Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 5 930 082 48 546 240 911 193 125 1 151 37 148 428 126 648 880 960 969
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 378 916 9 620 725 29 053 992 6 61 068 163 0 2
3 Suecu svenska sv 3 749 302 7 747 159 46 227 653 59 689 706 2 440 0 7
4 Alemán Deutsch de 2 343 002 6 553 163 190 945 118 189 3 275 405 18 575 131 058 94
5 Francés français fr 2 139 448 10 327 949 162 236 594 162 3 549 576 16 647 58 861 230
6 Neerlandés Nederlands nl 1 978 642 4 118 004 54 435 666 42 1 019 362 3 851 21 15
7 Rusu русский ru 1 568 417 5 992 683 101 881 769 88 2 592 988 10 387 221 016 135
8 Italianu italiano it 1 552 718 6 366 701 107 431 260 108 1 870 214 8 230 140 022 162
9 Español español es 1 545 002 6 788 710 118 899 004 70 5 549 385 15 503 0 202
10 Polacu polski pl 1 359 939 3 092 738 57 269 016 101 981 231 4 062 274 30
11 Samareñu Winaray war 1 263 721 2 877 566 6 202 984 3 42 534 78 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 235 592 15 182 190 55 296 980 21 693 226 1 952 31 704 464
13 Xaponés 日本語 ja 1 168 532 3 463 439 74 053 936 39 1 530 412 14 023 85 614 82
14 Chinu 中文 zh 1 073 669 5 911 886 55 808 800 83 2 807 013 8 293 52 221 192
15 Portugués Idioma português pt 1 013 767 4 893 608 56 067 503 76 2 299 633 5 673 53 369 168
16 Árabe العربية ar 951 078 5 671 789 38 476 835 25 1 713 158 4 574 33 026 167
17 Ucraín українська uk 932 634 2 831 415 26 019 931 45 470 397 2 583 101 331 38
18 Persa فارسی fa 690 762 4 421 394 26 928 561 31 854 075 4 884 58 631 178
19 Serbiu српски / srpski sr 624 362 3 811 052 22 105 931 17 249 912 768 32 045 151
20 Catalán ca ca 623 092 1 533 368 21 930 930 21 332 887 1 127 11 656 31
21 Noruegu (Bokmål) norsk no 518 813 1 414 800 19 723 818 44 471 843 1 305 4 42
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 502 647 2 607 618 15 551 412 36 1 089 161 2 858 60 220 105
23 Coreanu 한국어 ko 469 195 2 153 846 24 815 503 24 582 809 2 000 14 983 149
24 Finlandés suomi fi 468 532 1 255 712 18 358 594 35 428 018 1 669 57 677 41
25 Húngaru magyar hu 456 984 1 319 660 21 639 729 31 423 755 1 623 14 559 58
26 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 450 025 4 619 113 40 898 455 11 139 127 187 9 983 760
27 Checu čeština cs 435 108 1 209 424 17 609 431 32 466 220 2 071 1 46
28 Rumanu Idioma rumanu ro 400 662 2 147 802 13 020 873 18 490 405 892 37 269 115
29 Vascu euskara eu 338 089 682 253 7 037 378 12 103 631 260 0 11
30 Turcu Türkçe tr 333 494 1 667 665 20 908 963 23 1 043 111 694 32 643 201
31 Malayu Bahasa Melayu ms 329 424 910 518 4 624 492 15 242 430 517 21 628 16
32 Esperantu Esperanto eo 266 874 592 103 6 703 620 19 162 617 345 6 231 17
33 Armeniu Հայերեն hy 258 182 856 650 6 542 519 11 89 129 610 7 798 41
34 Búlgaru български bg 255 767 567 615 9 588 168 25 257 373 692 590 25
35 Danés dansk da 252 648 836 444 10 030 215 24 362 359 915 0 64
36 Hebréu עברית he 250 243 1 059 533 26 245 611 38 553 541 2 810 59 011 259
37 Chechenu нохчийн ce 241 845 269 128 3 145 760 3 20 806 37 322 0
38 Eslovacu slovenčina sk 231 076 508 860 6 870 292 9 177 755 504 0 20
39 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 228 343 742 267 1 932 299 5 39 714 67 362 13
40 kazaquistanín қазақша kk 225 027 539 053 2 707 471 18 89 713 164 9 673 10
41 Minangkabau Baso Minangkabau min 223 060 323 595 1 655 966 5 9 508 76 109 1
42 Croata hrvatski hr 209 529 522 398 5 311 144 16 224 246 547 17 502 23
43 Estoniu eesti et 201 281 486 138 5 441 968 35 130 902 460 1 122 22
44 Lituanu lietuvių lt 196 570 466 312 5 610 362 13 135 796 343 22 404 23
45 Bielorrusu беларуская be 177 173 552 843 3 441 320 10 88 955 261 2 941 28
46 Griegu Ελληνικά el 168 168 501 311 7 710 657 21 283 217 913 17 328 60
47 Eslovenu slovenščina sl 165 416 396 325 5 176 102 22 182 753 312 8 264 25
48 Gallegu galego gl 158 802 424 209 5 244 970 9 101 115 267 9 311 35
49 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 152 062 435 141 1 125 764 4 19 584 106 0 9
50 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 150 070 346 717 3 158 020 20 99 136 139 16 16
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 149 674 389 690 4 860 320 16 180 411 559 22 750 32
52 Inglés simple Simple English simple 149 310 517 021 6 641 799 17 881 064 768 36 78
53 Urdu اردو ur 148 527 831 925 3 964 401 12 100 076 253 10 051 101
54 Tailandés ไทย th 133 142 809 344 8 480 772 14 364 328 1 278 34 900 270
55 Hindi हिन्दी hi 133 121 912 759 4 306 320 11 483 770 1 698 4 056 162
56 Xeorxanu ქართული ka 131 706 382 449 3 718 882 4 113 658 206 14 241 35
57 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 131 463 627 103 2 054 626 9 46 666 115 1 073 47
58 Llatín Latina la 131 179 257 968 3 466 449 18 123 087 132 0 13
59 Tamil தமிழ் ta 123 395 376 865 2 798 033 42 160 230 371 7 658 31
60 Volapük Volapük vo 123 219 253 266 3 202 121 3 26 721 35 0 14
61 Galés Cymraeg cy 106 042 232 323 8 946 020 13 56 959 117 17 594 55
62 Macedoniu македонски mk 102 167 459 104 3 866 063 17 83 680 177 7 869 103
63 Asturianu asturianu ast 99 720 154 614 2 488 796 9 59 930 122 0 5
64 Tayiku тоҷикӣ tg 98 405 184 317 1 041 844 6 26 644 48 419 4
65 Letón latviešu lv 98 117 397 349 3 103 283 11 85 863 243 23 580 73
66 Malgax Malagasy mg 92 015 235 773 973 746 3 21 039 39 3 10
67 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 87 032 207 759 2 391 022 3 31 196 84 4 595 22
68 Occitanu occitan oc 86 195 144 749 2 125 934 5 38 998 83 900 7
69 Afrikaans Afrikaans af 84 718 256 670 2 035 970 14 114 543 178 8 968 33
70 Bosniu bosanski bs 80 641 371 580 3 001 821 9 117 389 159 24 248 105
71 Idioma kirguís Кыргызча ky 79 553 105 192 350 863 3 23 518 58 2 679 0
72 Albanés shqip sq 77 673 227 441 2 000 790 14 116 471 194 11 389 33
73 Tagalu Tagalog tl 75 787 233 249 1 712 846 12 101 827 114 1 908 32
74 Cantonés 粵語 zh-yue 74 085 189 217 1 326 051 11 184 247 248 1 652 17
75 Bengalí বাংলা bn 73 642 696 574 3 668 349 12 245 893 1 497 6 491 377
76 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 231 196 440 845 120 2 20 683 21 0 13
77 Idioma telugu తెలుగు te 71 217 258 576 2 717 752 15 89 102 179 12 517 73
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 68 059 189 393 2 081 920 3 60 862 115 1 459 35
79 Bretón brezhoneg br 67 139 131 189 1 840 165 5 55 478 77 5 401 13
80 Idioma malabar മലയാളം ml 65 354 405 824 3 155 758 21 127 297 311 6 054 211
81 Piamontés Piemontèis pms 64 515 99 028 843 451 10 20 769 35 2 078 2
82 Sondanés Basa Sunda su 59 537 92 314 591 462 8 22 561 50 547 2
83 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 57 204 123 118 2 197 225 5 44 697 88 2 593 24
84 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 56 508 69 194 731 120 2 21 714 28 0 1
85 Xavanés Basa Jawa jv 56 488 152 082 1 489 944 8 41 014 109 5 446 28
86 Baxu saxón Plattdüütsch nds 55 321 115 017 883 253 4 36 990 48 0 9
87 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 54 765 199 079 713 934 6 61 918 100 1 562 25
88 Marathi मराठी mr 54 551 225 421 1 700 094 9 110 796 268 19 186 74
89 Suaḥili Kiswahili sw 53 874 111 622 1 082 021 11 38 005 102 2 219 11
90 Irlandés Gaeilge ga 51 538 83 878 936 508 8 40 238 88 1 169 4
91 Baskir башҡортса ba 49 786 140 959 907 656 8 25 830 64 1 363 22
92 Islandés íslenska is 48 287 128 278 1 644 383 28 69 236 143 3 053 35
93 Panyabí occidental پنجابی pnb 48 043 76 472 530 512 3 23 878 39 238 2
94 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 44 908 105 394 477 153 5 63 622 260 2 850 8
95 Frisón occidental Frysk fy 42 740 129 645 972 392 9 34 405 55 6 900 31
96 Chuvasiu Чӑвашла cv 42 099 75 092 658 506 3 25 046 41 536 5
97 Lombardu lumbaart lmo 38 974 100 720 989 529 7 27 015 45 4 437 25
98 Aragonés aragonés an 35 943 111 148 1 637 488 6 53 942 68 1 263 64
99 Nepalín नेपाली ne 32 330 91 734 743 418 8 43 849 106 839 27
100 Yoruba Yorùbá yo 31 948 54 957 519 756 3 19 194 47 172 5
101 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 31 762 111 392 487 096 7 29 652 121 1 389 27
102 Bávaru Boarisch bar 29 356 106 005 720 966 7 48 538 58 1 338 46
103 Ido Ido io 28 714 43 135 949 868 5 27 184 61 1 6
104 Guyaratín ગુજરાતી gu 28 596 93 859 671 039 4 51 841 106 0 37
105 Alemánicu Alemannisch als 26 351 61 638 918 978 9 72 039 74 494 27
106 Curdu kurdî ku 26 279 64 648 736 802 4 38 552 56 580 24
107 Sicilianu sicilianu scn 26 060 55 236 725 773 8 33 211 43 1 408 16
108 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 085 58 409 781 854 2 19 654 20 49 24
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 25 001 107 938 934 853 5 57 651 544 3 435 95
110 Curdu (Soraní) کوردی ckb 24 579 129 894 639 879 7 36 572 102 944 90
111 Interlingua interlingua ia 21 876 34 841 613 981 7 35 403 36 4 6
112 Chinu vu 吴语 wuu 21 592 33 613 254 648 4 61 204 54 238 2
113 Quechua Runa Simi qu 21 450 53 348 637 028 3 21 982 33 0 26
114 Árabe exipcianu مصرى arz 21 211 181 936 889 714 6 115 357 126 1 457 281
115 Mongol монгол mn 18 866 73 965 589 068 5 60 178 77 1 450 68
116 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 783 28 288 348 287 5 20 096 33 109 6
117 Valón walon wa 15 351 39 511 349 625 2 17 470 18 2 143 22
118 Cingalés සිංහල si 15 311 70 765 440 180 3 42 107 74 4 556 82
119 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 079 64 518 373 453 6 22 451 55 126 62
120 Yiddish ייִדיש yi 14 851 41 344 544 773 3 34 950 46 1 062 42
121 Amáricu አማርኛ am 14 839 45 345 356 841 3 29 727 48 1 744 33
122 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 14 834 30 794 549 603 4 20 864 23 347 21
123 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 14 739 29 529 81 833 4 15 052 23 4 3
124 Napolitanu Napulitano nap 14 548 23 309 658 419 3 21 832 25 286 10
125 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 125 18 694 192 320 1 9 978 13 0 1
126 Maithili मैथिली mai 13 437 33 693 195 334 6 7 724 40 104 13
127 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 433 34 261 365 616 4 18 972 27 138 26
128 Ilocanu Ilokano ilo 13 360 51 604 342 129 2 13 285 20 0 54
129 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 329 28 920 208 246 1 11 784 20 483 10
130 Feroés føroyskt fo 13 210 39 007 355 893 4 21 574 44 0 35
131 Megrelianu მარგალური xmf 13 148 28 816 138 837 3 12 776 28 0 7
132 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 122 28 728 148 991 4 20 866 30 265 7
133 Limburgués Limburgs li 12 580 61 964 436 463 7 20 812 29 624 109
134 Venecianu vèneto vec 12 428 36 708 603 778 3 24 205 41 723 63
135 Sindhi سنڌي sd 12 126 35 667 152 962 3 10 832 38 66 16
136 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 121 31 907 132 014 3 17 297 17 2 197 11
137 Sakha саха тыла sah 12 047 41 715 347 396 4 17 375 22 1 766 51
138 Osetiu Ирон os 11 686 44 811 474 728 3 18 678 19 179 85
139 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 414 58 965 446 154 5 26 949 96 437 131
140 Zazaki Zazaki diq 11 142 29 715 391 077 6 18 648 26 215 37
141 Pashtu پښتو ps 10 622 38 998 242 042 3 19 922 39 1 500 44
142 Hill Mari кырык мары mrj 10 268 16 485 95 164 1 8 188 14 0 2
143 Meadow Mari олык марий mhr 10 048 24 198 176 876 1 10 593 16 0 14
144 Chinu clásicu 文言 zh-classical 9 971 80 793 338 653 6 79 310 72 0 211
145 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 769 34 123 251 314 2 22 754 26 193 46
146 Navajo Diné bizaad nv 9 433 20 881 223 527 4 11 848 10 541 16
147 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 246 17 376 135 710 2 8 946 11 290 6
148 Achenés Acèh ace 9 233 16 452 115 157 2 18 743 39 0 4
149 Bicolano central Bikol Central bcl 9 230 17 008 184 635 2 14 483 36 880 8
150 Frisón septentrional Nordfriisk frr 9 165 26 134 169 469 5 13 039 16 974 22
151 Silesianu ślůnski szl 8 992 20 220 237 542 2 16 392 32 0 18
152 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 8 992 17 462 116 356 1 24 903 27 0 6
153 Pampangu Kapampangan pam 8 631 18 621 281 702 2 16 125 22 412 20
154 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 172 10 064 39 189 1 4 272 5 0 0
155 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 7 609 28 784 234 896 5 27 721 57 1 196 63
156 Sami septentrional davvisámegiella se 7 544 18 437 290 050 5 20 723 29 0 33
157 Armeniu occidental Idioma armeniu occidental hyw 7 478 14 577 138 921 2 1 816 34 0 9
158 Rusinu русиньскый rue 7 232 14 684 114 142 1 18 239 16 0 8
159 Maorí Māori mi 7 152 12 800 148 561 2 11 074 14 0 7
160 Náhuatl Nāhuatl nah 6 955 18 355 446 927 3 17 288 15 175 65
161 West Flemish West-Vlams vls 6 932 19 579 300 670 5 19 037 24 500 51
162 Bihari भोजपुरी bh 6 895 54 156 659 762 3 19 165 38 56 572
163 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 6 844 17 080 302 612 6 19 624 22 611 40
164 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 6 636 22 148 141 801 2 13 352 19 0 35
165 Chinu gan 贛語 gan 6 424 33 316 392 107 4 32 646 25 146 206
166 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 125 22 653 118 513 1 11 119 18 0 38
167 Sardu sardu sc 6 036 13 502 160 292 4 16 090 24 132 18
168 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 962 16 984 84 466 2 13 749 15 20 17
169 Asamés অসমীয়া as 5 871 45 692 204 234 5 23 689 66 1 153 206
170 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 860 16 955 136 693 1 20 226 24 0 29
171 Idioma erzya эрзянь myv 5 697 16 343 114 466 3 9 228 14 0 24
172 Idioma guilakí گیلکی glk 5 695 12 009 52 719 3 11 432 14 807 5
173 Corsu corsu co 5 682 12 912 362 689 2 15 521 22 0 45
174 Turcomanu Türkmençe tk 5 562 13 166 209 739 3 17 996 31 307 30
175 Võro Võro fiu-vro 5 511 10 392 168 889 3 10 505 15 211 13
176 Somalín Soomaaliga so 5 480 19 893 194 897 1 23 610 66 1 68
177 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 440 9 381 117 621 2 4 009 18 0 7
178 Komi коми kv 5 321 14 323 133 027 1 10 632 14 0 27
179 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 320 8 506 182 350 3 12 487 15 0 8
180 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 5 177 9 166 29 187 3 982 9 14 2
181 Manx Gaelg gv 4 985 16 881 298 041 3 14 953 16 181 101
182 Shona chiShona sn 4 811 11 684 68 824 1 10 081 18 0 12
183 Idioma udmurtu удмурт udm 4 700 14 254 112 881 5 11 001 18 9 33
184 Zelandés Zeêuws zea 4 676 8 835 109 559 5 9 440 18 1 10
185 Llingua aymara Aymar aru ay 4 628 8 155 90 280 1 12 519 19 0 6
186 Occidental Interlingue ie 4 591 7 437 122 452 1 12 826 25 0 6
187 Picardu Picard pcd 4 563 9 385 63 231 2 11 173 17 52 8
188 Normandu Nouormand nrm 4 286 9 473 211 301 1 10 167 12 0 33
189 Cabiliu Taqbaylit kab 4 178 11 255 88 395 2 9 012 20 0 23
190 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 152 12 188 145 788 1 15 268 17 294 45
191 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 009 10 420 118 178 4 10 287 10 442 29
192 Lezgianu лезги lez 3 993 10 832 78 569 5 7 362 14 10 21
193 Córnicu kernowek kw 3 897 8 028 174 816 1 10 791 18 0 24
194 Xudeoespañol Ladino lad 3 873 13 043 203 916 5 15 952 16 23 88
195 Ḥausa Hausa ha 3 846 8 573 51 930 1 9 387 32 0 9
196 Mirandés Mirandés mwl 3 766 9 937 95 567 3 9 918 23 0 26
197 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 719 8 269 180 903 3 5 282 19 0 33
198 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 3 718 6 478 88 205 1 11 387 16 0 8
199 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 703 8 823 108 985 2 12 800 22 0 24
200 Romanche rumantsch rm 3 619 8 676 156 679 3 14 682 20 49 35
201 Ligur Ligure lij 3 585 15 279 163 321 3 10 536 21 0 114
202 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 554 5 563 30 795 1 3 591 25 0 2
203 Lao ລາວ lo 3 463 10 455 80 076 1 11 630 24 0 31
204 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 451 8 828 55 685 1 6 389 7 0 15
205 Maltés Malti mt 3 415 15 431 252 973 4 15 997 26 1 149 203
206 Franco-provenzal arpetan frp 3 356 8 668 189 329 2 11 466 14 0 55
207 Friulanu furlan fur 3 335 7 815 166 327 2 10 739 12 318 38
208 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 245 10 865 137 053 1 14 299 15 0 70
209 Estremeñu estremeñu ext 3 152 7 154 110 369 1 13 105 21 0 25
210 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 132 14 760 195 883 2 101 377 32 300 183
211 Lingala lingála ln 3 125 8 200 119 218 3 9 270 10 29 38
212 Doteli डोटेली dty 3 096 14 813 192 941 3 3 272 26 3 187
213 Carelianu Livvinkarjala olo 3 091 7 454 25 732 2 3 908 20 0 7
214 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 010 5 513 99 830 2 11 259 13 1 13
215 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 2 994 10 539 121 130 2 19 724 17 933 73
216 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 856 10 340 1 600 549 3 17 859 12 0 1 063
217 Banjar Bahasa Banjar bjn 2 813 15 825 64 001 2 9 455 19 1 87
218 Gagauz Gagauz gag 2 721 6 255 63 569 2 9 157 9 0 17
219 Pali पालि pi 2 541 4 466 96 376 1 5 196 7 0 12
220 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 529 6 555 83 800 4 7 976 12 0 32
221 Pangasinense Pangasinan pag 2 527 7 692 66 284 1 5 904 9 0 36
222 Avar авар av 2 320 9 642 69 015 1 10 512 16 0 71
223 Buriatu буряад bxr 2 162 7 884 54 166 1 10 837 12 0 48
224 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2 118 4 318 22 706 3 1 060 8 0 6
225 Calmucu хальмг xal 2 082 10 848 80 784 1 7 624 9 0 132
226 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 029 13 835 104 677 2 7 705 7 0 256
227 Zhuanganu Vahcuengh za 1 929 4 062 38 550 1 7 706 8 0 12
228 Papiamentu Papiamentu pap 1 915 4 652 71 967 2 9 360 15 0 32
229 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 873 4 776 42 589 2 8 180 12 0 21
230 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1 870 5 652 102 951 1 24 879 13 0 75
231 Tuvanu тыва дыл tyv 1 825 7 201 29 728 1 5 686 15 0 36
232 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 823 5 161 71 659 1 8 216 15 0 47
233 Tonganu lea faka-Tonga to 1 699 4 981 39 480 2 6 417 7 11 30
234 Groenlandés kalaallisut kl 1 671 3 991 72 031 2 9 934 14 0 35
235 Novial Novial nov 1 664 4 513 174 728 2 8 520 14 0 113
236 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 637 5 980 93 062 2 15 398 13 0 110
237 Xamaicanu Patois jam 1 635 2 877 19 649 1 4 575 13 0 4
238 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 597 3 112 14 379 1 2 156 7 0 4
239 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 583 6 638 42 197 1 7 231 6 0 65
240 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 505 5 699 84 587 1 9 468 10 0 115
241 Tetun tetun tet 1 470 3 774 62 941 2 7 104 16 0 41
242 Igbo Igbo ig 1 422 5 702 64 088 2 9 701 40 0 102
243 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 360 2 877 19 511 1 5 442 6 0 8
244 Zulú isiZulu zu 1 339 5 441 53 760 1 12 245 34 0 93
245 Wolof Wolof wo 1 320 4 909 101 406 2 11 338 17 0 153
246 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 307 4 116 80 945 1 8 577 10 0 91
247 Lojban Lojban jbo 1 246 5 588 108 986 3 12 004 12 0 237
248 Santali Santhali sat 1 230 4 775 27 275 3 1 632 20 0 47
249 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 225 3 869 198 497 1 10 945 18 0 239
250 Lak лакку lbe 1 219 12 177 45 143 1 6 472 6 0 300
251 Bislama Bislama bi 1 214 2 929 37 942 1 8 411 14 0 26
252 Tahitianu reo tahiti ty 1 203 2 873 52 083 1 5 675 7 0 35
253 Moksha мокшень mdf 1 198 6 319 50 615 2 6 860 12 0 146
254 Kikongo Kongo kg 1 197 2 799 42 713 2 7 647 14 0 27
255 Luganda Luganda lg 1 177 4 383 24 832 1 5 190 14 0 42
256 Tulu ತುಳು tcy 1 108 4 446 59 735 2 2 896 29 0 122
257 Sranan Sranantongo srn 1 074 2 651 38 002 1 5 656 6 0 31
258 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 040 4 079 30 425 2 1 250 8 0 64
259 Xhosa isiXhosa xh 1 026 3 579 30 978 1 8 463 17 0 54
260 Atikamekw Atikamekw atj 1 008 1 902 11 060 5 1 944 10 0 5
261 en:Latgalian latgaļu ltg 900 3 059 33 772 1 5 162 11 0 64
262 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 826 3 643 43 793 2 15 128 13 0 140
263 Samoanu Gagana Samoa sm 811 2 899 39 180 1 6 588 12 0 90
264 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 790 3 058 41 051 2 7 917 13 0 111
265 Oromu Oromoo om 783 3 254 31 558 1 6 523 19 0 97
266 Tswana Setswana tn 730 2 815 22 480 1 6 696 9 0 65
267 Akan Akan ak 688 2 566 21 099 1 8 501 16 0 61
268 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 680 4 741 76 422 2 18 402 14 0 575
269 Tsonga Xitsonga ts 671 3 508 34 416 2 6 597 19 0 175
270 Twi Twi tw 671 2 182 19 752 1 8 740 10 0 46
271 Romaní Romani rmy 665 2 565 47 752 2 13 438 9 0 152
272 Bambara bamanankan bm 654 2 531 38 138 1 7 903 8 0 124
273 Sesotho Sesotho st 625 2 324 23 465 1 7 039 9 0 75
274 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 617 2 179 23 320 1 8 266 13 0 69
275 Kirundi Kirundi rn 614 2 330 20 292 1 5 886 5 0 68
276 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 598 3 231 39 661 2 13 882 16 0 238
277 Tumbuka chiTumbuka tum 576 1 897 21 622 1 5 576 7 0 60
278 Chichewa Chi-Chewa ny 542 2 865 21 041 3 5 987 15 0 135
279 Suazi SiSwati ss 485 2 219 36 611 3 5 969 16 0 211
280 Chamorru Chamoru ch 477 2 361 20 660 1 11 469 8 0 137
281 Pontic Ποντιακά pnt 465 1 978 34 183 1 7 497 8 0 183
282 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 432 1 993 31 019 1 6 185 7 0 203
283 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 420 2 896 42 274 2 13 082 12 0 507
284 Adigué адыгабзэ ady 414 1 852 8 245 2 3 597 8 0 54
285 Vienda Tshivenda ve 369 1 757 17 079 1 4 912 6 0 138
286 Ewé eʋegbe ee 355 2 662 48 106 2 10 499 9 0 763
287 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 325 1 645 32 700 1 6 975 12 0 328
288 Iñupiaq Iñupiak ik 269 2 288 35 256 1 6 045 8 0 868
289 Sangu Sängö sg 260 1 626 19 456 1 4 712 8 0 330
290 Fula Fulfulde ff 229 1 814 21 335 1 5 985 9 0 563
291 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 218 2 025 27 794 1 7 066 9 0 943
292 Tigriña ትግርኛ ti 168 1 634 19 464 1 6 312 10 0 907
293 Dinka Thuɔŋjäŋ din 106 710 4 816 1 4 081 14 0 220
294 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 104 2 027 33 968 2 11 442 16 0 5 729
295 Ndonga Oshiwambo ng 8 441 5 920 1 1 755 0 0 39 326
296 Choctaw Choctaw cho 6 200 4 217 1 1 411 0 0 22 043
297 Marshallés Ebon mh 4 205 4 211 1 1 743 0 0 51 868
298 Kwanyama Kwanyama kj 4 113 3 547 1 1 140 0 0 23 309
299 Yi ꆇꉙ ii 3 188 11 652 1 1 546 0 0 235 691
300 Hiri motu Hiri Motu ho 3 128 3 785 1 1 278 0 0 51 337
301 Afar Qafár af aa 1 509 4 680 1 3 247 0 0 2 372 769
302 Muscogee Mvskoke mus 1 114 3 600 1 1 630 0 0 403 232
303 Hereru Otsiherero hz 0 175 4 480 1 3 081 0 0 0
304 Kanuri Kanuri kr 0 161 4 640 1 4 404 0 0 0
Total 51 067 297 206 826 224 -1 660 083 030 3 908[5] 84 209 095 290 380 2 637 030 119

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]