Llista de persones nacíes n'Asturies

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar

Esta llista automática dende Wikidata anuévala Listeriabot.
¡Les ediciones feches nel área de la llista perderánse nel siguiente anovamientu!

Homo sapiens[editar | editar la fonte]

# imaxe label description Year of birth Year of death llugar de nacimientu
1
Fruela I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Fruela I 722 768 Principáu d'Asturies
2
Don Aurelio, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Aurelio 740 774 Principáu d'Asturies
3
Alfonso II el Casto, rey de Asturias (Museo del Prado).jpg
Alfonso II d'Asturies 759 842 Uviéu
4
Ramiro I de Asturias (Museo del Prado).jpg
Ramiro I 790 850 Uviéu
5
Ordono1of Asturias.jpg
Ordoño I 821 866 Uviéu
6
Afonso III o Magno (Tumbo A), r.jpg
Alfonso III d'Asturies 848 910 Uviéu
7
Miniatura de Fruela II el Leproso, rey de León.JPG
Fruela II d'Asturies 875 925 Uviéu
8 Munio Gonçalves 1030 1097 Principáu d'Asturies
9 Gonçalo Monhóz 1060 Principáu d'Asturies
10 Urraca 1133 1189 Peḷḷuno
11
D. Pedro de Noronha, Bispo de Évora e Arcebispo de Lisboa.jpg
Pedro de Noronha 1382 1452 Principáu d'Asturies
12
ValdesSalas.jpg
Fernando de Valdés Salas 1483 1568 Salas
13
Juan López de Zárate, the First Archbishop of Oaxaca from 1538 to 1555, México.jpg
Juan Lopez de Zárate 1490 1555 Uviéu
14 Pedro Menéndez de Márquez 1499 1600 Principáu d'Asturies
15
Pedro Menéndez de Avilés.jpg
Pedro Menéndez d'Avilés 1519 1574 Avilés
16 Alonso de Cepeda 1530 Villaviciosa
17 Juan Menéndez Márquez 1531 1627 Cuideiru
18 Diego Menéndez de Valdés 1533 1596 Xixón
19 Sancho Pardo Donlebún 1537 1607 Principáu d'Asturies
20 Pedro de Vadés 1544 1615 Xixón
21 Alonso Ordóñez de Nevares 1550 1595 Colunga
22 Hernando de Miranda 1550 1593 San Tisu
23 Gonzalo Méndez de Canço 1554 1622 Tapia
24 Juan de Hevia Bolaños 1570 1623 Uviéu
25 Juan Queipo de Llano y Flórez 1584 1647 San Pedru d'Arbas
26 Francisco Diego Díaz de Quintanilla y de Hevía y Valdés 1587 1656 Uviéu
27
Fdez de Cordova Baides y Laso de la Vega.jpg
Francisco López de Zúñiga, 2nd Marquis of Baides 1599 1656 Principáu d'Asturies
28
Juan Carreno de Miranda portrait.jpg
Juan Carreño Miranda 1614 1685 Avilés
29 Cristóbal Ferrado García 1620 1673 Amieva
30 Francisco Menéndez Camina 1629 1694 Avilés
31 Juan Queipo de Llano y Valdés 1635 1713 Uviéu
32
Francisco.jpg
Francisco Cuervo y Valdés 1651 1714 Principáu d'Asturies
33
Alvaro Cienfuegos (1657-1739).jpg
Álvaro de Cienfuegos obispu católicu romanu de les diócesis de Catania, Monreale y Pécs 1657 1739 Balmonte
Uviéu
34 Francisco Bances Candamo 1662 1704 Avilés
35
Autorretrato de Miguel Jacinto Meléndez.jpg
Miguel Jacinto Meléndez 1679 1734 Uviéu
36 Pedro del Barrio Junco y Espriella 1682 Llanes
37
Maria Luisa of Savoy, attributed to Francisco Antonio Melendez (1682-1752).jpg
Francisco Meléndez de Rivera Díaz 1682 1751 Uviéu
38
Álvaro de Navia Osorio.png
Álvaro Navia Osorio y Vigil 1684 1732 Veiga
39 José Manuel Trelles Villademoros 1685 1765 Navia
40 Francisco Antonio de Carrandi y Menán 1692 Colunga
41 Pedro de Lucuce 1692 1779 Avilés
42
José del Campillo y Cossío.jpg
José del Campillo 1693 1743 Alles
43 Alonso Carrió de la Vandera 1715 1783 Xixón
44 Francisco García de la Cruz y Obregón 1718 Uviéu
45
Pedro Rodríguez de Campomanes.jpg
Pedro Rodríguez, Conde de Campomanes 1723 1802 Uviéu
46 Francisco Méndez 1725 1803 Villaviciosa
47 Benito Uría Valdés 1730 1810 Cangas del Narcea
48 Manuel Reguera González 1731 1798 Candás
49
Fernando de Abascal.jpg
José Fernando Abascal y Sousa 1743 1821 Uviéu
50
Francisco de Goya y Lucientes - Gaspar Melchor de Jovellanos.jpg
Gaspar Melchor de Xovellanos 1744 1811 Xixón
51
Josefa de Jovellanos (Museo Nacional de Artes Decorativas).JPG
Xosefa Xovellanos 1745 1807 Xixón
52 Alonso Manuel Peón 1748 1805 Principáu d'Asturies
53 Francisco Javier Mier Campillo 1748 1818 Alles
54
Portrait of Juan Agustín Ceán Bermúdez by Goya (c. 1785).jpg
Juan Agustín Ceán Bermúdez escritor español 1749 1829 Xixón
55 Antonio Raimundo Ibáñez Llano y Valdés 1749 1809 Santalla d'Ozcos
56 Manuel Abad y Queipo 1751 1825 Villarpedre
Grandas de Salime
57 José Heredia 1751 1814 Uviéu
58 Juan Pérez Villamil 1754 1824 Veiga
59
Alonso Cañedo Vigil (Cabildo de la catedral de Málaga).jpg
Alonso Cañedo Vigil 1760 1829 Candamu
60
Diaz de Valdes - Tratados sobre la fisica del clero, y otros puntos utiles y provechosos de la ciencias naturales, 1806 - 781704.tif
Pedro Díaz de Valdés 1762 1826 Xixón
61 José Cienfuegos Jovellanos 1763 1825 Uviéu
62 Francisco Bernaldo de Quirós y Mariño de Lobera 1763 1837 Uviéu
63 Marica Andallón 1764 1848 Uviéu
64 Baltasar Unquera 1766 1807 Principáu d'Asturies
65
Álvaro Flórez Estrada.jpg
Álvaro Flórez Estrada 1766 1853 Q4890701
66
Francisco Javier Cienfuegos Jovellanos, cardenal y arzobispo de Sevilla.jpg
Francisco Javier de Cienfuegos y Jovellanos 1766 1847 Uviéu
67 Pedro de la Bárcena Valdivieso 1768 1836 Carreña
68
Juan abreu-retrato del obispo luis folgueras.jpg
Luis Folgueras y Sión 1769 1850 Q842560
69
José Canga Argüelles (Real Academia de Bellas Artes de San Fernando).JPG
José Canga-Argüelles 1770 1848 Uviéu
70 Jerónimo de la Escosura 1774 1855 Uviéu
71
Agustín de Argüelles Álvarez (Congreso de los Diputados de España).jpg
Agustín de Argüelles Álvarez González 1776 1844 Ribeseya
72 Francisco Trelles 1778 1858 Trelles
73 Juan de la Dehesa Rubiano 1779 1839 Avilés
74
José Tomas Boves.png
José Tomás Boves 1782 1815 Uviéu
75 Manuel de la Puente y Aranguren 1784 1857 Principáu d'Asturies
76
Gerónimo Valdés.jpg
Jerónimo Valdés 1784 1855 Somiedu
77
Rafael Riego.jpg
Rafael del Riego 1784 1823 Tuña
78 Pablo Mata Vigil 1785 1852 Xixón
79 José María Secades del Rivero 1785 1868 Uviéu
80
Evaristo Fernández de San Miguel, duque de San Miguel.jpg
Evaristo Fernández de San Miguel 1785 1862 Xixón
81
José María Queipo de Llano, conde de Toreno (Museo del Prado).jpg
José María Queipo de Llano, 7th Count of Toreno 1786 1843 Uviéu
82 José López-Cuervo Rodríguez 1788 1850 La Pola Siero
83 Santiago Méndez Vigo 1790 1860 Uviéu
84
Isidoro de Hoyos y Rubín de Celis.jpg
Isidoro de Hoyos 1793 1876 Ribedeva
85 Xosé Caveda y Nava 1796 1882 Villaviciosa
86
Pedro José Pidal Carniado 1877 Dioscoro Puebla.jpg
Pedro José Pidal, 1st Marquis of Pidal 1799 1865 Villaviciosa
87
Mariano Suárez-Pola.jpg
Mariano Suárez-Pola 1800 1884 Lluanco
88
Alejandro Mon.png
Alejandro Mon y Menéndez 1801 1882 Uviéu
89 Francisco Pérez del Valle 1804 1884 Ribeseya
90 Benito de Posada Herrera 1805 1890 Llanes
91
Escosura.jpg
Patricio de la Escosura escritor español 1807 1878 Uviéu
92 Eulalia de Llanos 1809 1865 Xixón
93 Ramón Pellico y Paniagua 1809 1876 Q21716664
94 Victorio Fernández Lascoiti Fourquet 1810 1878 Uviéu
95
José de Posada Herrera.jpg
José de Posada Herrera 1814 1885 Llanes
96 Xuan María Acebal 1815 1895 Uviéu
97 Claudio Alvargonzález Sánchez 1816 1896 Xixón
98 Valentín Rivero 1817 1897 Xixón
99
Ramón de Campoamor.jpg
Ramón de Campoamor y Campoosorio 1817 1901 Navia
100 José María Montoto López-Vigil 1818 1882 Santolaya
101 Juan Álvarez de Lorenzana, 10th Viscount of Barrantes 1818 1883 Uviéu
102 José Francisco Uría y Riego 1819 1862 Cangas del Narcea
103 Anselmo González del Valle y Fernández Roces 1820 1876 Uviéu
104 Modesto Cubillas 1820 Celoriu
105 Robustiana Armiño escritora española 1821 1890 Xixón
106
Servando Ruiz Gomez.jpg
Servando Ruiz-Gómez y González-Llanos 1821 1888 Avilés
107 Melchor García Sampedro 1821 1858 Quirós
108
Estanislao Suárez Inclán, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Estanislao Suárez Inclán 1822 1890 Avilés
109 Frai Joaquín Fonseca 1822 1890 Siero
110 Antonina Cortés Llanos 1823 1906 Cangues d'Onís
111 Plácido de Jove y Hevia 1823 1909 Villaviciosa
112
Marcelino Menendez Pintado.jpg
Marcelino Menéndez Pintado 1823 1899 Castropol
113
Ceferino Suárez Bravo.jpg
Ceferino Suárez Bravo escritor español 1824 1896 Uviéu
114
Josep Ramon de Luanco.jpg
Josep Ramon de Luanco Riego 1825 1905 Castropol
115 Acisclo Fernández Vallín y Bustillo 1825 1896 Xixón
116 Hilario Nava y Caveda 1827 1889 Xixón
117 José Longoria Carbajal 1827 1910 Grau
118
Dionisio Fierros - Autorretrato -1866.jpg
Dionisio Fierros 1827 1894 Vaḷḷouta
119 Domingo Fernández Vinjoy 1828 1897 Castropol
120 Lorenzo Huertas 1829 Principáu d'Asturies
121
Teodoro-cuesta.jpg
Teodoro Cuesta 1829 1895 Mieres
122 Ignacio Suárez Llanos 1830 1881 Xixón
123
Manuel Pedregal.jpg
Manuel Pedregal y Cañedo 1831 1896 Grau
124 Ramón Álvarez Menéndez 1832 1898 Xixón
125 Desiderio de la Escosura y Fernández 1832 1906 Ribeseya
126 Enriqueta González Rubín 1832 1877 Santianes del Agua
127
Ramón Pérez Costales 1897 Joaquín Vaamonde, Museo de Belas Artes da Coruña.jpg
Ramón Pérez Costales 1832 1911 Uviéu
128
Faustino Rodríguez.jpg
Faustino Rodríguez-San Pedro y Díaz-Argüelles 1833 1925 Xixón
129 Juan María Rodríguez Arango 1833 1911 A Veiga
130
Mfdezdecastro.jpg
Manuel Fernández de Castro y Menéndez Hevia 1834 1905 Uviéu
131 Gonzalo Castañón 1834 1870 Mieres
132 Леон-и-Эскосура, Игнасио 1834 1901 Uviéu
133
Guillermo Estrada y Villaverde, en La Ilustración Española y Americana.jpg
Guillermo Estrada 1834 1894 Uviéu
134 Ignacio León y Escosura 1834 1901 Uviéu
135 Emilia Álvarez Mijares de Real escritora española 1834 1909 Uviéu
136 Luciano García del Real 1835 1902 Uviéu
137 Manuel González Llana 1835 1911 Uviéu
138
Lorenzo Abruñedo.jpg
Lorenzo Abruñedo 1836 1904 Uviéu
139
Antonio Arango Valdés.jpg
Antonio Arango Valdés 1837 1859 Cuideiru
140 Fortunato de Selgas Albuerne 1838 1921 Cuideiru
141
Cayetano Sánchez Bustillo.jpg
Cayetano Sánchez Bustillo 1839 1908 Llanes
142
José María Celleruelo (Mercurio, 1906).jpg
José María Celleruelo y Poviones 1840 1911 La Pola Siero
143
Mario del Villar.jpg
Mario Villar y Castropol 1840 1911 Ḷḷuarca
144 Víctor Sáenz Suárez 1841 1932 Uviéu
145
Retrato de Gumersindo Díaz, de Valeriano Domínguez Bécquer.JPG
Gumersindo Díaz 1841 1891 Uviéu
146 José Antonio Parga Sanjurjo 1841 1917 A Veiga
147
Los diputados pintados por sus hechos, Julián García San Miguel (cropped).jpg
Julián García-San Miguel 1841 1911 Avilés
148
José Hevia Campomanes (1841-1904).jpg
José Hevia Campomanes 1841 1904 La Pola (Ḷḷena)
149 José Fernández Cuevas 1844 1923 Uviéu
150 Genaro García-Alas y Ureña 1844 1918 Uviéu
151
Bernardino Nozaleda O.P. (1889 - 1902).jpg
Bernardino Nozaleda 1844 1927 Nava
152 Octavio Bellmunt y Traver 1845 1910 Avilés
153
Fernando Villaamil.jpg
Fernando Villaamil 1845 1898 Q5478629
154 Florentino Álvarez Mesa 1846 1926 Avilés
155
Menéndez,su esposa y su hija en su 2º. viaje a Europa. París.JPG
José Menéndez Menéndez 1846 1918 Miranda
156
Manuel Fernandez Juncos 1917.jpg
Manuel Fernández Juncos escritor español 1846 1928 Ribeseya
157 Romualdo Acevedo Rivero 1847 1902 Villaviciosa
158 Francisco de Borja Canella Secades 1847 1906 Uviéu
159
Julián Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Julián Suárez Inclán 1848 1909 Avilés
160
Eduardo de Adaro.jpg
Eduardo Adaro 1848 1906 Xixón
161
Félix Aramburu, de Mecachis, Madrid Cómico, 20 de agosto de 1887 (cropped).jpg
Félix de Aramburu 1848 1913 Uviéu
162
Valeriano Menéndez Conde.jpg
Valeriano Menéndez Conde y Álvarez 1848 1916 Samartín de Lluiña
163 Julio Somoza 1848 1940 Xixón
164
Sama (Langreo) 13.jpg
Luis Adaro y Magro 1849 1915 Xixón
165 Fermín Canella Secades 1849 1924 Uviéu
166 Félix González Llana 1850 1921 Uviéu
167 Adolfo Álvarez-Buylla y González-Alegre 1850 1927 Uviéu
168 Tomás Tuero 1851 1892 Arroes
169
Vital Aza.png
Vital Aza Álvarez-Buylla 1851 1912 La Pola (Ḷḷena)
170 Rogelio Jove y Bravo 1851 1927 Uviéu
171 Faustino Álvarez del Manzano 1851 1916 Uviéu
172
Guisasola menendez.jpg
Victoriano Guisasola y Menéndez 1852 1920 Uviéu
173
Leoncio Gonzalez de Granda.jpg
Leoncio González de Granda 1852 1913 Xixón
174 Nicolás García Rivero 1853 1923 Uviéu
175 Luis F. Alvarez 1853 1937 Q6744105
176
Armando Palacio Valdés, de Compañy, en Mundo Gráfico.jpg
Armando Palacio Valdés escritor español 1853 1938 Llaviana
177
Marcos del Torniello.gif
Xosé Manuel García González 1853 1938 Avilés
178 Manuel Rionda 1854 1943 Noreña
179
Rafael Calzada.JPG
Rafael Calzada Fernández 1854 1929 Navia
180
Felix Suárez Inclán, de Compañy.jpg
Félix Suárez Inclán 1854 1939 Avilés
181 Álvaro Fernández de Miranda 1855 1924 Uviéu
182 Raimundo Menéndez Orra escritor español 1855 Xixón
183
Tomás Argüelles 1922.jpg
Tomás Argüelles 1855 1922 Uviéu
184
Eva Canel (1857-1932).jpg
Eva Canel 1857 1932 Cuaña
185
Emilio Cotarelo, de Kaulak.jpg
Emilio Cotarelo 1857 1936 A Veiga
186
Darío de Regoyos y Valdés - Autorretrato.jpg
Darío de Regoyos 1857 1913 Ribeseya
187 Ramón Cueto Noval 1858 1928 Principáu d'Asturies
188 Ángel Bernárdez Rodríguez 1859 1935 Xixón
189
Eladio Garcia Jove.jpg
Eladio García Jove 1859 1925 La Pola Llaviana
190
CaidaTarde TomasGarciaSampedro.jpg
Tomás García Sampedro 1860 1937 Q985439
191
Adolfo Posada, en Nuevo Mundo.jpg
Adolfo González Posada 1860 1944 Uviéu
192 José Uría y Uría 1861 1937 Uviéu
193
Cipriano Rodríguez Monte.jpg
Cipriano Rodríguez Monte 1861 1941 Noreña
194
Vazquez-mella.jpg
Juan Vázquez de Mella 1861 1928 Cangues d'Onís
195
Luis Menéndez Pidal.jpg
Luis Menéndez Pidal 1861 1932 Payares
196
OliverioMartinezMierPortrait.png
Oliverio Martínez y Mier 1862 1925 Principáu d'Asturies
197
Juan Martinez Abades2.jpg
Juan Martínez Abades 1862 1901 Xixón
198 Julio de Lasarte Pessino 1862 1932 Trubia
199
Amable González Abín.jpg
Amable González Abin 1862 1911 Nueva
200
Joaquín Fernández Prida.JPG
Joaquín Fernández Prida 1863 1942 Uviéu
201 Cipriano Folgueras Doiztúa 1863 1911 Uviéu
202 Plácido Álvarez-Buylla González-Alegre 1864 1956 Uviéu
203
Melquiades Álvarez.JPG
Melquíades Álvarez 1864 1936 Xixón
204
Pin de Pría.jpg
Pepín de Pría 1864 1928 Pría
205 Julio González-Pola 1865 1929 Uviéu
206 Agustín Jesús Barreiro Martínez 1865 1937 Uviéu
207 Ramón Álvarez Valdés 1866 1936 La Pola Siero
208
Francisco Acebal, de Franzen, Blanco y Negro, 12-01-1901 (cropped).jpg
Francisco Acebal 1866 1933 Xixón
209 Acisclo Muñiz Vigo 1866 1941 Uviéu
210 Isaac Galcerán Cifuentes 1867 1954 Uviéu
211 Saturnino del Fresno Arroyo 1867 1952 Uviéu
212 Francisco García Nava 1868 1937 Somió
213
Valladolid - Santuario Nacional de la Gran Promesa 19.jpg
Felix Granda 1868 1954 La Pola (Ḷḷena)
214 Ventura Álvarez Sala 1869 1919 Xixón
215
Marqués de Villaviciosa, de Campúa.jpg
Pedro Pidal 1869 1941 Xixón
216 Manuel Vigil Montoto 1870 1961 Xixón
217 Maximiliano Arboleya 1870 1951 La Pola Llaviana
218
1919-04-19, La Acción, Nicanor Alas Pumariño.jpg
Nicanor de las Alas Pumariño y Troncoso 1870 1935 Avilés
219 José Manuel Pedregal 1871 1948 Uviéu
220
Marqués de Quirós, de Franzen.jpg
Jesús Bernaldo de Quirós 1871 1939 Mieres
221 Arturo Sordo 1871 1938 Uviéu
222 Ernesto Winter Blanco 1872 1936 Xixón
223 Bernardo Rodríguez Serra 1872 1902 Xixón
224 Jesús Delgado Álvarez 1872 1967 Tuíza
225
Foto Fausto Vigil en Aveno.jpg
Fausto Vigil Álvarez 1873 1956 La Pola Siero
226 Evaristo Valle 1873 1951 Xixón
227 Luz Casanova 1873 1949 Avilés
228 José Ramón Zaragoza 1874 1949 Cangues d'Onís
229
Fermín Arango, en La Ilustración Artística.jpg
Fermín Arango 1874 1962 Santalla d'Ozcos
230
Maximilià Thous i Orts (1906).jpg
Maximiliano Thous 1875 1947 Pravia
231
1919-12-14, La Novela Teatral, Paco Meana, Tovar.jpg
Francisco Meana 1875 1951 Xixón
232 Julio Galán Carvajal 1875 1939 Avilés
233 Servando Ovies 1876 1912 Avilés
234 Leopoldo Palacios Morini 1876 1952 Uviéu
235
Edmundo Gonzalez Blanco.png
Edmundo González-Blanco 1877 1938 Lluanco
236 Constantino Cabal 1877 1967 Uviéu
237
Busto07.jpg
Emilio Robles Muñiz 1877 1938 Xixón
238
Jesusduro.jpg
Jesús Fernández Duro 1878 1906 Llangréu
239
Jacobo Varela de Limia 1932.jpg
Jacobo Varela de Limia 1878 1935 Xixón
240 Alfredo Martínez y García-Argüelles 1878 1936 Uviéu
241 Nicanor Piñole 1878 1978 Xixón
242
Manuel González Hontoria.JPG
Manuel González-Hontoria y Fernández-Ladreda 1878 1954 Trubia
Uviéu
243
Miajaener1937.jpg
José Miaja 1878 1958 Uviéu
244 Baltasar Fernández Cue 1878 1966 Llanes
245 Teodomiro Menéndez 1879 1978 Uviéu
246 Pedro González-Blanco 1879 1961 Lluanco
247
Alvaro de Albornoz.JPG
Álvaro de Albornoz 1879 1954 Ḷḷuarca
248 Luis Álvarez Santullano 1879 1952 Uviéu
249
Armando Cotarelo Valledor 1920.jpg
Armando Cotarelo Valledor 1879 1950 A Veiga
250
Juan Vigón (detail).jpg
Juan Vigón 1880 1959 Colunga
251
Giovanni Díaz Nosti.png
Juan Díaz Nosti 1880 1936 Uviéu
252
Ramón Pérez de Ayala.JPG
Ramón Pérez de Ayala escritor español 1880 1962 Uviéu
253
Valentín Alvarez Muñiz.jpg
Valentín Álvarez Muñiz 1880 1945 Xixón
254
Marcelino Gómez Arias.jpg
Marcelino Gómez Arias 1880 1924 Castropol
255
José Gafo Muñiz.png
José Gafo 1881 1936 Ḷḷena
256 Ignacio Herrero de Collantes 1881 1961 Uviéu
257
Augusto Barcia Trelles 1936.jpg
Augusto Barcía Trelles 1881 1961 A Veiga
258 Albino González y Menédez Reigada 1881 1958 Cangas del Narcea
259 Horacio Álvarez Mesa 1881 1936 Avilés
260
Jose-Legorburu-Dominguez-Matamoros.jpg
Jose legorburu 1882 1935 Uviéu
261
Óscar Pérez Solís (Vida Socialista, 1912).jpg
Óscar Pérez Solís 1882 1951 Cabanaquinta
262
Indalecio Prieto.jpg
Indalecio Prieto 1883 1962 Uviéu
263
Placa conmemorativa Leopoldo García-Alas García-Argüelles.jpg
Leopoldo Alas Argüelles 1883 1937 Uviéu
264 José María Martínez 1884 1934 Cangues d'Onís
265 Fernán Coronas Escritor asturiano 1884 1939 Q6400114
266 Julia Alcayde Montoya 1885 1939 Xixón
267 Víctor Hevia 1885 1957 Uviéu
268
Luis Lopez Doriga Meseguer 1920.jpg
Luis López-Doriga 1885 1962 Uviéu
269
Retrato del Gral. Fernández Ladreda (cropped).jpg
José María Fernández-Ladreda y Menéndez-Valdés 1885 1954 Uviéu
270 Plácido Álvarez-Buylla y Lozana 1885 1938 Uviéu
271 Sebastián Miranda y Pérez-Herce 1885 1975 Uviéu
272 Eleuterio Quintanilla 1886 1966 Xixón
273
Federico Romero 1917.jpg
Federico Romero 1886 1976 Uviéu
274 Federico Mediante Noceda 1887 1950 Castropol
275 Manuel Rico Avello 1887 1936 Trevías
276 Pedro Larrañaga 1887 1944 Avilés
277
Luis Noval Ferrao.jpg
Luis Noval Ferrao 1887 1909 Uviéu
278
Eugenia Astur.jpg
Eugenia Astur 1888 1947 Tinéu
279 Eduardo Martínez Torner 1888 1955 Uviéu
280 Ramón González Peña 1888 1952 Les Regueres
281
Eduardo Blikstad A-10093 Ua 0001 196.jpg
Eduardo Blikstad 1888 1967 Xixón
282
Vigon.jpg
Amalio Rodríguez Vigón 1889 1959 Santuyano
283 Joaquín Alonso Bonet 1889 1975 Xixón
284 José Prida y Solares 1889 1984 Xixón
285 Edmundo Morán 1889 1962 Xixón
286 Francisco Beceña 1889 1936 Cangues d'Onís
287 Ramón Prieto Bances 1889 1972 Uviéu
288 Vicente Álvarez-Buylla Lozana 1890 1969 Uviéu
289
Aza Diaz 5.jpg
Vital Aza Díaz 1890 1961 Mieres
290 Alfonso Camín 1890 1982 Xixón
291
Constantino Suárez Fernández 1933.jpg
Constantino Suárez Fernández 1890 1941 Avilés
292
Valentin Andrés Álvarez.jpg
Valentín Andrés 1891 1982 Grau
293 José Antonio Fernández Vega 1891 1942 Llanes
294
Enrique Alfredo Claverol Estrada (1892-1950).jpg
Claverol 1892 1950 Uviéu
295 Jorge Vigón Suero-Díaz 1893 1978 Colunga
296 Aquilino Moral 1893 1979 La Felguera
297 Romualdo Alvargonzález Lanquine 1893 1936 Xixón
298 Manuel Argüelles Sánchez 1893 1958 Xixón
299 Florentino Castro Guisasola 1893 1945 Uviéu
300 Amador Fernández 1894 1960 Samartín del Rei Aurelio
301 Manuel Álvarez Laviada 1894 1958 Trubia
Uviéu
302 Luis Bayón 1894 1945 Avilés
303 Avelino González Mallada 1894 1938 Xixón
304 Manuel Cascón Briega 1895 1939 Uviéu
305 Elisa Fernández de la Vega 1895 1933 A Veiga
306
Jimena Fernández de la Vega (MUNCYT, Eulogia Merle)-cropped.png
Jimena Fernández de la Vega 1895 1984 A Veiga
307 Arturo Álvarez-Buylla Godino 1895 1937 Uviéu
308 Enrique García Álvarez 1896 1973 Sama
309
Florentino Rodríguez Palacios, Alcalde de Aller 1931-1936.jpg
Florentino Rodríguez Palacios 1896 1936 Ayer
310 Luis Menéndez-Pidal y Álvarez 1896 1975 Uviéu
311 María Teresa Prieto 1896 1982 Uviéu
312 La Busdonga 1896 1960 Uviéu
313 Francisco de Luis Díaz 1896 1973 Xixón
314 Aurelio Fernández Sánchez 1897 1974 Principáu d'Asturies
315 Vicente Palacios González 1897 1936 Xixón
316 Ildefonso Fernández Muñiz 1897 1936 Muros
317 Félix Fernández 1897 1966 Uviéu
318 Eduardo Blanco Fernández 1897 1997 Xixón
319 Avelino González Entrialgo 1898 1977 Xixón
320 Carlos Prieto 1898 1991 Uviéu
321
Severo Fernández.jpg
Severo Fernández 1898 1961 Mieres
322 Matilde Gironella Escuder 1899 2000 As Figueiras
323 Segundo Blanco 1899 1957 Xixón
324 Carlos Núñez Mazas 1899 1990 Ḷḷuarca
325 Mariano Moré 1899 1974 Xixón
326 Amadeo Sánchez 1899 1971 Xixón
327 Eduardo Morilla 1900 1961 Principáu d'Asturies
328 Carlos Tartiere 1900 1950 Uviéu
329 Conrado González García 1900 1901 Xixón
330 Manuel del Fresno y Pérez del Villar 1900 1936 Uviéu
331 Luis Fernández López 1900 1973 Uviéu
332 Joaquín Vaquero Palacios 1900 1998 Uviéu
333
Carmen Polo, 1st Lady of Meiras.jpg
Carmen Polo 1900 1988 Uviéu
334
Paulino vicente padre.jpg
Paulino Vicente (El Vieyu) 1900 1990 Uviéu
335 José Gaos 1900 1969 Xixón
336 Alfonso Vallejo 1901 Principáu d'Asturies
337 Eloína Suárez Suárez 1901 Uviéu
338 José Maldonado González 1901 1985 Tinéu
339
Pololo and Bernabeu 1922.jpg
Pololo 1901 1934 Lugones
340 Jess Rodriguez 1901 1983 Avilés
341 Gonzalo Pérez Espolita 1901 1966 Avilés
342 Manuel Meana 1901 1985 Xixón
343 Germán Horacio 1902 1975 Xixón
344 Gerardo Zaragoza 1902 1985 Cangues d'Onís
345 Alicio Garcitoral 1902 2003 Xixón
346
Busto de Alejandro Casona-2.JPG
Alejandro Casona escritor español 1903 1965 Bisuyu
347 Luis Amado-Blanco 1903 1975 Sotu'l Barcu
348
Vallinapicture.png
Eloy Vallina 1903 1960 Caborana
349 Manuel Alonso Díaz 1903 1960 Uviéu
350 Blas Aznar González 1903 1987 Avilés
351 Ramón Areces 1904 1989 La Mata
352 Carlos Rubiera Rodríguez 1904 1942 Xixón
353 Óscar Rodríguez López 1904 1976 Avilés
354 José María Saro Posada 1904 1980 Llanes
355 Amaro del Rosal Díaz 1904 1991 Avilés
356 Alejandro Núñez Alonso 1905 1982 Xixón
357 Lorenzo Rodríguez-Castellano 1905 1986 Bisuyu (Cangas)
358 Faustino Miranda 1905 1964 Xixón
359
Retrato del tte. gral. Manuel Díez Alegría (1980), de Gyenes.jpg
Manuel Díez-Alegría 1905 1987 Llanes
360
Madrid - Centro de Biología Molecular Severo Ochoa (CBMSO) 5.JPG
Severo Ochoa 1905 1993 Ḷḷuarca
361 Juanín de Mieres 1905 2003 Mieres
362
Marola.jpg
Marola 1905 1986 Xixón
363 Manuel Granell 1906 1993 Uviéu
364
Etelvinovegamartinez.jpg
Etelvino Vega 1906 1939 Mieres
365 Goico Aguirre 1906 1987 Uviéu
366 Juan José Manso del Abad 1906 1972 Mieres
367 Rodrigo Uría González 1906 2001 Uviéu
368 Ramón Rato Rodríguez 1907 1998 Xixón
369 Joaquín Gómez Bas 1907 1984 Cangues d'Onís
370 Kelly Rodriguez 1907 1997 Avilés
371 Mercedes Prendes 1908 1981 Xixón
372 Honorio Díaz Díaz 1908 1993 Siero
373 Manuel Álvarez Álvarez 1908 1938 Xixón
374 Sabino Alonso Fueyo 1908 1979 Lada
375 Antonio Rico axedrecista español 1908 1988 Tinéu
376 José María Fernández Álvarez 1908 1985 La Felguera
377 Víctor García García 1908 1948 Quirós
378 Enrique Vidal Abascal 1908 1994 Uviéu
379 Galé 1908 1938 Avilés
380 Adolfo Suárez Morán 1908 1968 Xixón
381 Francisco Grande Covián 1909 1995 Colunga
382 José María Velasco Álvarez 1909 Morea
383 Pelai Vilar i Canales 1909 1993 Uviéu
384 Luis Díez-Alegría 1909 2001 Llanes
385
Alfonso Iglesas.jpg
Alfonso Iglesias 1910 1988 Navia
386 Luis Pardo 1910 2000 Xixón
387 Aurelio Suárez 1910 2003 Xixón
388 Ignacio Álvarez Castelao 1910 1984 Cangas del Narcea
389
Luisín 2 001.jpg
Luisín Rodríguez 1910 1990 Mieres
390 Casuco 1910 1936 Avilés
391 Pedro Pena Ponga 1910 1989 Xixón
392 Gloria Cuesta 1911 1987 La Felguera
393 Dolores Medio escritora española 1911 1996 Uviéu
394
Francisco Ponzan Vidal.jpg
Francisco Ponzan Vidal 1911 1944 Uviéu
395 Manuel Álvarez-Buylla y López Villamil 1911 2006 Uviéu
396 José María Díez-Alegría 1911 2010 Xixón
397 Eladio Perlado Cadavieco 1911 1991 Uviéu
398 Campanal I 1912 1984 Avilés
399 Francisco Coloma Gallegos 1912 1993 San Esteban
400 Gloria Alcaraz Aguilar 1912 1967 Uviéu
401
Narciso Ibáñez Menta.JPG
Narciso Ibáñez Menta 1912 2004 Llangréu
402 Ignacio Iglesias 1912 2005 Llangréu
403 Emilín 1912 1977 San Román
404 Belarmino Castro González 1912 1984 Xixón
405 Abelardo Riera 1912 1982 L'Entregu
406
Bernrado Guardado (cropped).jpg
Bernardo Guardado 1913 1982 Principáu d'Asturies
407 José Vitini 1913 1945 Xixón
408
Juansuarez 2004.jpg
Juan Suárez Martínez 1913 2006 Xixón
409 Benito Carvajales 1913 Principáu d'Asturies
410 Rafael Luis Fernández Álvarez políticu asturianu, primer presidente del Principáu d'Asturies 1913 2010 Uviéu
411 Luis Ruiz Suarez 1913 2011 Xixón
412 Jesús Evaristo Casariego 1913 1990 Tinéu
413
L'artiste peintre Marixa dans son atelier à Bayonne.jpg
Marixa 1914 1995 Uviéu
414 Pedro Escudero 1914 1989 Xixón
415 Ignacio Bertrand y Bertrand 1914 1992 Xixón
416 Antonio Sánchez Valdés 1914 2005 Uviéu
417 Eduardo Herrera Bueno 1914 1991 Xixón
418 José García Nieto 1914 2001 Uviéu
419
LAdaroRF.jpg
Luis Adaro Ruiz-Falcó 1914 2006 Xixón
420
Santiago Carrillo firmando en la Feria del Libro de Madrid en 2006.jpg
Santiago Carrillo Solares 1915 2012 Xixón
421 Ángel Tamargo García 1915 1998 Xixón
422 Ángel Tamargo 1915 1998 Xixón
423 Marcelino Rodríguez Fernández 1915 1946 Uviéu
424 Margarida Fort i Mollar 1915 2000 Uviéu
425 Eugenio Rueda Perosanz 1915 1948 Uviéu
426 Jesús Neira 1916 2011 Q37991281
427 José Ramón Alonso Rodríguez-Nadales 1916 2000 Uviéu
428 Ángel Álvarez 1917 2004 Uviéu
429 Ricardo Teruel García 1917 1975 Xixón
430 Carlos Blanco Hernández 1917 2013 Xixón
431 José Ramón Tolivar Faes 1917 1995 Cabanaquinta
432 Florentino Soria 1917 2015 Xixón
433 Goyín 1917 Mieres
434 Covadonga Romero Rodríguez 1917 Bo
435 Luis Cueto-Felgueroso 1918 2004 Xixón
436 Valentín Masip Acevedo 1918 1963 Uviéu
437
Estatua de Sabino Fernandez Campo en el Paseo de los Alamos del campo de San Francisco (Oviedo).jpg
Sabino Fernández Campo, 1st Count of Latores 1918 2009 Uviéu
438 Benjamín López González 1918 1964 Bual
439 Tamayo futbolista 1918 1994 Xixón
440 Julián Ayesta 1919 1996 Xixón
441 Silvino Antuña 1919 2015 Samartín del Rei Aurelio
442
D. MANUEL FERNÁNDEZ ARIAS EN PARIS EN INVIERNO DE 1944, DURANTE LA CONVALECENCIA DE SUS HERIDAS. (1944) (cropped).jpg
Manuel Fernández Arias 1919 2011 Marentes
443 Ramón Álvarez-Buylla 1919 1999 Uviéu
444 Faustino González-Aller 1919 1983 Xixón
445 Cholo Dindurra 1919 1971 Xixón
446 Comandante Robert 1919 2015 L'Entregu
447 Gundemaro Paniceres 1919 2013 Xixón
448 José Suárez 1919 1981 Uviéu
Trubia
449 José Luis Martín Vigil 1919 2011 Uviéu
450 José Antonio Sáenz de Santa María 1919 2003 Xixón
451 Juan José Suárez Aller 1920 2008 La Felguera
452
JoseMCastanon.JPG
José Manuel Castañón escritor español 1920 2001 Ḷḷena
453 Félix Serrano González-Solares 1920 2011 Uviéu
454
Gonzalo Lindín 1954.tif
Antonio Gonzalo Lindín 1920 1999 Uviéu
455
Jose Noriega.jpg
José Noriega 1920 2006 Villaviciosa
456 Orlando Pelayo 1920 1990 Xixón
Uviéu
457 Luis Vigil 1921 2010 Xixón
458 Marino Gutiérrez 1921 1996 Siero
459 Teodoro López-Cuesta 1921 2014 Uviéu
460 Antonio Peláez 1921 1994 Llanes
461 Antolín de la Fuente 1921 1997 Xixón
462 José Antonio Cepeda González 1921 1999 Uviéu
463 Gil Parrondo 1921 2016 Ḷḷuarca
464 Alejandro Fernández Sordo 1921 2009 Uviéu
465 Enrique López González 1922 Vilanova d'Ozcos
466 Wenceslao Jiménez Orive 1922 1950 Xixón
467 Manuel Fernandez 1922 1971 Lada
468 Eduardo García-Rodeja Fernández 1922 2005 Uviéu
469 Jesús Fueyo Álvarez 1922 1993 La Felguera
470
Fernando M. García-Ordóñez.jpg
Fernando M. García-Ordóñez 1922 2015 Salas
471 Rafael Rodríguez Urrusti 1922 2000 Uviéu
472 Gonzalo Juanes 1923 2014 Xixón
473 Antonio Suárez 1923 2013 Xixón
474 Luis Fernández-Vega Diego 1923 2010 Uviéu
475 Carlos Bousoño 1923 2015 Bual
476
Joseluisgarciarua.JPG
José Luis García Rúa 1923 2017 Xixón
477 Eloy Calvo Capellín 1924 2008 El Campu
478 Francisco Alonso-Fernández 1924 Uviéu
479 José María Martínez Cachero 1924 2010 Uviéu
480 César de Diego 1924 Uviéu
481 Paco Ignacio Taibo I 1924 2008 Xixón
482
LuisSuarezFernandez.jpg
Luis Suárez Fernández 1924 Xixón
483 Rodrigo Fernández-Carvajal 1924 1997 Xixón
484 Francisco Méndez Alonso 1924 Trubia
485 David Moreno Navarro 1924 1980 Xixón
486 Sara Suárez Solís 1925 2000 Uviéu
487 Pedro Lantero Pérez 1925 2006 Xixón
488 Pío Alonso 1925 2008 Xixón
489 Pin 1925 2016 Xixón
490
Card. Alvarez Martinez (30913897465).jpg
Francisco Álvarez Martínez 1925 Ferroñes
491 Julián Orbón 1925 1991 Avilés
492 Ángel González 1925 2008 Uviéu
493 Molinucu 1925 Sama
494 Celso López Gavela 1925 Ibias
495 Alfredo Ladreda 1925 Turón
496 Manuel Zapico 1926 2004 Llangréu
497 Antonio Valdés González-Roldán 1926 2007 Villaviciosa
498
Aurora de Albornoz.jpg
Aurora de Albornoz 1926 1990 Ḷḷuarca
499
Fernando Morán en la recepción al ministro de Asuntos Exteriores de Marruecos.jpg
Fernando Morán 1926 Avilés
500
Luciano Castañón.jpg
Luciano Castañón 1926 1987 Xixón
501 José María Blázquez Martínez 1926 2016 Uviéu
502 Francisco Sánchez Puente 1926 Xixón
503 Carmen Franco, 1st Duchess of Franco 1926 2017 Uviéu
504 Pachichu 1926 1989 Xixón
505 Juan Antonio Vallejo-Nágera escritor español 1926 1990 Uviéu
506 Senén Mesa 1926 2004 La Puela
507 Agustín José Antuña Alonso 1927 2012 La Felguera
508 Víctor de la Fuente 1927 2010 Llanes
509 Aurelio Menéndez 1927 2018 Xixón
510 Juan Velarde Fuertes 1927 Salas
511 Constantino García 1927 2008 Uviéu
512 Demetrio González 1927 2015 Principáu d'Asturies
513 Enrique Riestra 1927 Uviéu
514 Carlos Luis Álvarez 1928 2006 Uviéu
515 José Miguel Caso González 1928 1995 Cangues d'Onís
516 Manuel Arce escritor español 1928 Llanes
517 Julio Rodríguez Villanueva 1928 2017 Piloña
518 Shankar Vaidya 1928 2014 Q6054770
519
Gaiteru Verina.jpg
El Gaiteru de Veriña 1928 2006 Xixón
520 Luis Vega Escandón 1928 2014 Lluanco
521 Pedro Mario Herrero 1928 2005 Q6120823
522 Luis Ricardo Alonso 1929 Parres
523 Luis García San Miguel 1929 2006 Uviéu
524
Camin.jpg
Joaquín Rubio Camín 1929 2007 Xixón
525 Carlos de la Rica 1929 1997 Pravia
526 Enrique Cabal 1929 Xixón
527
Arturo Fernández.jpg
Arturo Fernández 1929 Xixón
528 Germán Robles 1929 2015 Xixón
529 Adauto Iglesias Fernández 1929 Mieres
530 Pascual Tejerina 1929 2003 Xixón
531 José Prendes 1930 Xixón
532
Enrique V Iglesias 2.jpg
Enrique V. Iglesias 1930 Principáu d'Asturies
533 Víctor Alperi escritor español 1930 2013 Mieres
534 Marta Portal 1930 2016 Nava
535 Tito Fernández 1930 2006 San Esteban
536
Marino Gómez-Santos Retrato.jpg
Marino Gómez-Santos 1930 Uviéu
537 Luis Pérez Rodríguez 1930 2011 Uviéu
538
Isaac del Rivero de la Llana.jpg
Isaac del Rivero Sr. 1931 Colunga
539 Nicolás Solana 1931 2013 Mieres
540 José María Alonso-Vega Suárez 1931 2007 Uviéu
541 Luis Alberto Rojo Parajón 1931 1961 Uviéu
542 Félix Alonso Arena 1931 Piloña
543 José Antonio Martínez Fernández 1931 2015 Xixón
544
Arsenio González, mayu 2017.jpg
Arsenio González Álvarez actor asturianu 1931 2017 Xixón
545 José Ramón Herrero Merediz 1931 2016 Xixón
546
En el Sánchez Pizjuan el 15-11-1961.jpg
Marcelino Vaquero González 1931 Xixón
547 José Luis Ortiz Peláez 1931 2001 Xixón
548
Antonio Gamoneda.jpg
Antonio Gamoneda 1931 Uviéu
549
Achttiende Internationaal Hoogovenschaaktoernooi Beverwij overzichten, Bestanddeelnr 907-5271.jpg
Román Torán 1931 2005 Xixón
550
Gonzalo Anes.jpg
Gonzalo Anes 1931 2014 Trelles
551 Hipólito Gómez de las Roces 1932 Nava
552 Silverio Cañada Acebal 1932 2002 Xixón
553 Germán de Granda 1932 2008 Lluanco
554 Armando Fernández Prieto 1932 2001 Uviéu
555 Antonio Cuervo Fernández 1932 2017 Uviéu
556
Alfonso Nieto.jpg
Alfonso Nieto Tamargo 1932 2012 Uviéu
557 Diana Balmori 1932 2016 Xixón
558 Armando Medina 1932 Xixón
559 Juan Luis de la Vallina Velarde 1932 2010 Uviéu
560 Avelino Pérez Fernández 1932 Bual
561 Octavio Cabezas 1933 Uviéu
562 Ignacio Fuejo Lago 1933 2016 Erías
563 Alfredo 1933 Agüeria
564 Mariano Medina Iglesias 1933 2013 Uviéu
565
Fanjul1.JPG
José Joaquín Fanjul 1933 2008 Xixón
566 Ángel Rodríguez López 1934 Cayés
567 José Manuel Feito 1934 Q4890701
568
Víctor García de la Concha.jpg
Víctor García de la Concha 1934 Villaviciosa
569 Frank Braña 1934 2012 La Puela
570 José Luis Corripio 1934 Arroes
571
Manuel Calvo y Jacob Jordaens.TIF
Manuel Calvo Abad 1934 Uviéu
572
Gonzalo Suárez.jpg
Gonzalo Suárez 1934 Uviéu
573 Isidoro Álvarez 1935 2014 Báscones
574 Juan Manuel Campos Ansó 1935 2012 La Felguera
575
Maribel-Alvarez-Escritora.jpg
Maribel Álvarez escritora española 1935 Uviéu
576
Emilio Eiroa 1991 (cropped).jpg
Emilio Eiroa 1935 2013 A Veiga
577 José María Casielles Aguade 1936 Uviéu
578 Juan José Otegui 1936 Uviéu
579 Macrino Suárez Menéndez 1936 2012 Ḷḷuarca
580 Álvaro Rodríguez Ros 1936 Uxo
581 Vicente Santarúa 1936 Carreño
582 Francisco Javier Fernández Conde 1937 Piarnu
583 Vicente Vázquez Canónico 1937 Xixón
584 Ángel Pariente escritor español 1937 2017 Xixón
585 Josefina Martínez Álvarez 1937 San Cloyo
Uviéu
586 Rafael Biempica 1937 Xixón
587 José Fernández Álvarez 1937 Xixón
588 Federico Patán López 1937 Xixón
589 Florín 1937 1991 Avilés
590 José García González 1938 Castieḷḷo (Ḷḷena)
591 Emilio Tamargo 1938 2009 Uviéu
592 Jesús Herrera Alonso 1938 1962 Cabueñes
593 Francisco García Gómez 1938 Uviéu
594
Mariano García.jpg
Mariano Bartelmi 1938 2012 Sama
595 Manuel Vega-Arango 1938 Lluanco
596
Margarita Salas Falgueras.jpg
Margarita Salas 1938 Q5747469
597 Antonio Fernández-Rañada Menéndez de Luarca 1939 Uviéu
598 Pilar Fernández Carballedo 1939 Trevías
599 Graciano García García 1939 Morea
600 Diego Carcedo 1940 Cangues d'Onís
601 Tino Pérez del Rufo escritor español 1940 Tinéu
602 Olga Quiñones Fernández 1940 2014 Salinas
603
Carlos Alvarez-Novoa.jpg
Carlos Álvarez-Nóvoa 1940 2015 La Felguera
604 Javier Belderraín Fernández 1940 2006 La Felguera
605 José Ramón Álvarez Rendueles 1940 Xixón
606
JLBalbin.jpg
José Luis Balbín 1940 Pravia
607 Pedro Civera 1941 Mieres
608 José Manuel Félix Magdalena 1941 Mieres
609
Rosina Gomez Baeza.jpg
Rosina Gómez Baeza 1941 Xixón
610 Manuel Jesús González González 1941 2011 Samartín del Rei Aurelio
611 Carmen Ruiz-Tilve 1941 Uviéu
612 Pedro Sabando 1941 Xixón
613 Alfredo Lombardía 1941 Q6153698
614 Laura González Álvarez 1941 Avilés
615 Carlos Cigarrán Rodil 1941 1988 Santiso d'Abres
616 Mary Paz Pondal 1942 Uviéu
617 Juan Cueto Alas 1942 Uviéu
618 Miguel Alonso Muñiz 1942 Xixón
619 Alfonso Domínguez-Gil Hurlé 1942 Xixón
620 José Montero García 1942 Principáu d'Asturies
621
Sanchez Ocaña.jpg
Ramón Sánchez-Ocaña 1942 Uviéu
622 José María García Lavilla 1942 La Pola Siero
623 Álvaro Cuervo García 1942 Carreño
624 Danny Daniel 1942 Xixón
625
Berto Velasco conversando.jpg
Alberto Fernández Velasco 1942 2011 L'Entregu
626 Juan Alsina 1942 2011 Xixón
627 Agustín Argüelles Cuesta 1943 2007 Llimanes
628 Ramón Rodríguez 1943 Avilés
629 Juan José Plans 1943 2014 Xixón
630 José Ángel Fernández Villa 1943 Tiuya
631 Manuel García Linares 1943 Navelgas
632 José Luis Fernández 1943 Uviéu
633 José Avello escritor español 1943 2015 Cangas del Narcea
634 Gabino de Lorenzo 1943 Uviéu
635 Pocholo 1943 Xixón
636 Carlos Sierra 1943 Q6544222
637 Julio Alas 1943 Uviéu
638
Vicente Álvarez Areces 2008 (cropped).jpg
Vicente Alberto Álvarez Areces 1943 Olloniego
639 Ceferino de Blas escritor español 1943 Corvera
640 Alberto Fernández Fernández 1943 Carreño
641 Mariano Antolín Rato 1943 Xixón
642
Agustin.jpg
Agustín Marina 1943 2015 Uviéu
643 Jesús María Prieto Valtueña 1944 Uviéu
644 José Manuel Díaz Novoa 1944 Xixón
645
Consuelo Álvarez de Toledo.jpg
Consuelo Álvarez de Toledo 1944 Uviéu
646 Fernando Alba 1944 Salas
647 Alberto Marcos Vallaure 1944 Cayés
648
Alonso Puerta 2012 (cropped).jpg
Alonso José Puerta 1944 Avilés
649 Luis Balagué 1944 Uviéu
650 María Ostiz 1944 Avilés
651 Vicente García Oliva escritor español 1944 Xixón
652
Dorotea Bárcena.jpg
Dorotea Bárcena 1944 2016 Uviéu
653 Ángel Abelardo González Bernardo 1944 Samartín del Rei Aurelio
654 Carmen Gómez Ojea 1945 Xixón
655 Enrique Valdés Bermejo 1945 1999 Villaviciosa
656
Rafael Puyol 2015 (cropped).jpg
Rafael Puyol Antolín 1945 Xixón
657 Germán Álvarez Blanco 1945 Avilés
658 Mauro Álvarez Fernández 1945 Uviéu
659 José Enrique Rozas 1945 2014 Llanes
660 Luis Díaz Alperi 1945 Uviéu
661 Herminio Álvarez 1945 A Caridá
662
Dorita 1.jpg
Dorita García Blanco 1945 La Pola (Ḷḷena)
663 Enrique Álvarez Sostres 1945 Avilés
664 Xosé Lluis García Arias escritor español 1945 Teberga
665 Manuel Adolfo García Fernández 1945 Uviéu
666
Gerardo Iglesias 1987 (cropped).jpg
Gerardo Iglesias 1945 Mieres
667
(Pedro Silva) Felipe González recibe al presidente del Principado Asturias. Pool Moncloa. 9 de abril de 1986 (cropped).jpeg
Pedro de Silva Cienfuegos-Jovellanos políticu asturianu 1945 Xixón
668
JoséManuelFuente(c1998).jpg
José Manuel Fuente 1945 1996 Siero
669 Emilio Sola escritor español 1945 Cangas de Onís
670 Francisco González Zapico 1945 Ciañu
671 Carlos Suárez 1946 Uviéu
672 José María González Ortea 1946 2015 Xixón
673 Luis Díez Tejón 1946 Avilés
674 Blanca Estrada 1946 La Felguera
675
Andrés Junquera (1971).jpg
Andrés Avelino Zapico Junquera 1946 La Felguera
676 Antonio Masip 1946 Uviéu
677 Gil Carlos Rodríguez Iglesias 1946 Xixón
678
Salvador Ordóñez Delgado en la clausura los cursos de verano de la Universidad Menéndez Pelayo (2007).jpg
Salvador Ordóñez Delgado 1946 Ḷḷena
679 Juan Luis Vázquez Suárez 1946 Uviéu
680
Sergio Marques URAS-PAS.jpg
Sergio Rutilio Marqués Fernández políticu asturianu 1946 2012 Xixón
681 Antonio Menéndez 1946 Cangas del Narcea
682 Marcial Pina 1946 Q1018844
683
Marta Mata, María Izquierdo, Julia Sevilla, Carmen Alborch - 2006.jpg
María Izquierdo Rojo 1946 Uviéu
684 José Manuel Fernández García 1946 2008 Xixón
685 Carlos Manuel García Cuervo 1946 Xixón
686 Manuel Fernández-Miranda 1946 1994 Xixón
687 Hortensio Fernández Extravis 1946 2011 Sama
688 Nel Amaro escritor español 1946 2011 Santa Rosa
689
Periodista-escritor-Gregorio-Moran EDIIMA20171024 0806 5.jpg
Gregorio Morán 1947 Uviéu
690 Jesús Ferreiro 1947 Santiso d'Abres
691 Ignacio González Tascón 1947 2006 Uviéu
692 Falito 1947 La Felguera
693 Vicente González-Villamil 1947 Uviéu
694 Crisanto García Valdés futbolista asturianu 1947 2009 Cuna
695 José Luis Lavandera 1947 La Felguera
696
Juanjo Mier en una rueda de prensa en 1996.jpg
Juanjo Mier Cáraves 1947 1997 Alles
697 Laureano Rubial 1947 Ḷḷuarca
698 Manuel Fernández 'Lito' 1947 2014 Mieres
699
Tanea y Víctor Manuel (2011).jpg
Víctor Manuel 1947 Principáu d'Asturies
700 José Ramón Cuervo-Arango 1947 Xixón
701
José Luis González Quirós 2014 (cropped).jpg
José Luis González Quirós 1947 Grau
702 Josefina Argüelles 1947 Mieres
703 Lluis Xabel Álvarez escritor español 1948 Sama
704 Wenceslao López Martínez 1948 Uviéu
705
Javierfernandezfernandezcrop.jpg
Javier Fernández Fernández políticu asturianu 1948 Mieres
706 Alberto Cardín 1948 1992 Q7930861
707
(Rodríguez Inciarte) Leopoldo Calvo Sotelo preside el Consejo de Ministros en el Congreso de los Diputados. Pool Moncloa. 27 de noviembre de 1981 (cropped).jpeg
Matías Rodríguez Inciarte 1948 Uviéu
708 María Antonia Álvarez Yáñez 1948 Tapia
709
Pilar López Díez.jpg
Pilar López Díez 1948 Morea
710 Manuel Antonio García 1948 Avilés
711 Luis Martínez Noval 1948 2013 Piloña
712 Salvador Gutiérrez Ordóñez 1948 Bimenes
713 Pablo Xuan Manzano Rodríguez 1948 L'Entregu
714
Conjunto español 1999 Budapest 03.png
Karol Otero 1948 Xixón
715 José Luis Jorcano Noval 1949 Xixón
716 José Manuel Menéndez Fernández 1949 Q968704
717 Antonio Corral Fernández 1949 Principáu d'Asturies
718
José Manuel Suárez.JPG
José Manuel Suárez 1949 Villoria
719 Tomás Emilio Díaz 1949 Ḷḷuarca
720
Paco-Ignácio-Taibo-II.jpg
Paco Ignacio Taibo II 1949 Xixón
721
Xuan xosé.JPG
Xuan Xosé Sánchez Vicente 1949 Xixón
722
Gustavo Suárez2 (cropped).jpg
Gustavo Suárez Pertierra 1949 Cuideiru
723
Manolo Quirós.jpg
Manolo Quirós 1949 2001 Quirós
724 Susana Estrada 1949 Xixón
725 Rafael del Riego Villaverde 1949 2013 Xixón
726 Helio Pedregal 1949 Uviéu
727
Quini.jpg
Quini futbolista asturianu 1949 Uviéu
728 Miguel Ramos Corrada 1949 2013 Llerandi
729 Javier Álvarez Alonso 1949 Uviéu
730 Antonio Rey González 1950 Casomera
731 Bernardo Fernández Pérez 1950 Uviéu
732 José Antonio Fernández Prieto 1950 Mieres
733 Ladislao de Arriba Azcona 1950 Uviéu
734 Joaquín Pixán 1950 Cangas del Narcea
735 Faustino Fernández Álvarez 1950 2014 Mieres (parroquia)
736 Francisco Javier Uría 1950 Xixón
737 Tino Casal 1950 1991 Q6153698
738 Francisco Arce Montes 1950 Xixón
739 Francisco José Llera 1950 Caravia
740 José Manuel García Herrero 1950 2014 Xixón
741 José Antonio García Prieto 1950 Principáu d'Asturies
742
Ana Cano.jpg
Ana Cano 1950 Somiedu
743 Beatriz Escudero 1950 La Felguera
744 Olvido García Valdés 1950 Q842570
745 José María Ortega Trinidad 1950 Nava
746 José Antonio Nava Iglesias 1951 Uviéu
747 Aitor Morrás Alzugaray 1951 Uviéu
748 Manuel Suárez Cortina 1951 Xixón
749 Jesús Castro González futbolista asturianu 1951 1993 Uviéu
750 Heliodoro Crespo 1951 Caravia l'Alta
751 José Carrette de Julián 1951 Turón
752 Diego Muñiz Lovelace 1951 Xixón
753 Pedro González Menéndez 1951 2000 Uviéu
754 Enrique Rodríguez Cal 1951 Carreño
755 José Ramón Gómez Fouz escritor español 1952 Uviéu
756 Luis Manuel García Antuña 1952 L'Entregu
757
Floro - Benito.jpg
Benito Floro 1952 Xixón
758 Nacho Martínez 1952 1996 Principáu d'Asturies
759 Ovidio Sánchez 1952 La Pola Llaviana
760 Eduardo Panizo Gómez 1952 Avilés
761 Julio Raúl González Pérez 1952 Avilés
762 José María Navia-Osorio García-Braga 1953 Uviéu
763 Benigno Varillas 1953 Q6153698
764
Maria Luisa Prada en Gijón, ciudad en la que reside.jpg
Maria Luisa Prada Sarasua 1953 Mieres
765 Faustino Fernández Ovies 1953 Siero
766 José Antonio Redondo 1953 Turón
767 María Luisa Carcedo 1953 Samartín del Rei Aurelio
768 Enrique Morán 1953 La Pola (Ḷḷena)
769 María Paz Andrés Sáenz de Santa María 1953 Uviéu
770 Favila (pintor) 1954 Grau
771 Francisco Fresno 1954 Villaviciosa
772 Juan Carlos Álvarez 1954 L'Entregu
773
Nicanor García 2015b (cropped).jpg
Nicanor García Fernández 1954 Nembra
774 María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño 1954 Xixón
775 Xuacu Amieva 1954 Llanes
776 Jesús Sanjurjo González 1954 Abres
777 Ángeles Barrio Alonso 1955 Xixón
778 Ángel Rubio 1955 Q2900501
779
Lisardo Lombardia au Festival interceltique de Lorient 2012.jpg
Lisardo Lombardía 1955 La Pola Llaviana
780 Pablo Rodríguez 1955 Turón
781 Cundi 1955 Samartín del Rei Aurelio
782
(Álvaro Cuesta) Ramón Jáuregui participa en las Jornadas promovidas por la Fundación Ideas del PSOE. Pool Moncloa. 9 de abril de 2011 (cropped).jpeg
Álvaro Cuesta 1955 Uviéu
783 Andrés Solar 1955 1984 Xixón
784
Carlos Martinez.jpg
Carlos Martínez Álvarez 1955 Pravia
785 Lorenzo Martín Roales 1955 Mieres
786 Pelayo Ortega 1956 Mieres
787 Jaime Fernández Barros 1956 Xixón
788 Alfonso Velázquez escritor español 1956 Tinéu
789
Xosé Antón González Riaño.jpg
Xosé Antón González Riaño 1956 Siero
790
María José Ramos Rubiera 2014.jpg
María José Ramos Rubiera 1956 Sama
791
Emiliano Fernández Prado 02.jpg
Emiliano Fernández Prado 1956 Xixón
792 Miguel Solís Santos 1956 Avilés
793 Rosa María Menéndez López 1956 Cudillero
794
Antonio Trevín (cropped).PNG
Antonio Ramón María Trevín Lombán políticu asturianu 1956 Avilés
795
Josep Maria Àlvarez Suàrez - 001.jpg
Josep Maria Àlvarez Suàrez 1956 Balmonte
796 David López Fernández 1956 Turón
797 Vili 1956 Llanes
798 Joaquín Alonso 1956 Uviéu
799 Leonardo Verdín Bouza 1956 Trubia
800 Pepe Acebal 1956 Xixón
801 Gerardo Ruiz Alonso escritor español 1956 Xixón
802 Tante Blanco 1957 Tolivia
803
Fernando Padilla Palicio.png
Fernando Padilla Palicio Direutor Xeneral de Planificación Llingüística y Normalización del Principáu d'Asturies 1957 Q6153698
804 María Ángeles Rodríguez 1957 Xixón
805 José Ramón García Cañal 1957 Uviéu
806
Salvador Garriga Polledo par Claude Truong-Ngoc mai 2013.jpg
Salvador Garriga Polledo 1957 Xixón
807
Blanca Alvarez (cropped).jpg
Blanca Álvarez González escritora española 1957 Cartavio
808 Ismael González Arias escritor español 1958 Uviéu
809 Francisco Javier García Valledor 1958 Uviéu
810 Pedro Sanjurjo 1958 Abres
811 Juan Suárez Botas 1958 1992 Xixón
812 Julio Alberto Moreno 1958 Carreño
813 Pedro Muñoz Machín ciclista español 1958 Mieres
814
Nachoorviz.jpg
Nacho Orviz 1958 Xixón
815
Jesús Iglesias.jpg
Jesús Iglesias Fernández 1959 Xixón
816 Clemente Villaverde Huelva 1959 Cangues d'Onís
817 José Ramón Quirós García 1959 L'Entregu
818
Mariví Monteserín (2006).jpg
Mariví Monteserín 1959 Bual
819 Juan Carlos Ramos 1959 Uviéu
820
Ángela Vallina, candidata a la alcaldía de Castrillón.jpg
Angela Rosa Vallina Noval 1959 Castrillón
821 Víctor Manuel García Rodríguez 1959 Uviéu
822 Santiago Menéndez 1959 Xixón
823
Ángeles Caso cropped.jpg
Ángeles Caso escritora española 1959 Xixón
824
Yolanda Sobero (cropped).jpg
Yolanda Sobero 1959 Cangues d'Onís
825
EnriqueFigaredoAlvargonzalez.jpg
Enrique Figaredo Alvargonzalez 1959 Xixón
826 Neto 1960 Cangas del Narcea
827 Gaspar Meana 1960 Xixón
828
Aquilino Alonso 2015 (cropped).jpg
Aquilino Alonso 1960 Mieres
829 Eulogio López 1960 Uviéu
830 Javier Bauluz 1960 Uviéu
831
Rosa Fernández, himalayista.jpg
Rosa Fernández Rubio 1960 Cangas del Narcea
832
Roberto Alvarez 5 actor.jpg
Roberto Álvarez 1960 Xixón
833
SEV 2010 congress.JPG
José Carlos Alegría Díaz 1960 Xixón
834 Mercedes Arriaga Florez escritor español 1960 Uviéu
835
Cristinadelvalle.jpg
Cristina del Valle 1960 Principáu d'Asturies
Uviéu
836 Mercedes Fernández política española 1960 Xixón
837 José Manuel Gómez Ondina 1960 Uviéu
838
Ángel Fernández Artime.jpg
Ángel Fernández Artime 1960 Lluanco
839 Alejandro Sopeña 1960 Principáu d'Asturies
840 Pelayo Roces 1960 La Felguera
841 Esteban Gutiérrez Fernández 1960 Cuideiru
842
(c)by Max Zambelli for Mutina RITAGLIATA.jpg
Patricia Urquiola 1961 Uviéu
843 Enrique Moradiellos 1961 Uviéu
844 Lourdes Álvarez escritora española 1961 Mieres
845 María Lago 1961 La Felguera
846 Ana Castaño 1961 Pezós
847 Antonio Vázquez 1961 Vega
848 Juan Avendaño 1961 Lluanco
849 Pablo Maojo 1961 San Pedru Ambás
850 Isaac Turienzo 1961 Xixón
851 Joaquin Villa García 1961 Mieres
852 Eva Lesmes 1961 Xixón
853 Santiago García Barrero 1961 Uviéu
854 Toli Morilla 1961 Uviéu
855 Pilar Sánchez Vicente 1961 Xixón
856 Francisco Javier Fernández González 1961 Candás
857
Xune Elipe.JPG
Xune Elipe 1962 Avilés
858 Milio Rodríguez Cueto escritor español 1962 Xixón
859 José Suárez Arias-Cachero 1962 Felechosa
860
Lino Gómez Feito.jpg
Lino Gómez Feito 1962 Q4890701
861
María Muñiz de Urquiza 02.JPG
María Muñiz de Urquiza 1962 Xixón
862 José Luis Ablanedo 1962 Mieres
863 Al Pardo 1962 Uviéu
864 Jaime Álvarez 1962 Xixón
865
Ángel de la Fuente 2014.jpg
Ángel de la Fuente Moreno 1962 Xixón
866 Reinerio Álvarez Saavedra 1962 Uviéu
867
Alicia Miyares.jpg
Alicia Miyares 1963 Les Arriondes
868 Sabel Tuñón Ces 1963 Xixón
869 Enrique Sánchez Lansch 1963 Xixón
870 Adolfo Camilo Díaz escritor español 1963 Caborana
871 Florentino Alonso Piñón 1963 Uviéu
872 Benjamín Menéndez Navarro 1963 Avilés
873 Mino 1963 Gozón
874 Guillermo Arenas 1963 La Pola Llaviana
875 Pipi Estrada 1963 Xixón
876
Berta Piñán (cropped).jpg
Berta Piñán escritora española 1963 Cangues d'Onís
877 Zurdi 1963 Xixón
878
Prof. Ramon Torrecillas.jpg
Ramon Torrecillas 1963 Uviéu
879 Juan Carlos Ablanedo 1963 Mieres
880 Sonia Grande 1964 Uviéu
881 Tino Pertierra 1964 Xixón
882 José Arconada 1964 Xixón
883 Donato Alcalde Tieles 1964 Salinas
884 Joan Manel Fernández Sánchez 1964 Mieres
885
Aurelio González Ovies.JPG
Aurelio González Ovies 1964 Bañugues
886 Eloy Olaya Prendes futbolista asturianu 1964 Xixón
887
Jose Manuel Campa.jpg
José Manuel Campa 1964 Uviéu
888 Xulio Vixil escritor español 1964 Santuyano
889 Javier Carnero Alonso 1964 Avilés
890 Ana Galán 1964 Uviéu
891 Javier Fernández Rodríguez 1964 Xixón
892
JorgeGuerricaechevarría.jpg
Jorge Guerricaechevarría 1964 Avilés
893 Begoña Huertas escritora española 1965 Xixón
894 Paco Cao 1965 Uviéu
895 Yolanda Arestegui 1965 Avilés
896
Rodolfo Martínez 3960.jpg
Rodolfo Martínez escritor español 1965 Candás
897 Dionisio González 1965 Xixón
898 Paquita Suárez Coalla 1965 Uviéu
899
Xuan Bello - Poesia Urumea bazterrean 4 (7286101378).jpg
Xuan Bello 1965 Tinéu
900
Paco1989.jpg
Francisco Menéndez González 1965 1999 Avilés
901 Emilio Blanco Cabezón 1965 2002 Avilés
902
IgnacioPrendes.png
Ignacio Prendes 1965 Xixón
903 Cristina Gallo 1965 Uviéu
904
Mejuto Gonzalez 18abr2007.jpg
Manuel Mejuto González 1965 La Felguera
905 María Esther Díaz García abogada y política española 1965 Llangréu
906 Iñaki Eraña 1965 Xixón
907 Manfredo Álvarez Calvo 1965 Xixón
908 Archie Lafranco 1965 Principáu d'Asturies
909 Ana García-Siñeriz 1965 Uviéu
910
Marcelino García Toral.jpg
Marcelino García Toral 1965 Villaviciosa
911 Antonio Lobato 1965 Uviéu
912 Ángel Rubio Secades 1965 Uviéu
913 Susana Roza 1965 Uviéu
914 Ismael Díaz 1965 Avilés
915 Pablo Antón Marín Estrada escritor español 1966 Llangréu
916 Antonia Is Piñera 1966 Uviéu
917 Pedro Olalla 1966 Uviéu
918 Juan Manuel Suárez del Valle 1966 Lluanco
919 Óscar Luis Celada 1966 Valdés
920 Fernando Goñi Merino 1966 Xixón
921 Alfonso Menéndez 1966 Avilés
922 Alejandro Menéndez 1966 Xixón
923
José Villaldea - Jornada de las Estrellas de Balonmano 2013 - 01.jpg
Chechu Villaldea 1966 Xixón
924
Paco gonzalez 2013001.jpg
Paco González 1966 Uviéu
925 Xabiero Cayarga escritor español 1967 Cangues d'Onís
926
Carmen Moriyón.jpg
Carmen Moriyón Entrialgo 1967 Xixón
927 Jordi Doce 1967 Xixón
928 Isabel Pérez-Espinosa 1967 Xixón
929 Luis Manuel Arias Vega 1967 Uviéu
930 Fernando Piñera Gonzalez 1967 Xixón
931 Minerva Piquero 1967 Uviéu
932
Reig The Writter.jpg
Rafael Reig escritor español 1967 Cangues d'Onís
933 Paco Fernández 1967 Uviéu
934
FIL 2013 - Hevia Trio - 7812.JPG
José Ángel Hevia 1967 Villaviciosa
935
Antonio Iñiguez Escobar.jpg
Antonio Íñiguez Escobar 1967 Xixón
936 Juan Carlos Robles 1967 Xixón
937 José Joaquín Melgar 1968 Uviéu
938 Roberto Aguirre 1968 Llangréu
939 Xuan Nel Expósito 1968 Uviéu
940 Gaspar Rodríguez Llaneza 1968 Uviéu
941 Ricardo Bango 1968 Xixón
942 Vicente Borge 1968 Mieres
943 Juan Ramón López Muñiz 1968 Xixón
944 Ramón Sánchez del Valle 1968 Lluanco
945 Álvaro Arias 1969 Uviéu
946 Amador Menéndez Velázquez 1969 Les Regueres
947 Javier Almuzara escritor español 1969 Uviéu
948 José Antonio Quiroga Fernández 1969 Xixón
949 Josu Uribe 1969 Xixón
950 Arturo Martínez Noval 1969 Xixón
951
Jose Andres.jpg
José Andrés 1969 Mieres
952 Andrés de la Rosa Bolaños 1969 Turón
953 María Díaz 1969 Avilés
954
Karmenka explorando interior glaciar.jpg
Carmen Domínguez 1969 Principáu d'Asturies
955 Irene Rivera Andrés 1969 Mieres
956 Coque Uría 1969 Xixón
957
Manjarín.jpg
Javier Manjarín 1969 Xixón
958 Xandru Fernández escritor asturianu 1970 Turón
959
Beatriz Rico 2013.jpg
Beatriz Rico 1970 Avilés
960
Cristina Coto.PNG
Cristina Coto 1970 Sotrondio
961
Abelardo with Sporting Gijón.jpg
Abelardo Fernández 1970 Xixón
962
Luis Enrique 12.jpg
Luis Enrique Martínez García ex-futbolista y entrenador asturianu 1970 Xixón
963
AlbertoCotoAbaco.jpg
Alberto Coto García 1970 Llangréu
Principáu d'Asturies
964
Alberto Ardines 2006.jpg
Alberto Ardines 1970 Uviéu
965
José Manuel Corredoira Viñuela.JPG
José Manuel Corredoira Viñuela 1970 Xixón
966
Roberto colunga junta2.PNG
Roberto Colunga Fernández 1970 Xixón
967 Rafael González Robles 1970 Avilés
968 Elena Fernández 1970 Uviéu
969 Francisco Javier Mori Cuesta 1970 Cangues d'Onís
970
Ignacio del Valle 001.jpg
Ignacio del Valle 1971 Uviéu
971 Pablo Amargo 1971 Uviéu
972
El escritor Ricardo Menéndez Salmón.jpg
Ricardo Menéndez Salmón escritor español 1971 Xixón
973 José Ángel Abad 1971 Xixón
974 Emilio Gutiérrez González 1971 Avilés
975 José Manuel Menéndez Erimia 1971 Avilés
976
Rueda de Prensa-Los Mácbez (cropped).jpg
Javier Gutiérrez Álvarez 1971 Lluanco
977 Antonio Diego Granado 1971 Uviéu
978 Ruma Barbero 1971 Somió
979
Agustín Iglesias Caunedo (Alcalde d'Uviéu).jpg
Agustín Iglesias Caunedo 1971 Uviéu
980 Marcelino García Alonso 1971 Uviéu
981 Yasmina Triguero Estévez 1971 Piedrasblancas
982 Francisco Javier Espejo Ropero 1971 Avilés
983 Juanele 1971 Xixón
984 Iván García Cortés 1971 Xixón
985 Juan Luis Mas 1971 Uviéu
986 Santi Cuesta 1971 Avilés
987 Marcelino Elena 1971 Xixón
988 Avelino Riopedre Muiña 1971 Xixón
989 Iván Iglesias 1971 Xixón
990 Sergio Inclán 1971 Avilés
991 Ignacio Ferrando escritor español 1972 Trubia
992 Mónica Peñalver 1972 Comarca d'Avilés
993 Jon Bilbao escritor español 1972 Ribeseya
994 Avelino Sala 1972 Xixón
995 Elías Veiga Escritor asturianu 1972 Ayande
996 David Fernández Rodríguez 1972 Uviéu
997
Foto Eugenia Rico blanco y negro.jpg
Eugenia Rico escritora española 1972 Uviéu
998 Oli 1972 Uviéu
999
Pabloryr.jpg
Pablo Rodriguez 1972 Uviéu
1000 Manuel Simón Cuervo 1972 Uviéu
1001 Mónica Fernández 1972 Principáu d'Asturies
1002
Roberto García.jpg
Roberto García 1972 Uviéu
1003
Avalanch 04 (Festival En Vivo).jpg
Alberto Rionda 1972 Uviéu
1004 Natalia Estrada. 1972 Xixón
1005
Letizia Ortiz Rocasolano.jpg
Letizia Ortiz 1972 Uviéu
1006 Julio José Iglesias Rouget 1972 Avilés
1007 Marco Álvarez 1972 Xixón
1008 Jose María Pérez López 1972 Ḷḷuarca
1009 Pablo Zarnicki 1972 Bulnes
1010 Enrique Martín Sánchez 1972 Avilés
1011 Francisco Javier Castaño 1972 Xixón
1012
Xurde Álvarez.jpg
Xurde Álvarez escritor español 1973 Sama
1013 Rosario Neira 1973 Uviéu
1014 Chechu Álava 1973 Piedrasblancas
Castrillón
Principáu d'Asturies
1015
NachoG3.jpg
Nacho Guirado Blas 1973 Uviéu
1016
Pablo Suárez García.jpg
Pablo Suárez García 1973 Udrión
1017
Sergio G. Sanchez.jpg
Sergio G. Sánchez 1973 Uviéu
1018
Jose Luis Rubiera 3.jpg
José Luis Rubiera Vigil 1973 Xixón
1019 Miguel García 1973 Lluanco
1020
Roberto F. Canuto, Contemporary Art Musseum A4 (Chengdu, 2014) Crop.jpg
Roberto F. Canuto 1973 Xixón
1021 Alejandro Morán Santamaría 1973 Xixón
1022
Julio César Herrero.jpg
Julio César Herrero 1973 Mieres
1023 Ramón Ruiz 1973 Xixón
1024
Hipismo9.jpg
Antonio Honrubia González 1973 Avilés
1025
Avalanch 03 (Festival En Vivo).jpg
Ramón Lage 1973 Uviéu
1026 Daniel Díaz Fernández 1973 Uviéu
1027 Juanjo González 1973 Xixón
1028 José Manuel Colmenero Crespo 1973 Xixón
1029
Ana Villa - 581955.jpg
Ana Villa 1974 Principáu d'Asturies
1030 Marcos Canteli 1974 Bimenes
1031 Pablo García Pando 1974 Xixón
1032 Emilio Fernández Pertierra 1974 Uviéu
1033 Sietes 1974 Samartín de Vallés
1034 Nacho de Paz 1974 Uviéu
1035
Ricardo-rodriguez-wikipedia.jpg
Ricardo Rodríguez 1974 Uviéu
1036 Roberto Suárez Álvarez 1974 Grau
1037 Fredi Lobeiras 1974 Xixón
1038 Alejandro Fernández Sama 1974 Xixón
1039 Eva Piñera 1974 Xixón
1040
Juan Cassá Lombardía.jpg
Juan Cassá Lombardía 1974 Avilés
1041 Fernando Rodríguez Rivero 1974 Xixón
1042
A la plaça! Guanyem Barcelona (17927128471).jpg
Nacho Vegas 1974 Xixón
1043 Lucía Herrera 1975 Xixón
1044 Isa Campo 1975 Uviéu
1045 Martín López-Vega escritor español 1975 Llanes
1046 Pablo González Bernardo 1975 Uviéu
1047 Urbano Santos 1975 Xixón
1048 David Garcia-Intriago 1975 L'Entregu
1049 Mario Cotelo 1975 Llangréu
1050 Salvador Capín 1975 Xixón
1051
Contrôle de Cristiano Ronaldo.jpg
Esteban Andrés Suárez 1975 Avilés
1052
Manuel Busto 2007-09-01.jpg
Manuel Busto 1975 Villaviciosa
1053
Esteban Vallín y Daniel Cué.jpg
Esteban Vallín 1975 Colunga
1054 Sergio Villanueva Fernández 1975 Mieres
1055
Jorgedelrio.jpg
Jorge Del Río 1975 Uviéu
1056
Javi Venta.jpg
Javi Venta 1975 Uviéu
1057 Sergio Souto Vidal 1976 Uviéu
1058 Félix Corcuera 1976 Xixón
1059 Joaquín Prado 1976 Uviéu
1060 Daniel Amieva Villa 1976 Uviéu
1061 Rubén Álvarez Hoyos 1976 Uviéu
1062 Blanca Romero 1976 Xixón
1063 Sara Ruesga 1976 Xixón
1064 Juan Pablo Barcia 1976 A Veiga
1065 Galo Blanco 1976 Uviéu
1066 Carlos Souto Vidal 1976 Uviéu
1067 Alejandro Vázquez Palacio 1976 Xixón
1068
Alberto Entrerrios 01.jpg
Alberto Entrerríos 1976 Xixón
1069 Julio Somoano 1976 Uviéu
1070 Manuel Sánchez Murias futbolista asturianu 1976 Xixón
1071
Fernando Mon 2007.jpg
Fernando Mon 1976 Uviéu
1072
Pablo García.jpg
Pablo García 1976 Uviéu
1073
Texón.JPG
Pablo Texón escritor español 1977 Felechosa
1074 Pablo Castañón 1977 Mieres
1075
Luján Argüelles en la inauguración de la tienda de Hispanitas en Madrid (2016) (2).jpg
Luján Argüelles 1977 Salas
1076 Jaime Jordán de Urríes 1977 Uviéu
1077 David Cabarcos 1977 Uviéu
1078
Rodrigo Sopeña 2.jpg
Rodrigo Sopeña 1977 Xixón
1079 César Martín 1977 Uviéu
1080 Iván Otero 1977 Uviéu
1081 Sergio Sánchez Sánchez 1977 Principáu d'Asturies
1082
JuanmaCastaño.JPG
Juanma Castaño 1977 Xixón
1083
Sergio Fernández González 1.jpg
Sergio Fernández González 1977 Avilés
1084 Ismael Piñera Zapatero 1977 Xixón
1085
Miguel Ángel Angulo.jpeg
Miguel Ángel Angulo 1977 Uviéu
1086 Juan Díaz Prendes 1977 Xixón
1087 Miguel Cobas 1977 Avilés
1088
(Yago Lamela) José María Aznar recibe a deportistas del equipo español de atletismo. Pool Moncloa. 1 de septiembre de 1999 (cropped).jpeg
Yago Lamela 1977 2014 Avilés
1089
Santi Pérez.jpg
Santiago Pérez 1977 Grau
1090
Rafa Yugueros 2007.jpg
Rafael Yugueros 1977 Principáu d'Asturies
1091 Iván Ania 1977 Uviéu
1092
Alvaro Jardón 2003.jpg
Álvaro Jardón 1977 Uviéu
1093
Alberto Suárez Laso.JPG
Alberto Suárez Laso 1977 Principáu d'Asturies
1094 Héctor Pérez Iglesias escritor español 1978 Arlós
1095
Paula Jiménez Fonseca 05.jpg
Paula Jiménez Fonseca 1978 Uviéu
1096 José Ángel Leiras 1978 Xixón
1097 David Hernández Matilla 1978 Xixón
1098
Samuel Sánchez - Critérium du Dauphiné 2010.jpg
Samuel Sánchez 1978 Uviéu
1099 Walter Bouzán 1978 Ribeseya
1100 José Jorge Saavedra Muñoz 1978 Uviéu
1101 María García 1978 Avilés
1102 Carme Folch 1978 Uviéu
1103 Borja Sánchez Luque 1978 Lada
1104 María Olay 1978 Xixón
1105 Miguel Ángel López-Cedrón Freije 1978 Uviéu
1106 Miguel Ángel López-Cedrón 1978 Uviéu
1107 Aarón Zapico 1978 Llangréu
1108
Paula Echevarría en los Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Paula Echevarría 1978 Candás
1109 Manuel Fernández Berdial 1978 Xixón
1110 Iván Candela 1978 Avilés
1111
Ruben Garabaya 01.jpg
Rubén Garabaya 1978 Avilés
1112 Jorge Llames 1978 Piedrasblancas
1113 Diego Sánchez 1978 Xixón
1114 Pablo Moro 1978 Uviéu
1115 Heri Frade 1979 La Pola (Ḷḷena)
1116
Entrevista teleasturias moción antitaurina.jpg
Pablo Rodríguez Alonso escritor español 1979 Xixón
1117
Marcelo Garcia.jpg
Marcelo García Martínez 1979 Uviéu
1118
Adrián Barbón en julio de 2017.jpg
Adrián Barbón 1979 Llaviana
1119 Rubén Reyes 1979 Xixón
1120
El eurodiputado socialista Jonás Fernández 01 (cropped).jpg
Jonás Fernández 1979 Uviéu
1121
Melendi en Laguna de Duero (Valladolid) 4.jpg
Ramón Melendi 1979 Uviéu
1122
Benjamin Noval-IMG 1369.jpg
Benjamín Noval 1979 Mieres
1123
Ruben Suárez.jpg
Rubén Suárez 1979 Xixón
1124 Jandro 1979 Mieres
1125 Agustín Félix 1979 Xixón
1126
Adriana Lastra 2016 (cropped).jpg
Adriana Lastra 1979 Ribeseya
1127 Heliodoro Álvarez Barrera 1979 Uviéu
1128 Chus Bravo 1979 Xixón
1129
David Fueyo Fernández.jpg
David Fueyo Fernández 1979 Uviéu
1130 Iván Casquero 1979 Xixón
1131 Samuel Baños 1979 Villaviciosa
1132 Capi 1979 Mieres
1133
PASAMONTES, LUIS.jpg
Luis Pasamontes 1979 Uviéu
1134 Noé Calleja 1979 Xixón
1135
Belo en 2015, presentando "Pan y Circo".jpg
Belo 1979 Uviéu
1136 Manuel Astur escritor español 1980 Grau
1137
MiguelBarrero.JPG
Miguel Barrero 1980 Uviéu
1138
Carlos Franganillo (cropped).jpg
Carlos Franganillo 1980 Uviéu
1139 Geni 1980 Xixón
1140 Ignacio Fernández Rodríguez 1980 Uviéu
1141 Armando Invernón 1980 Uviéu
1142 Inés Paz 1980 Xixón
1143
AlexGonzalez.jpg
Alejandro González López 1980 Xixón
1144 Antonio Cartón 1980 Xixón
1145 Jano 1980 Llangréu
1146 Pablo Álvarez Núñez 1980 Uviéu
1147 Sergio Boris González 1980 Avilés
1148 Leticia Sánchez Ruiz escritora española 1980 Uviéu
1149 Eva Díaz Riobello 1980 Avilés
1150
Mario de Sarraga.PNG
Mario de Sárraga 1980 Uviéu
1151 Raúl García Lozano 1980 Uviéu
1152
Hectorbraga promoimage.tif
Héctor Braga 1980 Llangréu
1153 Alfonso Zapico 1981 Blimea
1154 Eva Moreda 1981 A Veiga
1155 Pablo X. Suárez escritor asturianu 1981 Siero
1156 Manu Brabo 1981 Uviéu
1157
FranLlera.jpg
Francisco Llera 1981 Ribeseya
1158 Sonia García Galán 1981 Avilés
1159
LuisGarcía1.jpg
Luis García Fernández 1981 Uviéu
1160
Raul Entrerrios 02.jpg
Raúl Entrerríos 1981 Xixón
1161 David Rionda 1981 Uviéu
1162 Ángel Pérez Pérez 1981 Avilés
1163 Jonathan López 1981 Riañu
1164 David Miguélez 1981 Xixón
1165 Julio Alberto González Sánchez 1981 Navia
1166
Barredo TDF 2010 Cambrai.JPG
Carlos Barredo 1981 Uviéu
1167
Roberto Chivas.jpg
Roberto Chivas 1981 Xixón
1168
Alonso 2016.jpg
Fernando Alonso 1981 Uviéu
1169 Óscar Pérez Bovela 1981 Uviéu
1170 Alberto Suárez 1981 Xixón
1171 Alberto Saavedra Muñoz 1981 Uviéu
1172 Pablo Díaz Vázquez 1981 Uviéu
1173
BorjaFernandez-Handball.JPG
Borja Vidal Fernández Fernández 1981 Valdés
1174 Gerardo Noriega 1982 Cue
1175 Saúl Lara 1982 2014 L'Entregu
1176
Estefanía-Torres-Podemos.jpg
Estefanía Torres 1982 Cuideiru
1177
Montse Tomé (6089066442) (cropped).jpg
Montserrat Tomé 1982 Uviéu
1178
Rubén Pulido and Javier Paredes 2009.jpg
Javier Paredes Arango xugador de fútbol 1982 Uviéu
1179 Ike Cotrina 1982 Xixón
1180 Graciela Pisonero 1982 Xixón
1181 Félix Quero 1982 Avilés
1182
Tania González 2014 (cropped).jpg
Tania González Peñas 1982 Avilés
1183 Fruela Fernández escritor español 1982 Llangréu
1184
William Miller y María Cotiello.jpg
María Cotiello actriz asturiana 1982 Grillero
Mieres
1185
David Villa2 (cropped).jpg
David Villa 1982 Llangréu
1186 Alejandro Rebollo 1983 Xixón
1187
Paula Prendes ajusted.jpg
Paula Prendes 1983 Xixón
1188 Javier Hernanz 1983 Les Arriondes
1189 Jorge Anegon 1983 Mieres
1190 Lucía Paraja 1983 Xixón
1191
Patriciasimon.jpg
Patricia Simón Carrasco 1983 Xixón
1192 Alejandro Vázquez Sotorrío 1983 Xixón
1193
Fran Palacio Snipe.jpg
Fran Palacio 1983 Xixón
1194
Diego Cervero Otero.jpg
Diego Cervero Otero 1983 Uviéu
1195
Issy Paris Handball - ES Besançon, LFH, 30 septembre 2015 - 20.JPG
Jessica Alonso Bernardo 1983 Xixón
1196 Dani López 1983 Uviéu
1197
Sofía Castañón.jpg
Sofía Castañón escritora española 1983 Xixón
1198
UCI CX WC Heusen Zolder 2015 IMG 0519 (24676401946).jpg
Aida Nuño Palacio 1983 Q5896826
1199 Jenny 1984 Mieres
1200 Roberto Toral Gómez 1984 Uviéu
1201
Javi Fuego a Mestalla.jpg
Javi Fuego 1984 Siero
1202 Jorge García Torre 1984 Xixón
1203 Alejandro García 1984 Xixón
1204
Bera Bera - Ana Temprano Fernández.jpg
Ana Temprano 1984 Uviéu
1205 Kily Álvarez 1984 Avilés
1206 Pedro Santa Cecilia 1984 Xixón
1207
Nino Torre.jpg
Nino Torre 1984 Sotrondio
1208
Ángela Pumariega.jpg
Ángela Pumariega 1984 Xixón
1209
Colunga.JPG
Adrián Colunga 1984 Uviéu
1210
Santi Cazorla, 2012-08-18.jpg
Santi Cazorla 1984 Llugo
1211
CHI Genève 2013 - 20131214 - Sergio Alvarez Moya et Zipper.jpg
Sergio Álvarez Moya 1985 Avilés
1212 José Ángel Blanco Hevia 1985 Uviéu
1213
Gerardo, Sergio y Calatayud en el Ayuntamiento de Alicante en 2010.JPG
Sergio Díaz 1985 Turón
1214
Carlarubieracancelas (cropped).JPG
Carla Rubiera Cancelas 1985 Xixón
1215
Carlos Ruesga 2013.jpg
Carlos Ruesga 1985 Xixón
1216 José Ángel Gascón 1985 Xixón
1217 Saúl Fernández García 1985 Uviéu
1218
Saúl Blanco.PNG
Saúl Blanco 1985 Uviéu
1219 Juan Fernández La Villa 1985 Uviéu
1220 Omar Sampedro Bernardo 1985 Avilés
1221 Paula Méndez 1985 Uviéu
1222
Michelforwiki.png
Miguel Marcos Madera 1985 Ḷḷena
1223 Inaciu Galán 1986 Xixón
1224 Alfonso Sánchez Fisac 1986 Uviéu
1225 Alba González Sanz 1986 Uviéu
1226 Adrián Carrio 1986 Uviéu
1227 Jorge Suárez Carbajal 1986 Uviéu
1228
Michu.jpg
Michu 1986 Uviéu
1229 Jairo Álvarez Gutiérrez 1986 Avilés
1230 Daniel Peláez Bellido 1986 Xixón
1231 Carlos Álvarez Sánchez 1986 Uviéu
1232
Esteghlal vs. Machine Sazi 139506212323356598633754.jpg
Manuel Fernández Muñiz 1986 Xixón
1233
Berjon.jpg
Saúl Berjón Pérez 1986 Uviéu
1234
Lara Alvarez.jpg
Lara Álvarez 1986 Xixón
1235 Laura Casielles 1986 La Pola Siero
Uviéu
1236 Pelayo Díaz Zapico 1986 Uviéu
1237 Sergio Prendes 1986 Xixón
1238
Aitor Fernández López.jpg
Aitor Fernández López 1986 Valdepares
1239 Javier Álvarez Pareja 1986 Xixón
1240 José Lamuño 1987 Principáu d'Asturies
Uviéu
1241 Dani Barrio 1987 Xixón
1242 Carlos Menéndez Hevia 1987 Noreña
1243 Gerardo Carrera Piñera 1987 Xixón
1244 Pablo Acebal 1987 Xixón
1245 Noel Alonso 1987 Xixón
1246 María Pérez Fernández 1987 Xixón
1247 Jony López 1987 Uviéu
1248 Marcos Landeira 1987 Xixón
1249
2012 2013 - David Lombán.jpg
David Lombán 1987 Avilés
1250 Luis Morán 1987 Lluanco
1251
Javier Villa 2008.jpg
Javier Villa 1987 Colunga
1252 Ignacio López Iglesias 1987 Uviéu
1253 Hugo Martín Cuervo 1987 Principáu d'Asturies
1254
NachoCases.jpg
Nacho Cases 1987 Xixón
1255
Campeón de España Absoluto PC 2011.png
Diego Alexandre Alonso Aubin 1987 Uviéu
1256
Adrián López U21 in 2011.jpg
Adrián López Álvarez 1988 Teberga
1257
RobertoCanella.jpg
Roberto Canella 1988 Llaviana
1258 Segundo González García 1988 La Puela
1259 Sara Fernández Ceferino 1988 Sotrondio
1260 Pedro Orfila 1988 Lluanco
1261 Hugo López Martínez 1988 Xixón
1262 Dani Hevia 1988 Xixón
1263 J. K. Álvarez 1988 Uviéu
1264
Arras - Paris-Arras Tour, étape 3, 24 mai 2015 (A078).JPG
Higinio Fernández 1988 Valdés
1265 Alejandro Miguel Arias de Haro 1989 Avilés
1266 Rubén Álvarez Pedrosa 1989 Uviéu
1267
José Ángel Valdés.jpg
José Ángel Valdés Díaz 1989 Xixón
1268 Alain Álvarez Menéndez 1989 Xixón
1269 Aitor Cañedo 1990 Xixón
1270 Illán Gonzali realizador de cine y televisión, direutor de doblaxe y productor asturianu 1990 Xixón
1271 Diego García Bravo 1990 Uviéu
1272 Davo 1990 Xixón
1273 Dani Laviana 1990 Xixón
1274
Pit walk, 2010 Brno WSR (33).jpg
Bruno Méndez 1990 Q2882801
1275 Ernesto Amantegui 1990 Uviéu
1276 Chus Hevia 1990 Uviéu
1277 Borja Navarro 1990 Xixón
1278 Omar Álvarez Burgos 1990 Uviéu
1279
2012 rallye deutschland by 2eight dsc5175.jpg
José Antonio Suárez Miranda 1990 Q842580
1280 Pelayo Novo García 1990 Uviéu
1281
AlexBarrera.jpg
Álex Barrera 1991 Uviéu
1282
Jony Sporting.JPG
Jony Rodríguez 1991 Cangas del Narcea
1283
Carreno Busta WM14 (14457210427).jpg
Pablo Carreño Busta 1991 Xixón
1284
Álex Menéndez.jpg
Álex Menéndez 1991 Xixón
Uviéu
1285
20130906 Vollyball EM Frauen by Olaf KosinskyDSC 0269.JPG
Mireya Delgado 1991 Xixón
1286
Premios Goya 2018 - Santiago Alverú.jpg
Santiago Alverú 1992 Uviéu
1287
SergioAlvarez.jpg
Sergio Álvarez Díaz 1992 Avilés
1288 Ricky Alonso 1992 Villaviciosa
1289 Guillermo Méndez Pereiro 1992 San Esteban
1290 Israel Nuño 1992 La Pola Siero
1291 Juan Muñiz Gallego 1992 Xixón
1292
Sara González Lolo, capitana.jpg
Sara González Lolo 1992 Xixón
1293 Jorge Delgado Fidalgo 1992 Avilés
1294
Raquel.jpg
Raquel Rodríguez Rodríguez 1992 Avilés
1295 Héctor Fernández Fernández-Nespral 1993 Uviéu
1296
Alejandro Vigil Gonzalez (Legavolley 2017).jpg
Alejandro Vigil 1993 Siero
1297 Josu 1993 Llangréu
1298 Sergio Mendigutxia 1993 Avilés
1299
Pablo Pérez Sporting.JPG
Pablo Pérez Rodríguez 1993 Xixón
1300 Gonzalo Andrés Rodríguez 1993 Uviéu
1301
Diegui.jpg
Diego Johannesson 1993 Villaviciosa
1302 Borja López 1994 Xixón
1303 Lucas Ahijado 1995 Uviéu
1304
Carlos Castro García.jpg
Carlos Castro García futbolista asturianu 1995 Uxo
1305 Álvaro Bustos Sandoval futbolista asturianu 1995 Xixón
1306 Guillermo Donoso 1995 Xixón
1307 Óscar Linares 1995 Villaviciosa
1308
Oudenaarde - Ronde van Vlaanderen Beloften, 11 april 2015 (B169).JPG
Iván García 1995 Xixón
1309 Julio César Rodríguez López 1995 Mieres
1310 José Aurelio Suárez 1995 Xixón
1311 Pablo Fernández Blanco 1996 Candás
1312 Ángela Salvadores 1997 Uviéu
1313 Alejandro Prendes Reina 1997 Avilés
1314
Jorge Meré (Player of 1. FC Köln 2017) (36533047656).jpg
Jorge Meré 1997 Uviéu
1315 Cristian Rivera Hernández 1997 Xixón
1316 José Antonio Martínez Álvarez 1997 Uviéu
1317 Steven Prieto 1997 Uviéu
1318 Víctor Álvarez Rozada 1997 La Pola Llaviana
1319 José Viejo 1997 Uviéu
1320 Asier Gomes Álvarez 1998 Uviéu
1321 Manuel García 1998 Uviéu
1322
Nacho Méndez.jpg
Nacho Méndez 1998 Lluanco
1323 Pedro Díaz Fanjul 1998 Siero
1324 Daniel Martín Fernández 1998 Xixón
1325
MARTA PIQUERO.jpg
Marta Piquero 1998 La Pola (Ḷḷena)
1326 Adelina Covián 2000 Uviéu
1327 Marko Pecarski 2000 Xixón
1328 Bernardo Escudero y Reguera 1881 Xixón
1329 Francisco Franco de Estrada Ribadesella
1330 Esteban de las Alas 1577 Avilés
1331 García de Valdés y Osorio 1652 Principáu d'Asturies
1332 Javier Gómez Díaz Xixón
1333 Pablo Martínez González Xixón
1334 Juan Treviño de Guillamas Avilés
1335 Rodrigo del Junco Ribeseya
1336 Garcia Afonso de Leão Principáu d'Asturies
1337 Arturu Xosé Bermeyu Uviéu
1338 Eduardo Gilino de la Crosa 1866 Uviéu
1339 Doctor Gerardo del Río Navia
1340 Florencio Entrialgo Ortiz 1957 Xixón
1341 Anselmo Vega Artime Lluanco
1342 Antonio Fernández Principáu d'Asturies
1343
Víctor Suárez Piñero.jpg
Víctor Suárez Piñero escritor asturianu Uviéu
1344 Ana Medina Zarabozo Escritora asturiana Principáu d'Asturies
Fin de llista xenerada automáticamente dende Wikidata.