Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés en en 5 700 141 45 604 532 850 838 166 1 210 34 273 654 121 349 872 291 914
2 Cebuanu ceb ceb 5 382 308 8 964 644 23 417 750 5 50 326 172 0 1
3 Suecu sv sv 3 776 826 7 689 607 43 348 145 63 626 013 2 254 0 6
4 Alemán de de 2 211 057 6 201 541 178 985 808 190 2 976 562 18 061 129 083 94
5 Francés fr fr 2 033 109 9 669 540 150 970 464 161 3 183 651 16 041 55 288 220
6 Neerlandés nl nl 1 939 555 3 991 114 51 952 260 45 936 131 3 468 20 15
7 Rusu ru ru 1 491 027 5 763 150 94 291 224 86 2 350 636 9 961 211 717 134
8 Español es es 1 457 658 6 433 395 109 594 034 73 5 103 835 15 203 0 198
9 Italianu it it 1 455 340 5 892 935 98 877 249 113 1 701 255 7 452 141 463 156
10 Polacu pl pl 1 294 925 2 890 653 54 074 579 102 903 716 3 814 110 28
11 Samareñu war war 1 263 204 2 876 462 6 192 399 2 37 720 74 44 4
12 Vietnamita vi vi 1 185 492 13 594 098 41 817 976 24 615 280 1 668 27 931 337
13 Xaponés ja ja 1 116 964 3 309 801 69 424 892 41 1 366 150 13 268 85 196 81
14 Chinu zh zh 1 018 654 5 491 625 50 623 194 77 2 563 877 8 299 50 068 178
15 Portugués pt pt 1 003 246 4 685 851 52 751 905 77 2 133 431 6 076 49 304 152
16 Ucraín uk uk 807 048 2 430 635 23 069 124 44 415 114 2 379 95 905 38
17 Persa fa fa 639 282 4 192 193 24 281 790 34 754 792 4 321 51 998 179
18 Serbiu sr sr 609 553 3 663 720 20 704 473 15 227 680 697 29 960 142
19 Árabe ar ar 594 342 3 884 599 30 069 768 28 1 527 952 4 407 31 166 237
20 Catalán ca ca 587 764 1 455 070 20 174 413 21 298 481 1 095 10 574 30
21 Noruegu (Bokmål) no no 493 083 1 317 449 18 715 998 41 435 387 1 213 2 40
22 Serbocroata sh sh 445 418 4 600 339 40 820 999 10 125 449 176 9 141 772
23 Finlandés fi fi 442 874 1 196 201 17 459 113 36 391 309 1 584 54 484 42
24 Indonesiu id id 437 574 2 387 564 14 091 084 34 985 329 2 508 60 937 117
25 Húngaru hu hu 435 442 1 264 197 20 246 521 29 388 948 1 594 21 249 58
26 Coreanu ko ko 424 787 1 663 158 21 970 958 25 518 854 2 158 13 968 112
27 Checu cs cs 410 977 1 110 464 16 281 046 29 421 013 1 756 1 42
28 Rumanu ro ro 388 006 2 053 240 12 276 953 18 445 912 844 36 139 110
29 Malayu ms ms 318 882 869 305 4 398 058 14 219 594 430 21 634 15
30 Turcu tr tr 313 947 1 569 896 19 840 616 27 1 006 044 677 31 176 202
31 Vascu eu eu 303 763 624 076 6 392 663 11 91 228 235 0 11
32 Esperantu eo eo 249 103 552 531 6 335 002 19 148 713 320 4 446 17
33 Búlgaru bg bg 245 021 544 069 8 631 933 26 238 349 674 739 24
34 Armeniu hy hy 243 966 815 286 5 879 650 11 77 154 595 7 222 40
35 Danés da da 239 516 806 225 9 610 585 25 330 326 838 0 67
36 Hebréu he he 228 909 953 956 23 552 425 39 429 341 2 766 52 902 248
37 Chinu min nan zh-min-nan zh-min-nan 227 179 719 630 1 897 259 5 35 552 81 362 12
38 Eslovacu sk sk 226 893 494 874 6 687 622 7 161 481 458 0 19
39 Minangkabau min min 222 259 318 036 1 571 664 3 7 629 42 103 1
40 kazaquistanín kk kk 222 199 523 813 2 634 911 16 79 427 123 9 586 9
41 Chechenu ce ce 201 477 226 571 2 784 821 4 18 294 27 293 0
42 Croata hr hr 198 256 499 636 5 113 037 19 203 877 483 15 807 24
43 Lituanu lt lt 189 034 449 963 5 412 429 13 124 341 321 20 958 23
44 Estoniu et et 179 563 445 878 5 068 099 33 117 436 378 2 459 25
45 Eslovenu sl sl 162 070 384 267 5 019 247 22 170 716 292 8 055 25
46 Bielorrusu be be 156 440 512 688 3 184 988 9 79 476 231 2 779 32
47 Griegu el el 151 120 459 382 7 160 665 21 251 387 845 16 515 65
48 Gallegu gl gl 150 479 370 031 4 830 453 11 90 559 273 9 276 28
49 Urdu ur ur 140 210 760 745 3 539 319 8 82 126 214 4 921 91
50 Noruegu (Nynorsk) nn nn 139 102 330 870 3 058 151 23 90 973 136 16 18
51 Azerbaixanu az az 137 666 356 368 4 376 541 16 158 592 510 21 149 31
52 Inglés simple simple simple 137 106 472 919 6 205 807 16 745 870 725 36 79
53 Uzbequistanín uz uz 129 288 621 309 2 007 462 8 39 968 95 376 47
54 Llatín la la 128 979 251 258 3 356 897 17 109 711 151 0 12
55 Hindi hi hi 126 316 781 785 3 885 419 12 375 960 1 173 3 692 134
56 Tailandés th th 125 926 736 874 7 770 820 15 326 966 1 213 35 657 248
57 Xeorxanu ka ka 124 015 355 518 3 532 128 3 103 107 245 13 882 35
58 Volapük vo vo 121 239 250 128 3 189 746 2 25 179 33 0 14
59 Tamil ta ta 117 479 345 414 2 560 241 35 138 448 306 7 694 28
60 Azerbaixanu del sur azb azb 101 615 215 192 517 642 4 13 112 82 0 3
61 Galés cy cy 101 035 216 777 5 981 910 12 50 728 120 17 136 36
62 Macedoniu mk mk 95 552 436 088 3 754 288 16 76 633 147 7 705 109
63 Tayiku tg tg 95 129 178 087 1 012 627 4 23 475 67 388 4
64 Letón lv lv 87 158 362 316 2 912 400 10 78 011 237 20 882 80
65 Asturianu ast ast 86 091 134 053 1 690 005 9 46 419 150 0 4
66 Malgax mg mg 85 048 220 050 817 607 2 18 282 41 4 9
67 Occitanu oc oc 84 800 141 843 2 084 172 4 35 910 87 887 7
68 Tagalu tl tl 81 618 232 940 1 647 722 11 94 541 126 1 925 24
69 Idioma tártaru tt tt 80 437 190 794 2 284 657 3 27 687 59 4 114 23
70 Idioma kirguís ky ky 79 735 101 202 329 124 3 20 558 57 2 681 0
71 Bosniu bs bs 77 991 365 349 2 937 799 8 108 123 143 24 141 109
72 Albanés sq sq 74 635 210 783 1 883 691 10 106 019 206 11 421 30
73 Nepal bhasa new new 72 152 196 229 844 081 1 19 049 17 0 13
74 Idioma telugu te te 69 237 235 677 2 433 602 15 75 527 191 12 044 60
75 Cantonés zh-yue zh-yue 68 120 172 996 1 214 315 10 158 049 240 1 522 17
76 Bretón br br 65 259 127 983 1 797 679 7 50 523 74 5 402 13
77 Piamontés pms pms 64 372 98 625 840 362 9 19 302 32 2 078 2
78 Bielorrusu (Taraškievica) be-tarask be-tarask 63 976 170 339 1 987 653 5 56 516 108 1 464 32
79 Bengalí bn bn 60 224 598 329 3 078 708 16 193 690 944 4 797 411
80 Idioma malabar ml ml 58 072 363 374 2 853 218 19 111 387 324 5 725 217
81 Xavanés jv jv 54 921 145 198 1 449 242 8 36 616 65 5 446 27
82 Luxemburgués lb lb 54 363 117 166 2 124 854 5 40 736 71 2 559 24
83 Afrikaans af af 52 955 175 837 1 751 076 13 102 449 158 8 817 54
84 Haitianu ht ht 52 764 64 874 711 727 0 19 807 37 0 1
85 Escocés (llingua xermánica) sco sco 52 632 192 201 682 425 4 51 635 96 1 481 25
86 Marathi mr mr 51 765 211 197 1 614 354 9 92 598 250 19 209 73
87 Irlandés ga ga 48 068 78 831 896 281 7 35 879 75 1 190 5
88 Panyabí occidental pnb pnb 46 573 66 104 503 958 2 21 663 34 238 1
89 Islandés is is 45 653 121 127 1 599 899 25 62 791 96 3 031 36
90 Suaḥili sw sw 45 060 98 957 1 038 292 9 32 880 98 2 190 15
91 Baskir ba ba 43 536 126 973 824 347 7 22 848 57 1 327 24
92 Chuvasiu cv cv 41 398 72 265 639 531 2 23 209 38 536 5
93 Frisón occidental fy fy 40 473 120 015 926 010 8 30 878 66 6 388 30
94 Sondanés su su 39 612 68 189 544 687 7 20 271 48 541 4
95 Birmanu my my 39 306 85 546 417 351 4 52 688 91 3 493 7
96 Lombardu lmo lmo 37 589 98 056 971 227 6 23 450 51 4 437 26
97 Aragonés an an 33 434 106 333 1 612 064 5 49 193 65 1 242 72
98 Yoruba yo yo 31 708 54 495 514 824 2 17 569 31 172 5
99 Baxu saxón nds nds 30 932 83 098 822 043 3 33 266 41 0 28
100 Nepalín ne ne 30 590 85 865 669 547 11 38 475 86 598 25
101 Panyabí oriental pa pa 30 075 101 797 440 030 8 24 335 91 1 347 25
102 Guyaratín gu gu 28 019 82 823 622 366 3 42 786 94 1 29
103 Ido io io 27 869 41 833 936 171 4 24 668 36 1 6
104 Bávaru bar bar 26 184 99 483 695 019 6 42 647 60 1 265 55
105 Sicilianu scn scn 26 050 55 178 724 090 8 30 212 27 1 408 16
106 Bishnupriya Manipuri bpy bpy 25 080 58 188 780 636 1 18 395 15 49 23
107 Alemánicu als als 24 887 57 209 837 707 8 64 754 86 471 25
108 Canarés kn kn 23 640 93 566 857 987 4 48 466 239 3 333 80
109 Curdu ku ku 23 625 59 706 705 029 3 35 858 45 619 28
110 Curdu (Soraní) ckb ckb 22 048 119 496 579 858 7 32 496 76 848 95
111 Quechua qu qu 20 729 52 354 633 126 2 20 390 33 0 28
112 Interlingua ia ia 20 654 33 071 596 135 7 32 350 34 4 7
113 Árabe exipcianu arz arz 19 236 160 232 819 274 5 101 953 98 1 460 275
114 Mongol mn mn 18 310 64 728 552 789 6 53 567 73 1 445 55
115 Samogitian bat-smg bat-smg 16 304 27 530 343 902 4 18 793 16 109 6
116 Cingalés si si 14 820 68 016 425 955 2 36 799 61 4 577 81
117 Gaélicu escocés gd gd 14 732 30 498 542 436 3 19 405 37 347 20
118 Valón wa wa 14 691 38 213 334 622 1 16 021 18 2 143 22
119 Napolitanu nap nap 14 549 26 480 649 621 2 19 692 21 367 16
120 Yiddish yi yi 14 471 39 820 533 003 2 31 449 46 1 063 41
121 Amáricu am am 14 331 44 516 347 539 3 26 750 37 1 625 35
122 Oriya or or 14 144 60 520 327 739 5 18 334 67 119 58
123 Buginese bug bug 14 117 18 634 191 641 0 9 288 10 0 1
124 Min Dong cdo cdo 13 904 27 150 73 292 3 13 797 16 3 2
125 Banyumasan map-bms map-bms 13 328 28 739 206 185 1 10 463 16 487 10
126 Upper Sorbian hsb hsb 13 050 33 135 359 925 3 17 607 26 140 26
127 Feroés fo fo 12 785 38 116 348 391 2 19 747 34 0 36
128 Mazandaraní mzn mzn 12 715 28 031 145 851 3 17 440 27 250 8
129 Maithili mai mai 12 651 30 530 177 389 3 6 130 28 66 12
130 Megrelianu xmf xmf 12 536 27 814 134 475 2 11 446 22 0 7
131 Limburgués li li 12 219 60 466 427 820 5 18 879 28 624 110
132 Chinu vu wuu wuu 11 650 22 648 236 611 3 55 471 39 244 9
133 Sakha sah sah 11 628 39 963 341 001 3 15 804 22 1 766 51
134 Ilocanu ilo ilo 11 420 47 298 327 198 2 12 314 26 0 68
135 Sánscritu sa sa 11 336 54 436 436 781 6 23 724 37 434 116
136 Venecianu vec vec 11 217 34 182 591 449 3 21 601 36 719 73
137 Osetiu os os 11 079 42 448 468 937 2 17 514 21 184 89
138 Emiliano-romañol eml eml 10 469 29 720 123 360 2 15 308 15 1 951 14
139 Sindhi sd sd 10 297 30 263 124 135 2 9 249 24 19 15
140 Hill Mari mrj mrj 10 268 15 566 94 048 0 7 649 12 0 2
141 Meadow Mari mhr mhr 10 022 23 199 170 965 0 9 780 19 0 13
142 Fiji Hindi hif hif 9 758 31 190 242 790 1 20 066 25 193 38
143 Tarantinu roa-tara roa-tara 9 240 17 362 134 657 1 8 293 13 290 6
144 Pashtu ps ps 8 984 33 067 224 450 1 17 466 34 1 447 49
145 Zazaki diq diq 8 859 26 392 375 706 2 17 390 25 215 56
146 Idioma hakka hak hak 8 699 16 730 113 365 0 22 716 18 0 6
147 Pampangu pam pam 8 540 18 366 280 089 2 14 806 26 413 20
148 Chinu clásicu zh-classical zh-classical 8 106 76 224 316 796 4 72 302 86 0 293
149 Sesotho sa leboa nso nso 8 080 9 924 38 440 0 3 750 8 0 0
150 Bicolano central bcl bcl 8 079 14 404 174 673 2 12 756 20 880 7
151 Bihari bh bh 7 829 48 700 606 459 2 14 822 28 54 339
152 Achenés ace ace 7 448 14 221 107 618 1 16 822 30 0 6
153 Silesianu szl szl 7 446 18 052 232 490 2 14 947 24 0 26
154 Sami septentrional se se 7 422 17 688 284 629 4 18 780 24 0 31
155 Frisón septentrional frr frr 7 294 22 011 152 359 4 11 562 28 781 28
156 Maorí mi mi 7 144 12 753 148 023 2 9 672 17 0 7
157 Náhuatl nah nah 7 007 18 510 440 486 3 16 033 16 175 64
158 Dutch Low Saxon nds-nl nds-nl 6 775 16 838 296 618 6 17 716 19 612 39
159 Camboyanu km km 6 653 26 690 215 793 5 24 591 83 1 196 73
160 Rusinu rue rue 6 645 12 654 106 977 0 16 211 21 0 7
161 West Flemish vls vls 6 512 18 791 297 054 3 17 004 30 502 56
162 Chinu gan gan gan 6 404 33 234 390 979 2 30 372 17 147 206
163 Tártaru de Crimea crh crh 5 934 20 428 136 558 1 12 387 17 0 40
164 Sardu sc sc 5 869 12 788 155 062 2 14 063 37 121 17
165 Navajo nv nv 5 862 16 753 203 346 2 10 834 12 538 42
166 Tibetanu bo bo 5 821 16 503 134 836 0 17 759 19 0 28
167 Vepsiu vep vep 5 762 19 511 106 688 0 10 052 20 0 31
168 Idioma guilakí glk glk 5 656 11 879 51 895 3 10 319 10 807 5
169 Corsu co co 5 565 12 639 359 275 1 14 114 17 0 46
170 Turcomanu tk tk 5 487 12 875 206 963 2 16 379 22 306 29
171 Võro fiu-vro fiu-vro 5 447 10 224 167 999 2 9 730 15 211 13
172 Somalín so so 5 387 19 360 178 373 1 20 693 51 1 62
173 Lorí del norte lrc lrc 5 365 8 982 94 745 1 3 266 15 0 5
174 Idioma erzya myv myv 5 336 12 721 106 277 2 8 405 22 0 16
175 Komi kv kv 5 292 13 478 131 604 0 9 847 11 0 23
176 Caxubiu csb csb 5 245 8 381 180 377 2 11 477 14 0 8
177 Asamés as as 4 969 39 903 181 475 3 20 331 55 1 367 225
178 Manx gv gv 4 966 16 818 297 289 2 13 545 21 181 101
179 Idioma udmurtu udm udm 4 494 12 858 110 438 4 9 969 9 9 30
180 Zelandés zea zea 4 416 8 427 105 798 4 8 605 13 1 10
181 Llingua aymara ay ay 4 381 7 798 89 159 0 11 609 13 0 7
182 Uigur ug ug 4 084 11 880 144 694 0 14 065 16 295 44
183 Occidental ie ie 4 036 6 683 119 636 0 11 680 15 0 8
184 Normandu nrm nrm 4 003 9 008 208 676 0 9 348 15 0 36
185 Saterland Frisian stq stq 3 965 10 240 117 018 3 9 558 20 442 29
186 Lezgianu lez lez 3 950 10 234 76 126 4 6 663 14 10 19
187 Shona sn sn 3 849 10 102 59 246 0 8 614 15 0 15
188 Córnicu kw kw 3 817 7 680 173 280 1 9 868 17 0 23
189 Xudeoespañol lad lad 3 805 12 918 202 375 4 14 582 24 23 90
190 Picardu pcd pcd 3 749 8 158 56 711 1 8 986 18 52 10
191 Mirandés mwl mwl 3 647 9 634 93 972 2 9 179 10 0 26
192 Guaraní gn gn 3 600 8 613 107 239 1 11 600 20 0 24
193 Romanche rm rm 3 538 8 372 154 677 2 12 572 20 49 34
194 Konkani gom gom 3 515 7 730 172 861 1 4 318 11 0 32
195 Komi-Permyak koi koi 3 449 8 043 54 748 0 5 898 9 0 12
196 Abḥasiu ab ab 3 427 12 639 67 567 1 12 557 16 2 39
197 Ligur lij lij 3 420 14 818 158 943 3 9 410 21 0 119
198 Maltés mt mt 3 321 15 028 250 817 3 14 762 20 1 166 207
199 Friulanu fur fur 3 283 7 729 165 394 1 9 939 18 319 39
200 Lower Sorbian dsb dsb 3 179 10 635 135 195 2 13 337 20 0 70
201 Franco-provenzal frp frp 3 119 7 946 187 119 2 10 568 16 0 56
202 Lingala ln ln 3 038 8 026 118 474 2 8 489 13 28 40
203 Inglés antiguu ang ang 3 022 14 269 192 786 1 93 052 30 300 187
204 Maldivu dv dv 3 022 10 502 120 582 2 18 610 11 933 70
205 Chabacanu cbk-zam cbk-zam 2 996 5 357 98 886 1 10 576 11 1 11
206 Estremeñu ext ext 2 946 6 853 108 603 0 12 104 20 0 28
207 Doteli dty dty 2 894 10 620 142 583 1 2 459 17 3 96
208 Cabiliu kab kab 2 868 11 018 73 737 1 8 163 21 0 54
209 Lao lo lo 2 868 8 504 65 641 0 10 404 20 0 30
210 Fráncicu ripuariu ksh ksh 2 838 10 297 1 599 982 2 16 634 15 0 1 073
211 Lingua Franca Nova lfn lfn 2 784 4 359 22 749 1 1 359 22 0 2
212 Gagauz gag gag 2 759 6 237 62 869 0 8 324 14 0 16
213 Ḥawaianu haw haw 2 720 5 020 78 109 0 9 980 12 0 11
214 Carelianu olo olo 2 679 4 868 21 240 1 3 208 12 0 3
215 Pangasinense pag pag 2 558 7 389 58 580 0 5 413 6 0 28
216 Pali pi pi 2 529 4 423 96 116 0 4 750 6 0 12
217 Avar av av 2 306 9 119 67 630 0 9 645 16 0 65
218 Alemán palatín pfl pfl 2 108 5 624 75 054 5 7 171 12 0 37
219 Buriatu bxr bxr 2 093 7 650 52 981 1 9 925 10 0 49
220 Calmucu xal xal 2 036 10 388 80 164 0 7 160 9 0 130
221 Karachái-bálkaro krc krc 2 027 13 478 103 585 1 7 155 10 0 245
222 Papiamentu pap pap 1 933 4 622 71 285 1 8 391 12 0 30
223 Karakalpako kaa kaa 1 909 4 771 42 144 1 7 612 9 0 20
224 Ḥausa ha ha 1 895 5 695 38 724 2 7 661 20 0 27
225 Banjar bjn bjn 1 844 13 538 59 041 1 8 541 12 1 175
226 Alemán de Pensilvania pdc pdc 1 824 5 556 102 140 0 23 010 17 0 77
227 Kiñaruanda rw rw 1 824 5 105 71 277 0 7 444 15 0 45
228 Gorontalo gor gor 1 766 3 592 20 187 1 475 15 0 6
229 Tuvanu tyv tyv 1 713 6 089 27 370 0 5 055 11 0 29
230 Tonganu to to 1 692 4 956 39 293 1 5 845 6 11 30
231 Novial nov nov 1 657 4 478 174 404 2 7 648 11 0 113
232 Groenlandés kl kl 1 656 3 944 71 614 2 9 199 8 0 35
233 Xamaicanu jam jam 1 630 2 841 19 344 1 3 595 12 0 4
234 Aramaic arc arc 1 628 5 914 92 736 1 14 429 12 0 109
235 Cabardianu kbd kbd 1 576 6 599 41 901 0 6 612 11 0 65
236 Tok pisin tpi tpi 1 481 5 633 83 880 0 8 533 8 0 117
237 Kikuyu kbp kbp 1 450 2 788 12 894 0 1 591 15 0 4
238 Tetun tet tet 1 430 3 549 61 918 1 6 427 11 0 38
239 Idioma kikuyu ki ki 1 357 2 861 19 280 0 4 964 10 0 8
240 Igbo ig ig 1 344 5 488 62 607 1 8 640 25 0 108
241 Nauruanu na na 1 302 4 093 80 579 1 7 166 9 0 90
242 Lojban jbo jbo 1 228 5 526 108 528 2 11 025 11 0 241
243 Lak lbe lbe 1 216 11 354 44 184 0 6 109 6 0 270
244 Macedorrumanu roa-rup roa-rup 1 212 3 818 198 109 1 10 343 10 0 240
245 Tahitianu ty ty 1 194 2 838 51 891 0 5 297 8 0 35
246 Moksha mdf mdf 1 185 5 202 49 216 2 6 392 6 0 109
247 Zhuanganu za za 1 185 2 970 36 738 0 7 024 9 0 28
248 Kikongo kg kg 1 181 2 755 42 421 1 6 939 9 0 27
249 Bislama bi bi 1 176 2 858 37 581 0 7 485 10 0 27
250 Wolof wo wo 1 167 4 467 99 272 1 10 500 17 0 178
251 Luganda lg lg 1 155 4 265 24 063 0 4 701 13 0 41
252 Sranan srn srn 1 059 2 626 37 795 0 5 230 11 0 32
253 Zulú zu zu 1 010 4 899 49 692 0 10 981 29 0 150
254 Tulu tcy tcy 964 2 754 38 196 1 2 200 19 0 48
255 Cheroqui chr chr 854 3 579 42 851 1 12 947 10 0 122
256 en:Latgalian ltg ltg 807 2 869 32 622 0 4 700 12 0 74
257 Samoanu sm sm 799 2 848 38 668 0 5 461 6 0 89
258 Oromu om om 772 3 161 30 750 0 5 684 13 0 93
259 Ingusetio inh inh 770 2 550 26 819 1 580 10 0 56
260 Xhosa xh xh 745 3 136 29 732 0 7 417 18 0 98
261 Norfolk pih pih 663 2 708 38 953 0 7 230 10 0 137
262 Antiguu eslavu eclesiásticu cu cu 659 4 631 75 714 1 17 064 16 0 594
263 Romaní rmy rmy 659 2 534 46 989 0 12 464 10 0 150
264 Bambara bm bm 647 2 497 37 945 0 7 386 10 0 124
265 Twi tw tw 642 2 082 18 389 0 7 860 13 0 44
266 Tswana tn tn 641 2 674 21 878 1 6 026 8 0 82
267 Kirundi rn rn 611 1 961 19 544 0 5 374 7 0 49
268 Cheyenne chy chy 609 2 151 23 149 0 7 643 10 0 69
269 Atikamekw atj atj 595 1 321 9 641 4 1 374 6 0 11
270 Tumbuka tum tum 571 1 874 21 397 0 4 380 9 0 59
271 Góticu got got 568 3 152 39 279 1 12 672 9 0 258
272 Tsonga ts ts 565 3 212 32 305 2 5 803 20 0 221
273 Akan ak ak 562 2 383 19 953 0 7 547 15 0 88
274 Sesotho st st 543 2 185 23 147 0 6 426 11 0 97
275 Chamorru ch ch 471 2 321 20 393 0 10 498 10 0 136
276 Pontic pnt pnt 459 1 942 33 748 0 6 814 7 0 181
277 Suazi ss ss 446 2 137 36 094 3 5 419 14 0 243
278 Fixanu fj fj 424 1 968 30 848 0 5 606 8 0 208
279 Adigué ady ady 410 1 440 7 597 1 2 841 8 0 33
280 Inuit iu iu 401 2 848 41 909 1 11 971 12 0 548
281 Moldovan mo mo 394 2 420 10 273 0 2 158 0 17 112
282 Chichewa ny ny 389 1 901 17 750 1 5 175 9 0 141
283 Ewé ee ee 345 2 622 47 891 1 9 564 12 0 796
284 Cachemir ks ks 315 1 597 32 448 0 6 310 5 0 337
285 Vienda ve ve 266 1 631 16 807 0 4 451 8 0 271
286 Iñupiaq ik ik 260 2 264 35 070 0 5 535 7 0 920
287 Sangu sg sg 255 1 599 19 338 0 4 384 6 0 336
288 Fula ff ff 226 1 747 20 992 0 5 503 9 0 544
289 Dzongkha dz dz 218 1 880 26 946 0 6 422 6 0 833
290 Tigriña ti ti 167 1 600 19 253 0 5 735 11 0 886
291 Cree cr cr 104 2 000 33 727 1 10 248 12 0 5 605
292 Dinka din din 76 593 3 341 0 1 980 12 0 261
293 Ndonga ng ng 8 441 5 918 0 1 754 0 0 39 313
294 Choctaw cho cho 6 200 4 217 0 1 410 0 0 22 043
295 Marshallés mh mh 4 205 4 211 0 1 742 0 0 51 868
296 Kwanyama kj kj 4 113 3 547 0 1 139 0 0 23 309
297 Yi ii ii 3 188 11 652 0 1 545 0 0 235 691
298 Hiri motu ho ho 3 128 3 785 0 1 277 0 0 51 337
299 Idioma afar aa aa 1 509 4 680 0 3 246 0 0 2 372 769
300 Muscogee mus mus 1 114 3 600 0 1 629 0 0 403 232
301 Hereru hz hz 0 175 4 480 0 3 080 0 0 0
302 Kanuri kr kr 0 161 4 640 0 4 403 0 0 0
Total 48 566 591 192 266 940 2 435 562 869 3 749[5] 76 720 541 275 949 2 560 572 111

Ver tamién[editar | editar la fonte]

  • Especial:Toles Wikis de Wikimedia
  • Wikipedia:Llista completa de Wikipedies

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Las páginas de contenido son las páginas pertenecientes a los espacios de nombres que cada comunidad considera que constituyen la enciclopedia propiamente dicha —además del principal o de artículos, en algunas ediciones se añaden otros complementarios, como los anexos de la Wikipedia en español—, y que además no son redirecciones y contienen al menos un enlace interno.
  2. La dirección URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyectu en los postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia se ponen al día les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyectos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]