Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Admins. Usuarios U. activos[3] Ficheros Prof.[4]
1 Inglés English en 5 451 725 42 640 151 902 594 398 1257 31 465 746 118 270 856 946 984
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 4 940 785 8 508 124 15 332 519 4 37 431 166 0 0
3 Suecu Svenska sv 3 790 349 7 593 005 40 542 132 68 562 534 2268 0 5
4 Alemán Deutsch de 2 086 223 5 904 166 172 391 418 198 2 693 393 18 432 124 563 97
5 Neerlandés Nederlands nl 1 907 771 3 816 807 50 687 091 47 853 854 3493 21 13
6 Francés Français fr 1 893 774 8 888 501 141 857 038 162 2 851 314 14 633 52 219 217
7 Rusu Русский ru 1 411 210 5 344 003 99 189 676 84 2 140 185 10 002 201 148 144
8 Italianu Italiano it 1 373 946 4 859 187 94 876 511 113 1 537 284 7874 137 373 125
9 Español Español es 1 346 868 5 946 060 100 562 107 71 4 697 021 14 332 0 197
10 Samareñu Winaray war 1 262 782 2 874 014 6 297 269 2 32 727 73 46 3
11 Polacu Polski pl 1 234 142 2 671 969 49 956 936 105 831 495 3863 15 25
12 Vietnamín Tiếng Việt vi 1 159 391 3 494 766 26 889 507 22 554 801 1520 23 407 31
13 Xaponés 日本語 ja 1 070 236 3 125 312 65 959 920 46 1 233 528 12 844 84 199 77
14 Portugués Português pt 974 875 4 420 946 50 469 376 73 1 969 892 5762 44 449 142
15 Chinu 中文 zh 954 831 5 037 921 46 678 766 82 2 399 924 7443 46 307 169
16 Ucraín Українська uk 709 955 2 149 426 20 981 034 39 366 869 2266 87 998 40
17 Persa فارسی fa 570 677 3 604 880 25 060 031 32 664 622 4148 45 461 196
18 Catalán Català ca 549 520 1 369 582 19 060 784 25 262 310 1163 10 090 30
19 Árabe العربية ar 534 698 2 978 160 26 829 261 33 1 359 560 3711 30 798 188
20 Noruegu Norsk (Bokmål) no 472 537 1 226 058 17 592 868 44 396 955 1106 1 36
21 Serbocroata Srpskohrvatski sh 439 370 4 580 389 40 799 416 10 108 946 227 8722 791
22 Finés Suomi fi 418 621 1 131 717 17 488 072 38 352 437 1456 49 315 44
23 Húngaru Magyar hu 414 348 1 193 566 19 617 439 31 353 387 1600 24 669 58
24 Indonesiu Bahasa Indonesia id 407 011 2 197 060 14 086 980 35 892 378 2202 60 385 124
25 Coreanu 한국어 ko 391 819 1 510 264 21 031 497 32 462 313 1978 13 355 113
26 Checu Čeština cs 386 538 1 032 640 15 182 841 26 378 650 1777 1 41
27 Rumanu Română ro 377 894 1 741 621 11 628 028 19 408 292 780 36 169 86
28 Serbiu Српски / Srpski sr 354 266 1 382 118 15 117 813 16 203 778 634 28 411 92
29 Malayu Bahasa Melayu ms 301 362 808 241 4 430 897 13 196 577 379 21 645 15
30 Turcu Türkçe tr 296 241 1 507 879 19 897 285 27 971 047 875 30 197 220
31 Euskera/Vascu Euskara eu 282 218 693 782 6 064 533 12 77 755 207 0 18
32 Esperantu Esperanto eo 240 874 527 321 6 256 568 19 133 657 312 4450 16
33 Búlgaru Български bg 232 535 517 013 8 361 502 26 216 772 751 1168 24
34 Danés Dansk da 230 128 776 375 9 161 817 27 299 709 820 1 66
35 Armeniu Հայերեն hy 226 113 758 903 5 357 557 10 62 634 559 6456 39
36 Minangkabau Minangkabau min 221 987 316 662 1 540 058 3 5855 24 106 0
37 Kazacu Қазақша kk 219 313 506 880 2 662 092 16 68 489 157 9486 9
38 Min Nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 219 242 658 961 1 796 355 5 29 676 75 361 10
39 Eslovacu Slovenčina sk 218 741 477 590 6 554 612 8 144 205 498 0 19
40 Hebréu עברית he 210 472 893 069 22 182 438 44 342 890 2848 49 347 261
41 Lituanu Lietuvių lt 182 513 426 698 5 393 806 13 110 817 348 19 594 22
42 Croata Hrvatski hr 176 787 468 472 5 095 821 22 182 496 457 15 018 29
43 Chechén Нохчийн ce 164 262 186 967 1 732 184 3 14 637 41 250 0
44 Estoniu Eesti et 159 688 404 947 4 831 581 32 101 414 371 2757 28
45 Eslovenu Slovenščina sl 157 023 369 384 5 032 385 26 156 831 316 7584 24
46 Bielorrusu Беларуская be 144 936 439 750 2 753 459 9 68 588 255 2440 25
47 Gallegu Galego gl 140 313 341 171 4 524 725 12 77 762 261 9672 27
48 Noruegu (Nynorsk) Nynorsk nn 134 285 318 105 2 971 505 23 80 689 151 16 17
49 Griegu Ελληνικά el 133 734 411 074 6 699 455 21 224 748 818 16 162 70
50 Uzbeku O‘zbek uz 128 941 616 293 2 660 669 8 33 000 98 372 61
51 Llatín Latina la 127 059 245 599 3 379 067 17 96 631 176 0 11
52 Inglés simple Simple English simple 126 833 428 837 5 733 972 17 624 760 731 36 75
53 Azerí Azərbaycan az 122 879 318 706 4 232 268 14 134 852 641 19 024 33
54 Urdu اردو ur 122 398 682 096 5 595 497 10 66 537 200 4612 171
55 Volapük Volapük vo 120 498 249 147 3 312 450 2 22 689 35 0 15
56 Hindi हिन्दी hi 120 453 681 923 3 642 990 8 290 789 978 3089 116
57 Tailandés ไทย th 118 298 663 881 7 489 774 15 295 124 1073 32 775 239
58 Xeorxanu ქართული ka 116 943 326 306 3 449 951 3 91 210 238 13 477 33
59 Tamil தமிழ் ta 112 293 316 486 2 475 121 35 119 075 1468 7651 25
60 Galés Cymraeg cy 91 701 202 703 6 519 980 15 42 858 154 16 431 47
61 Macedoniu Македонски mk 90 264 412 932 4 396 056 15 67 564 166 7438 136
62 Occitanu Occitan oc 83 492 138 893 2 212 675 4 30 228 77 877 7
63 Malgache Malagasy mg 83 454 218 217 836 916 2 15 121 33 4 10
64 Letón Latviešu lv 78 237 316 199 2 793 739 13 66 893 256 19 708 81
65 Bosniu Bosanski bs 74 877 353 957 3 052 618 10 97 413 162 24 259 119
66 Tagalu Tagalog tl 74 647 221 426 1 661 710 11 84 406 145 1956 29
67 Nepal Bhasa नेपाल भाषा new 72 132 196 124 842 856 1 16 559 19 0 12
68 Tártaru Tatarça (Татарча) tt 71 921 173 826 2 222 970 3 23 408 63 3762 25
69 Kirguís Кыргызча (Kyrgyzça) ky 69 811 89 026 284 098 3 16 144 55 2677 0
70 Tayiku Тоҷикӣ tg 68 455 139 133 880 825 5 17 397 67 337 6
71 Telugú తెలుగు te 67 255 217 541 2 147 409 14 63 708 163 11 211 49
72 Albanés Shqip sq 66 800 184 138 1 897 692 9 94 895 208 11 455 31
73 Piamontés Piemontèis pms 64 166 97 981 866 810 9 16 673 29 2079 2
74 Bretón Brezhoneg br 62 602 123 548 1 834 742 7 43 824 89 5403 14
75 Bielorrusu (Taraškievica) Беларуская (тарашкевіца) be-tarask 61 139 159 497 1 989 804 5 50 528 126 1505 32
76 Cantonés 粵語 zh-yue 56 076 151 330 1 147 692 9 139 409 252 1184 21
77 Malayalam മലയാളം ml 51 919 336 458 2 611 749 19 95 148 308 5329 233
78 Bengalí বাংলা bn 51 738 525 182 2 780 398 19 151 864 593 4250 443
79 Haitianu Krèyol ayisyen ht 51 464 62 803 700 793 2 16 981 41 0 0
80 Xavanés Basa Jawa jv 50 299 132 896 1 220 198 8 31 176 125 5343 24
81 Asturianu Asturianu ast 50 080 79 042 1 073 114 9 37 535 82 0 4
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 49 844 109 652 2 086 753 5 34 993 99 2469 27
83 Maratí मराठी mr 48 145 198 539 1 539 535 10 77 032 142 19 335 75
84 Afrikáans Afrikaans af 46 258 110 540 1 630 001 13 89 812 168 7923 28
85 Escocés Scots sco 45 949 165 993 625 624 4 40 009 116 1132 25
86 Panyabí occidental شاہ مکھی پنجابی pnb 44 805 61 721 516 542 2 17 922 39 238 1
87 Islandés Íslenska is 43 453 115 642 1 619 870 24 54 568 108 3012 38
88 Irlandés/Gaélicu irlándes Gaeilge ga 42 463 69 331 868 242 8 30 248 78 1189 5
89 Chuvasiu Чăваш cv 40 522 68 469 629 582 2 20 190 48 536 4
90 Bashkir Башҡорт ba 39 455 113 944 747 246 7 18 001 71 1268 23
91 Frisón occidental Frysk fy 38 896 111 459 913 393 10 25 745 72 6175 28
92 Sondanés Basa Sunda su 38 643 66 035 547 602 7 17 164 34 538 4
93 Suajili Kiswahili sw 37 010 87 401 1 049 413 9 27 641 93 1964 22
94 Birmanu မ္ရန္‌မာစာ my 36 607 73 175 379 457 5 44 055 93 3477 5
95 Lombardu Lumbaart lmo 35 808 94 575 1 105 955 6 19 318 43 4435 31
96 Azerí del sur تۆرکجه azb 33 507 44 885 197 903 4 5804 35 0 0
97 Aragonés Aragonés an 32 242 103 832 1 639 012 6 44 083 68 1180 77
98 Yoruba Yorùbá yo 31 572 54 368 562 984 1 15 193 30 174 5
99 Nepalí नेपाली ne 30 649 83 602 614 700 10 33 168 103 589 21
100 Guyaratí ગુજરાતી gu 27 259 71 473 497 420 4 35 110 70 1 18
101 Ido Ido io 27 161 40 963 914 418 4 21 420 39 1 5
102 Baxu saxón Plattdüütsch nds 26 493 71 679 821 632 3 29 578 54 0 33
103 Panyabí ਪੰਜਾਬੀ pa 26 450 88 668 390 096 8 18 564 110 1191 24
104 Sicilianu Sicilianu scn 25 531 56 905 756 212 7 26 009 37 1410 20
105 Bishnupriya Manipuri ইমার ঠার/বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 071 57 686 811 105 1 16 678 23 49 23
106 Alemánicu Alemannisch als 23 136 51 302 777 756 8 56 224 80 419 22
107 Kurdu Kurdî / كوردی ku 22 864 58 756 720 722 3 31 818 53 627 30
108 Austro-bávaru Boarisch bar 22 799 90 097 643 291 6 36 846 70 1204 62
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 22 077 78 994 708 303 4 39 316 319 3250 59
110 Interlingua Interlingua ia 20 522 32 677 587 120 7 27 445 32 4 6
111 Quechua Runa Simi qu 20 210 52 337 664 593 2 17 630 32 0 32
112 Soraní Soranî ckb 19 346 110 135 566 814 7 27 210 94 713 113
113 Mongol Монгол mn 17 386 55 088 531 341 5 46 023 84 1445 45
114 Árabe exipciu مصرى (Maṣrī) arz 16 952 140 945 817 431 5 88 580 85 1460 310
115 Samoxitianu Žemaitėška bat-smg 16 117 27 053 357 794 4 16 624 25 109 6
116 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 14 571 30 488 548 251 4 15 477 38 348 21
117 Valón Walon wa 14 560 37 612 334 871 1 13 963 20 2168 22
118 Napolitanu Nnapulitano nap 14 474 26 283 700 388 1 16 871 25 368 17
119 Buxinés Basa Ugi bug 14 132 18 519 199 054 0 8433 15 0 1
120 Yidis ייִדיש yi 14 045 38 884 539 967 3 26 915 48 1063 43
121 Amháricu አማርኛ am 13 752 43 958 353 253 3 23 365 40 1606 38
122 Cingalés සිංහල si 13 492 63 159 411 805 2 30 419 76 4321 88
123 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 285 27 381 210 517 1 9193 11 487 8
124 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 13 104 25 292 68 975 3 11 740 18 0 2
125 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 12 832 56 143 276 087 4 14 207 67 119 56
126 Feroés Føroyskt fo 12 574 37 588 344 418 2 16 560 44 0 36
127 Mazandaraní مَزِروني mzn 12 514 26 729 140 135 3 13 520 33 208 6
128 Limburgués Limburgs li 11 978 59 076 435 575 5 16 386 29 624 113
129 Altu sorabu Hornjoserbsce hsb 11 967 30 362 363 797 3 15 358 30 134 28
130 Megrelianu/Mingrelianu მარგალურ ნინა (Margalur nina) xmf 11 930 26 924 133 727 2 8696 29 0 7
131 Maithili मैथिली mai 11 587 25 602 126 731 3 3622 36 40 7
132 Yakuto Саха тыла sah 11 393 38 122 357 041 3 13 209 33 1766 51
133 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 183 49 030 423 877 6 19 918 70 434 99
134 Vénetu Vèneto vec 10 940 33 602 601 715 3 18 455 32 723 76
135 Ilocanu Ilokano ilo 10 826 46 468 326 589 2 9761 17 0 76
136 Osetiu Иронау os 10 514 40 272 488 202 2 15 554 29 198 97
137 Mari occidental Кырык Мары (Kyryk Mary) mrj 10 169 14 501 91 979 0 5704 13 0 1
138 Hindi de Fiyi Fiji Hindi hif 9684 27 177 246 806 1 17 045 50 193 29
139 Mari oriental Олык Марий (Olyk Marij) mhr 9622 21 969 162 673 1 7965 24 0 12
140 Tarantinu Tarandíne roa-tara 9234 17 129 136 634 1 6903 16 290 5
141 Bihari भोजपुरी bh 9137 43 090 442 671 2 10 835 28 50 141
142 Emiliano-romañolo Emiliàn e rumagnòl eml 8919 27 317 120 207 2 12 864 22 1701 18
143 Zazaki Zazaki diq 8653 25 812 401 361 3 15 443 34 215 61
144 Pampango Kapampangan pam 8554 18 220 277 703 2 12 797 25 435 19
145 Pastún پښتو ps 8127 25 288 207 513 2 14 201 31 1421 36
146 Sindhi سنڌي، سندھی ، सिन्ध sd 8057 25 435 96 359 2 7162 23 0 17
147 Chinu hakka Hak-kâ-fa / 客家話 hak 7806 15 189 112 909 0 19 333 26 0 6
148 Sesotho sa leboa Sesotho sa leboa nso 7699 9439 37 771 0 2927 5 0 0
149 Sami septentrional Sámegiella se 7308 17 114 289 854 4 15 844 19 0 30
150 Bicolanu central Bikol bcl 7170 12 081 174 477 1 11 008 19 905 6
151 Maorí Māori mi 7126 13 397 148 706 3 8396 19 0 8
152 Náhuatl Nāhuatl nah 7110 19 559 445 588 3 14 206 17 174 69
153 Baxo saxón neerlandés Nedersaksisch nds-nl 6731 16 675 317 139 6 15 738 26 612 41
154 Chinu clásicu 古文 / 文言文 zh-classical 6698 72 101 284 517 4 65 124 79 0 376
155 Chinu gan 贛語 gan 6394 33 142 410 582 2 27 185 17 149 216
156 Flamencu occidental West-Vlams vls 6179 18 093 305 372 3 14 574 38 503 62
157 Rusinu Русинська (Rusins'ka) rue 6114 10 694 113 439 0 13 626 28 0 5
158 Silesianu Ślůnski szl 6113 14 919 241 795 2 12 768 28 0 33
159 Chinu wu 吴语 wuu 5975 15 603 245 310 3 50 197 27 246 40
160 Tibetanu བོད་སྐད bo 5724 15 713 132 960 0 15 453 27 0 25
161 Gileki گیلکی glk 5695 11 939 53 141 3 9085 15 807 5
162 Vepsio Vepsän kel' vep 5598 16 549 100 458 0 7207 26 0 23
163 Sardu Sardu sc 5516 13 193 158 062 2 11 565 27 121 23
164 Võro Võro fiu-vro 5467 9756 178 282 2 8344 11 211 11
165 Corsu Corsu co 5449 13 376 370 538 1 12 266 29 0 58
166 Achenés Bahsa Acèh ace 5349 11 636 106 323 1 14 473 34 0 12
167 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5312 8738 78 067 1 2043 17 0 3
168 Tártaru de Crimea Qırımtatarca crh 5297 18 730 139 910 1 10 674 29 0 48
169 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 5289 25 334 199 817 5 20 947 56 1198 113
170 Turcomanu تركمن / Туркмен tk 5260 13 098 209 636 0 14 238 23 311 35
171 Komi Коми kv 5236 11 254 135 198 0 8321 12 0 15
172 Casubiu Kaszëbsczi csb 5196 8296 178 878 2 10 030 17 0 7
173 Frisón septentrional Frasch frr 5086 17 331 123 066 4 9239 31 718 41
174 Manés Gaelg gv 4961 17 697 307 758 2 11 697 19 181 114
175 Asamés অসমীয়া as 4744 38 596 168 792 3 16 633 53 1363 222
176 Somalí Soomaali so 4703 17 768 169 566 1 17 086 46 1 73
177 Xudeoespañol Dzhudezmo lad 4563 13 686 198 122 4 12 289 26 23 57
178 Zelandés Zeêuws zea 4379 8117 106 165 4 7399 18 1 9
179 Aimara Aymar aru ay 4220 8446 85 355 0 10 206 28 0 10
180 Udmurto Удмурт кыл udm 3963 10 081 112 654 4 8274 18 9 26
181 Lezgui Лезги чІал (Lezgi č’al) lez 3847 8928 68 367 4 5350 20 10 13
182 Erzya Эрзянь (Erzjanj Kelj) myv 3817 9189 92 798 3 6518 16 0 20
183 Córnicu Kernewek/Karnuack kw 3790 8312 178 027 0 8420 23 0 30
184 Frisón del Saterland Seeltersk stq 3787 9286 121 042 3 8262 17 442 27
185 Occidental Interlingue ie 3677 6677 126 908 0 9906 19 0 12
186 Normandu Nouormand/Normaund nrm 3627 8061 206 344 0 8195 13 0 38
187 Mirandés Mirandés mwl 3538 8454 91 697 1 7449 21 0 20
188 Picardu Picard pcd 3507 7797 56 966 1 7343 17 51 10
189 Navaxu Diné bizaad nv 3491 14 782 166 776 2 9490 14 533 118
190 Komi permio Перем Коми (Perem Komi) koi 3448 7158 56 061 0 4997 10 0 9
191 Romanche Rumantsch rm 3442 8643 156 926 3 10 807 24 51 41
192 Konkaní कोंकणी gom 3378 7184 154 251 2 2399 15 0 27
193 Uigur Oyghurque ug 3361 11 975 151 137 1 12 456 12 295 82
194 Ligur Lìgure lij 3280 13 738 167 536 2 7947 22 0 123
195 Maltés Malti mt 3203 14 942 262 249 3 12 938 27 1189 235
196 Guaraní Avañe'ẽ gn 3187 8514 102 087 1 9817 18 0 33
197 Friulanu Furlan fur 3185 7038 168 098 1 8705 14 319 34
198 Baxu sorabo Dolnoserbski (dolnoserbšćina) dsb 3086 10 189 139 622 2 11 689 24 0 72
199 Chabacanu Chavacano cbk-zam 2989 5179 109 982 1 9377 14 0 11
200 Dhivehi ދިވެހިބަސް dv 2971 10 979 126 734 1 16 683 16 934 83
201 Anglosaxón Englisc ang 2931 14 506 193 428 1 86 026 37 300 207
202 Lingala Lingala ln 2914 8588 118 208 2 7206 20 28 52
203 Extremeñu Estremeñu ext 2910 6264 114 346 0 10 521 17 0 24
204 Cabiliu Taqbaylit kab 2860 10 800 71 447 0 6763 17 0 50
205 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2839 10 266 1 599 558 2 15 079 17 0 1066
206 Shona chiShona sn 2821 8350 54 254 0 7062 18 0 24
207 Gagauzo Gagauz gag 2754 6203 66 719 0 7218 17 0 16
208 Lao ລາວ lo 2720 8926 61 451 0 8734 25 0 35
209 Abjasiu Аҧсуа ab 2632 6935 49 757 1 11 094 25 0 19
210 Franco-provenzal Arpitan frp 2626 6624 195 859 2 9131 22 0 68
211 Pangasinense Pangasinan pag 2541 7231 62 020 0 4769 13 0 29
212 Pali पाऴि pi 2518 4406 102 062 0 4087 7 0 13
213 Avar Авар av 2310 9504 65 094 1 7988 18 0 66
214 Livio carelio Livvinкarjala olo 2263 3161 15 377 3 1076 10 0 0
215 Calmuco Kaлмук (Kalmuk) xal 2072 9774 82 299 2 6208 14 0 116
216 Palatino Pfälzisch pfl 2070 4824 59 035 5 6115 13 0 21
217 Doteli डोटेली dty 2030 5665 23 225 2 566 17 0 13
218 Karachayo-bálkaro къарачай-малкъар (qaraçay-malqar) krc 2018 13 304 109 400 1 6094 15 0 257
219 Hawaianu Hawai'i haw 1993 4762 72 883 0 8759 14 0 29
220 Buriatu de Rusia Буряад bxr 1972 7271 51 609 1 8037 14 0 51
221 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1891 4697 44 652 1 6493 11 0 20
222 Kinyarwanda Kinyarwanda rw 1810 5046 78 316 0 6437 13 0 49
223 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1795 5458 108 319 0 20 596 21 0 82
224 Papiamentu Papiamentu pap 1785 4421 79 888 1 7200 14 0 39
225 Banjarí Bahasa Banjar bjn 1723 12 024 62 344 2 7403 17 1 185
226 Tonganu faka Tonga to 1689 4977 37 036 1 5282 11 0 28
227 Novial Novial nov 1660 4161 186 822 2 6554 15 0 101
228 Groenlandés Kalaallisut kl 1647 4858 73 563 2 8007 17 0 57
229 Neoaraméu asiriu ܐܪܡܝܐ arc 1620 5882 92 803 1 12 987 13 0 109
230 Patois xamaiquín Patois jam 1612 2759 16 766 1 1956 26 0 3
231 Cabardianu адыгэбзэ kbd 1576 6586 42 368 0 5336 23 0 65
232 Hausa هَوُسَ ha 1461 3557 34 652 1 6398 16 0 20
233 Tuvanu Тыва дыл tyv 1404 3796 20 828 0 3447 9 0 15
234 Tetun Tetun tet 1395 3403 62 030 1 5553 18 0 37
235 Igbo Igbo ig 1363 6147 62 903 1 7115 30 0 126
236 Tok pisin Tok Pisin tpi 1358 6336 81 726 0 7374 12 0 173
237 Kikuyu Gĩkũyũ ki 1346 2825 19 795 0 4262 10 0 8
238 Nauruanu dorerin Naoero na 1283 4988 78 651 1 6208 11 0 131
239 Lak Лакку lbe 1211 10 573 43 997 0 5368 8 0 248
239 Arumanu Armãneashce roa-rup 1211 4772 258 523 0 9343 14 0 468
241 Lojban Lojban jbo 1201 5460 108 026 2 9618 16 0 248
242 Tahitianu Reo Mā`ohi ty 1191 3595 50 435 0 4682 15 0 57
243 Kikongu KiKongo kg 1175 2731 42 976 1 6026 12 0 27
244 Moksha Мокшень (Mokshanj Kälj) mdf 1170 4485 50 172 2 5279 10 0 89
245 Chuang Cuengh za 1167 2817 38 530 0 5945 11 0 27
246 Wólof Wolof wo 1158 5432 102 256 2 9257 15 0 256
247 Luganda Luganda lg 1144 3979 24 990 0 4099 15 0 38
248 Bislama Bislama bi 1120 2784 40 915 0 6543 17 0 32
249 Sranan Sranantongo srn 1057 2617 37 595 0 4485 16 0 31
250 Zulú isiZulu zu 932 4355 40 349 0 9502 24 0 124
251 Tulu ತುಳು ಬಾಸೆ / tūlū tcy 813 2298 25 464 1 1104 20 0 36
252 Latgaliu Latgaļu ltg 800 2668 32 819 0 3946 14 0 67
253 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 787 4363 36 692 0 11 345 14 0 173
254 Samoanu Gagana Samoa sm 776 3700 38 156 0 4724 12 0 146
255 Oromo Oromoo om 723 3954 26 040 0 4893 14 0 131
256 Xhosa isiXhosa xh 697 2844 30 584 1 6239 20 0 102
257 Setsuana Setswana tn 639 2644 22 644 1 5283 15 0 84
258 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 609 2111 21 804 0 6478 13 0 62
259 Romaní romani - रोमानी rmy 598 2439 50 605 0 11 170 13 0 196
260 Pitcairnés-norfolkense Norfuk pih 597 2509 42 065 0 6177 15 0 171
261 Twi Twi tw 594 1861 18 358 0 6857 16 0 44
262 Antiguu eslavu eclesiásticu ѩзъікъ словѣньскъіи cu 584 4374 74 413 1 15 455 20 0 716
263 Tumbuka chiTumbuka tum 566 1851 24 335 0 3849 10 0 67
264 Sesotho Sesotho st 519 2979 20 002 0 5616 15 0 150
265 Kirundi Kirundi rn 499 1768 20 089 0 4774 7 0 73
266 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 496 4096 37 003 0 11 199 15 0 475
267 Tsonga Xitsonga ts 482 2356 31 380 1 4976 14 0 201
268 Pónticu Ποντιακά pnt 448 1906 36 257 0 6008 10 0 201
269 Suazi SiSwati ss 432 2050 38 187 2 4719 15 0 261
270 Bambara Bamanankan bm 431 3091 37 093 0 6703 14 0 457
271 Chamorru Chamoru ch 424 3152 18 774 0 9307 15 0 246
272 Adigué адыгабзэ ady 402 1046 6849 1 1821 18 0 16
273 Inuktitut ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ iu 397 3838 38 492 1 10 717 16 0 753
274 Fixanu Na Vosa Vaka-Viti fj 396 1927 35 263 0 4995 14 0 273
275 Chichewa Chi-Chewa ny 377 1785 18 295 1 4439 14 0 142
276 Ewe Eʋegbe ee 338 3507 48 692 1 8430 14 0 1220
277 Cachemir कश्मीरी / كشميري ks 305 2566 31 758 0 5571 11 0 680
278 Kabye Kabɩyɛ kbp 301 1555 6244 0 267 19 0 69
279 Acanu Akana ak 294 2044 21 249 0 6710 16 0 368
280 Venda Tshivenda ve 256 1610 17 694 0 3967 15 0 307
281 Iñupiak Iñupiak ik 254 2251 35 196 0 4882 14 0 966
282 Sango Sängö sg 250 1577 20 800 0 3880 5 0 371
283 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 220 1739 28 352 0 5709 11 0 777
284 Fula Fulfulde ff 219 1714 22 010 0 4845 12 0 598
285 Tigriña ትግርኛ ti 154 1561 20 852 0 5039 10 0 1115
286 Cree Nehiyaw cr 127 2999 29 902 1 9221 15 0 5099
287 Atikamekw Atikamekw atj 74 572 6982 5 377 16 0 552
288 Din din 39 189 1031 0 203 18 0 80
289 Ndonga Ndonga ng[5] 8 439 6043 0 1746 0 0 39 954
290 Choctaw Choctaw cho 6 201 4186 0 1410 0 0 21 997
291 Marshalés/Ebon Kajin M̧ajeļ (Ebon) mh 4 205 4215 0 1740 1 0 51 917
291 Kuanyama Kuanyama kj 4 113 3510 0 1138 0 0 23 065
293 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 627 0 1544 0 0 236 477
293 Hiri motu Hiri motu ho 3 128 3735 0 1276 0 0 50 659
295 Afar Qafara aa 1 1512 2725 0 3241 0 0 4 114 751
295 Creek/Muscogee Mvskoke mus 1 114 3568 0 1627 0 0 399 647
297 Herero Otjiherero hz 0 175 4431 0 3079 1 0 0
297 Kanuri Kanuri kr 0 162 4563 0 4402 1 0 0
Total 45 691 947 167 101 118 2 400 871 809 3853[6] 69 577 364 269 668 2 467 137 101

Ver tamién[editar | editar la fonte]

  • Especial:Toles Wikis de Wikimedia
  • Wikipedia:Llista completa de Wikipedies

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Las páginas de contenido son las páginas pertenecientes a los espacios de nombres que cada comunidad considera que constituyen la enciclopedia propiamente dicha —además del principal o de artículos, en algunas ediciones se añaden otros complementarios, como los anexos de la Wikipedia en español—, y que además no son redirecciones y contienen al menos un enlace interno.
  2. La dirección (URL) de cada Wikipedia tiene la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, donde xx es la identificación de la lengua de esa Wikipedia, según el código de letras de la norma ISO 639-1.
  3. Se considera activos a los usuarios que han realizado alguna acción en el proyecto durante los últimos 30 días.
  4. La profundidad es un estimador de la actividad en una Wikipedia que muestra con qué frecuencia se ponen al día las páginas de contenido.
  5. Este proyecto se encuentra actualmente cerrado, y una copia ha sido importada por la incubadora de proyectos Wikimedia a la espera de su posible reactivación.
  6. Esta suma no se corresponde con el total de personas reales, pues el mismo usuario (con o sin cuenta global en los proyectos) es contado tantas veces como aparezca en distintas Wikipedias para esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]