Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2020-11-26 05:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 196 698 51 996 471 985 984 179 1 123 40 387 671 130 848 891 711 1 036
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 361 450 9 855 510 30 068 664 6 73 369 175 0 2
3 Suecu svenska sv 3 521 022 7 561 439 48 447 685 60 751 632 2 370 0 8
4 Alemán Deutsch de 2 504 208 6 978 867 204 497 662 192 3 584 169 18 853 129 441 94
5 Francés français fr 2 271 732 11 040 660 176 517 638 157 3 941 973 20 424 62 771 238
6 Neerlandés Nederlands nl 2 040 645 4 280 369 57 457 550 36 1 106 129 4 083 21 16
7 Rusu русский ru 1 679 050 6 399 973 110 405 563 82 2 871 011 11 826 229 792 136
8 Italianu italiano it 1 653 814 6 860 736 116 607 546 112 2 047 583 8 687 140 778 168
9 Español español es 1 642 895 7 245 261 130 763 756 67 6 042 407 17 846 0 210
10 Polacu polski pl 1 440 391 3 305 799 61 280 964 101 1 067 469 4 647 263 31
11 Samareñu Winaray war 1 264 608 2 879 297 6 220 065 3 46 589 90 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 259 248 19 211 461 64 029 036 20 774 993 2 206 22 767 677
13 Xaponés 日本語 ja 1 239 794 3 661 370 80 402 387 41 1 716 567 14 384 70 919 84
14 Árabe exipcianu مصرى arz 1 170 233 1 376 164 3 690 397 6 140 707 150 1 454 0
15 Chinu 中文 zh 1 159 532 6 409 928 62 626 532 80 3 019 998 7 731 54 387 200
16 Árabe العربية ar 1 079 613 6 986 684 51 521 338 25 1 958 065 5 051 37 869 221
17 Ucraín українська uk 1 056 961 3 625 885 30 051 802 47 532 970 3 106 107 289 49
18 Portugués Idioma português pt 1 047 808 5 097 629 59 695 486 71 2 496 153 10 113 56 953 175
19 Persa فارسی fa 755 027 4 773 655 30 380 509 34 977 108 6 349 67 508 180
20 Catalán ca ca 663 340 1 636 237 25 461 504 22 371 095 1 818 13 527 33
21 Serbiu српски / srpski sr 640 299 3 929 746 23 422 376 20 274 648 864 33 821 157
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 551 697 2 856 368 17 616 098 34 1 211 898 2 827 58 917 108
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 545 285 1 491 956 20 896 887 37 508 203 1 332 4 42
24 Coreanu 한국어 ko 526 502 2 418 628 28 049 692 23 654 876 2 251 11 428 150
25 Finlandés suomi fi 497 311 1 320 217 19 307 893 35 464 722 1 648 60 730 40
26 Húngaru magyar hu 478 931 1 377 698 23 232 448 29 460 113 1 907 10 902 59
27 Checu čeština cs 466 947 1 284 221 19 166 369 34 516 046 2 572 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 453 575 4 634 927 41 008 271 11 154 583 202 10 292 752
29 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 605 1 056 710 3 079 055 6 45 345 72 362 6
30 Rumanu Idioma rumanu ro 413 748 2 243 645 13 661 141 19 537 313 996 38 332 119
31 Turcu Türkçe tr 382 061 1 902 496 24 025 576 26 1 240 585 2 997 35 485 200
32 Vascu euskara eu 366 731 757 362 8 248 081 12 117 108 536 0 12
33 Chechenu нохчийн ce 346 973 631 749 5 421 896 3 24 151 35 345 6
34 Malayu Bahasa Melayu ms 344 945 962 665 4 933 722 14 265 400 518 20 887 16
35 Esperantu Esperanto eo 288 032 638 710 7 048 064 17 177 234 318 6 901 16
36 Hebréu עברית he 281 786 1 182 381 29 876 876 36 701 598 3 170 66 496 258
37 Armeniu Հայերեն hy 278 294 940 988 7 529 766 11 104 176 721 9 525 45
38 Búlgaru български bg 267 217 594 086 10 540 567 27 279 454 765 562 27
39 Danés dansk da 263 120 864 402 10 499 439 25 391 833 844 1 63
40 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 239 614 551 980 1 436 644 5 27 156 99 55 4
41 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 236 533 366 428 2 859 495 8 35 368 80 4 955 2
42 Eslovacu slovenčina sk 234 992 526 043 7 094 322 10 195 253 570 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 227 402 557 409 2 813 409 18 103 055 359 9 961 11
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 176 335 034 2 046 714 6 12 467 39 115 1
45 Croata hrvatski hr 223 946 554 365 5 660 589 17 246 063 603 19 645 22
46 Estoniu eesti et 213 603 509 615 5 752 520 33 145 583 652 929 22
47 Lituanu lietuvių lt 201 077 479 527 5 964 438 13 148 018 370 23 235 24
48 Bielorrusu беларуская be 198 768 597 922 3 728 337 10 101 252 272 3 300 25
49 Griegu Ελληνικά el 184 370 558 775 8 527 490 22 316 408 1 018 17 896 63
50 Inglés simple Simple English simple 176 861 587 607 7 166 668 18 1 041 945 1 032 36 66
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 174 947 456 480 5 598 045 16 209 464 863 22 906 32
52 Eslovenu slovenščina sl 170 266 411 287 5 386 110 21 195 252 519 7 791 26
53 Gallegu galego gl 168 287 437 850 5 624 333 9 111 843 252 5 667 33
54 Urdu اردو ur 158 067 888 288 4 273 076 11 122 202 272 10 728 103
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 155 912 359 075 3 275 031 18 108 105 161 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 144 935 419 924 4 028 083 4 125 765 283 14 601 35
57 Hindi हिन्दी hi 143 459 1 055 968 5 015 396 8 596 760 1 106 3 444 192
58 Tailandés ไทย th 140 456 868 911 9 130 160 16 392 802 982 30 704 283
59 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 138 783 629 905 2 147 292 11 57 297 241 1 485 43
60 Llatín Latina la 134 279 267 192 3 572 542 21 137 277 151 0 13
61 Tamil தமிழ் ta 132 401 419 718 3 054 646 38 183 361 349 7 728 34
62 Galés Cymraeg cy 132 165 265 431 10 790 038 16 63 849 107 11 212 41
63 Volapük Volapük vo 125 427 257 156 3 219 912 3 28 816 35 0 14
64 Macedoniu македонски mk 110 195 478 685 4 348 984 12 91 379 214 8 050 102
65 Asturianu asturianu ast 107 636 183 892 3 169 472 10 80 389 136 0 9
66 Cantonés 粵語 zh-yue 104 348 234 137 1 516 422 12 209 290 260 1 981 10
67 Letón latviešu lv 104 196 423 720 3 321 056 13 94 644 308 24 454 74
68 Taxiku тоҷикӣ tg 101 754 247 688 1 218 935 6 30 226 66 445 10
69 Bengalí বাংলা bn 98 326 870 948 4 704 923 12 309 068 1 165 11 299 334
70 Afrikaans Afrikaans af 94 975 345 971 2 342 851 18 129 617 189 9 435 47
71 Malgax Malagasy mg 93 415 242 535 997 522 3 24 683 38 3 10
72 Occitanu occitan oc 86 166 152 334 2 227 756 5 42 840 89 905 9
73 Bosniu bosanski bs 84 585 351 286 3 224 260 10 128 490 174 6 108 91
74 Albanés shqip sq 81 706 249 288 2 160 079 13 127 578 245 11 389 36
75 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 736 106 622 364 701 3 27 282 89 2 683 0
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 80 000 150 368 968 885 4 41 909 60 0 5
77 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 306 196 808 847 072 2 22 463 21 0 13
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 71 752 204 733 2 157 249 4 66 835 116 1 777 36
79 Idioma malabar മലയാളം ml 71 143 444 499 3 419 596 16 144 606 295 6 444 212
80 Idioma telugu తెలుగు te 70 007 276 795 3 050 480 13 101 723 174 13 442 96
81 Bretón brezhoneg br 68 831 134 303 1 883 570 4 61 297 95 5 399 13
82 Venecianu vèneto vec 67 018 130 805 956 758 5 27 541 46 721 7
83 Marathi मराठी mr 65 348 246 356 1 845 126 9 128 143 203 19 143 57
84 Piamontés Piemontèis pms 64 877 99 744 848 795 10 22 653 32 2 070 2
85 Tagalu Tagalog tl 64 809 236 818 1 808 767 12 109 572 143 1 897 54
86 Sondanés Basa Sunda su 60 550 94 569 603 608 8 24 993 48 545 2
87 Xavanés Basa Jawa jv 60 485 163 027 1 538 789 6 45 824 78 5 439 27
88 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 60 481 73 842 774 515 3 24 405 38 0 1
89 Suaḥili Kiswahili sw 60 143 124 689 1 132 015 14 44 973 147 2 248 10
90 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 59 102 127 102 2 307 110 5 48 923 68 2 288 24
91 Panyabí occidental پنجابی pnb 57 221 94 057 565 582 3 27 121 56 238 2
92 Baskir башҡортса ba 54 768 153 775 989 195 6 29 592 90 1 401 21
93 Irlandés Gaeilge ga 53 976 88 738 981 841 8 45 123 90 1 158 5
94 Silesianu ślůnski szl 52 525 64 427 331 852 3 18 401 31 0 0
95 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 51 368 137 996 562 937 5 86 821 207 2 892 12
96 Islandés íslenska is 51 105 133 868 1 686 995 29 76 177 140 3 078 33
97 Frisón occidental Frysk fy 44 738 137 335 1 024 496 9 38 134 51 7 116 32
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 44 546 82 319 688 775 3 27 289 39 537 6
99 Lombardu lumbaart lmo 44 445 109 242 1 025 630 8 31 218 53 4 437 20
100 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 42 533 148 097 807 992 8 78 796 131 1 521 34
101 Chinu vu 吴语 wuu 40 642 53 281 281 902 3 68 789 37 191 1
102 Zazaki Zazaki diq 38 843 58 965 464 030 5 20 870 31 215 2
103 Aragonés aragonés an 38 528 117 129 1 686 595 6 59 719 74 1 334 60
104 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 34 894 122 013 549 500 9 35 236 83 1 509 28
105 Curdu kurdî ku 34 192 76 216 800 274 4 44 061 87 571 16
106 Yoruba Yorùbá yo 33 196 57 570 537 844 3 21 398 62 172 5
107 Nepalín नेपाली ne 31 836 98 667 949 949 5 50 763 94 1 272 42
108 Bávaru Boarisch bar 31 448 113 541 755 701 7 54 744 69 1 307 45
109 Ido Ido io 29 895 44 617 963 148 5 29 678 42 0 5
110 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 196 105 368 726 177 3 60 170 74 0 47
111 Curdu (Soraní) کوردی ckb 28 203 142 834 731 776 7 42 706 180 1 091 85
112 Alemánicu Alemannisch als 27 467 66 607 974 073 9 80 311 84 547 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 702 120 570 1 013 695 5 66 479 163 2 468 104
114 Sicilianu sicilianu scn 26 093 55 434 728 747 7 36 632 37 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 091 58 757 783 958 2 21 227 22 49 24
116 Interlingua interlingua ia 22 794 36 448 631 304 7 39 161 34 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 734 55 227 643 097 3 24 109 47 0 24
118 Mongol монгол mn 19 890 85 231 636 479 5 67 452 90 1 455 81
119 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 938 28 612 350 776 5 21 874 23 109 6
120 Cingalés සිංහල si 15 936 73 390 460 677 3 49 044 92 3 582 82
121 Navajo Diné bizaad nv 15 914 28 965 264 429 3 13 115 12 625 6
122 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 623 68 762 414 533 6 26 936 56 124 70
123 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 496 31 027 87 024 4 16 682 20 4 3
124 Ilocanu Ilokano ilo 15 390 64 289 368 541 2 14 426 23 0 58
125 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 166 31 339 556 578 6 22 785 40 347 20
126 Megrelianu მარგალური xmf 15 071 31 615 145 919 3 14 507 24 0 6
127 Yiddish ייִדיש yi 15 026 43 334 564 098 3 39 173 56 1 062 46
128 Amáricu አማርኛ am 14 902 45 634 361 447 3 33 238 42 1 762 34
129 Napolitanu Napulitano nap 14 634 23 495 661 382 3 24 354 22 283 10
130 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 136 18 809 193 205 1 10 918 13 0 1
131 Valón walon wa 14 086 34 583 370 369 4 19 371 30 1 285 23
132 Sindhi سنڌي sd 13 868 46 478 206 244 4 12 902 40 100 25
133 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 663 34 939 371 892 4 20 680 28 133 26
134 Maithili मैथिली mai 13 611 36 205 210 053 6 9 525 28 114 16
135 Feroés føroyskt fo 13 431 39 573 360 947 4 23 684 30 0 35
136 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 373 29 363 209 982 1 13 563 13 483 10
137 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 212 28 920 152 361 3 24 105 33 250 7
138 Limburgués Limburgs li 13 147 64 010 445 468 7 23 267 21 623 104
139 Sakha саха тыла sah 12 804 44 227 360 361 3 19 168 38 1 765 49
140 Osetiu Ирон os 12 648 48 065 482 393 3 20 078 29 186 79
141 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 552 33 253 141 215 3 19 839 15 2 459 12
142 Frisón septentrional Nordfriisk frr 11 797 31 380 193 852 5 14 965 17 1 213 17
143 Pashtu پښتو ps 11 684 44 483 258 079 2 23 046 52 1 554 46
144 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 477 63 602 455 974 5 30 590 103 441 148
145 Kotava Kotava avk 10 873 13 355 57 048 4 731 26 0 0
146 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 10 680 15 477 42 365 3 2 012 20 0 1
147 Bicolano central Bikol Central bcl 10 601 20 197 198 719 3 16 270 29 871 8
148 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 506 86 868 356 234 6 86 095 41 0 217
149 Achenés Acèh ace 10 360 17 857 122 590 2 20 858 38 0 4
150 Hill Mari кырык мары mrj 10 277 17 369 97 670 1 8 899 16 0 3
151 Meadow Mari олык марий mhr 10 217 25 532 180 977 1 11 590 16 0 16
152 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 802 37 581 258 165 2 25 845 27 193 55
153 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 416 18 068 119 913 1 27 272 24 0 6
154 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 302 17 562 137 782 2 9 694 9 290 6
155 Pampangu Kapampangan pam 8 697 20 057 287 546 2 17 451 14 412 24
156 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 561 18 122 175 126 2 4 123 32 0 12
157 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 327 29 777 252 107 4 31 146 54 1 196 56
158 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 217 10 129 39 943 1 4 867 9 0 0
159 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 8 088 24 909 150 317 2 14 845 23 0 26
160 Rusinu русиньскый rue 7 911 16 303 122 966 2 20 957 18 61 8
161 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 7 762 19 227 41 571 2 1 975 15 35 5
162 Sami septentrional davvisámegiella se 7 715 20 424 296 842 6 22 982 23 0 39
163 Asamés অসমীয়া as 7 487 56 151 251 577 5 28 156 64 1 408 189
164 Bihari भोजपुरी bh 7 387 61 086 681 247 2 24 384 32 53 589
165 West Flemish West-Vlams vls 7 282 20 362 304 903 5 21 458 16 488 48
166 Maorí Māori mi 7 172 12 939 149 800 2 13 557 9 0 7
167 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 119 18 062 310 602 7 22 121 21 580 41
168 Náhuatl Nāhuatl nah 7 010 18 563 455 896 3 18 618 19 175 67
169 Sardu sardu sc 6 779 14 897 168 488 4 18 450 29 144 16
170 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 616 26 463 133 126 1 12 449 14 0 45
171 Ḥausa Hausa ha 6 501 12 998 70 203 4 12 201 45 0 5
172 Chinu gan 贛語 gan 6 436 33 395 392 810 3 35 119 15 146 206
173 Shona chiShona sn 6 390 13 908 81 871 1 12 566 20 0 8
174 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 6 360 10 999 138 077 2 4 898 14 0 7
175 Idioma erzya эрзянь myv 6 243 20 213 125 870 3 10 193 17 0 31
176 Abḥasiu Аҧсшәа ab 6 087 17 630 100 528 2 15 255 19 9 21
177 Idioma guilakí گیلکی glk 6 045 12 600 55 158 3 12 580 10 807 5
178 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 923 17 191 137 869 1 22 744 24 0 29
179 Somalín Soomaaliga so 5 888 21 553 206 765 3 27 072 63 0 68
180 Corsu corsu co 5 852 14 154 368 795 3 17 229 24 0 52
181 Turcomanu Türkmençe tk 5 834 13 951 214 321 1 20 520 40 319 30
182 Võro Võro fiu-vro 5 635 10 730 170 389 4 11 541 23 211 13
183 Santali Santhali sat 5 491 12 769 64 222 3 3 085 30 0 9
184 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 357 8 569 183 614 3 13 624 15 0 8
185 Komi коми kv 5 350 15 264 134 616 1 11 627 16 0 30
186 Occidental Interlingue ie 5 204 8 523 130 630 1 14 269 30 0 6
187 Zulú isiZulu zu 5 125 10 049 68 123 2 14 273 22 0 6
188 Cabiliu Taqbaylit kab 5 063 13 861 100 311 3 10 192 20 0 22
189 Balinés Bali ban 5 024 12 151 47 641 2 2 004 30 3 8
190 Manx Gaelg gv 5 012 16 956 298 875 3 16 186 22 181 100
191 Picardu Picard pcd 4 988 9 960 65 970 3 13 029 22 49 7
192 Idioma udmurtu удмурт udm 4 967 15 604 115 597 4 12 051 14 9 34
193 Llingua aymara Aymar aru ay 4 854 8 453 91 683 1 13 647 20 0 6
194 Zelandés Zeêuws zea 4 741 8 983 110 679 4 10 487 11 1 10
195 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 726 13 835 149 376 1 17 013 21 290 40
196 Normandu Nouormand nrm 4 522 9 882 216 550 2 11 077 7 0 31
197 Ligur Ligure lij 4 415 17 136 184 156 6 11 972 19 2 89
198 Córnicu kernowek kw 4 360 9 502 182 789 1 11 911 36 0 27
199 Franco-provenzal arpetan frp 4 189 11 141 197 937 2 12 669 17 0 49
200 Lezgianu лезги lez 4 176 11 848 82 991 4 8 316 19 10 24
201 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 082 9 665 114 232 2 14 164 28 0 22
202 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 045 6 269 35 673 2 5 914 22 0 2
203 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 025 10 531 119 086 4 11 189 7 438 30
204 Mirandés Mirandés mwl 3 835 10 104 96 674 1 10 864 14 0 26
205 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 733 8 803 189 748 3 6 801 18 0 40
206 Romanche rumantsch rm 3 702 9 066 158 846 3 16 116 12 51 37
207 Maltés Malti mt 3 636 16 174 258 698 5 17 555 35 1 149 190
208 Lao ລາວ lo 3 579 11 361 87 866 1 13 099 19 0 37
209 Xudeoespañol Ladino lad 3 556 12 794 205 864 5 17 514 14 23 109
210 Carelianu Livvinkarjala olo 3 464 8 897 28 956 2 4 730 16 0 8
211 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 452 9 715 56 944 1 6 958 7 0 19
212 Friulanu furlan fur 3 421 7 995 167 738 2 11 697 11 318 38
213 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 299 18 084 67 923 2 10 713 25 1 75
214 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 297 15 729 200 559 2 109 588 41 300 181
215 Doteli डोटेली dty 3 287 17 714 234 488 4 4 202 10 3 255
216 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 286 11 019 139 993 1 15 534 20 0 70
217 Estremeñu estremeñu ext 3 227 7 273 112 653 1 14 330 15 0 24
218 Lingala lingála ln 3 178 8 304 120 151 4 10 284 10 31 38
219 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 095 7 902 107 017 2 12 146 12 0 33
220 Tuvanu тыва дыл tyv 2 987 9 552 39 422 1 6 659 15 0 20
221 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 2 977 5 753 32 258 4 1 243 34 0 5
222 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 2 962 10 680 123 125 3 21 210 11 933 78
223 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 886 10 418 1 601 268 3 19 390 14 0 1 047
224 Gagauz Gagauz gag 2 728 6 338 64 486 1 10 398 8 0 18
225 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 691 6 819 88 070 4 9 057 16 0 30
226 Pali पालि pi 2 544 4 498 96 590 1 5 727 6 0 13
227 Pangasinense Pangasinan pag 2 539 8 635 71 359 1 6 624 9 0 48
228 Avar авар av 2 467 11 103 73 491 2 11 584 17 0 81
229 Awadhi ქართული awa 2 432 5 317 23 727 1 749 7 0 6
230 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 308 5 123 93 967 1 12 934 20 0 27
231 Buriatu буряад bxr 2 173 7 938 54 669 2 11 911 11 0 48
232 Calmucu хальмг xal 2 089 11 070 81 463 1 8 182 8 0 136
233 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 048 14 307 105 502 2 8 428 7 0 264
234 Papiamentu Papiamentu pap 2 016 4 812 73 994 3 11 383 21 0 30
235 Igbo Igbo ig 1 970 6 709 67 594 2 11 039 35 0 58
236 Zhuanganu Vahcuengh za 1 961 4 113 38 814 1 8 493 12 0 11
237 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 955 5 435 73 728 1 9 311 27 0 43
238 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 908 5 777 104 214 1 27 088 17 0 74
239 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 873 4 938 44 023 3 8 956 16 2 24
240 Sami inari Anarâškielâ smn 1 838 3 910 22 041 8 462 35 0 7
241 Sakizaya Sakizaya szy 1 826 4 246 96 196 3 1 308 10 0 40
242 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 764 6 269 94 340 2 16 692 10 0 98
243 Tonganu lea faka-Tonga to 1 741 5 073 39 910 2 7 640 2 11 29
244 Novial Novial nov 1 680 4 546 175 051 2 9 548 10 0 112
245 Xamaicanu Patois jam 1 661 2 937 20 059 1 5 657 7 0 4
246 Wolof Wolof wo 1 628 5 289 103 276 3 12 371 18 0 99
247 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 627 5 842 85 226 1 10 610 11 0 98
248 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 613 3 253 14 827 2 2 826 10 0 5
249 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 587 6 665 42 793 2 7 976 8 0 66
250 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 563 7 288 39 341 2 2 040 9 17 72
251 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 554 4 395 81 869 1 9 562 11 0 62
252 Tetun tetun tet 1 480 3 815 64 187 2 7 805 9 0 42
253 Tulu ತುಳು tcy 1 419 6 671 89 031 2 3 937 17 0 183
254 Atikamekw Atikamekw atj 1 392 2 394 12 750 5 2 639 24 0 3
255 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 366 2 905 19 758 1 6 578 8 0 9
256 Akan Akan ak 1 334 3 346 24 848 1 9 918 24 0 17
257 Lojban Lojban jbo 1 263 5 641 110 472 3 13 189 11 0 235
258 Bislama Bislama bi 1 240 2 984 38 388 1 10 216 15 0 25
259 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 233 3 943 202 676 1 11 755 9 0 248
260 Lak лакку lbe 1 223 13 089 46 315 1 6 949 8 0 333
261 Kikongo Kongo kg 1 216 2 843 43 102 2 8 553 12 0 27
262 Luganda Luganda lg 1 214 4 511 25 479 1 5 964 14 0 42
263 Tahitianu reo tahiti ty 1 208 2 897 52 269 2 6 138 6 0 35
264 Moksha мокшень mdf 1 197 7 238 52 104 3 7 443 9 0 183
265 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 115 3 200 33 935 1 7 042 10 0 37
266 Xudeoespañol Ladin lld 1 109 1 524 14 953 2 576 12 0 1
267 Sranan Sranantongo srn 1 071 2 671 38 283 1 6 161 7 0 32
268 Xhosa isiXhosa xh 1 062 3 710 31 952 1 9 860 10 0 54
269 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 034 2 528 15 847 1 1 156 6 0 13
270 en:Latgalian latgaļu ltg 1 003 3 188 34 896 1 5 788 8 0 52
271 Samoanu Gagana Samoa sm 975 3 062 41 005 1 8 370 12 0 61
272 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 915 3 733 45 100 1 18 461 14 0 115
273 Oromu Oromoo om 858 3 521 33 448 1 7 883 10 0 92
274 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 834 3 707 44 260 2 15 350 20 0 142
275 Groenlandés kalaallisut kl 811 2 872 73 639 2 10 833 9 0 166
276 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 807 3 114 42 000 2 9 013 5 0 110
277 Sesotho Sesotho st 794 2 591 24 670 1 8 100 7 0 49
278 Chichewa Chi-Chewa ny 765 3 252 22 882 2 7 295 13 0 74
279 N'ko ߒߞߏ nqo 752 1 582 6 539 1 1 331 13 0 5
280 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 750 5 092 78 129 2 20 171 26 0 514
281 Mon ဘာသာ မန် mnw 743 2 893 23 059 3 1 285 31 0 67
282 Twi Twi tw 731 2 280 20 992 1 9 895 8 0 41
283 Tswana Setswana tn 712 2 863 23 875 1 7 769 8 0 76
284 Tsonga Xitsonga ts 699 3 675 35 432 2 7 572 5 0 175
285 Romaní Romani rmy 679 2 596 48 208 1 14 565 9 0 148
286 Bambara bamanankan bm 671 2 614 38 532 2 8 629 9 0 124
287 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 619 2 198 23 634 1 9 175 7 0 70
288 Kirundi Kirundi rn 616 2 364 20 731 1 7 135 3 0 71
289 Tumbuka chiTumbuka tum 589 1 991 22 533 1 6 224 11 0 64
290 Suazi SiSwati ss 520 2 311 37 267 3 6 618 7 0 191
291 Chamorru Chamoru ch 517 2 438 21 166 1 12 528 9 0 120
292 Pontic Ποντιακά pnt 472 2 012 34 579 1 8 208 12 0 183
293 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 470 2 989 43 102 2 14 511 12 0 414
294 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 428 1 822 33 685 1 7 828 8 0 196
295 Adigué адыгабзэ ady 424 2 357 9 400 1 4 572 14 0 83
296 Vienda Tshivenda ve 370 1 793 17 546 1 5 699 5 0 145
297 Ewé eʋegbe ee 361 2 704 48 445 2 11 585 9 0 755
298 Iñupiaq Iñupiak ik 281 2 326 35 525 1 6 840 8 0 809
299 Fula Fulfulde ff 275 1 926 21 793 2 6 652 5 0 408
300 Sangu Sängö sg 266 1 644 19 639 2 5 152 6 0 321
301 Dinka Thuɔŋjäŋ din 260 812 6 092 1 4 763 7 0 34
302 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 219 2 054 28 255 1 7 886 4 0 966
303 Tigriña ትግርኛ ti 202 2 067 21 358 2 7 152 7 0 881
304 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 118 2 084 35 845 2 13 901 7 0 4 775
305 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 381 0 0 39 425
306 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 805 0 0 22 176
307 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 137 0 0 52 144
308 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 372 1 0 23 537
309 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 028 1 0 237 006
310 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 571 1 0 51 771
311 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 1 0 2 379 989
312 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 345 0 0 407 170
313 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 759 0 0 0
314 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 462 1 0 0
Total 55 224 627 226 568 758 -1 419 980 787 3 919[5] 92 765 811 316 057 2 652 751 122

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]