Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 115 182 50 750 226 961 342 117 1 137 39 422 238 137 345 888 944 1 009
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 378 538 9 745 396 29 567 192 6 69 958 170 0 2
3 Suecu svenska sv 3 730 399 7 789 130 47 824 808 61 735 637 2 319 0 7
4 Alemán Deutsch de 2 452 295 6 847 641 200 175 944 192 3 502 243 19 641 128 655 94
5 Francés français fr 2 232 878 10 846 329 172 164 812 156 3 836 872 19 929 61 662 236
6 Neerlandés Nederlands nl 2 021 273 4 234 339 56 509 542 36 1 082 739 4 183 23 16
7 Rusu русский ru 1 640 717 6 259 721 107 717 769 83 2 792 309 11 311 226 632 136
8 Italianu italiano it 1 620 828 6 731 643 113 827 506 110 2 001 436 8 723 141 995 168
9 Español español es 1 609 878 7 099 266 127 020 922 67 5 893 419 17 965 0 208
10 Polacu polski pl 1 418 586 3 237 662 60 078 587 103 1 044 396 4 557 258 31
11 Samareñu Winaray war 1 264 313 2 878 839 6 212 600 3 45 392 81 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 249 335 19 138 075 62 839 388 21 750 531 2 257 27 154 673
13 Xaponés 日本語 ja 1 215 276 3 603 415 78 108 895 41 1 659 350 15 165 86 138 84
14 Chinu 中文 zh 1 127 053 6 247 964 60 118 624 79 2 966 945 8 816 53 632 199
15 Árabe العربية ar 1 050 914 6 777 524 48 865 541 25 1 892 365 6 405 35 716 214
16 Portugués Idioma português pt 1 038 122 5 023 516 58 497 834 75 2 432 283 6 711 55 875 172
17 Ucraín українська uk 1 030 181 3 380 037 28 753 391 48 515 452 2 910 105 779 44
18 Árabe exipcianu مصرى arz 862 579 1 052 853 2 783 928 6 132 889 203 1 454 0
19 Persa فارسی fa 735 518 4 666 780 29 363 428 34 935 384 5 568 63 712 180
20 Catalán ca ca 651 494 1 602 710 23 926 320 22 360 926 1 272 12 709 32
21 Serbiu српски / srpski sr 636 132 3 903 198 23 197 377 19 268 284 843 33 723 157
22 Noruegu (Bokmål) norsk no 536 544 1 468 950 20 547 138 40 498 955 1 184 1 42
23 Indonesiu Idioma indonesiu id 535 813 2 790 942 17 120 412 34 1 175 714 3 108 58 741 109
24 Coreanu 한국어 ko 502 623 2 329 490 26 900 317 24 633 889 2 473 11 175 153
25 Finlandés suomi fi 487 898 1 299 247 18 966 180 35 454 879 1 582 59 513 40
26 Húngaru magyar hu 473 051 1 361 992 22 753 865 30 450 578 1 960 11 061 59
27 Checu čeština cs 458 058 1 280 828 18 746 452 35 503 299 2 429 1 47
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 451 971 4 630 807 40 985 320 11 150 749 210 10 247 757
29 Rumanu Idioma rumanu ro 410 051 2 219 339 13 441 739 19 526 911 936 37 864 118
30 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 405 613 1 005 321 2 852 327 6 43 679 98 362 6
31 Vascu euskara eu 362 468 745 482 7 962 352 12 113 601 322 0 12
32 Turcu Türkçe tr 358 073 1 897 624 22 763 116 25 1 199 687 3 191 35 411 222
33 Malayu Bahasa Melayu ms 342 186 955 597 4 836 345 14 258 102 594 21 526 16
34 Esperantu Esperanto eo 282 207 626 619 6 968 449 19 173 301 363 6 908 17
35 Chechenu нохчийн ce 273 128 542 982 5 062 208 3 23 090 48 338 9
36 Armeniu Հայերեն hy 272 752 899 532 7 067 809 11 99 574 778 8 995 41
37 Hebréu עברית he 270 048 1 138 026 28 530 344 36 657 702 3 302 64 454 259
38 Búlgaru български bg 264 263 587 127 10 355 403 27 273 702 848 558 26
39 Danés dansk da 259 987 857 746 10 371 990 25 383 985 877 0 64
40 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 239 319 551 089 1 430 792 5 24 947 118 34 4
41 Eslovacu slovenčina sk 233 808 521 124 7 032 047 9 190 833 584 0 20
42 kazaquistanín қазақша kk 226 681 551 629 2 772 149 18 99 245 227 9 823 10
43 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 010 334 639 2 036 491 6 11 797 76 115 1
44 Croata hrvatski hr 219 644 545 048 5 558 656 17 240 641 611 19 069 22
45 Estoniu eesti et 210 414 503 404 5 660 593 34 141 838 541 1 077 22
46 Lituanu lietuvių lt 200 210 475 989 5 810 441 13 144 724 329 22 928 23
47 Bielorrusu беларуская be 193 197 584 620 3 653 806 10 97 516 264 3 123 26
48 Griegu Ελληνικά el 179 508 545 021 8 313 894 22 307 545 1 049 18 203 63
49 Eslovenu slovenščina sl 168 773 407 099 5 333 575 22 192 027 353 7 753 26
50 Inglés simple Simple English simple 166 636 564 198 6 995 472 18 1 009 390 1 006 36 71
51 Gallegu galego gl 165 174 448 218 5 504 895 8 109 019 263 9 126 36
52 Azerbaixanu azərbaycanca az 161 587 418 360 5 190 214 16 200 784 692 22 417 31
53 Urdu اردو ur 155 651 876 533 4 186 034 12 116 407 352 10 557 102
54 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 153 290 354 120 3 242 686 17 105 772 154 16 16
55 Hindi हिन्दी hi 139 743 1 017 023 4 842 410 8 567 445 1 696 3 672 188
56 Tailandés ไทย th 139 422 853 243 8 928 410 13 384 896 1 136 32 727 274
57 Xeorxanu ქართული ka 138 723 406 317 3 896 855 4 122 358 297 14 454 36
58 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 135 860 635 945 2 103 700 10 54 160 166 1 290 45
59 Llatín Latina la 133 202 264 056 3 535 082 21 133 639 152 0 13
60 Galés Cymraeg cy 131 188 269 582 10 522 133 14 61 929 121 17 831 43
61 Tamil தமிழ் ta 129 707 409 594 2 984 586 40 177 269 406 7 748 34
62 Volapük Volapük vo 124 779 256 248 3 216 053 3 28 199 35 0 14
63 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 111 588 238 146 2 491 174 2 34 185 85 4 850 13
64 Asturianu asturianu ast 107 270 166 936 2 996 186 10 75 721 140 0 6
65 Macedoniu македонски mk 106 563 472 376 4 194 934 17 89 286 201 7 963 105
66 Letón latviešu lv 102 431 416 559 3 257 980 13 92 238 271 24 302 74
67 Taxiku тоҷикӣ tg 101 095 242 739 1 129 808 6 29 177 64 441 9
68 Malgax Malagasy mg 92 915 241 637 992 772 3 23 682 53 3 11
69 Afrikaans Afrikaans af 91 760 289 205 2 221 612 17 125 500 199 9 379 36
70 Bengalí বাংলা bn 90 628 815 460 4 363 878 12 289 486 1 348 9 891 342
71 Cantonés 粵語 zh-yue 86 624 210 825 1 442 105 11 203 564 296 1 709 14
72 Occitanu occitan oc 86 196 151 066 2 211 181 5 41 765 97 903 8
73 Bosniu bosanski bs 83 496 349 290 3 197 505 10 125 864 197 6 752 93
74 Albanés shqip sq 80 696 245 109 2 128 371 14 124 933 267 11 389 36
75 Idioma kirguís Кыргызча ky 79 922 106 052 358 504 3 26 154 87 2 677 0
76 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 216 196 481 845 691 2 21 935 24 0 13
77 Tagalu Tagalog tl 71 987 234 162 1 762 877 12 106 879 160 1 898 38
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 70 611 200 777 2 135 740 4 64 977 127 1 774 36
79 Idioma telugu తెలుగు te 69 636 269 826 2 964 898 15 98 307 198 13 141 91
80 Idioma malabar മലയാളം ml 69 499 432 683 3 307 102 15 139 775 387 6 332 209
81 Baxu saxón Plattdüütsch nds 69 406 135 505 940 560 4 40 705 45 0 6
82 Bretón brezhoneg br 68 438 133 564 1 875 399 4 59 710 97 5 401 13
83 Piamontés Piemontèis pms 64 765 99 569 847 922 10 22 178 41 2 078 2
84 Sondanés Basa Sunda su 60 290 94 171 601 506 8 24 264 63 545 2
85 Suaḥili Kiswahili sw 59 541 121 502 1 113 447 11 42 964 111 2 238 10
86 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 58 826 71 982 767 658 2 23 582 46 0 1
87 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 58 515 125 883 2 289 256 5 47 800 91 2 248 24
88 Venecianu vèneto vec 57 720 119 856 783 213 4 26 787 58 722 8
89 Xavanés Basa Jawa jv 57 629 159 399 1 522 109 6 44 478 118 5 445 30
90 Marathi मराठी mr 57 566 235 164 1 795 422 9 123 794 256 19 144 73
91 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 57 517 209 017 765 985 5 72 957 127 1 689 25
92 Panyabí occidental پنجابی pnb 53 509 87 303 552 179 3 26 143 52 238 3
93 Irlandés Gaeilge ga 53 008 86 695 963 587 8 43 804 94 1 167 4
94 Baskir башҡортса ba 52 409 147 547 957 363 6 28 471 99 1 390 21
95 Silesianu ślůnski szl 52 277 64 052 330 717 3 17 913 32 0 0
96 Islandés íslenska is 50 135 131 984 1 673 358 28 74 306 131 3 071 34
97 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 45 941 125 387 521 987 5 81 251 184 2 854 12
98 Frisón occidental Frysk fy 44 060 135 138 997 989 9 37 110 66 7 077 32
99 Chuvasiu Чӑвашла cv 43 076 78 915 676 527 3 26 611 45 536 6
100 Lombardu lumbaart lmo 39 728 102 496 1 001 915 6 30 250 48 4 437 24
101 Aragonés aragonés an 37 627 115 271 1 661 693 6 58 159 73 1 301 61
102 Chinu vu 吴语 wuu 35 510 48 020 273 735 4 66 903 62 225 1
103 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 34 510 119 699 518 474 8 33 626 108 1 448 26
104 Nepalín नेपाली ne 34 278 97 532 837 252 8 48 875 105 1 119 29
105 Yoruba Yorùbá yo 32 630 56 628 532 177 3 20 703 45 172 5
106 Bávaru Boarisch bar 31 362 113 258 752 007 7 53 253 79 1 307 45
107 Curdu kurdî ku 30 111 70 611 776 429 4 42 525 100 572 20
108 Ido Ido io 29 628 44 245 958 060 5 28 933 50 0 5
109 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 028 102 464 713 137 3 58 030 87 0 45
110 Alemánicu Alemannisch als 27 260 66 237 968 478 9 78 253 78 520 30
111 Curdu (Soraní) کوردی ckb 26 380 138 496 696 771 7 40 972 132 1 001 91
112 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 310 117 990 996 177 5 64 128 284 3 545 103
113 Sicilianu sicilianu scn 26 081 55 393 727 707 7 35 848 43 1 408 17
114 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 087 58 654 783 290 2 20 776 30 49 24
115 Interlingua interlingua ia 22 429 35 921 626 777 7 38 163 44 4 6
116 Quechua Runa Simi qu 22 283 54 570 641 090 2 23 407 45 0 25
117 Zazaki Zazaki diq 21 489 40 990 429 990 6 20 109 40 215 9
118 Mongol монгол mn 19 237 81 345 620 903 5 65 356 96 1 455 80
119 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 880 28 514 350 305 5 21 387 30 109 6
120 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 809 67 785 396 039 6 25 713 60 126 63
121 Cingalés සිංහල si 15 762 73 209 454 299 3 47 078 96 4 446 82
122 Navajo Diné bizaad nv 15 688 28 684 248 026 3 12 769 19 624 6
123 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 454 30 951 86 606 4 16 218 25 4 3
124 Ilocanu Ilokano ilo 15 221 62 510 360 724 2 14 080 26 0 56
125 Yiddish ייִדיש yi 15 100 42 250 553 482 3 37 933 64 1 062 42
126 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 100 31 192 555 083 3 22 166 48 347 20
127 Amáricu አማርኛ am 14 860 45 483 360 292 3 32 108 50 1 757 34
128 Napolitanu Napulitano nap 14 602 23 443 660 803 3 23 833 25 285 10
129 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 136 18 802 192 947 1 10 643 23 0 1
130 Megrelianu მარგალური xmf 13 910 30 241 143 252 3 13 989 35 0 7
131 Valón walon wa 13 785 34 189 364 420 3 18 841 29 1 306 23
132 Sindhi سنڌي sd 13 598 44 937 196 460 4 12 293 33 97 23
133 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 577 34 630 369 601 4 20 231 32 133 26
134 Maithili मैथिली mai 13 564 35 512 206 720 6 9 019 31 105 15
135 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 378 29 347 209 687 1 13 250 28 483 10
136 Feroés føroyskt fo 13 328 39 364 359 036 4 23 109 39 0 35
137 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 153 28 773 151 027 3 23 310 35 246 7
138 Limburgués Limburgs li 13 007 63 505 443 211 7 22 670 39 624 105
139 Sakha саха тыла sah 12 688 43 609 355 799 3 18 653 58 1 767 48
140 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 478 33 018 138 881 3 19 207 27 2 427 11
141 Osetiu Ирон os 12 423 47 071 479 407 3 19 655 36 180 79
142 Pashtu پښتو ps 11 483 42 775 251 889 2 22 180 68 1 543 44
143 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 457 62 214 452 747 5 29 499 39 437 143
144 Frisón septentrional Nordfriisk frr 10 848 29 520 187 288 5 14 409 33 1 198 19
145 Bicolano central Bikol Central bcl 10 507 18 841 191 857 3 15 741 37 871 6
146 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 363 84 824 352 009 7 84 414 81 0 214
147 Achenés Acèh ace 10 354 17 710 118 391 2 20 245 33 0 3
148 Hill Mari кырык мары mrj 10 272 17 101 96 608 1 8 674 19 0 2
149 Meadow Mari олык марий mhr 10 168 25 164 180 295 1 11 305 31 0 16
150 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 792 36 716 256 387 2 25 052 40 193 53
151 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 355 17 956 119 240 1 26 659 27 0 6
152 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 301 17 524 137 117 2 9 475 15 290 6
153 Pampangu Kapampangan pam 8 696 18 735 282 517 2 17 072 26 412 20
154 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 199 10 118 39 635 1 4 691 8 0 0
155 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 192 29 566 248 054 4 30 127 53 1 196 57
156 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 181 17 053 166 737 2 3 285 37 0 11
157 Rusinu русиньскый rue 7 689 15 815 119 388 1 20 244 27 0 8
158 Sami septentrional davvisámegiella se 7 684 20 231 295 626 6 22 352 35 0 39
159 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 7 392 23 846 147 895 2 14 468 33 0 31
160 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 7 289 10 793 36 053 3 1 748 17 0 1
161 Bihari भोजपुरी bh 7 273 59 633 675 264 2 23 228 67 53 587
162 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 7 227 17 813 39 282 2 1 697 11 21 5
163 West Flemish West-Vlams vls 7 197 20 233 304 268 5 20 872 28 488 49
164 Maorí Māori mi 7 159 12 911 149 254 2 12 715 24 0 7
165 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 067 17 915 308 942 7 21 504 31 588 41
166 Asamés অসমীয়া as 7 021 53 453 240 194 5 26 873 117 1 295 197
167 Náhuatl Nāhuatl nah 7 004 18 447 452 797 3 18 218 23 175 66
168 Sardu sardu sc 6 665 14 726 167 133 4 17 877 31 144 17
169 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 554 24 896 127 359 1 12 075 34 0 40
170 Chinu gan 贛語 gan 6 435 33 376 392 586 4 34 476 29 146 206
171 Idioma erzya эрзянь myv 6 167 19 362 123 676 3 9 925 30 0 29
172 Abḥasiu Аҧсшәа ab 6 069 17 612 98 060 2 14 798 23 9 20
173 Idioma guilakí گیلکی glk 6 023 12 527 54 521 3 12 239 19 807 5
174 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 916 17 147 137 593 1 22 027 33 0 29
175 Corsu corsu co 5 816 14 002 367 522 3 16 677 33 0 52
176 Somalín Soomaaliga so 5 759 20 948 202 691 3 26 044 85 0 67
177 Turcomanu Türkmençe tk 5 736 13 694 212 698 1 19 776 48 308 30
178 Shona chiShona sn 5 650 12 925 75 946 1 11 806 36 0 10
179 Võro Võro fiu-vro 5 586 10 613 169 815 2 11 274 16 211 13
180 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 401 9 709 131 819 2 4 597 19 0 9
181 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 346 8 552 183 242 3 13 303 23 0 8
182 Komi коми kv 5 345 14 971 134 127 1 11 340 24 0 29
183 Ḥausa Hausa ha 5 131 10 928 60 295 3 11 275 50 0 7
184 Manx Gaelg gv 5 007 16 944 298 595 3 15 831 30 181 100
185 Occidental Interlingue ie 4 927 7 867 124 152 1 13 835 36 0 6
186 Idioma udmurtu удмурт udm 4 917 15 208 114 824 4 11 758 26 9 33
187 Llingua aymara Aymar aru ay 4 840 8 429 91 319 1 13 299 21 0 6
188 Picardu Picard pcd 4 805 9 750 64 983 2 12 525 27 49 7
189 Zelandés Zeêuws zea 4 738 8 966 110 432 4 10 168 16 1 10
190 Cabiliu Taqbaylit kab 4 697 13 130 96 835 2 9 860 27 0 24
191 Normandu Nouormand nrm 4 514 9 871 216 424 1 10 804 14 0 31
192 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 351 12 985 147 218 1 16 542 21 290 45
193 Lezgianu лезги lez 4 085 11 474 81 078 6 7 999 27 10 23
194 Córnicu kernowek kw 4 073 8 591 178 247 1 11 604 34 0 26
195 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 025 10 505 118 786 4 10 959 16 438 29
196 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 4 008 7 140 93 003 1 12 495 30 0 8
197 Franco-provenzal arpetan frp 3 997 10 213 195 321 2 12 307 19 0 46
198 Ligur Ligure lij 3 966 16 350 177 551 5 11 556 32 1 106
199 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 917 6 078 34 605 2 5 294 27 0 2
200 Mirandés Mirandés mwl 3 808 10 063 96 352 2 10 564 26 0 26
201 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 767 8 972 110 018 2 13 734 29 0 23
202 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 719 8 518 182 457 3 6 107 16 0 36
203 Romanche rumantsch rm 3 673 8 946 158 249 3 15 698 29 51 36
204 Santali Santhali sat 3 639 10 200 53 168 3 2 583 44 0 17
205 Maltés Malti mt 3 597 16 026 256 954 5 17 134 33 1 149 191
206 Xudeoespañol Ladino lad 3 552 12 775 205 569 5 17 085 30 23 108
207 Lao ລາວ lo 3 544 11 107 86 052 1 12 676 33 0 35
208 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 452 9 425 56 604 1 6 774 14 0 18
209 Friulanu furlan fur 3 372 7 927 167 280 2 11 444 21 318 39
210 Carelianu Livvinkarjala olo 3 334 8 455 28 190 2 4 502 18 0 8
211 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 284 15 160 197 574 2 107 697 49 300 170
212 Doteli डोटेली dty 3 278 17 407 233 840 3 3 931 15 3 250
213 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 268 10 936 139 104 1 15 191 34 0 70
214 Estremeñu estremeñu ext 3 197 7 241 112 389 1 13 982 21 0 25
215 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 176 17 360 66 730 2 10 393 30 1 77
216 Lingala lingála ln 3 175 8 286 119 897 3 10 001 20 31 37
217 Balinés Bali ban 3 120 7 013 32 869 1 1 482 32 2 7
218 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 054 5 658 100 559 2 11 859 23 0 13
219 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 2 961 10 683 122 898 3 20 761 26 933 78
220 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 874 10 396 1 601 070 3 19 027 17 0 1 055
221 Gagauz Gagauz gag 2 726 6 332 64 230 1 10 063 28 0 18
222 Zulú isiZulu zu 2 717 7 447 62 228 1 13 692 40 0 25
223 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 670 6 791 87 790 4 8 759 15 0 31
224 Tuvanu тыва дыл tyv 2 585 9 084 37 455 2 6 345 20 0 26
225 Pangasinense Pangasinan pag 2 549 7 788 66 750 1 6 420 18 0 36
226 Pali पालि pi 2 542 4 492 96 521 1 5 579 11 0 13
227 Avar авар av 2 425 10 508 71 774 1 11 239 24 0 76
228 Awadhi ქართული awa 2 235 4 973 22 813 0 378 16 0 7
229 Buriatu буряад bxr 2 170 7 929 54 547 2 11 596 23 0 48
230 Calmucu хальмг xal 2 085 10 922 81 015 1 8 004 23 0 133
231 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 048 14 305 105 434 2 8 232 16 0 264
232 Papiamentu Papiamentu pap 1 977 4 777 73 423 2 10 767 18 0 31
233 Zhuanganu Vahcuengh za 1 953 4 108 38 729 1 8 233 11 0 11
234 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1 888 5 727 103 704 1 26 501 19 0 75
235 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 865 4 877 43 534 3 8 749 27 0 23
236 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 830 5 214 72 094 1 8 972 24 0 47
237 Sakizaya Sakizaya szy 1 763 4 154 90 702 0 1 090 17 0 40
238 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 762 6 250 94 164 2 16 293 21 0 98
239 Tonganu lea faka-Tonga to 1 739 5 066 39 811 2 7 134 8 11 29
240 Novial Novial nov 1 674 4 539 174 933 2 9 259 16 0 113
241 Xamaicanu Patois jam 1 653 2 927 19 981 1 5 306 19 0 4
242 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 618 5 841 85 111 1 10 312 17 0 99
243 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 612 3 139 14 656 1 2 644 14 0 4
244 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 586 6 664 42 687 2 7 775 21 0 66
245 Igbo Igbo ig 1 490 6 149 65 864 2 10 593 28 0 105
246 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 480 4 319 81 627 1 9 325 19 0 70
247 Tetun tetun tet 1 478 3 809 63 513 2 7 601 19 0 41
248 Wolof Wolof wo 1 394 5 220 102 713 2 12 055 23 0 148
249 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 375 5 921 35 209 2 1 787 11 14 65
250 Tulu ತುಳು tcy 1 368 6 139 83 136 2 3 700 18 0 165
251 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 366 2 900 19 669 1 6 097 14 0 9
252 Lojban Lojban jbo 1 254 5 612 109 749 3 12 889 25 0 236
253 Atikamekw Atikamekw atj 1 246 2 218 12 107 5 2 408 7 0 3
254 Bislama Bislama bi 1 232 2 965 38 254 1 9 649 21 0 26
255 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 231 3 940 202 581 1 11 514 18 0 249
256 Lak лакку lbe 1 221 12 795 45 918 1 6 802 13 0 322
257 Kikongo Kongo kg 1 210 2 833 42 991 2 8 297 17 0 27
258 Tahitianu reo tahiti ty 1 204 2 891 52 215 1 5 993 10 0 35
259 Moksha мокшень mdf 1 196 6 945 51 449 2 7 260 17 0 171
260 Luganda Luganda lg 1 194 4 446 25 266 1 5 749 17 0 42
261 Sranan Sranantongo srn 1 079 2 669 38 195 1 6 004 12 0 31
262 Xhosa isiXhosa xh 1 052 3 679 31 612 1 9 415 22 0 54
263 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 999 2 523 15 726 0 878 12 0 15
264 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 989 2 954 33 342 1 6 806 15 0 45
265 en:Latgalian latgaļu ltg 987 3 185 34 802 1 5 612 12 0 54
266 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 915 3 720 44 900 1 17 310 14 0 113
267 Samoanu Gagana Samoa sm 843 3 029 40 747 1 7 857 13 0 90
268 Akan Akan ak 833 3 025 23 054 1 9 436 26 0 53
269 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 829 3 693 44 033 2 14 883 15 0 142
270 Groenlandés kalaallisut kl 821 2 845 72 810 3 10 578 18 0 156
271 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 800 3 101 41 665 2 8 640 19 0 111
272 Oromu Oromoo om 791 3 326 32 694 1 7 357 19 0 101
273 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 745 5 058 77 873 2 19 633 19 0 516
274 Tswana Setswana tn 712 2 857 23 489 1 7 461 19 0 75
275 Twi Twi tw 708 2 263 20 797 1 9 570 21 0 44
276 Sesotho Sesotho st 695 2 453 24 260 1 7 772 21 0 63
277 Tsonga Xitsonga ts 685 3 644 35 246 2 7 309 16 0 180
278 Chichewa Chi-Chewa ny 679 3 133 22 162 3 6 687 19 0 92
279 Romaní Romani rmy 675 2 599 48 018 1 14 209 19 0 150
280 Bambara bamanankan bm 666 2 608 38 447 1 8 398 14 0 125
281 N'ko ߒߞߏ nqo 646 989 5 443 0 1 021 17 0 2
282 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 627 2 219 23 545 1 8 935 22 0 68
283 Kirundi Kirundi rn 616 2 354 20 479 1 6 564 13 0 69
284 Mon ဘာသာ မန် mnw 591 2 391 18 628 2 954 17 0 72
285 Tumbuka chiTumbuka tum 588 1 989 22 422 1 6 046 13 0 64
286 Suazi SiSwati ss 517 2 298 37 121 3 6 428 15 0 192
287 Chamorru Chamoru ch 512 2 435 21 092 1 12 233 14 0 122
288 Pontic Ποντιακά pnt 469 2 003 34 470 1 8 000 13 0 184
289 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 446 2 953 42 660 2 14 068 14 0 456
290 Adigué адыгабзэ ady 419 2 196 8 877 1 4 296 19 0 73
291 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 382 1 715 33 078 1 7 569 9 0 235
292 Vienda Tshivenda ve 369 1 779 17 469 1 5 448 11 0 143
293 Ewé eʋegbe ee 358 2 699 48 365 2 11 226 16 0 766
294 Iñupiaq Iñupiak ik 281 2 323 35 428 1 6 636 12 0 805
295 Sangu Sängö sg 262 1 640 19 607 1 5 028 10 0 331
296 Fula Fulfulde ff 258 1 886 21 654 1 6 427 10 0 457
297 Tigriña ትግርኛ ti 227 1 927 20 772 1 6 887 13 0 605
298 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 2 050 28 193 1 7 645 14 0 961
299 Dinka Thuɔŋjäŋ din 115 784 5 692 1 4 528 16 0 246
300 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 110 2 061 35 263 2 13 099 18 0 5 382
301 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 300 5 0 39 425
302 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 761 3 0 22 176
303 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 089 3 0 52 144
304 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 338 2 0 23 537
305 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 1 967 5 0 237 006
306 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 534 3 0 51 771
307 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 3 959 6 0 2 379 989
308 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 601 1 2 249 5 0 406 944
309 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 656 6 0 0
310 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 323 5 0 0
Total 54 074 617 222 033 020 -1 494 226 120 3 889[5] 90 335 312 323 572 2 661 610 122

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]