Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2021-05-17 03:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 299 205 53 366 739 1 018 819 275 1 096 41 550 417 137 089 892 533 1 066
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 739 206 10 412 523 31 421 528 6 78 825 166 0 2
3 Suecu svenska sv 3 182 177 7 159 466 49 153 850 63 775 497 2 561 0 11
4 Alemán Deutsch de 2 576 915 7 147 185 210 622 077 187 3 704 110 19 967 129 573 93
5 Francés français fr 2 328 924 11 356 034 182 506 458 156 4 097 261 21 732 64 558 241
6 Neerlandés Nederlands nl 2 055 418 4 339 986 58 796 010 35 1 141 815 4 313 22 17
7 Rusu русский ru 1 724 271 6 557 505 113 941 536 79 2 977 888 11 597 230 943 137
8 Italianu italiano it 1 693 435 7 062 685 120 384 620 114 2 123 214 9 743 141 277 171
9 Español español es 1 684 212 7 407 249 135 130 829 67 6 219 869 16 945 0 211
10 Polacu polski pl 1 473 778 3 405 046 63 123 909 102 1 103 067 4 774 260 32
11 Árabe exipcianu مصرى arz 1 287 798 1 517 509 5 600 749 6 153 916 205 1 454 0
12 Xaponés 日本語 ja 1 268 727 3 753 913 83 334 194 41 1 787 131 15 319 55 863 85
13 Samareñu Winaray war 1 265 320 2 880 607 6 233 719 3 48 257 80 42 4
14 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 263 811 19 267 427 64 860 087 20 802 062 2 377 22 643 683
15 Chinu 中文 zh 1 197 186 6 595 969 65 343 424 79 3 085 865 8 401 55 912 201
16 Árabe العربية ar 1 116 324 7 289 558 53 751 011 27 2 075 861 5 429 45 898 225
17 Ucraín українська uk 1 092 407 3 774 921 31 601 424 45 559 403 3 397 111 161 50
18 Portugués Idioma português pt 1 066 723 5 156 269 60 981 121 71 2 587 413 10 197 57 686 174
19 Persa فارسی fa 797 096 4 962 142 32 032 548 36 1 028 481 6 586 74 606 176
20 Catalán ca ca 678 968 1 679 886 27 173 208 22 387 066 1 465 14 295 35
21 Serbiu српски / srpski sr 646 330 3 908 546 23 807 102 21 285 227 1 187 34 482 155
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 573 003 2 933 807 18 351 181 37 1 249 829 2 681 56 997 106
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 556 358 1 560 636 21 472 453 38 523 180 1 315 5 45
24 Coreanu 한국어 ko 539 538 2 486 720 29 279 485 23 681 374 2 448 11 949 153
25 Finlandés suomi fi 509 425 1 348 389 19 721 921 32 480 500 1 996 62 512 40
26 Húngaru magyar hu 487 819 1 398 454 23 813 221 29 475 358 1 856 9 076 59
27 Checu čeština cs 481 107 1 320 476 19 860 531 34 537 417 2 622 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 455 041 4 639 702 41 036 998 12 161 141 222 10 261 748
29 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 803 1 058 448 3 092 642 6 47 795 94 362 6
30 Rumanu Idioma rumanu ro 419 979 2 284 375 14 139 254 19 553 825 1 079 38 741 122
31 Turcu Türkçe tr 403 698 2 009 108 25 415 149 26 1 299 348 3 576 35 586 200
32 Vascu euskara eu 374 695 768 257 8 506 882 12 123 734 945 0 12
33 Chechenu нохчийн ce 354 435 659 570 5 884 784 3 25 832 48 351 7
34 Malayu Bahasa Melayu ms 348 446 973 027 5 082 361 15 274 607 563 19 909 17
35 Esperantu Esperanto eo 296 125 654 933 7 164 562 16 183 511 349 6 898 16
36 Hebréu עברית he 294 714 1 237 565 31 342 587 37 823 085 3 394 68 899 259
37 Armeniu Հայերեն hy 284 400 960 333 7 928 840 11 110 106 580 10 648 47
38 Búlgaru български bg 271 911 605 017 10 970 228 27 289 055 832 575 27
39 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 267 721 404 424 2 997 657 6 37 733 101 5 482 2
40 Danés dansk da 266 772 875 628 10 739 250 24 404 661 933 0 64
41 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 240 252 555 234 1 462 324 5 30 270 122 134 5
42 Eslovacu slovenčina sk 236 858 532 815 7 180 063 9 203 124 606 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 228 227 567 311 2 872 422 18 108 773 369 10 067 11
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 488 335 881 2 054 686 6 13 414 38 115 2
45 Estoniu eesti et 219 304 521 935 5 892 076 33 152 054 728 726 21
46 Croata hrvatski hr 208 755 483 852 5 866 515 15 255 557 668 20 398 21
47 Bielorrusu беларуская be 204 646 611 255 3 839 214 10 106 311 279 3 342 25
48 Lituanu lietuvių lt 199 225 482 166 6 231 706 10 153 385 381 23 140 26
49 Griegu Ελληνικά el 193 245 581 240 8 828 596 22 331 240 1 161 18 102 61
50 Inglés simple Simple English simple 187 862 618 595 7 505 375 16 1 098 227 1 181 36 64
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 180 804 473 517 5 929 285 16 223 833 953 23 881 33
52 Gallegu galego gl 173 666 430 337 5 770 978 9 116 535 343 2 123 29
53 Eslovenu slovenščina sl 172 624 421 437 5 502 781 24 200 639 401 8 182 27
54 Urdu اردو ur 163 332 924 970 4 575 166 11 129 731 293 11 075 108
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 158 516 363 902 3 302 787 14 112 100 145 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 152 823 438 301 4 187 781 4 131 006 292 14 760 33
57 Hindi हिन्दी hi 147 601 1 097 412 5 186 185 8 627 055 1 194 3 471 196
58 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 140 331 637 127 2 190 632 11 62 186 236 1 670 43
59 Tailandés ไทย th 139 430 890 352 9 390 823 16 401 647 1 058 28 192 306
60 Tamil தமிழ் ta 136 747 431 731 3 138 681 34 189 673 341 7 701 34
61 Llatín Latina la 135 322 270 140 3 611 573 21 143 071 167 0 13
62 Galés Cymraeg cy 132 892 267 717 10 918 641 16 66 713 118 11 307 42
63 Asturianu asturianu ast 127 381 220 268 3 327 632 10 87 404 131 0 8
64 Volapük Volapük vo 126 565 258 952 3 226 561 2 29 841 48 0 14
65 Macedoniu македонски mk 114 758 490 703 4 524 348 12 94 796 225 8 315 99
66 Cantonés 粵語 zh-yue 110 518 247 865 1 615 418 12 218 251 353 2 308 10
67 Bengalí বাংলা bn 107 709 913 153 5 125 496 12 330 074 1 215 13 010 314
68 Letón latviešu lv 107 587 436 568 3 406 390 13 98 422 322 24 880 73
69 Taxiku тоҷикӣ tg 103 237 253 564 1 249 021 6 31 899 74 464 10
70 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 100 424 192 955 654 664 4 91 816 120 2 862 3
71 Afrikaans Afrikaans af 98 073 354 030 2 390 123 16 135 545 182 9 591 46
72 Malgax Malagasy mg 93 912 243 453 1 010 722 3 25 940 40 3 11
73 Occitanu occitan oc 86 700 153 893 2 249 604 4 44 476 101 911 9
74 Bosniu bosanski bs 85 991 357 084 3 302 513 10 133 125 209 5 493 92
75 Albanés shqip sq 82 998 250 031 2 218 801 12 132 233 240 4 714 36
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 82 528 155 495 977 288 4 43 992 66 0 5
77 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 764 107 617 373 494 2 28 977 74 2 688 0
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 74 488 213 013 2 213 244 4 69 260 121 1 746 36
79 Marathi मराठी mr 74 051 259 089 1 900 839 10 132 913 214 19 142 46
80 Idioma malabar മലയാളം ml 73 732 457 592 3 499 834 16 149 370 322 6 691 207
81 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 322 196 816 847 488 2 23 190 20 0 13
82 Idioma telugu తెలుగు te 71 209 281 858 3 175 525 13 105 143 173 13 775 99
83 Bretón brezhoneg br 69 516 135 809 1 897 649 3 63 815 89 5 399 13
84 Venecianu vèneto vec 67 704 134 136 1 057 072 5 28 901 54 724 8
85 Piamontés Piemontèis pms 65 835 100 828 852 091 10 23 443 37 2 070 2
86 Xavanés Basa Jawa jv 63 875 167 398 1 559 943 6 48 076 109 5 432 24
87 Panyabí occidental پنجابی pnb 62 216 104 284 584 671 2 28 642 65 238 3
88 Suaḥili Kiswahili sw 62 202 128 825 1 160 991 14 47 460 133 2 255 10
89 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 62 153 75 750 783 933 3 25 487 48 0 0
90 Sondanés Basa Sunda su 60 823 96 193 613 355 7 25 940 73 545 2
91 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 59 731 128 354 2 343 239 5 50 711 80 2 276 24
92 Baskir башҡортса ba 56 923 160 996 1 034 451 6 31 406 123 1 417 21
93 Irlandés Gaeilge ga 54 884 90 551 1 000 701 7 47 264 97 1 125 5
94 Silesianu ślůnski szl 53 697 66 215 337 563 3 19 300 48 0 0
95 Islandés íslenska is 52 756 136 989 1 714 841 29 79 186 155 3 149 32
96 Tagalu Tagalog tl 51 749 231 728 1 855 619 11 113 471 162 1 897 97
97 Lombardu lumbaart lmo 46 071 111 788 1 039 917 8 32 973 49 4 437 19
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 45 860 85 955 702 931 3 28 373 48 537 6
99 Frisón occidental Frysk fy 45 660 140 028 1 035 962 9 39 758 92 7 218 32
100 Chinu vu 吴语 wuu 42 459 55 135 286 900 4 71 734 73 186 0
101 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 40 813 146 722 837 938 6 83 651 99 699 38
102 Aragonés aragonés an 40 058 121 033 1 727 007 6 61 970 74 1 495 58
103 Zazaki Zazaki diq 40 016 60 224 475 921 5 22 040 34 209 2
104 Curdu kurdî ku 38 447 82 298 855 661 3 46 315 103 573 14
105 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 35 996 125 950 563 910 9 37 174 101 1 538 28
106 Yoruba Yorùbá yo 33 385 57 835 539 657 3 22 265 57 172 5
107 Nepales नेपाली ne 31 844 100 148 1 002 376 7 52 837 123 1 234 46
108 Bávaru Boarisch bar 31 610 114 739 777 620 4 57 218 66 1 318 47
109 Curdu (Soraní) کوردی ckb 30 758 150 594 784 203 7 45 184 166 1 205 79
110 Ido Ido io 30 194 45 090 967 139 5 30 831 55 0 5
111 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 511 108 809 759 922 3 62 433 64 0 50
112 Alemánicu Alemannisch als 27 814 67 593 991 406 10 83 644 87 562 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 823 123 672 1 030 820 5 68 877 112 2 477 109
114 Sicilianu sicilianu scn 26 160 55 559 730 211 6 38 029 45 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 050 62 398 846 253 3 21 831 26 47 30
116 Interlingua interlingua ia 23 141 37 018 634 821 7 40 664 40 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 888 55 557 645 148 2 25 100 38 0 24
118 Mongol монгол mn 20 621 92 304 663 541 5 70 668 129 1 474 87
119 Cingalés සිංහල si 17 120 76 760 481 603 3 51 526 93 3 631 76
120 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 879 28 659 351 787 5 22 538 34 109 6
121 Navajo Diné bizaad nv 16 708 30 017 267 929 3 13 633 15 632 6
122 Megrelianu მარგალური xmf 16 274 32 868 157 760 3 15 262 36 0 5
123 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 670 70 048 423 109 5 28 024 54 124 73
124 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 503 31 049 87 369 4 17 314 18 4 3
125 Ilocanu Ilokano ilo 15 390 65 705 372 575 2 14 946 25 0 61
126 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 274 31 563 558 352 7 23 663 41 347 20
127 Yiddish ייִדיש yi 15 184 43 590 568 188 3 41 014 64 1 062 46
128 Amáricu አማርኛ am 14 929 45 800 363 045 2 34 785 54 1 765 34
129 Napolitanu Napulitano nap 14 677 23 568 662 593 3 25 305 26 281 10
130 Sindhi سنڌي sd 14 242 52 354 221 439 4 13 765 40 117 30
131 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 138 18 825 193 455 1 11 257 8 0 1
132 Kotava Kotava avk 13 925 16 975 68 074 5 1 443 35 0 0
133 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 746 35 177 374 979 4 21 391 36 133 26
134 Maithili मैथिली mai 13 666 37 241 224 098 6 10 095 32 114 18
135 Feroés føroyskt fo 13 580 39 897 364 384 4 24 650 49 0 34
136 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 382 29 410 210 378 1 13 922 15 483 10
137 Osetiu Ирон os 13 377 50 422 490 099 3 20 755 31 180 75
138 Limburgués Limburgs li 13 279 64 471 448 150 7 24 232 34 623 103
139 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 277 29 375 155 662 3 25 510 47 264 8
140 Sakha саха тыла sah 13 132 45 238 366 321 3 20 101 42 1 765 48
141 Frisón septentrional Nordfriisk frr 13 114 34 252 203 773 5 15 830 35 1 232 15
142 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 729 33 888 145 235 3 20 884 27 2 612 12
143 Pashtu پښتو ps 12 279 46 681 267 324 2 24 218 52 1 617 45
144 Achenés Acèh ace 12 239 26 362 135 076 2 21 762 36 0 7
145 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 517 65 104 459 513 5 31 784 198 445 153
146 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 11 384 16 884 45 345 2 2 437 19 0 1
147 Bicolano central Bikol Central bcl 11 234 21 689 205 591 4 17 219 67 871 8
148 Valón walon wa 11 116 26 328 378 272 4 20 194 40 818 27
149 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 766 89 584 363 329 6 88 440 52 0 217
150 Ligur Ligure lij 10 415 24 762 207 253 6 12 720 33 2 16
151 Hill Mari кырык мары mrj 10 287 17 726 98 514 1 9 197 20 0 3
152 Meadow Mari олык марий mhr 10 239 25 947 181 784 2 11 986 21 0 16
153 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 871 38 623 264 360 3 26 736 25 193 58
154 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 9 488 27 064 154 871 2 15 618 32 0 20
155 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 426 18 091 120 529 1 28 093 23 0 6
156 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 304 17 607 138 715 2 10 041 19 290 6
157 Pampangu Kapampangan pam 8 929 21 475 293 775 2 18 053 30 403 27
158 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 8 900 21 491 45 327 2 2 351 14 58 4
159 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 865 19 194 180 309 4 5 084 36 0 13
160 Ḥausa Hausa ha 8 643 16 667 84 963 5 13 469 61 0 4
161 Asamés অসমীয়া as 8 632 62 575 277 307 4 29 709 109 1 485 173
162 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 380 10 310 48 374 1 5 117 14 0 0
163 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 271 29 899 256 147 4 32 565 66 1 196 59
164 Rusinu русиньскый rue 8 094 16 788 125 437 1 22 097 29 87 9
165 Zulú isiZulu zu 8 020 20 569 85 409 3 15 035 33 0 10
166 Sami septentrional davvisámegiella se 7 746 20 514 297 815 6 23 972 37 0 39
167 Bihari भोजपुरी bh 7 489 62 851 694 089 2 25 648 34 53 604
168 Balinés Bali ban 7 419 16 976 72 473 3 2 784 30 8 7
169 West Flemish West-Vlams vls 7 388 20 651 306 218 5 22 342 27 480 48
170 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 256 18 398 313 236 7 23 110 29 578 40
171 Occidental Interlingue ie 7 195 10 606 137 219 2 14 969 35 0 3
172 Maorí Māori mi 7 191 12 968 150 653 2 14 465 26 0 7
173 Sardu sardu sc 7 004 15 272 170 804 4 19 522 34 145 16
174 Náhuatl Nāhuatl nah 7 002 18 531 459 448 3 19 216 27 175 67
175 Shona chiShona sn 6 901 14 552 85 858 1 13 388 20 0 7
176 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 664 28 180 139 241 1 12 997 27 0 52
177 Chinu gan 贛語 gan 6 436 33 467 393 413 3 35 954 23 146 207
178 Idioma erzya эрзянь myv 6 315 21 315 128 748 3 10 663 29 0 34
179 Idioma guilakí گیلکی glk 6 285 13 063 57 940 3 13 055 36 807 5
180 Cabiliu Taqbaylit kab 6 173 15 407 103 742 3 10 761 19 0 15
181 Abḥasiu Аҧсшәа ab 6 099 20 263 113 113 2 15 915 33 9 30
182 Santali Santhali sat 6 087 13 850 74 038 3 3 709 31 0 9
183 Somalín Soomaaliga so 6 060 22 241 211 464 2 28 353 69 0 68
184 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 964 17 312 138 606 1 23 683 28 0 29
185 Turcomanu Türkmençe tk 5 917 14 326 216 167 1 21 651 46 319 30
186 Corsu corsu co 5 915 14 284 372 126 2 17 936 33 0 52
187 Võro Võro fiu-vro 5 769 11 109 172 574 4 12 030 19 201 13
188 Komi коми kv 5 447 15 685 135 743 1 12 046 20 0 31
189 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 381 8 610 184 202 3 14 151 24 0 8
190 Picardu Picard pcd 5 116 10 099 66 707 3 13 873 30 49 6
191 Idioma udmurtu удмурт udm 5 060 16 010 116 810 4 12 509 22 9 34
192 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 5 054 14 467 151 331 1 17 790 27 290 36
193 Manx Gaelg gv 5 043 16 970 299 153 3 16 730 22 181 99
194 Franco-provenzal arpetan frp 5 043 13 081 204 522 2 13 248 31 0 40
195 Llingua aymara Aymar aru ay 4 898 8 537 92 405 1 14 094 24 0 6
196 Zelandés Zeêuws zea 4 749 9 006 111 028 3 10 914 19 1 10
197 Normandu Nouormand nrm 4 571 9 945 217 191 2 11 440 19 0 30
198 Córnicu kernowek kw 4 570 10 087 186 514 2 12 434 27 0 27
199 Lezgianu лезги lez 4 197 12 207 83 943 3 8 724 15 10 25
200 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 115 9 738 114 854 2 14 792 32 0 22
201 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 098 6 371 36 279 2 6 916 29 0 2
202 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 045 10 584 119 423 4 11 597 17 438 29
203 Maltés Malti mt 3 964 17 031 264 231 5 18 325 51 1 149 169
204 meitei ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ mni 3 945 7 149 26 884 1 453 12 0 2
205 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 3 892 8 509 50 133 3 2 554 40 4 8
206 Mirandés Mirandés mwl 3 849 10 133 97 584 1 11 259 19 0 26
207 Romanche rumantsch rm 3 716 9 143 159 526 3 16 800 28 51 37
208 Lao ລາວ lo 3 671 11 641 89 850 1 13 702 27 0 36
209 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 591 19 248 70 957 2 11 302 25 1 70
210 Saraiki سرائیکی skr 3 582 3 993 22 353 1 592 12 0 0
211 Xudeoespañol Ladino lad 3 571 12 861 206 617 5 18 117 31 23 109
212 Carelianu Livvinkarjala olo 3 571 9 386 29 783 2 5 100 17 0 8
213 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 543 8 840 205 170 4 7 564 12 0 52
214 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 463 10 080 57 605 1 7 220 23 0 21
215 Friulanu furlan fur 3 433 8 020 168 044 2 12 078 25 318 37
216 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 323 15 859 201 466 2 111 972 40 300 181
217 Doteli डोटेली dty 3 297 18 106 235 161 4 4 547 17 3 262
218 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 297 11 076 141 646 1 16 041 23 0 71
219 Estremeñu estremeñu ext 3 293 7 373 113 172 1 14 815 26 0 24
220 Lingala lingála ln 3 221 8 437 120 606 4 10 725 23 32 37
221 Tuvanu тыва дыл tyv 3 178 9 917 40 128 1 7 060 13 0 18
222 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 141 8 054 107 418 2 12 531 19 0 33
223 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 2 968 10 736 123 480 2 21 812 22 933 79
224 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 909 10 505 1 601 825 3 19 954 24 0 1 040
225 Sami inari Anarâškielâ smn 2 885 7 355 37 213 6 1 023 21 0 12
226 Gagauz Gagauz gag 2 788 6 482 65 873 1 11 033 27 0 18
227 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 709 6 857 88 543 4 9 513 14 0 30
228 Pangasinense Pangasinan pag 2 556 8 699 71 712 1 6 897 13 0 48
229 Pali पालि pi 2 552 4 524 99 545 1 5 949 9 0 13
230 Avar авар av 2 520 11 563 75 023 2 12 050 25 0 84
231 Awadhi ქართული awa 2 432 5 330 23 848 1 1 093 8 0 6
232 atayal atayal tay 2 401 2 718 45 428 1 447 18 0 0
233 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 368 5 300 94 931 1 13 501 27 0 27
234 Buriatu буряад bxr 2 234 8 009 55 028 2 12 357 17 0 46
235 Papiamentu Papiamentu pap 2 144 5 326 79 118 5 12 096 28 0 33
236 Calmucu хальмг xal 2 097 11 254 81 978 1 8 442 21 0 139
237 Igbo Igbo ig 2 096 6 958 68 650 2 11 622 46 0 53
238 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 2 056 5 648 75 240 1 9 732 24 0 41
239 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 053 14 317 105 649 2 8 847 11 0 263
240 Zhuanganu Vahcuengh za 1 962 4 122 38 935 1 8 819 9 0 11
241 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 924 5 804 104 525 1 27 996 26 0 73
242 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 903 4 994 44 415 1 9 294 15 3 23
243 Sakizaya Sakizaya szy 1 845 4 715 109 554 1 1 699 29 0 56
244 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 772 6 302 94 604 2 17 274 20 0 98
245 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 755 8 690 43 575 2 2 387 16 19 78
246 Tonganu lea faka-Tonga to 1 742 5 080 40 023 2 8 109 10 11 29
247 Novial Novial nov 1 695 4 573 175 315 2 9 903 19 0 111
248 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 683 3 261 14 949 2 3 066 7 0 4
249 Xamaicanu Patois jam 1 660 2 953 20 208 1 6 095 10 0 4
250 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 639 5 862 85 446 1 11 034 13 0 97
251 Wolof Wolof wo 1 633 5 307 103 632 3 12 825 15 0 99
252 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 602 4 491 82 451 3 9 977 27 4 60
253 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 594 6 714 43 233 2 8 303 21 0 66
254 Atikamekw Atikamekw atj 1 538 2 598 13 541 6 2 979 9 0 2
255 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 501 3 054 20 158 1 7 005 10 0 7
256 Tetun tetun tet 1 483 3 822 64 438 2 8 088 13 0 42
257 Tulu ತುಳು tcy 1 433 6 967 90 598 2 4 189 14 0 194
258 Akan Akan ak 1 388 3 454 25 162 1 10 525 17 0 16
259 Xudeoespañol Ladin lld 1 367 1 975 19 399 2 1 059 18 0 2
260 Luganda Luganda lg 1 310 4 594 25 773 1 6 261 12 0 35
261 Lojban Lojban jbo 1 269 5 659 110 702 3 13 691 12 0 234
262 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 251 3 976 203 094 1 12 087 15 0 242
263 Bislama Bislama bi 1 249 3 011 38 722 1 10 826 14 0 26
264 Lak лакку lbe 1 232 13 463 46 896 1 7 183 16 0 343
265 Kikongo Kongo kg 1 226 2 861 43 241 2 8 878 18 0 27
266 Tahitianu reo tahiti ty 1 212 2 978 52 663 2 6 320 12 0 38
267 Moksha мокшень mdf 1 204 7 589 52 571 3 7 721 12 0 195
268 Xhosa isiXhosa xh 1 190 3 748 32 656 1 10 402 20 0 40
269 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 155 3 285 34 201 1 7 363 7 0 35
270 Sranan Sranantongo srn 1 082 2 689 38 499 1 6 400 11 0 32
271 Oromu Oromoo om 1 052 3 607 36 780 1 8 357 17 0 60
272 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 044 2 539 15 970 1 1 452 8 0 13
273 seediq seediq trv 1 042 1 933 58 470 0 402 31 0 22
274 Samoanu Gagana Samoa sm 1 008 3 112 41 295 1 8 799 11 0 58
275 en:Latgalian latgaļu ltg 1 007 3 201 34 990 1 6 027 10 0 52
276 N'ko ߒߞߏ nqo 938 1 908 7 667 1 1 832 14 0 4
277 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 918 3 734 45 299 1 19 459 15 0 114
278 Nias Li Niha nia 899 2 264 10 591 2 545 13 0 11
279 Mon ဘာသာ မန် mnw 860 3 775 28 401 3 1 733 20 0 86
280 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 855 3 192 42 548 1 9 374 11 0 100
281 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 841 3 732 44 601 2 15 999 19 0 141
282 Sesotho Sesotho st 820 2 634 25 162 1 8 451 13 0 47
283 Groenlandés kalaallisut kl 815 2 890 73 908 2 11 214 14 0 166
284 Madurese Madhurâ mad 779 1 407 6 933 1 672 16 0 3
285 Twi Twi tw 772 2 374 22 115 1 10 334 20 0 40
286 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 762 5 200 78 635 2 20 912 19 0 513
287 Chichewa Chi-Chewa ny 750 3 256 23 584 1 7 744 16 0 81
288 Tswana Setswana tn 721 2 879 24 338 1 8 163 11 0 76
289 Tsonga Xitsonga ts 708 3 727 36 039 2 7 883 9 0 176
290 Bambara bamanankan bm 694 2 624 38 965 2 8 928 12 0 115
291 Romaní Romani rmy 685 2 632 48 847 2 15 118 24 0 150
292 Vienda Tshivenda ve 633 2 060 17 949 1 6 100 5 0 44
293 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 621 2 204 23 764 1 9 491 11 0 70
294 Kirundi Kirundi rn 618 2 370 20 869 1 7 639 10 0 71
295 Tumbuka chiTumbuka tum 596 2 082 22 949 1 6 440 11 0 69
296 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 541 3 066 43 431 2 15 160 13 0 309
297 Suazi SiSwati ss 531 2 332 37 458 3 6 881 15 0 185
298 Chamorru Chamoru ch 522 2 455 21 330 1 12 991 13 0 119
299 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 519 1 942 35 041 1 8 153 17 0 136
300 Pontic Ποντιακά pnt 475 2 019 34 711 1 8 536 10 0 182
301 Adigué адыгабзэ ady 430 2 546 10 422 1 4 947 19 0 99
302 altái алтай тил alt 427 1 557 23 886 2 634 30 0 107
303 Ewé eʋegbe ee 362 2 719 48 576 2 12 110 16 0 757
304 Fula Fulfulde ff 352 2 023 22 149 2 6 946 17 0 247
305 Iñupiaq Iñupiak ik 290 2 343 35 762 1 7 146 12 0 765
306 Sangu Sängö sg 266 1 650 19 764 2 5 366 6 0 324
307 Dinka Thuɔŋjäŋ din 264 833 6 306 1 5 043 9 0 35
308 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 222 2 068 28 382 1 8 205 10 0 949
309 Tigriña ትግርኛ ti 212 2 504 22 719 2 7 482 16 0 1 061
310 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 154 2 135 36 297 2 14 860 18 0 2 813
311 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 382 2 0 39 425
312 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 807 0 0 22 176
313 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 138 0 0 52 144
314 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 374 0 0 23 537
315 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 029 1 0 237 006
316 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 573 1 0 51 771
317 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 0 0 2 379 989
318 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 1 236 140 060 1 5 035 6 0 32 774 633
319 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 346 2 0 407 170
320 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 760 2 0 0
321 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 463 1 0 0
Total 56 463 361 231 776 906 -1 324 456 670 3 870[5] 96 044 146 332 313 2 659 503 124

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]