Llista de conceyos de Castelló

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Llista de conceyos de la provincia de Castellón:

Mapa de conceyos de Castellón


Nome Pob. (2006)
Adzaneta Atzeneta del Maestrat 1.463
Aín 145
Albocácer Albocàsser 1.377
Alcalá de Chivert Alcalà de Xivert 7.074
Alcora L'Alcora 10.535
Alcudia de Veo 211
Alfondeguilla 893
Algimia de Almonacid 286
Almassora 20.597
Almedíjar 272
Almenara 5.324
Alquerías del Niño Perdido Les Alqueríes 3.866
Altura 3.470
Arañuel 188
Ares del Maestre 222
Argelita 112
Artana 1.857
Ayódar 227
Azuébar 342
Barracas 192
Bejís 421
Benafer 167
Benafigos 190
Benasal Benassal 1.346
Benicarló 24.427
Benicasim Benicàssim 16.584
Benlloch 1.107
Bechí Betxí 5.615
Borriol 4.478
Burriana Borriana 32.349
Cabanes 2.734
Cálig Càlig 1.963
Canet lo Roig 913
Castell de Cabres 19
Castellfort 218
Castellnovo 1.019
Castellón de la Plana Castelló de la Plana 172.110
Castillo de Villamalefa 101
Catí 869
Caudiel 697
Cervera del Maestre 680
Cinctorres 526
Cirat 262
Cortes de Arenoso 407
Costur 498
Cuevas de Vinromá Les Coves de Vinromà 1.876
Culla 651
Chert Xert 912
Chilches Xilxes 2.638
Chodos Xodos 128
Chóvar 356
Eslida 863
Espadilla 72
Fanzara 280
Figueroles 571
Forcall 542
Fuente la Reina 44
Fuentes de Ayódar 100
Gaibiel 183
Geldo 684
Herbés Herbers 72
Higueras 73
La Jana 823
Jérica 1.589
Lucena del Cid Llucena 1.605
Ludiente 185
La Llosa 917
La Mata de Morella 174
Matet 121
Moncófar Moncofa 5.278
Montán 380
Montanejos 500
Morella 2.802
Navajas 646
Nules 12.666
Olocau del Rey 136
Onda 22.526
Oropesa del Mar Orpesa 8.527
Palanques 33
Pavías 62
Peñíscola Peníscola 6.432
Pina de Montalgrao 161
Portell de Morella 254
Puebla de Arenoso La Pobla d'Arenòs 184
Puebla de Benifasar La Pobla de Benifassà 252
Puebla-Tornesa La Pobla Tornesa 784
Ribesalbes 1.342
Rosell 1.275
Sacañet 111
Salsadella La Salzadella 816
San Rafael del Río Sant Rafel del Ríu 511
San Juan de Moró Sant Joan de Morò 2.375
San Jorge Sant Jordi 782
San Mateo Sant Mateu 2.043
Santa Magdalena de Pulpis Santa Magdalena de Polpis 836
Sarratella La Sarratella 93
Segorbe 8.730
Sierra Engarcerán La Serra d'en Garceran 1.069
Soneja 1.408
Sot de Ferrer 475
Sueras 592
Tales 1003
Teresa 320
Tírig Tìrig 555
Todolella La Todolella 140
Toga 107
Torás 255
El Toro 288
Torralba del Pinar 73
Torre de Embesora La Torre d'En Besora 189
Torre Endoménech La Torre d'En Domènech 248
Torreblanca 5.884
Torrechiva 98
Traiguera 1.664
Useras Les Useres 1.001
Vall d'Alba La Vall d'Alba 2.438
Vall de Almonacid La Vall d'Almoncid 278
Vall de Uxó La Vall d'Uixó 31.553
Vallat 69
Vallibona 100
Vilafamés Vilafamès 1.806
Villafranca del Cid Vilafranca 2.518
Villahermosa del Río 444
Villamalur 100
Villanueva de Alcolea Vilanova d'Alcolea 671
Villanueva de Viver 72
Villar de Canes Vilar de Canes 185
Villarreal Vila-real 48.055
Villavieja La Vila-vella 3.368
Villores 54
Vinaroz Vinaròs 26.251
Vistabella del Maestrazgo 399
Viver 1.511
Zorita del Maestrazgo Sorita 131
Zucaina 186
Total 559.761