Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente.

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 5 968 641 48 980 646 921 029 484 1 150 37 589 715 135 736 883 399 977
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 378 820 9 743 928 29 549 781 6 62 583 166 0 2
3 Suecu svenska sv 3 745 938 7 762 399 46 454 503 58 698 259 2 565 0 7
4 Alemán Deutsch de 2 364 029 6 607 392 192 607 332 190 3 317 640 18 834 130 995 94
5 Francés français fr 2 154 256 10 432 400 163 963 472 163 3 605 657 19 330 59 265 232
6 Neerlandés Nederlands nl 1 983 942 4 137 288 54 885 570 38 1 030 777 3 965 20 16
7 Rusu русский ru 1 578 266 6 030 940 102 986 113 89 2 628 871 11 291 221 136 136
8 Italianu italiano it 1 564 307 6 432 322 108 506 213 106 1 894 438 8 446 140 508 163
9 Español español es 1 556 466 6 844 021 120 791 199 68 5 617 605 18 038 0 204
10 Polacu polski pl 1 368 813 3 114 794 57 737 704 102 992 259 4 271 273 30
11 Samareñu Winaray war 1 263 805 2 877 858 6 205 307 3 43 005 71 42 4
12 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 237 635 15 580 621 56 261 739 21 704 301 1 887 31 930 485
13 Xaponés 日本語 ja 1 176 455 3 486 501 74 768 344 39 1 554 218 13 680 85 837 83
14 Chinu 中文 zh 1 081 168 5 969 691 56 536 060 84 2 840 660 8 090 52 434 194
15 Portugués Idioma português pt 1 014 528 4 922 876 56 518 084 74 2 324 057 5 754 53 413 170
16 Árabe العربية ar 985 771 5 829 460 39 545 119 24 1 747 375 5 099 33 353 164
17 Ucraín українська uk 950 663 2 911 694 26 417 553 45 478 432 2 871 102 169 39
18 Persa فارسی fa 700 361 4 479 817 27 557 535 31 869 033 5 142 59 532 179
19 Catalán ca ca 628 692 1 547 511 22 264 290 21 338 436 1 597 11 863 31
20 Serbiu српски / srpski sr 626 216 3 838 890 22 263 050 18 252 892 771 32 517 153
21 Noruegu (Bokmål) norsk no 522 869 1 425 446 19 868 877 45 477 050 1 471 4 42
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 508 626 2 663 621 16 141 505 36 1 106 142 3 327 60 504 109
23 Coreanu 한국어 ko 474 715 2 176 575 25 119 523 25 592 295 2 188 15 110 148
24 Finlandés suomi fi 472 110 1 263 632 18 474 622 35 433 029 1 735 57 940 41
25 Húngaru magyar hu 459 781 1 327 691 21 868 391 31 428 589 1 801 14 090 59
26 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 450 270 4 620 434 40 905 466 11 140 985 172 10 062 759
27 Checu čeština cs 438 499 1 220 687 17 803 561 32 472 880 2 227 1 46
28 Rumanu Idioma rumanu ro 401 994 2 162 207 13 106 504 18 497 508 902 37 774 116
29 Vascu euskara eu 342 060 688 704 7 141 293 12 105 496 473 0 11
30 Turcu Türkçe tr 335 651 1 676 050 21 063 665 23 1 048 702 716 32 815 200
31 Malayu Bahasa Melayu ms 331 314 914 068 4 654 425 13 245 561 511 21 628 16
32 Esperantu Esperanto eo 270 459 600 420 6 762 293 19 164 550 322 6 206 17
33 Armeniu Հայերեն hy 260 197 863 429 6 604 433 11 91 004 730 7 898 41
34 Búlgaru български bg 257 229 571 041 9 644 044 27 260 075 734 590 25
35 Danés dansk da 254 774 841 261 10 096 062 24 366 245 835 0 64
36 Chechenu нохчийн ce 254 172 520 217 3 915 203 3 21 238 34 325 8
37 Hebréu עברית he 253 194 1 072 460 26 607 946 36 574 258 2 855 60 254 260
38 Eslovacu slovenčina sk 231 575 512 131 6 913 980 9 180 086 572 0 20
39 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 228 462 742 531 1 933 959 5 40 353 70 362 13
40 kazaquistanín қазақша kk 225 532 541 832 2 721 037 18 91 526 251 9 696 10
41 Minangkabau Baso Minangkabau min 223 386 325 086 2 004 801 5 10 072 197 112 1
42 Croata hrvatski hr 211 556 526 538 5 343 805 16 227 038 563 17 842 22
43 Estoniu eesti et 202 871 488 871 5 478 821 35 132 950 640 1 127 22
44 Lituanu lietuvių lt 197 188 468 255 5 661 294 13 137 444 365 22 672 23
45 Bielorrusu беларуская be 179 528 557 916 3 496 680 10 90 356 248 2 955 28
46 Griegu Ελληνικά el 170 104 508 686 7 858 600 22 287 409 1 022 17 497 61
47 Eslovenu slovenščina sl 165 907 398 222 5 218 326 22 184 399 390 8 446 26
48 Gallegu galego gl 159 756 430 072 5 297 787 9 102 524 270 9 313 35
49 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 152 191 444 401 1 147 582 5 20 500 94 0 10
50 Azerbaixanu azərbaycanca az 151 368 393 319 4 916 117 16 183 841 632 22 615 32
51 Inglés simple Simple English simple 151 196 523 167 6 692 397 17 902 975 858 36 77
52 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 150 669 347 938 3 169 789 20 100 250 167 16 16
53 Urdu اردو ur 149 817 836 180 3 986 516 12 103 072 278 10 110 100
54 Hindi हिन्दी hi 134 024 934 558 4 366 874 10 502 152 1 444 4 130 167
55 Tailandés ไทย th 133 827 816 811 8 564 571 14 368 654 1 165 34 678 273
56 Xeorxanu ქართული ka 133 192 386 534 3 744 781 4 115 293 250 14 266 35
57 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 133 073 629 604 2 063 508 10 48 054 182 1 129 46
58 Llatín Latina la 131 469 258 861 3 477 189 18 125 159 139 0 13
59 Tamil தமிழ் ta 124 428 383 243 2 832 915 41 164 120 442 7 722 32
60 Volapük Volapük vo 123 591 254 035 3 205 147 3 26 964 38 0 14
61 Galés Cymraeg cy 106 448 233 772 9 220 891 13 57 903 135 17 659 56
62 Macedoniu македонски mk 102 838 461 446 3 882 170 17 84 640 222 7 904 102
63 Asturianu asturianu ast 99 697 155 344 2 610 827 9 62 597 144 0 5
64 Tayiku тоҷикӣ tg 98 907 185 268 1 046 082 6 27 080 46 419 4
65 Letón latviešu lv 98 847 400 690 3 130 243 12 86 989 264 23 915 73
66 Malgax Malagasy mg 92 193 236 166 975 689 3 21 548 39 3 10
67 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 87 860 209 748 2 399 276 3 31 641 64 4 646 22
68 Afrikaans Afrikaans af 86 676 263 835 2 062 492 14 116 529 189 9 054 33
69 Occitanu occitan oc 86 528 145 324 2 137 778 5 39 492 95 900 7
70 Bosniu bosanski bs 81 138 372 776 3 053 385 9 118 767 177 24 395 106
71 Idioma kirguís Кыргызча ky 79 736 105 434 351 729 3 23 967 51 2 679 0
72 Albanés shqip sq 77 937 230 567 2 053 029 14 117 942 282 11 389 34
73 Bengalí বাংলা bn 76 729 714 726 3 787 050 12 254 456 1 280 6 905 366
74 Tagalu Tagalog tl 75 975 234 472 1 721 956 12 102 842 108 1 908 32
75 Cantonés 粵語 zh-yue 74 973 191 607 1 341 802 11 188 550 266 1 657 17
76 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 231 196 441 845 250 2 20 863 21 0 13
77 Idioma telugu తెలుగు te 71 461 262 049 2 759 121 15 91 253 178 12 551 75
78 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 68 269 189 226 2 089 451 4 61 520 113 1 461 35
79 Bretón brezhoneg br 67 342 131 514 1 850 881 5 56 246 85 5 401 13
80 Idioma malabar മലയാളം ml 66 486 411 921 3 187 833 21 129 753 370 6 115 209
81 Piamontés Piemontèis pms 64 541 99 102 844 798 10 21 019 26 2 078 2
82 Sondanés Basa Sunda su 59 624 92 558 592 827 8 22 910 75 547 2
83 Baxu saxón Plattdüütsch nds 58 175 118 924 896 338 4 37 615 55 0 8
84 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 57 348 123 506 2 217 615 5 45 274 83 2 594 24
85 Xavanés Basa Jawa jv 56 886 153 013 1 496 737 8 41 690 150 5 446 28
86 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 56 834 69 608 733 805 1 22 047 40 0 1
87 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 55 658 201 567 721 464 6 63 576 105 1 625 25
88 Marathi मराठी mr 55 400 227 466 1 710 533 9 113 539 238 19 186 73
89 Suaḥili Kiswahili sw 54 606 113 296 1 088 982 11 38 879 120 2 227 11
90 Irlandés Gaeilge ga 51 726 84 226 944 283 8 41 009 112 1 169 4
91 Silesianu ślůnski szl 51 723 63 310 327 629 3 16 659 31 0 0
92 Baskir башҡортса ba 50 122 141 714 916 593 8 26 281 70 1 368 22
93 Panyabí occidental پنجابی pnb 50 001 79 883 537 021 3 24 270 47 238 2
94 Islandés íslenska is 48 535 128 971 1 650 824 28 70 137 131 3 060 35
95 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 45 103 113 273 491 618 5 70 943 288 2 858 10
96 Frisón occidental Frysk fy 43 006 130 474 976 241 9 34 896 64 6 931 31
97 Chuvasiu Чӑвашла cv 42 250 75 617 661 452 3 25 338 47 536 5
98 Lombardu lumbaart lmo 39 099 101 047 991 320 7 27 611 35 4 437 25
99 Aragonés aragonés an 36 217 111 696 1 641 542 6 54 625 62 1 283 64
100 Nepalín नेपाली ne 33 573 93 181 755 895 8 44 810 106 944 26
101 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 32 602 113 414 496 041 9 30 421 131 1 401 27
102 Yoruba Yorùbá yo 31 961 55 023 520 533 3 19 416 39 172 5
103 Bávaru Boarisch bar 30 298 109 229 730 358 7 49 403 68 1 342 45
104 Ido Ido io 28 950 43 440 951 700 5 27 492 42 1 5
105 Guyaratín ગુજરાતી gu 28 717 95 816 681 983 4 53 299 94 0 39
106 Alemánicu Alemannisch als 26 665 62 831 931 949 9 73 127 88 496 27
107 Curdu kurdî ku 26 334 64 874 739 494 4 39 013 57 580 24
108 Sicilianu sicilianu scn 26 061 55 249 726 283 8 33 671 36 1 408 16
109 Canarés ಕನ್ನಡ kn 25 222 110 171 947 212 5 59 279 172 3 468 98
110 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 081 58 453 782 245 2 19 897 25 49 24
111 Curdu (Soraní) کوردی ckb 24 925 130 974 645 920 7 37 344 142 955 89
112 Chinu vu 吴语 wuu 22 415 34 463 256 387 4 62 072 47 231 2
113 Árabe exipcianu مصرى arz 22 044 186 949 909 568 6 117 668 132 1 457 272
114 Interlingua interlingua ia 21 927 34 927 615 475 7 35 864 35 4 6
115 Quechua Runa Simi qu 21 530 53 516 638 187 3 22 251 30 0 26
116 Mongol монгол mn 18 953 74 898 594 403 5 61 193 106 1 450 69
117 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 814 28 355 348 926 5 20 314 26 109 6
118 Cingalés සිංහල si 15 437 71 264 442 494 3 42 942 74 4 559 81
119 Valón walon wa 15 395 39 622 350 417 2 17 725 20 2 141 22
120 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 353 30 484 85 071 4 15 246 15 4 3
121 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 211 64 968 376 632 6 23 206 70 126 62
122 Yiddish ייִדיש yi 14 891 41 462 545 923 3 35 434 41 1 062 42
123 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 14 880 30 847 550 535 4 21 077 29 347 21
124 Amáricu አማርኛ am 14 789 45 290 357 777 3 30 102 30 1 748 34
125 Napolitanu Napulitano nap 14 556 23 325 659 852 3 22 209 22 286 10
126 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 126 18 700 192 399 1 10 127 12 0 1
127 Ilocanu Ilokano ilo 13 636 52 053 343 965 2 13 426 20 0 52
128 Maithili मैथिली mai 13 477 34 125 200 391 5 7 976 36 104 14
129 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 440 34 292 366 450 4 19 177 26 138 26
130 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 328 28 930 208 340 1 12 059 14 483 10
131 Feroés føroyskt fo 13 210 39 031 356 426 4 21 855 42 0 35
132 Megrelianu მარგალური xmf 13 204 28 901 139 173 3 12 980 22 0 7
133 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 123 28 730 149 541 4 21 277 25 266 7
134 Limburgués Limburgs li 12 641 62 436 437 878 7 21 122 30 624 109
135 Venecianu vèneto vec 12 435 36 895 604 731 3 24 626 38 724 63
136 Sindhi سنڌي sd 12 321 36 168 157 739 4 11 088 35 66 16
137 Zazaki Zazaki diq 12 184 31 055 399 744 6 18 903 67 215 31
138 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 174 32 051 132 763 3 17 607 21 2 235 11
139 Sakha саха тыла sah 12 072 41 969 348 095 4 17 617 72 1 766 51
140 Osetiu Ирон os 11 743 45 031 475 153 3 18 854 22 179 85
141 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 423 59 555 447 136 5 27 446 49 437 133
142 Pashtu پښتو ps 10 857 39 695 244 473 2 20 294 51 1 500 43
143 Achenés Acèh ace 10 285 17 539 116 477 2 18 998 30 0 3
144 Hill Mari кырык мары mrj 10 268 16 667 95 517 1 8 260 17 0 2
145 Meadow Mari олык марий mhr 10 066 24 406 177 410 1 10 713 25 0 15
146 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 022 81 190 341 495 6 80 184 53 0 212
147 Navajo Diné bizaad nv 9 800 21 329 224 800 4 12 011 12 542 15
148 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 772 34 610 252 056 2 23 216 32 193 47
149 Frisón septentrional Nordfriisk frr 9 337 26 444 172 979 5 13 288 23 974 22
150 Bicolano central Bikol Central bcl 9 267 17 132 185 246 2 14 684 25 880 8
151 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 248 17 380 135 765 2 9 051 10 290 6
152 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 231 17 729 116 771 1 25 217 24 0 6
153 Pampangu Kapampangan pam 8 635 18 639 281 792 2 16 294 22 412 20
154 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 173 10 074 39 237 1 4 351 5 0 0
155 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 7 804 29 100 237 417 5 28 160 55 1 196 61
156 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 7 591 14 915 149 792 1 2 081 54 0 9
157 Sami septentrional davvisámegiella se 7 571 19 080 292 114 5 21 023 35 0 35
158 Rusinu русиньскый rue 7 301 14 877 115 044 1 18 593 14 0 8
159 Maorí Māori mi 7 153 12 803 148 612 2 11 355 18 0 7
160 West Flemish West-Vlams vls 7 005 19 744 302 350 5 19 391 17 500 51
161 Náhuatl Nāhuatl nah 6 971 18 376 448 164 3 17 451 17 175 65
162 Bihari भोजपुरी bh 6 950 55 111 662 107 2 19 961 24 56 577
163 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 6 854 17 133 303 333 6 19 971 27 611 40
164 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 6 754 22 429 142 840 2 13 513 33 0 34
165 Chinu gan 贛語 gan 6 430 33 329 392 178 4 32 969 25 146 206
166 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 228 23 177 120 309 1 11 280 22 0 38
167 Sardu sardu sc 6 128 13 644 161 190 4 16 413 27 132 18
168 Asamés অসমীয়া as 6 086 47 127 209 294 5 24 296 101 1 170 202
169 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 976 17 230 85 362 2 13 939 24 20 18
170 Idioma guilakí گیلکی glk 5 912 12 269 53 423 3 11 572 16 807 5
171 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 861 16 960 136 795 1 20 573 18 0 29
172 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 5 801 11 741 32 429 2 1 213 15 14 3
173 Idioma erzya эрзянь myv 5 788 16 839 115 915 3 9 365 17 0 25
174 Corsu corsu co 5 748 13 003 364 289 2 15 709 22 0 45
175 Somalín Soomaaliga so 5 676 20 217 196 489 1 24 071 78 0 64
176 Turcomanu Türkmençe tk 5 587 13 211 210 068 3 18 243 25 308 30
177 Võro Võro fiu-vro 5 517 10 430 169 093 3 10 653 11 211 13
178 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 5 457 9 413 120 827 2 4 116 13 0 7
179 Komi коми kv 5 324 14 443 133 216 1 10 754 16 0 27
180 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 321 8 510 182 505 3 12 618 14 0 8
181 Manx Gaelg gv 4 985 16 883 298 120 3 15 099 17 181 101
182 Shona chiShona sn 4 840 11 754 69 274 1 10 428 19 0 12
183 Idioma udmurtu удмурт udm 4 779 14 469 113 365 5 11 142 18 9 32
184 Zelandés Zeêuws zea 4 681 8 844 109 741 5 9 560 18 1 10
185 Llingua aymara Aymar aru ay 4 642 8 212 90 736 1 12 665 21 0 7
186 Occidental Interlingue ie 4 626 7 484 122 625 1 12 979 22 0 6
187 Picardu Picard pcd 4 595 9 449 63 912 2 11 396 21 52 8
188 Normandu Nouormand nrm 4 304 9 503 211 466 1 10 271 13 0 32
189 Cabiliu Taqbaylit kab 4 290 11 815 92 550 2 9 155 19 0 24
190 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 4 168 12 227 145 869 1 15 454 12 290 45
191 Lezgianu лезги lez 4 025 10 950 79 295 6 7 497 24 10 21
192 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 011 10 425 118 228 4 10 407 16 442 29
193 Ḥausa Hausa ha 3 992 9 004 53 403 2 9 712 36 0 9
194 Córnicu kernowek kw 3 912 8 053 174 947 1 10 921 16 0 24
195 Mirandés Mirandés mwl 3 768 9 941 95 668 3 10 038 15 0 26
196 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 3 723 6 513 89 537 1 11 579 11 0 8
197 Guaraní Avañe'ẽ gn 3 721 8 875 109 240 2 12 974 18 0 24
198 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 719 8 312 181 369 3 5 412 12 0 33
199 Romanche rumantsch rm 3 632 8 727 156 874 3 14 872 23 50 35
200 Ligur Ligure lij 3 613 15 340 164 191 3 10 689 25 0 113
201 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 3 605 5 647 31 674 2 3 907 24 0 2
202 Xudeoespañol Ladino lad 3 537 12 703 204 877 5 16 142 23 23 108
203 Lao ລາວ lo 3 508 10 816 83 306 1 11 836 24 0 33
204 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 452 8 946 55 825 1 6 451 13 0 16
205 Maltés Malti mt 3 428 15 450 253 387 4 16 192 27 1 149 202
206 Franco-provenzal arpetan frp 3 407 8 802 190 067 2 11 588 14 0 54
207 Friulanu furlan fur 3 336 7 818 166 496 2 10 868 19 318 38
208 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 245 10 875 137 237 1 14 440 21 0 70
209 Doteli डोटेली dty 3 224 15 473 198 196 3 3 400 26 3 185
210 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 153 14 944 196 419 2 102 643 33 300 184
211 Estremeñu estremeñu ext 3 152 7 155 110 634 1 13 263 22 0 25
212 Carelianu Livvinkarjala olo 3 134 7 709 26 220 2 4 052 20 0 7
213 Lingala lingála ln 3 127 8 208 119 348 3 9 391 11 31 38
214 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 007 5 521 99 919 2 11 355 18 0 13
215 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 002 10 632 121 326 2 19 912 15 933 74
216 Banjar Bahasa Banjar bjn 2 867 16 054 64 356 2 9 619 15 1 85
217 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 858 10 347 1 600 680 3 18 048 12 0 1 062
218 Gagauz Gagauz gag 2 722 6 258 63 716 1 9 284 20 0 17
219 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 568 6 624 86 493 4 8 116 11 0 33
220 Pali पालि pi 2 540 4 468 96 404 1 5 255 7 0 12
221 Pangasinense Pangasinan pag 2 527 7 695 66 403 1 5 980 15 0 36
222 Avar авар av 2 360 9 937 70 004 1 10 642 18 0 73
223 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 2 167 4 404 23 031 1 1 170 15 0 6
224 Buriatu буряад bxr 2 162 7 888 54 223 2 10 964 14 0 48
225 Calmucu хальмг xal 2 082 10 864 80 839 1 7 691 11 0 132
226 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 032 14 105 105 029 2 7 802 12 0 263
227 Zhuanganu Vahcuengh za 1 937 4 073 38 580 1 7 798 7 0 12
228 Papiamentu Papiamentu pap 1 918 4 660 72 061 2 9 657 11 0 32
229 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 877 4 787 42 852 2 8 263 8 0 22
230 Alemán de Pensilvania Deitsch pdc 1 875 5 662 103 040 1 25 179 13 0 74
231 Tuvanu тыва дыл tyv 1 832 7 329 30 017 1 5 773 16 0 37
232 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 1 824 5 167 71 695 1 8 332 11 0 47
233 Tonganu lea faka-Tonga to 1 705 4 989 39 515 2 6 583 6 11 29
234 Santali Santhali sat 1 693 6 155 32 390 3 1 826 37 0 37
235 Groenlandés kalaallisut kl 1 672 3 998 72 092 2 10 070 12 0 35
236 Novial Novial nov 1 668 4 520 174 760 2 8 680 13 0 113
237 Xamaicanu Patois jam 1 645 2 894 19 732 1 4 710 17 0 4
238 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 638 5 988 93 114 2 15 571 14 0 110
239 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 603 3 116 14 446 1 2 246 7 0 4
240 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 583 6 639 42 215 1 7 338 8 0 65
241 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 507 5 708 84 655 1 9 624 12 0 115
242 Tetun tetun tet 1 474 3 781 63 009 2 7 201 10 0 41
243 Igbo Igbo ig 1 432 5 955 64 697 2 9 889 22 0 108
244 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 364 2 887 19 580 1 5 550 8 0 8
245 Zulú isiZulu zu 1 356 5 483 54 385 1 12 521 35 0 92
246 Wolof Wolof wo 1 353 4 980 101 761 2 11 467 13 0 147
247 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 307 4 116 81 072 1 8 718 12 0 91
248 Lojban Lojban jbo 1 247 5 592 109 037 3 12 168 13 0 237
249 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 225 3 870 198 543 1 11 045 11 0 239
250 Tulu ತುಳು tcy 1 222 4 911 70 441 2 3 020 34 0 131
251 Lak лакку lbe 1 220 12 297 45 300 1 6 528 10 0 304
252 Bislama Bislama bi 1 220 2 936 38 008 1 8 668 15 0 26
253 Tahitianu reo tahiti ty 1 203 2 874 52 110 1 5 740 5 0 35
254 Moksha мокшень mdf 1 198 6 486 50 814 2 6 942 13 0 153
255 Kikongo Kongo kg 1 198 2 802 42 731 2 7 766 10 0 27
256 Luganda Luganda lg 1 178 4 410 25 057 1 5 290 7 0 43
257 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 092 4 473 31 382 2 1 372 11 0 67
258 Sranan Sranantongo srn 1 075 2 654 38 048 1 5 713 4 0 31
259 Atikamekw Atikamekw atj 1 038 1 960 11 292 5 2 036 20 0 5
260 Xhosa isiXhosa xh 1 028 3 599 31 149 1 8 648 20 0 54
261 en:Latgalian latgaļu ltg 923 3 092 33 892 1 5 237 12 0 61
262 Balinés Bali ban 855 2 150 17 989 1 483 64 0 19
263 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 826 3 644 43 825 1 15 546 14 0 140
264 Samoanu Gagana Samoa sm 812 2 906 39 296 1 6 922 7 0 90
265 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 792 3 063 41 118 2 8 048 10 0 110
266 Oromu Oromoo om 786 3 278 31 758 1 6 681 18 0 97
267 Akan Akan ak 737 2 636 21 432 1 8 652 20 0 54
268 Tswana Setswana tn 700 2 817 22 635 1 6 849 8 0 73
269 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 689 4 936 76 901 2 18 618 19 0 592
270 Twi Twi tw 677 2 198 19 859 1 8 907 17 0 46
271 Tsonga Xitsonga ts 674 3 537 34 543 2 6 737 14 0 176
272 Romaní Romani rmy 667 2 565 47 776 2 13 584 6 0 151
273 Bambara bamanankan bm 660 2 552 38 257 1 7 989 7 0 123
274 Sesotho Sesotho st 635 2 344 23 541 1 7 163 7 0 73
275 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 618 2 181 23 350 1 8 369 7 0 68
276 Kirundi Kirundi rn 616 2 330 20 371 1 5 977 7 0 68
277 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 612 3 282 40 090 3 14 051 14 0 232
278 Tumbuka chiTumbuka tum 586 1 965 21 831 1 5 642 7 0 62
279 Chichewa Chi-Chewa ny 551 2 919 21 483 4 6 108 8 0 136
280 Chamorru Chamoru ch 492 2 396 20 866 1 11 607 14 0 130
281 Suazi SiSwati ss 492 2 238 36 755 3 6 044 11 0 207
282 Pontic Ποντιακά pnt 465 1 984 34 229 1 7 571 9 0 184
283 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 435 1 999 31 042 1 6 285 9 0 201
284 Adigué адыгабзэ ady 415 1 911 8 331 2 3 722 10 0 57
285 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 401 2 878 42 309 2 13 252 8 0 561
286 Vienda Tshivenda ve 367 1 760 17 106 1 4 996 7 0 140
287 N'ko ߒߞߏ nqo 359 582 3 550 0 365 17 0 2
288 Ewé eʋegbe ee 356 2 667 48 158 2 10 622 13 0 761
289 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 325 1 647 32 726 1 7 077 4 0 329
290 Iñupiaq Iñupiak ik 278 2 302 35 311 1 6 158 3 0 813
291 Sangu Sängö sg 262 1 630 19 491 1 4 774 7 0 326
292 Fula Fulfulde ff 230 1 814 21 399 1 6 075 10 0 560
293 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 223 2 042 27 919 1 7 162 10 0 910
294 Tigriña ትግርኛ ti 172 1 646 19 532 1 6 398 7 0 871
295 Dinka Thuɔŋjäŋ din 106 718 4 892 1 4 155 7 0 227
296 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 104 2 029 34 007 2 11 732 13 0 5 742
297 Ndonga Oshiwambo ng 8 441 5 920 1 1 769 0 0 39 326
298 Choctaw Choctaw cho 6 200 4 217 1 1 421 0 0 22 043
299 Marshallés Ebon mh 4 205 4 211 1 1 758 0 0 51 868
300 Kwanyama Kwanyama kj 4 113 3 547 1 1 152 0 0 23 309
301 Yi ꆇꉙ ii 3 188 11 652 1 1 560 0 0 235 691
302 Hiri motu Hiri Motu ho 3 128 3 785 1 1 289 0 0 51 337
303 Afar Qafár af aa 1 509 4 680 1 3 280 0 0 2 372 769
304 Muscogee Mvskoke mus 1 114 3 600 1 1 646 0 0 403 232
305 Hereru Otsiherero hz 0 175 4 480 1 3 097 0 0 0
306 Kanuri Kanuri kr 0 161 4 640 1 4 426 0 0 0
307 Mon ဘာသာ မန် mnw 0 0 0 1 0 9 0 0
Total 51 437 960 209 326 998 -1 629 811 240 3 906[5] 85 355 515 309 832 2 648 673 120

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]