Llista de conceyos de Navarra

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Llista de los 272 conceyos de la Comunidá Foral de Navarra:

Conceyos de Navarra
Nome Pob. (2006)
Abáigar 104
Abárzuza 563
Abaurrea Alta o Abaurregaina 147
Abaurrea Baja o Abaurrepea 40
Aberin 331
Ablitas 2.440
Adiós 171
Aguilar de Codés 106
Aibar u Oibar 925
Allín 805
Allo 1.068
Alsasua o Altsasu 7.501
Améscoa Baja 826
Ancín 373
Andosilla 2.771
Ansoáin 9.952
Anue 388
Añorbe 531
Aoiz o Agoitz 2.175
Araiz o Araitz 588
Aranarache 79
Aranaz o Arantza 657
Valle de Aranguren o Aranguren Ibarra 6.133
Arano 141
Araquil o Arakil 882
Aras 202
Arbizu 1.006
Arce o Artzi 272
Los Arcos 1.272
Arellano 188
Areso 293
Arguedas 2.362
Aria 63
Arive o Aribe 62
Armañanzas 74
Arróniz 1.147
Arruazu 107
Artajona 1.715
Artazu 106
Atez 246
Ayegui 1.469
Azagra 3.793
Azuelo 42
Bacáicoa o Bakaiku 337
Barañáin 22.401
Barásoain 554
Barbarin 85
Bargota 359
Barillas 194
Basaburúa Mayor o Basaburua 799
Baztán 7.827
Beinza-Labayen o Beintza-Labaien 258
Beire 306
Belascoáin 115
Berbinzana 717
Beriáin 3.125
Berrioplano 2.347
Berriozar 8.555
Bértiz-Arana o Bertizarana 676
Betelu 346
Biurrun-Olcoz 200
Buñuel 2.410
Burguete o Auritz 306
Burgui o Burgi 229
Burlada o Burlata 18.388
El Busto 83
Cabanillas 1.488
Cabredo 97
Cadreita 2.098
Caparroso 2.602
Cárcar 1.230
Carcastillo 2.602
Cascante 3.957
Cáseda 1.054
Castejón 3.887
Castillonuevo 18
Cintruénigo 6.783
Ciordia o Ziordia 351
Cirauqui 480
Ciriza 101
Cizur 2.238
Corella 7.713
Cortes 3.362
Desojo 114
Dicastillo 683
Donamaria 414
Echalar o Etxalar 799
Echarri 67
Echarri-Aranaz o Etxarri-Aranatz 2.434
Echauri o Etxauri 493
Egüés 5.379
Elgorriaga 226
Enériz 252
Erasun o Eratsun 172
Ergoyena o Ergoiena 437
Erro 745
Escároz o Ezkaroze 363
Eslava 154
Esparza de Salazar o Espartza Zaraitzu 98
Espronceda 151
Estella o Lizarra 13.892
Estéribar o Esteribar 1.652
Etayo 86
Eulate 346
Ezcabarte 1.540
Ezcurra o Ezkurra 193
Ezprogui 60
Falces 2.597
Fitero 2.257
Fontellas 856
Funes 2.396
Fustiñana 2.546
Galar 1.456
Gallipienzo 147
Gallués o Galoze 109
Garayoa o Garaioa 124
Garde 182
Garínoain 480
Garralda 195
Genevilla 106
Goizueta 809
Goñi 192
Güesa o Gorza 64
Guesálaz 472
Guirguillano 96
Huarte o Uharte 4.671
Ibargoiti 235
Igúzquiza 348
Imoz o Imotz 427
Irañeta 157
Irurzun o Irurtzun 2.192
Isaba o Izaba 487
Ituren 471
Iturmendi 379
Iza 843
Izagaondoa 167
Izalzu o Itzaltzu 47
Jaurrieta 222
Javier 100
Juslapeña 524
Lacunza o Lakuntza 1.103
Lana 206
Lanz o Lantz 115
Lapoblación 160
Larraga 2.021
Larraona 136
Larráun o Larraun 1.071
Lazagurría 205
Leache 46
Lecumberri o Lekunberri 1.085
Legarda 105
Legaria 117
Leiza o Leitza 2.895
Leoz 278
Lerga 71
Lerín 1.848
Lesaca o Lesaka 2.736
Lezáun 262
Liédena 318
Lizoáin 283
Lodosa 4.746
Lónguida o Longida 312
Lumbier o Ilunberri 1.383
Luquin 132
Mañeru 359
Marañón 61
Marcilla 2.660
Mélida 766
Mendavia 3.773
Mendaza 333
Mendigorría 1.061
Metauten 292
Milagro 3.054
Mirafuentes 48
Miranda de Arga 979
Monreal 413
Monteagudo 1.146
Morentin 167
Mués 99
Murchante 3.363
Murieta 317
Murillo el Cuende 657
Murillo el Fruto 755
Muruzábal 304
Navascués 202
Nazar 55
Noáin (Valle de Elorz) o Noain (Elortzibar) 4.789
Obanos 889
Ochagavía u Otsagabia 648
Oco 78
Odieta 341
Oiz u Oitz 150
Oláibar 203
Olazagutía u Olazti 1.762
Olejua 55
Olite 3.494
Ollo 309
Olóriz 194
Cendea de Olza u Oltza Zendea 1.535
Orbaiceta u Orbaitzeta 208
Orbara 54
Orcoyen u Orkoien 2.251
Orísoain 84
Oronz u Orontze 56
Oroz-Betelu 205
Oteiza 946
Pamplona o Iruña 195.769
Peralta 5.833
Petilla de Aragón 33
Piedramillera 62
Pitillas 588
Puente la Reina o Gares 2.630
Pueyo 323
Ribaforada 3.478
Romanzado 154
Roncal o Erronkari 296
Roncesvalles u Orreaga 25
Sada 211
Saldías 120
Salinas de Oro 115
San Adrián 5.958
San Martín de Unx 447
Sangüesa o Zangoza 5.093
Sansol 123
Santacara 1.005
Santesteban o Doneztebe 1.494
Sarriés o Sartze 78
Sartaguda 1.395
Sesma 1.340
Sorlada 39
Sumbilla o Sunbilla 662
Tafalla 11.040
Tiebas-Muruarte de Reta 559
Tirapu 61
Torralba del Río 134
Torres del Río 165
Tudela 32.802
Tulebras 107
Úcar 153
Uharte-Araquil o Uharte-Arakil 775
Ujué 225
Ulzama o Ultzama 1.624
Unciti 218
Unzué 137
Urdax o Urdazubi 359
Urdiáin o Urdiain 605
Urraúl Alto 164
Urraúl Bajo 283
Urroz de Santesteban o Urrotz 182
Urroz-Villa 378
Urzainqui o Urzainki 104
Uterga 166
Uztárroz o Uztarroze 214
Valcarlos o Luzaide 423
Valtierra 2.516
Vera de Bidasoa o Bera 3.727
Viana 3.661
Vidángoz o Bidankoze 111
Vidaurreta o Bidaurreta 125
Villafranca 2.881
Villamayor de Monjardín 140
Villanueva de Aezkoa o Hiriberri 137
Villatuerta 983
Villava o Atarrabia 10.236
Yanci o Igantzi 607
Valle de Yerri o Deierri 1.561
Yesa 249
Zabalza 188
Zizur Mayor o Zizur Nagusia 13.197
Zubieta 297
Zugarramurdi 223
Zúñiga 181

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]

Ver tamién[editar | editar la fonte]