Llista de Wikipedies

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Esta ye una tabla con toles Wikipedies, presentaes n'orde decreciente de páxines de conteníu.[1] Los datos anóvense caldía automáticamente (última anovación 2021-07-26 01:30)

Llingua Llingua (llocal) Cód.[2] P. de cont. Páxines Ediciones Almins. Usuarios U. activos[3] Archivos Prof.[4]
1 Inglés English en 6 344 212 53 883 014 1 030 774 634 1 088 41 936 642 120 600 895 895 1 074
2 Cebuanu Sinugboanong ceb 5 872 808 10 583 610 32 351 653 6 80 947 189 0 2
3 Suecu svenska sv 3 017 481 6 902 767 49 402 807 64 783 534 2 037 0 12
4 Alemán Deutsch de 2 599 505 7 203 204 212 768 288 190 3 744 737 17 505 129 524 93
5 Francés français fr 2 347 438 11 455 141 184 493 979 157 4 147 250 16 736 65 339 242
6 Neerlandés Nederlands nl 2 062 034 4 359 309 59 420 161 34 1 154 460 3 635 21 17
7 Rusu русский ru 1 741 121 6 626 715 115 375 725 79 3 011 031 10 250 231 468 137
8 Italianu italiano it 1 707 142 7 156 178 121 817 418 114 2 147 872 7 542 142 110 173
9 Español español es 1 702 923 7 461 491 136 786 370 69 6 284 990 15 072 0 210
10 Polacu polski pl 1 482 883 3 416 817 63 952 520 103 1 114 557 4 069 260 32
11 Árabe exipcianu مصرى arz 1 311 377 1 548 185 5 672 749 7 158 994 171 1 454 0
12 Xaponés 日本語 ja 1 280 431 3 780 314 84 498 560 42 1 815 290 15 194 42 825 85
13 Vietnamita Tiếng Việt vi 1 267 217 19 293 454 65 212 436 21 813 354 2 497 22 962 684
14 Samareñu Winaray war 1 265 436 2 880 889 6 236 307 3 48 910 93 42 4
15 Chinu 中文 zh 1 213 579 6 677 379 66 458 817 77 3 112 181 9 010 56 659 202
16 Árabe العربية ar 1 127 901 7 377 759 54 503 127 27 2 106 606 5 007 46 684 227
17 Ucraín українська uk 1 105 450 3 842 021 32 974 671 45 567 783 2 658 111 652 53
18 Portugués Idioma português pt 1 070 587 5 199 033 61 523 302 69 2 621 091 9 498 57 371 176
19 Persa فارسی fa 820 379 5 043 909 32 611 754 36 1 045 061 5 328 77 456 171
20 Catalán ca ca 684 298 1 693 614 27 818 863 22 392 711 1 106 14 298 36
21 Serbiu српски / srpski sr 648 269 3 916 395 23 926 388 21 288 857 756 33 760 155
22 Indonesiu Idioma indonesiu id 588 405 2 971 149 18 733 935 35 1 264 103 2 934 56 400 103
23 Noruegu (Bokmål) norsk no 559 813 1 583 091 21 630 520 37 528 089 1 028 5 46
24 Coreanu 한국어 ko 545 289 2 512 766 29 750 892 24 691 475 2 386 12 046 154
25 Finlandés suomi fi 512 797 1 356 141 19 843 531 31 486 448 1 632 63 380 40
26 Húngaru magyar hu 490 203 1 401 896 24 000 559 29 480 478 1 554 8 249 59
27 Checu čeština cs 485 375 1 331 845 20 206 983 34 544 197 2 072 1 46
28 Serbocroata srpskohrvatski / српскохрватски sh 455 345 4 640 528 41 049 181 12 163 262 207 10 271 747
29 Chinu min nan Bân-lâm-gú zh-min-nan 430 847 1 058 739 3 095 436 6 48 722 82 362 6
30 Rumanu Idioma rumanu ro 421 535 2 295 353 14 214 769 19 559 052 848 38 767 122
31 Turcu Türkçe tr 417 298 2 052 510 25 807 305 26 1 316 957 3 036 35 770 193
32 Vascu euskara eu 377 094 775 476 8 592 666 12 125 650 304 0 12
33 Chechenu нохчийн ce 376 169 705 878 6 430 618 3 26 474 48 301 7
34 Malayu Bahasa Melayu ms 351 508 980 775 5 150 957 14 278 235 593 19 689 17
35 Esperantu Esperanto eo 300 423 662 986 7 204 373 16 185 913 364 6 903 16
36 Idioma tártaru татарча/tatarça tt 299 770 437 967 3 061 392 6 38 439 96 5 567 1
37 Hebréu עברית he 299 377 1 254 086 31 782 058 37 857 402 3 359 69 892 258
38 Armeniu Հայերեն hy 286 377 966 120 8 016 025 11 112 119 580 10 849 47
39 Búlgaru български bg 273 588 608 915 11 041 933 27 292 340 695 562 27
40 Danés dansk da 268 028 878 620 10 790 052 24 409 147 721 0 64
41 Azerbaixanu del sur تۆرکجه azb 240 555 556 588 1 469 352 5 31 428 137 164 5
42 Eslovacu slovenčina sk 237 338 534 786 7 206 276 9 205 650 502 0 21
43 kazaquistanín қазақша kk 228 625 569 917 2 892 732 18 110 442 177 10 178 11
44 Minangkabau Baso Minangkabau min 224 698 336 452 2 057 147 6 13 776 50 146 2
45 Estoniu eesti et 220 894 525 170 5 926 427 33 154 195 435 732 21
46 Croata hrvatski hr 209 372 483 697 5 928 732 15 258 976 543 20 522 21
47 Bielorrusu беларуская be 206 878 616 549 3 878 111 10 108 145 261 3 325 25
48 Lituanu lietuvių lt 199 052 483 016 6 273 615 10 155 307 326 23 232 26
49 Griegu Ελληνικά el 196 044 588 082 8 940 299 22 336 327 922 18 092 61
50 Inglés simple Simple English simple 192 306 630 114 7 656 020 17 1 118 098 1 054 36 63
51 Azerbaixanu azərbaycanca az 179 292 477 016 6 055 342 17 227 922 731 23 892 35
52 Gallegu galego gl 174 810 434 102 5 814 368 9 118 202 273 2 131 29
53 Eslovenu slovenščina sl 173 486 424 612 5 537 216 24 202 463 297 8 201 27
54 Urdu اردو ur 164 376 936 554 4 671 009 11 132 482 272 11 364 110
55 Noruegu (Nynorsk) norsk nynorsk nn 159 128 365 350 3 316 056 14 113 373 149 16 15
56 Xeorxanu ქართული ka 154 956 441 803 4 212 158 4 132 783 263 14 798 33
57 Hindi हिन्दी hi 148 858 1 114 187 5 255 889 8 640 084 1 428 3 473 198
58 Tamil தமிழ் ta 139 040 438 395 3 194 119 34 192 743 437 7 970 34
59 Uzbequistanín oʻzbekcha/ўзбекча uz 138 102 634 544 2 199 906 11 63 549 188 1 679 45
60 Tailandés ไทย th 138 056 895 601 9 503 731 16 405 705 1 068 27 752 320
61 Llatín Latina la 135 596 270 881 3 622 197 21 145 233 158 0 13
62 Galés Cymraeg cy 133 235 268 836 10 953 364 16 67 776 124 11 322 42
63 Asturianu asturianu ast 127 858 221 603 3 335 887 10 90 603 122 0 8
64 Volapük Volapük vo 126 919 259 366 3 227 958 2 30 188 39 0 14
65 Cantonés 粵語 zh-yue 117 250 258 788 1 662 895 12 222 149 318 2 437 9
66 Macedoniu македонски mk 115 899 493 937 4 561 877 12 96 023 211 8 398 98
67 Bengalí বাংলা bn 110 349 929 695 5 278 436 13 338 453 1 284 13 354 313
68 Letón latviešu lv 108 350 441 115 3 440 532 13 99 800 257 25 077 74
69 Taxiku тоҷикӣ tg 103 747 254 909 1 253 421 6 32 490 66 471 10
70 Birmanu မြန်မာဘာသာ my 101 090 195 811 666 517 4 93 412 143 2 890 3
71 Afrikaans Afrikaans af 99 267 356 086 2 409 491 16 137 936 196 9 639 45
72 Malgax Malagasy mg 93 972 243 606 1 011 941 3 26 344 43 3 11
73 Occitanu occitan oc 86 840 154 352 2 264 452 4 45 040 100 915 9
74 Bosniu bosanski bs 86 525 358 447 3 321 632 9 134 814 166 5 474 92
75 Albanés shqip sq 83 461 251 872 2 231 571 12 133 858 305 4 714 36
76 Baxu saxón Plattdüütsch nds 82 568 156 366 978 897 4 44 765 41 0 5
77 Idioma kirguís Кыргызча ky 80 855 108 097 376 611 2 29 527 94 2 688 0
78 Marathi मराठी mr 77 596 264 288 1 927 787 10 134 737 208 19 142 42
79 Bielorrusu (Taraškievica) беларуская (тарашкевіца)‎ be-tarask 75 336 215 578 2 232 872 4 70 235 128 1 748 36
80 Idioma malabar മലയാളം ml 74 961 465 112 3 551 992 15 151 897 354 6 687 207
81 Nepal bhasa नेपाल भाषा new 72 322 196 819 847 624 2 23 464 30 0 13
82 Idioma telugu తెలుగు te 71 996 289 517 3 263 013 13 106 516 242 15 051 103
83 Bretón brezhoneg br 69 740 136 443 1 902 401 3 64 782 95 5 399 13
84 Venecianu vèneto vec 68 075 136 303 1 078 972 5 29 343 39 724 8
85 Piamontés Piemontèis pms 65 839 100 815 852 450 4 23 726 35 2 070 2
86 Suaḥili Kiswahili sw 65 503 134 003 1 180 559 14 48 491 172 2 258 10
87 Xavanés Basa Jawa jv 64 525 168 674 1 565 764 6 48 884 105 5 431 24
88 Panyabí occidental پنجابی pnb 63 480 106 874 589 137 2 29 203 62 238 3
89 Haitianu Kreyòl ayisyen ht 62 688 76 376 786 939 3 26 013 49 0 0
90 Sondanés Basa Sunda su 60 890 96 324 614 650 7 26 275 58 545 2
91 Luxemburgués Lëtzebuergesch lb 59 867 128 733 2 350 938 5 51 332 78 2 290 24
92 Baskir башҡортса ba 57 616 162 624 1 047 936 6 32 011 97 1 419 21
93 Irlandés Gaeilge ga 55 288 91 193 1 005 453 7 48 030 87 1 125 5
94 Silesianu ślůnski szl 54 060 66 742 338 970 3 19 648 39 0 0
95 Islandés íslenska is 53 047 137 654 1 720 448 19 80 329 134 3 191 32
96 Tagalu Tagalog tl 48 729 230 074 1 865 909 11 114 811 150 1 897 112
97 Lombardu lumbaart lmo 47 870 113 755 1 047 503 8 33 707 42 4 437 17
98 Chuvasiu Чӑвашла cv 46 271 87 250 707 247 3 28 725 47 537 6
99 Frisón occidental Frysk fy 46 069 141 352 1 041 097 9 40 311 72 7 277 32
100 Chinu vu 吴语 wuu 42 662 55 367 288 033 4 72 811 51 176 0
101 Escocés (llingua xermánica) Scots sco 40 475 146 507 841 542 5 85 204 113 690 39
102 Aragonés aragonés an 40 359 121 900 1 752 876 6 62 873 68 1 495 59
103 Zazaki Zazaki diq 40 020 60 180 476 597 5 22 439 28 209 2
104 Curdu kurdî ku 39 603 85 526 893 564 3 47 060 92 573 14
105 Panyabí oriental ਪੰਜਾਬੀ pa 36 109 126 933 567 912 9 37 903 101 1 544 28
106 Curdu (Soraní) کوردی ckb 33 553 158 176 813 292 7 46 009 124 1 294 71
107 Yoruba Yorùbá yo 33 410 57 894 540 794 3 22 630 66 172 5
108 Nepales नेपाली ne 32 032 100 887 1 024 037 7 53 698 100 1 243 47
109 Bávaru Boarisch bar 31 637 114 959 795 480 4 58 125 67 1 319 48
110 Ido Ido io 30 302 45 354 969 941 5 31 257 67 0 5
111 Guyaratín ગુજરાતી gu 29 511 109 993 787 728 3 63 326 116 0 53
112 Alemánicu Alemannisch als 27 886 67 824 993 930 10 84 935 76 565 30
113 Canarés ಕನ್ನಡ kn 26 871 125 019 1 046 005 5 69 838 121 2 485 112
114 Sicilianu sicilianu scn 26 176 55 569 730 532 6 38 520 35 1 407 17
115 Bishnupriya Manipuri বিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরী bpy 25 085 62 412 846 555 3 22 108 30 47 30
116 Interlingua interlingua ia 23 181 37 041 636 059 7 41 236 48 4 6
117 Quechua Runa Simi qu 22 894 55 583 645 538 3 25 426 53 0 24
118 Mongol монгол mn 20 741 93 644 670 534 5 71 586 99 1 474 88
119 Cingalés සිංහල si 17 254 76 831 485 720 3 52 668 112 3 151 75
120 Samogitian žemaitėška bat-smg 16 905 28 706 352 112 5 22 786 25 109 6
121 Navajo Diné bizaad nv 16 756 30 075 268 233 3 13 828 12 632 6
122 Megrelianu მარგალური xmf 16 371 33 028 161 771 3 15 511 33 0 5
123 Oriya ଓଡ଼ିଆ or 15 745 70 500 426 379 5 28 491 70 125 73
124 Min Dong Mìng-dĕ̤ng-ngṳ̄ cdo 15 504 31 057 87 486 4 17 547 24 4 3
125 Ilocanu Ilokano ilo 15 391 66 004 375 267 2 15 147 27 0 61
126 Gaélicu escocés Gàidhlig gd 15 362 31 648 559 559 7 23 974 37 347 20
127 Yiddish ייִדיש yi 15 242 43 707 569 397 3 41 658 48 1 062 45
128 Kotava Kotava avk 15 201 18 456 72 174 5 1 693 27 0 0
129 Amáricu አማርኛ am 14 960 45 940 364 639 2 35 432 42 1 769 34
130 Napolitanu Napulitano nap 14 680 23 574 662 846 3 25 678 23 281 10
131 Sindhi سنڌي sd 14 571 53 348 225 508 4 14 051 33 120 30
132 Buginese ᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗ bug 14 139 18 828 193 552 1 11 385 14 0 1
133 Frisón septentrional Nordfriisk frr 13 845 36 050 209 475 5 16 130 29 1 249 15
134 Upper Sorbian hornjoserbsce hsb 13 757 35 214 375 298 4 21 623 44 133 26
135 Maithili मैथिली mai 13 680 37 564 225 549 6 10 338 36 115 18
136 Osetiu Ирон os 13 615 51 276 493 321 3 21 014 35 167 74
137 Feroés føroyskt fo 13 612 39 945 365 008 4 24 971 44 0 34
138 Limburgués Limburgs li 13 477 64 938 450 029 7 24 575 29 623 101
139 Banyumasan Basa Banyumasan map-bms 13 452 29 451 210 871 1 14 060 13 467 10
140 Mazandaraní مازِرونی mzn 13 312 29 581 156 766 3 26 058 34 264 8
141 Sakha саха тыла sah 13 240 45 608 368 064 3 20 390 34 1 765 48
142 Emiliano-romañol emiliàn e rumagnòl eml 12 869 34 199 146 483 3 21 237 24 2 662 12
143 Achenés Acèh ace 12 510 26 640 135 567 3 22 090 25 0 6
144 Pashtu پښتو ps 12 367 47 330 269 047 2 24 629 47 1 632 45
145 Gorontalo Bahasa Hulontalo gor 11 880 17 635 46 399 2 2 620 12 0 1
146 Sánscritu संस्कृतम् sa 11 520 65 854 460 702 5 32 365 168 445 156
147 Valón walon wa 11 188 26 439 380 090 4 20 512 30 709 27
148 Bicolano central Bikol Central bcl 11 171 22 139 209 164 4 17 562 64 871 9
149 Tártaru de Crimea qırımtatarca crh 11 164 29 391 159 318 2 15 964 45 0 14
150 Chinu clásicu 文言 zh-classical 10 920 90 495 367 511 7 89 399 68 0 216
151 Ḥausa Hausa ha 10 838 19 568 101 301 5 14 167 134 0 3
152 Ligur Ligure lij 10 638 25 135 216 049 6 12 984 33 2 16
153 Hill Mari кырык мары mrj 10 288 17 867 98 715 1 9 302 17 0 3
154 Meadow Mari олык марий mhr 10 236 26 077 182 086 2 12 139 23 0 17
155 Fiji Hindi Fiji Hindi hif 9 931 39 082 265 204 2 27 101 35 193 58
156 Shan ၵႂၢမ်းတႆးလူင် shn 9 432 22 656 47 052 2 2 492 30 60 4
157 Idioma hakka 客家語/Hak-kâ-ngî hak 9 416 18 086 120 608 1 28 406 24 0 6
158 Tarantinu tarandíne roa-tara 9 304 17 608 138 844 2 10 140 13 290 6
159 Zulú isiZulu zu 9 247 21 976 88 500 2 15 336 28 0 8
160 Armeniu occidental Արեւմտահայերէն hyw 8 978 19 492 181 958 4 5 433 33 0 13
161 Asamés অসমীয়া as 8 955 64 308 287 669 4 30 379 120 1 534 171
162 Pampangu Kapampangan pam 8 856 21 401 294 082 2 18 246 31 403 28
163 Sesotho sa leboa Sesotho sa Leboa nso 8 439 10 369 48 480 1 5 204 8 0 0
164 Balinés Bali ban 8 415 18 973 81 165 3 3 125 35 11 7
165 Camboyanu ភាសាខ្មែរ km 8 294 29 897 259 039 4 33 118 48 1 101 59
166 Occidental Interlingue ie 8 152 11 601 141 540 2 15 204 28 0 2
167 Rusinu русиньскый rue 8 140 16 892 126 103 1 22 485 24 87 9
168 Sami septentrional davvisámegiella se 7 761 20 533 298 171 6 24 320 31 0 39
169 Bihari भोजपुरी bh 7 540 63 618 697 215 2 26 201 41 53 606
170 West Flemish West-Vlams vls 7 436 20 782 306 682 5 22 692 21 480 48
171 Dutch Low Saxon Nedersaksies nds-nl 7 267 18 422 313 616 7 23 497 19 578 40
172 Maorí Māori mi 7 212 13 016 151 066 2 14 829 21 0 8
173 Shona chiShona sn 7 191 14 916 88 001 1 13 720 28 0 7
174 Sardu sardu sc 7 059 15 354 171 562 4 19 882 32 145 15
175 Náhuatl Nāhuatl nah 7 002 18 532 461 254 3 19 441 22 175 67
176 Vepsiu vepsän kel’ vep 6 665 28 594 141 799 1 13 208 33 0 54
177 Chinu gan 贛語 gan 6 451 33 486 393 519 3 36 326 13 146 206
178 Idioma erzya эрзянь myv 6 407 22 165 131 581 3 10 820 27 0 36
179 Idioma guilakí گیلکی glk 6 312 13 212 58 802 3 13 208 20 807 5
180 Santali Santhali sat 6 285 14 512 76 979 3 3 939 32 0 9
181 Somalín Soomaaliga so 6 228 22 645 213 535 2 28 816 71 0 66
182 Cabiliu Taqbaylit kab 6 199 15 488 104 063 3 10 950 25 0 15
183 Tibetanu བོད་ཡིག bo 5 964 17 334 138 739 1 24 076 25 0 29
184 Turcomanu Türkmençe tk 5 935 14 440 216 866 1 22 070 43 319 31
185 Corsu corsu co 5 921 14 310 373 748 2 18 208 22 0 52
186 Abḥasiu Аҧсшәа ab 5 888 20 184 114 233 2 16 145 26 9 33
187 Võro Võro fiu-vro 5 799 11 235 173 022 4 12 196 18 201 14
188 Komi коми kv 5 448 15 826 135 953 1 12 206 21 0 31
189 Caxubiu kaszëbsczi csb 5 383 8 645 184 490 3 14 351 25 0 8
190 Picardu Picard pcd 5 181 10 186 67 084 3 14 146 28 49 6
191 Franco-provenzal arpetan frp 5 142 13 473 205 951 2 13 450 24 0 40
192 Idioma udmurtu удмурт udm 5 085 16 191 117 124 4 12 675 23 9 35
193 Uigur ئۇيغۇرچە / Uyghurche ug 5 071 14 476 151 494 1 18 059 22 282 36
194 Manx Gaelg gv 5 047 16 976 299 302 3 16 894 28 181 98
195 Llingua aymara Aymar aru ay 4 902 8 547 93 358 1 14 268 19 0 6
196 meitei ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ mni 4 784 8 330 30 990 1 671 21 0 2
197 Zelandés Zeêuws zea 4 753 9 018 111 238 3 11 070 15 1 10
198 Córnicu kernowek kw 4 645 10 220 187 414 1 12 611 31 0 26
199 Normandu Nouormand nrm 4 577 9 952 217 241 2 11 562 12 0 30
200 Árabe marroquín اللهجة المغربي ary 4 256 9 590 77 619 4 3 140 44 5 13
201 Lezgianu лезги lez 4 204 12 322 84 294 3 8 870 25 10 26
202 Guaraní Avañe'ẽ gn 4 166 9 896 115 649 2 15 047 35 0 22
203 Maltés Malti mt 4 124 17 525 267 751 5 18 585 37 1 148 161
204 Lingua Franca Nova Lingua Franca Nova lfn 4 122 6 407 36 611 2 7 272 21 0 2
205 Saterland Frisian Seeltersk stq 4 046 10 589 119 481 4 11 738 19 438 30
206 Mirandés Mirandés mwl 3 859 10 145 97 756 1 11 398 16 0 26
207 Lao ລາວ lo 3 830 11 821 91 022 1 13 908 22 0 34
208 Romanche rumantsch rm 3 718 9 167 159 703 3 17 065 22 51 37
209 Saraiki سرائیکی skr 3 669 4 090 22 741 1 675 14 0 0
210 Banjar Bahasa Banjar bjn 3 641 19 534 71 595 2 11 501 19 1 70
211 Carelianu Livvinkarjala olo 3 614 9 577 30 229 2 5 221 20 0 9
212 Xudeoespañol Ladino lad 3 580 12 889 207 014 5 18 346 21 23 109
213 Konkani गोंयची कोंकणी / Gõychi Konknni gom 3 543 8 873 205 455 3 7 704 13 0 52
214 Friulanu furlan fur 3 458 8 047 168 253 2 12 245 18 318 37
215 Komi-Permyak Перем Коми koi 3 448 10 214 57 802 1 7 312 14 0 22
216 Inglés antiguu Ænglisc ang 3 332 15 909 201 753 2 112 778 36 300 181
217 Lower Sorbian dolnoserbski dsb 3 301 11 148 141 925 1 16 207 27 0 72
218 Doteli डोटेली dty 3 300 18 303 235 899 3 4 689 12 3 266
219 Estremeñu estremeñu ext 3 292 7 369 113 480 1 14 976 24 0 24
220 Tuvanu тыва дыл tyv 3 230 10 141 40 900 1 7 223 25 0 18
221 Lingala lingála ln 3 226 8 445 120 720 4 10 875 12 32 37
222 Chabacanu Chavacano de Zamboanga cbk-zam 3 151 8 059 107 509 2 12 661 14 0 32
223 Sami inari Anarâškielâ smn 3 141 9 079 42 231 6 1 206 15 0 17
224 Maldivu ދިވެހިބަސް dv 3 008 10 760 123 773 2 22 027 20 933 76
225 Fráncicu ripuariu Ripoarisch ksh 2 909 10 508 1 601 892 3 20 181 14 0 1 040
226 Gagauz Gagauz gag 2 800 6 503 66 139 1 11 261 19 0 18
227 Alemán palatín Pälzisch pfl 2 725 6 874 88 981 4 9 682 8 0 30
228 Buriatu буряад bxr 2 686 9 481 58 872 2 12 526 17 0 40
229 Pali पालि pi 2 561 4 540 99 599 1 6 039 7 0 13
230 Pangasinense Pangasinan pag 2 557 8 699 71 769 1 7 001 11 0 48
231 Avar авар av 2 538 11 731 75 444 2 12 215 17 0 84
232 Awadhi ქართული awa 2 432 5 330 23 867 1 1 199 8 0 6
233 atayal atayal tay 2 405 2 731 48 069 1 561 12 0 0
234 Ḥawaianu Hawaiʻi haw 2 375 5 322 95 161 1 13 711 19 0 28
235 Igbo Igbo ig 2 185 7 126 69 331 2 11 847 29 0 50
236 Papiamentu Papiamentu pap 2 172 5 405 80 021 5 12 306 22 0 33
237 Kiñaruanda Kinyarwanda rw 2 114 5 754 76 159 1 9 900 40 0 39
238 Calmucu хальмг xal 2 092 11 319 82 987 1 8 616 26 0 143
239 Karachái-bálkaro къарачай-малкъар krc 2 043 14 309 105 688 2 8 962 13 0 266
240 Sakizaya Sakizaya szy 1 970 5 159 120 157 1 1 810 36 0 61
241 Zhuanganu Vahcuengh za 1 963 4 121 38 965 1 8 944 7 0 11
242 Alemán de Pennsylvania Deitsch pdc 1 924 5 808 104 583 1 28 315 18 0 73
243 Karakalpako Qaraqalpaqsha kaa 1 904 5 013 44 513 1 9 403 17 3 24
244 Ingusetio ГӀалгӀай inh 1 835 9 129 44 834 2 2 505 15 19 78
245 Aramaic ܐܪܡܝܐ arc 1 773 6 314 94 673 2 17 485 14 0 98
246 Tonganu lea faka-Tonga to 1 751 5 102 40 182 2 8 308 7 11 29
247 Kikuyu Kabɩyɛ kbp 1 683 3 286 15 004 2 3 163 13 0 4
248 Xamaicanu Patois jam 1 665 2 958 20 270 1 6 235 9 0 4
249 Wolof Wolof wo 1 647 5 335 103 801 3 12 981 13 0 98
250 Tok pisin Tok Pisin tpi 1 641 5 881 85 539 1 11 223 10 0 97
251 Nauruanu Dorerin Naoero na 1 606 4 519 83 081 2 10 198 21 4 60
252 Cabardianu Адыгэбзэ kbd 1 592 6 721 43 331 2 8 420 14 0 67
253 Atikamekw Atikamekw atj 1 569 2 631 13 669 6 3 091 6 0 2
254 Novial Novial nov 1 509 4 402 175 884 3 10 044 13 0 147
255 Idioma kikuyu Gĩkũyũ ki 1 501 3 056 20 184 1 7 200 11 0 7
256 Tetun tetun tet 1 485 3 857 64 549 2 8 185 11 0 43
257 Tulu ತುಳು tcy 1 451 7 199 91 872 2 4 301 18 0 200
258 Akan Akan ak 1 417 3 501 25 324 1 10 785 22 0 16
259 Xudeoespañol Ladin lld 1 371 2 001 19 569 1 1 177 16 0 2
260 Luganda Luganda lg 1 314 4 615 25 948 1 6 384 16 0 35
261 Lojban Lojban jbo 1 274 5 668 110 819 3 13 878 11 0 233
262 Bislama Bislama bi 1 257 3 032 38 850 1 11 085 21 0 26
263 Macedorrumanu armãneashti roa-rup 1 255 3 992 203 179 1 12 226 11 0 242
264 Lak лакку lbe 1 233 13 609 47 086 1 7 269 12 0 349
265 Kikongo Kongo kg 1 229 2 868 43 291 2 9 023 14 0 27
266 Tahitianu reo tahiti ty 1 213 2 979 52 702 2 6 396 8 0 37
267 Moksha мокшень mdf 1 212 7 757 53 075 3 7 820 11 0 200
268 Xhosa isiXhosa xh 1 209 3 785 32 796 1 10 557 12 0 39
269 Fixanu Na Vosa Vakaviti fj 1 164 3 301 34 287 1 7 531 9 0 35
270 Sranan Sranantongo srn 1 086 2 695 38 527 1 6 490 7 0 31
271 Oromu Oromoo om 1 066 3 665 36 981 1 8 478 12 0 60
272 seediq seediq trv 1 049 1 984 67 513 1 575 29 0 27
273 Criollu guyanés francés Kriyòl Gwiyannen gcr 1 046 2 541 15 993 1 1 553 6 0 13
274 en:Latgalian latgaļu ltg 1 009 3 207 35 035 1 6 098 10 0 52
275 Samoanu Gagana Samoa sm 1 009 3 125 41 435 1 8 919 11 0 58
276 N'ko ߒߞߏ nqo 969 1 969 7 847 1 1 956 12 0 4
277 Cheroqui ᏣᎳᎩ chr 965 3 789 45 433 1 19 806 18 0 103
278 Nias Li Niha nia 965 2 483 11 354 2 637 17 0 11
279 Mon ဘာသာ မန် mnw 887 3 892 29 619 3 1 867 17 0 87
280 Norfolk Norfuk / Pitkern pih 874 3 244 42 811 1 9 532 17 0 97
281 Góticu 𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺 got 843 3 736 44 639 2 16 215 10 0 141
282 Twi Twi tw 821 2 435 22 536 1 10 574 32 0 36
283 Sesotho Sesotho st 816 2 639 25 337 1 8 564 15 0 48
284 Groenlandés kalaallisut kl 810 2 885 74 043 3 11 367 16 0 168
285 Madurese Madhurâ mad 791 1 476 7 155 1 797 8 0 4
286 Antiguu eslavu eclesiásticu словѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟ cu 770 5 219 78 880 2 21 230 17 0 505
287 Chichewa Chi-Chewa ny 765 3 310 23 711 1 7 862 10 0 79
288 Tswana Setswana tn 722 2 894 24 437 1 8 294 19 0 76
289 Tsonga Xitsonga ts 709 3 733 36 103 2 8 008 12 0 176
290 Bambara bamanankan bm 693 2 625 39 081 2 9 063 15 0 116
291 Romaní Romani rmy 691 2 706 49 155 1 15 330 21 0 154
292 Vienda Tshivenda ve 633 2 072 18 643 1 6 305 6 0 46
293 Cheyenne Tsetsêhestâhese chy 623 2 211 23 793 1 9 671 7 0 70
294 Kirundi Kirundi rn 620 2 376 21 129 1 7 891 17 0 71
295 Cachemir कॉशुर / کٲشُر ks 600 3 100 38 916 2 8 300 19 0 218
296 Tumbuka chiTumbuka tum 598 2 089 23 014 1 6 512 6 0 68
297 Inuit ᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitut iu 549 3 081 43 533 2 15 393 14 0 301
298 Suazi SiSwati ss 538 2 344 37 548 3 6 979 9 0 181
299 Chamorru Chamoru ch 525 2 462 21 490 1 13 184 16 0 119
300 altái алтай тил alt 509 1 897 26 427 2 788 16 0 104
301 Pontic Ποντιακά pnt 478 2 023 34 747 1 8 651 9 0 179
302 Adigué адыгабзэ ady 431 2 681 10 656 1 5 083 15 0 108
303 Ewé eʋegbe ee 364 2 732 48 671 2 12 279 17 0 754
304 Fula Fulfulde ff 355 2 028 22 196 2 7 068 10 0 243
305 Iñupiaq Iñupiak ik 315 2 351 35 910 1 7 235 9 0 638
306 Dinka Thuɔŋjäŋ din 295 847 6 364 1 5 112 9 0 26
307 Sangu Sängö sg 267 1 653 19 790 2 5 437 12 0 323
308 Dzongkha ཇོང་ཁ dz 223 2 071 28 422 1 8 325 9 0 942
309 Tigriña ትግርኛ ti 212 2 542 22 921 2 7 626 11 0 1 089
310 Cree Nēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣ cr 154 2 133 36 333 2 15 203 14 0 2 813
311 Ndonga Oshiwambo ng 8 442 5 921 1 2 383 1 0 39 425
312 Choctaw Choctaw cho 6 201 4 220 1 1 808 0 0 22 176
313 Marshallés Ebon mh 4 206 4 212 1 2 139 0 0 52 144
314 Kwanyama Kwanyama kj 4 114 3 548 1 1 375 0 0 23 537
315 Yi ꆇꉙ ii 3 189 11 653 1 2 030 0 0 237 006
316 Hiri motu Hiri Motu ho 3 129 3 786 1 1 574 0 0 51 771
317 Afar Qafár af aa 1 510 4 685 1 4 059 1 0 2 379 989
318 Lorí del norte لۊری شومالی lrc 1 236 140 060 1 5 035 4 0 32 774 633
319 Muscogee Mvskoke mus 1 115 3 603 1 2 347 2 0 407 170
320 Hereru Otsiherero hz 0 176 4 483 1 3 760 1 0 0
321 Kanuri Kanuri kr 0 162 4 641 1 5 463 1 0 0
Total 56 891 539 233 615 224 -1 288 632 895 3 848[5] 97 158 877 293 050 2 659 159 124

Ver tamién[editar | editar la fonte]

Notes[editar | editar la fonte]

  1. Les páxines de conteníu son les páxines de los Ayuda:Espaciu de nomes espacios de nomes que cada comunidá estima que constitúin la enciclopedia —amás del principal o d'artículos, en delles ediciones añeden otros complementarios—, y qu'amás nun son redireiciones y contienen siquier un enllaz internu.
  2. La direición URL de cada Wikipedia tien la estructura http(s)://xx.wikipedia.org/wiki/, onde xx ye la identificación de la llingua d'esa Wikipedia, según el códigu de lletres de la norma [ISO 639]-1.
  3. Considérase activos a los usuarios que fixeron dalguna aición nel proyeutu nos postreros 30 díes.
  4. La fondura ye un mididor de l'actividá nuna Wikipedia qu'amuesa con qué frecuencia anoven les páxines de conteníu.
  5. Esta suma nun se correspuende col total de persones reales, pos el mesmu usuariu (con o ensin cuenta global nos proyeutos) ye cuntáu tantes vegaes como apaeza en distintes Wikipedias pa esa estadística.

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]