Llista d'asteroides (80001-81000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 80001... 80101... 80201... 80301... 80401... 80501... 80601... 80701... 80801... 80901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
80001–80100 editar
Artículu revisáu
80001 - 1999 FX38 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80002 - 1999 FR43 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80003 - 1999 FW50 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80004 - 1999 FH54 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80005 - 1999 FK55 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80006 - 1999 FN55 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
80007 - 1999 FE61 22 de marzu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
80008 - 1999 GG1 4 d'abril, 1999 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
80009 - 1999 GD2 8 d'abril, 1999 Modra L. Kornoš, A. Galád
80010 - 1999 GQ2 9 d'abril, 1999 Oaxaca J. M. Roe
80011 - 1999 GE3 7 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80012 - 1999 GT4 11 d'abril, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
80013 - 1999 GM15 15 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80014 - 1999 GN16 9 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
80015 - 1999 GT21 15 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
80016 - 1999 GQ32 10 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
80017 - 1999 GQ39 12 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
80018 - 1999 GE46 12 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
80019 - 1999 HL2 23 d'abril, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević, M. Jurić
80020 - 1999 HA4 16 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80021 - 1999 HR5 17 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80022 - 1999 JS 4 de mayu, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
80023 - 1999 JY1 8 de mayu, 1999 Catalina CSS
80024 - 1999 JJ4 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80025 - 1999 JB7 8 de mayu, 1999 Catalina CSS
80026 - 1999 JH8 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80027 - 1999 JV11 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80028 - 1999 JX12 14 de mayu, 1999 Catalina CSS
80029 - 1999 JF15 15 de mayu, 1999 Catalina CSS
80030 - 1999 JJ15 15 de mayu, 1999 Catalina CSS
80031 - 1999 JF17 15 de mayu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80032 - 1999 JW18 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80033 - 1999 JY20 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80034 - 1999 JQ21 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80035 - 1999 JV21 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80036 - 1999 JZ26 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80037 - 1999 JP27 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80038 - 1999 JD29 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80039 - 1999 JX30 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80040 - 1999 JT31 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80041 - 1999 JK38 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80042 - 1999 JP38 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80043 - 1999 JS39 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80044 - 1999 JN40 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80045 - 1999 JW41 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80046 - 1999 JH46 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80047 - 1999 JN50 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80048 - 1999 JG54 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80049 - 1999 JV54 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80050 - 1999 JD55 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80051 - 1999 JO56 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80052 - 1999 JV62 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80053 - 1999 JY64 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80054 - 1999 JC69 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80055 - 1999 JL70 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80056 - 1999 JM71 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80057 - 1999 JV71 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80058 - 1999 JV74 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80059 - 1999 JM75 8 de mayu, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
80060 - 1999 JG82 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80061 - 1999 JT83 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80062 - 1999 JX85 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80063 - 1999 JR88 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80064 - 1999 JX88 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80065 - 1999 JA91 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80066 - 1999 JD92 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80067 - 1999 JQ93 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80068 - 1999 JM94 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80069 - 1999 JV96 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80070 - 1999 JW96 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80071 - 1999 JR97 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80072 - 1999 JT98 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80073 - 1999 JA99 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80074 - 1999 JS99 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80075 - 1999 JN100 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80076 - 1999 JO101 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80077 - 1999 JL115 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80078 - 1999 JU115 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80079 - 1999 JS119 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80080 - 1999 JS124 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80081 - 1999 JJ131 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80082 - 1999 JA133 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80083 - 1999 KD2 16 de mayu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80084 - 1999 KN6 23 de mayu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
80085 - 1999 KS6 17 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80086 - 1999 KJ7 17 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80087 - 1999 KC11 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80088 - 1999 KW14 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
80089 - 1999 LR 4 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80090 - 1999 LR3 6 de xunu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80091 - 1999 LX5 11 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80092 - 1999 LX10 8 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80093 - 1999 LB12 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80094 - 1999 LE12 9 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80095 - 1999 LD28 12 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80096 - 1999 LP29 9 de xunu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80097 - 1999 LD35 14 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
80098 - 1999 MV1 20 de xunu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
80099 - 1999 NR 8 de xunetu, 1999 Catalina CSS
80100 - 1999 NS 8 de xunetu, 1999 Catalina CSS
80101–80200 editar
Artículu revisáu
80101 - 1999 NV2 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
80102 - 1999 NS42 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
80103 - 1999 PA 2 d'agostu, 1999 Gekko T. Kagawa
80104 - 1999 RA22 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80105 - 1999 RD24 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80106 - 1999 RV26 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80107 - 1999 RG29 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80108 - 1999 RL29 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80109 - 1999 RA34 10 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80110 - 1999 RQ40 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80111 - 1999 RK42 13 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80112 - 1999 RN61 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80113 - 1999 RL78 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80114 - 1999 RO88 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80115 - 1999 RF95 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80116 - 1999 RZ109 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80117 - 1999 RS111 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80118 - 1999 RO134 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80119 - 1999 RY138 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80120 - 1999 RU139 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80121 - 1999 RV144 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80122 - 1999 RY155 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80123 - 1999 RB170 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80124 - 1999 RF171 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80125 - 1999 RG176 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80126 - 1999 RF190 10 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80127 - 1999 RP198 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80128 - 1999 RO210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80129 - 1999 RD225 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80130 - 1999 SZ1 18 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80131 - 1999 ST5 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
80132 - 1999 SV10 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
80133 - 1999 SB11 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
80134 - 1999 TE8 5 d'ochobre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
80135 - 1999 TA11 7 d'ochobre, 1999 Gnosca S. Sposetti
80136 - 1999 TV22 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80137 - 1999 TT25 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80138 - 1999 TY35 10 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
80139 - 1999 TA46 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80140 - 1999 TC56 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80141 - 1999 TF68 8 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80142 - 1999 TX89 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80143 - 1999 TD92 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80144 - 1999 TY124 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80145 - 1999 TD153 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80146 - 1999 TJ155 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80147 - 1999 TV171 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80148 - 1999 TA174 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80149 - 1999 TV177 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80150 - 1999 TL179 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80151 - 1999 TO180 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80152 - 1999 TF195 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80153 - 1999 TP196 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80154 - 1999 TL200 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80155 - 1999 TN206 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80156 - 1999 TV211 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80157 - 1999 TC213 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80158 - 1999 TN223 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80159 - 1999 TL232 5 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80160 - 1999 TT239 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80161 - 1999 TK247 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80162 - 1999 TZ248 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80163 - 1999 TG258 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80164 - 1999 TZ264 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80165 - 1999 TL285 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80166 - 1999 TP291 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80167 - 1999 TL293 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80168 - 1999 TD321 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80169 - 1999 TD328 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
80170 - 1999 UP5 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80171 - 1999 UO6 28 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
80172 - 1999 UV8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80173 - 1999 UQ12 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80174 - 1999 UN23 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80175 - 1999 UP26 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80176 - 1999 UL38 29 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
80177 - 1999 US43 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80178 - 1999 UX49 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
80179 - 1999 VK 1 de payares, 1999 Ondřejov L. Šarounová
80180 - 1999 VS 3 de payares, 1999 Tooele Hansen Planetarium
80181 - 1999 VD11 7 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80182 - 1999 VF13 1 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80183 - 1999 VT20 9 de payares, 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
80184 - 1999 VX22 10 de payares, 1999 Kuma Kogen A. Nakamura
80185 - 1999 VO29 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80186 - 1999 VD32 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80187 - 1999 VJ34 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80188 - 1999 VC37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80189 - 1999 VE37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80190 - 1999 VF38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80191 - 1999 VG38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80192 - 1999 VS38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80193 - 1999 VO43 1 de payares, 1999 Catalina CSS
80194 - 1999 VE44 3 de payares, 1999 Catalina CSS
80195 - 1999 VF45 4 de payares, 1999 Catalina CSS
80196 - 1999 VV48 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80197 - 1999 VG49 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80198 - 1999 VC50 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80199 - 1999 VW52 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80200 - 1999 VM53 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80201–80300 editar
Artículu revisáu
80201 - 1999 VG54 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80202 - 1999 VU57 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80203 - 1999 VA58 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80204 - 1999 VF58 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80205 - 1999 VV59 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80206 - 1999 VU69 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80207 - 1999 VH73 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80208 - 1999 VG81 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80209 - 1999 VK89 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80210 - 1999 VN90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80211 - 1999 VF95 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80212 - 1999 VQ96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80213 - 1999 VS105 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80214 - 1999 VG107 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80215 - 1999 VM111 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80216 - 1999 VL112 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80217 - 1999 VX114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
80218 - 1999 VO123 5 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80219 - 1999 VA124 5 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80220 - 1999 VC144 11 de payares, 1999 Catalina CSS
80221 - 1999 VM144 11 de payares, 1999 Catalina CSS
80222 - 1999 VP144 11 de payares, 1999 Catalina CSS
80223 - 1999 VH151 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80224 - 1999 VH160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80225 - 1999 VT160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80226 - 1999 VP166 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80227 - 1999 VH168 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80228 - 1999 VN170 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80229 - 1999 VA171 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80230 - 1999 VH171 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80231 - 1999 VF187 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80232 - 1999 VQ188 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80233 - 1999 VB190 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80234 - 1999 VK195 3 de payares, 1999 Catalina CSS
80235 - 1999 VO201 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80236 - 1999 VX201 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80237 - 1999 VR208 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80238 - 1999 VH218 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80239 - 1999 VM220 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80240 - 1999 VZ223 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80241 - 1999 VH225 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
80242 - 1999 WT 18 de payares, 1999 Oohira T. Urata
80243 - 1999 WL1 28 de payares, 1999 Kleť Kleť
80244 - 1999 WY1 25 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80245 - 1999 WM4 28 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
80246 - 1999 WW6 28 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80247 - 1999 WD7 28 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80248 - 1999 WL7 28 de payares, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80249 - 1999 WB9 30 de payares, 1999 Zeno T. Stafford
80250 - 1999 WW9 30 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
80251 - 1999 WW11 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80252 - 1999 WD12 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80253 - 1999 WF13 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80254 - 1999 WG13 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80255 - 1999 WZ19 16 de payares, 1999 Catalina CSS
80256 - 1999 XD1 2 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
80257 - 1999 XF3 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80258 - 1999 XE5 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80259 - 1999 XW5 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80260 - 1999 XR6 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80261 - 1999 XV9 4 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80262 - 1999 XY13 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80263 - 1999 XQ15 5 d'avientu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80264 - 1999 XR15 5 d'avientu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80265 - 1999 XV21 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80266 - 1999 XE22 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80267 - 1999 XX25 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80268 - 1999 XU27 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80269 - 1999 XW28 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80270 - 1999 XJ29 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80271 - 1999 XY29 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80272 - 1999 XJ30 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80273 - 1999 XQ30 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80274 - 1999 XW30 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80275 - 1999 XY31 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80276 - 1999 XL32 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80277 - 1999 XQ32 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80278 - 1999 XH33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80279 - 1999 XP33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80280 - 1999 XX33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80281 - 1999 XS34 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80282 - 1999 XF35 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80283 - 1999 XF36 6 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
80284 - 1999 XH39 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80285 - 1999 XH40 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80286 - 1999 XZ43 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80287 - 1999 XZ44 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80288 - 1999 XU48 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80289 - 1999 XP49 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80290 - 1999 XK53 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80291 - 1999 XB55 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80292 - 1999 XX55 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80293 - 1999 XS56 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80294 - 1999 XU57 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80295 - 1999 XY57 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80296 - 1999 XM58 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80297 - 1999 XS59 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80298 - 1999 XE60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80299 - 1999 XJ60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80300 - 1999 XV63 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80301–80400 editar
Artículu revisáu
80301 - 1999 XZ63 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80302 - 1999 XC64 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80303 - 1999 XG65 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80304 - 1999 XT70 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80305 - 1999 XX70 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80306 - 1999 XJ71 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80307 - 1999 XU71 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80308 - 1999 XX71 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80309 - 1999 XA74 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80310 - 1999 XH74 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80311 - 1999 XO75 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80312 - 1999 XO76 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80313 - 1999 XW76 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80314 - 1999 XE77 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80315 - 1999 XF77 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80316 - 1999 XC80 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80317 - 1999 XG80 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80318 - 1999 XH80 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80319 - 1999 XE81 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80320 - 1999 XR83 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80321 - 1999 XJ85 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80322 - 1999 XJ87 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80323 - 1999 XV88 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80324 - 1999 XC89 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80325 - 1999 XT89 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80326 - 1999 XW89 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80327 - 1999 XY89 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80328 - 1999 XK90 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80329 - 1999 XH91 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80330 - 1999 XD92 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80331 - 1999 XM92 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80332 - 1999 XL93 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80333 - 1999 XL94 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80334 - 1999 XR94 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80335 - 1999 XG95 7 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
80336 - 1999 XY97 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80337 - 1999 XE101 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80338 - 1999 XX102 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80339 - 1999 XB104 7 d'avientu, 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
80340 - 1999 XR108 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80341 - 1999 XQ109 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80342 - 1999 XL110 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80343 - 1999 XJ111 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80344 - 1999 XM112 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80345 - 1999 XQ114 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80346 - 1999 XT114 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80347 - 1999 XJ115 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80348 - 1999 XO115 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80349 - 1999 XW116 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80350 - 1999 XE117 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80351 - 1999 XM119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80352 - 1999 XX119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80353 - 1999 XM120 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80354 - 1999 XJ121 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80355 - 1999 XL123 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80356 - 1999 XM124 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80357 - 1999 XF125 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80358 - 1999 XA126 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80359 - 1999 XO126 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80360 - 1999 XM130 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80361 - 1999 XZ130 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80362 - 1999 XD134 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80363 - 1999 XE134 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80364 - 1999 XS135 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80365 - 1999 XF139 6 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80366 - 1999 XA142 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80367 - 1999 XX145 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80368 - 1999 XV151 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80369 - 1999 XW151 7 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80370 - 1999 XG154 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80371 - 1999 XM154 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80372 - 1999 XT154 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80373 - 1999 XF155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80374 - 1999 XN155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80375 - 1999 XN157 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80376 - 1999 XQ157 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80377 - 1999 XM158 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80378 - 1999 XE159 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80379 - 1999 XV159 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80380 - 1999 XZ159 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80381 - 1999 XD160 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80382 - 1999 XG160 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80383 - 1999 XP160 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80384 - 1999 XG163 8 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80385 - 1999 XC164 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80386 - 1999 XR164 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80387 - 1999 XG168 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80388 - 1999 XO168 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80389 - 1999 XC170 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80390 - 1999 XJ171 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80391 - 1999 XL171 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80392 - 1999 XC172 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80393 - 1999 XB173 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80394 - 1999 XF173 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80395 - 1999 XO173 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80396 - 1999 XW173 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80397 - 1999 XV174 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80398 - 1999 XS175 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80399 - 1999 XC176 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80400 - 1999 XU178 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80401–80500 editar
Artículu revisáu
80401 - 1999 XO179 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80402 - 1999 XR179 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80403 - 1999 XH182 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80404 - 1999 XD184 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80405 - 1999 XF186 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80406 - 1999 XC187 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80407 - 1999 XQ189 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80408 - 1999 XO193 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80409 - 1999 XC195 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80410 - 1999 XA197 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80411 - 1999 XM198 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80412 - 1999 XV198 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80413 - 1999 XE200 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80414 - 1999 XG201 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80415 - 1999 XB202 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80416 - 1999 XN202 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80417 - 1999 XK203 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80418 - 1999 XA206 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80419 - 1999 XR207 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80420 - 1999 XB210 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80421 - 1999 XP213 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80422 - 1999 XT214 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80423 - 1999 XJ215 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80424 - 1999 XE217 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80425 - 1999 XV218 15 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80426 - 1999 XP222 15 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80427 - 1999 XZ222 15 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80428 - 1999 XM224 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80429 - 1999 XV225 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80430 - 1999 XC227 15 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80431 - 1999 XS227 15 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80432 - 1999 XU229 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80433 - 1999 XW233 4 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
80434 - 1999 XO234 3 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
80435 - 1999 XQ238 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
80436 - 1999 XE246 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80437 - 1999 XW248 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80438 - 1999 XX249 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80439 - 1999 XH259 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80440 - 1999 XY263 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80441 - 1999 YL3 18 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80442 - 1999 YM4 28 d'avientu, 1999 Olathe Olathe
80443 - 1999 YO8 27 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80444 - 1999 YG9 31 d'avientu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80445 - 1999 YO10 27 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80446 - 1999 YW13 31 d'avientu, 1999 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80447 - 1999 YQ14 31 d'avientu, 1999 Prescott P. G. Comba
80448 - 1999 YA17 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80449 - 1999 YG17 31 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
80450 - 1999 YW27 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
80451 Alwoods 2000 AA 1 de xineru, 2000 Oaxaca J. M. Roe
80452 - 2000 AK 2 de xineru, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
80453 - 2000 AO2 3 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80454 - 2000 AW3 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80455 - 2000 AZ3 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80456 - 2000 AA8 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80457 - 2000 AH9 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80458 - 2000 AJ9 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80459 - 2000 AV10 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80460 - 2000 AJ12 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80461 - 2000 AP14 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80462 - 2000 AH18 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80463 - 2000 AK19 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80464 - 2000 AU19 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80465 - 2000 AQ20 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80466 - 2000 AJ22 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80467 - 2000 AT23 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80468 - 2000 AE26 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80469 - 2000 AH28 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80470 - 2000 AJ29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80471 - 2000 AK29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80472 - 2000 AN29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80473 - 2000 AQ29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80474 - 2000 AV29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80475 - 2000 AB30 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80476 - 2000 AE30 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80477 - 2000 AL30 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80478 - 2000 AC31 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80479 - 2000 AH31 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80480 - 2000 AS32 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80481 - 2000 AJ33 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80482 - 2000 AV33 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80483 - 2000 AE34 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80484 - 2000 AN36 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80485 - 2000 AM38 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80486 - 2000 AT38 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80487 - 2000 AW39 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80488 - 2000 AE41 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80489 - 2000 AR44 5 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80490 - 2000 AW44 5 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80491 - 2000 AJ45 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80492 - 2000 AT46 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80493 - 2000 AK47 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80494 - 2000 AM47 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80495 - 2000 AO48 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80496 - 2000 AX48 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80497 - 2000 AN49 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80498 - 2000 AG50 5 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80499 - 2000 AR50 5 de xineru, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
80500 - 2000 AP53 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80501–80600 editar
Artículu revisáu
80501 - 2000 AX53 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80502 - 2000 AD54 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80503 - 2000 AE54 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80504 - 2000 AS54 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80505 - 2000 AW54 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80506 - 2000 AP55 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80507 - 2000 AU55 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80508 - 2000 AC56 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80509 - 2000 AE56 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80510 - 2000 AJ57 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80511 - 2000 AK57 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80512 - 2000 AM57 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80513 - 2000 AS57 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80514 - 2000 AV58 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80515 - 2000 AA59 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80516 - 2000 AL59 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80517 - 2000 AM59 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80518 - 2000 AS59 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80519 - 2000 AQ60 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80520 - 2000 AV60 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80521 - 2000 AP61 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80522 - 2000 AT61 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80523 - 2000 AN62 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80524 - 2000 AD63 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80525 - 2000 AP63 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80526 - 2000 AC64 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80527 - 2000 AS64 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80528 - 2000 AZ64 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80529 - 2000 AR66 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80530 - 2000 AX70 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80531 - 2000 AY70 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80532 - 2000 AV71 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80533 - 2000 AW72 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80534 - 2000 AB73 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80535 - 2000 AH73 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80536 - 2000 AT74 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80537 - 2000 AA75 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80538 - 2000 AT78 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80539 - 2000 AT79 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80540 - 2000 AZ81 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80541 - 2000 AL82 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80542 - 2000 AD84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80543 - 2000 AO84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80544 - 2000 AZ84 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80545 - 2000 AD85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80546 - 2000 AO85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80547 - 2000 AR85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80548 - 2000 AW85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80549 - 2000 AX88 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80550 - 2000 AK89 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80551 - 2000 AL89 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80552 - 2000 AF90 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80553 - 2000 AN90 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80554 - 2000 AJ91 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80555 - 2000 AO93 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80556 - 2000 AB95 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80557 - 2000 AS96 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80558 - 2000 AQ102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80559 - 2000 AR103 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80560 - 2000 AX103 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80561 - 2000 AZ104 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80562 - 2000 AY106 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80563 - 2000 AH107 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80564 - 2000 AX109 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80565 - 2000 AN110 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80566 - 2000 AG111 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80567 - 2000 AQ111 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80568 - 2000 AJ112 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80569 - 2000 AG115 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80570 - 2000 AJ115 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80571 - 2000 AQ116 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80572 - 2000 AZ116 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80573 - 2000 AO118 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80574 - 2000 AO119 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80575 - 2000 AD120 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80576 - 2000 AE120 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80577 - 2000 AQ120 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80578 - 2000 AJ121 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80579 - 2000 AF123 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80580 - 2000 AG123 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80581 - 2000 AS124 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80582 - 2000 AY125 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80583 - 2000 AL127 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80584 - 2000 AN127 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80585 - 2000 AV128 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80586 - 2000 AU129 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80587 - 2000 AU131 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80588 - 2000 AW132 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80589 - 2000 AL135 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80590 - 2000 AP135 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80591 - 2000 AA136 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80592 - 2000 AM143 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80593 - 2000 AG144 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80594 - 2000 AA145 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80595 - 2000 AO145 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80596 - 2000 AZ145 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80597 - 2000 AD147 6 de xineru, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
80598 - 2000 AQ147 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80599 - 2000 AB148 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80600 - 2000 AC149 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80601–80700 editar
Artículu revisáu
80601 - 2000 AL149 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80602 - 2000 AH153 9 de xineru, 2000 Grasslands J. E. McGaha
80603 - 2000 AE154 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80604 - 2000 AD155 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80605 - 2000 AP155 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80606 - 2000 AD159 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80607 - 2000 AN159 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80608 - 2000 AB160 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80609 - 2000 AU162 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80610 - 2000 AE163 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80611 - 2000 AU163 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80612 - 2000 AM167 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80613 - 2000 AY167 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80614 - 2000 AO168 12 de xineru, 2000 Prescott P. G. Comba
80615 - 2000 AK170 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80616 - 2000 AV173 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80617 - 2000 AG174 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80618 - 2000 AO175 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80619 - 2000 AW176 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80620 - 2000 AY178 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80621 - 2000 AQ181 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80622 - 2000 AD182 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80623 - 2000 AE184 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80624 - 2000 AB186 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80625 - 2000 AN193 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80626 - 2000 AE194 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80627 - 2000 AT196 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80628 - 2000 AP197 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80629 - 2000 AJ204 14 de xineru, 2000 Kleť Kleť
80630 - 2000 AL204 14 de xineru, 2000 Kleť Kleť
80631 - 2000 AW204 10 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80632 - 2000 AL205 15 de xineru, 2000 Prescott P. G. Comba
80633 - 2000 AU205 15 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80634 - 2000 AV209 5 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80635 - 2000 AL211 5 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80636 - 2000 AV214 7 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80637 - 2000 AK215 7 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80638 - 2000 AM217 8 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80639 - 2000 AT218 8 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80640 - 2000 AM220 8 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80641 - 2000 AD221 8 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80642 - 2000 AN223 9 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80643 - 2000 AO223 9 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80644 - 2000 AP223 9 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80645 - 2000 AN227 10 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80646 - 2000 AG233 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80647 - 2000 AX238 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80648 - 2000 AZ238 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80649 - 2000 AF239 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80650 - 2000 AY246 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80651 - 2000 AJ251 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80652 - 2000 BB 16 de xineru, 2000 Cavezzo Cavezzo
80653 - 2000 BR1 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80654 - 2000 BE2 25 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80655 - 2000 BO3 27 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80656 - 2000 BT7 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80657 - 2000 BH8 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80658 - 2000 BP8 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80659 - 2000 BM9 26 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80660 - 2000 BN9 26 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80661 - 2000 BF10 26 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80662 - 2000 BS10 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80663 - 2000 BX10 28 de xineru, 2000 Les Tardieux M. Bœuf
80664 - 2000 BZ10 26 de xineru, 2000 Dynic A. Sugie
80665 - 2000 BD11 28 de xineru, 2000 Gekko T. Kagawa
80666 - 2000 BP14 28 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80667 - 2000 BA15 31 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80668 - 2000 BD15 31 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80669 - 2000 BR15 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80670 - 2000 BD16 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80671 - 2000 BM17 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80672 - 2000 BU17 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80673 - 2000 BO18 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80674 - 2000 BW19 26 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80675 - 2000 BV22 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
80676 - 2000 BM25 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80677 - 2000 BN25 29 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80678 - 2000 BR25 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80679 - 2000 BR28 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80680 - 2000 BW29 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80681 - 2000 BC30 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80682 - 2000 BN30 27 de xineru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80683 - 2000 BP30 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80684 - 2000 BW32 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80685 - 2000 BB33 29 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80686 - 2000 BX33 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
80687 - 2000 BL34 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
80688 - 2000 BO34 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
80689 - 2000 BB36 31 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
80690 - 2000 BX47 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80691 - 2000 BE52 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80692 - 2000 CD 2 de febreru, 2000 Tebbutt F. B. Zoltowski
80693 - 2000 CH 1 de febreru, 2000 Prescott P. G. Comba
80694 - 2000 CN 2 de febreru, 2000 Prescott P. G. Comba
80695 - 2000 CP 2 de febreru, 2000 Prescott P. G. Comba
80696 - 2000 CB1 3 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80697 - 2000 CC1 3 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80698 - 2000 CH1 4 de febreru, 2000 Baton Rouge W. R. Cooney Jr.
80699 - 2000 CM1 4 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80700 - 2000 CA2 2 de febreru, 2000 Uenohara N. Kawasato
80701–80800 editar
Artículu revisáu
80701 - 2000 CP4 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80702 - 2000 CC5 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80703 - 2000 CJ5 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80704 - 2000 CM5 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80705 - 2000 CU8 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80706 - 2000 CL16 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80707 - 2000 CD17 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80708 - 2000 CS18 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80709 - 2000 CH19 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80710 - 2000 CK19 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80711 - 2000 CN19 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80712 - 2000 CL20 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80713 - 2000 CM20 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80714 - 2000 CR20 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80715 - 2000 CO21 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80716 - 2000 CQ21 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80717 - 2000 CX22 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80718 - 2000 CW23 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80719 - 2000 CG24 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80720 - 2000 CO24 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80721 - 2000 CS24 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80722 - 2000 CS25 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80723 - 2000 CB26 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80724 - 2000 CC26 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80725 - 2000 CD26 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80726 - 2000 CP26 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80727 - 2000 CW27 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80728 - 2000 CB28 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80729 - 2000 CS28 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80730 - 2000 CM29 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80731 - 2000 CQ29 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80732 - 2000 CK30 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80733 - 2000 CQ31 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80734 - 2000 CQ32 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80735 - 2000 CT32 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80736 - 2000 CX32 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80737 - 2000 CA33 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80738 - 2000 CW33 4 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80739 - 2000 CK34 5 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80740 - 2000 CX34 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80741 - 2000 CV36 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80742 - 2000 CH37 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80743 - 2000 CQ37 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80744 - 2000 CV38 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80745 - 2000 CD39 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80746 - 2000 CL41 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80747 - 2000 CN42 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80748 - 2000 CE43 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80749 - 2000 CQ43 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80750 - 2000 CR44 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80751 - 2000 CB46 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80752 - 2000 CG49 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80753 - 2000 CO49 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80754 - 2000 CV49 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80755 - 2000 CN50 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80756 - 2000 CK52 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80757 - 2000 CS52 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80758 - 2000 CU52 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80759 - 2000 CL53 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80760 - 2000 CY53 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80761 - 2000 CA54 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80762 - 2000 CG54 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80763 - 2000 CM55 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80764 - 2000 CP55 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80765 - 2000 CB57 5 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80766 - 2000 CT57 5 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80767 - 2000 CN60 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80768 - 2000 CP60 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80769 - 2000 CX60 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80770 - 2000 CB61 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80771 - 2000 CJ61 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80772 - 2000 CX61 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80773 - 2000 CY63 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80774 - 2000 CD64 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80775 - 2000 CN65 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80776 - 2000 CV65 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80777 - 2000 CN66 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80778 - 2000 CA69 1 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80779 - 2000 CP76 10 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80780 - 2000 CM77 8 de febreru, 2000 Prescott P. G. Comba
80781 - 2000 CD78 7 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80782 - 2000 CJ78 7 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80783 - 2000 CR79 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80784 - 2000 CG80 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80785 - 2000 CD81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80786 - 2000 CH81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80787 - 2000 CM83 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80788 - 2000 CU84 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80789 - 2000 CC85 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80790 - 2000 CS85 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80791 - 2000 CE86 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80792 - 2000 CN86 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80793 - 2000 CX86 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80794 - 2000 CC87 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80795 - 2000 CE87 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80796 - 2000 CG87 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80797 - 2000 CX87 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80798 - 2000 CP89 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80799 - 2000 CV94 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80800 - 2000 CU96 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80801–80900 editar
Artículu revisáu
80801 - 2000 CP98 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80802 - 2000 CD99 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80803 - 2000 CX100 12 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80804 - 2000 CG102 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80805 - 2000 CU103 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80806 - 2000 CM105 6 de febreru, 2000 Kitt Peak M. W. Buie
80807 - 2000 CX112 7 de febreru, 2000 Catalina CSS
80808 - 2000 CU114 1 de febreru, 2000 Catalina CSS
80809 - 2000 CX114 1 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80810 - 2000 CC115 1 de febreru, 2000 Catalina CSS
80811 - 2000 CN116 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80812 - 2000 CY116 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80813 - 2000 CZ120 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80814 - 2000 CT121 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80815 - 2000 CD122 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80816 - 2000 CR122 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80817 - 2000 CK125 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80818 - 2000 CY125 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80819 - 2000 CH127 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80820 - 2000 CQ129 3 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80821 - 2000 CQ137 4 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80822 - 2000 CD140 4 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80823 - 2000 DP 23 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80824 - 2000 DX 24 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80825 - 2000 DZ 24 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80826 - 2000 DH1 26 de febreru, 2000 Rock Finder W. K. Y. Yeung
80827 - 2000 DV1 26 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80828 - 2000 DF2 26 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80829 - 2000 DX2 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80830 - 2000 DS3 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80831 - 2000 DQ4 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80832 - 2000 DX4 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80833 - 2000 DR5 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80834 - 2000 DS5 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80835 - 2000 DK7 29 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80836 - 2000 DU7 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80837 - 2000 DV7 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80838 - 2000 DJ12 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80839 - 2000 DS12 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80840 - 2000 DT13 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80841 - 2000 DR14 25 de febreru, 2000 Catalina CSS
80842 - 2000 DW14 26 de febreru, 2000 Catalina CSS
80843 - 2000 DO17 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80844 - 2000 DK18 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80845 - 2000 DZ18 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80846 - 2000 DL19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80847 - 2000 DX19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80848 - 2000 DY19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80849 - 2000 DM20 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80850 - 2000 DN20 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80851 - 2000 DX20 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80852 - 2000 DF21 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80853 - 2000 DK22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80854 - 2000 DQ22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80855 - 2000 DD23 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80856 - 2000 DF23 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80857 - 2000 DJ24 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80858 - 2000 DL24 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80859 - 2000 DD25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80860 - 2000 DZ25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80861 - 2000 DU26 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80862 - 2000 DV26 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80863 - 2000 DT27 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80864 - 2000 DZ27 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80865 - 2000 DH28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80866 - 2000 DN28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80867 - 2000 DO28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80868 - 2000 DX28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80869 - 2000 DA31 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80870 - 2000 DY31 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80871 - 2000 DM32 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80872 - 2000 DN33 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80873 - 2000 DS33 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80874 - 2000 DF35 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80875 - 2000 DU35 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80876 - 2000 DA37 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80877 - 2000 DR37 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80878 - 2000 DY37 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80879 - 2000 DB39 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80880 - 2000 DT39 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80881 - 2000 DV40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80882 - 2000 DX40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80883 - 2000 DY40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80884 - 2000 DC42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80885 - 2000 DJ42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80886 - 2000 DO42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80887 - 2000 DQ42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80888 - 2000 DT42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80889 - 2000 DM43 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80890 - 2000 DY45 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80891 - 2000 DP48 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80892 - 2000 DO50 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80893 - 2000 DL51 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80894 - 2000 DK52 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80895 - 2000 DM52 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80896 - 2000 DF53 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80897 - 2000 DV53 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80898 - 2000 DA54 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80899 - 2000 DO54 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80900 - 2000 DQ54 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80901–81000 editar
Artículu revisáu
80901 - 2000 DY55 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80902 - 2000 DA56 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80903 - 2000 DD56 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80904 - 2000 DO56 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80905 - 2000 DC58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80906 - 2000 DK58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80907 - 2000 DS58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80908 - 2000 DF59 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80909 - 2000 DL59 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80910 - 2000 DL60 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80911 - 2000 DT60 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80912 - 2000 DA62 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80913 - 2000 DK62 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80914 - 2000 DE63 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80915 - 2000 DK63 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80916 - 2000 DF65 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80917 - 2000 DN67 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80918 - 2000 DY67 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80919 - 2000 DG68 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80920 - 2000 DV69 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80921 - 2000 DA70 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80922 - 2000 DF70 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80923 - 2000 DF73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80924 - 2000 DJ73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80925 - 2000 DR73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80926 - 2000 DG74 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80927 - 2000 DJ74 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80928 - 2000 DL75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80929 - 2000 DM75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80930 - 2000 DV75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80931 - 2000 DX76 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80932 - 2000 DK78 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80933 - 2000 DQ78 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80934 - 2000 DM79 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80935 - 2000 DZ79 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80936 - 2000 DS80 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80937 - 2000 DU80 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80938 - 2000 DA83 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80939 - 2000 DS85 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80940 - 2000 DD86 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80941 - 2000 DN86 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80942 - 2000 DX87 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80943 - 2000 DX89 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80944 - 2000 DN92 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80945 - 2000 DN93 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80946 - 2000 DX94 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80947 - 2000 DZ95 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80948 - 2000 DE96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80949 - 2000 DG96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80950 - 2000 DJ96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80951 - 2000 DK96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80952 - 2000 DF98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80953 - 2000 DK98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80954 - 2000 DZ98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80955 - 2000 DL101 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80956 - 2000 DV101 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80957 - 2000 DL104 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80958 - 2000 DM104 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80959 - 2000 DK105 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80960 - 2000 DE106 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80961 - 2000 DU106 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80962 - 2000 DX107 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80963 - 2000 DZ108 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80964 - 2000 DM109 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80965 - 2000 DE111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80966 - 2000 DP111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80967 - 2000 DV111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80968 - 2000 DK112 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80969 - 2000 DL112 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80970 - 2000 DS112 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80971 - 2000 DX114 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80972 - 2000 DM116 25 de febreru, 2000 Catalina CSS
80973 - 2000 EQ 3 de marzu, 2000 Prescott P. G. Comba
80974 - 2000 ER 3 de marzu, 2000 Prescott P. G. Comba
80975 - 2000 EX1 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80976 - 2000 EK3 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80977 - 2000 EE7 3 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80978 - 2000 EG8 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80979 - 2000 EX8 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80980 - 2000 EV9 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80981 - 2000 EK10 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80982 - 2000 EU12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80983 - 2000 EV12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80984 - 2000 EO15 6 de marzu, 2000 Kuma Kogen A. Nakamura
80985 - 2000 EN16 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80986 - 2000 EM17 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80987 - 2000 EN17 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80988 - 2000 EK19 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80989 - 2000 EC23 3 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80990 - 2000 ER23 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80991 - 2000 ES24 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80992 - 2000 EK25 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80993 - 2000 EY26 7 de marzu, 2000 Farpoint G. Hug
80994 - 2000 ES27 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80995 - 2000 ED28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80996 - 2000 ER28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80997 - 2000 EH29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80998 - 2000 EJ29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80999 - 2000 EZ29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81000 - 2000 ED31 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
79001–80000
Llista d'asteroides
80001–81000
Socesor:
81001–82000