Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 053 205 50 033 180 945 159 810 1 146 38 728 206 133 318 882 751 997
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 378 683 9 744 593 29 558 772 6 66 862 124 0 2
3 Suecu svenska sv 3 733 960 7 778 368 47 392 294 61 721 565 2 517 0 7
4 Alemán Deutsch de 2 418 015 6 760 647 197 209 709 192 3 430 575 18 960 130 036 94
5 Francés français fr 2 199 196 10 675 624 168 863 928 161 3 751 877 20 109 60 264 235
6 Neerlandés Nederlands nl 2 004 695 4 198 940 55 872 155 38 1 062 700 4 126 23 16
7 Rusu русский ru 1 612 495 6 155 833 105 931 521 84 2 730 082 11 813 224 961 137
8 Italianu italiano it 1 596 151 6 593 892 111 747 385 109 1 959 763 8 950 141 070 166
9 Español español es 1 589 126 6 996 688 124 557 057 67 5 779 114 16 825 0 206
10 Polacu polski pl 1 400 575 3 184 426 59 137 235 103 1 023 709 4 755 289 30
11 Samareñu Winaray war 1 264 124 2 878 472 6 209 487 3 44 351 72 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 243 169 18 658 562 60 183 089 21 733 303 2 295 32 508 633
13 Xaponés 日本語 ja 1 199 087 3 556 291 76 770 817 41 1 616 582 14 608 86 059 83
14 Chinu 中文 zh 1 110 060 6 154 249 58 757 907 80 2 923 084 9 012 53 134 197
15 Árabe العربية ar 1 038 005 6 485 367 45 610 213 25 1 832 139 5 696 35 052 194
16 Portugués Idioma português pt 1 027 876 5 008 072 57 808 729 74 2 386 323 5 657 54 794 173
17 Ucraín українська uk 1 005 634 3 111 947 27 570 912 46 501 390 3 417 104 774 39
18 Persa فارسی fa 717 992 4 584 433 28 612 425 34 909 498 5 814 62 158 181
19 Catalán ca ca 642 853 1 581 778 23 077 335 21 352 264 1 463 12 436 31
20 Serbiu српски / srpski sr 632 283 3 876 033 23 013 224 19 262 588 1 104 33 309 156
21 Noruegu (Bokmål) norsk no 531 788 1 452 635 20 299 240 43 491 072 1 293 3 42
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 525 622 2 752 568 16 778 384 34 1 150 534 2 948 61 152 109
23 Coreanu 한국어 ko 490 926 2 244 266 26 109 197 24 617 712 2 782 12 454 148
24 Finlandés suomi fi 482 212 1 286 287 18 792 770 37 446 643 1 703 58 678 41
25 Húngaru magyar hu 467 848 1 348 923 22 396 528 31 441 819 1 916 12 128 59
26 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 451 185 4 627 603 40 963 520 11 146 636 197 10 158 758
27 Checu čeština cs 450 613 1 259 693 18 335 916 34 491 850 2 708 1 47
28 Rumanu Idioma rumanu ro 405 836 2 197 874 13 296 021 19 517 593 1 012 38 060 118
29 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 380 067 954 318 2 670 500 6 42 229 91 362 6
30 Vascu euskara eu 353 604 720 997 7 792 530 12 110 551 555 0 12
31 Turcu Türkçe tr 346 607 1 775 565 21 946 271 24 1 159 758 3 359 34 316 210
32 Malayu Bahasa Melayu ms 337 204 925 805 4 746 330 14 252 668 502 21 623 16
33 Árabe exipcianu مصرى arz 301 722 481 060 1 639 980 8 125 741 142 1 454 1
34 Esperantu Esperanto eo 277 724 617 521 6 911 741 19 169 685 362 6 911 17
35 Armeniu Հայերեն hy 267 614 884 346 6 852 324 11 96 175 766 8 400 41
36 Hebréu עברית he 262 235 1 108 383 27 658 604 37 622 778 2 902 62 496 260
37 Búlgaru български bg 261 000 581 048 10 036 917 27 268 349 835 578 26
38 Danés dansk da 258 380 852 653 10 288 566 25 377 060 893 0 64
39 Chechenu нохчийн ce 254 228 522 103 4 893 555 3 22 290 30 330 10
40 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 239 009 549 892 1 406 713 5 23 120 98 1 4
41 Eslovacu slovenčina sk 233 009 517 750 6 989 356 9 186 616 606 0 20
42 kazaquistanín қазақша kk 226 376 547 842 2 751 644 18 96 181 246 9 718 10
43 Minangkabau Baso Minangkabau min 223 828 326 628 2 018 839 6 11 179 45 115 1
44 Croata hrvatski hr 216 617 537 565 5 483 203 16 235 151 629 18 701 22
45 Estoniu eesti et 207 461 497 470 5 590 913 34 138 380 707 1 129 22
46 Lituanu lietuvių lt 198 945 473 193 5 769 378 13 141 825 324 22 989 23
47 Bielorrusu беларуская be 188 208 573 487 3 574 418 10 94 582 269 3 095 26
48 Griegu Ελληνικά el 176 250 529 589 8 149 826 22 299 569 1 107 17 993 62
49 Eslovenu slovenščina sl 167 740 404 556 5 292 622 20 189 042 482 8 386 26
50 Gallegu galego gl 162 943 441 616 5 415 266 8 106 343 281 9 128 36
51 Inglés simple Simple English simple 158 449 545 484 6 869 862 16 970 688 1 079 36 75
52 Azerbaixanu azərbaycanca az 157 379 407 156 5 097 122 16 194 235 696 22 222 32
53 Urdu اردو ur 152 682 860 010 4 121 173 13 111 458 333 10 386 103
54 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 152 113 351 462 3 197 355 17 103 587 148 16 16
55 Hindi हिन्दी hi 137 621 986 172 4 644 129 8 542 214 1 626 4 149 179
56 Tailandés ไทย th 136 234 836 348 8 770 344 14 378 684 1 111 33 661 277
57 Xeorxanu ქართული ka 136 189 398 936 3 833 259 4 119 514 262 14 397 36
58 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 134 720 633 090 2 086 597 10 51 792 186 1 263 45
59 Llatín Latina la 132 521 261 726 3 509 687 21 130 254 161 0 13
60 Tamil தமிழ் ta 128 494 402 675 2 937 610 40 172 426 417 7 770 33
61 Volapük Volapük vo 124 316 255 152 3 211 354 3 27 696 32 0 14
62 Galés Cymraeg cy 111 931 241 794 10 054 578 14 60 310 115 17 799 56
63 Macedoniu македонски mk 104 967 468 180 3 931 322 17 87 481 203 7 936 101
64 Asturianu asturianu ast 103 351 161 611 2 883 172 9 70 282 151 0 6
65 Letón latviešu lv 100 959 410 221 3 192 198 13 90 173 303 24 286 73
66 Taxiku тоҷикӣ tg 100 672 241 738 1 124 744 6 28 361 54 439 9
67 Malgax Malagasy mg 92 741 237 231 979 894 3 22 829 31 3 10
68 Afrikaans Afrikaans af 89 837 279 297 2 155 068 14 121 807 172 9 310 34
69 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 89 219 213 763 2 428 977 2 33 115 94 4 766 22
70 Occitanu occitan oc 88 345 148 565 2 166 466 5 40 826 99 901 7
71 Bengalí বাংলা bn 85 277 771 012 4 132 107 12 275 269 1 209 7 847 347
72 Bosniu bosanski bs 82 439 358 989 3 159 934 9 123 010 174 7 071 99
73 Cantonés 粵語 zh-yue 80 668 202 520 1 407 027 11 198 174 310 1 609 16
74 Idioma kirguís Кыргызча ky 79 802 105 564 354 799 2 25 241 61 2 677 0
75 Albanés shqip sq 79 169 235 801 2 084 478 14 122 126 303 11 389 35
76 Tagalu Tagalog tl 72 244 232 698 1 745 768 12 105 327 107 1 898 37
77 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 234 196 482 845 477 2 21 462 14 0 13
78 Idioma telugu తెలుగు te 70 405 266 629 2 898 096 15 95 732 186 12 916 84
79 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 69 574 195 182 2 114 527 4 63 533 122 1 613 35
80 Idioma malabar മലയാളം ml 68 391 425 048 3 252 224 19 135 865 333 6 274 208
81 Bretón brezhoneg br 67 903 132 449 1 865 198 4 58 335 85 5 401 13
82 Piamontés Piemontèis pms 64 678 99 387 846 496 10 21 698 28 2 078 2
83 Baxu saxón Plattdüütsch nds 62 588 126 499 926 870 4 39 475 54 0 8
84 Sondanés Basa Sunda su 59 900 93 493 597 986 8 23 768 48 547 2
85 Suaḥili Kiswahili sw 58 239 118 881 1 104 786 11 41 451 127 2 231 10
86 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 58 095 124 901 2 269 097 5 46 775 92 2 461 24
87 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 58 071 71 066 740 837 2 22 994 37 0 1
88 Xavanés Basa Jawa jv 57 358 154 213 1 511 376 6 43 433 104 5 445 28
89 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 56 817 205 364 744 796 6 69 309 121 1 662 25
90 Marathi मराठी mr 56 751 232 547 1 765 564 9 120 337 269 19 181 73
91 Panyabí occidental پنجابی pnb 52 727 86 036 547 552 3 25 383 42 238 3
92 Irlandés Gaeilge ga 52 368 85 360 955 504 8 42 728 95 1 169 4
93 Silesianu ślůnski szl 52 075 63 789 329 675 3 17 388 30 0 0
94 Baskir башҡортса ba 51 569 145 496 941 311 8 27 523 88 1 391 21
95 Islandés íslenska is 49 394 130 715 1 665 291 28 72 622 162 3 065 35
96 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 45 570 121 161 509 252 5 77 727 163 2 850 12
97 Frisón occidental Frysk fy 43 638 133 081 985 593 9 36 199 60 7 020 31
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 42 807 77 192 669 690 3 26 109 38 536 6
99 Lombardu lumbaart lmo 39 488 101 915 998 142 6 29 257 50 4 437 24
100 Aragonés aragonés an 36 982 113 117 1 651 048 6 56 691 71 1 287 62
101 Nepalín नेपाली ne 34 131 95 535 777 513 8 47 295 101 1 070 26
102 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 34 128 117 791 511 561 8 32 351 153 1 425 26
103 Yoruba Yorùbá yo 32 386 55 855 526 936 3 20 187 48 172 5
104 Chinu vu 吴语 wuu 31 151 43 534 268 147 4 64 978 57 231 1
105 Bávaru Boarisch bar 31 068 113 194 746 852 7 51 757 71 1 341 46
106 Ido Ido io 29 356 43 894 955 411 5 28 309 40 0 5
107 Guyaratín ગુજરાતી gu 28 896 99 898 699 266 3 56 214 77 0 42
108 Curdu kurdî ku 27 212 66 859 756 498 4 41 247 92 574 24
109 Alemánicu Alemannisch als 27 131 65 880 962 070 9 76 238 84 505 30
110 Sicilianu sicilianu scn 26 079 55 299 726 924 7 35 008 39 1 408 17
111 Canarés ಕನ್ನಡ kn 25 990 115 360 982 330 5 62 397 180 3 518 101
112 Curdu (Soraní) کوردی ckb 25 861 135 247 670 717 7 39 657 136 972 89
113 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 086 58 565 782 749 2 20 406 24 49 24
114 Venecianu vèneto vec 22 580 49 261 629 042 3 25 882 50 720 18
115 Interlingua interlingua ia 22 182 35 417 620 996 7 37 249 35 4 6
116 Quechua Runa Simi qu 22 022 54 148 639 620 2 22 910 39 0 25
117 Mongol монгол mn 19 071 78 989 611 250 5 63 807 83 1 454 76
118 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 865 28 481 349 992 5 20 949 21 109 6
119 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 680 66 496 385 463 6 24 666 65 127 61
120 Cingalés සිංහල si 15 646 72 614 449 044 3 45 371 76 4 527 82
121 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 452 30 932 86 386 4 15 834 21 4 3
122 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 068 31 114 554 114 3 21 711 29 347 20
123 Yiddish ייִדיש yi 15 017 41 948 550 031 3 36 893 43 1 062 42
124 Amáricu አማርኛ am 14 839 45 403 359 470 3 31 258 34 1 754 34
125 Napolitanu Napulitano nap 14 561 23 354 660 183 3 23 224 26 285 10
126 Ilocanu Ilokano ilo 14 433 58 570 354 917 2 13 798 23 0 57
127 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 127 18 766 192 790 1 10 425 9 0 1
128 Zazaki Zazaki diq 13 933 32 972 412 170 6 19 572 20 215 23
129 Megrelianu მარგალური xmf 13 771 29 973 142 387 3 13 564 23 0 7
130 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 559 34 574 368 901 4 19 792 22 138 26
131 Maithili मैथिली mai 13 535 34 997 204 232 5 8 599 26 105 15
132 Valón walon wa 13 508 34 170 364 204 4 18 348 21 1 822 25
133 Navajo Diné bizaad nv 13 498 25 930 238 509 3 12 432 8 598 8
134 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 351 29 195 209 266 1 12 840 16 483 10
135 Feroés føroyskt fo 13 307 39 299 358 248 4 22 584 30 0 35
136 Sindhi سنڌي sd 13 298 43 408 188 866 4 11 832 40 94 22
137 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 124 28 745 150 282 3 22 570 36 269 7
138 Limburgués Limburgs li 12 799 62 996 441 444 7 22 076 31 624 108
139 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 378 32 633 136 269 3 18 539 22 2 335 11
140 Sakha саха тыла sah 12 214 42 693 350 786 3 18 245 35 1 766 51
141 Osetiu Ирон os 12 050 46 021 477 326 3 19 332 16 179 82
142 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 458 61 342 451 352 5 28 738 44 437 139
143 Pashtu پښتو ps 11 178 41 438 248 600 1 21 469 39 1 535 44
144 Frisón septentrional Nordfriisk frr 10 454 28 791 182 945 5 13 924 18 1 103 20
145 Bicolano central Bikol Central bcl 10 439 18 595 190 325 2 15 296 41 878 6
146 Achenés Acèh ace 10 322 17 636 117 548 2 19 743 24 0 3
147 Hill Mari кырык мары mrj 10 271 16 920 95 954 1 8 499 11 0 2
148 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 237 82 835 345 816 7 82 787 81 0 210
149 Meadow Mari олык марий mhr 10 143 24 972 179 641 1 11 041 14 0 15
150 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 779 35 821 254 289 2 24 346 31 193 50
151 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 286 17 849 118 686 1 26 124 26 0 6
152 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 249 17 397 136 377 2 9 302 10 290 6
153 Pampangu Kapampangan pam 8 689 18 700 282 268 2 16 763 16 412 20
154 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 190 10 100 39 542 1 4 552 9 0 0
155 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 055 29 211 243 977 4 29 431 52 1 196 58
156 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 7 937 16 361 162 055 2 2 760 35 0 11
157 Sami septentrional davvisámegiella se 7 620 19 780 294 280 6 21 777 32 0 38
158 Rusinu русиньскый rue 7 496 15 413 117 735 1 19 552 24 0 9
159 Maorí Māori mi 7 159 12 888 149 068 2 12 207 18 0 7
160 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 7 150 23 340 146 247 2 14 066 21 0 32
161 West Flemish West-Vlams vls 7 106 20 035 303 533 5 20 312 20 498 50
162 Bihari भोजपुरी bh 7 071 57 617 669 326 2 21 911 46 56 594
163 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 7 025 17 202 38 252 2 1 501 14 14 5
164 Náhuatl Nāhuatl nah 6 976 18 397 451 072 3 17 896 14 175 66
165 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 6 951 17 472 306 006 6 20 923 29 610 40
166 Sardu sardu sc 6 511 14 229 164 006 4 17 260 28 140 16
167 Asamés অসমীয়া as 6 464 50 339 218 806 5 25 735 80 1 203 200
168 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 448 24 251 124 949 1 11 758 23 0 39
169 Chinu gan 贛語 gan 6 433 33 362 392 429 4 33 846 20 146 206
170 Abḥasiu Аҧсшәа ab 6 056 17 601 97 585 2 14 445 19 9 20
171 Idioma guilakí گیلکی glk 6 007 12 458 54 163 3 11 991 16 807 5
172 Idioma erzya эрзянь myv 5 935 17 950 119 023 3 9 683 24 0 27
173 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 896 17 076 137 296 1 21 417 24 0 29
174 Corsu corsu co 5 791 13 071 365 241 2 16 284 28 0 44
175 Somalín Soomaaliga so 5 775 20 516 199 636 2 25 255 54 0 63
176 Turcomanu Türkmençe tk 5 685 13 480 211 818 2 19 141 27 308 30
177 Võro Võro fiu-vro 5 542 10 490 169 360 2 11 029 13 211 13
178 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 351 9 323 127 265 2 4 402 11 0 8
179 Komi коми kv 5 339 14 774 133 797 1 11 114 17 0 28
180 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 338 8 535 182 887 3 13 032 17 0 8
181 Shona chiShona sn 5 190 12 331 72 515 1 11 270 16 0 11
182 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 5 005 7 321 27 605 3 1 505 11 0 1
183 Manx Gaelg gv 5 003 16 925 298 405 3 15 524 17 181 100
184 Idioma udmurtu удмурт udm 4 864 14 939 114 371 4 11 526 22 9 33
185 Ḥausa Hausa ha 4 803 10 344 58 357 3 10 633 42 0 8
186 Occidental Interlingue ie 4 784 7 678 123 374 1 13 483 28 0 6
187 Zelandés Zeêuws zea 4 729 8 946 110 306 4 9 929 13 1 10
188 Picardu Picard pcd 4 705 9 602 64 549 2 12 034 24 49 7
189 Llingua aymara Aymar aru ay 4 656 8 236 90 939 1 13 025 23 0 7
190 Cabiliu Taqbaylit kab 4 602 12 582 95 039 2 9 560 15 0 23
191 Normandu Nouormand nrm 4 484 9 817 214 743 1 10 585 16 0 31
192 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 304 12 913 146 894 1 16 108 23 290 46
193 Lezgianu лезги lez 4 058 11 236 80 164 6 7 778 15 10 22
194 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 017 10 473 118 633 4 10 729 11 442 29
195 Córnicu kernowek kw 3 941 8 359 176 914 1 11 322 18 0 27
196 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 3 921 6 888 91 670 1 12 075 14 0 8
197 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 826 5 945 33 678 2 4 709 18 0 2
198 Mirandés Mirandés mwl 3 792 10 023 96 028 2 10 345 25 0 26
199 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 764 8 960 109 765 2 13 383 16 0 23
200 Ligur Ligure lij 3 742 15 751 169 327 3 11 198 27 0 111
201 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 719 8 491 182 362 3 5 852 57 0 35
202 Romanche rumantsch rm 3 659 8 841 157 511 3 15 348 25 50 36
203 Lao ລາວ lo 3 566 11 076 84 933 1 12 348 25 0 34
204 Franco-provenzal arpetan frp 3 547 9 317 192 199 2 11 989 15 0 55
205 Xudeoespañol Ladino lad 3 546 12 750 205 291 5 16 687 18 23 108
206 Maltés Malti mt 3 466 15 591 254 503 3 16 764 29 1 149 200
207 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 452 9 245 56 350 1 6 645 11 0 17
208 Friulanu furlan fur 3 351 7 891 167 063 2 11 226 16 318 39
209 Carelianu Livvinkarjala olo 3 284 8 190 27 524 2 4 312 16 0 8
210 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 251 10 898 137 601 1 14 869 26 0 70
211 Doteli डोटेली dty 3 248 17 029 224 119 3 3 692 15 3 237
212 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 196 15 035 197 048 2 105 802 30 300 180
213 Estremeñu estremeñu ext 3 187 7 222 111 010 1 13 696 24 0 25
214 Lingala lingála ln 3 147 8 258 119 653 3 9 750 18 31 38
215 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 050 5 628 100 235 2 11 643 12 0 13
216 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 006 10 648 122 511 2 20 433 12 933 74
217 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 003 16 824 65 792 2 10 099 23 1 83
218 Santali Santhali sat 2 921 8 719 45 459 3 2 236 43 0 21
219 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 862 10 367 1 600 843 3 18 630 13 0 1 062
220 Gagauz Gagauz gag 2 728 6 296 63 955 1 9 724 16 0 17
221 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 650 6 733 87 213 4 8 496 16 0 31
222 Balinés Bali ban 2 550 5 182 27 424 1 1 104 18 0 6
223 Pangasinense Pangasinan pag 2 543 7 767 66 668 1 6 245 13 0 36
224 Pali पालि pi 2 541 4 482 96 457 1 5 440 8 0 13
225 Avar авар av 2 423 10 423 71 459 1 11 005 15 0 75
226 Tuvanu тыва дыл tyv 2 177 8 229 34 685 1 6 123 15 0 33
227 Buriatu буряад bxr 2 169 7 920 54 443 2 11 340 12 0 48
228 Calmucu хальмг xal 2 082 10 881 80 909 1 7 861 10 0 133
229 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 037 14 189 105 240 2 8 050 11 0 264
230 Papiamentu Papiamentu pap 1 958 4 731 72 684 2 10 366 15 0 31
231 Zhuanganu Vahcuengh za 1 953 4 099 38 670 1 8 061 9 0 11
232 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 884 4 829 43 144 2 8 545 11 0 22
233 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1 877 5 688 103 163 1 25 986 24 0 75
234 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 826 5 194 71 909 1 8 735 13 0 47
235 Sakizaya Sakizaya szy 1 750 4 122 90 014 2 891 22 0 40
236 Tonganu lea faka-Tonga to 1 738 5 046 39 740 2 6 863 7 11 29
237 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 712 6 142 93 813 2 15 997 16 0 102
238 Novial Novial nov 1 671 4 545 174 854 2 9 041 7 0 114
239 Groenlandés kalaallisut kl 1 668 3 980 72 551 3 10 370 14 0 35
240 Xamaicanu Patois jam 1 648 2 912 19 893 1 5 066 14 0 4
241 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 609 5 822 84 888 1 10 035 8 0 100
242 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 604 3 128 14 566 1 2 487 12 0 4
243 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 586 6 656 42 570 2 7 600 12 0 65
244 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 479 4 311 81 523 1 9 111 14 0 69
245 Tetun tetun tet 1 477 3 793 63 327 2 7 441 17 0 41
246 Igbo Igbo ig 1 451 6 071 65 273 2 10 271 20 0 109
247 Zulú isiZulu zu 1 396 5 676 57 466 1 13 213 32 0 95
248 Wolof Wolof wo 1 389 5 184 102 526 2 11 817 16 0 148
249 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 366 2 894 19 633 1 5 868 7 0 8
250 Tulu ತುಳು tcy 1 309 5 795 76 736 2 3 566 31 0 156
251 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 281 5 479 33 851 2 1 623 10 9 66
252 Lojban Lojban jbo 1 253 5 605 109 234 3 12 626 6 0 235
253 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 226 3 905 202 437 1 11 323 11 0 248
254 Bislama Bislama bi 1 224 2 949 38 133 1 9 270 11 0 26
255 Lak лакку lbe 1 221 12 611 45 666 1 6 691 10 0 315
256 Kikongo Kongo kg 1 206 2 822 42 871 2 8 078 8 0 27
257 Tahitianu reo tahiti ty 1 204 2 882 52 176 1 5 885 8 0 35
258 Moksha мокшень mdf 1 195 6 769 51 213 2 7 120 9 0 165
259 Luganda Luganda lg 1 191 4 432 25 204 1 5 561 9 0 42
260 Atikamekw Atikamekw atj 1 168 2 124 11 918 6 2 269 6 0 4
261 Sranan Sranantongo srn 1 078 2 663 38 122 1 5 889 7 0 31
262 Xhosa isiXhosa xh 1 046 3 646 31 422 1 9 102 18 0 53
263 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 002 2 506 14 990 0 607 8 0 13
264 en:Latgalian latgaļu ltg 933 3 175 34 380 1 5 479 13 0 63
265 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 918 2 791 32 899 1 6 604 10 0 49
266 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 912 3 709 44 576 1 16 611 15 0 113
267 Samoanu Gagana Samoa sm 834 3 006 40 018 1 7 533 7 0 90
268 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 826 3 678 42 785 2 14 526 18 0 139
269 Akan Akan ak 800 2 990 22 446 1 9 101 22 0 56
270 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 798 3 084 41 278 2 8 408 12 0 110
271 Oromu Oromoo om 786 3 314 32 109 1 7 074 15 0 100
272 Tswana Setswana tn 712 2 844 22 768 1 7 203 13 0 72
273 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 711 5 000 77 149 2 19 231 16 0 561
274 Twi Twi tw 705 2 239 20 295 1 9 317 8 0 43
275 Tsonga Xitsonga ts 683 3 630 35 010 2 7 079 16 0 180
276 Sesotho Sesotho st 683 2 414 23 873 1 7 501 14 0 64
277 Romaní Romani rmy 675 2 584 47 872 1 13 935 11 0 148
278 Bambara bamanankan bm 664 2 572 38 345 1 8 232 8 0 123
279 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 623 2 198 23 460 1 8 720 11 0 68
280 Kirundi Kirundi rn 615 2 345 20 428 1 6 268 6 0 69
281 Tumbuka chiTumbuka tum 586 1 974 22 736 1 5 887 8 0 65
282 N'ko ߒߞߏ nqo 583 905 5 183 0 780 11 0 2
283 Chichewa Chi-Chewa ny 566 2 969 21 703 3 6 420 20 0 132
284 Chamorru Chamoru ch 512 2 428 21 012 1 11 987 10 0 121
285 Mon ဘာသာ မန် mnw 509 2 111 17 043 2 734 12 0 80
286 Suazi SiSwati ss 504 2 273 36 977 3 6 258 13 0 200
287 Pontic Ποντιακά pnt 467 1 997 34 419 1 7 815 10 0 185
288 Adigué адыгабзэ ady 417 2 074 8 610 1 4 063 14 0 66
289 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 403 2 886 42 518 2 13 734 12 0 559
290 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 382 1 706 33 038 1 7 378 9 0 233
291 Vienda Tshivenda ve 367 1 771 17 248 1 5 256 11 0 143
292 Ewé eʋegbe ee 358 2 693 48 318 2 10 985 11 0 763
293 Iñupiaq Iñupiak ik 280 2 318 35 374 1 6 456 9 0 808
294 Sangu Sängö sg 262 1 636 19 553 1 4 925 6 0 329
295 Fula Fulfulde ff 239 1 847 21 547 1 6 284 11 0 528
296 Tigriña ትግርኛ ti 223 1 755 20 478 1 6 684 11 0 551
297 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 220 2 048 28 148 1 7 457 11 0 949
298 Dinka Thuɔŋjäŋ din 124 773 5 464 1 4 380 8 0 194
299 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 104 2 040 34 807 2 12 536 15 0 5 913
300 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 109 1 0 39 425
301 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 218 1 1 625 1 0 22 165
302 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 1 947 2 0 52 144
303 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 257 1 0 23 537
304 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 1 801 2 0 237 006
305 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 426 0 0 51 771
306 Afar Qafár af aa 1 510 4 681 1 3 693 3 0 2 377 957
307 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 601 1 2 016 1 0 406 944
308 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 481 1 3 423 3 0 0
309 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 4 961 2 0 0
Total 52 817 312 217 639 829 -1 547 895 966 3 898[5] 88 432 040 317 194 2 651 969 123

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]