Llista de códigos de la FIFA

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Los códigos de la FIFA son un grupu de códigos de países establecós pola Federación Internacional de Fútbol Asociación, organismu mundial de dichu deporte, pa estremar y reconocer a caúna de les sos doscientes once asociaciones miembru. Cada abreviatura compónse de trés lletres y suel derivar del nome orixinal del país o de la so forma n'inglés.[1] Les seleiciones afiliaes provienen de les principales confederaciones: Confederación Asiática de Fútbol (AFC), Confederación Africana de Fútbol (CAF), Confederación de Norteamérica, Centroamérica y el Caribe de Fútbol (Concacaf), Confederación Suramericana de Fútbol (Conmebol), Confederación de Fútbol d'Oceanía (OFC) y la Unión d'Asociaciones Europees de Fútbol (UEFA).[2]

El sistema utilizáu ye conocíu n'inglés como FIFA Trigamme y en delles ocasiones difier d'otros asemeyaos, como los usaos pol Comité Olímpicu Internacional y la Organización Internacional de Normalización, anque hai qu'esclariar que nun cuenta colos mesmos miembros qu'estes dos entidaes.[1]

Per otru llau, 35 códigos quedaron en desusu. Xeneralmente esto debe a cambeos políticos nos países miembros de la FIFA. En delles ocasiones, la declaración d'independencia d'un país provoca un nuevu nome, como foi'l casu d'Alto Volta, qu'una vegada independizáu pasó a llamase Burkina Fasu, o les Indies Orientales Neerlandeses, que pasaron a llamase Indonesia. N'otres situaciones la reunificación d'un país provoca que les dos entidaes polítiques previes dexen d'esistir, como asocedió con Alemaña Democrática y Alemaña Federal, o Vietnam del Norte y Vietnam del Sur; daqué paecíu a lo qu'asocede col esmembramientu d'un estáu, casu asocedíu con Checoslovaquia o la Xunión Soviética. Otru fechu asocedíu que provoca'l desusu d'un códigu ye'l cambéu del nome d'un país, como Samoa Occidental, que camudó'l so nome en 1997 a Samoa.[3]

Llista[editar | editar la fonte]

Bandera d'Afganistán Afganistán AFG [4]
Bandera d'Albania Albania ALB [5]
Bandera d'Alemaña Alemaña GER [6]
Bandera d'Andorra Andorra AND [7]
Bandera d'Angola Angola ANG [8]
Bandera d'Anguilla Anguila AIA [9]
Flag of Antigua and Barbuda.svg Antigua y Barbuda ATG [10]
Bandera d'Arabia Saudita Arabia Saudita KSA [11]
Bandera d'Arxelia Arxelia ALG [12]
Bandera d'Arxentina Arxentina ARG [13]
Bandera d'Armenia Armenia ARM [14]
Bandera de Aruba Aruba ARU [15]
Bandera de Australia Australia AUS [16]
Bandera de Austria Austria AUT [17]
Bandera d'Azerbaixán Azerbaixán AZE [18]
Bandera de las Bahamas Bahames BAH [19]
Bandera de Bangladex Bangladex BAN [20]
Bandera de Barbados Barbados BRB [21]
Bandera de Baḥréin Baḥréin BHR [22]
Bandera de Bélxica Bélxica BEL [23]
Bandera de Belize Belize BLZ [24]
Bandera de Benín Benín BEN [25]
Bandera de Les Bermudes Les Bermudes BER [26]
Bandera de Bielorrusia Bielorrusia BLR [27]
Bandera de Bolivia Bolivia BOL [28]
Bandera de Bosnia y Herzegovina Bosnia y Herzegovina BIH [29]
Bandera de Botsuana Botsuana BOT [30]
Bandera de Brasil Brasil BRA [31]
Bandera de Brunéi Brunéi BRU [32]
Bandera de Bulgaria Bulgaria BUL [33]
Bandera de Burkina Fasu Burkina Fasu BFA [34]
Bandera de Burundi Burundi BDI [35]
Bandera de Bután Bután BHU [36]
Bandera de Cabu Verde Cabu Verde CPV [37]
Bandera de Camboya Camboya CAM [38]
Bandera de Camerún Camerún CMR [39]
Bandera de Canadá Canadá CAN [40]
Flag of Chad.svg Chad CHA [41]
Bandera de Chile Chile CHI [42]
Bandera de la República Popular China China CHN [43]
Bandera de Colombia Colombia COL [44]
Bandera de Comores Comores COM [45]
Bandera de Corea del Norte Corea del Norte PRK [46]
Bandera de Corea del Sur Corea del Sur KOR [47]
Bandera de Costa de Marfil Costa de Marfil CIV [48]
Bandera de Costa Rica Costa Rica CRC [49]
Bandera de Croacia Croacia CRO [50]
Bandera de Cuba Cuba CUB [51]
Bandera de Curaçao Curaçao CUW [52]
Bandera de Dinamarca Dinamarca DEN [53]
Bandera de Dominica Dominica DMA [54]
Bandera d'Ecuador Ecuador ECU [55]
Bandera d'El Salvador El Salvador SLV [56]
Bandera d'Emiratos Árabes Xuníos Emiratos Árabes Xuníos UAE [57]
Bandera d'Eritrea Eritrea ERI [58]
Bandera d'Escocia Escocia SCO [59]
Flag of Slovakia.svg Eslovaquia SVK [60]
Bandera d'Eslovenia Eslovenia SVN [61]
Flag of Spain.svg España ESP [62]
Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos USA [63]
Bandera d'Estonia Estonia EST [64]
Bandera d'Etiopía Etiopía ETH [65]
Bandera de Exiptu Exiptu EGY [66]
Bandera de Filipines Filipines PHI [67]
Bandera de Finlandia Finlandia FIN [68]
Bandera de Islles Fixi Fixi FIJ [69]
Bandera de Francia Francia FRA [70]
Bandera de Gabón Gabón GAB [71]
Bandera de Gales Gales WAL [72]
Bandera de Gambia Gambia GAM [73]
Bandera de Ghana Ghana GHA [74]
Bandera de Xibraltar Xibraltar GIB [75]
Bandera de Granada Granada GRN [76]
Bandera de Grecia Grecia GRE [77]
Bandera de Guam Guam GUM [78]
Bandera de Guatemala Guatemala GUA [79]
Bandera de Guinea Guinea GUI [80]
Bandera de Guinea-Bisáu Guinea-Bisáu GNB [81]
Bandera de Guinea Ecuatorial Guinea Ecuatorial EQG [82]
Bandera de Guyana Guyana GUY [83]
Bandera d'Haití Haití HAI [84]
Bandera de Hondures Hondures HON [85]
Bandera de Ḥong Kong Ḥong Kong HKG [86]
Bandera d'Hungría Hungría HUN [87]
Bandera de India India IND [88]
Bandera de Indonesia Indonesia IDN [89]
Bandera de Inglaterra Inglaterra ENG [90]
Flag of Iraq.svg Iraq IRQ [91]
Bandera de Irán Irán IRN [92]
Bandera de Irlanda Irlanda IRL [93]
Bandera d'Irlanda del Norte Irlanda del Norte NIR [94]
Bandera d'Islandia Islandia ISL [95]
Bandera de les Islles Caimán Islles Caimán CAY [96]
Bandera de les Islles Cook Islles Cook COK [97]
Bandera d'Islles Feroe Islles Feroe FRO [98]
Bandera de les Islles Salomón Islles Salomón SOL [99]
Bandera de Islles Turques y Caicos Islles Turques y Caicos TCA [100]
Bandera d'Islles Vírxenes Britániques Islles Vírxenes Britániques VGB [101]
Bandera d'Islles Vírxenes Americanes Islles Vírxenes Americanes VIR [102]
Bandera de Israel Israel ISR [103]
Bandera d'Italia Italia ITA [104]
Flag of Jamaica.svg Xamaica JAM [105]
Bandera de Xapón Xapón JPN [106]
Bandera de Xordania Xordania JOR [107]
Bandera de Kazakstán Kazakstán KAZ [108]
Bandera de Kenia Kenia KEN [109]
Bandera de Kirguistán Kirguistán KGZ [110]
Bandera de Kosovu Kosovu KOS [111]
Bandera de Kuwait Kuwait KUW [112]
Bandera de Laos Laos LAO [113]
Bandera de Lesothu Lesothu LES [114]
Bandera de Letonia Letonia LVA [115]
Bandera de El Líbanu Líbanu LBN [116]
Bandera de Liberia Liberia LBR [117]
Bandera de Libia Libia LBY [118]
Bandera de Liechtenstein Liechtenstein LIE [119]
Bandera de Lituania Lituania LTU [120]
Bandera de Luxemburgu Luxemburgu LUX [121]
Bandera de Macáu Macáu MAC [122]
Bandera de Macedonia del Norte Macedonia del Norte MKD [123]
Flag of Madagascar.svg Madagascar MAD [124]
Bandera de Malasia Malasia MAS [125]
Bandera de Malaui Malaui MWI [126]
Bandera de Maldives Maldives MDV [127]
Bandera de Malí Malí MLI [128]
Bandera de Malta Malta MLT [129]
Flag of Morocco.svg Marruecos MAR [130]
Bandera de Mauriciu Mauriciu MRI [131]
Bandera de Mauritania Mauritania MTN [132]
Bandera de Méxicu Méxicu MEX [133]
Bandera de Moldavia Moldavia MDA [134]
Bandera de Mongolia Mongolia MNG [135]
Bandera de Montenegru Montenegru MNE [136]
Bandera de Montserrat Montserrat MSR [137]
Bandera de Mozambique Mozambique MOZ [138]
Bandera de Myanmar Myanmar MYA [139]
Bandera de Namibia Namibia NAM [140]
Bandera de Nepal Nepal NEP [141]
Bandera de Nicaragua Nicaragua NCA [142]
Flag of Niger.svg Níxer NIG [143]
Bandera de Nixeria Nixeria NGA [144]
Bandera de Noruega Noruega NOR [145]
Bandera de Nueva Caledonia Nueva Caledonia NCL [146]
Bandera de Nueva Zelanda Nueva Zelanda NZL [147]
Bandera d'Omán Omán OMA [148]
Bandera de Países Baxos Países Baxos NED [149]
Bandera de Paquistán Paquistán PAK [150]
Bandera de Palestina Palestina PLE [151]
Bandera de Panamá Panamá PAN [152]
Bandera de Papúa Nueva Guinea Papúa Nueva Guinea PNG [153]
Bandera de Paraguái Paraguái PAR [154]
Bandera del Perú Perú PER [155]
Bandera de Polonia Polonia POL [156]
Bandera de Portugal Portugal POR [157]
Bandera de Puertu Ricu Puertu Ricu PUR [158]
Bandera de Qatar Qatar QAT [159]
Bandera de República Centroafricana República Centroafricana CTA [160]
Bandera de Chequia República Checa CZE [161]
Bandera d'El Congu El Congu CGO [162]
Bandera de República Democrática d'El Congu República Democrática d'El Congu COD [163]
Bandera de República Dominicana República Dominicana DOM [164]
Bandera de Ruanda Ruanda RWA [165]
Bandera de Rumanía Rumanía ROU [166]
Bandera de Rusia Rusia RUS [167]
Bandera de Samoa Samoa SAM [168]
Bandera de Samoa Americana Samoa Americana ASA [169]
Bandera de Saint Kitts y Nevis Saint Kitts y Nevis SKN [170]
Bandera de San Marín San Marín SMR [171]
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg San Vicente y Les Granadines VIN [172]
Flag of Saint Lucia.svg Santa Llucía LCA [173]
Bandera de Santu Tomé y Príncipe Santu Tomé y Príncipe STP [174]
Bandera de Senegal Senegal SEN [175]
Bandera de Serbia Serbia SRB [176]
Bandera de Seixeles Seixeles SEY [177]
Bandera de Sierra Lleona Sierra Lleona SLE [178]
Bandera de Singapur Singapur SIN [179]
Bandera de Siria Siria SYR [180]
Bandera de Somalia Somalia SOM [181]
Bandera de Sri Lanka Sri Lanka SRI [182]
Bandera de Suazilandia Suazilandia SWZ [183]
Bandera de Sudáfrica Sudáfrica RSA [184]
Bandera de Sudán Sudán SDN [185]
Bandera de Sudán del Sur Sudán del Sur SSD [186]
Bandera de Suecia Suecia SWE [187]
Flag of Switzerland.svg Suiza SUI [188]
Bandera de Surinam Surinam SUR [189]
Bandera de la Polinesia Francesa Tahití TAH [190]
Bandera de Tailandia Tailandia THA [191]
Bandera de Taiwán Taiwán TPE [192]
Bandera de Tanzania Tanzania TAN [193]
Bandera de Taxiquistán Taxiquistán TJK [194]
Flag of East Timor.svg Timor Oriental TLS [195]
Bandera de Togu Togu TOG [196]
Bandera de Tonga Tonga TGA [197]
Bandera de Trinidá y Tobagu Trinidá y Tobagu TRI [198]
Bandera de Tunicia Tunicia TUN [199]
Bandera de Turkmenistán Turkmenistán TKM [200]
Bandera de Turquía Turquía TUR [201]
Bandera de Ucraína Ucraína UKR [202]
Bandera d'Uganda Uganda UGA [203]
Bandera de Uruguái Uruguái URU [204]
Bandera d'Uzbequistán Uzbequistán UZB [205]
Bandera de Vanuatu Vanuatu VAN [206]
Bandera de Venezuela Venezuela VEN [207]
Bandera de Vietnam Vietnam VIE [208]
Bandera de Xeorxa Xeorxa GEO [209]
Bandera de Xipre Xipre CYP [210]
Bandera de Yeme Yeme YEM [211]
Bandera de Xibuti Xibuti DJI [212]
Bandera de Zambia Zambia ZAM [213]
Bandera de Zimbabue Zimbabue ZIM [214]

Códigos anticuaos[editar | editar la fonte]

Bandera d'Alemaña Alemaña Democrática DDR
Bandera d'Alemaña Alemaña Federal FRG
Flag of Upper Volta.svg Altu Volta UPV
Bandera de les Antilles Neerlandeses Antilles Neerlandeses ANT
Bandera de Myanmar Birmania BUR
Flag of Bohemia.svg Bohemia BOH
Flag of Ceylon (1951–1972).svg Ceilán CEY
Flag of the Czech Republic.svg Checoslovaquia TCH
Bandera de la Comunidá d'Estaos Independientes Comunidá d'Estaos Independientes CIS
Bandera d'El Congu Congu-Brazzaville COB
Bandera de República Democrática d'El Congu Congu-Kinsasa CKN
Bandera de Costa d'Oru Costa d'Oru GOC
Bandera de Curaçao Curaçao CUR
Bandera de Benín Dahomey DAH
Bandera de Países Baxos Indies Orientales Neerlandeses DEI
Bandera de Irlanda Irlanda EIR
Bandera de El Líbanu Líbanu LIB
Flag of New Hebrides.svg Nueves Hébrides HEB
Bandera de Países Baxos Países Baxos HOL
Bandera del Mandatu Británicu de Palestina Palestina-Eretz Israel PAL
Bandera de Exiptu República Árabe Xunida UAR
Bandera de Rodesia Rodesia RHO
Bandera de Rumanía Rumanía ROM
Bandera de Samoa Samoa Occidental WSM
Bandera de Protectoráu de Sarre Sarre SAA
Bandera de Serbia y Montenegru Serbia y Montenegru SCG
Bandera de Sudán Sudán SUD
Bandera de Taiwán Taiwán TAI
Flag of Tanganyika (1961–1964).svg Tanganica TAA
Bandera de la Xunión Soviética Xunión Soviética URS
Bandera de Vietnam Vietnam del Norte VNO
Flag of South Vietnam.svg Vietnam del Sur VSO
Bandera de Yeme del Norte Yeme del Norte NYE
Bandera de Yeme del Sur Yeme del Sur SYE
Flag of Yugoslavia (1946-1992).svg Yugoslavia YUG
Bandera de Zaire Zaire ZAI

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

Referencies[editar | editar la fonte]

  1. 1,0 1,1 Randall Alvarez (5 de mayu de 2014). «Códigos de Identificación FIFA & COI» (castellán). Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  2. «Asociaciones». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  3. «FIFA Country Codes» (inglés). RSSSF (6 d'agostu de 2015). Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  4. «Member Association - Afganistán». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  5. «Member Association - Albania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  6. «Member Association - Germany». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  7. «Member Association - Andorra». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  8. «Member Association - Angola». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  9. «Member Association - Anguilla». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  10. «Member Association - Antigua and Barbuda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  11. «Member Association - Saudi Arabia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  12. «Member Association - Algeria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  13. «Member Association - Argentina». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  14. «Member Association - Armenia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  15. «Member Association - Aruba». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  16. «Member Association - Australia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  17. «Member Association - Austria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  18. «Member Association - Azerbaijan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  19. «Member Association - Bahamas». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  20. «Member Association - Bangladesh». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  21. «Member Association - Barbados». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  22. «Member Association - Bahrain». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  23. «Member Association - Belgium». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  24. «Member Association - Belize». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  25. «Member Association - Benin». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  26. «Member Association - Bermuda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  27. «Member Association - Belarus». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  28. «Member Association - Bolivia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  29. «Member Association - Bosnia and Herzegovina». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  30. «Member Association - Botswana». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  31. «Member Association - Brasil». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  32. «Member Association - Brunei Darussalam». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  33. «Member Association - Bulgaria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  34. «Member Association - Burkina Faso». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  35. «Member Association - Burundi». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  36. «Member Association - Bhutan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  37. «Member Association - Cabo Verde». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  38. «Member Association - Camboya». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  39. «Member Association - Cameroon». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  40. «Member Association - Canada». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  41. «Member Association - Chad». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  42. «Member Association - Chile». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  43. «Member Association - China PR». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  44. «Member Association - Colombia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  45. «Member Association - Comoros». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  46. «Member Association - Korea DPR». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  47. «Member Association - Korea Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  48. «Member Association - Côte d'Ivoire». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  49. «Member Association - Costa Rica». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  50. «Member Association - Croatia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  51. «Member Association - Cuba». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  52. «Member Association - Curaçao». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  53. «Member Association - Denmark». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  54. «Member Association - Dominica». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  55. «Member Association - Ecuador». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  56. «Member Association - El Salvador». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  57. «Member Association - United Arab Emirates». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  58. «Member Association - Eritrea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  59. «Member Association - Scotland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  60. «Member Association - Slovakia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  61. «Member Association - Slovenia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  62. «Member Association - Spain». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  63. «Member Association - USA». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  64. «Member Association - Estonia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  65. «Member Association - Ethiopia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  66. «Member Association - Egypt». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  67. «Member Association - Philippines». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  68. «Member Association - Finland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  69. «Member Association - Fiji». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  70. «Member Association - France». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  71. «Member Association - Gabon». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  72. «Member Association - Wales». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  73. «Member Association - Gambia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  74. «Member Association - Ghana». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  75. «Member Association - Gibraltar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  76. «Member Association - Grenada». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  77. «Member Association - Greece». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  78. «Member Association - Guam». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  79. «Member Association - Guatemala». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  80. «Member Association - Guinea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  81. «Member Association - Guinea-Bissau». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  82. «Member Association - Equatorial Guinea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  83. «Member Association - Guyana». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  84. «Member Association - Haiti». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  85. «Member Association - Honduras». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  86. «Member Association - Hong Kong». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  87. «Member Association - Hungary». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  88. «Member Association - India». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  89. «Member Association - Indonesia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  90. «Member Association - England». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  91. «Member Association - Iraq». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  92. «Member Association - Iran». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  93. «Member Association - República d'Irlanda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  94. «Member Association - Republic of Ireland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  95. «Member Association - Iceland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  96. «Member Association - Cayman Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  97. «Member Association - Cook Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  98. «Member Association - Faroe Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  99. «Member Association - Solomon Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  100. «Member Association - Turks and Caicos Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  101. «Member Association - British Virgin Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  102. «Member Association - US Virgin Islands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  103. «Member Association - Israel». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  104. «Member Association - Italy». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  105. «Member Association - Jamaica». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  106. «Member Association - Japan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  107. «Member Association - Jordan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  108. «Member Association - Kazakhstan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  109. «Member Association - Kenya». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  110. «Member Association - Kyrgyz Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  111. «Member Association - Kosovo». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  112. «Member Association - Kuwait». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  113. «Member Association - Laos». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  114. «Member Association - Lesotho». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  115. «Member Association - Latvia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  116. «Member Association - Lebanon». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  117. «Member Association - Liberia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  118. «Member Association - Libya». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  119. «Member Association - Liechtenstein». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  120. «Member Association - Lithuania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  121. «Member Association - Luxembourg». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  122. «Member Association - Macau». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  123. «Member Association - North Macedonia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  124. «Member Association - Madagascar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  125. «Member Association - Malaysia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  126. «Member Association - Malawi». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  127. «Member Association - Maldives». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  128. «Member Association - Mali». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  129. «Member Association - Malta». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  130. «Member Association - Morocco». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  131. «Member Association - Mauritius». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  132. «Member Association - Mauritania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  133. «Member Association - Mexico». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  134. «Member Association - Moldova». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  135. «Member Association - Mongolia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  136. «Member Association - Montenegro». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  137. «Member Association - Montserrat». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  138. «Member Association - Mozambique». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  139. «Member Association - Myanmar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  140. «Member Association - Namibia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  141. «Member Association - Nepal». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  142. «Member Association - Nicaragua». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  143. «Member Association - Niger». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  144. «Member Association - Nigeria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  145. «Member Association - Norway». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  146. «Member Association - New Caledonia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  147. «Member Association - New Zealand». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  148. «Member Association - Oman». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  149. «Member Association - Netherlands». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  150. «Member Association - Pakistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  151. «Member Association - Palestine». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  152. «Member Association - Panama». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  153. «Member Association - Papua New Guinea». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  154. «Member Association - Paraguay». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  155. «Member Association - Peru». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  156. «Member Association - Poland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  157. «Member Association - Portugal». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  158. «Member Association - Puerto Rico». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  159. «Member Association - Qatar». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  160. «Member Association - Central African Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  161. «Member Association - Czech Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  162. «Member Association - Congo». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  163. «Member Association - Congo DR». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  164. «Member Association - Dominican Republic». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  165. «Member Association - Rwanda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  166. «Member Association - Romania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  167. «Member Association - Russia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  168. «Member Association - Samoa». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  169. «Member Association - American Samoa». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  170. «Member Association - St. Kitts and Nevis». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  171. «Member Association - San Marino». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  172. «Member Association - St. Vincent and the Grenadines». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  173. «Member Association - St. Lucia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  174. «Member Association - São Tomé and Príncipe». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  175. «Member Association - Senegal». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  176. «Member Association - Serbia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  177. «Member Association - Seychelles». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  178. «Member Association - Sierra Leone». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  179. «Member Association - Singapore». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  180. «Member Association - Syria». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  181. «Member Association - Somalia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  182. «Member Association - Sri Lanka». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  183. «Member Association - Eswatini». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  184. «Member Association - South Africa». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  185. «Member Association - Sudan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  186. «Member Association - South Sudan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  187. «Member Association - Sweden». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  188. «Member Association - Switzerland». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  189. «Member Association - Suriname». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  190. «Member Association - Tahiti». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  191. «Member Association - Thailand». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  192. «Member Association - Chinese Taipei». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  193. «Member Association - Tanzania». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  194. «Member Association - Tajikistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  195. «Member Association - Timor-Leste». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  196. «Member Association - Togo». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  197. «Member Association - Tonga». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  198. «Member Association - Trinidad and Tobago». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  199. «Member Association - Tunisia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  200. «Member Association - Turkmenistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  201. «Member Association - Turkey». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  202. «Member Association - Ucraine». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  203. «Member Association - Uganda». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  204. «Member Association - Uruguay». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  205. «Member Association - Uzbekistan». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  206. «Member Association - Vanuatu». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  207. «Member Association - Venezuela». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  208. «Member Association - Vietnam». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  209. «Member Association - Georgia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  210. «Member Association - Cyprus». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  211. «Member Association - Yemen». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  212. «Member Association - Djibouti». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  213. «Member Association - Zambia». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.
  214. «Member Association - Zimbabwe». FIFA. Consultáu'l 9 de xineru de 2021.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]