Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 5 792 603 46 970 099 876 014 181 1 193 35 533 163 133 270 880 680 942
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 326 208 9 051 382 25 177 438 6 54 888 176 0 1
3 Suecu svenska sv 3 758 178 7 703 665 44 455 952 66 653 787 2 770 0 6
4 Alemán Deutsch de 2 264 677 6 358 187 183 973 238 191 3 107 872 20 749 128 906 95
5 Francés français fr 2 076 139 9 987 402 155 802 507 159 3 342 981 19 492 56 880 227
6 Neerlandés Nederlands nl 1 956 015 4 048 111 52 929 006 44 972 371 4 339 22 15
7 Rusu русский ru 1 524 348 5 800 927 97 474 819 84 2 457 640 11 912 215 155 132
8 Español español es 1 501 109 6 569 302 113 144 953 73 5 298 890 16 404 0 196
9 Italianu italiano it 1 499 096 6 080 553 102 111 786 113 1 774 197 8 792 140 931 157
10 Polacu polski pl 1 316 987 2 965 146 55 522 188 102 936 214 4 838 266 29
11 Samareñu Winaray war 1 263 492 2 877 038 6 197 031 3 39 130 90 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 201 166 14 371 491 48 366 892 21 645 247 1 663 29 881 405
13 Xaponés 日本語 ja 1 137 022 3 368 333 71 258 862 42 1 435 404 13 458 85 315 81
14 Chinu 中文 zh 1 041 588 5 658 058 52 674 660 79 2 668 537 8 232 50 921 183
15 Portugués Idioma português pt 1 014 878 4 775 168 53 980 273 83 2 203 157 5 824 51 289 155
16 Ucraín українська uk 883 011 2 662 707 24 264 273 45 438 577 3 177 98 280 37
17 Árabe العربية ar 662 584 4 407 901 32 751 857 26 1 615 122 4 797 32 357 237
18 Persa فارسی fa 662 541 4 260 614 25 321 783 31 797 491 5 408 54 121 175
19 Serbiu српски / srpski sr 614 839 3 762 854 21 257 498 16 236 937 909 30 943 148
20 Catalán ca ca 602 385 1 487 118 20 678 874 21 313 737 1 534 10 769 30
21 Noruegu (Bokmål) norsk no 501 617 1 346 782 19 090 026 45 451 457 1 574 3 40
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 452 169 2 462 860 14 683 780 35 1 029 133 2 351 60 393 118
23 Finlandés suomi fi 450 909 1 218 726 17 833 478 37 407 193 1 832 55 675 42
24 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 447 923 4 608 447 40 855 401 11 131 063 256 9 274 765
25 Húngaru magyar hu 443 360 1 285 430 20 867 444 31 404 134 1 940 16 836 59
26 Coreanu 한국어 ko 439 800 2 007 115 23 490 142 25 550 304 2 077 14 152 149
27 Checu čeština cs 420 638 1 163 927 16 860 619 31 441 062 2 319 1 45
28 Rumanu Idioma rumanu ro 391 433 2 088 168 12 565 586 19 462 689 1 137 36 673 113
29 Malayu Bahasa Melayu ms 323 928 890 634 4 510 611 16 229 358 491 21 634 16
30 Turcu Türkçe tr 322 256 1 595 586 20 275 706 25 1 022 037 818 31 876 198
31 Vascu euskara eu 319 665 649 404 6 554 221 12 96 462 411 0 11
32 Esperantu Esperanto eo 254 149 565 604 6 498 205 19 154 585 361 4 387 17
33 Armeniu Հայերեն hy 251 005 835 355 6 132 637 12 82 486 730 7 676 40
34 Búlgaru български bg 249 142 553 441 9 052 683 28 246 420 840 689 24
35 Danés dansk da 242 673 815 129 9 786 310 24 343 987 962 0 67
36 Hebréu עברית he 237 243 999 939 24 739 229 39 487 317 3 391 55 770 256
37 Eslovacu slovenčina sk 228 379 499 836 6 759 743 9 168 423 594 0 19
38 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 227 730 741 075 1 925 454 6 37 260 81 362 13
39 kazaquistanín қазақша kk 223 696 530 674 2 665 716 17 84 068 230 9 627 9
40 Minangkabau Baso Minangkabau min 222 515 319 220 1 612 441 5 8 352 59 103 1
41 Chechenu нохчийн ce 208 725 234 746 2 840 320 5 19 259 42 307 0
42 Croata hrvatski hr 202 119 507 871 5 187 124 20 212 780 611 16 286 23
43 Lituanu lietuvių lt 193 640 459 059 5 498 384 14 129 245 399 21 839 23
44 Estoniu eesti et 185 955 459 066 5 196 292 35 123 365 716 2 184 24
45 Eslovenu slovenščina sl 163 461 388 201 5 081 313 21 176 072 432 8 144 25
46 Bielorrusu беларуская be 162 217 526 148 3 304 234 10 83 411 260 2 752 32
47 Griegu Ελληνικά el 157 822 477 450 7 373 651 22 265 949 1 117 16 793 63
48 Gallegu galego gl 154 095 403 457 5 036 708 9 94 854 325 9 315 33
49 Urdu اردو ur 143 126 791 544 3 758 973 11 90 596 272 9 582 97
50 Azerbaixanu azərbaycanca az 142 710 370 737 4 575 035 17 168 465 705 21 765 32
51 Inglés simple Simple English simple 142 441 490 970 6 383 716 17 801 432 891 36 78
52 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 142 048 336 098 3 104 511 21 94 550 179 16 17
53 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 130 405 624 261 2 031 748 10 43 068 126 789 47
54 Llatín Latina la 129 862 253 757 3 384 241 18 115 032 174 0 12
55 Tailandés ไทย th 129 283 771 213 8 072 123 16 343 844 1 304 35 906 258
56 Hindi हिन्दी hi 129 252 841 146 4 085 825 11 427 660 1 393 3 878 147
57 Xeorxanu ქართული ka 126 537 367 406 3 610 415 4 107 580 271 14 072 36
58 Volapük Volapük vo 122 288 251 954 3 198 148 3 25 784 44 0 14
59 Tamil தமிழ் ta 119 446 359 553 2 639 013 41 148 503 525 7 778 30
60 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 119 154 311 804 796 582 5 15 773 95 0 7
61 Galés Cymraeg cy 102 309 221 833 7 356 407 13 53 243 165 17 311 45
62 Asturianu asturianu ast 99 471 151 970 2 186 467 10 50 660 150 0 4
63 Macedoniu македонски mk 98 563 446 370 3 802 929 17 79 731 249 7 775 106
64 Tayiku тоҷикӣ tg 96 369 180 289 1 023 395 5 24 641 65 404 4
65 Malgax Malagasy mg 90 735 233 659 964 661 3 19 386 39 3 10
66 Letón latviešu lv 90 629 375 402 2 994 800 11 81 372 302 22 150 79
67 Occitanu occitan oc 85 285 142 810 2 097 393 5 37 193 80 900 7
68 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 82 847 196 670 2 341 691 4 28 906 79 4 298 22
69 Bosniu bosanski bs 79 320 368 203 2 966 127 9 112 109 190 24 174 107
70 Idioma kirguís Кыргызча ky 79 097 104 671 347 419 4 21 879 60 2 679 0
71 Tagalu Tagalog tl 76 811 230 824 1 674 507 12 97 891 145 1 925 29
72 Albanés shqip sq 75 605 217 416 1 928 247 10 110 728 260 11 398 31
73 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 208 196 347 844 599 2 19 769 24 0 13
74 Cantonés 粵語 zh-yue 70 747 179 328 1 258 278 11 165 934 231 1 688 17
75 Idioma telugu తెలుగు te 70 138 245 050 2 554 137 15 82 143 179 12 298 65
76 Afrikaans Afrikaans af 68 980 216 121 1 892 995 14 107 565 181 8 853 40
77 Bretón brezhoneg br 66 151 129 519 1 822 128 8 52 568 97 5 401 13
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 65 781 177 742 2 030 226 3 58 274 124 1 427 33
79 Piamontés Piemontèis pms 64 417 98 762 841 499 10 19 931 34 2 078 2
80 Bengalí বাংলা bn 64 139 637 914 3 312 969 16 215 664 920 5 408 416
81 Idioma malabar മലയാളം ml 61 631 385 159 3 025 737 21 119 214 452 5 831 216
82 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 55 655 119 951 2 154 782 5 42 402 126 2 566 24
83 Xavanés Basa Jawa jv 55 159 147 848 1 468 783 9 38 489 158 5 446 28
84 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 54 460 66 843 721 398 2 20 613 46 0 1
85 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 53 415 194 416 691 577 5 55 467 124 1 508 25
86 Marathi मराठी mr 52 790 218 535 1 657 754 9 101 699 699 19 189 75
87 Irlandés Gaeilge ga 50 362 82 013 917 782 8 37 686 99 1 180 4
88 Suaḥili Kiswahili sw 47 836 103 318 1 051 231 11 35 063 141 2 205 14
89 Panyabí occidental پنجابی pnb 47 280 67 925 512 736 3 22 580 53 238 1
90 Baskir башҡортса ba 46 321 133 069 862 120 8 24 027 83 1 336 23
91 Islandés íslenska is 46 190 123 334 1 618 160 27 65 672 139 3 041 37
92 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 42 921 94 640 447 983 5 56 723 127 2 970 7
93 Baxu saxón Plattdüütsch nds 41 962 97 736 850 546 4 34 600 63 0 15
94 Chuvasiu Чӑвашла cv 41 689 73 590 650 319 3 23 929 49 536 5
95 Frisón occidental Frysk fy 41 393 123 377 942 365 9 32 486 77 6 503 30
96 Sondanés Basa Sunda su 39 852 68 810 548 248 7 21 250 57 541 4
97 Lombardu lumbaart lmo 38 130 99 189 976 691 7 24 698 42 4 437 25
98 Aragonés aragonés an 34 242 107 968 1 622 405 6 51 117 72 1 244 70
99 Yoruba Yorùbá yo 31 783 54 676 517 391 3 18 305 43 172 5
100 Nepalín नेपाली ne 31 709 88 701 702 968 9 40 841 111 739 26
101 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 30 934 106 167 454 425 9 26 923 103 1 370 25
102 Guyaratín ગુજરાતી gu 28 306 88 424 650 441 4 47 244 88 1 33
103 Ido Ido io 28 175 42 338 942 265 5 25 812 53 1 6
104 Bávaru Boarisch bar 27 492 102 209 705 905 6 44 759 81 1 336 51
105 Sicilianu sicilianu scn 26 061 55 230 724 695 8 31 391 34 1 408 16
106 Alemánicu Alemannisch als 25 400 59 034 875 212 9 67 899 101 480 26
107 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 078 58 279 781 031 2 18 920 27 49 23
108 Canarés ಕನ್ನಡ kn 24 142 100 685 889 858 4 52 739 223 3 364 89
109 Curdu kurdî ku 24 024 60 446 712 466 4 36 994 62 577 27
110 Curdu (Soraní) کوردی ckb 22 902 122 969 600 132 8 34 215 73 885 93
111 Interlingua interlingua ia 21 261 33 838 603 818 8 33 603 40 4 6
112 Quechua Runa Simi qu 21 018 52 772 634 701 3 21 082 42 0 27
113 Árabe exipcianu مصرى arz 20 219 169 416 846 185 6 107 669 98 1 460 272
114 Mongol монгол mn 18 414 68 341 566 868 6 56 523 107 1 445 61
115 Chinu vu 吴语 wuu 16 815 28 462 246 299 4 57 765 46 242 4
116 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 618 28 017 346 025 5 19 293 40 109 6
117 Cingalés සිංහල si 14 982 68 732 430 442 3 39 073 96 4 559 81
118 Valón walon wa 14 808 38 558 343 607 2 16 652 27 2 141 23
119 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 14 781 30 652 544 216 4 20 022 39 347 20
120 Yiddish ייִדיש yi 14 605 40 284 537 930 3 32 889 51 1 063 41
121 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 14 597 62 742 359 360 6 20 424 65 125 62
122 Napolitanu Napulitano nap 14 576 26 685 651 937 3 20 513 25 362 17
123 Amáricu አማርኛ am 14 501 44 888 351 838 3 28 092 62 1 674 34
124 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 179 27 664 75 396 4 14 318 22 4 2
125 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 121 18 662 191 870 1 9 570 13 0 1
126 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 380 34 086 364 099 4 18 175 32 138 26
127 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 338 28 805 207 087 2 10 865 24 487 10
128 Maithili मैथिली mai 13 185 32 144 187 407 6 6 832 40 85 12
129 Feroés føroyskt fo 12 906 38 503 350 474 4 20 475 42 0 36
130 Mazandaraní مازِرونی mzn 12 799 28 229 146 982 4 18 852 32 249 8
131 Megrelianu მარგალური xmf 12 685 28 029 135 555 3 11 973 31 0 7
132 Limburgués Limburgs li 12 337 60 933 431 266 6 19 582 41 624 110
133 Sakha саха тыла sah 11 950 40 950 344 796 4 16 555 40 1 766 50
134 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 11 890 31 243 129 667 3 16 080 34 2 076 11
135 Ilocanu Ilokano ilo 11 598 47 863 331 497 2 12 730 21 0 68
136 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 357 56 434 440 134 6 25 182 41 433 123
137 Osetiu Ирон os 11 289 43 338 470 846 3 17 993 26 179 88
138 Venecianu vèneto vec 11 279 34 878 595 681 4 22 579 48 720 75
139 Sindhi سنڌي sd 11 139 33 193 140 846 3 9 970 41 64 17
140 Hill Mari кырык мары mrj 10 269 15 886 94 449 1 7 871 9 0 2
141 Meadow Mari олык марий mhr 10 046 23 579 175 418 1 10 101 18 0 14
142 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 756 32 403 248 676 2 21 173 26 193 41
143 Pashtu پښتو ps 9 718 35 852 230 697 3 18 536 57 1 476 47
144 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 243 17 361 135 089 2 8 545 12 290 6
145 Zazaki Zazaki diq 9 124 26 900 379 530 3 17 895 30 215 54
146 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 8 894 16 983 114 106 1 23 706 29 0 6
147 Chinu clásicu 文言 zh-classical 8 728 77 623 323 894 3 75 485 82 0 260
148 Bicolano central Bikol Central bcl 8 701 15 510 177 931 2 13 312 41 880 7
149 Pampangu Kapampangan pam 8 619 18 528 281 011 2 15 390 29 413 20
150 Frisón septentrional Nordfriisk frr 8 548 24 928 163 162 5 12 132 22 888 24
151 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 017 9 873 38 666 1 3 972 19 0 0
152 Silesianu ślůnski szl 7 824 18 625 233 945 2 15 507 29 0 24
153 Achenés Acèh ace 7 612 14 646 109 470 2 17 644 32 0 6
154 Sami septentrional davvisámegiella se 7 467 17 976 286 153 5 19 594 29 0 32
155 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 7 160 27 511 222 539 5 26 011 62 1 196 65
156 Maorí Māori mi 7 145 12 765 148 213 2 10 156 16 0 7
157 Navajo Diné bizaad nv 7 094 18 207 213 330 4 11 267 13 539 29
158 Náhuatl Nāhuatl nah 6 926 18 298 442 678 3 16 607 27 175 65
159 Rusinu русиньскый rue 6 926 13 777 110 503 1 17 039 19 0 8
160 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 6 817 16 953 300 794 7 18 362 25 611 39
161 West Flemish West-Vlams vls 6 732 19 217 298 747 4 17 856 31 500 53
162 Bihari भोजपुरी bh 6 704 51 009 650 745 4 16 678 38 56 557
163 Chinu gan 贛語 gan 6 418 33 284 391 593 4 31 427 21 147 206
164 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 6 219 21 084 137 733 2 12 748 17 0 37
165 Sardu sardu sc 5 910 12 925 156 434 2 14 855 34 121 17
166 Vepsiu vepsän kel' vep 5 889 20 502 110 724 1 10 484 27 0 33
167 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 817 16 665 135 551 1 18 852 27 0 28
168 Idioma guilakí گیلکی glk 5 666 11 905 52 092 3 10 792 12 807 5
169 Corsu corsu co 5 647 12 755 360 907 2 14 745 29 0 45
170 Somalín Soomaaliga so 5 608 19 872 189 889 1 21 946 74 1 62
171 Turcomanu Türkmençe tk 5 516 12 977 207 888 2 17 018 33 307 29
172 Võro Võro fiu-vro 5 469 10 281 168 332 3 10 042 14 211 13
173 Idioma erzya эрзянь myv 5 424 13 649 108 200 3 8 744 22 0 18
174 Komi коми kv 5 309 13 830 132 331 1 10 164 18 0 25
175 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 279 9 108 103 398 2 3 565 20 0 6
176 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 260 8 410 181 027 3 11 900 20 0 8
177 Asamés অসমীয়া as 5 199 42 424 189 021 4 21 849 72 1 375 228
178 Manx Gaelg gv 4 967 16 825 297 494 3 13 923 24 181 101
179 Zelandés Zeêuws zea 4 604 8 718 108 204 5 8 926 21 1 10
180 Idioma udmurtu удмурт udm 4 569 13 415 111 496 5 10 463 20 9 31
181 Llingua aymara Aymar aru ay 4 405 7 835 89 466 1 12 012 22 0 7
182 Occidental Interlingue ie 4 334 7 132 120 878 1 12 137 31 0 7
183 Picardu Picard pcd 4 287 8 943 61 210 2 9 604 28 52 8
184 Shona chiShona sn 4 250 10 657 62 823 1 9 168 22 0 13
185 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 105 11 991 145 045 1 14 573 24 295 45
186 Normandu Nouormand nrm 4 031 9 050 208 920 1 9 645 14 0 36
187 Saterland Frisian Seeltersk stq 3 998 10 376 117 463 4 9 846 18 442 29
188 Lezgianu лезги lez 3 963 10 472 77 490 5 6 950 20 10 20
189 Xudeoespañol Ladino lad 3 846 12 979 202 805 5 15 119 39 23 88
190 Córnicu kernowek kw 3 842 7 723 173 841 1 10 283 24 0 23
191 Mirandés Mirandés mwl 3 685 9 687 94 276 3 9 463 19 0 26
192 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 639 8 704 108 245 2 12 110 29 0 24
193 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 609 8 015 178 160 3 4 683 25 0 33
194 Romanche rumantsch rm 3 571 8 492 155 405 3 13 767 25 49 35
195 Ligur Ligure lij 3 462 15 015 161 189 3 9 834 27 0 120
196 Abḥasiu Аҧсшәа ab 3 453 13 430 71 694 2 13 084 26 2 45
197 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 451 8 362 55 122 1 6 100 9 0 13
198 Maltés Malti mt 3 337 15 041 251 272 4 15 240 29 1 150 206
199 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 3 308 5 778 82 283 1 10 657 23 0 8
200 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 3 295 5 893 22 844 3 453 9 3 2
201 Friulanu furlan fur 3 291 7 755 165 620 2 10 281 22 319 39
202 Franco-provenzal arpetan frp 3 247 8 373 188 307 3 10 963 22 0 56
203 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 208 10 683 135 795 2 13 733 26 0 69
204 Ḥausa Hausa ha 3 175 7 375 46 118 2 8 339 40 0 11
205 Lao ລາວ lo 3 167 9 071 70 296 1 10 916 40 0 27
206 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 153 4 933 26 076 3 2 397 18 0 2
207 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 065 14 411 193 795 2 96 468 45 300 184
208 Lingala lingála ln 3 059 8 063 118 667 3 8 822 26 28 39
209 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 023 10 516 120 823 2 19 082 23 933 71
210 Estremeñu estremeñu ext 3 021 6 986 109 257 1 12 512 23 0 27
211 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 000 5 422 99 479 2 10 873 22 1 12
212 Doteli डोटेली dty 2 970 11 411 158 121 3 2 781 21 3 112
213 Cabiliu Taqbaylit kab 2 863 11 084 74 274 1 8 493 20 0 55
214 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 843 10 306 1 600 164 3 17 113 16 0 1 070
215 Carelianu Livvinkarjala olo 2 823 5 575 22 728 2 3 500 26 0 4
216 Gagauz Gagauz gag 2 763 6 250 62 968 1 8 639 12 0 16
217 Pali पालि pi 2 535 4 441 96 194 1 4 950 10 0 12
218 Pangasinense Pangasinan pag 2 520 7 587 64 684 2 5 621 13 0 34
219 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 505 6 503 82 039 5 7 480 18 0 32
220 Avar авар av 2 309 9 305 68 098 1 10 008 18 0 67
221 Buriatu буряад bxr 2 124 7 766 53 638 2 10 295 21 0 49
222 Calmucu хальмг xal 2 081 10 596 80 455 1 7 353 10 0 127
223 Banjar Bahasa Banjar bjn 2 041 14 209 60 778 2 8 892 16 1 152
224 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 028 13 489 103 676 2 7 388 13 0 245
225 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 1 999 4 002 21 644 2 713 10 0 5
226 Papiamentu Papiamentu pap 1 951 4 651 71 599 2 8 724 16 0 29
227 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 910 4 784 42 353 2 7 867 17 0 20
228 Zhuanganu Vahcuengh za 1 870 3 966 38 298 1 7 331 16 0 12
229 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1 859 5 601 102 621 1 23 811 20 0 74
230 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 822 5 139 71 443 1 7 772 16 0 46
231 Tuvanu тыва дыл tyv 1 801 6 650 28 529 1 5 325 22 0 31
232 Tonganu lea faka-Tonga to 1 693 4 960 39 334 2 6 038 10 11 30
233 Novial Novial nov 1 662 4 496 174 545 2 7 956 20 0 113
234 Groenlandés kalaallisut kl 1 662 3 975 71 828 3 9 490 18 0 35
235 Xamaicanu Patois jam 1 632 2 855 19 453 2 4 028 14 0 4
236 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 631 5 938 92 846 2 14 839 17 0 109
237 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 580 6 618 42 037 1 6 852 12 0 65
238 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 492 5 661 84 043 1 8 899 13 0 116
239 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 480 2 938 13 319 2 1 838 15 0 4
240 Tetun tetun tet 1 440 3 665 62 371 2 6 767 16 0 41
241 Igbo Igbo ig 1 381 5 589 63 195 2 9 076 28 0 105
242 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 358 2 874 19 369 1 5 148 15 0 8
243 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 305 4 105 80 671 2 7 420 11 0 90
244 Lojban Lojban jbo 1 233 5 556 108 732 3 11 432 14 0 241
245 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 217 3 854 198 304 2 10 594 18 0 242
246 Lak лакку lbe 1 216 11 688 44 558 1 6 262 13 0 283
247 Tahitianu reo tahiti ty 1 199 2 847 51 983 1 5 448 17 0 34
248 Moksha мокшень mdf 1 188 5 593 49 700 2 6 582 17 0 122
249 Kikongo Kongo kg 1 184 2 776 42 562 2 7 195 13 0 28
250 Bislama Bislama bi 1 179 2 869 37 666 1 7 739 16 0 27
251 Wolof Wolof wo 1 175 4 495 99 487 2 10 842 18 0 177
252 Luganda Luganda lg 1 161 4 280 24 179 1 4 873 15 0 41
253 Sranan Sranantongo srn 1 062 2 630 37 868 1 5 402 11 0 31
254 Zulú isiZulu zu 1 050 5 049 51 507 1 11 450 30 0 148
255 Tulu ತುಳು tcy 999 3 827 54 554 2 2 520 35 0 114
256 Atikamekw Atikamekw atj 856 1 739 10 547 4 1 624 28 0 6
257 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 855 3 585 42 983 2 13 886 20 0 122
258 en:Latgalian latgaļu ltg 818 2 887 32 862 1 4 898 13 0 73
259 Ingusetio ГӀалгӀай inh 806 2 744 27 477 1 858 11 0 58
260 Samoanu Gagana Samoa sm 801 2 864 38 743 1 5 664 15 0 90
261 Oromu Oromoo om 775 3 210 31 062 1 5 975 27 0 96
262 Xhosa isiXhosa xh 754 3 167 30 009 1 7 797 22 0 97
263 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 693 2 785 39 484 1 7 482 20 0 129
264 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 672 4 666 76 027 2 17 596 22 0 576
265 Romaní Romani rmy 660 2 543 47 143 1 12 874 11 0 151
266 Twi Twi tw 653 2 111 18 639 1 8 191 19 0 44
267 Bambara bamanankan bm 651 2 510 38 017 1 7 587 14 0 124
268 Tswana Setswana tn 641 2 697 22 026 1 6 268 15 0 84
269 Kirundi Kirundi rn 612 2 308 20 177 1 5 573 11 0 67
270 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 611 2 159 23 214 1 7 878 10 0 69
271 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 589 3 193 39 452 2 13 165 15 0 242
272 Tsonga Xitsonga ts 582 3 409 33 343 2 6 053 18 0 231
273 Tumbuka chiTumbuka tum 572 1 881 21 433 1 4 521 12 0 60
274 Akan Akan ak 568 2 410 20 084 1 7 958 23 0 88
275 Santali Santhali sat 547 2 290 15 968 3 951 28 0 71
276 Sesotho Sesotho st 545 2 199 23 208 1 6 667 11 0 97
277 Chichewa Chi-Chewa ny 496 2 661 20 280 3 5 535 15 0 145
278 Chamorru Chamoru ch 472 2 325 20 475 1 10 894 12 0 136
279 Pontic Ποντιακά pnt 462 1 959 34 001 1 7 089 10 0 182
280 Suazi SiSwati ss 452 2 153 36 226 3 5 652 14 0 238
281 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 426 1 975 30 922 1 5 825 15 0 207
282 Adigué адыгабзэ ady 409 1 601 7 871 2 3 141 12 0 42
283 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 401 2 861 42 111 2 12 395 15 0 554
284 Ewé eʋegbe ee 350 2 641 48 016 2 9 965 10 0 779
285 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 324 1 629 32 628 1 6 595 19 0 325
286 Vienda Tshivenda ve 265 1 632 16 855 1 4 642 7 0 275
287 Iñupiaq Iñupiak ik 261 2 269 35 132 1 5 728 14 0 916
288 Sangu Sängö sg 258 1 606 19 377 1 4 512 9 0 329
289 Fula Fulfulde ff 228 1 783 21 115 1 5 697 17 0 551
290 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 218 1 993 27 387 1 6 705 17 0 911
291 Tigriña ትግርኛ ti 168 1 618 19 350 1 5 957 15 0 891
292 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 102 2 006 33 815 2 10 632 22 0 5 874
293 Dinka Thuɔŋjäŋ din 83 630 3 845 1 3 140 18 0 265
294 Ndonga Oshiwambo ng 8 441 5 918 1 1 755 0 0 39 313
295 Choctaw Choctaw cho 6 200 4 217 1 1 411 0 0 22 043
296 Marshallés Ebon mh 4 205 4 211 1 1 743 0 0 51 868
297 Kwanyama Kwanyama kj 4 113 3 547 1 1 140 0 0 23 309
298 Yi ꆇꉙ ii 3 188 11 652 1 1 546 0 0 235 691
299 Hiri motu Hiri Motu ho 3 128 3 785 1 1 278 0 0 51 337
300 Afar Qafár af aa 1 509 4 680 1 3 247 0 0 2 372 769
301 Muscogee Mvskoke mus 1 114 3 600 1 1 630 0 0 403 232
302 Hereru Otsiherero hz 0 175 4 480 1 3 081 0 0 0
303 Kanuri Kanuri kr 0 161 4 640 1 4 404 0 0 0
Total 49 441 787 198 333 557 2 517 658 141 3 995[5] 79 976 976 311 928 2 597 224 115

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Las páginas de contenido son las páginas pertenecientes a los espacios de nombres que cada comunidad considera que constituyen la enciclopedia propiamente dicha —además del principal o de artículos, en algunas ediciones se añaden otros complementarios, como los anexos de la Wikipedia en español—, y que además no son redirecciones y contienen al menos un enlace interno.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]