Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2020-09-24 04:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 163 073 51 559 203 975 281 243 1 133 39 967 318 132 360 890 601 1 026
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 337 077 9 769 356 29 803 831 6 71 989 195 0 2
3 Suecu svenska sv 3 672 599 7 723 912 48 176 665 59 744 498 2 425 0 8
4 Alemán Deutsch de 2 482 659 6 924 166 202 518 216 191 3 547 471 18 223 128 906 94
5 Francés français fr 2 251 599 10 943 097 174 519 568 156 3 891 333 18 082 62 283 238
6 Neerlandés Nederlands nl 2 033 091 4 260 250 57 022 681 37 1 095 663 3 865 21 16
7 Rusu русский ru 1 662 714 6 332 505 109 145 066 83 2 833 403 10 569 228 252 136
8 Italianu italiano it 1 636 769 6 804 277 115 378 506 112 2 025 901 7 869 141 566 169
9 Español español es 1 628 285 7 176 573 129 050 824 68 5 974 010 16 730 0 209
10 Polacu polski pl 1 428 290 3 274 336 60 706 951 101 1 056 850 4 205 257 31
11 Samareñu Winaray war 1 264 412 2 879 059 6 218 282 3 46 113 93 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 255 859 19 193 265 63 805 651 21 764 784 2 575 23 638 678
13 Xaponés 日本語 ja 1 229 518 3 642 654 79 461 025 41 1 693 618 14 919 83 291 84
14 Chinu 中文 zh 1 147 966 6 347 339 61 602 224 80 2 997 644 8 144 54 299 199
15 Árabe exipcianu مصرى arz 1 100 928 1 301 279 3 334 271 6 137 411 163 1 454 0
16 Árabe العربية ar 1 066 413 6 886 921 50 511 383 25 1 929 301 5 201 37 158 218
17 Ucraín українська uk 1 045 095 3 593 716 29 541 793 46 524 848 2 847 106 436 49
18 Portugués Idioma português pt 1 043 793 5 073 743 59 243 434 75 2 465 232 6 143 56 623 174
19 Persa فارسی fa 746 558 4 725 527 29 935 846 33 957 811 5 513 65 732 180
20 Catalán ca ca 657 671 1 620 743 24 970 619 22 365 745 1 097 13 156 33
21 Serbiu српски / srpski sr 638 369 3 917 823 23 326 602 19 271 664 834 34 034 157
22 Noruegu (Bokmål) norsk no 546 326 1 485 799 20 733 659 40 504 006 1 351 3 41
23 Indonesiu Idioma indonesiu id 546 136 2 827 943 17 404 648 34 1 196 492 3 047 58 759 107
24 Coreanu 한국어 ko 521 048 2 397 960 27 579 041 23 646 475 2 505 11 222 149
25 Finlandés suomi fi 493 620 1 310 829 19 130 055 35 460 483 1 731 60 383 40
26 Húngaru magyar hu 475 966 1 370 342 23 009 023 30 455 667 1 632 10 952 59
27 Checu čeština cs 462 778 1 272 557 18 980 670 34 509 833 2 150 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 452 890 4 633 309 40 998 865 11 152 879 209 10 276 754
29 Rumanu Idioma rumanu ro 412 144 2 231 992 13 578 021 19 532 258 857 38 097 119
30 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 405 686 1 005 608 2 854 701 6 44 696 89 362 6
31 Turcu Türkçe tr 366 252 1 857 322 23 313 052 26 1 222 116 2 717 35 810 208
32 Vascu euskara eu 364 870 752 363 8 136 048 12 115 344 268 0 12
33 Malayu Bahasa Melayu ms 343 340 958 698 4 883 046 14 262 209 516 20 889 16
34 Chechenu нохчийн ce 288 302 559 181 5 130 457 2 23 627 40 341 8
35 Esperantu Esperanto eo 285 423 632 095 7 006 725 17 175 542 331 6 900 16
36 Hebréu עברית he 276 063 1 160 087 29 222 921 37 680 129 2 967 65 269 258
37 Armeniu Հայերեն hy 275 656 934 410 7 451 334 11 101 922 720 9 386 46
38 Búlgaru български bg 265 833 590 843 10 457 260 27 276 835 682 559 26
39 Danés dansk da 261 286 860 243 10 440 537 24 388 345 872 0 64
40 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 239 464 551 596 1 434 463 5 26 162 122 47 4
41 Eslovacu slovenčina sk 234 590 523 963 7 066 371 9 193 170 470 0 21
42 kazaquistanín қазақша kk 227 069 554 559 2 798 206 18 100 961 234 9 944 10
43 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 076 334 846 2 042 437 6 12 193 44 115 1
44 Croata hrvatski hr 222 187 550 361 5 616 587 17 243 599 547 19 442 22
45 Estoniu eesti et 212 161 506 870 5 711 598 34 143 831 505 914 22
46 Lituanu lietuvių lt 200 828 477 643 5 865 225 13 146 520 327 23 020 23
47 Bielorrusu беларуская be 195 673 590 851 3 692 333 10 99 855 283 3 222 25
48 Griegu Ελληνικά el 181 955 552 153 8 432 857 22 312 354 987 17 975 63
49 Azerbaixanu azərbaycanca az 173 230 452 050 5 518 480 16 205 243 718 22 705 32
50 Inglés simple Simple English simple 172 674 577 688 7 096 358 18 1 027 904 1 035 36 68
51 Eslovenu slovenščina sl 169 431 409 250 5 361 553 21 193 642 306 7 777 26
52 Gallegu galego gl 167 039 447 366 5 580 702 8 110 556 270 7 396 35
53 Urdu اردو ur 157 356 882 856 4 238 228 12 119 918 303 10 656 102
54 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 154 413 356 586 3 261 267 17 107 074 170 16 16
55 Hindi हिन्दी hi 141 912 1 041 755 4 952 968 8 586 730 1 501 3 467 191
56 Xeorxanu ქართული ka 140 624 411 110 3 947 220 4 124 073 245 14 451 36
57 Tailandés ไทย th 139 809 862 238 9 052 402 15 389 658 947 31 526 280
58 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 137 191 636 196 2 125 919 10 55 757 153 1 443 44
59 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 136 728 265 715 2 552 103 8 34 839 88 4 931 9
60 Llatín Latina la 133 697 265 609 3 550 145 21 135 669 150 0 13
61 Galés Cymraeg cy 131 811 271 149 10 774 338 15 63 045 133 17 885 44
62 Tamil தமிழ் ta 131 110 415 589 3 027 659 40 181 076 315 7 782 34
63 Volapük Volapük vo 125 048 256 627 3 218 008 3 28 565 39 0 14
64 Macedoniu македонски mk 108 079 474 758 4 308 463 12 90 404 208 8 004 104
65 Asturianu asturianu ast 106 952 167 387 3 042 837 10 78 462 149 0 6
66 Letón latviešu lv 103 265 420 269 3 297 273 13 93 602 269 24 379 74
67 Cantonés 粵語 zh-yue 102 385 229 722 1 491 013 12 206 951 308 1 851 10
68 Taxiku тоҷикӣ tg 101 674 244 480 1 164 269 6 29 719 67 444 9
69 Bengalí বাংলা bn 94 766 846 915 4 554 743 12 301 528 1 580 10 662 339
70 Afrikaans Afrikaans af 93 826 297 090 2 267 045 18 127 855 204 9 404 36
71 Malgax Malagasy mg 93 237 242 269 996 330 3 24 263 49 3 11
72 Occitanu occitan oc 86 166 151 804 2 220 808 5 42 379 97 905 8
73 Bosniu bosanski bs 84 199 350 401 3 211 637 10 127 321 196 6 132 92
74 Albanés shqip sq 81 405 247 808 2 150 487 13 126 491 208 11 389 36
75 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 416 106 275 362 300 3 26 669 67 2 683 0
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 75 834 144 023 952 339 4 41 391 53 0 5
77 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 291 196 760 846 773 2 22 251 24 0 13
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 71 214 203 498 2 149 561 4 66 153 134 1 777 36
79 Idioma malabar മലയാളം ml 70 504 440 181 3 384 711 16 142 849 353 6 394 211
80 Idioma telugu తెలుగు te 69 639 274 848 3 028 344 14 100 526 226 13 394 96
81 Bretón brezhoneg br 68 643 133 993 1 880 203 4 60 605 101 5 401 13
82 Tagalu Tagalog tl 68 599 234 350 1 782 462 12 108 239 120 1 897 44
83 Piamontés Piemontèis pms 64 819 99 645 848 382 10 22 453 39 2 070 2
84 Venecianu vèneto vec 64 077 127 074 877 944 4 27 222 47 721 7
85 Marathi मराठी mr 61 926 241 429 1 820 910 9 126 638 237 19 143 63
86 Sondanés Basa Sunda su 60 529 94 500 602 874 8 24 665 60 545 2
87 Suaḥili Kiswahili sw 60 361 124 146 1 126 845 14 44 091 148 2 243 10
88 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 59 925 73 210 771 857 2 24 043 48 0 1
89 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 58 784 126 580 2 300 835 5 48 478 78 2 265 24
90 Xavanés Basa Jawa jv 58 103 160 187 1 531 135 6 45 233 88 5 439 30
91 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 56 497 210 127 796 252 7 77 299 289 1 666 28
92 Panyabí occidental پنجابی pnb 53 848 87 884 554 969 3 26 667 53 238 3
93 Baskir башҡортса ba 53 646 150 793 972 132 6 29 078 87 1 396 21
94 Irlandés Gaeilge ga 53 593 87 877 972 285 8 44 533 91 1 166 5
95 Silesianu ślůnski szl 52 435 64 315 331 453 2 18 190 25 0 0
96 Islandés íslenska is 50 532 132 785 1 679 583 28 75 370 144 3 074 34
97 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 47 468 130 910 540 656 5 84 542 197 2 891 13
98 Frisón occidental Frysk fy 44 522 136 542 1 008 491 9 37 704 73 7 109 32
99 Chuvasiu Чӑвашла cv 43 642 80 247 681 495 3 26 981 47 536 6
100 Lombardu lumbaart lmo 42 933 106 532 1 017 725 6 30 769 61 4 437 21
101 Chinu vu 吴语 wuu 39 133 51 828 279 577 4 68 036 63 197 1
102 Aragonés aragonés an 38 127 116 043 1 669 390 6 59 023 90 1 304 60
103 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 34 756 121 174 545 673 8 34 648 109 1 481 28
104 Nepalín नेपाली ne 33 461 99 430 925 907 4 50 024 129 1 250 36
105 Yoruba Yorùbá yo 32 715 57 026 535 125 3 21 071 40 172 5
106 Curdu kurdî ku 32 167 73 732 791 949 4 43 442 104 571 18
107 Bávaru Boarisch bar 31 396 113 458 753 616 7 54 069 76 1 307 45
108 Zazaki Zazaki diq 31 241 51 105 448 748 7 20 511 54 215 4
109 Ido Ido io 29 791 44 467 961 207 5 29 374 41 0 5
110 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 091 104 238 722 207 3 59 421 84 0 46
111 Alemánicu Alemannisch als 27 336 66 410 971 153 9 79 388 89 543 30
112 Curdu (Soraní) کوردی ckb 27 093 140 807 717 657 7 41 943 125 1 049 90
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 558 119 131 1 005 852 5 65 601 180 2 455 103
114 Sicilianu sicilianu scn 26 058 55 416 728 447 7 36 275 46 1 408 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 095 58 736 783 774 2 21 051 36 49 24
116 Quechua Runa Simi qu 22 691 55 138 642 373 2 23 817 43 0 24
117 Interlingua interlingua ia 22 554 36 116 629 059 7 38 756 42 4 6
118 Mongol монгол mn 19 640 83 859 630 577 5 66 436 86 1 455 80
119 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 893 28 545 350 511 5 21 686 37 109 6
120 Navajo Diné bizaad nv 15 865 28 906 264 174 3 12 971 15 624 6
121 Cingalés සිංහල si 15 855 73 289 458 173 3 48 255 83 3 917 82
122 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 771 68 230 403 042 6 26 482 59 124 65
123 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 490 31 015 86 896 4 16 474 26 4 3
124 Ilocanu Ilokano ilo 15 249 62 772 363 476 2 14 284 30 0 56
125 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 136 31 293 555 989 3 22 535 35 347 20
126 Megrelianu მარგალური xmf 14 932 31 395 145 343 3 14 256 40 0 6
127 Yiddish ייִדיש yi 14 898 43 194 562 499 3 38 658 88 1 062 47
128 Amáricu አማርኛ am 14 876 45 540 360 827 3 32 743 47 1 761 34
129 Napolitanu Napulitano nap 14 609 23 465 661 100 3 24 116 25 285 10
130 Valón walon wa 14 156 34 739 367 270 3 19 122 25 1 291 22
131 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 139 18 806 193 088 1 10 817 18 0 1
132 Sindhi سنڌي sd 13 696 45 214 200 175 4 12 630 34 97 23
133 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 629 34 818 371 220 4 20 486 28 133 26
134 Maithili मैथिली mai 13 600 35 966 209 600 6 9 316 42 114 16
135 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 382 29 354 209 833 1 13 442 24 483 10
136 Feroés føroyskt fo 13 379 39 477 360 135 4 23 461 55 0 35
137 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 162 28 811 151 403 3 23 695 37 246 7
138 Limburgués Limburgs li 13 101 63 855 444 469 7 23 020 34 623 104
139 Sakha саха тыла sah 12 760 43 998 358 698 3 18 953 41 1 764 49
140 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 521 33 187 140 363 3 19 564 31 2 454 12
141 Osetiu Ирон os 12 459 47 318 480 017 3 19 882 29 180 79
142 Pashtu پښتو ps 11 545 43 853 254 348 1 22 663 55 1 546 45
143 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 463 63 076 454 241 5 30 187 45 438 146
144 Frisón septentrional Nordfriisk frr 11 214 30 356 190 462 5 14 712 32 1 203 18
145 Bicolano central Bikol Central bcl 10 546 20 040 197 810 3 16 024 32 871 8
146 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 454 86 038 354 669 6 85 417 60 0 215
147 Achenés Acèh ace 10 354 17 785 120 759 2 20 601 41 0 3
148 Hill Mari кырык мары mrj 10 276 17 240 97 444 1 8 798 13 0 3
149 Meadow Mari олык марий mhr 10 205 25 373 180 707 1 11 468 22 0 16
150 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 797 37 237 257 387 2 25 542 25 193 54
151 Kotava Kotava avk 9 565 11 813 52 235 3 516 24 0 0
152 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 366 17 984 119 481 1 27 018 29 0 6
153 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 302 17 547 137 445 2 9 593 15 290 6
154 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 9 196 13 404 39 822 3 1 907 10 0 1
155 Pampangu Kapampangan pam 8 695 19 055 285 359 2 17 284 24 412 21
156 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 410 17 706 172 580 2 3 649 35 0 12
157 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 292 29 749 250 570 4 30 695 58 1 196 56
158 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 206 10 123 39 855 1 4 799 10 0 0
159 Rusinu русиньскый rue 7 818 16 082 121 455 2 20 650 28 0 8
160 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 7 713 24 368 149 203 2 14 689 26 0 29
161 Sami septentrional davvisámegiella se 7 696 20 368 296 413 6 22 710 35 0 39
162 Bihari भोजपुरी bh 7 343 60 575 679 972 2 23 970 48 53 590
163 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 7 293 18 252 40 004 2 1 858 14 29 5
164 Asamés অসমীয়া as 7 230 54 717 246 244 5 27 617 98 1 344 194
165 West Flemish West-Vlams vls 7 229 20 282 304 574 5 21 196 22 488 49
166 Maorí Māori mi 7 167 12 933 149 510 2 13 195 19 0 7
167 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 084 17 964 309 697 7 21 858 34 581 41
168 Náhuatl Nāhuatl nah 7 003 18 447 454 303 3 18 442 22 175 66
169 Sardu sardu sc 6 687 14 769 167 590 4 18 202 37 144 17
170 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 602 25 865 130 529 1 12 303 27 0 43
171 Chinu gan 贛語 gan 6 435 33 384 392 710 3 34 841 14 146 206
172 Idioma erzya эрзянь myv 6 197 19 788 124 714 3 10 083 26 0 30
173 Abḥasiu Аҧсшәа ab 6 080 17 622 99 390 2 15 045 19 9 20
174 Idioma guilakí گیلکی glk 6 029 12 562 54 937 3 12 441 20 807 5
175 Shona chiShona sn 6 005 13 405 79 013 1 12 265 26 0 9
176 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 920 17 179 137 762 1 22 434 23 0 29
177 Corsu corsu co 5 829 14 083 368 248 3 16 978 38 0 52
178 Turcomanu Türkmençe tk 5 820 13 929 213 812 2 20 170 45 319 30
179 Somalín Soomaaliga so 5 806 21 344 205 539 3 26 667 81 0 69
180 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 734 10 191 135 068 2 4 745 16 0 8
181 Võro Võro fiu-vro 5 590 10 625 169 931 2 11 407 17 211 13
182 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 352 8 559 183 472 3 13 495 18 0 8
183 Komi коми kv 5 347 15 136 134 376 1 11 508 19 0 30
184 Ḥausa Hausa ha 5 327 11 412 65 280 3 11 838 57 0 7
185 Occidental Interlingue ie 5 084 8 366 129 053 3 14 089 28 0 6
186 Manx Gaelg gv 5 010 16 956 298 794 3 16 022 16 181 100
187 Idioma udmurtu удмурт udm 4 948 15 424 115 270 4 11 924 19 9 34
188 Picardu Picard pcd 4 867 9 836 65 332 2 12 806 23 49 7
189 Llingua aymara Aymar aru ay 4 852 8 444 91 488 1 13 492 20 0 6
190 Cabiliu Taqbaylit kab 4 831 13 290 97 766 2 10 059 26 0 23
191 Zelandés Zeêuws zea 4 741 8 980 110 635 4 10 356 22 1 10
192 Santali Santhali sat 4 553 12 358 60 615 3 2 905 36 0 14
193 Normandu Nouormand nrm 4 515 9 875 216 485 1 10 974 17 0 31
194 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 364 13 009 147 428 1 16 815 21 290 44
195 Ligur Ligure lij 4 279 16 912 182 255 5 11 806 34 2 94
196 Córnicu kernowek kw 4 197 9 109 180 398 1 11 769 25 0 27
197 Zulú isiZulu zu 4 175 9 025 65 448 2 14 028 30 0 10
198 Lezgianu лезги lez 4 110 11 674 81 926 3 8 177 25 10 24
199 Franco-provenzal arpetan frp 4 079 10 643 196 337 2 12 512 28 0 48
200 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 025 10 506 118 840 4 11 083 14 438 29
201 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 993 6 175 35 271 2 5 669 27 0 2
202 Balinés Bali ban 3 914 10 198 39 434 1 1 788 44 0 10
203 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 868 9 253 111 985 2 13 981 28 0 23
204 Mirandés Mirandés mwl 3 828 10 093 96 566 1 10 757 18 0 26
205 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 719 8 775 187 165 3 6 670 18 0 39
206 Romanche rumantsch rm 3 695 9 050 158 650 3 15 935 22 51 37
207 Maltés Malti mt 3 617 16 126 257 876 5 17 379 38 1 149 191
208 Lao ລາວ lo 3 566 11 207 86 815 1 12 913 22 0 36
209 Xudeoespañol Ladino lad 3 554 12 783 205 734 5 17 335 25 23 109
210 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 452 9 590 56 798 1 6 883 10 0 19
211 Friulanu furlan fur 3 419 7 990 167 670 2 11 599 22 318 38
212 Carelianu Livvinkarjala olo 3 403 8 702 28 625 2 4 627 17 0 8
213 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 294 15 611 199 014 2 108 878 47 300 178
214 Doteli डोटेली dty 3 287 17 591 234 287 3 4 091 22 3 252
215 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 279 10 997 139 691 1 15 406 22 0 70
216 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 264 17 730 67 433 2 10 574 30 1 75
217 Estremeñu estremeñu ext 3 222 7 266 112 548 1 14 165 22 0 24
218 Lingala lingála ln 3 175 8 290 120 033 3 10 165 24 31 38
219 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 093 6 939 104 330 2 12 016 21 0 23
220 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 2 958 10 677 123 006 3 21 034 25 933 78
221 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 878 10 402 1 601 155 3 19 230 15 0 1 052
222 Gagauz Gagauz gag 2 726 6 335 64 426 1 10 247 14 0 18
223 Tuvanu тыва дыл tyv 2 723 9 335 38 392 2 6 530 21 0 24
224 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 678 6 802 87 921 4 8 926 15 0 31
225 Pangasinense Pangasinan pag 2 663 7 799 66 993 1 6 534 13 0 32
226 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 2 582 4 877 20 965 5 804 44 0 3
227 Pali पालि pi 2 543 4 496 96 560 1 5 668 15 0 13
228 Avar авар av 2 451 10 974 72 931 1 11 401 19 0 80
229 Awadhi ქართული awa 2 406 5 288 23 608 0 637 14 0 6
230 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 271 5 039 93 658 1 12 734 18 0 28
231 Buriatu буряад bxr 2 172 7 935 54 627 2 11 777 23 0 48
232 Calmucu хальмг xal 2 085 11 003 81 127 1 8 102 13 0 135
233 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 048 14 309 105 485 2 8 345 17 0 264
234 Papiamentu Papiamentu pap 2 002 4 796 73 801 2 11 136 20 0 30
235 Zhuanganu Vahcuengh za 1 952 4 111 38 758 1 8 369 11 0 12
236 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 894 5 741 103 779 1 26 815 16 0 75
237 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 865 4 892 43 643 2 8 870 18 2 24
238 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 852 5 276 73 063 1 9 171 23 0 47
239 Sakizaya Sakizaya szy 1 813 4 214 94 020 2 1 228 19 0 39
240 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 764 6 265 94 266 2 16 514 19 0 98
241 Tonganu lea faka-Tonga to 1 740 5 072 39 880 2 7 467 13 11 29
242 Novial Novial nov 1 679 4 547 175 027 2 9 432 16 0 112
243 Xamaicanu Patois jam 1 661 2 937 20 052 1 5 527 15 0 4
244 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 624 5 836 85 206 1 10 472 13 0 98
245 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 612 3 140 14 684 1 2 753 7 0 4
246 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 586 6 665 42 729 2 7 886 14 0 66
247 Igbo Igbo ig 1 534 6 223 66 466 2 10 843 27 0 100
248 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 483 4 317 81 710 1 9 450 14 0 69
249 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 481 6 773 37 639 2 1 933 11 17 71
250 Tetun tetun tet 1 479 3 816 63 722 2 7 712 9 0 42
251 Wolof Wolof wo 1 421 5 263 102 985 2 12 241 20 0 143
252 Tulu ತುಳು tcy 1 397 6 535 86 623 2 3 860 24 0 179
253 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 366 2 902 19 690 1 6 378 11 0 9
254 Atikamekw Atikamekw atj 1 264 2 237 12 247 4 2 528 12 0 3
255 Lojban Lojban jbo 1 256 5 617 109 991 3 13 051 23 0 236
256 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 233 3 944 202 637 1 11 651 13 0 248
257 Bislama Bislama bi 1 231 2 962 38 298 1 9 996 13 0 26
258 Lak лакку lbe 1 223 12 961 46 162 1 6 888 11 0 328
259 Kikongo Kongo kg 1 212 2 835 43 028 2 8 428 14 0 27
260 Tahitianu reo tahiti ty 1 208 2 896 52 247 1 6 084 9 0 35
261 Luganda Luganda lg 1 197 4 462 25 353 1 5 883 13 0 42
262 Moksha мокшень mdf 1 196 7 111 51 684 2 7 369 10 0 178
263 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 071 3 108 33 608 1 6 938 13 0 39
264 Sranan Sranantongo srn 1 070 2 670 38 273 1 6 090 8 0 32
265 Xhosa isiXhosa xh 1 059 3 694 31 789 1 9 667 20 0 53
266 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 033 2 525 15 804 0 1 044 9 0 13
267 en:Latgalian latgaļu ltg 1 002 3 187 34 865 1 5 716 12 0 52
268 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 917 3 731 45 043 1 17 952 23 0 114
269 Xudeoespañol Ladin lld 916 1 439 12 729 0 396 23 0 3
270 Akan Akan ak 880 3 277 23 438 1 9 687 28 0 53
271 Samoanu Gagana Samoa sm 855 3 044 40 812 1 8 168 13 0 88
272 Oromu Oromoo om 851 3 498 33 296 1 7 693 16 0 92
273 Groenlandés kalaallisut kl 833 2 862 73 046 2 10 734 16 0 151
274 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 829 3 699 44 099 1 15 148 13 0 143
275 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 803 3 107 41 911 2 8 882 12 0 111
276 Sesotho Sesotho st 772 2 550 24 479 1 7 970 16 0 51
277 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 743 5 066 77 998 2 19 921 20 0 521
278 Chichewa Chi-Chewa ny 732 3 232 22 637 2 7 047 20 0 82
279 N'ko ߒߞߏ nqo 719 1 434 6 223 0 1 205 12 0 4
280 Tswana Setswana tn 712 2 862 23 767 1 7 652 19 0 76
281 Twi Twi tw 708 2 274 20 848 1 9 749 11 0 45
282 Tsonga Xitsonga ts 700 3 673 35 397 2 7 444 17 0 174
283 Romaní Romani rmy 676 2 591 48 108 1 14 402 13 0 149
284 Bambara bamanankan bm 668 2 608 38 492 1 8 527 14 0 124
285 Mon ဘာသာ မန် mnw 643 2 611 21 067 2 1 121 18 0 76
286 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 619 2 197 23 608 1 9 076 13 0 70
287 Kirundi Kirundi rn 616 2 362 20 699 1 6 960 14 0 70
288 Tumbuka chiTumbuka tum 588 1 990 22 450 1 6 139 10 0 64
289 Suazi SiSwati ss 518 2 301 37 195 3 6 547 15 0 192
290 Chamorru Chamoru ch 513 2 434 21 127 1 12 388 11 0 122
291 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 472 2 987 43 040 2 14 307 17 0 409
292 Pontic Ποντιακά pnt 469 2 007 34 502 1 8 129 8 0 185
293 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 422 1 805 33 610 1 7 711 13 0 200
294 Adigué адыгабзэ ady 421 2 284 9 066 1 4 455 15 0 78
295 Vienda Tshivenda ve 370 1 795 17 528 1 5 579 7 0 145
296 Ewé eʋegbe ee 358 2 700 48 409 2 11 424 14 0 767
297 Iñupiaq Iñupiak ik 280 2 324 35 499 1 6 753 14 0 814
298 Fula Fulfulde ff 272 1 922 21 780 1 6 578 13 0 417
299 Sangu Sängö sg 262 1 640 19 623 1 5 102 7 0 331
300 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 2 050 28 220 1 7 784 12 0 962
301 Tigriña ትግርኛ ti 196 2 014 21 174 2 7 029 16 0 905
302 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 118 2 078 35 813 2 13 553 23 0 4 755
303 Dinka Thuɔŋjäŋ din 116 797 5 814 1 4 685 10 0 251
304 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 381 1 0 39 425
305 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 805 0 0 22 176
306 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 137 0 0 52 144
307 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 372 0 0 23 537
308 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 028 1 0 237 006
309 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 571 0 0 51 771
310 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 3 0 2 379 989
311 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 345 4 0 407 170
312 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 758 3 0 0
313 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 461 3 0 0
Total 54 745 582 224 758 149 -1 452 242 315 3 887[5] 91 692 508 306 712 2 664 718 122

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]