
1083 Capi 1979 Mieres
1084
PASAMONTES, LUIS.jpg
Luis Pasamontes 1979 Uviéu
1085 Noé Calleja 1979 Xixón
1086
Belo en 2015, presentando "Pan y Circo".jpg
Belo 1979 Uviéu
1087 Manuel Astur escritor español 1980 Grau
1088
MiguelBarrero.JPG
Miguel Barrero 1980 Uviéu
1089
Carlos Franganillo (cropped).jpg
Carlos Franganillo 1980 Uviéu
1090 Geni 1980 Xixón
1091 Ignacio Fernández Rodríguez 1980 Uviéu
1092 Armando Invernón 1980 Uviéu
1093 Inés Paz 1980 Xixón
1094
AlexGonzalez.jpg
Alejandro González López 1980 Xixón
1095 Antonio Cartón 1980 Xixón
1096 Jano 1980 Llangréu
1097 Pablo Álvarez Núñez 1980 Uviéu
1098 Sergio Boris González 1980 Avilés
1099 Leticia Sánchez Ruiz escritora española 1980 Uviéu
1100 Eva Díaz Riobello 1980 Avilés
1101
Mario de Sarraga.PNG
Mario de Sárraga 1980 Uviéu
1102 Raúl García Lozano 1980 Uviéu
1103
Hectorbraga promoimage.tif
Héctor Braga 1980 Llangréu
1104 Alfonso Zapico 1981 Blimea
1105 Eva Moreda 1981 A Veiga
1106 Pablo X. Suárez escritor asturianu 1981 Siero
1107 Diana Sánchez Martín 1981 Xixón
1108 Manu Brabo 1981 Uviéu
1109
FranLlera.jpg
Francisco Llera 1981 Ribeseya
1110 Sonia García Galán 1981 Avilés
1111
LuisGarcía1.jpg
Luis García Fernández 1981 Uviéu
1112
Raul Entrerrios 02.jpg
Raúl Entrerríos 1981 Xixón
1113 David Rionda 1981 Uviéu
1114 Ángel Pérez Pérez 1981 Avilés
1115 Jonathan López 1981 Riañu
1116 David Miguélez 1981 Xixón
1117 Julio Alberto González Sánchez 1981 Navia
1118
Barredo TDF 2010 Cambrai.JPG
Carlos Barredo 1981 Uviéu
1119
Roberto Chivas.jpg
Roberto Chivas 1981 Xixón
1120
Alonso 2016.jpg
Fernando Alonso 1981 Uviéu
1121 Óscar Pérez Bovela 1981 Uviéu
1122 Alberto Suárez 1981 Xixón
1123 Alberto Saavedra Muñoz 1981 Uviéu
1124 Pablo Díaz Vázquez 1981 Uviéu
1125
BorjaFernandez-Handball.JPG
Borja Vidal Fernández Fernández 1981 Valdés
1126 María Cotiello Pérez 1982 Mieres
1127 Gerardo Noriega 1982 Cue
1128 Saúl Lara 1982 2014 L'Entregu
1129
Estefanía-Torres-Podemos.jpg
Estefanía Torres 1982 Cuideiru
1130
Montse Tomé (6089066442) (cropped).jpg
Montserrat Tomé 1982 Uviéu
1131
Rubén Pulido and Javier Paredes 2009.jpg
Javier Paredes Arango xugador de fútbol 1982 Uviéu
1132 Ike Cotrina 1982 Xixón
1133 Graciela Pisonero 1982 Xixón
1134 Félix Quero 1982 Avilés
1135
Tania González 2014 (cropped).jpg
Tania González Peñas 1982 Avilés
1136 Fruela Fernández escritor español 1982 Llangréu
1137 María Cotiello actriz asturiana 1982 Xixón
1138
David Villa2 (cropped).jpg
David Villa 1982 Llangréu
1139 Alejandro Rebollo 1983 Xixón
1140
Paula Prendes ajusted.jpg
Paula Prendes 1983 Xixón
1141 Javier Hernanz 1983 Les Arriondes
1142 Jorge Anegon 1983 Mieres
1143 Lucía Paraja 1983 Xixón
1144
Patriciasimon.jpg
Patricia Simón Carrasco 1983 Xixón
1145 Alejandro Vázquez Sotorrío 1983 Xixón
1146
Fran Palacio Snipe.jpg
Fran Palacio 1983 Xixón
1147
Diego Cervero Otero.jpg
Diego Cervero Otero 1983 Uviéu
1148
Issy Paris Handball - ES Besançon, LFH, 30 septembre 2015 - 20.JPG
Jessica Alonso Bernardo 1983 Xixón
1149 Dani López 1983 Uviéu
1150
Sofía Castañón.jpg
Sofía Castañón escritora española 1983 Xixón
1151 Jenny 1984 Mieres
1152 Roberto Toral Gómez 1984 Uviéu
1153
Javi Fuego a Mestalla.jpg
Javi Fuego 1984 Siero
1154 Jorge García Torre 1984 Xixón
1155 Alejandro García 1984 Xixón
1156
Bera Bera - Ana Temprano Fernández.jpg
Ana Temprano 1984 Uviéu
1157 Kily Álvarez 1984 Avilés
1158 Pedro Santa Cecilia 1984 Xixón
1159
Nino Torre.jpg
Nino Torre 1984 Sotrondio
1160
Ángela Pumariega.jpg
Ángela Pumariega 1984 Xixón
1161
Colunga.JPG
Adrián Colunga 1984 Uviéu
1162
Santi Cazorla, 2012-08-18.jpg
Santi Cazorla 1984 Llugo
1163
CHI Genève 2013 - 20131214 - Sergio Alvarez Moya et Zipper.jpg
Sergio Álvarez Moya 1985 Avilés
1164 José Ángel Blanco Hevia 1985 Uviéu
1165
Gerardo, Sergio y Calatayud en el Ayuntamiento de Alicante en 2010.JPG
Sergio Díaz 1985 Turón
1166
Carlarubieracancelas (cropped).JPG
Carla Rubiera Cancelas 1985 Xixón
1167
Carlos Ruesga 2013.jpg
Carlos Ruesga 1985 Xixón
1168 José Ángel Gascón 1985 Xixón
1169 Saúl Fernández García 1985 Uviéu
1170
Saúl Blanco.PNG
Saúl Blanco 1985 Uviéu
1171 Juan Fernández La Villa 1985 Uviéu
1172 Omar Sampedro Bernardo 1985 Avilés
1173 Paula Méndez 1985 Uviéu
1174
Michelforwiki.png
Miguel Marcos Madera 1985 Ḷḷena
1175 Inaciu Galán 1986 Xixón
1176 Alfonso Sánchez Fisac 1986 Uviéu
1177 Alba González Sanz 1986 Uviéu
1178 Adrián Carrio 1986 Uviéu
1179 Jorge Suárez Carbajal 1986 Uviéu
1180
Michu.jpg
Michu 1986 Uviéu
1181 Jairo Álvarez Gutiérrez 1986 Avilés
1182 Daniel Peláez Bellido 1986 Xixón
1183 Carlos Álvarez Sánchez 1986 Uviéu
1184 Manuel Fernández Muñiz 1986 Xixón
1185
Berjon.jpg
Saúl Berjón Pérez 1986 Uviéu
1186
Lara Alvarez.jpg
Lara Álvarez 1986 Xixón
1187 Laura Casielles 1986 La Pola Siero
Uviéu
1188 Pelayo Díaz Zapico 1986 Uviéu
1189 Sergio Prendes 1986 Xixón
1190
Aitor Fernández López.jpg
Aitor Fernández López 1986 Valdepares
1191 Javier Álvarez Pareja 1986 Xixón
1192 José Lamuño 1987 Principáu d'Asturies
Uviéu
1193 Dani Barrio 1987 Xixón
1194 Carlos Menéndez Hevia 1987 Noreña
1195 Gerardo Carrera Piñera 1987 Xixón
1196 Pablo Acebal 1987 Xixón
1197 Noel Alonso 1987 Xixón
1198 María Pérez Fernández 1987 Xixón
1199 Jony López 1987 Uviéu
1200 Marcos Landeira 1987 Xixón
1201
2012 2013 - David Lombán.jpg
David Lombán 1987 Avilés
1202 Luis Morán 1987 Lluanco
1203
Javier Villa 2008.jpg
Javier Villa 1987 Colunga
1204 Ignacio López Iglesias 1987 Uviéu
1205 Hugo Martín Cuervo 1987 Principáu d'Asturies
1206
NachoCases.jpg
Nacho Cases 1987 Xixón
1207
Campeón de España Absoluto PC 2011.png
Diego Alexandre Alonso Aubin 1987 Uviéu
1208
Adrián López U21 in 2011.jpg
Adrián López Álvarez 1988 Teberga
1209
RobertoCanella.jpg
Roberto Canella 1988 Llaviana
1210 Segundo González García 1988 La Puela
1211 Sara Fernández Ceferino 1988 Sotrondio
1212 Pedro Orfila 1988 Lluanco
1213 Hugo López Martínez 1988 Xixón
1214 J. K. Álvarez 1988 Uviéu
1215
Arras - Paris-Arras Tour, étape 3, 24 mai 2015 (A078).JPG
Higinio Fernández 1988 Valdés
1216 Alejandro Miguel Arias de Haro 1989 Avilés
1217 Rubén Álvarez Pedrosa 1989 Uviéu
1218
José Ángel Valdés.jpg
José Ángel Valdés Díaz 1989 Xixón
1219 Alain Álvarez Menéndez 1989 Xixón
1220 Aitor Cañedo 1990 Xixón
1221 Illán Gonzali realizador de cine y televisión, direutor de doblaxe y productor asturianu 1990 Xixón
1222 Diego García Bravo 1990 Uviéu
1223
Pit walk, 2010 Brno WSR (33).jpg
Bruno Méndez 1990 Q2882801
1224 Ernesto Amantegui 1990 Uviéu
1225 Chus Hevia 1990 Uviéu
1226 Borja Navarro 1990 Xixón
1227 Omar Álvarez Burgos 1990 Uviéu
1228
2012 rallye deutschland by 2eight dsc5175.jpg
José Antonio Suárez Miranda 1990 Q842580
1229 Pelayo Novo García 1990 Uviéu
1230
AlexBarrera.jpg
Álex Barrera 1991 Uviéu
1231
Jony Sporting.JPG
Jonathan Rodríguez Menéndez 1991 Cangas del Narcea
1232
Carreno Busta WM14 (14457210427).jpg
Pablo Carreño Busta 1991 Xixón
1233
Álex Menéndez.jpg
Álex Menéndez 1991 Xixón
Uviéu
1234
20130906 Vollyball EM Frauen by Olaf KosinskyDSC 0269.JPG
Mireya Delgado 1991 Xixón
1235
SergioAlvarez.jpg
Sergio Álvarez Díaz 1992 Avilés
1236 Ricky Alonso 1992 Villaviciosa
1237 Guillermo Méndez Pereiro 1992 San Esteban
1238 Israel Nuño 1992 La Pola Siero
1239 Juan Muñiz Gallego 1992 Xixón
1240
Sara González Lolo, capitana.jpg
Sara González Lolo 1992 Xixón
1241 Jorge Delgado Fidalgo 1992 Avilés
1242
Raquel.jpg
Raquel Rodríguez Rodríguez 1992 Avilés
1243 Héctor Fernández Fernández-Nespral 1993 Uviéu
1244 Alejandro Vigil 1993 Siero
1245 Josu 1993 Llangréu
1246 Sergio Mendigutxia 1993 Avilés
1247
Pablo Pérez Sporting.JPG
Pablo Pérez Rodríguez 1993 Xixón
1248
Diegui.jpg
Diego Johannesson 1993 Villaviciosa
1249 Borja López 1994 Xixón
1250 Lucas Ahijado 1995 Uviéu
1251
Carlos Castro García.jpg
Carlos Castro García 1995 Uxo
1252 Álvaro Bustos 1995 Xixón
1253 Guillermo Donoso 1995 Xixón
1254 Óscar Linares 1995 Villaviciosa
1255
Oudenaarde - Ronde van Vlaanderen Beloften, 11 april 2015 (B169).JPG
Iván García 1995 Xixón
1256 Julio César Rodríguez López 1995 Mieres
1257 José Aurelio Suárez 1995 Xixón
1258 Pablo Fernández Blanco 1996 Candás
1259 Ángela Salvadores 1997 Uviéu
1260 Alejandro Prendes Reina 1997 Avilés
1261
Jorge Meré (Player of 1. FC Köln 2017) (36533047656).jpg
Jorge Meré 1997 Uviéu
1262 Cristian Rivera Hernández 1997 Xixón
1263 José Antonio Martínez Álvarez 1997 Uviéu
1264 Steven Prieto 1997 Uviéu
1265 Víctor Álvarez Rozada 1997 La Pola Llaviana
1266 José Viejo 1997 Uviéu
1267 Asier Gomes Álvarez 1998 Uviéu
1268 Manuel García 1998 Uviéu
1269 Nacho Méndez 1998 Lluanco
1270 Pedro Díaz Fanjul 1998 Siero
1271 Daniel Martín Fernández 1998 Xixón
1272 Adelina Covián 2000 Uviéu
1273 Marko Pecarski 2000 Xixón
1274 Bernardo Escudero y Reguera 1881 Xixón
1275 Francisco Franco de Estrada Ribadesella
1276 Alfonso Vallejo Principáu d'Asturies
1277 Dani Hevia Xixón
1278 Dani Laviana Xixón
1279 Davo Xixón
1280 Esteban de las Alas 1577 Avilés
1281 García de Valdés y Osorio 1652 Principáu d'Asturies
1282 Javier Gómez Díaz Xixón
1283 Pablo Martínez González Xixón
1284 Juan Treviño de Guillamas Avilés
1285 Rodrigo del Junco Ribeseya
1286 Garcia Afonso de Leão Principáu d'Asturies
1287 Arturu Xosé Bermeyu Uviéu
1288 Eduardo Gilino de la Crosa 1866 Uviéu
1289 Eloína Suárez Suárez Uviéu
1290 Doctor Gerardo del Río Navia
1291
Maria Luisa Prada en Gijón, ciudad en la que reside.jpg
Maria Luisa Prada Sarasua Mieres
1292 Florencio Entrialgo Ortiz 1957 Xixón
1293 Anselmo Vega Artime Lluanco
1294 Francisco Menéndez Camina Avilés
1295 Antonio Fernández Principáu d'Asturies
1296
Víctor Suárez Piñero.jpg
Víctor Suárez Piñero escritor asturianu Uviéu
1297 Sabel Tuñón Ces Xixón


Misc[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1
Julio César Herrero.jpg
Julio César Herrero 1973 Mieres
Fin de llista de Wikidata.