Llista de ganadores de los Premios Princesa d'Asturies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Añu Premiu Ganadores
2019 Artes Peter Brook
Comunicación y Humanidaes Muséu Nacional del Prado
Cooperación Internacional Salman Khan y la Khan Academy
Deportes Lindsey Vonn
Lletres Siri Hustvedt
Ciencies Sociales Alejandro Portes
Investigación científica y Téunica Joanne Chory y Sandra Myrna Diaz
Concordia Gdansk
2018 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2017 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2016 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2015 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2014 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2013 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2012 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2011 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2010 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2009 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2008 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2007 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2006 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2005 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2004 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2003 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2002 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2001 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia
2000 Artes
Comunicación y Humanidaes
Cooperación Internacional
Deportes
Lletres
Ciencies Sociales
Investigación científica y Téunica
Concordia