Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2021-10-23 01:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 398 516 54 483 252 1 046 630 718 1 077 42 422 144 125 756 895 645 1 085
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 6 022 066 10 811 348 33 260 799 6 83 530 166 0 2
3 Suecu svenska sv 2 909 634 6 741 640 49 688 474 64 794 030 2 340 0 13
4 Alemán Deutsch de 2 625 326 7 271 873 215 162 734 188 3 795 134 17 741 129 946 93
5 Francés français fr 2 368 551 11 573 517 186 895 778 158 4 212 271 17 943 65 670 244
6 Neerlandés Nederlands nl 2 069 533 4 381 292 60 055 445 37 1 170 468 3 708 20 17
7 Rusu русский ru 1 764 054 6 719 904 117 086 535 77 3 055 051 11 030 233 376 138
8 Español español es 1 725 026 7 519 780 138 763 630 65 6 361 542 15 354 0 208
9 Italianu italiano it 1 722 383 7 230 599 123 329 051 117 2 176 855 7 533 142 530 174
10 Polacu polski pl 1 493 765 3 449 138 64 671 390 105 1 129 295 4 222 266 32
11 Árabe exipcianu مصرى arz 1 350 264 1 602 061 5 762 815 7 165 102 185 1 454 0
12 Xaponés 日本語 ja 1 296 287 3 820 163 85 957 850 40 1 849 745 15 189 38 234 85
13 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 269 487 19 315 901 66 398 503 21 830 822 2 952 23 363 695
14 Samareñu Winaray war 1 265 529 2 881 034 6 239 219 3 49 730 77 42 4
15 Chinu 中文 zh 1 236 927 6 774 125 68 018 626 65 3 146 431 8 280 57 597 201
16 Árabe العربية ar 1 140 647 7 477 876 55 562 892 27 2 145 214 5 046 47 553 229
17 Ucraín українська uk 1 119 395 3 895 429 33 577 353 45 579 347 3 046 111 830 53
18 Portugués Idioma português pt 1 075 938 5 231 390 62 104 595 67 2 662 514 9 068 57 323 177
19 Persa فارسی fa 843 213 5 127 500 33 364 112 37 1 067 304 5 415 77 858 168
20 Catalán ca ca 689 361 1 709 582 28 429 079 21 399 939 1 398 14 343 36
21 Serbiu српски / srpski sr 650 616 3 928 080 24 072 855 21 293 184 777 34 323 156
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 600 560 3 014 485 19 272 573 41 1 283 700 3 045 53 190 103
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 567 129 1 609 938 21 920 559 37 534 802 1 266 5 46
24 Coreanu 한국어 ko 556 607 2 570 759 30 473 695 25 705 117 2 174 12 169 155
25 Finlandés suomi fi 518 344 1 369 149 20 013 417 30 493 526 1 706 65 655 39
26 Húngaru magyar hu 493 373 1 409 397 24 262 093 28 486 709 1 603 8 022 59
27 Checu čeština cs 490 454 1 345 399 20 529 550 35 552 519 2 003 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 455 732 4 641 401 41 206 725 12 165 894 186 10 275 749
29 Chechenu нохчийн ce 438 719 818 600 6 877 546 3 27 304 43 304 6
30 Turcu Türkçe tr 432 681 2 126 916 26 310 649 25 1 338 802 2 738 36 304 190
31 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 943 1 060 648 3 107 686 6 49 888 90 362 6
32 Rumanu Idioma rumanu ro 423 877 2 529 534 14 541 118 19 565 857 923 111 412 142
33 Vascu euskara eu 381 551 786 531 8 725 620 12 128 186 370 0 12
34 Malayu Bahasa Melayu ms 354 446 989 010 5 330 912 14 283 025 627 19 615 17
35 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 320 149 460 126 3 191 915 6 39 355 93 5 645 1
36 Esperantu Esperanto eo 305 130 671 144 7 297 016 16 188 875 331 7 015 16
37 Hebréu עברית he 304 813 1 274 501 32 356 227 38 897 181 2 980 70 797 257
38 Armeniu Հայերեն hy 288 553 971 678 8 110 604 11 114 684 491 10 994 47
39 Búlgaru български bg 275 923 613 627 11 127 861 26 296 155 770 561 27
40 Danés dansk da 270 256 883 835 10 858 632 24 414 757 794 0 63
41 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 240 919 565 812 1 492 437 6 32 821 112 229 5
42 Eslovacu slovenčina sk 237 810 536 988 7 235 422 9 208 708 487 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 229 292 574 544 2 931 009 18 112 631 211 10 423 12
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 828 337 013 2 059 686 6 14 365 57 173 2
45 Estoniu eesti et 222 653 529 130 5 972 053 33 157 186 611 734 21
46 Bielorrusu беларуская be 210 059 623 090 3 939 203 10 110 517 267 3 240 24
47 Croata hrvatski hr 210 026 473 546 6 077 521 14 262 856 567 20 665 20
48 Lituanu lietuvių lt 200 073 488 216 6 374 563 10 157 543 328 23 426 27
49 Griegu Ελληνικά el 198 415 594 228 9 085 713 22 342 609 993 18 142 61
50 Inglés simple Simple English simple 197 654 645 659 7 813 417 17 1 141 503 1 289 36 62
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 179 585 485 570 6 169 783 15 232 967 785 23 846 37
52 Gallegu galego gl 177 135 441 928 5 887 433 7 120 229 241 2 146 30
53 Eslovenu slovenščina sl 173 884 427 067 5 577 573 24 204 772 334 8 289 28
54 Urdu اردو ur 165 378 952 522 4 777 182 11 136 468 226 11 518 114
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 159 933 367 086 3 330 461 14 115 215 157 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 157 067 445 908 4 256 342 4 134 913 241 14 886 32
57 Hindi हिन्दी hi 150 060 1 135 696 5 343 824 7 657 860 1 307 3 494 203
58 Tailandés ไทย th 141 804 913 290 9 692 869 16 411 120 1 057 27 688 314
59 Tamil தமிழ் ta 141 711 446 087 3 292 530 34 196 421 309 8 043 34
60 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 140 135 633 735 2 354 544 11 65 610 205 1 685 46
61 Llatín Latina la 136 243 272 747 3 638 299 21 148 032 146 0 13
62 Galés Cymraeg cy 133 770 270 228 10 997 987 16 69 082 106 11 359 42
63 Asturianu asturianu ast 128 319 222 877 3 414 686 10 94 748 135 0 8
64 Volapük Volapük vo 127 006 259 571 3 260 069 2 30 677 30 0 14
65 Cantonés 粵語 zh-yue 120 445 266 112 1 713 819 13 227 169 363 2 524 9
66 Macedoniu македонски mk 117 493 499 457 4 659 457 12 97 481 208 8 603 99
67 Bengalí বাংলা bn 114 193 931 707 5 478 082 13 348 853 1 204 13 950 301
68 Letón latviešu lv 109 234 445 671 3 484 411 13 101 506 278 25 392 74
69 Taxiku тоҷикӣ tg 104 669 256 722 1 269 234 6 33 284 63 475 10
70 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 102 325 205 003 710 400 4 95 738 137 2 898 3
71 Afrikaans Afrikaans af 100 664 366 556 2 455 676 16 141 231 175 9 545 47
72 Malgax Malagasy mg 94 246 244 154 1 038 089 3 26 908 49 3 11
73 Bosniu bosanski bs 87 835 361 679 3 356 265 9 136 855 169 5 507 90
74 Occitanu occitan oc 86 943 154 791 2 282 647 4 45 752 88 916 9
75 Albanés shqip sq 84 175 254 695 2 266 201 12 135 912 293 4 716 37
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 82 758 157 617 981 060 4 45 742 51 0 5
77 Marathi मराठी mr 81 044 269 893 1 960 450 10 137 254 186 19 142 39
78 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 875 109 030 392 298 3 30 302 77 2 688 0
79 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 76 245 218 008 2 258 804 4 71 374 130 1 766 36
80 Idioma malabar മലയാളം ml 75 897 471 030 3 621 516 15 154 816 441 6 744 208
81 Idioma telugu తెలుగు te 73 340 294 007 3 366 115 13 108 373 198 15 589 104
82 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 349 196 897 848 051 2 23 820 28 0 13
83 Bretón brezhoneg br 70 172 137 158 1 908 618 3 65 916 93 5 398 13
84 Venecianu vèneto vec 68 672 138 592 1 087 919 5 29 950 36 724 8
85 Suaḥili Kiswahili sw 67 883 137 410 1 192 715 14 49 833 137 2 263 9
86 Piamontés Piemontèis pms 65 859 100 857 852 880 4 24 106 24 2 070 2
87 Xavanés Basa Jawa jv 64 482 169 049 1 569 697 6 50 054 126 5 431 24
88 Panyabí occidental پنجابی pnb 64 055 108 540 592 319 2 29 975 52 238 3
89 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 63 429 77 218 790 600 3 26 612 43 0 0
90 Sondanés Basa Sunda su 60 976 96 633 617 026 7 26 775 58 545 2
91 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 60 274 129 380 2 357 399 5 52 163 65 2 276 24
92 Baskir башҡортса ba 58 753 165 484 1 086 359 6 32 728 118 1 425 22
93 Irlandés Gaeilge ga 55 733 92 211 1 014 202 7 49 049 90 1 124 5
94 Silesianu ślůnski szl 54 419 67 222 340 174 3 20 100 30 0 0
95 Islandés íslenska is 53 329 138 345 1 728 658 19 81 788 151 3 198 32
96 Curdu kurdî ku 50 178 103 943 1 053 987 3 48 030 72 565 12
97 Lombardu lumbaart lmo 49 393 116 384 1 058 948 8 34 651 43 4 437 17
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 46 875 89 551 721 769 3 29 258 45 537 7
99 Frisón occidental Frysk fy 46 780 143 881 1 051 259 9 41 055 49 7 363 31
100 Tagalu Tagalog tl 43 366 229 743 1 897 805 11 116 947 133 1 897 153
101 Chinu vu 吴语 wuu 42 677 55 430 288 865 4 74 232 43 176 0
102 Aragonés aragonés an 40 550 122 448 1 758 248 6 64 019 74 1 495 59
103 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 40 449 146 670 847 933 5 87 405 99 690 40
104 Zazaki Zazaki diq 40 055 60 316 479 422 5 22 970 32 209 2
105 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 36 525 128 355 579 967 9 38 917 83 1 548 29
106 Curdu (Soraní) کوردی ckb 34 989 164 041 853 599 7 47 118 113 1 398 71
107 Yoruba Yorùbá yo 33 482 58 032 542 775 3 23 165 61 172 5
108 Nepales नेपाली ne 32 072 101 389 1 035 623 7 54 834 95 1 253 48
109 Bávaru Boarisch bar 31 705 115 941 801 016 4 59 309 63 1 319 49
110 Ido Ido io 30 538 45 638 974 865 5 31 775 46 0 5
111 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 715 111 906 799 142 3 64 643 84 0 55
112 Alemánicu Alemannisch als 28 007 68 067 996 841 10 86 534 90 565 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 27 423 126 593 1 080 596 4 71 243 165 2 473 112
114 Sicilianu sicilianu scn 26 184 55 587 731 053 6 39 150 35 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 088 62 473 846 893 3 22 469 22 47 30
116 Interlingua interlingua ia 23 243 37 110 637 982 7 41 963 36 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 942 55 669 646 082 3 25 874 40 0 24
118 Mongol монгол mn 20 871 94 570 677 727 5 72 912 87 1 474 89
119 Cingalés සිංහල si 17 489 77 415 490 456 3 54 151 106 3 106 74
120 Navajo Diné bizaad nv 17 284 30 717 270 415 3 14 098 13 636 5
121 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 914 28 725 352 342 5 23 119 25 109 6
122 Kotava Kotava avk 16 879 20 425 76 800 5 2 002 21 0 0
123 Megrelianu მარგალური xmf 16 664 33 368 165 713 3 15 865 28 0 5
124 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 856 71 222 435 097 5 29 283 48 125 74
125 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 537 31 752 561 593 7 24 381 27 347 19
126 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 507 31 071 87 708 4 17 878 23 4 3
127 Ilocanu Ilokano ilo 15 349 69 830 389 224 2 15 402 23 0 70
128 Yiddish ייִדיש yi 15 290 43 808 570 792 3 42 401 41 1 062 45
129 Amáricu አማርኛ am 14 987 46 260 366 470 2 36 240 41 1 992 34
130 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 774 19 497 197 168 1 11 600 21 0 1
131 Sindhi سنڌي sd 14 741 54 684 229 487 4 14 474 31 127 31
132 Napolitanu Napulitano nap 14 688 23 594 663 167 3 26 123 25 281 10
133 Frisón septentrional Nordfriisk frr 14 349 37 203 214 100 5 16 545 22 1 274 15
134 Osetiu Ирон os 14 196 53 613 501 259 3 21 348 27 164 72
135 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 762 35 227 375 625 4 21 968 27 133 26
136 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 717 30 157 212 155 2 14 259 17 467 10
137 Maithili मैथिली mai 13 688 37 971 226 669 6 10 664 30 115 19
138 Feroés føroyskt fo 13 632 39 989 365 663 4 25 439 33 0 34
139 Limburgués Limburgs li 13 506 65 018 450 717 7 24 998 24 623 101
140 Sakha саха тыла sah 13 435 46 099 369 989 3 20 770 37 1 765 47
141 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 368 30 009 158 537 3 26 862 37 268 8
142 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 938 34 470 148 197 3 21 715 30 2 712 12
143 Ḥausa Hausa ha 12 841 22 884 120 322 4 15 211 161 0 3
144 Achenés Acèh ace 12 521 26 696 135 979 3 22 635 35 0 7
145 Pashtu پښتو ps 12 455 48 691 272 222 1 25 700 55 1 677 47
146 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 12 347 30 893 161 960 2 16 345 25 0 12
147 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 12 218 18 250 47 221 2 2 955 16 0 1
148 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 533 66 748 462 039 5 33 129 33 445 159
149 Bicolano central Bikol Central bcl 11 430 24 951 216 610 4 18 037 52 871 12
150 Valón walon wa 11 286 26 638 381 964 4 20 902 23 645 27
151 Chinu clásicu 文言 zh-classical 11 027 91 930 370 537 6 90 622 61 0 217
152 Ligur Ligure lij 10 786 25 910 223 321 7 13 333 27 2 17
153 Zulú isiZulu zu 10 420 23 567 94 044 2 15 842 28 0 6
154 Hill Mari кырык мары mrj 10 289 18 046 98 963 1 9 466 13 0 3
155 Meadow Mari олык марий mhr 10 254 26 285 182 452 1 12 357 20 0 17
156 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 10 100 39 838 266 692 2 27 671 47 193 58
157 Balinés Bali ban 9 935 21 742 95 967 3 3 637 37 30 6
158 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 9 764 23 360 49 065 2 2 685 14 60 4
159 Asamés অসমীয়া as 9 712 67 887 304 284 4 31 336 118 1 582 161
160 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 422 18 103 120 755 1 28 869 26 0 6
161 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 305 17 625 139 433 2 10 319 10 290 6
162 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 9 075 19 813 186 491 4 5 843 31 0 13
163 Pampangu Kapampangan pam 8 867 21 420 294 583 2 18 500 23 403 28
164 Occidental Interlingue ie 8 461 11 958 144 847 2 15 554 30 0 2
165 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 441 10 377 48 657 1 5 333 6 0 0
166 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 344 30 410 263 796 5 33 809 62 1 100 61
167 Rusinu русиньскый rue 8 197 17 093 127 639 1 23 022 18 87 9
168 Sami septentrional davvisámegiella se 7 772 20 619 298 936 6 24 797 22 0 40
169 Bihari भोजपुरी bh 7 559 64 509 699 154 2 27 001 40 53 615
170 West Flemish West-Vlams vls 7 484 20 906 307 099 5 23 220 26 480 47
171 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 427 19 513 316 829 7 24 066 27 577 43
172 Shona chiShona sn 7 357 15 133 89 873 1 14 162 25 0 7
173 Maorí Māori mi 7 238 13 129 151 730 2 15 268 22 0 8
174 Sardu sardu sc 7 104 15 774 173 463 4 20 377 28 145 16
175 Náhuatl Nāhuatl nah 7 032 18 823 465 822 3 19 772 23 175 70
176 Somalín Soomaaliga so 6 724 23 586 220 465 2 29 501 85 0 59
177 Santali Santhali sat 6 704 15 605 82 413 3 4 386 29 0 9
178 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 681 29 122 143 986 1 13 513 25 0 56
179 Idioma erzya эрзянь myv 6 583 23 004 133 404 3 11 051 22 0 36
180 Chinu gan 贛語 gan 6 464 33 515 393 660 3 36 833 20 146 206
181 Idioma guilakí گیلکی glk 6 374 13 457 59 771 3 13 453 13 807 5
182 Cabiliu Taqbaylit kab 6 217 15 527 104 349 3 11 236 20 0 15
183 Turcomanu Türkmençe tk 6 177 14 882 220 375 1 22 681 50 319 29
184 Corsu corsu co 6 070 14 482 376 871 2 18 592 28 0 50
185 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 963 17 387 139 068 1 24 597 23 0 29
186 Võro Võro fiu-vro 5 901 11 433 173 694 4 12 404 20 201 13
187 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 830 20 388 115 402 2 16 502 19 9 35
188 Komi коми kv 5 465 16 033 136 397 1 12 463 20 0 32
189 meitei ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ mni 5 463 10 113 35 284 1 1 026 22 0 3
190 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 397 8 682 184 948 3 14 609 15 0 8
191 Picardu Picard pcd 5 255 10 300 67 453 3 14 513 21 49 6
192 Franco-provenzal arpetan frp 5 165 13 763 207 088 2 13 743 25 0 42
193 Idioma udmurtu удмурт udm 5 115 16 446 117 706 4 12 920 21 9 35
194 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 5 097 14 555 151 943 1 18 439 20 282 36
195 Manx Gaelg gv 5 048 16 983 299 413 3 17 161 18 181 99
196 Llingua aymara Aymar aru ay 5 004 8 639 93 929 1 14 495 29 0 6
197 Córnicu kernowek kw 4 842 10 659 190 481 2 12 873 32 6 26
198 Zelandés Zeêuws zea 4 761 9 057 111 794 3 11 323 14 1 10
199 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 4 706 28 952 127 797 5 3 860 37 9 117
200 Normandu Nouormand nrm 4 585 9 966 217 378 2 11 756 13 0 30
201 Banjar Bahasa Banjar bjn 4 434 21 059 74 120 2 11 856 17 1 49
202 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 417 10 363 117 182 2 15 363 32 0 20
203 Maltés Malti mt 4 288 17 965 272 152 5 18 923 25 1 146 154
204 Lezgianu лезги lez 4 216 12 409 84 633 3 9 095 12 10 26
205 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 143 6 500 36 911 2 7 763 19 0 2
206 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 049 10 592 119 879 4 11 910 7 438 30
207 Lao ລາວ lo 3 877 11 945 91 817 1 14 254 35 0 33
208 Mirandés Mirandés mwl 3 865 10 162 97 962 1 11 608 15 0 26
209 Saraiki سرائیکی skr 3 780 4 214 23 387 1 821 8 0 0
210 Romanche rumantsch rm 3 720 9 191 160 449 3 17 367 15 51 38
211 Carelianu Livvinkarjala olo 3 681 9 824 30 861 2 5 437 10 0 9
212 Sami inari Anarâškielâ smn 3 655 10 829 49 070 7 1 459 21 0 17
213 Xudeoespañol Ladino lad 3 605 12 946 207 683 5 18 668 22 23 108
214 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 543 8 908 205 584 3 7 942 11 0 53
215 Friulanu furlan fur 3 454 8 047 168 486 2 12 485 21 318 37
216 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 445 10 404 58 086 1 7 441 8 0 23
217 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 380 16 008 202 409 2 113 921 47 300 176
218 Doteli डोटेली dty 3 303 18 541 236 255 3 4 909 18 3 271
219 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 303 11 155 142 085 1 16 433 15 0 72
220 Estremeñu estremeñu ext 3 299 7 384 113 650 1 15 209 16 0 24
221 Tuvanu тыва дыл tyv 3 287 10 415 41 740 1 7 423 14 0 19
222 Lingala lingála ln 3 235 8 466 120 856 4 11 086 19 32 37
223 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 150 8 067 107 703 2 12 868 16 0 33
224 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 006 10 770 123 903 2 22 354 16 933 77
225 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 911 10 514 1 602 065 3 20 478 16 0 1 039
226 Gagauz Gagauz gag 2 790 6 514 66 352 1 11 541 21 0 18
227 Buriatu буряад bxr 2 739 9 766 62 023 2 12 771 16 5 42
228 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 732 6 883 89 455 4 9 914 5 0 30
229 Pali पालि pi 2 575 4 552 99 690 1 6 177 6 0 13
230 Pangasinense Pangasinan pag 2 565 8 734 72 278 1 7 143 13 0 48
231 Avar авар av 2 555 11 833 75 919 2 12 453 15 0 85
232 Awadhi ქართული awa 2 440 5 344 23 942 1 1 378 12 0 6
233 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 410 5 425 95 644 1 13 976 18 0 28
234 atayal atayal tay 2 406 2 764 51 527 1 736 14 0 0
235 Igbo Igbo ig 2 398 7 385 70 571 2 12 269 41 0 41
236 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 2 278 5 950 79 290 1 10 207 30 0 35
237 Papiamentu Papiamentu pap 2 230 5 508 81 836 5 12 547 19 0 32
238 Calmucu хальмг xal 2 090 11 501 83 616 1 8 782 11 0 147
239 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 050 14 318 105 799 2 9 159 12 0 265
240 Sakizaya Sakizaya szy 1 993 5 249 125 540 1 1 938 17 0 64
241 Zhuanganu Vahcuengh za 1 980 4 130 39 022 1 9 133 8 0 11
242 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 925 5 816 104 848 1 28 809 15 0 74
243 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 908 5 005 44 638 1 9 585 12 3 23
244 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 857 9 404 45 333 2 2 677 12 20 80
245 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 779 6 325 94 765 2 17 797 14 0 98
246 Tonganu lea faka-Tonga to 1 772 5 131 40 372 2 8 542 8 11 28
247 Akan Akan ak 1 746 3 964 26 291 1 11 242 26 0 11
248 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 684 3 332 15 111 3 3 313 15 0 4
249 Xamaicanu Patois jam 1 673 2 972 20 365 1 6 465 11 0 4
250 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 652 4 809 88 834 2 10 780 13 4 67
251 Wolof Wolof wo 1 643 5 345 104 000 3 13 185 13 0 99
252 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 638 5 887 85 662 1 11 500 14 0 98
253 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 591 6 725 43 407 2 8 596 11 0 67
254 Atikamekw Atikamekw atj 1 580 2 648 13 770 6 3 233 6 0 2
255 Tulu ತುಳು tcy 1 571 7 972 96 567 2 4 476 20 1 201
256 Novial Novial nov 1 519 4 413 176 665 2 10 246 14 0 145
257 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 501 3 060 20 217 1 7 398 7 0 7
258 Moksha мокшень mdf 1 493 9 374 57 479 3 7 999 10 0 171
259 Tetun tetun tet 1 490 3 864 65 180 2 8 341 13 0 43
260 Xudeoespañol Ladin lld 1 485 2 187 20 678 2 1 392 16 0 2
261 Bislama Bislama bi 1 395 3 273 40 520 2 11 420 25 0 22
262 Luganda Luganda lg 1 364 4 685 26 145 1 6 566 9 0 33
263 Lojban Lojban jbo 1 273 5 671 110 975 3 14 119 15 0 234
264 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 266 4 163 203 865 1 12 413 15 0 256
265 Lak лакку lbe 1 234 13 865 47 449 2 7 384 12 0 359
266 Kikongo Kongo kg 1 232 2 870 43 353 2 9 265 15 0 27
267 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 218 3 415 34 696 1 7 768 11 0 33
268 Tahitianu reo tahiti ty 1 214 2 986 52 864 2 6 507 7 0 38
269 Xhosa isiXhosa xh 1 213 3 806 33 125 1 10 827 12 0 40
270 Sranan Sranantongo srn 1 089 2 702 38 573 1 6 627 6 0 31
271 Oromu Oromoo om 1 078 3 696 37 216 1 8 662 11 0 59
272 tachelhit taclḥit shi 1 058 3 562 30 371 3 736 15 0 48
273 N'ko ߒߞߏ nqo 1 052 2 022 8 223 1 2 178 10 0 3
274 seediq seediq trv 1 051 2 008 75 548 2 755 21 0 31
275 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 048 2 547 16 024 1 1 716 5 0 13
276 Samoanu Gagana Samoa sm 1 018 3 163 41 860 1 9 088 13 0 59
277 en:Latgalian latgaļu ltg 1 011 3 219 35 075 1 6 231 8 0 52
278 altái алтай тил alt 1 007 2 798 30 057 2 1 012 9 0 34
279 Nias Li Niha nia 987 2 596 11 876 2 788 9 0 12
280 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 976 3 815 45 591 1 20 228 20 0 101
281 Twi Twi tw 956 2 583 25 318 1 10 883 20 0 28
282 Mon ဘာသာ မန် mnw 915 4 035 30 498 3 2 042 20 0 88
283 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 909 4 579 46 484 3 8 546 23 0 165
284 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 877 3 249 42 965 1 9 743 12 0 97
285 Chichewa Chi-Chewa ny 851 3 768 33 328 2 8 074 16 0 104
286 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 848 3 757 44 768 1 16 549 12 0 140
287 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 824 5 311 79 309 2 21 634 17 0 443
288 Sesotho Sesotho st 819 2 666 25 562 1 8 776 7 0 49
289 Madurese Madhurâ mad 816 1 545 7 415 0 1 010 14 0 4
290 Groenlandés kalaallisut kl 810 2 889 74 112 3 11 566 16 0 169
291 dagbani dagbanli dag 726 2 787 24 507 3 1 005 70 0 71
292 Tswana Setswana tn 723 2 891 24 532 1 8 538 11 0 76
293 Bambara bamanankan bm 720 3 116 39 736 2 9 249 13 0 141
294 Tsonga Xitsonga ts 709 3 735 36 269 2 8 246 14 0 177
295 Romaní Romani rmy 704 2 719 49 559 1 15 624 11 0 149
296 Vienda Tshivenda ve 634 2 073 18 743 1 6 564 6 0 47
297 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 622 2 212 23 860 1 9 883 15 0 70
298 Kirundi Kirundi rn 620 2 393 21 688 1 8 209 16 0 74
299 Tumbuka chiTumbuka tum 598 2 092 23 050 1 6 689 5 0 69
300 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 577 3 132 44 043 2 15 789 14 0 276
301 Suazi SiSwati ss 542 2 360 37 641 3 7 123 11 0 179
302 Chamorru Chamoru ch 530 2 477 21 753 1 13 489 15 0 119
303 Pontic Ποντιακά pnt 485 2 033 34 863 1 8 823 8 0 175
304 Adigué адыгабзэ ady 451 2 791 11 191 1 5 300 15 0 108
305 Iñupiaq Iñupiak ik 398 2 467 36 840 1 7 399 10 0 404
306 Ewé eʋegbe ee 383 3 033 49 088 2 12 481 10 0 775
307 Fula Fulfulde ff 360 2 247 22 546 2 7 249 12 0 276
308 Dinka Thuɔŋjäŋ din 308 1 090 7 030 1 5 250 10 0 42
309 Sangu Sängö sg 278 1 968 20 299 2 5 565 5 0 381
310 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 222 2 087 28 580 1 8 528 18 0 966
311 Tigriña ትግርኛ ti 216 2 644 23 201 2 7 821 10 0 1 109
312 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 157 2 142 36 478 2 15 589 15 0 2 722
313 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 383 2 0 39 425
314 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 808 0 0 22 176
315 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 139 0 0 52 144
316 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 375 0 0 23 537
317 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 030 1 0 237 006
318 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 574 0 0 51 771
319 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 0 0 2 379 989
320 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 1 237 140 061 1 5 036 2 0 32 914 926
321 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 347 0 0 407 170
322 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 760 0 0 0
323 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 463 0 0 0
Total 57 526 721 236 286 727 -1 243 430 051 3 835[5] 98 574 296 300 700 2 737 359 125

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]