Llista de futbolistes del Real Avilés

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
imaxe Nome país de nacionalidá fecha de nacimientu llugar de nacimientu data de la muerte posición de xuegu Fecha d’iniciu Fecha de fin Partíos xugaos goles
Abel Díaz España 1953-01-03 Boñar delanteru 1985
1974
1987
1976
Aitor Fernández López.jpg
Aitor Fernández López España 1986-08-23[1][2] Valdepares defensa 2016 2016
Aitor Tornavaca Fernández España 1976-03-24[1] Vitoria estremu 2012 2013 36 1
Alejandro Cruz Hernández España 1986-10-31[2] El Puerto de Santa María defensa 2012 2013 29 0
Alejandro García España 1984-01-13[2] Xixón porteru 2014 2015 34 0
Alejandro Rebollo España 1983-01-11[1] Xixón porteru 2012 2013 25 0
Bernabé Ballester España 1982-02-12[1][3] Xàtiva defensa 2014 2015 29 2
Blas García González España 1962-06-03 Sotu'l Barcu 1983
1986
1985
1992
67
166
1
2
Borja García Santamaría España 1990-01-07 Laredo defensa 2014
Casuco España 1910-07-13 Avilés 1936 delanteru
Clément Badin Francia 1995-05-26
1993-05-26[4]
Bruges estremu 2015 2015 9 1
El CD Leganés a Primera (26911425003) Soriano (cropped).jpg
César Soriano Ferrero España 1983-04-22
1983-04-23[4]
Ontinyent defensa 2014 2014 14 1
Daniel López Menéndez España 1983-10-07[1] Uviéu defensa 2003
2013
2004
2015
19
73
0
3
Emilio Gutiérrez González España 1971-01-04 Avilés mediocampista 1987 1987 3 0
Contrôle de Cristiano Ronaldo.jpg
Esteban Andrés Suárez España 1975-06-27[1][5][2] Avilés porteru 1995 1996 40 0
Fermín Álvarez Álvarez España 1967-07-15[6] Grau[6] 1998 2000
Geni España 1980-02-04[1][3] Xixón delanteru 2012 2015 97 11
Gerardo Noriega (2010).JPG
Gerardo Noriega España 1982-03-10[1] Cue mediocampista 2012 2015 68 4
Gonzalo de la Fuente de la Iglesia España 1984-03-21[2] Burgos defensa 2013 2014 34 1
Guillermo Méndez Pereiro España 1992-01-31[2] San Esteban delanteru 2014 2014 1 0
Ignacio López Iglesias España 1987-10-24[2] Uviéu defensa 2013 2014 29 0
Spartak-aek-15 — копия (2).jpg
Imanol Idiakez España 1972-03-14[1] Donostia mediocampista 1997 1999 42 4
Iván Bolado España
Guinea Ecuatorial
1989-07-03[1][3] Santander delanteru 2014 2014 3 0
Iván Candela España 1978-09-13[1][2] Avilés defensa 1996 1998 0 0
Iván Otero Yugueros España 1977-04-16[1] Uviéu defensa 2015
Jairo Álvarez Gutiérrez España 1986-03-21[1] Avilés mediocampista 2015 2015 14 0
Jano España 1980-04-04[1] Llangréu defensa 2003 2004 33 0
Jeffrey Hoogervorst Reinu de los Países Baxos 1984-10-23[1][2] Ámsterdam defensa 2011 2013 29 0
Jorge Caceido Rodriguez 1995-08-12 defensa
Jorge Delgado Fidalgo España 1992-04-21[2] Avilés delanteru 2010
2015
2014
2015
69
18
12
3
Jorge Eugenio Rodríguez Álvarez España 1980-08-11
1980-08-15
Cee defensa 2012 2013 18 0
Jorge Sáez Carrillo España 1990-05-05 Madrid mediocampista
José Gutiérrez Mijares España 1920-03-16 Lluanco 1989-02-07
José Manuel Suárez Rivas España 1974-02-18[1] Sietes defensa 2011 2012 36 1
José Ángel Blanco Hevia España 1985-01-26 Uviéu defensa 2008 2009 35 4
Juanele España 1971-04-10[1] Xixón delanteru 2005 2006 2 0
Julio Iglesias Rouget España 1972-09-26[1] Avilés porteru 1991 1992 10 0
Julián Mesa González España 1937-12-24[7] Les Palmes de Gran Canaria[7] 2020-12-28[8] delanteru 1958 1959
Kevin De Serpa Canadá 1980-05-21[1] Toronto mediocampista 2003 2003 1 1
Kim Young-gyu Corea del Sur 1995-01-05
1995-01-04[4]
Yeongju estremu 2015 2015 12 1
Kimmo Hovi 1.jpg
Kimmo Hovi Finlandia 1994-05-31[1] Riihimäki delanteru 2015 2015 0 0
Luciano Castañón.jpg
Luciano Castañón España 1926-04-07 Xixón 1987-01-05[9] mediocampista 1949 1951
Luis Tonelotto Arxentina 1978-04-13[3] Concepción del Uruguay delanteru 2003 2003 5 1
Manuel Bonaque España 1989-05-09
1991-05-09[4]
Huelva defensa 2014 2015 3 0
Matteo Candolini Italia 1990-10-09[1] Cantù defensa 2015
Mauricio Lauzirika España 1934-07-26 Gernika-Lumo 2022-02-18[10] mediocampista 1966 1967
Mauro Rodríguez España 1932-01-15 Vigo delanteru 1952 1953 26 19
Miguel Ángel López-Cedrón España 1978-06-03 Uviéu delanteru 2011 2013 64 13
Mikel Méndez 1985-07-27[3] Barakaldo defensa central 2013 2014 24 1
Nacho Fernández España 1980-02-12 Uviéu defensa 2015
Nduka Ugbade Nixeria 1969-09-06[1] Lagos defensa 1991 1992 14 0
Nené Ballina España 1964-04-29[3] Malabo delanteru 1986 1987 31 10
Nicasio Goitisolo Zubizarreta Reinu Xuníu 1889-10-10 Liverpool 1919 1925
Omar Sampedro España 1985-06-05[1][2] Avilés delanteru 2013 2015 67 7
Pablo Díaz Vázquez España 1981-12-14 Uviéu mediocampista 2010 2011 34 2
Rafael González Robles España 1970-10-25[1] Avilés porteru 1990 1992 28 0
Rubén Reyes España 1979-01-05[1] Xixón mediocampista 1998 2000 35 1
Rubén Rivera Corral España 1985-05-03[1]
1940-03-09[11]
A Coruña delanteru 2014 2015 13 1
Santiago Santos Andrés España 1984-03-01[3] defensa 2003 2004 26 3
Gerardo, Sergio y Calatayud en el Ayuntamiento de Alicante en 2010.JPG
Sergio Alejandro Díaz España 1985-02-09[1][2] Turón defensa 2013 2014 0 0
Sergio Boris España 1980-05-26[1] Avilés defensa 2011 2013 55 3
Txema Indias España 1971-09-20 Donostia delanteru
defensa
1998 1999 29 1
Vili vucov.jpg
Velislav Vutsov Bulgaria 1967-07-19[1] Sofía mediocampista 1991 1992 7 0
Vicente Borge España 1968-10-23 Mieres delanteru 1991 1992 20 8
Víctor Manuel García Rodríguez España 1959-07-09 Uviéu porteru 1977 1978
Xavi Annunziata España 1987-08-31[1][3][2] Santa Cruz de Tenerife estremu 2019-07-18 2020-01-01
Zurdi España 1963-03-30[1] Xixón delanteru 1992 1994
Alex Arias.JPG
Álex Arias España 1989-06-13[1][2] Avilés estremu 2013
2015
2014
2015
37
18
15
1
Álvaro Zazo España 1982-08-18[1][2] Madrid mediocampista 2015

Referencies[editar | editar la fonte]