Llista d'asteroides (42001-43000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 42001... 42101... 42201... 42301... 42401... 42501... 42601... 42701... 42801... 42901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
42001–42100 editar
42001 - 2000 YW46 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42002 - 2000 YU47 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42003 - 2000 YJ48 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42004 - 2000 YJ49 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42005 - 2000 YW49 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42006 - 2000 YA50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42007 - 2000 YG50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42008 - 2000 YJ50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42009 - 2000 YM50 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42010 - 2000 YX58 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42011 - 2000 YS59 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42012 - 2000 YC60 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42013 - 2000 YL61 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42014 - 2000 YM61 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42015 - 2000 YM65 16 d'avientu, 2000 Spacewatch
42016 - 2000 YZ68 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42017 - 2000 YU72 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42018 - 2000 YK78 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42019 - 2000 YE79 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42020 - 2000 YP79 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42021 - 2000 YJ80 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42022 - 2000 YS81 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42023 - 2000 YW81 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42024 - 2000 YX82 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42025 - 2000 YL84 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42026 - 2000 YF86 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42027 - 2000 YL86 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42028 - 2000 YT88 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42029 - 2000 YV88 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42030 - 2000 YA89 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42031 - 2000 YJ89 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42032 - 2000 YV89 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42033 - 2000 YH95 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42034 - 2000 YD96 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42035 - 2000 YG96 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42036 - 2000 YP96 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42037 - 2000 YQ96 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42038 - 2000 YO97 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42039 - 2000 YN98 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42040 - 2000 YS99 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42041 - 2000 YB100 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42042 - 2000 YR101 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42043 - 2000 YB102 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42044 - 2000 YF102 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42045 - 2000 YJ103 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42046 - 2000 YM103 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42047 - 2000 YV105 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42048 - 2000 YE107 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42049 - 2000 YG107 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42050 - 2000 YN107 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42051 - 2000 YX107 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42052 - 2000 YH108 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42053 - 2000 YO110 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42054 - 2000 YA111 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42055 - 2000 YB112 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42056 - 2000 YF114 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42057 - 2000 YW114 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42058 - 2000 YF115 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42059 - 2000 YG115 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42060 - 2000 YX115 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42061 - 2000 YE116 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42062 - 2000 YR118 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42063 - 2000 YS122 28 d'avientu, 2000 LINEAR
42064 - 2000 YE128 29 d'avientu, 2000 NEAT
42065 - 2000 YJ128 29 d'avientu, 2000 NEAT
42066 - 2000 YF129 29 d'avientu, 2000 NEAT
42067 - 2000 YU131 30 d'avientu, 2000 LINEAR
42068 - 2000 YA133 30 d'avientu, 2000 LONEOS
42069 - 2000 YG135 17 d'avientu, 2000 LONEOS
42070 - 2000 YM136 23 d'avientu, 2000 LINEAR
42071 - 2000 YS137 23 d'avientu, 2000 Spacewatch
42072 - 2000 YS139 27 d'avientu, 2000 Spacewatch
42073 Noreen 2001 AS1 2 de xineru, 2001 D. P. Pray
42074 - 2001 AV2 2 de xineru, 2001 Spacewatch
42075 - 2001 AL3 2 de xineru, 2001 LINEAR
42076 - 2001 AQ4 2 de xineru, 2001 LINEAR
42077 - 2001 AS4 2 de xineru, 2001 LINEAR
42078 - 2001 AT4 2 de xineru, 2001 LINEAR
42079 - 2001 AD7 2 de xineru, 2001 LINEAR
42080 - 2001 AL7 2 de xineru, 2001 LINEAR
42081 - 2001 AX7 2 de xineru, 2001 LINEAR
42082 - 2001 AF11 2 de xineru, 2001 LINEAR
42083 - 2001 AU11 2 de xineru, 2001 LINEAR
42084 - 2001 AA12 2 de xineru, 2001 LINEAR
42085 - 2001 AD12 2 de xineru, 2001 LINEAR
42086 - 2001 AE13 2 de xineru, 2001 LINEAR
42087 - 2001 AB14 2 de xineru, 2001 LINEAR
42088 - 2001 AG15 2 de xineru, 2001 LINEAR
42089 - 2001 AQ15 2 de xineru, 2001 LINEAR
42090 - 2001 AF16 2 de xineru, 2001 LINEAR
42091 - 2001 AV16 2 de xineru, 2001 LINEAR
42092 - 2001 AU20 3 de xineru, 2001 LINEAR
42093 - 2001 AO23 3 de xineru, 2001 LINEAR
42094 - 2001 AO24 4 de xineru, 2001 LINEAR
42095 - 2001 AY25 6 de xineru, 2001 Farpoint
42096 - 2001 AZ25 6 de xineru, 2001 Farpoint
42097 - 2001 AO28 5 de xineru, 2001 LINEAR
42098 - 2001 AS29 4 de xineru, 2001 LINEAR
42099 - 2001 AN30 4 de xineru, 2001 LINEAR
42100 - 2001 AL31 4 de xineru, 2001 LINEAR
42101–42200 editar
42101 - 2001 AA34 4 de xineru, 2001 LINEAR
42102 - 2001 AF34 4 de xineru, 2001 LINEAR
42103 - 2001 AO34 4 de xineru, 2001 LINEAR
42104 - 2001 AS35 5 de xineru, 2001 LINEAR
42105 - 2001 AZ35 5 de xineru, 2001 LINEAR
42106 - 2001 AB38 5 de xineru, 2001 LINEAR
42107 - 2001 AF38 5 de xineru, 2001 LINEAR
42108 - 2001 AM41 3 de xineru, 2001 LINEAR
42109 - 2001 AX44 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
42110 - 2001 AC45 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
42111 - 2001 AZ46 15 de xineru, 2001 LINEAR
42112 - 2001 AF48 4 de xineru, 2001 LONEOS
42113 Jura 2001 AB49 15 de xineru, 2001 Vicques
42114 - 2001 BH4 18 de xineru, 2001 LINEAR
42115 - 2001 BO4 18 de xineru, 2001 LINEAR
42116 - 2001 BY5 18 de xineru, 2001 LINEAR
42117 - 2001 BD6 19 de xineru, 2001 LINEAR
42118 - 2001 BO6 19 de xineru, 2001 LINEAR
42119 - 2001 BP7 19 de xineru, 2001 LINEAR
42120 - 2001 BU7 19 de xineru, 2001 LINEAR
42121 - 2001 BW7 19 de xineru, 2001 LINEAR
42122 - 2001 BC8 19 de xineru, 2001 LINEAR
42123 - 2001 BY8 19 de xineru, 2001 LINEAR
42124 - 2001 BA9 19 de xineru, 2001 LINEAR
42125 - 2001 BE13 21 de xineru, 2001 LINEAR
42126 - 2001 BC15 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
42127 - 2001 BT15 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
42128 - 2001 BV15 21 de xineru, 2001 T. Kobayashi
42129 - 2001 BG17 19 de xineru, 2001 LINEAR
42130 - 2001 BW19 19 de xineru, 2001 LINEAR
42131 - 2001 BE21 19 de xineru, 2001 LINEAR
42132 - 2001 BP24 20 de xineru, 2001 LINEAR
42133 - 2001 BQ24 20 de xineru, 2001 LINEAR
42134 - 2001 BO25 20 de xineru, 2001 LINEAR
42135 - 2001 BK26 20 de xineru, 2001 LINEAR
42136 - 2001 BM26 20 de xineru, 2001 LINEAR
42137 - 2001 BO27 20 de xineru, 2001 LINEAR
42138 - 2001 BP28 20 de xineru, 2001 LINEAR
42139 - 2001 BQ29 20 de xineru, 2001 LINEAR
42140 - 2001 BM31 20 de xineru, 2001 LINEAR
42141 - 2001 BV31 20 de xineru, 2001 LINEAR
42142 - 2001 BY32 20 de xineru, 2001 LINEAR
42143 - 2001 BN37 21 de xineru, 2001 LINEAR
42144 - 2001 BW40 24 de xineru, 2001 LINEAR
42145 - 2001 BF41 24 de xineru, 2001 LINEAR
42146 - 2001 BN42 19 de xineru, 2001 LINEAR
42147 - 2001 BW43 19 de xineru, 2001 LINEAR
42148 - 2001 BC46 21 de xineru, 2001 LINEAR
42149 - 2001 BQ48 21 de xineru, 2001 LINEAR
42150 - 2001 BD53 17 de xineru, 2001 NEAT
42151 - 2001 BD54 18 de xineru, 2001 Spacewatch
42152 - 2001 BX57 21 de xineru, 2001 LINEAR
42153 - 2001 BG58 21 de xineru, 2001 LINEAR
42154 - 2001 BP62 29 de xineru, 2001 LINEAR
42155 - 2001 BA63 29 de xineru, 2001 LINEAR
42156 - 2001 BV63 29 de xineru, 2001 LINEAR
42157 - 2001 BX66 29 de xineru, 2001 LINEAR
42158 - 2001 BT70 29 de xineru, 2001 LINEAR
42159 - 2001 BT72 27 de xineru, 2001 NEAT
42160 - 2001 BH73 28 de xineru, 2001 NEAT
42161 - 2001 BJ74 31 de xineru, 2001 LINEAR
42162 - 2001 BA76 26 de xineru, 2001 LINEAR
42163 - 2001 BC77 26 de xineru, 2001 LINEAR
42164 - 2001 CT 1 de febreru, 2001 LINEAR
42165 - 2001 CQ10 1 de febreru, 2001 LINEAR
42166 - 2001 CL11 1 de febreru, 2001 LINEAR
42167 - 2001 CR13 1 de febreru, 2001 LINEAR
42168 - 2001 CT13 1 de febreru, 2001 LINEAR
42169 - 2001 CV13 1 de febreru, 2001 LINEAR
42170 - 2001 CA16 1 de febreru, 2001 LINEAR
42171 - 2001 CP17 1 de febreru, 2001 LINEAR
42172 - 2001 CR17 1 de febreru, 2001 LINEAR
42173 - 2001 CQ18 2 de febreru, 2001 LINEAR
42174 - 2001 CJ21 1 de febreru, 2001 LONEOS
42175 - 2001 CR21 1 de febreru, 2001 LONEOS
42176 - 2001 CK22 1 de febreru, 2001 LONEOS
42177 - 2001 CL22 1 de febreru, 2001 LONEOS
42178 - 2001 CO25 1 de febreru, 2001 LINEAR
42179 - 2001 CP25 1 de febreru, 2001 LINEAR
42180 - 2001 CL26 1 de febreru, 2001 LINEAR
42181 - 2001 CY27 2 de febreru, 2001 LONEOS
42182 - 2001 CP29 2 de febreru, 2001 LONEOS
42183 - 2001 CY29 2 de febreru, 2001 LONEOS
42184 - 2001 CP30 2 de febreru, 2001 NEAT
42185 - 2001 CS30 2 de febreru, 2001 NEAT
42186 - 2001 CH32 11 de febreru, 2001 Črni Vrh
42187 - 2001 CS32 13 de febreru, 2001 LINEAR
42188 - 2001 CZ32 13 de febreru, 2001 LINEAR
42189 - 2001 CJ33 13 de febreru, 2001 LINEAR
42190 - 2001 CM36 15 de febreru, 2001 T. Kobayashi
42191 Thurmann 2001 CJ37 14 de febreru, 2001 Vicques
42192 - 2001 CJ39 13 de febreru, 2001 LINEAR
42193 - 2001 CV43 15 de febreru, 2001 LINEAR
42194 - 2001 DP10 17 de febreru, 2001 LINEAR
42195 - 2001 DO17 16 de febreru, 2001 LINEAR
42196 - 2001 DE21 16 de febreru, 2001 LINEAR
42197 - 2001 DM23 17 de febreru, 2001 LINEAR
42198 - 2001 DP23 17 de febreru, 2001 LINEAR
42199 - 2001 DT23 17 de febreru, 2001 LINEAR
42200 - 2001 DJ26 17 de febreru, 2001 LINEAR
42201–42300 editar
42201 - 2001 DH29 17 de febreru, 2001 LINEAR
42202 - 2001 DC31 17 de febreru, 2001 LINEAR
42203 - 2001 DB35 19 de febreru, 2001 LINEAR
42204 - 2001 DW35 19 de febreru, 2001 LINEAR
42205 - 2001 DT38 19 de febreru, 2001 LINEAR
42206 - 2001 DJ41 19 de febreru, 2001 LINEAR
42207 - 2001 DL46 19 de febreru, 2001 LINEAR
42208 - 2001 DQ47 19 de febreru, 2001 NEAT
42209 - 2001 DF48 16 de febreru, 2001 LINEAR
42210 - 2001 DL49 16 de febreru, 2001 LINEAR
42211 - 2001 DO49 16 de febreru, 2001 LINEAR
42212 - 2001 DO51 16 de febreru, 2001 LINEAR
42213 - 2001 DU51 16 de febreru, 2001 LINEAR
42214 - 2001 DA52 16 de febreru, 2001 LINEAR
42215 - 2001 DO52 17 de febreru, 2001 LINEAR
42216 - 2001 DX52 17 de febreru, 2001 LINEAR
42217 - 2001 DK53 19 de febreru, 2001 LINEAR
42218 - 2001 DN59 17 de febreru, 2001 LINEAR
42219 - 2001 DY59 19 de febreru, 2001 LINEAR
42220 - 2001 DC60 19 de febreru, 2001 LINEAR
42221 - 2001 DA62 19 de febreru, 2001 LINEAR
42222 - 2001 DT62 19 de febreru, 2001 LINEAR
42223 - 2001 DC63 19 de febreru, 2001 LINEAR
42224 - 2001 DT65 19 de febreru, 2001 LINEAR
42225 - 2001 DV72 19 de febreru, 2001 LINEAR
42226 - 2001 DO81 26 de febreru, 2001 T. Kobayashi
42227 - 2001 DS93 19 de febreru, 2001 LINEAR
42228 - 2001 DO95 18 de febreru, 2001 NEAT
42229 - 2001 DC99 17 de febreru, 2001 LINEAR
42230 - 2001 DE108 19 de febreru, 2001 LONEOS
42231 - 2001 EM1 1 de marzu, 2001 LINEAR
42232 - 2001 EH2 1 de marzu, 2001 LINEAR
42233 - 2001 EL2 1 de marzu, 2001 LINEAR
42234 - 2001 EP2 1 de marzu, 2001 LINEAR
42235 - 2001 EM10 2 de marzu, 2001 LONEOS
42236 - 2001 EP19 15 de marzu, 2001 LONEOS
42237 - 2001 EG21 15 de marzu, 2001 LONEOS
42238 - 2001 FF4 19 de marzu, 2001 T. Kobayashi
42239 - 2001 FB20 19 de marzu, 2001 LONEOS
42240 - 2001 FX34 18 de marzu, 2001 LINEAR
42241 - 2001 FF45 18 de marzu, 2001 LINEAR
42242 - 2001 FU61 19 de marzu, 2001 LINEAR
42243 - 2001 FB65 19 de marzu, 2001 LINEAR
42244 - 2001 FH65 19 de marzu, 2001 LINEAR
42245 - 2001 FB88 21 de marzu, 2001 LONEOS
42246 - 2001 FX121 29 de marzu, 2001 W. K. Y. Yeung
42247 - 2001 FU156 26 de marzu, 2001 NEAT
42248 - 2001 FU186 18 de marzu, 2001 LONEOS
42249 - 2001 HZ27 27 d'abril, 2001 LINEAR
42250 - 2001 KS12 18 de mayu, 2001 LINEAR
42251 - 2001 LA 1 de xunu, 2001 LINEAR
42252 - 2001 LU2 13 de xunu, 2001 LINEAR
42253 - 2001 NQ12 13 de xunetu, 2001 NEAT
42254 - 2001 NX21 14 de xunetu, 2001 NEAT
42255 - 2001 OT22 18 de xunetu, 2001 NEAT
42256 - 2001 OA63 20 de xunetu, 2001 LONEOS
42257 - 2001 OU68 16 de xunetu, 2001 NEAT
42258 - 2001 OZ68 17 de xunetu, 2001 NEAT
42259 - 2001 OD81 29 de xunetu, 2001 LINEAR
42260 - 2001 OX82 27 de xunetu, 2001 NEAT
42261 - 2001 OC92 22 de xunetu, 2001 NEAT
42262 - 2001 PE6 10 d'agostu, 2001 NEAT
42263 - 2001 PA42 11 d'agostu, 2001 NEAT
42264 - 2001 QZ30 16 d'agostu, 2001 LINEAR
42265 - 2001 QL69 17 d'agostu, 2001 LINEAR
42266 - 2001 QZ77 16 d'agostu, 2001 LINEAR
42267 - 2001 QJ81 17 d'agostu, 2001 LINEAR
42268 - 2001 QO91 16 d'agostu, 2001 LINEAR
42269 - 2001 QB117 17 d'agostu, 2001 LINEAR
42270 - 2001 QA139 22 d'agostu, 2001 LINEAR
42271 - 2001 QL154 24 d'agostu, 2001 R. A. Tucker
42272 - 2001 QH179 28 d'agostu, 2001 NEAT
42273 - 2001 QO245 24 d'agostu, 2001 LONEOS
42274 - 2001 QM264 25 d'agostu, 2001 LINEAR
42275 - 2001 RG17 11 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
42276 - 2001 SV35 16 de setiembre, 2001 LINEAR
42277 - 2001 SQ51 16 de setiembre, 2001 LINEAR
42278 - 2001 SH265 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
42279 - 2001 SP267 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
42280 - 2001 SS267 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
42281 - 2001 SW267 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
42282 - 2001 SB283 22 de setiembre, 2001 LINEAR
42283 - 2001 SQ316 25 de setiembre, 2001 LINEAR
42284 - 2001 TV8 9 d'ochobre, 2001 LINEAR
42285 - 2001 TN40 14 d'ochobre, 2001 LINEAR
42286 - 2001 TN41 14 d'ochobre, 2001 LINEAR
42287 - 2001 TE51 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
42288 - 2001 TC65 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
42289 - 2001 TY105 13 d'ochobre, 2001 LINEAR
42290 - 2001 TU114 14 d'ochobre, 2001 LINEAR
42291 - 2001 TD121 15 d'ochobre, 2001 LINEAR
42292 - 2001 TN150 10 d'ochobre, 2001 NEAT
42293 - 2001 UZ3 17 d'ochobre, 2001 W. K. Y. Yeung
42294 - 2001 UP5 21 d'ochobre, 2001 W. K. Y. Yeung
42295 - 2001 UG17 23 d'ochobre, 2001 W. K. Y. Yeung
42296 - 2001 UJ31 16 d'ochobre, 2001 LINEAR
42297 - 2001 UL73 17 d'ochobre, 2001 LINEAR
42298 - 2001 UP123 22 d'ochobre, 2001 NEAT
42299 - 2001 UQ136 22 d'ochobre, 2001 LINEAR
42300 - 2001 UU140 23 d'ochobre, 2001 LINEAR
42301–42400 editar
42301 - 2001 UR163 21 d'ochobre, 2001 Deep Ecliptic Survey
42302 - 2001 VF10 10 de payares, 2001 LINEAR
42303 - 2001 VO18 9 de payares, 2001 LINEAR
42304 - 2001 VZ34 9 de payares, 2001 LINEAR
42305 - 2001 VU44 9 de payares, 2001 LINEAR
42306 - 2001 VU46 9 de payares, 2001 LINEAR
42307 - 2001 VC48 9 de payares, 2001 LINEAR
42308 - 2001 VM50 10 de payares, 2001 LINEAR
42309 - 2001 VO86 12 de payares, 2001 LINEAR
42310 - 2001 VB88 12 de payares, 2001 NEAT
42311 - 2001 VB93 15 de payares, 2001 LINEAR
42312 - 2001 VY93 15 de payares, 2001 LINEAR
42313 - 2001 VH97 15 de payares, 2001 LINEAR
42314 - 2001 VQ121 15 de payares, 2001 NEAT
42315 - 2001 VW121 13 de payares, 2001 NEAT
42316 - 2001 WT37 17 de payares, 2001 LINEAR
42317 - 2001 WW39 17 de payares, 2001 LINEAR
42318 - 2001 XV1 6 d'avientu, 2001 LINEAR
42319 - 2001 XU15 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42320 - 2001 XH17 9 d'avientu, 2001 LINEAR
42321 - 2001 XE24 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42322 - 2001 XS49 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42323 - 2001 XQ55 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42324 - 2001 XX62 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42325 - 2001 XB89 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42326 - 2001 XW104 14 d'avientu, 2001 Spacewatch
42327 - 2001 XQ108 10 d'avientu, 2001 LINEAR
42328 - 2001 XM133 14 d'avientu, 2001 LINEAR
42329 - 2001 XL169 14 d'avientu, 2001 LINEAR
42330 - 2001 XC194 14 d'avientu, 2001 LINEAR
42331 - 2001 XJ195 14 d'avientu, 2001 LINEAR
42332 - 2001 XP211 11 d'avientu, 2001 LINEAR
42333 - 2001 XM214 11 d'avientu, 2001 LINEAR
42334 - 2001 XG222 15 d'avientu, 2001 LINEAR
42335 - 2001 XX232 15 d'avientu, 2001 LINEAR
42336 - 2001 XP247 15 d'avientu, 2001 LINEAR
42337 - 2001 YK16 17 d'avientu, 2001 LINEAR
42338 - 2001 YT80 18 d'avientu, 2001 LINEAR
42339 - 2002 AX16 5 de xineru, 2002 NEAT
42340 - 2002 AH23 5 de xineru, 2002 NEAT
42341 - 2002 AK34 12 de xineru, 2002 Spacewatch
42342 - 2002 AU58 9 de xineru, 2002 LINEAR
42343 - 2002 AB63 11 de xineru, 2002 LINEAR
42344 - 2002 AT90 12 de xineru, 2002 LINEAR
42345 - 2002 AN118 9 de xineru, 2002 LINEAR
42346 - 2002 AV131 8 de xineru, 2002 LINEAR
42347 - 2002 AV155 14 de xineru, 2002 LINEAR
42348 - 2002 BV9 18 de xineru, 2002 LINEAR
42349 - 2002 BH17 20 de xineru, 2002 Spacewatch
42350 - 2002 BN19 21 de xineru, 2002 NEAT
42351 - 2002 CB6 4 de febreru, 2002 NEAT
42352 - 2002 CV32 6 de febreru, 2002 LINEAR
42353 - 2002 CZ41 7 de febreru, 2002 NEAT
42354 Kindleberger 2002 CK43 12 de febreru, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
42355 - 2002 CR46 5 de febreru, 2002 NEAT
42356 - 2002 CA47 2 de febreru, 2002 NEAT
42357 - 2002 CS52 12 de febreru, 2002 C. W. Juels
42358 - 2002 CO55 7 de febreru, 2002 LINEAR
42359 - 2002 CY63 6 de febreru, 2002 LINEAR
42360 - 2002 CG99 7 de febreru, 2002 LINEAR
42361 - 2002 CS101 7 de febreru, 2002 LINEAR
42362 - 2002 CY102 7 de febreru, 2002 LINEAR
42363 - 2002 CL103 7 de febreru, 2002 LINEAR
42364 - 2002 CS107 7 de febreru, 2002 LINEAR
42365 Caligiuri 2002 CM115 12 de febreru, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
42366 - 2002 CL125 7 de febreru, 2002 LINEAR
42367 - 2002 CQ134 7 de febreru, 2002 LINEAR
42368 - 2002 CC135 8 de febreru, 2002 LINEAR
42369 - 2002 CT135 8 de febreru, 2002 LINEAR
42370 - 2002 CB137 8 de febreru, 2002 LINEAR
42371 - 2002 CT141 8 de febreru, 2002 LINEAR
42372 - 2002 CD146 9 de febreru, 2002 LINEAR
42373 - 2002 CM174 8 de febreru, 2002 LINEAR
42374 - 2002 CB175 8 de febreru, 2002 LINEAR
42375 - 2002 CA233 11 de febreru, 2002 LINEAR
42376 - 2002 DQ2 19 de febreru, 2002 LINEAR
42377 KLENOT 2002 EU2 8 de marzu, 2002 KLENOT
42378 - 2002 EL12 14 de marzu, 2002 W. K. Y. Yeung
42379 - 2013 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42380 - 2065 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42381 - 2090 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42382 - 2183 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42383 - 2231 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42384 - 2506 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42385 - 2844 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42386 - 3552 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42387 - 4071 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42388 - 4111 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42389 - 4251 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42390 - 4305 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42391 - 4753 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42392 - 4908 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42393 - 6012 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42394 - 6111 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42395 - 6193 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42396 - 6213 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42397 - 6326 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42398 - 6370 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42399 - 6372 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42400 - 6587 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42401–42500 editar
42401 - 6589 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42402 - 6619 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42403 Andraimon 6844 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42404 - 7606 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42405 - 9085 P-L 27 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42406 - 9104 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42407 - 9509 P-L 22 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42408 - 9555 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42409 - 1108 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42410 - 3062 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42411 - 3249 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42412 - 4320 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42413 - 1072 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42414 - 1130 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42415 - 1175 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42416 - 1195 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42417 - 1613 T-2 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42418 - 2081 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42419 - 2187 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42420 - 2290 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42421 - 2306 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42422 - 3048 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42423 - 3085 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42424 - 3120 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42425 - 3227 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42426 - 4634 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42427 - 5061 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42428 - 5089 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42429 - 5132 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42430 - 5158 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42431 - 1051 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42432 - 1134 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42433 - 1887 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42434 - 2121 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42435 - 2164 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42436 - 2204 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42437 - 2266 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42438 - 2317 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42439 - 2355 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42440 - 2484 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42441 - 2492 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42442 - 2603 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42443 - 2640 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42444 - 3064 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42445 - 3123 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42446 - 3248 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42447 - 3265 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42448 - 3393 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42449 - 3496 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42450 - 3504 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42451 - 3727 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42452 - 3970 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42453 - 4055 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42454 - 4134 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42455 - 4293 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42456 - 4322 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42457 - 4341 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42458 - 4359 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42459 - 5036 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42460 - 5106 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42461 - 5184 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42462 - 5278 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42463 - 5601 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
42464 - 1978 RQ7 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
42465 - 1978 VH4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
42466 - 1978 VP6 6 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
42467 - 1978 VX6 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
42468 - 1979 QY2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
42469 - 1981 DN3 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
42470 - 1981 EO16 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
42471 - 1981 ES16 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
42472 - 1981 EN25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
42473 - 1981 ED26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
42474 - 1981 EJ27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
42475 - 1981 EW28 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
42476 - 1981 EP36 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
42477 - 1981 QB3 24 d'agostu, 1981 H. Debehogne
42478 - 1981 RX1 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
42479 - 1981 SE7 28 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
42480 - 1985 RJ 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
42481 - 1988 CX4 13 de febreru, 1988 E. W. Elst
42482 Fischer-Dieskau 1988 RT3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
42483 - 1990 VM1 12 de payares, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
42484 - 1990 WM6 21 de payares, 1990 E. W. Elst
42485 - 1991 BC1 18 de xineru, 1991 E. W. Elst
42486 - 1991 GY2 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
42487 Ångström 1991 RY2 9 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
42488 - 1991 RN17 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
42489 - 1991 RL18 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
42490 - 1991 SU 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
42491 - 1991 TF 1 d'ochobre, 1991 R. H. McNaught
42492 - 1991 TD7 3 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
42493 - 1991 TG14 2 d'ochobre, 1991 C. P. de Saint-Aignan
42494 - 1991 UH1 29 d'ochobre, 1991 Spacewatch
42495 - 1991 VP12 11 de payares, 1991 Spacewatch
42496 - 1991 XB1 13 d'avientu, 1991 S. Otomo
42497 - 1992 BZ1 30 de xineru, 1992 E. W. Elst
42498 - 1992 DG6 29 de febreru, 1992 UESAC
42499 - 1992 PE3 6 d'agostu, 1992 H. E. Holt
42500 - 1992 RV6 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
42501–42600 editar
42501 - 1992 YC 17 d'avientu, 1992 C. Pollas
42502 - 1993 CS1 10 de febreru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
42503 - 1993 FU4 17 de marzu, 1993 UESAC
42504 - 1993 FC8 17 de marzu, 1993 UESAC
42505 - 1993 FC20 17 de marzu, 1993 UESAC
42506 - 1993 FA21 21 de marzu, 1993 UESAC
42507 - 1993 FJ25 21 de marzu, 1993 UESAC
42508 - 1993 FR30 21 de marzu, 1993 UESAC
42509 - 1993 FV33 19 de marzu, 1993 UESAC
42510 - 1993 FX55 17 de marzu, 1993 UESAC
42511 - 1993 FD77 21 de marzu, 1993 UESAC
42512 - 1993 FW81 18 de marzu, 1993 UESAC
42513 - 1993 SH15 18 de setiembre, 1993 H. E. Holt
42514 - 1993 TG17 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
42515 - 1993 TJ33 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
42516 Oistrach 1993 VH5 11 de payares, 1993 F. Börngen
42517 - 1993 XU1 14 d'avientu, 1993 E. F. Helin
42518 - 1994 AH6 7 de xineru, 1994 Spacewatch
42519 - 1994 AU6 7 de xineru, 1994 Spacewatch
42520 - 1994 AB8 7 de xineru, 1994 Spacewatch
42521 - 1994 BO3 16 de xineru, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
42522 - 1994 CB17 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
42523 - 1994 ES 6 de marzu, 1994 L. Tesi, G. Cattani
42524 - 1994 PN5 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
42525 - 1994 PU18 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
42526 - 1994 PA36 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
42527 - 1994 TO2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
42528 - 1995 FX7 25 de marzu, 1995 Spacewatch
42529 - 1995 FA16 28 de marzu, 1995 Spacewatch
42530 - 1995 GA 1 d'abril, 1995 T. Kobayashi
42531 McKenna 1995 LJ 5 de xunu, 1995 D. J. Asher
42532 - 1995 OR 24 de xunetu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
42533 - 1995 SM19 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
42534 - 1995 UL7 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
42535 - 1995 VN9 15 de payares, 1995 Spacewatch
42536 - 1995 VX13 15 de payares, 1995 Spacewatch
42537 - 1995 WZ1 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
42538 - 1995 WZ7 29 de payares, 1995 T. Kobayashi
42539 - 1995 WQ9 16 de payares, 1995 Spacewatch
42540 - 1995 WX17 17 de payares, 1995 Spacewatch
42541 - 1996 AQ 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
42542 - 1996 AX 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
42543 - 1996 BR 16 de xineru, 1996 D. di Cicco
42544 - 1996 EL2 11 de marzu, 1996 AMOS
42545 - 1996 FR2 21 de marzu, 1996 A. Vagnozzi
42546 - 1996 GF1 15 d'abril, 1996 Observatoriu Višnjan
42547 - 1996 GY19 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
42548 - 1996 HU12 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
42549 - 1996 HJ17 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
42550 - 1996 HU23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
42551 - 1996 JH14 12 de mayu, 1996 Spacewatch
42552 - 1996 RH25 11 de setiembre, 1996 NEAT
42553 - 1996 RN25 12 de setiembre, 1996 Spacewatch
42554 - 1996 RJ28 11 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
42555 - 1996 RU31 13 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
42556 - 1996 TA8 12 d'ochobre, 1996 D. di Cicco
42557 - 1996 TB67 7 d'ochobre, 1996 Spacewatch
42558 - 1996 VV15 5 de payares, 1996 Spacewatch
42559 - 1996 VH28 11 de payares, 1996 Spacewatch
42560 - 1996 VL30 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
42561 - 1996 XK6 3 d'avientu, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
42562 - 1996 XZ17 7 d'avientu, 1996 Spacewatch
42563 - 1996 XK22 8 d'avientu, 1996 Spacewatch
42564 - 1996 XF23 12 d'avientu, 1996 Spacewatch
42565 - 1996 XF24 5 d'avientu, 1996 Spacewatch
42566 - 1996 XQ25 3 d'avientu, 1996 T. Seki
42567 - 1996 XF33 6 d'avientu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42568 - 1996 YC 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
42569 - 1996 YC1 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
42570 - 1996 YA2 20 d'avientu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42571 - 1996 YL3 18 d'avientu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42572 - 1997 AO 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
42573 - 1997 AN1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
42574 - 1997 AE3 4 de xineru, 1997 T. Kobayashi
42575 - 1997 AD4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
42576 - 1997 AP5 7 de xineru, 1997 T. Kobayashi
42577 - 1997 AB18 15 de xineru, 1997 T. Kobayashi
42578 - 1997 BD5 31 de xineru, 1997 Spacewatch
42579 - 1997 BV5 31 de xineru, 1997 P. G. Comba
42580 - 1997 CX22 3 de febreru, 1997 Spacewatch
42581 - 1997 CB29 7 de febreru, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42582 - 1997 EW4 2 de marzu, 1997 Spacewatch
42583 - 1997 EP33 4 de marzu, 1997 LINEAR
42584 - 1997 ET46 12 de marzu, 1997 E. W. Elst
42585 - 1997 FJ1 30 de marzu, 1997 V. S. Casulli
42586 - 1997 FG3 31 de marzu, 1997 LINEAR
42587 - 1997 GW6 2 d'abril, 1997 LINEAR
42588 - 1997 GU15 3 d'abril, 1997 LINEAR
42589 - 1997 GP33 3 d'abril, 1997 LINEAR
42590 - 1997 GW34 3 d'abril, 1997 LINEAR
42591 - 1997 GE42 9 d'abril, 1997 E. W. Elst
42592 - 1997 HT 28 d'abril, 1997 Spacewatch
42593 - 1997 JQ 1 de mayu, 1997 Osservatorio San Vittore
42594 - 1997 JQ1 1 de mayu, 1997 ODAS
42595 - 1997 PL 1 d'agostu, 1997 NEAT
42596 - 1997 SB 18 de setiembre, 1997 P. Zigo, A. Pravda
42597 - 1997 SR5 23 de setiembre, 1997 Spacewatch
42598 - 1997 UD8 29 d'ochobre, 1997 Kleť
42599 - 1997 UT22 25 d'ochobre, 1997 M. Hirasawa, S. Suzuki
42600 - 1997 YF10 28 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
42601–42700 editar
42601 - 1998 AN10 2 de xineru, 1998 J. Broughton
42602 - 1998 BX6 24 de xineru, 1998 T. Kobayashi
42603 - 1998 BP12 23 de xineru, 1998 LINEAR
42604 - 1998 BT15 24 de xineru, 1998 NEAT
42605 - 1998 BR25 27 de xineru, 1998 Kleť
42606 - 1998 DD 16 de febreru, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42607 - 1998 DQ10 23 de febreru, 1998 NEAT
42608 - 1998 DD24 28 de febreru, 1998 J. M. Roe
42609 - 1998 DB34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
42610 - 1998 DD35 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
42611 - 1998 EU1 2 de marzu, 1998 ODAS
42612 - 1998 EL3 1 de marzu, 1998 Spacewatch
42613 - 1998 EC4 2 de marzu, 1998 Spacewatch
42614 - 1998 EY6 2 de marzu, 1998 L. Tesi, A. Caronia
42615 - 1998 EV11 1 de marzu, 1998 E. W. Elst
42616 - 1998 EX20 3 de marzu, 1998 E. W. Elst
42617 - 1998 FJ1 20 de marzu, 1998 F. B. Zoltowski
42618 - 1998 FM8 21 de marzu, 1998 Spacewatch
42619 - 1998 FE12 25 de marzu, 1998 Kleť
42620 - 1998 FS13 26 de marzu, 1998 NEAT
42621 - 1998 FW20 20 de marzu, 1998 LINEAR
42622 - 1998 FF26 20 de marzu, 1998 LINEAR
42623 - 1998 FT27 20 de marzu, 1998 LINEAR
42624 - 1998 FJ28 20 de marzu, 1998 LINEAR
42625 - 1998 FZ29 20 de marzu, 1998 LINEAR
42626 - 1998 FU31 20 de marzu, 1998 LINEAR
42627 - 1998 FF33 20 de marzu, 1998 LINEAR
42628 - 1998 FH41 20 de marzu, 1998 LINEAR
42629 - 1998 FL43 20 de marzu, 1998 LINEAR
42630 - 1998 FE47 20 de marzu, 1998 LINEAR
42631 - 1998 FR48 20 de marzu, 1998 LINEAR
42632 - 1998 FQ53 20 de marzu, 1998 LINEAR
42633 - 1998 FW58 20 de marzu, 1998 LINEAR
42634 - 1998 FF60 20 de marzu, 1998 LINEAR
42635 - 1998 FS60 20 de marzu, 1998 LINEAR
42636 - 1998 FO61 20 de marzu, 1998 LINEAR
42637 - 1998 FZ61 20 de marzu, 1998 LINEAR
42638 - 1998 FL62 20 de marzu, 1998 LINEAR
42639 - 1998 FW63 20 de marzu, 1998 LINEAR
42640 - 1998 FX63 20 de marzu, 1998 LINEAR
42641 - 1998 FD65 20 de marzu, 1998 LINEAR
42642 - 1998 FQ66 20 de marzu, 1998 LINEAR
42643 - 1998 FX66 20 de marzu, 1998 LINEAR
42644 - 1998 FE67 20 de marzu, 1998 LINEAR
42645 - 1998 FW67 20 de marzu, 1998 LINEAR
42646 - 1998 FF69 20 de marzu, 1998 LINEAR
42647 - 1998 FY69 20 de marzu, 1998 LINEAR
42648 - 1998 FR72 20 de marzu, 1998 LINEAR
42649 - 1998 FM76 24 de marzu, 1998 LINEAR
42650 - 1998 FZ76 24 de marzu, 1998 LINEAR
42651 - 1998 FF77 24 de marzu, 1998 LINEAR
42652 - 1998 FS78 24 de marzu, 1998 LINEAR
42653 - 1998 FE88 24 de marzu, 1998 LINEAR
42654 - 1998 FC107 31 de marzu, 1998 LINEAR
42655 - 1998 FU108 31 de marzu, 1998 LINEAR
42656 - 1998 FU113 31 de marzu, 1998 LINEAR
42657 - 1998 FC117 31 de marzu, 1998 LINEAR
42658 - 1998 FQ118 31 de marzu, 1998 LINEAR
42659 - 1998 FR121 20 de marzu, 1998 LINEAR
42660 - 1998 FR126 29 de marzu, 1998 Observatoriu Višnjan
42661 - 1998 FT126 29 de marzu, 1998 Observatoriu Višnjan
42662 - 1998 FQ133 20 de marzu, 1998 LINEAR
42663 - 1998 FD134 20 de marzu, 1998 LINEAR
42664 - 1998 FG143 29 de marzu, 1998 LINEAR
42665 - 1998 HF4 19 d'abril, 1998 Spacewatch
42666 - 1998 HU6 22 d'abril, 1998 ODAS
42667 - 1998 HK20 20 d'abril, 1998 LINEAR
42668 - 1998 HR20 20 d'abril, 1998 LINEAR
42669 - 1998 HH33 20 d'abril, 1998 LINEAR
42670 - 1998 HY35 20 d'abril, 1998 LINEAR
42671 - 1998 HQ68 21 d'abril, 1998 LINEAR
42672 - 1998 HL91 21 d'abril, 1998 LINEAR
42673 - 1998 HL94 21 d'abril, 1998 LINEAR
42674 - 1998 HS95 21 d'abril, 1998 LINEAR
42675 - 1998 HW119 23 d'abril, 1998 LINEAR
42676 - 1998 HS121 23 d'abril, 1998 LINEAR
42677 - 1998 HY129 19 d'abril, 1998 LINEAR
42678 - 1998 HR130 19 d'abril, 1998 LINEAR
42679 - 1998 HL138 21 d'abril, 1998 LINEAR
42680 - 1998 HL143 21 d'abril, 1998 LINEAR
42681 - 1998 HV143 21 d'abril, 1998 LINEAR
42682 - 1998 HF145 21 d'abril, 1998 LINEAR
42683 - 1998 HS148 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
42684 - 1998 HQ150 20 d'abril, 1998 Spacewatch
42685 - 1998 JY 1 de mayu, 1998 NEAT
42686 - 1998 JH1 1 de mayu, 1998 NEAT
42687 - 1998 JS1 1 de mayu, 1998 NEAT
42688 - 1998 JV4 1 de mayu, 1998 LINEAR
42689 - 1998 KX 23 de mayu, 1998 P. G. Comba
42690 - 1998 KY5 24 de mayu, 1998 Spacewatch
42691 - 1998 KT11 23 de mayu, 1998 Spacewatch
42692 - 1998 KG35 22 de mayu, 1998 LINEAR
42693 - 1998 KQ38 22 de mayu, 1998 LINEAR
42694 - 1998 KQ44 22 de mayu, 1998 LINEAR
42695 - 1998 KM54 23 de mayu, 1998 LINEAR
42696 - 1998 KO62 22 de mayu, 1998 LINEAR
42697 - 1998 LP2 1 de xunu, 1998 E. W. Elst
42698 - 1998 MB1 19 de xunu, 1998 Spacewatch
42699 - 1998 MO8 19 de xunu, 1998 LINEAR
42700 - 1998 MO10 19 de xunu, 1998 LINEAR
42701–42800 editar
42701 - 1998 MD13 19 de xunu, 1998 LINEAR
42702 - 1998 ME19 19 de xunu, 1998 LINEAR
42703 - 1998 MM29 24 de xunu, 1998 LINEAR
42704 - 1998 MB32 24 de xunu, 1998 LINEAR
42705 - 1998 OW8 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
42706 - 1998 QY 19 d'agostu, 1998 P. G. Comba
42707 - 1998 QM2 17 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
42708 - 1998 QD11 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42709 - 1998 QM17 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42710 - 1998 QD20 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42711 - 1998 QY25 25 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
42712 - 1998 QX28 23 d'agostu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42713 - 1998 QS33 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42714 - 1998 QW38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42715 - 1998 QE44 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42716 - 1998 QQ44 17 d'agostu, 1998 LINEAR
42717 - 1998 QM47 19 d'agostu, 1998 LINEAR
42718 - 1998 QU52 20 d'agostu, 1998 LONEOS
42719 - 1998 QL66 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42720 - 1998 QH69 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42721 - 1998 QM70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42722 - 1998 QX70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42723 - 1998 QL73 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42724 - 1998 QJ76 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42725 - 1998 QK80 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42726 - 1998 QW84 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42727 - 1998 QX85 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42728 - 1998 QX86 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42729 - 1998 QE90 24 d'agostu, 1998 LINEAR
42730 - 1998 QE106 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
42731 - 1998 QJ106 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
42732 - 1998 RD1 12 de setiembre, 1998 T. Kobayashi
42733 - 1998 RH2 15 de setiembre, 1998 ODAS
42734 - 1998 RH19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42735 - 1998 RZ19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42736 - 1998 RJ25 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42737 - 1998 RJ45 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42738 - 1998 RK46 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42739 - 1998 RJ57 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42740 - 1998 RY62 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42741 - 1998 RW65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42742 - 1998 RT66 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42743 - 1998 RP73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42744 - 1998 RH74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42745 - 1998 RK77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
42746 - 1998 SV8 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
42747 Fuser 1998 SU10 21 de setiembre, 1998 V. Goretti
42748 Andrisani 1998 SV10 21 de setiembre, 1998 V. Goretti
42749 - 1998 SL25 22 de setiembre, 1998 LONEOS
42750 - 1998 SO53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
42751 - 1998 SP55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
42752 - 1998 SV55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
42753 - 1998 SS59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
42754 - 1998 SN60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
42755 - 1998 ST61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
42756 - 1998 SA63 25 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
42757 - 1998 SY67 19 de setiembre, 1998 LINEAR
42758 - 1998 SD72 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
42759 - 1998 SR73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
42760 - 1998 SY78 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42761 - 1998 SK104 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42762 - 1998 SB116 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42763 - 1998 SV119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42764 - 1998 SJ122 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42765 - 1998 SR137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42766 - 1998 SN143 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
42767 - 1998 SJ150 26 de setiembre, 1998 LINEAR
42768 - 1998 SA168 19 de setiembre, 1998 LONEOS
42769 - 1998 TA1 12 d'ochobre, 1998 Spacewatch
42770 - 1998 TH5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
42771 - 1998 TB32 11 d'ochobre, 1998 LONEOS
42772 - 1998 TJ34 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
42773 - 1998 UN15 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
42774 - 1998 UZ20 29 d'ochobre, 1998 K. Korlević
42775 Bianchini 1998 UO23 26 d'ochobre, 1998 U. Munari, F. Castellani
42776 - 1998 UV26 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
42777 - 1998 UY30 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
42778 - 1998 UC33 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
42779 - 1998 VD13 10 de payares, 1998 LINEAR
42780 - 1998 VW17 10 de payares, 1998 LINEAR
42781 - 1998 VL28 10 de payares, 1998 LINEAR
42782 - 1998 VC48 15 de payares, 1998 Spacewatch
42783 - 1998 VV53 14 de payares, 1998 LINEAR
42784 - 1998 WD1 16 de payares, 1998 CSS
42785 - 1998 WJ1 18 de payares, 1998 CSS
42786 - 1998 WU4 18 de payares, 1998 CSS
42787 - 1998 WC16 21 de payares, 1998 LINEAR
42788 - 1998 XF13 15 d'avientu, 1998 ODAS
42789 - 1998 XP74 14 d'avientu, 1998 LINEAR
42790 - 1998 XS93 15 d'avientu, 1998 LINEAR
42791 - 1999 AD6 15 de xineru, 1999 Spacewatch
42792 - 1999 AM13 7 de xineru, 1999 Spacewatch
42793 - 1999 BN5 19 de xineru, 1999 J. E. McGaha
42794 - 1999 BL18 16 de xineru, 1999 LINEAR
42795 - 1999 CO12 14 de febreru, 1999 ODAS
42796 - 1999 CP53 10 de febreru, 1999 LINEAR
42797 - 1999 CL76 12 de febreru, 1999 LINEAR
42798 - 1999 DH2 19 de febreru, 1999 T. Kobayashi
42799 - 1999 DV5 17 de febreru, 1999 LINEAR
42800 - 1999 FB28 19 de marzu, 1999 LINEAR
42801–42900 editar
42801 - 1999 FK41 20 de marzu, 1999 LINEAR
42802 - 1999 GE15 15 d'abril, 1999 LINEAR
42803 - 1999 GG21 15 d'abril, 1999 LINEAR
42804 - 1999 GQ33 12 d'abril, 1999 LINEAR
42805 - 1999 JU1 8 de mayu, 1999 CSS
42806 - 1999 JR3 10 de mayu, 1999 LINEAR
42807 - 1999 JM12 8 de mayu, 1999 CSS
42808 - 1999 JZ13 12 de mayu, 1999 LINEAR
42809 - 1999 JJ20 10 de mayu, 1999 LINEAR
42810 - 1999 JP72 12 de mayu, 1999 LINEAR
42811 - 1999 JN81 7 de mayu, 1999 LINEAR
42812 - 1999 JC94 12 de mayu, 1999 LINEAR
42813 - 1999 JU121 13 de mayu, 1999 LINEAR
42814 - 1999 LR13 9 de xunu, 1999 LINEAR
42815 - 1999 LH32 15 de xunu, 1999 Spacewatch
42816 - 1999 NZ1 12 de xunetu, 1999 LINEAR
42817 - 1999 NB4 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42818 - 1999 NU4 12 de xunetu, 1999 K. Korlević
42819 - 1999 NF5 15 de xunetu, 1999 K. Korlević
42820 - 1999 NA7 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42821 - 1999 NV11 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42822 - 1999 NT13 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42823 - 1999 NO15 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42824 - 1999 NF16 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42825 - 1999 NK26 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42826 - 1999 NX26 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42827 - 1999 NC36 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42828 - 1999 NH39 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42829 - 1999 NN39 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42830 - 1999 NE40 14 de xunetu, 1999 LINEAR
42831 - 1999 NF43 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42832 - 1999 NL44 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42833 - 1999 NH48 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42834 - 1999 NU48 13 de xunetu, 1999 LINEAR
42835 - 1999 NS56 12 de xunetu, 1999 LINEAR
42836 - 1999 OO3 22 de xunetu, 1999 LINEAR
42837 - 1999 PR1 9 d'agostu, 1999 J. Broughton
42838 - 1999 PP3 13 d'agostu, 1999 P. Pravec, P. Kušnirák
42839 - 1999 PP6 7 d'agostu, 1999 LONEOS
42840 - 1999 RU 4 de setiembre, 1999 J. Broughton
42841 - 1999 RO3 4 de setiembre, 1999 CSS
42842 - 1999 RK9 4 de setiembre, 1999 Spacewatch
42843 - 1999 RV11 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42844 - 1999 RC12 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42845 - 1999 RV16 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42846 - 1999 RJ26 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42847 - 1999 RC43 11 de setiembre, 1999 R. H. McNaught
42848 - 1999 RT43 13 de setiembre, 1999 K. Korlević
42849 Podjavorinská 1999 RK44 15 de setiembre, 1999 A. Galád, P. Kolény
42850 - 1999 RS50 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42851 - 1999 RA51 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42852 - 1999 RX52 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42853 - 1999 RP69 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42854 - 1999 RV70 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42855 - 1999 RF72 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42856 - 1999 RO73 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42857 - 1999 RS84 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42858 - 1999 RL88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42859 - 1999 RB89 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42860 - 1999 RC90 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42861 - 1999 RQ90 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42862 - 1999 RH97 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42863 - 1999 RD99 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42864 - 1999 RY101 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42865 - 1999 RR103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42866 - 1999 RJ104 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42867 - 1999 RO113 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42868 - 1999 RT115 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42869 - 1999 RD117 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42870 - 1999 RM120 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42871 - 1999 RA123 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42872 - 1999 RB124 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42873 - 1999 RV127 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42874 - 1999 RM128 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42875 - 1999 RO128 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42876 - 1999 RS132 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42877 - 1999 RW133 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42878 - 1999 RT135 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42879 - 1999 RD136 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42880 - 1999 RX138 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42881 - 1999 RD145 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42882 - 1999 RZ145 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42883 - 1999 RJ146 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42884 - 1999 RF148 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42885 - 1999 RZ148 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42886 - 1999 RL150 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42887 - 1999 RV155 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42888 - 1999 RH163 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42889 - 1999 RW164 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42890 - 1999 RG167 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42891 - 1999 RH169 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42892 - 1999 RF180 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42893 - 1999 RQ180 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42894 - 1999 RM181 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42895 - 1999 RK182 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42896 - 1999 RX182 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42897 - 1999 RZ187 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42898 - 1999 RC190 9 de setiembre, 1999 LINEAR
42899 - 1999 RV193 7 de setiembre, 1999 LINEAR
42900 - 1999 RB195 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42901–43000 editar
42901 - 1999 RN196 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42902 - 1999 RM197 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42903 - 1999 RL200 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42904 - 1999 RV202 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42905 - 1999 RC203 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42906 - 1999 RK212 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42907 - 1999 RN212 8 de setiembre, 1999 LINEAR
42908 - 1999 RL214 5 de setiembre, 1999 LONEOS
42909 - 1999 RH218 4 de setiembre, 1999 LONEOS
42910 - 1999 RB221 5 de setiembre, 1999 LONEOS
42911 - 1999 RJ221 5 de setiembre, 1999 LONEOS
42912 - 1999 RQ221 5 de setiembre, 1999 CSS
42913 - 1999 RW223 7 de setiembre, 1999 CSS
42914 - 1999 RA232 9 de setiembre, 1999 LONEOS
42915 - 1999 RD232 9 de setiembre, 1999 LONEOS
42916 - 1999 RH238 8 de setiembre, 1999 CSS
42917 - 1999 SU1 21 de setiembre, 1999 G. W. Billings
42918 - 1999 SK4 29 de setiembre, 1999 K. Korlević
42919 - 1999 SS4 29 de setiembre, 1999 K. Korlević
42920 - 1999 SA8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
42921 - 1999 SH8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
42922 - 1999 SP8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
42923 - 1999 SR18 30 de setiembre, 1999 LINEAR
42924 Betlem 1999 TJ2 2 d'ochobre, 1999 Ondřejov
42925 - 1999 TC6 6 d'ochobre, 1999 G. Bell, G. Hug
42926 - 1999 TJ7 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
42927 - 1999 TP7 7 d'ochobre, 1999 Powell
42928 - 1999 TX7 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42929 - 1999 TW9 8 d'ochobre, 1999 L. Tesi, G. Forti
42930 - 1999 TM11 6 d'ochobre, 1999 R. H. McNaught
42931 - 1999 TG17 15 d'ochobre, 1999 K. Korlević
42932 - 1999 TF19 12 d'ochobre, 1999 T. Pauwels
42933 - 1999 TR19 15 d'ochobre, 1999 R. H. McNaught
42934 - 1999 TL25 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
42935 - 1999 TS26 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
42936 - 1999 TL27 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
42937 - 1999 TU28 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42938 - 1999 TY30 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42939 - 1999 TJ31 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42940 - 1999 TP38 1 d'ochobre, 1999 CSS
42941 - 1999 TX74 10 d'ochobre, 1999 Spacewatch
42942 - 1999 TK77 10 d'ochobre, 1999 Spacewatch
42943 - 1999 TH92 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42944 - 1999 TQ93 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42945 - 1999 TW94 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42946 - 1999 TU95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42947 - 1999 TB98 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42948 - 1999 TR98 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42949 - 1999 TV100 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42950 - 1999 TF101 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42951 - 1999 TU101 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42952 - 1999 TV102 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
42953 - 1999 TK109 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42954 - 1999 TK118 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42955 - 1999 TK121 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42956 - 1999 TH122 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42957 - 1999 TK122 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42958 - 1999 TB127 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
42959 - 1999 TC136 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
42960 - 1999 TJ139 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
42961 - 1999 TD140 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
42962 - 1999 TQ140 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
42963 - 1999 TH144 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
42964 - 1999 TD147 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
42965 - 1999 TH151 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
42966 - 1999 TR151 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
42967 - 1999 TR164 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42968 - 1999 TT165 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42969 - 1999 TD173 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42970 - 1999 TD174 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42971 - 1999 TW180 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42972 - 1999 TA181 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42973 - 1999 TU184 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
42974 - 1999 TX186 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
42975 - 1999 TW196 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
42976 - 1999 TL211 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
42977 - 1999 TH216 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
42978 - 1999 TL219 1 d'ochobre, 1999 CSS
42979 - 1999 TR220 1 d'ochobre, 1999 CSS
42980 - 1999 TM224 1 d'ochobre, 1999 CSS
42981 Jenniskens 1999 TY224 2 d'ochobre, 1999 Ondřejov
42982 - 1999 TC227 5 d'ochobre, 1999 LONEOS
42983 - 1999 TJ228 2 d'ochobre, 1999 LONEOS
42984 - 1999 TU228 2 d'ochobre, 1999 CSS
42985 - 1999 TR230 4 d'ochobre, 1999 LONEOS
42986 - 1999 TP231 5 d'ochobre, 1999 CSS
42987 - 1999 TB242 4 d'ochobre, 1999 CSS
42988 - 1999 TK242 4 d'ochobre, 1999 CSS
42989 - 1999 TO245 7 d'ochobre, 1999 CSS
42990 - 1999 TM251 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
42991 - 1999 TY251 8 d'ochobre, 1999 LINEAR
42992 - 1999 TH260 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42993 - 1999 TP270 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
42994 - 1999 TY273 5 d'ochobre, 1999 LINEAR
42995 - 1999 TR284 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
42996 - 1999 TB291 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
42997 - 1999 UM1 18 d'ochobre, 1999 Kleť
42998 - 1999 UV1 17 d'ochobre, 1999 P. Pravec, P. Kušnirák
42999 - 1999 UQ2 18 d'ochobre, 1999 P. Pravec
43000 - 1999 UL8 29 d'ochobre, 1999 CSS


Predecesor:
41001–42000
Llista d'asteroides
42001–43000
Socesor:
43001–44000