Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés en en 5 655 231 45 029 785 838 147 330 1 214 33 675 640 133 303 869 054 902
2 Cebuanu ceb ceb 5 382 871 8 964 397 22 642 541 5 47 919 164 0 1
3 Suecu sv sv 3 783 789 7 659 146 42 850 538 62 613 904 2 561 0 6
4 Alemán de de 2 184 195 6 141 533 176 594 033 194 2 916 086 18 592 129 493 94
5 Francés fr fr 1 986 147 9 474 584 148 376 244 164 3 113 054 19 233 54 336 223
6 Neerlandés nl nl 1 932 039 3 967 388 51 521 476 44 918 810 3 885 23 14
7 Rusu ru ru 1 474 197 5 672 087 92 561 145 81 2 303 537 11 175 209 896 132
8 Italianu it it 1 439 158 5 791 371 97 174 132 113 1 663 769 8 578 142 319 153
9 Español es es 1 412 532 6 331 936 107 650 564 70 5 011 614 16 925 0 206
10 Polacu pl pl 1 281 995 2 853 549 53 325 547 106 888 815 4 078 37 28
11 Samareñu war war 1 263 009 2 875 951 6 188 510 2 37 039 66 44 4
12 Vietnamita vi vi 1 173 622 13 280 381 40 275 121 22 602 155 1 599 26 752 323
13 Xaponés ja ja 1 107 569 3 279 778 68 465 821 43 1 333 106 13 438 85 310 80
14 Chinu zh zh 1 007 464 5 402 758 49 397 832 79 2 521 385 8 105 49 184 174
15 Portugués pt pt 997 764 4 639 480 51 984 778 79 2 095 442 5 977 48 824 149
16 Ucraín uk uk 789 881 2 385 669 22 591 295 42 406 016 2 873 94 611 39
17 Persa fa fa 623 494 4 076 707 23 385 586 34 736 161 4 250 50 665 176
18 Serbiu sr sr 607 100 3 642 212 20 494 836 16 223 033 1 099 29 674 141
19 Catalán ca ca 580 961 1 439 492 19 885 356 25 291 884 1 578 10 574 30
20 Árabe ar ar 576 145 3 566 677 28 675 187 29 1 492 610 4 859 30 971 217
21 Noruegu (Bokmål) no no 488 568 1 297 809 18 491 834 42 428 301 1 435 1 39
22 Serbocroata sh sh 444 017 4 596 192 40 802 804 10 122 290 273 9 089 776
23 Finlandés fi fi 437 840 1 182 625 17 270 775 36 384 119 1 830 53 694 42
24 Húngaru hu hu 431 424 1 254 031 19 899 607 30 381 756 1 738 23 907 58
25 Indonesiu id id 430 594 2 351 043 13 899 856 34 964 445 2 565 61 135 118
26 Coreanu ko ko 417 550 1 623 758 21 337 071 25 505 277 2 306 13 883 110
27 Checu cs cs 405 881 1 091 613 16 073 641 30 412 681 2 068 1 42
28 Rumanu ro ro 386 194 2 039 487 12 171 424 17 438 891 951 36 024 109
29 Malayu ms ms 315 541 860 000 4 336 823 13 214 741 485 21 635 15
30 Turcu tr tr 309 417 1 560 905 19 662 255 27 999 599 746 31 043 206
31 Vascu eu eu 292 886 718 733 6 225 231 10 89 183 565 0 18
32 Esperantu eo eo 247 157 548 557 6 301 730 19 146 014 361 4 421 17
33 Búlgaru bg bg 242 147 538 181 8 496 445 26 234 393 694 826 24
34 Armeniu hy hy 240 705 803 836 5 753 910 11 74 675 517 7 122 39
35 Danés da da 237 805 800 799 9 518 425 24 324 323 1 017 0 67
36 Chinu min nan zh-min-nan zh-min-nan 226 706 715 957 1 890 331 5 34 673 70 362 12
37 Eslovacu sk sk 225 931 491 624 6 650 131 8 158 505 532 0 19
38 Hebréu he he 225 076 936 118 23 081 470 39 404 360 3 125 52 236 246
39 Minangkabau min min 222 188 317 831 1 547 569 3 7 374 23 104 1
40 kazaquistanín kk kk 221 606 521 259 2 619 081 16 78 037 190 9 577 9
41 Croata hr hr 192 064 491 257 5 071 603 20 198 979 526 15 651 25
42 Lituanu lt lt 187 980 445 320 5 375 280 13 121 884 375 20 716 23
43 Estoniu et et 175 836 438 555 4 999 785 33 114 808 900 2 847 25
44 Chechenu ce ce 164 832 189 772 2 633 285 4 17 782 34 281 0
45 Eslovenu sl sl 161 273 382 010 4 984 674 22 168 254 453 8 024 24
46 Bielorrusu be be 154 285 505 920 3 142 193 9 77 616 234 2 585 32
47 Gallegu gl gl 148 239 364 618 4 736 001 11 88 390 363 9 610 28
48 Griegu el el 147 042 448 667 7 032 798 22 246 030 992 16 371 66
49 Urdu ur ur 138 909 746 483 3 452 042 8 78 903 192 4 777 88
50 Noruegu (Nynorsk) nn nn 138 084 328 289 3 036 971 23 89 259 147 16 18
51 Azerbaixanu az az 134 745 347 727 4 298 239 16 154 693 667 20 598 31
52 Inglés simple simple simple 134 211 461 206 6 107 352 15 720 896 996 36 79
53 Uzbequistanín uz uz 129 193 619 502 1 984 164 8 38 836 97 372 46
54 Llatín la la 128 534 250 136 3 344 236 17 107 366 173 0 12
55 Hindi hi hi 124 891 751 833 3 798 437 11 352 465 1 000 3 411 127
56 Tailandés th th 124 333 720 267 7 617 181 15 319 119 1 214 36 127 243
57 Xeorxanu ka ka 122 691 348 134 3 487 672 3 101 061 264 13 924 34
58 Volapük vo vo 121 047 249 383 3 185 075 2 24 878 31 0 14
59 Tamil ta ta 116 208 338 529 2 524 415 35 133 798 316 7 768 27
60 Galés cy cy 100 612 215 691 5 364 537 12 49 489 140 17 044 33
61 Macedoniu mk mk 94 565 431 581 3 729 721 16 75 303 203 7 634 110
62 Tayiku tg tg 93 863 175 235 996 532 4 22 886 63 374 4
63 Malgax mg mg 84 983 219 869 814 498 2 17 804 40 4 9
64 Letón lv lv 84 797 355 135 2 863 176 10 76 235 285 20 572 82
65 Occitanu oc oc 84 594 141 455 2 079 358 4 35 244 97 887 7
66 Tagalu tl tl 81 365 232 248 1 632 767 11 92 494 124 1 936 24
67 Idioma kirguís ky ky 79 781 100 236 320 062 3 20 027 55 2 681 0
68 Idioma tártaru tt tt 79 251 187 716 2 270 252 3 27 110 77 4 025 23
69 Bosniu bs bs 77 386 363 846 2 922 924 8 106 113 152 24 044 110
70 Azerbaixanu del sur azb azb 76 231 159 458 403 277 4 11 872 64 0 3
71 Asturianu ast ast 74 861 119 788 1 536 212 9 44 396 135 0 5
72 Albanés sq sq 74 065 206 862 1 861 326 10 104 108 258 11 430 29
73 Nepal bhasa new new 72 154 196 217 843 905 1 18 761 17 0 13
74 Idioma telugu te te 68 971 231 358 2 367 292 15 72 432 177 11 898 57
75 Cantonés zh-yue zh-yue 66 715 170 069 1 193 884 9 154 463 195 1 502 17
76 Bretón br br 64 688 127 125 1 790 421 7 49 409 89 5 402 13
77 Piamontés pms pms 64 348 98 534 839 569 9 18 989 36 2 078 2
78 Bielorrusu (Taraškievica) be-tarask be-tarask 63 143 167 860 1 971 239 5 55 645 97 1 472 32
79 Bengalí bn bn 58 436 581 514 3 008 154 17 184 306 811 4 726 414
80 Idioma malabar ml ml 56 533 354 992 2 807 386 19 107 605 327 5 634 220
81 Xavanés jv jv 54 901 144 312 1 440 141 8 35 891 111 5 449 26
82 Luxemburgués lb lb 53 237 115 444 2 107 925 5 39 907 90 2 557 25
83 Haitianu ht ht 52 214 64 023 707 141 2 19 441 26 0 1
84 Escocés (llingua xermánica) sco sco 51 884 189 169 671 267 4 49 992 108 1 405 25
85 Marathi mr mr 51 424 212 572 1 592 526 9 88 943 201 19 314 74
86 Afrikaans af af 49 600 122 258 1 667 009 13 99 882 150 8 750 29
87 Irlandés ga ga 46 708 77 194 889 548 7 35 093 109 1 191 5
88 Panyabí occidental pnb pnb 46 479 65 936 503 017 2 21 276 35 238 1
89 Islandés is is 45 030 119 543 1 590 282 25 61 453 151 3 024 36
90 Baskir ba ba 42 869 124 429 809 393 7 22 295 82 1 312 24
91 Suaḥili sw sw 42 238 94 986 1 029 315 9 31 930 93 2 178 17
92 Chuvasiu cv cv 41 251 70 953 628 939 2 22 874 41 536 5
93 Frisón occidental fy fy 40 083 117 208 917 143 9 30 009 81 6 352 29
94 Sondanés su su 39 582 68 061 543 509 7 19 857 62 541 4
95 Birmanu my my 38 523 81 016 400 894 4 50 266 91 3 481 6
96 Lombardu lmo lmo 37 369 97 519 967 551 6 22 846 45 4 437 26
97 Aragonés an an 33 067 105 497 1 607 743 5 48 207 62 1 239 73
98 Yoruba yo yo 31 644 54 099 513 514 2 17 275 26 174 5
99 Nepalín ne ne 30 528 85 863 640 683 11 37 344 84 593 25
100 Baxu saxón nds nds 30 347 81 656 817 892 3 32 668 50 0 29
101 Panyabí oriental pa pa 29 182 99 295 428 725 8 23 324 140 1 320 25
102 Guyaratín gu gu 27 789 79 398 573 231 4 40 532 96 1 25
103 Ido io io 27 617 41 510 933 114 4 24 286 48 1 6
104 Sicilianu scn scn 25 995 55 095 722 042 8 29 546 29 1 408 16
105 Bávaru bar bar 25 987 98 742 689 412 6 41 662 63 1 263 55
106 Bishnupriya Manipuri bpy bpy 25 080 58 173 780 466 1 18 142 23 49 23
107 Alemánicu als als 24 481 56 344 830 318 8 63 320 88 454 25
108 Curdu ku ku 23 447 59 353 701 848 3 35 315 52 615 28
109 Canarés kn kn 23 377 89 748 844 380 5 45 968 139 3 314 76
110 Curdu (Soraní) ckb ckb 21 643 117 879 572 344 7 31 712 76 827 96
111 Interlingua ia ia 20 628 33 024 594 486 7 31 746 34 4 7
112 Quechua qu qu 20 527 52 104 632 416 2 20 042 35 0 29
113 Árabe exipcianu arz arz 18 426 155 491 806 455 5 99 151 103 1 460 287
114 Mongol mn mn 18 067 62 834 543 835 5 52 475 101 1 445 53
115 Samogitian bat-smg bat-smg 16 275 27 420 343 232 4 18 542 23 109 6
116 Cingalés si si 14 753 66 870 421 594 2 35 589 81 4 566 79
117 Gaélicu escocés gd gd 14 693 30 410 541 216 3 19 103 28 347 20
118 Valón wa wa 14 595 38 007 333 325 1 15 702 16 2 146 23
119 Napolitanu nap nap 14 536 26 449 649 089 1 19 262 28 368 16
120 Yiddish yi yi 14 384 39 492 530 070 3 30 775 49 1 063 41
121 Amáricu am am 14 242 44 275 346 467 3 26 182 38 1 618 35
122 Buginese bug bug 14 116 18 630 191 532 0 9 169 9 0 1
123 Oriya or or 13 840 59 348 314 558 5 17 442 73 119 57
124 Min Dong cdo cdo 13 668 26 693 71 641 3 13 571 23 2 2
125 Banyumasan map-bms map-bms 13 322 28 640 205 895 1 10 291 15 487 10
126 Upper Sorbian hsb hsb 12 820 32 718 357 975 3 17 335 28 139 26
127 Feroés fo fo 12 753 38 063 347 619 2 19 391 40 0 36
128 Mazandaraní mzn mzn 12 660 27 832 144 868 3 16 814 25 249 7
129 Maithili mai mai 12 477 29 796 171 476 3 5 824 21 62 11
130 Megrelianu xmf xmf 12 468 27 728 134 003 2 11 142 13 0 7
131 Limburgués li li 12 152 60 249 426 799 5 18 533 23 625 111
132 Sakha sah sah 11 600 39 699 340 254 3 15 533 65 1 766 50
133 Sánscritu sa sa 11 290 53 390 434 978 6 22 964 35 433 113
134 Venecianu vec vec 11 178 34 106 583 737 3 21 002 44 719 72
135 Ilocanu ilo ilo 10 985 46 313 317 671 2 12 146 22 0 71
136 Osetiu os os 10 761 41 443 466 475 2 17 257 20 184 92
137 Hill Mari mrj mrj 10 267 15 395 93 816 0 7 514 18 0 2
138 Emiliano-romañol eml eml 10 064 29 184 121 401 2 14 898 27 1 906 15
139 Meadow Mari mhr mhr 9 989 22 975 170 460 0 9 625 22 0 13
140 Sindhi sd sd 9 784 28 132 114 288 2 8 935 29 0 14
141 Fiji Hindi hif hif 9 743 30 667 241 552 1 19 603 34 193 36
142 Bihari bh bh 9 520 54 190 580 190 2 13 958 22 53 236
143 Tarantinu roa-tara roa-tara 9 237 17 344 134 521 1 8 158 9 290 6
144 Chinu vu wuu wuu 9 048 19 293 229 486 3 54 411 30 239 15
145 Pashtu ps ps 8 918 32 412 222 753 1 17 049 42 1 442 48
146 Zazaki diq diq 8 785 26 272 375 058 2 17 134 25 215 57
147 Idioma hakka hak hak 8 570 16 465 112 219 0 22 212 20 0 6
148 Pampangu pam pam 8 550 18 368 278 933 2 14 580 19 413 20
149 Sesotho sa leboa nso nso 7 832 9 673 37 893 0 3 653 8 0 0
150 Chinu clásicu zh-classical zh-classical 7 769 75 551 310 491 3 70 893 85 0 313
151 Bicolano central bcl bcl 7 747 13 567 171 676 2 12 490 24 880 7
152 Sami septentrional se se 7 388 17 479 282 885 4 18 348 17 0 30
153 Achenés ace ace 7 218 13 877 106 374 1 16 430 18 0 7
154 Silesianu szl szl 7 161 17 661 231 724 2 14 657 23 0 28
155 Maorí mi mi 7 139 12 751 147 912 3 9 468 11 0 7
156 Náhuatl nah nah 7 010 18 514 439 142 3 15 792 15 175 64
157 Frisón septentrional frr frr 6 791 20 719 147 584 4 11 329 14 750 30
158 Dutch Low Saxon nds-nl nds-nl 6 769 16 807 295 586 6 17 412 17 612 39
159 Rusinu rue rue 6 519 12 255 105 488 0 15 784 21 0 7
160 West Flemish vls vls 6 423 18 636 296 484 3 16 611 27 502 58
161 Chinu gan gan gan 6 391 33 200 390 744 2 29 830 18 147 207
162 Camboyanu km km 6 309 25 997 211 511 5 23 862 48 1 196 79
163 Tibetanu bo bo 5 813 16 314 134 424 0 17 403 20 0 27
164 Tártaru de Crimea crh crh 5 802 20 109 135 978 1 12 214 20 0 41
165 Sardu sc sc 5 743 12 643 153 852 2 13 717 20 121 18
166 Vepsiu vep vep 5 677 18 821 104 361 0 9 848 17 0 30
167 Idioma guilakí glk glk 5 654 11 871 51 757 3 10 125 13 807 5
168 Corsu co co 5 538 12 601 358 680 1 13 838 24 0 46
169 Võro fiu-vro fiu-vro 5 436 10 209 167 867 2 9 585 16 211 13
170 Turcomanu tk tk 5 389 12 587 204 959 1 16 060 33 303 29
171 Lorí del norte lrc lrc 5 361 8 892 90 261 1 3 116 10 0 4
172 Komi kv kv 5 282 13 281 131 213 0 9 694 13 0 23
173 Idioma erzya myv myv 5 258 12 302 105 056 2 8 249 23 0 15
174 Caxubiu csb csb 5 220 8 343 179 526 2 11 273 11 0 8
175 Manx gv gv 4 965 16 814 297 154 2 13 332 23 181 101
176 Navajo nv nv 4 939 15 654 199 721 2 10 650 11 537 60
177 Asamés as as 4 911 38 705 177 844 3 19 483 45 1 365 218
178 Somalín so so 4 496 17 928 173 367 1 20 102 40 1 86
179 Zelandés zea zea 4 413 8 424 105 648 4 8 446 15 1 10
180 Idioma udmurtu udm udm 4 405 12 320 109 679 4 9 815 12 9 29
181 Llingua aymara ay ay 4 353 7 697 88 930 0 11 396 28 0 7
182 Uigur ug ug 3 997 11 797 144 465 1 13 857 21 295 47
183 Occidental ie ie 3 957 6 555 119 083 0 11 450 23 0 8
184 Saterland Frisian stq stq 3 944 10 129 116 533 3 9 419 15 442 28
185 Lezgianu lez lez 3 944 10 115 75 763 4 6 522 11 10 18
186 Normandu nrm nrm 3 888 8 798 207 522 0 9 208 14 0 38
187 Córnicu kw kw 3 808 7 651 172 880 0 9 686 17 0 23
188 Xudeoespañol lad lad 3 799 12 907 202 243 4 14 304 23 23 90
189 Picardu pcd pcd 3 663 8 041 56 020 1 8 713 21 52 10
190 Shona sn sn 3 630 9 857 57 908 0 8 374 16 0 17
191 Mirandés mwl mwl 3 606 9 622 93 289 2 9 023 19 0 27
192 Guaraní gn gn 3 520 8 428 105 986 1 11 317 18 0 24
193 Romanche rm rm 3 516 8 316 154 259 3 12 187 28 49 35
194 Konkani gom gom 3 505 7 681 172 602 1 4 166 12 0 32
195 Komi-Permyak koi koi 3 448 7 867 54 524 0 5 806 10 0 11
196 Abḥasiu ab ab 3 410 11 493 73 694 1 12 301 15 2 36
197 Ligur lij lij 3 403 14 764 158 103 2 9 168 19 0 119
198 Maltés mt mt 3 303 15 004 250 448 3 14 506 25 1 166 209
199 Friulanu fur fur 3 225 7 449 164 188 1 9 755 11 319 38
200 Lower Sorbian dsb dsb 3 185 10 629 134 754 2 13 129 22 0 69
201 Franco-provenzal frp frp 3 055 7 687 186 362 2 10 355 22 0 56
202 Maldivu dv dv 3 026 10 489 120 271 2 18 358 16 933 70
203 Lingala ln ln 3 019 7 951 118 267 2 8 314 10 28 40
204 Inglés antiguu ang ang 3 016 14 260 192 238 1 92 005 36 300 187
205 Chabacanu cbk-zam cbk-zam 2 982 5 268 97 467 1 10 450 14 1 11
206 Cabiliu kab kab 2 954 11 090 72 699 1 7 987 22 0 50
207 Estremeñu ext ext 2 924 6 832 108 326 0 11 893 16 0 28
208 Doteli dty dty 2 872 9 100 105 791 1 1 930 15 2 55
209 Lao lo lo 2 837 8 367 65 090 0 10 139 18 0 30
210 Fráncicu ripuariu ksh ksh 2 836 10 293 1 599 876 2 16 425 17 0 1 075
211 Gagauz gag gag 2 758 6 232 62 746 0 8 179 11 0 16
212 Carelianu olo olo 2 597 4 545 20 472 1 3 065 15 0 3
213 Pangasinense pag pag 2 557 7 371 58 167 0 5 340 10 0 28
214 Pali pi pi 2 529 4 426 96 103 0 4 667 6 0 12
215 Ḥawaianu haw haw 2 307 4 517 75 437 0 9 779 17 0 15
216 Avar av av 2 305 9 029 67 450 0 9 471 17 0 64
217 Lingua Franca Nova lfn lfn 2 242 3 511 15 321 3 611 38 0 1
218 Buriatu bxr bxr 2 092 7 651 52 926 1 9 768 16 0 49
219 Alemán palatín pfl pfl 2 082 5 284 63 259 5 7 029 12 0 28
220 Calmucu xal xal 2 037 10 303 80 036 2 7 062 10 0 128
221 Karachái-bálkaro krc krc 2 025 13 474 103 519 1 7 041 12 0 246
222 Papiamentu pap pap 1 932 4 646 71 219 1 8 253 17 0 30
223 Karakalpako kaa kaa 1 906 4 768 42 056 1 7 501 14 0 20
224 Kiñaruanda rw rw 1 821 5 094 71 218 0 7 329 10 0 45
225 Alemán de Pensilvania pdc pdc 1 816 5 547 101 994 0 22 625 13 0 78
226 Banjar bjn bjn 1 814 13 273 58 595 1 8 399 14 1 176
227 Ḥausa ha ha 1 768 4 710 36 799 2 7 453 26 0 22
228 Tonganu to to 1 692 4 960 39 271 1 5 765 7 11 30
229 Groenlandés kl kl 1 656 3 946 71 563 2 9 048 13 0 35
230 Novial nov nov 1 655 4 440 174 234 2 7 513 14 0 111
231 Tuvanu tyv tyv 1 651 5 680 26 444 0 4 934 17 0 28
232 Aramaic arc arc 1 626 5 906 92 613 1 14 220 10 0 109
233 Xamaicanu jam jam 1 623 2 827 19 208 0 3 390 14 0 4
234 Cabardianu kbd kbd 1 576 6 601 41 835 0 6 509 15 0 64
235 Tok pisin tpi tpi 1 483 5 639 83 830 0 8 401 10 0 117
236 Kikuyu kbp kbp 1 455 2 712 12 741 1 1 449 13 0 4
237 Tetun tet tet 1 424 3 506 61 160 1 6 299 15 0 37
238 Idioma kikuyu ki ki 1 357 2 861 19 243 0 4 879 7 0 8
239 Igbo ig ig 1 306 5 400 62 047 2 8 397 21 0 113
240 Nauruanu na na 1 297 4 091 80 453 1 7 052 15 0 91
241 Gorontalo gor gor 1 228 2 963 18 140 1 296 23 0 12
242 Lojban jbo jbo 1 219 5 517 108 435 2 10 795 8 0 244
243 Lak lbe lbe 1 216 11 182 43 968 0 6 036 11 0 264
244 Macedorrumanu roa-rup roa-rup 1 210 3 817 198 042 1 10 208 12 0 241
245 Tahitianu ty ty 1 194 2 810 51 813 0 5 218 8 0 34
246 Moksha mdf mdf 1 185 5 032 49 021 2 6 299 9 0 103
247 Zhuanganu za za 1 180 2 959 36 702 0 6 900 11 0 28
248 Kikongo kg kg 1 178 2 752 42 387 1 6 808 8 0 27
249 Bislama bi bi 1 173 2 851 37 541 0 7 364 9 0 27
250 Wolof wo wo 1 166 4 471 99 227 1 10 330 11 0 178
251 Luganda lg lg 1 162 4 205 23 842 0 4 614 7 0 39
252 Sranan srn srn 1 060 2 630 37 775 0 5 126 8 0 32
253 Tulu tcy tcy 928 2 677 37 382 1 2 071 13 0 50
254 Zulú zu zu 899 4 301 47 768 0 10 691 18 0 159
255 Cheroqui chr chr 834 3 540 42 682 1 12 678 11 0 127
256 en:Latgalian ltg ltg 803 2 686 32 203 0 4 606 5 0 66
257 Samoanu sm sm 798 2 849 38 632 0 5 366 8 0 90
258 Oromu om om 766 3 134 30 527 0 5 568 14 0 93
259 Ingusetio inh inh 757 2 362 25 990 0 367 31 0 49
260 Xhosa xh xh 736 3 108 29 388 0 7 208 23 0 98
261 Romaní rmy rmy 660 2 526 46 940 0 12 239 8 0 149
262 Bambara bm bm 646 2 500 37 922 0 7 292 8 0 125
263 Antiguu eslavu eclesiásticu cu cu 644 4 605 75 215 1 16 782 27 0 618
264 Tswana tn tn 640 2 670 21 822 1 5 910 9 0 82
265 Norfolk pih pih 635 2 642 38 138 0 7 092 17 0 144
266 Cheyenne chy chy 611 2 155 23 122 0 7 536 11 0 69
267 Kirundi rn rn 611 1 962 19 521 0 5 288 5 0 49
268 Twi tw tw 604 1 914 17 848 0 7 703 10 0 44
269 Tsonga ts ts 562 2 595 31 017 1 5 674 8 0 156
270 Tumbuka tum tum 562 1 877 21 364 0 4 314 5 0 62
271 Akan ak ak 557 2 362 19 889 0 7 368 10 0 88
272 Góticu got got 548 3 119 38 996 1 12 427 13 0 275
273 Sesotho st st 539 2 167 23 062 0 6 300 10 0 97
274 Atikamekw atj atj 496 1 277 9 361 4 1 250 64 0 18
275 Pontic pnt pnt 457 1 939 33 614 0 6 691 9 0 182
276 Suazi ss ss 438 2 093 35 900 2 5 326 8 0 245
277 Chamorru ch ch 434 2 284 20 201 0 10 302 10 0 161
278 Fixanu fj fj 423 1 969 30 813 0 5 526 10 0 209
279 Inuit iu iu 410 2 860 41 838 1 11 747 12 0 522
280 Adigué ady ady 408 1 345 7 478 1 2 693 6 0 29
281 Moldovan mo mo 394 2 420 10 273 0 2 158 0 17 112
282 Chichewa ny ny 386 1 819 17 553 1 5 067 8 0 133
283 Ewé ee ee 345 2 622 47 857 1 9 354 13 0 795
284 Cachemir ks ks 316 1 597 32 426 0 6 181 8 0 334
285 Iñupiaq ik ik 260 2 266 35 029 0 5 447 6 0 920
286 Vienda ve ve 256 1 617 16 713 0 4 362 5 0 292
287 Sangu sg sg 255 1 604 19 314 0 4 292 7 0 337
288 Fula ff ff 229 1 748 20 959 0 5 381 8 0 528
289 Dzongkha dz dz 222 1 784 26 730 0 6 316 6 0 742
290 Tigriña ti ti 165 1 605 19 213 0 5 626 7 0 912
291 Cree cr cr 131 2 171 33 502 1 10 049 11 0 3 742
292 Dinka din din 67 508 2 706 0 1 474 14 0 231
293 Ndonga ng ng 8 441 5 918 0 1 754 1 0 39 313
294 Choctaw cho cho 6 200 4 217 0 1 410 0 0 22 043
295 Marshallés mh mh 4 205 4 211 0 1 742 0 0 51 868
296 Kwanyama kj kj 4 113 3 547 0 1 139 0 0 23 309
297 Yi ii ii 3 188 11 652 0 1 545 0 0 235 691
298 Hiri motu ho ho 3 128 3 785 0 1 277 0 0 51 337
299 Idioma afar aa aa 1 509 7 537 0 3 246 0 0 3 821 274
300 Muscogee mus mus 1 114 3 600 0 1 629 0 0 403 232
301 Hereru hz hz 0 175 4 480 0 3 080 0 0 0
302 Kanuri kr kr 0 161 4 640 0 4 403 0 0 0
Total 48 033 817 189 468 926 2 395 843 604 3 767[5] 75 213 661 302 283 2 549 418 110

Ver tamién[editar | editar la fonte]

  • Especial:Toles Wikis de Wikimedia
  • Wikipedia:Llista completa de Wikipedies

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Las páginas de contenido son las páginas pertenecientes a los espacios de nombres que cada comunidad considera que constituyen la enciclopedia propiamente dicha —además del principal o de artículos, en algunas ediciones se añaden otros complementarios, como los anexos de la Wikipedia en español—, y que además no son redirecciones y contienen al menos un enlace interno.
  2. La dirección URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyectu en los postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia se ponen al día les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyectos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]