Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 5 998 508 49 433 085 932 231 043 1 142 38 131 365 124 813 883 357 989
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 378 615 9 744 135 29 555 242 6 64 503 141 0 2
3 Suecu svenska sv 3 739 368 7 772 115 47 063 580 59 709 093 2 429 0 7
4 Alemán Deutsch de 2 388 423 6 679 684 194 683 902 190 3 369 861 19 032 131 987 94
5 Francés français fr 2 173 582 10 593 974 166 135 372 164 3 674 451 18 836 59 819 235
6 Neerlandés Nederlands nl 1 992 233 4 168 228 55 343 591 39 1 045 150 4 068 21 16
7 Rusu русский ru 1 592 089 6 087 418 104 385 512 88 2 675 793 11 403 222 045 137
8 Italianu italiano it 1 578 538 6 506 809 109 979 582 105 1 923 598 8 409 140 258 165
9 Español español es 1 572 947 6 919 769 122 500 981 67 5 688 194 14 593 0 205
10 Polacu polski pl 1 380 577 3 148 808 58 377 092 101 1 006 582 4 502 267 30
11 Samareñu Winaray war 1 263 896 2 878 098 6 207 478 3 43 582 63 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 238 595 16 744 090 57 896 516 21 717 866 1 871 32 187 542
13 Xaponés 日本語 ja 1 186 280 3 517 410 75 660 809 41 1 582 913 14 230 85 894 83
14 Chinu 中文 zh 1 091 301 6 045 147 57 493 410 81 2 876 482 8 028 52 765 196
15 Árabe العربية ar 1 026 645 6 325 499 42 745 292 23 1 789 091 5 059 34 447 180
16 Portugués Idioma português pt 1 018 936 4 960 356 57 063 067 73 2 352 246 5 404 54 088 172
17 Ucraín українська uk 982 903 3 043 775 26 992 939 46 489 021 2 898 103 248 39
18 Persa فارسی fa 707 321 4 524 732 28 002 443 32 887 668 5 330 60 339 180
19 Catalán ca ca 635 614 1 564 012 22 603 714 21 344 495 1 400 12 116 31
20 Serbiu српски / srpski sr 629 001 3 864 892 22 798 207 19 257 101 941 32 850 156
21 Noruegu (Bokmål) norsk no 527 158 1 435 462 20 067 020 43 483 419 1 398 2 42
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 517 188 2 705 111 16 442 256 36 1 126 726 3 025 60 824 109
23 Coreanu 한국어 ko 481 098 2 203 312 25 528 521 25 603 124 2 246 15 565 148
24 Finlandés suomi fi 477 042 1 274 104 18 623 236 35 439 431 1 727 58 255 41
25 Húngaru magyar hu 463 328 1 336 786 22 128 381 31 434 582 1 814 13 136 59
26 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 450 758 4 622 607 40 920 551 11 143 352 175 10 104 758
27 Checu čeština cs 443 743 1 238 126 18 033 816 32 481 597 2 346 1 47
28 Rumanu Idioma rumanu ro 403 617 2 179 727 13 196 832 18 507 231 989 37 952 117
29 Vascu euskara eu 350 202 708 951 7 706 542 12 107 585 321 0 11
30 Turcu Türkçe tr 339 716 1 732 801 21 295 444 24 1 094 276 3 111 33 115 207
31 Malayu Bahasa Melayu ms 333 780 918 928 4 692 126 13 248 787 412 21 624 16
32 Esperantu Esperanto eo 274 057 609 100 6 829 816 19 166 840 338 6 320 17
33 Armeniu Հայերեն hy 262 645 871 840 6 700 209 12 93 271 651 8 099 41
34 Búlgaru български bg 259 094 576 025 9 815 163 27 263 875 799 580 25
35 Hebréu עברית he 256 772 1 089 637 27 045 106 37 597 156 3 120 61 150 261
36 Danés dansk da 256 520 846 468 10 188 399 24 371 221 931 0 64
37 Chechenu нохчийн ce 254 218 521 164 4 502 857 3 21 775 35 326 10
38 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 237 399 760 844 2 010 231 5 41 150 67 362 13
39 Eslovacu slovenčina sk 232 208 514 492 6 946 431 9 182 989 517 0 20
40 kazaquistanín қазақша kk 226 051 544 650 2 735 130 18 93 536 210 9 714 10
41 Minangkabau Baso Minangkabau min 223 650 325 951 2 011 521 5 10 549 62 115 1
42 Croata hrvatski hr 214 177 532 110 5 404 410 16 230 664 584 18 217 22
43 Estoniu eesti et 205 144 493 035 5 532 216 35 135 465 575 1 124 22
44 Lituanu lietuvių lt 197 900 470 435 5 729 361 13 139 565 362 22 783 23
45 Bielorrusu беларуская be 183 748 564 462 3 532 245 10 92 238 235 3 024 27
46 Griegu Ελληνικά el 172 582 517 951 7 973 907 22 293 004 1 208 17 740 62
47 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 167 095 463 804 1 212 261 5 21 612 106 0 8
48 Eslovenu slovenščina sl 166 709 400 823 5 251 881 22 186 584 369 8 433 26
49 Gallegu galego gl 161 048 435 316 5 355 414 9 104 184 231 9 306 36
50 Azerbaixanu azərbaycanca az 154 172 399 762 5 002 011 15 188 367 720 22 488 32
51 Inglés simple Simple English simple 153 824 532 203 6 760 899 16 932 515 959 36 77
52 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 151 509 349 988 3 183 514 20 101 693 137 16 16
53 Urdu اردو ur 151 235 843 656 4 054 860 13 107 226 263 10 197 101
54 Hindi हिन्दी hi 135 456 959 487 4 469 144 9 522 634 1 629 4 203 172
55 Tailandés ไทย th 134 936 826 258 8 662 230 14 373 808 1 188 34 497 275
56 Xeorxanu ქართული ka 134 246 390 818 3 779 726 4 117 264 249 14 325 35
57 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 133 359 630 668 2 071 857 10 49 635 144 1 195 46
58 Llatín Latina la 131 979 260 199 3 491 556 21 127 424 160 0 13
59 Tamil தமிழ் ta 126 780 393 368 2 888 597 39 168 150 388 7 769 32
60 Volapük Volapük vo 123 993 254 652 3 207 990 3 27 295 33 0 14
61 Galés Cymraeg cy 106 969 235 255 9 596 491 14 58 985 109 17 762 59
62 Macedoniu македонски mk 103 796 464 236 3 898 306 17 85 914 182 7 932 101
63 Tayiku тоҷикӣ tg 100 176 239 998 1 116 409 6 27 702 114 432 9
64 Asturianu asturianu ast 100 001 156 796 2 745 453 9 65 830 139 0 6
65 Letón latviešu lv 99 926 404 850 3 157 697 12 88 437 271 24 154 73
66 Malgax Malagasy mg 92 704 237 108 978 930 3 22 132 31 3 10
67 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 88 731 212 401 2 419 454 3 32 216 66 4 699 22
68 Afrikaans Afrikaans af 88 001 270 213 2 108 842 14 118 887 171 9 126 33
69 Occitanu occitan oc 87 427 146 932 2 148 169 5 40 137 71 901 7
70 Bosniu bosanski bs 81 757 374 193 3 113 793 9 120 622 170 24 353 106
71 Bengalí বাংলা bn 79 953 735 834 3 913 174 12 264 441 1 022 7 305 358
72 Idioma kirguís Кыргызча ky 79 751 105 451 352 960 2 24 560 68 2 679 0
73 Albanés shqip sq 78 265 232 103 2 064 322 14 119 788 228 11 389 34
74 Cantonés 粵語 zh-yue 76 922 195 842 1 362 881 11 193 216 233 1 664 17
75 Tagalu Tagalog tl 76 874 236 117 1 733 715 12 104 030 100 1 906 32
76 Árabe exipcianu مصرى arz 76 247 248 158 1 023 761 7 121 105 122 1 457 21
77 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 233 196 462 845 349 2 21 172 14 0 13
78 Idioma telugu తెలుగు te 71 922 265 753 2 819 755 15 93 532 209 12 666 77
79 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 68 780 191 476 2 100 909 4 62 428 108 1 474 35
80 Bretón brezhoneg br 67 609 131 924 1 858 820 5 57 171 81 5 401 13
81 Idioma malabar മലയാളം ml 67 354 417 701 3 216 330 21 132 584 308 6 146 208
82 Piamontés Piemontèis pms 64 575 99 209 845 539 10 21 314 28 2 078 2
83 Sondanés Basa Sunda su 59 795 93 059 595 355 8 23 300 52 547 2
84 Baxu saxón Plattdüütsch nds 58 441 120 238 904 508 4 38 420 55 0 8
85 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 57 616 123 881 2 247 380 5 45 928 108 2 492 24
86 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 57 605 70 490 737 418 2 22 425 36 0 1
87 Xavanés Basa Jawa jv 57 157 153 590 1 505 608 8 42 466 97 5 446 28
88 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 56 299 203 903 735 409 6 66 070 125 1 654 25
89 Marathi मराठी mr 56 012 230 094 1 727 399 9 117 078 399 19 186 73
90 Suaḥili Kiswahili sw 55 430 115 049 1 094 844 11 40 113 93 2 228 11
91 Panyabí occidental پنجابی pnb 52 341 85 435 546 078 3 24 781 39 238 3
92 Irlandés Gaeilge ga 52 051 84 791 950 301 8 41 744 87 1 169 4
93 Silesianu ślůnski szl 51 863 63 500 328 743 2 17 004 26 0 0
94 Baskir башҡортса ba 51 019 144 051 929 620 8 26 846 64 1 389 21
95 Islandés íslenska is 48 813 129 621 1 656 100 28 71 214 132 3 060 35
96 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 45 277 117 351 500 063 5 74 539 180 2 859 11
97 Frisón occidental Frysk fy 43 346 131 995 981 439 9 35 476 65 6 973 31
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 42 536 76 441 666 394 3 25 709 39 536 6
99 Lombardu lumbaart lmo 39 250 101 338 993 123 7 28 366 36 4 437 25
100 Aragonés aragonés an 36 631 112 548 1 647 026 6 55 532 66 1 287 63
101 Nepalín नेपाली ne 34 007 94 584 765 177 8 46 051 120 1 052 26
102 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 33 728 115 945 505 879 10 31 401 105 1 408 26
103 Yoruba Yorùbá yo 32 212 55 369 523 423 3 19 755 36 172 5
104 Bávaru Boarisch bar 30 530 110 235 736 373 7 50 479 63 1 340 46
105 Ido Ido io 29 199 43 706 953 278 5 27 870 34 1 5
106 Guyaratín ગુજરાતી gu 28 844 97 903 692 210 3 54 736 73 0 41
107 Alemánicu Alemannisch als 26 873 64 007 948 287 9 74 534 63 501 28
108 Curdu kurdî ku 26 671 65 471 743 943 4 39 908 81 580 24
109 Sicilianu sicilianu scn 26 066 55 265 726 573 8 34 316 28 1 408 16
110 Canarés ಕನ್ನಡ kn 25 632 112 947 965 429 5 60 935 224 3 496 99
111 Curdu (Soraní) کوردی ckb 25 345 133 091 657 543 7 38 453 162 963 89
112 Chinu vu 吴语 wuu 25 302 37 508 260 722 4 63 232 47 231 2
113 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 089 58 470 782 440 2 20 134 18 49 24
114 Interlingua interlingua ia 22 027 35 109 617 653 7 36 502 24 4 6
115 Quechua Runa Simi qu 21 765 53 798 638 738 3 22 552 31 0 26
116 Mongol монгол mn 18 979 77 262 603 787 5 62 430 81 1 453 74
117 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 848 28 426 349 472 5 20 583 22 109 6
118 Valón walon wa 15 534 39 933 352 990 2 18 016 24 2 117 22
119 Cingalés සිංහල si 15 496 71 563 445 340 3 44 075 75 4 541 81
120 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 439 65 681 380 739 6 23 940 44 126 61
121 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 425 30 693 85 842 4 15 505 21 4 3
122 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 048 31 056 553 699 4 21 386 28 347 20
123 Yiddish ייִדיש yi 14 964 41 750 548 168 3 36 115 53 1 062 42
124 Amáricu አማርኛ am 14 810 45 341 358 839 3 30 639 26 1 753 34
125 Napolitanu Napulitano nap 14 558 23 343 660 038 3 22 692 21 284 10
126 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 127 18 762 192 678 1 10 286 15 0 1
127 Ilocanu Ilokano ilo 13 794 55 398 349 130 2 13 598 16 0 57
128 Megrelianu მარგალური xmf 13 528 29 526 141 011 3 13 242 19 0 7
129 Maithili मैथिली mai 13 509 34 585 203 221 6 8 269 29 105 14
130 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 473 34 403 367 352 4 19 446 21 138 26
131 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 343 29 066 208 723 1 12 410 17 483 10
132 Feroés føroyskt fo 13 287 39 238 357 512 4 22 190 32 0 35
133 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 126 28 747 149 854 4 21 806 35 272 7
134 Zazaki Zazaki diq 13 069 31 927 404 878 6 19 194 29 215 26
135 Sindhi سنڌي sd 12 831 40 470 176 885 4 11 427 40 74 20
136 Limburgués Limburgs li 12 688 62 660 439 661 7 21 567 25 624 109
137 Venecianu vèneto vec 12 629 37 375 607 390 3 25 191 28 724 62
138 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 281 32 389 134 841 3 18 025 22 2 281 11
139 Sakha саха тыла sah 12 189 42 454 349 943 4 17 975 79 1 766 51
140 Osetiu Ирон os 11 803 45 308 475 825 3 19 079 22 179 85
141 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 446 60 560 448 989 5 28 147 52 437 137
142 Navajo Diné bizaad nv 11 356 23 248 230 384 3 12 229 13 544 11
143 Pashtu پښتو ps 10 886 40 308 245 551 1 20 821 42 1 500 44
144 Achenés Acèh ace 10 307 17 609 116 839 2 19 343 31 0 3
145 Hill Mari кырык мары mrj 10 269 16 762 95 648 1 8 368 13 0 2
146 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 095 81 453 342 844 7 81 347 49 0 210
147 Meadow Mari олык марий mhr 10 082 24 650 178 188 1 10 853 15 0 15
148 Frisón septentrional Nordfriisk frr 10 003 27 854 178 188 5 13 589 19 981 20
149 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 773 35 196 252 984 2 23 766 33 193 49
150 Bicolano central Bikol Central bcl 9 324 17 324 186 837 2 14 938 27 878 8
151 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 249 17 389 136 069 2 9 168 15 290 6
152 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 234 17 745 116 905 1 25 590 21 0 6
153 Pampangu Kapampangan pam 8 666 18 661 281 941 2 16 525 14 412 20
154 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 174 10 085 39 349 1 4 454 7 0 0
155 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 7 948 28 951 240 527 4 28 863 47 1 196 58
156 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 7 664 15 451 154 317 2 2 388 35 0 10
157 Sami septentrional davvisámegiella se 7 592 19 370 293 157 6 21 367 15 0 36
158 Rusinu русиньскый rue 7 412 15 205 116 640 1 19 032 19 0 8
159 Maorí Māori mi 7 159 12 820 148 724 2 11 741 16 0 7
160 West Flemish West-Vlams vls 7 065 19 931 303 016 5 19 838 25 500 50
161 Bihari भोजपुरी bh 7 005 56 202 664 379 2 20 907 38 56 583
162 Náhuatl Nāhuatl nah 6 975 18 392 449 543 3 17 673 15 175 65
163 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 6 937 22 850 144 447 2 13 750 25 0 33
164 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 6 926 17 399 305 248 6 20 404 20 610 40
165 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 6 511 15 204 36 120 2 1 351 16 14 4
166 Chinu gan 贛語 gan 6 425 33 325 392 287 5 33 301 13 146 206
167 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 341 23 730 122 638 1 11 503 17 0 39
168 Sardu sardu sc 6 286 13 897 162 578 4 16 809 22 137 17
169 Asamés অসমীয়া as 6 267 48 562 213 206 5 24 947 72 1 184 200
170 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 977 17 976 89 948 2 14 152 22 9 20
171 Idioma guilakí گیلکی glk 5 922 12 299 53 550 3 11 743 12 807 5
172 Idioma erzya эрзянь myv 5 863 17 361 117 401 3 9 503 20 0 26
173 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 861 16 983 136 946 1 20 965 20 0 29
174 Corsu corsu co 5 782 13 060 364 800 2 15 966 19 0 44
175 Somalín Soomaaliga so 5 735 20 415 198 305 1 24 664 76 0 64
176 Turcomanu Türkmençe tk 5 646 13 340 210 897 2 18 618 32 308 29
177 Võro Võro fiu-vro 5 526 10 458 169 218 3 10 845 16 211 13
178 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 442 9 390 123 959 2 4 261 16 0 7
179 Komi коми kv 5 329 14 598 133 493 1 10 914 16 0 28
180 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 325 8 520 182 699 3 12 823 19 0 8
181 Manx Gaelg gv 4 995 16 908 298 252 3 15 290 17 181 100
182 Shona chiShona sn 4 929 11 915 70 136 1 10 826 16 0 12
183 Idioma udmurtu удмурт udm 4 824 14 703 113 800 5 11 315 18 9 32
184 Zelandés Zeêuws zea 4 726 8 939 110 125 5 9 735 13 1 10
185 Occidental Interlingue ie 4 687 7 568 122 907 1 13 190 20 0 6
186 Llingua aymara Aymar aru ay 4 646 8 227 90 828 1 12 819 14 0 7
187 Picardu Picard pcd 4 632 9 506 64 111 2 11 683 21 49 7
188 Ḥausa Hausa ha 4 503 9 856 56 571 3 10 184 39 0 8
189 Cabiliu Taqbaylit kab 4 401 11 985 93 204 2 9 350 21 0 23
190 Normandu Nouormand nrm 4 314 9 530 211 790 1 10 414 7 0 32
191 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 215 12 301 146 036 1 15 746 22 290 44
192 Lezgianu лезги lez 4 055 11 139 79 922 6 7 634 23 10 22
193 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 011 10 432 118 258 4 10 544 12 442 29
194 Córnicu kernowek kw 3 936 8 317 176 565 1 11 135 18 0 26
195 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 3 785 6 688 90 665 1 11 821 16 0 8
196 Mirandés Mirandés mwl 3 781 9 976 95 795 3 10 165 12 0 26
197 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 724 8 897 109 340 2 13 163 16 0 24
198 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 723 8 414 182 085 3 5 566 18 0 34
199 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 669 5 758 32 515 2 4 281 16 0 2
200 Ligur Ligure lij 3 647 15 414 164 960 2 10 905 28 0 111
201 Romanche rumantsch rm 3 642 8 764 156 992 3 15 099 20 50 35
202 Xudeoespañol Ladino lad 3 543 12 734 205 101 5 16 405 22 23 108
203 Lao ລາວ lo 3 537 10 991 84 154 1 12 097 26 0 34
204 Franco-provenzal arpetan frp 3 524 9 173 191 502 2 11 777 18 0 54
205 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 452 9 088 55 986 1 6 546 4 0 16
206 Maltés Malti mt 3 440 15 498 253 713 4 16 455 29 1 149 201
207 Friulanu furlan fur 3 338 7 831 166 576 2 11 037 11 318 39
208 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 251 10 895 137 428 1 14 655 18 0 70
209 Doteli डोटेली dty 3 239 15 861 203 971 3 3 539 21 3 195
210 Carelianu Livvinkarjala olo 3 199 7 885 26 720 2 4 179 15 0 7
211 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 180 15 009 196 710 2 104 245 32 300 181
212 Estremeñu estremeñu ext 3 172 7 204 110 916 1 13 454 16 0 25
213 Lingala lingála ln 3 130 8 233 119 515 3 9 562 13 31 39
214 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 022 5 558 100 013 2 11 483 12 0 13
215 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 002 10 647 121 407 2 20 151 11 933 74
216 Banjar Bahasa Banjar bjn 2 879 16 267 64 669 2 9 810 14 1 86
217 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 859 10 357 1 600 750 3 18 314 16 0 1 063
218 Gagauz Gagauz gag 2 725 6 274 63 817 1 9 465 13 0 17
219 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 642 6 710 86 740 4 8 304 18 0 31
220 Pali पालि pi 2 540 4 476 96 424 1 5 348 5 0 13
221 Pangasinense Pangasinan pag 2 531 7 736 66 551 1 6 102 12 0 36
222 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2 529 4 947 23 889 3 1 334 24 0 4
223 Avar авар av 2 416 10 308 71 006 2 10 796 12 0 74
224 Santali Santhali sat 2 211 7 346 38 402 2 2 004 34 0 28
225 Buriatu буряад bxr 2 162 7 898 54 293 2 11 133 13 0 48
226 Calmucu хальмг xal 2 082 10 872 80 860 1 7 768 6 0 133
227 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 035 14 118 105 100 2 7 923 10 0 262
228 Tuvanu тыва дыл tyv 1 972 7 817 32 602 1 5 929 18 0 37
229 Zhuanganu Vahcuengh za 1 951 4 096 38 638 1 7 922 11 0 11
230 Papiamentu Papiamentu pap 1 922 4 681 72 185 2 9 992 17 0 32
231 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 880 4 810 42 962 2 8 397 12 0 22
232 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1 877 5 678 103 082 1 25 563 13 0 74
233 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 821 5 180 71 799 1 8 499 13 0 47
234 Tonganu lea faka-Tonga to 1 738 5 045 39 732 2 6 731 7 11 29
235 Novial Novial nov 1 671 4 536 174 809 2 8 868 15 0 113
236 Groenlandés kalaallisut kl 1 669 3 983 72 494 3 10 216 13 0 35
237 Xamaicanu Patois jam 1 647 2 911 19 811 1 4 873 10 0 4
238 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 642 6 009 93 248 2 15 771 12 0 110
239 Sakizaya Sakizaya szy 1 639 4 051 88 585 0 570 26 0 47
240 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 608 5 818 84 823 1 9 822 10 0 100
241 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 603 3 123 14 506 1 2 359 11 0 4
242 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 584 6 649 42 283 1 7 452 7 0 65
243 Tetun tetun tet 1 474 3 787 63 112 2 7 313 9 0 41
244 Igbo Igbo ig 1 441 6 036 65 002 2 10 084 20 0 110
245 Zulú isiZulu zu 1 377 5 612 55 133 1 12 841 35 0 93
246 Wolof Wolof wo 1 374 5 069 102 201 2 11 637 11 0 146
247 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 366 2 896 19 604 1 5 691 8 0 8
248 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 309 4 128 81 136 1 8 901 9 0 91
249 Tulu ತುಳು tcy 1 261 5 496 74 061 2 3 429 30 0 152
250 Lojban Lojban jbo 1 251 5 603 109 116 3 12 371 11 0 236
251 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 225 3 878 201 518 1 11 172 11 0 244
252 Lak лакку lbe 1 220 12 449 45 473 1 6 602 9 0 309
253 Bislama Bislama bi 1 219 2 947 38 095 1 8 991 15 0 26
254 Tahitianu reo tahiti ty 1 204 2 883 52 161 1 5 814 9 0 35
255 Moksha мокшень mdf 1 200 6 639 51 001 2 7 020 6 0 158
256 Kikongo Kongo kg 1 198 2 808 42 775 2 7 905 8 0 28
257 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 187 5 055 32 772 2 1 492 11 0 69
258 Luganda Luganda lg 1 178 4 417 25 098 1 5 411 7 0 43
259 Balinés Bali ban 1 153 2 828 20 570 1 789 31 0 15
260 Atikamekw Atikamekw atj 1 129 2 082 11 677 6 2 150 16 0 4
261 Sranan Sranantongo srn 1 076 2 660 38 069 1 5 805 7 0 31
262 Xhosa isiXhosa xh 1 044 3 624 31 235 1 8 846 15 0 53
263 en:Latgalian latgaļu ltg 925 3 153 34 215 1 5 335 14 0 63
264 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 834 3 695 43 973 1 16 029 13 0 140
265 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 824 3 662 42 355 2 14 267 13 0 137
266 Samoanu Gagana Samoa sm 821 2 925 39 364 1 7 204 13 0 88
267 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 795 3 079 41 221 2 8 224 8 0 111
268 Oromu Oromoo om 786 3 303 31 867 1 6 863 15 0 99
269 Akan Akan ak 754 2 686 21 536 1 8 849 18 0 53
270 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 740 2 526 31 995 1 6 422 9 0 74
271 Tswana Setswana tn 710 2 837 22 702 1 6 990 14 0 72
272 Twi Twi tw 704 2 238 20 242 1 9 104 16 0 43
273 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 692 4 964 76 986 2 18 899 13 0 591
274 Tsonga Xitsonga ts 680 3 558 34 735 2 6 894 14 0 175
275 Romaní Romani rmy 668 2 571 47 826 1 13 747 14 0 151
276 Bambara bamanankan bm 662 2 564 38 289 1 8 104 9 0 123
277 Sesotho Sesotho st 656 2 384 23 670 1 7 313 18 0 69
278 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 618 2 191 23 397 1 8 527 13 0 69
279 Kirundi Kirundi rn 615 2 340 20 400 1 6 116 13 0 69
280 Tumbuka chiTumbuka tum 586 1 973 21 863 1 5 751 5 0 62
281 Chichewa Chi-Chewa ny 565 2 956 21 620 3 6 237 12 0 131
282 N'ko ߒߞߏ nqo 520 818 4 648 0 611 20 0 2
283 Chamorru Chamoru ch 511 2 421 20 962 1 11 800 10 0 121
284 Suazi SiSwati ss 502 2 269 36 910 3 6 138 11 0 202
285 Pontic Ποντιακά pnt 467 1 994 34 288 1 7 692 8 0 184
286 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 466 2 501 14 223 0 359 12 0 108
287 Mon ဘာသာ မန် mnw 440 1 815 15 016 2 496 11 0 81
288 Adigué адыгабзэ ady 416 1 989 8 434 2 3 881 13 0 61
289 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 405 2 891 42 381 2 13 472 13 0 552
290 Vienda Tshivenda ve 367 1 768 17 135 1 5 104 9 0 141
291 Ewé eʋegbe ee 358 2 693 48 276 2 10 816 14 0 763
292 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 326 1 655 32 749 1 7 211 9 0 329
293 Iñupiaq Iñupiak ik 280 2 311 35 337 1 6 304 10 0 805
294 Sangu Sängö sg 262 1 636 19 516 1 4 855 7 0 328
295 Fula Fulfulde ff 235 1 830 21 454 1 6 170 15 0 540
296 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 220 2 043 28 038 1 7 303 16 0 942
297 Tigriña ትግርኛ ti 199 1 695 20 014 1 6 526 6 0 667
298 Dinka Thuɔŋjäŋ din 121 762 5 304 1 4 268 11 0 195
299 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 104 2 038 34 617 2 12 111 21 0 5 874
300 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 1 923 3 0 39 425
301 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 218 1 1 518 1 0 22 165
302 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 1 850 1 0 52 144
303 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 209 1 0 23 537
304 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 1 673 3 0 237 006
305 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 351 1 0 51 771
306 Afar Qafár af aa 1 510 4 681 1 3 492 1 0 2 377 957
307 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 601 1 1 806 1 0 406 944
308 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 481 1 3 247 1 0 0
309 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 4 671 2 0 0
Total 51 904 275 213 015 216 -1 592 111 007 3 901[5] 86 782 189 297 535 2 659 606 122

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]